Találatok a következő kifejezésre: A barátom szeret (493 db)

Mert van h a baratom szeret es ebben biztos is vagyok, de valamiert folyamatosan megbant. Kijottem hozza 3hetre angliaba es szeptembertol ki akarunk koltozni londonba, de nem tudom h bele vagjak-e vagy mit csinaljak?

en nagyon szeretem...es elvileg o is!!! nem tudom mi lehet a baj...:\

Legjobb válasz: Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.

Ettõl kicsit több kéne... mibõl tudod, hogy szeret, mivel bánt meg, stb.
A kérdező hozzászólása: mert kimutatja, csak nem tudja h kezeljen gondolom es mindig megbant...:|
Az ilyen dolgokat nem kell komolyan venned amikor bánt. Biztos nem lehet könnyû neki és sajna rajtad vezeti le. Költözz ki hozzá, segíts neki és ha akkor sem változik a helyzet egy idõ után akkor ints búcsút a kapcsolatnak.

Hogy lehet az, hogy a barátom szeret és nem lát szépnek?

mindig tesz valami rossz megjegyzést a küls?mre,vagy olyat mond: hogy ?t könnyebben el lehetne adni, mint engem, vagy nagy elánnal bámulja a sötét hosszú hajú lányokat (enyém rövid)

Legjobb válasz: Mit akarsz, hogy hazudjunk? Azt mondod, hogy ne hozzuk ki belõle, hogy nem szeret. Szerinted akkor mégis mi ez? Nem tisztel, lehet, hogy nem is tetszel neki. Megbánt téged, tudat alatt valószínûleg szándékosan. Neked ez így jó? Ha szeretne, akkor kívül-belül elfogadna úgy, ahogy vagy. Szerintem gondolkozz el ezen...

Mit akarsz, hogy hazudjunk? Azt mondod, hogy ne hozzuk ki belõle, hogy nem szeret. Szerinted akkor mégis mi ez? Nem tisztel, lehet, hogy nem is tetszel neki. Megbánt téged, tudat alatt valószínûleg szándékosan. Neked ez így jó? Ha szeretne, akkor kívül-belül elfogadna úgy, ahogy vagy. Szerintem gondolkozz el ezen...
Pedig szerintem nem szeret. Ha szeretne, nem bántana meg direkt a sértõ megjegyzéseivel, fõleg hogy mondtad is neki, ez mennyire rosszul esik neked. Ha szeretne, nem mondana neked ilyeneket, mert akkor szépnek látna és nem akarna szándékosan megbántani. Amúgy nyugodtan megkérdezheted tõle, hogy ha ennyire csúnyának talál, minek van veled? Ha annyira szebb meg jobb mindenki, menjen és legyen mással.
lehet, hogy szeret, de tisztelni biztosan nem tisztel. röviden ennyi az oka, ami miatt ilyet mondd.
Nézd, szerintem jobb lenne, ha szakítanál ezzel a fiúval, mert az látszik, hogy egyáltaln nem szeret és nem tiszteli az érzéseid. Ennek így nincs értelme. Másrészt pedig ha folyton ilyeneket mond neked, tönkre fogsz menni lelkileg és a végén semmi önbizalmad nem lesz. És minden nap rossz kedved lesz meg szenvedni fogsz. Sõt, az önbizalomhiányodból kifolyólag meg hogy mindig érezteti veled, hogy nem tetszel neki, mások meg igen, kialakulhat benned beteges féltékenység is. Ezt csak azért mondom, mert én is jártam hasonló cipõben és nem akarom, hogy te is úgy járj. Minél elõbb vetsz ennek véget, annál jobb lesz. Ez a fiú nem érdemli meg, hogy szeresd.
Nem az számit, ki mit mond a párjának Az a fontos, hogyan mondja. Vannak ilyen szarkasztikus humorral "megáldott" emberek, nem mindenkinek könnyû elviselni õket. De a dolog tanulható. Az én párom már régen hozzászokott. Neked is azt ajánlom.
17:40-es vagyok, elolvastam a többit is. Biztos, hogy nem szeret. Minden ok nélkül cikiz, megaláz. És még direkt bánt is. Nálam ez nem a szeretetet jelenti. Itt az én példám: én tényleg nem vagyok egy szép lány, de tényleg.. A barátom pedig minden nap azt mondja nekem, hogy gyönyörû vagyok, hogy én vagyok a mindene. Ha valami rosszat mondok magamra, vagy a külsõmre, akkor pedig teljesen kiakad, hogy hogy mondhatok ilyet. Õ tényleg szeret engem. A te barátod szerintem téged nem.. Ha esetleg mégis, amit itt szerintem mindenki kétell, akkor is elég érdekesen fejezi ki.. Szerintem gondolkodj el ezen. Ja, és az ilyen emberek csak negatívvá tesznek téged, elveszik az életkedved.. Ami szerintem fõleg fiatal korban tesz be leginkább az embernek (gondolom max 18 lehetsz).
"különbség köztünk, a barátom nem viccelõdik, csak néha" Valóban nem viccelõdik. Az egy másik mûfaj. Ez egy másfajta humor. Amit Te soha nem fogsz megérteni. Ezért aztán valóban jobb, ha szakitotok, mert õ nem fog megváltozni. Pedig szeret most is.
Nem vezethet semmi jóra ez a továbbiakban. Keress magadnak egy jobb, kedvesebb srácot akinek Valóban tetszel. És nem kritizál minden adott percben! Ahogy más is írta, ez Neked sem tesz jót -féltékenység, önbizalomhiány terén. Gondolom már megtette a hatását. Lehet ez efféle humor is, amit a Normális ember sosem fognak megérteni! És ez így van rendjén. Mert milyen párkapcsolat az, ha az egyik fél kritizálja a másikat? Szakíts vele, ha Magadnak is jót akarsz tenni. Hidd el, hogy vannak még normális pasik csak egy kicsit keresni kell és rátalálsz!
17:21-es vagyok: látod, amit mondtam, már el is kezdõdött benned. Önbizalomhiányo lettél és féltékeny, ami idegileg tönkretesz. Azért is mondom, hogy jobb lenne ott hagyni, mert ha ez így folytatódik, egyre rosszabb lesz és úgy fogsz járni mint én. Egyre jobban tönkremész majd és a végén már csak pszichológus tud majd segíteni rajtad (én is most akarok elmenni egyhez). Tudom, hogy nem akarod elhagyni, mert félsz, hogy egyedül maradsz, de te ennél többet érsz, mint hogy így bánjanak veled. Ne becsüld le magad, hogy te senkinek nem kellenél. Ha ebben a rossz kapcsolatban maradsz, esélyed sem lesz egy jó kapcsolatra és csak tovább szenvedsz majd. Szerintem legbelül te is tudod, hogy mit kéne tenned, csak nem mered megtenni. De hidd el, ha megtennéd, talán megkönnyebbülnél, mert megszabadulnál ettõl a mindennapos lelki tehertõl és hogy folyton miatta szenvedsz. Persze az elején biztos rossz lenne nélküle, de idõvel jobb lenne és lenne esélyed arra, hogy találj egy olyan fiút, aki megbecsül. Mert a mostani cseppet sem becsül. És tudom, hogy most nehéz neked, de hidd el, tudom mit beszélek, mert én ugyanígy voltam mint te...3 évig voltam egy rossz kapcsolatban és ennek a következményeit sajnos még most is viselem az új kapcsolatomban, ami egyébként nagyon jó, mert a barátom csodálatos ember, aki szeret és tisztel, de sajnos emiatt a rossz kapcsolat miatt még mindig betegesen féltékeny vagyok, pedig a mostani barátom soha, de soha nem ad rá okot (ezért akarok pszichológushoz menni, mert egyszerûen nem tudom legyõzni ezt a problémát magamban). Ha e is elköveted ezt a hibát, hogy sokáig ezzel a fiúval maradsz, benned is úgy elhatalmasodik majd ez a dolog, hogy esetleg egy késõbbi kapcsolatodban is szenvedni fogsz majd. Egyébként pedig ha én nem tettem volna meg azt a lépést, hogy kiszállok abból a rossz kapcsolatból, most nem lennék a mostani párommal, akivel közösen tervezzük a jövõnket. Ha nem szakítottam volna, taln még most is abban a borzalmas kapcsolatban szenvednék, ahol nem becsültek. Ugye te nem ezt akarod, hogy még évekig szenvedned kelljen mellette? És gondolom nem vele tervezed a jövõd, mert egy ilyen fiú mellett sosem leszel boldog. Fogadd meg a tanácsomat, még ha nehéz is, mert tudom, mit beszélek. Ha vele maradsz, elzárod magad elõl egy harmonikus, szép kapcsolat lehetõségét és boldogtalan leszel, mert ez csak súlyosbodni fog benned. Légy erõs és dobd ki ezt a szemét pasit úgy, hogy a lába se érje a földet. És ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát, mert akkor minden ugyanúgy folytatódik. Tényleg szeretnék segíteni, ezért a saját boldogságod érdekében merd meghozni ezt a döntést. Egyébként megkérdezhetem, hány éves vagy és mióa vagytok együtt a barátoddal? 20/L
Írtad, hogy magadat is hibáztatod, mert hagyod, hogy ezt tegye veled. Ebben igazad van. Én is a mai napig hibáztatom magam, amiért 3 évig tûrtem, hogy így bánjanak velem (sõt, velem talán még rosszabbul bánt). Én is hibás voltam, és te is hibás vagy most, hogy eltûrod ezt a bánásmódot, pedig közben tudod, hogy te ennél többet érsz. De ez egy pozitívum, hogy nem csak õt okolod mindenért, hanem felismerted magadban azt, hogy te is felelõs vagy azért, amiért idáig fajultak a dolgok, mert hagytad neki és nem dobtad ki az elsõ ilyen rossz megjegyzése után. Ez jó, hogy szembe tudtál nézni a saját hibáiddal is, mert így tudod, hogy ez az állapot tarthatatlan és hogy mindenképp változtatni kell. Most már csak a döntést kell meghoznod, hogy változtass az életeden és jobb irányba indítsd el. 20/L
hány éves vagy? a barátodat olyan 15re saccolom a leírtak alapján elég gyerekes fikázni a saját nõjét és a jelenlétében más nõkre csorgatni a nyálát...pf pofánverném és közölném h szivem akkor ma ke.félj vele de többet ne lássalak.vagy nézd te is a pasikat, a magas kigyurtakat és sóvárogj utánuk te is, de rövid idõn belül mindenképp debd ki.legyen önbecsülésed és ne hagyd megalázni magad!jah és legyél TE miatta ne varrass mûhajat ha röviddel érzed jól magad, maradjon rövid te te vagy!fogadjon el ha nem tetszik keressen egy seg.gigérõ hajút. 22L
Ilyen szerelem többet árt, mint használ.
Akit szeretünk, azt nem bántjuk.
Nem olvastam el a kérdés alatti részt, mert felesleges. A válasz egyszerû és fájó: azért mert nem szeret igazán. Legfeljebb azt hiszi, de valójában nem.
Valószínûleg azért van veled, mert fél a magánytól, fél, hogy nem találna mást helyetted. Nekem van egy olyan érzésem, hogy az elsõ kis ribanccal összeállna, amelyik ráhajtana. A helyedben már rég ott hagytam volna. Biztos te is félsz, hogy egyedül maradsz, de tudod mit? Inkább a szingli élet, mint egy ilyen pasi. Szerintem találsz nála jobbat.
A kérdező hozzászólása: és jé. most is magamat hibáztatom ez is önbiz.hiányra vall...
A kérdező hozzászólása: bármikor, ha ilyeneket mondok, akkor átmegy "nyalisba" de az csak addig tart...másnap másik porcikámmal van baja szóval tudat alatt ez elutasítás??? érdekes, mert amikor összejöttünk, már akkor is olyanokat kérdezett, hogy miért vagyok szõke (azóta miatta barna vagyok), tehát már az elsõ pillanatban sem tetszettem neki!!!! akkor ha tudat alatt elutasít, minek jött velem össze, minek jár velem??? totál nem értem!
Szerintem pedig nem szereti, mert ha szeretné, tisztelné is. Legalábbis nálam egy kapcsolatban ez a két érzés mindig együtt van.
A kérdező hozzászólása: olyan nincs hogy szeret, de nem tisztel szerintem mert akit nem tisztelünk, nem tudjuk szeretni szerintem ez olyan dolog, hogy egy eladónak nem szólsz be, hogy csálék a fogaid, de a párodnak már megmered mondani, hogy ez, vagy az nem áll jól. csak ugye õ túllõtte az érzékenységi határomat
A kérdező hozzászólása: 17:13-asnak: mihez szokott hozzá a párod? te vagy otthon szarkasztikus? és mi az ami tanulható? és még nekem kell higgadtnak lenni, hogy a páromat tanítgassam...tiszta vicc
Nem árulom el miket szoktam mondani a feleségemnek, mert magyánügy. De hogy érzékeltessem, van néhány barnabõrû barátom, akiket hangos, "mivan büdös cigány" köszöntéssel szoktam üdvözölni. Már megszokták, nincs belõle probléma, mert tudják, hogy nem úgy gondolom.
Szerintem te jól látod a dolgot, hogy elsõ perctõl kezdve sem tetszettél neki...Te sem akarod õt megváltoztatni, õ meg mindent kritizál... Jó ez így? 17:06os voltam, 17/L
A kérdező hozzászólása: igen, már önbizalomhiányos vagyok, meg féltékeny is. és szenvedek is de pont az önbiz.hiány miatt nem tudok szakítani(ez az úgy sem kellek senkinek aki nekem tetszik meggyõzõdés) de azt nem értem, akkor, ha elfogadom, hogy nem szeret....hogy akkor MINEK jött össze velem már több mint egy éve???? és 17:20-hoz különbség köztünk, a barátom nem viccelõdik, csak néha. a többi megjegyzése(leszólása)véresen komoly
A kérdező hozzászólása: rájöttem!!! simán megtesz velem mindent, mert hagyom magam ezért nem tisztel és nicsak! ez az én hibám mert mindent megtettem neki, mindent szerettem benne, mindenért odavoltam, meg vissza és most már hiába de kár, hogyha szeretünk valakit az pont ettõl fog kiábrándulni...
A kérdező hozzászólása: köszönet az eddigiekért :) bámily hihetetlen a leírtakból, de a párom már 31 éves, én meg 25 és velem tervezi az életét és közös házat akar velem és és.... közben meg én vagyok a csúnya, féltékeny bnõje és még õ nézi ezt el nekem! mindig ezt érezteti. bármilyen vitánál is mindent én látok rosszul. és tényleg nem tudok az önbiz.hiány miatt szakítani és a szerelem miatt meg amúgy sem tetszik senki újabban már elájultam, (közterületen, tök égõ volt) szóval fizikai tünetek is vannak, amire a párom annyit mondott, hogy én idegelem ki õt, nem õ engem.ami a féltékenységre vonatkozik. habár újabban apával együtt kibeszélnek, és a saját apám is neki ad igazat (mert ugye neki a jófiút mutatja...) remélem a sors segít, hogy változzon valami, mert én tehetetlen vagyok

Hogyan tudom meg hogy a barátom szeret-e?

Kérlek segítsetek nekem.Lassan 1 éve hogy együtt vagyunk és nem tudom egyszer?en eldönteni vajon tényleg szerethet-e engem! :( Érzem hogy hazudozik nekem v.is sok mindent nem mondd el hogy hol van és arra fogja hogy ne idegeskedjek azér nem mondja el.Akkor ahogy észrevettem én vagyok az utolsó neki,könyörögnöm kell neki hogy jöjjön el elém a sulihoz sokszor...és mindent kitud magyarázni! Nagyon megköszönném ha segítenétek nekem,mit tehetnék hogy mindent megtudjak róla és nem akarom elveszíteni...szeretem és ez a legrosszabb hogy nem tudom elhagyni!Pár tipp?! köszönöm...

Legjobb válasz: ezt próbálom az én barátnõmnek megmagyarázni, de legalább tudom, nem egyedüli nõ aki nem érti. NEM VAGYTOK SZIÁMI IKREK!!!

ezt próbálom az én barátnõmnek megmagyarázni, de legalább tudom, nem egyedüli nõ aki nem érti. NEM VAGYTOK SZIÁMI IKREK!!!
ez most komoly? megcsalt a tesója barátnõjével és még vele vagy???? szerintem neked már rég ott kellett volna hagynod és amit leírtál abból látszik hogy õ se nagyon érdeklõdik irántad...vagy továbbra is vele maradsz és elviseled amit csinál(a hátad mögött)
A kérdező hozzászólása: Amit a végén írtál az egészbe volt igazság... a pl. is... sajnos... most felhívott suli után direkt nem mentem fel hozzá és most hívott h miért nem voltam mondtam neki h dolgom volt (én se mondtam neki konkrétumot õ szokta ezt csinálni) és azt mondja jol van na helo azt ennyi volt neki se tetszett és nem veszi észre h miért is van ez :/ hogy ugyanezt próbálom visszaadni amit õ éreztetett velem... mer elv. kijött elém... én róla sokszor nem sok mindent tudok....vagy én viselkedhetek már betegesen?amikor a tesója bnõjével egyszer megcsalt és ugyanugy beszél is vele meg egy rossz szót nem mondd rá meg facen is egy csomó csajnak irogált engem meg letagadott ilyenekkel bukott le és ezeket is elnéztem neki és mindent kitud magyarázni :( és a természetére keni hogy õ ilyen! :(
Könyörögnöd kell neki, hogy találkozzon veled. Szerinted mennyire szerethet? Oké, nem kell folyton együtt lenni, de ha kamuzik, és nem akar találkozni, te nem érzed magad megalázva? Én a helyedben szakítanék, már csak büszkeségbõl is, ha õ mondhatja, hogy nem jön találkozni, vagy nem mond el valamit, akkor én is mondhatom, hogy akkor hagyjuk egymást. Egy kapcsolat alapja az õszinteség. Nem gondoltál még rá, hogy megcsal, vagy valami olyat csinál, ami miatt aggódnál? Drog, vagy valami? Én tuti szakítanék, elég zûrösnek tûnik...
Nem vagy túl hisztis? Nem szeretik, ha beszabályozzák õket. Nem lehet, h úgy érzi, s ezért lett ilyen? Van kompromisszum köztetek? http://mifolyikitt.hu/image.axd?picture=2012%2F6%2Fb74980ed8..
A kérdező hozzászólása: hahóóóóó valakiiiii :(
A kérdező hozzászólása: õ 18 én 17 nem az elsõ szerelem...egyikünknek sem... de õ a kapcsolatunk elején mikor együtt se voltunk 2 évig nagyon tetszettem nekia végén mikor neki álltunk beszélgetni belém is szeretett és amikor én csalódtam õ pont ott volt amikor nekem segítségre volt szügségem rózságat hozott nekem minden nagyon romantikus volt azt hittem h õ más de nagyon megváltozott már nem sok mindent tesz meg értem sajnos... :S nem tudok mit tenni tanácstalan vagyok :( sokan mondták h hagyam ott de nem tudom ez õrjít meg a legjobban!
Hány évesek vagytok? Ez az elsõ szerelem?
A kérdező hozzászólása: Miért is?Hát nem is a lánynak kell állandóan futkozni.2 emberrõl szól egy kapcsolat nem egyrõl... Látom te még nem voltál ilyen helyzetbe... nem tudod hogy milyen.
Na aztán miért nem? Attól mert együtt vagytok nem kell állandóan ugrania ha épp böfögsz valamit. de majd kinövöd... ha szerencséd van
A kérdező hozzászólása: IGAZAM VAN A PASIK AZT HISZIK H TI MINDENT MEGTEHETTEK -.- A MÁSOK ÉRZÉSEIVEL NEM FOGLALKOZTOK -.- MI MEG TÖRJÜK MAGUNKAT!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ilyen komikra nem vagyok kíváncsi! -.-
A kérdező hozzászólása: Igazad van!ÉS ha túlságosan is szerelmes vagyok belé és nem tudom elhagyni? :/ az a baj hogy mindent megbocsájtok és elnézek így is...

A barátom szeret mégis szakított. Teljesen magam alatt vagyok. Mégis mit tehetnék?

Valóban sokat veszekedtünk az utóbbi idöben, és ? nehezebben viseli a konfliktusokat. Sokszor éppen ezért, ha valami rossz történik, azt be kell söpörni a szönyeg alá. Sajnos anno belementem ebbe, talán ezért is tartunk itt. Abszolut nem akarja velem megbeszélni a problémákat. Ingerült és ideges lesz ha az érzéseimröl szeretnék beszélni. Nála most betelt a pohár, és szakitott velem. Ahelyett,hogy megbeszélnénk...

Legjobb válasz: Nekem volt/van hasonló esetem. Ugyanezt csináltuk mi is. Én elég érzelmes vagyok, de ha elkezdtem valamirõl beszélni ami esetleg engem bánt, akkor felkapta a vizet és veszekedés lett belõle. Viszont ha nem kompromisszumképes akkor nem tudom mit lehetne tenni. Mi eljutottunk arra a szintre, hogy képesek vagyunk órákon át beszélgetni és átrágni kinek mi bántja a lelkét. De ehhez neki is meg kellett érnie, mostanra jutott el idáig. Sõt õ is szakított már pont ezért, de pár hét múlva szinte könyörögve esedezett nekem, hogy próbáljuk meg változtatni fog. Ha igazán szeret akkor rá fog jönni, hogy változtatnia kell, szerintem csak betelt nála a pohár és hirtelen menekülõre fogta a figurát. Mennyi idõsek vagytok? 22L

Nekem volt/van hasonló esetem. Ugyanezt csináltuk mi is. Én elég érzelmes vagyok, de ha elkezdtem valamirõl beszélni ami esetleg engem bánt, akkor felkapta a vizet és veszekedés lett belõle. Viszont ha nem kompromisszumképes akkor nem tudom mit lehetne tenni. Mi eljutottunk arra a szintre, hogy képesek vagyunk órákon át beszélgetni és átrágni kinek mi bántja a lelkét. De ehhez neki is meg kellett érnie, mostanra jutott el idáig. Sõt õ is szakított már pont ezért, de pár hét múlva szinte könyörögve esedezett nekem, hogy próbáljuk meg változtatni fog. Ha igazán szeret akkor rá fog jönni, hogy változtatnia kell, szerintem csak betelt nála a pohár és hirtelen menekülõre fogta a figurát. Mennyi idõsek vagytok? 22L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy irtál... Én 25 vagyok, ö 24, és nemsokára 3 éve együtt vagyunk. Pokoli nehéz, mert szeretjük egymást nagyon, de nála nem megy a konfliktus-kezelés sajnos. Igen, menekülöre fogta. Nagyon nehezen viselem, hiányzik, és nem látom értelmét annak amit csinál.
Szia igaza van az elöttem szólónak, ha igazán szeret szerintem vissza fog jönni. Nálunk is ez volt a barátommal, 2és fél év után.Rengeteget veszekedtünk, nem tudtuk megbeszélni a dolgokat, aztán szakitott velem. Nagyon kivoltam, de megálltam, hogy ne keressem, ne lássam és, egy hónap múlva összefutottunk véletlenül egy szórakozóhelyen.("véletlenül"épp oda mentem ahová tudtam, hogy gyakran jár:) )Odamentem, elkezdtünk beszélgetni, hogy ezalatt az egy hónap alatt mi mindenre jöttünk rá , hogy mit rontottunk el a kapcsolatunkban.És, hogy mostmár másképp csinálnánk... Aztán már jött, hogy mennyire hiányzunk egymásnak... Még aznap este egymás karjaiban kötöttünk ki.:) Azóta már több, mint 2év eltelt, és összehasonlithatatlanul jobb lett a kapcsolatunk és boldogok vagyunk. Am mindenhol azt irják, (akkor utána olvastam , szerintem Te is olvass utána, mert okosokat és igazakat irnak), hogy hagyni kell...(látszólag) Tehát nem szabad, sõt TILOS hivogatni, keresni, megpróbálni megbeszélni, kapcsolatba lenni vele(akár telefonon, vagy neten), sirni, kérlelni(ez a lehetõ legrosszabb amit tehetsz)Hagyni kell egy ideig. Tudom, hogy iszonyat nehéz megállni(én is nagyon szenvedtem), de hidd el, igy sokkal több esélyed van visszaszerezni. Szóval miközbe én magam alatt voltam, úgy csináltam mintha jól lettem volna.Eljárkáltam bulizni, barátnõzni, mindig csinos voltam, változtattam magamon, mosolyogtam.Persze sok kép készült, ezeket õ a facebookon látta.Mint kiderült nagyon féltékeny lett, újra izgatta mi lehet velem, érdekes lettem a számára.(mivel semmit se tudott rólam, csak annyit látott, hogy szórakozni járok, és úgy tünik jól vagyok már) Mivel egy szót se beszéltem vele, azon agyalt mi lehet velem.(mivel ha szeretsz még valakit ugyebár, érdekel, hogy mi van vele.)Tehát, mint irtam több, mint egy hónapig kerültem, aztán összehoztam egy direkt, mégis véletlennek beállitott talit.Csinos voltam, vidám, és visszafogottan normálisan beszéltem vele. És sikerült is szerencsére.:) Drukkolok Neked!
Elsõ vagyok, elolvastam a második válaszolóét, és mintha én írtam volna:) Ugyanaz a történet. Én sem kerestem, de mindig jól néztem ki, nem hagytam el magam és nem kerestem semmiképp. Õ volt az aki felkeresett pont ezért, mert nem tudta mi van velem. Én szurkolok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok:) Nekem sem állt szándékomban keresni, tudom, hogy az a lehetõ legrosszabb dolog ilyenkor. Próbálok pozitiv lenni és nem túl sokat szomorkodni:) Föleg, hogy azért keres, érdeklödik irántam. Nagyon remélem, hogy össze kapja magát és rendezödünk. El se tudom képzelni, hogy végleg elveszitem.
Mi lett végül? Visszaszerezted? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy érdeklödsz:) Kb. 2 hónapja újra együtt vagyunk:) De nem volt egyszerü az elötte lévö idöszak. Borzasztó nagy türelem kellett, és a legrosszabb a bizonytalanság volt. De megérte várni:)
Rá van írva a tájékoztatóra, hogy fogamzásgátló mellett is lehetsz terhes.
Alienek?
de, lehet tõle meddõ ha sokáig szedi..
ocsi, hogy nem a kérdésre.. de azt a hülyeséget amit az egyik válaszoló írt, nehogy elhidd a mai fog.gátlóktól NEM LEHETSZ MEDDÕ!
A kérdező hozzászólása: Igen, nõgyógyászati okok miatt kellett elkezdenem szedni!:) Köszönöm a választ a 7.-es válaszolónak.
Ha rendesen szeded, nem vagy az. A szex kicsit megzavarhatja a hormonmûködésed, emiatt is görcsölhetsz, terhes tuti nem vagy. Amúgy nõgyógyászati probléma miatt szeded a gyógyszert?
Ha már az elsõ alkalommal szeded, mire odajutsz hogy szeretnél gyereket meddõ leszel. Jobb ha tudod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:D
Mert elsõnek szexeltél és a tested nincs még hozzászokva, hogy egy méretes merev tárgy ki-be járkáljon? Nem kell félni, nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. De akkor mitõl fájhat a hasam.?
mitõl a jófrászkarikától lennél terhes????? szeded azt a sz*rt....
hát ha 50-60 éves korig szeded akkor lehetsz meddõ a klimax után :D

Lefeküdhetek gumi nélkül a barátommal szerdán?

Nemrég kezdtem el a fogamzásgátló szedését. A ciklusom harmadik napján, és szerdán lesz 12 napja, hogy elkezdtem. Jangee-t szedek, a betegtájékoztató 7 napot írt abban az esetben, ha nem a ciklus első napján kezdem el.

Legjobb válasz: A betegtájékoztatónak nem hiszel, idegeneknek meg igen? 7 nap után már lehet gumi nélkül amúgy!

A betegtájékoztatónak nem hiszel, idegeneknek meg igen? 7 nap után már lehet gumi nélkül amúgy!
orális szex? attól tuti nem leszel terhes, de õ garantáltan élvezni fogja...
A kérdező hozzászólása: Jól tudok masszírozni, tõle tanultam, õ meg gyógymasszõrnek tanul:D Rendszeresen masszírozzuk egymást, így ez nem lenne meglepetés. De akkor kitalálok valami mást, köszönöm!
Átálláson azt értettem, hogy gumiról fogamzásgátlóra vált valaki. Az utolsó hozzászólóval értek egyet, majd máskor lepd meg ezzel a dologgal, mostanra találj ki valami mást. Pl egy erotikus masszázs nagyot aratna, feltéve ha jól tudsz masszírozni.
Aztán meg sok rosszat, ha a következõ hónapban mehettek abortuszra... vannak dolgok, amikkel nem érdemes kockáztatni. Lepd meg a pasid egy szexi masszázzsal vagy valami, de ne ezzel.
A kérdező hozzászólása: Átállásos hiba? Most szedek elõször fogamzásgátlót. Csak azért gondolkodtam el ezen, mert mostanában a barátom eléggé lehangolt, és talán szerezhetek neki egy jó napot, ha a kitûzött dátum elõtt lepem meg ezzel a dologgal.
A véletlen becsúszott terhességek nagy részét az ilyen átállásos hibák teszik ki. A biztonság kedvéért használjatok még rövid ideig gumit. Ki bírjátok, inkább mint egy gyerek, ugye?!
A kérdező hozzászólása: A dokim egy öreg harapós néni, és 1 hónapot mondott, és hogy addig egyáltalán nem véd. Tudom, hogy a betegtájékoztatónak kellene hinnem elsõsorban, de bogarat ültetett a fülembe.
Igen
ne aggódj nem lehetsz, ami benne van a tájékoztatóban úgy van egyébként már beszüntették volna ha sokat terhesek lesznek, én a 13.szemnél voltam párommal izgulós voltam vártunk ennyit, nem lett gond

A barátom szeret, de nem tudja mit akar! Mit tegyek?

1 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást. De sokszor elbizonytalanodik. Utóbbi idöben elég sokat veszekedtünk+ úgy érzi,hogy fiatal még egy komoly kapcsolathoz+ számos oka van... Amúgy 22, én 24. Mióta "szakitott" velem, minden nap hiv, érdeklödik. Nem tudom mit tegyek,hogy ráébredjen mit is akar. Egyáltalán ne vegyem fel ha hiv, vagy érezze,h számithat rám, és támogassam? Mindkettöt ajánlották. Nem tudom...

Legjobb válasz: szerintem ne vedd fel a telefont ha hív,akkor majd talán rájön,hogy mennyire vagy fontos neki.Hogy mennyire hiányzol. :)

szerintem ne vedd fel a telefont ha hív, akkor majd talán rájön, hogy mennyire vagy fontos neki.Hogy mennyire hiányzol. :)
Ha hív, akkor érdeklõdik is irántad. Vagyis érdekled még. Elején szerintem hagyd egy kicsit, had ébredjen rá mit veszített, aztán nyugodtan támogasd :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Na azóta nem sok változás volt amúgy. Ugyanúgy beszélünk, föleg ö keres engem. De még mindig bizonytalan. Nem is közeledik érzelmi alapon...

Érzed hogy a barátod szeret?

Barátomtól mikor megkérdezem,h szeret e akkor mindig azt mondja,h mert nem érzed,hogy szeretlek!?Nem az a tipus aki szavakkal mutatja ki az érzelmeit.Ha kettesben vagyunk állandóan ölel,puszilgat,csókol,bújik hozzám.ha társaságban vagyunk akkor is ölelget meg puszilgat de persze már nem annyit mint mikor kettesbe vagyunk.Egy vbárosba lakunk,de csak hétvégén találkozunk.mindketten suliba járunk.? minden nap délután szokott hazajönni.Mert még sok a dolga a suliba.Van benne egy kis féltékenység,de tudom,hogy nem csalna meg,mert ha ? szeret valakit akkor azt tényleg szereti.meg nincs is ideje másik csajra.

Legjobb válasz: nem kell a rinya, inkább térdelj!

nem kell a rinya, inkább térdelj!
Errol eszembe jut egy szekely vicc, nemreg olvastam valahol: Szekely bacsitol allandoan kerdezgeti a felesege, hogy szereti-e meg?Egy nap a szekely bacsi megelegeli es azt valaszolja: "En ezelott 10 evvel megmondtam, aztan ha valtozik, szolok!" Figyelj, ha te erzed abbol, ahogy veled viselkedik, hogy szeret, akkor felesleges aggodnod:) Lehet csak nehez neki mondani, amit en megertek mert en sem mondom nagyon gyakran, de a parom ezt megerti es erzi... En szemelyszerint jobban orulok, ha erezteti, es ritkabban mondja, mint annak, ha mondana de nem erezne...
Ja és nem õ a féltékeny, hanem Te, mégpedig nagyon. Õ csinálja a dolgát, te meg ráérsz ilyen hülységekre. Én dobnálak.
De minek kell állandóan mondogatni? Szret ameddig szeret. Ezt el kell fogadni. És ha mondja, ha nem, ha elhagy, de nem csalt meg, akkor is tisztességes. Addig szeretett és kész. Tudod ha valaki oskat mondja ezt a szót, akkor ott problémák vannak, meg egy idõ után visszatetszõ.
már abból érzem, ahogy rámnéz :) bár néha feleslegesen veszekszem vele ezmiatt, mert bemesélem magamnak, hogy nem így van
A kérdező hozzászólása: Mondani is szokta, hogy szeretlek.az, hogy megkérdezem nem azt jelenti, h nem érzem, hogy szeret, csak sokszor jó hallni, hogy szeretlek.Úgy érzem, hogy komolyan gondolja, mert már elõre tervezget.hétvégén bemutatott az apukája testvéreinek, hétvégén pedig a keresztanyjáéknak fog.
elég ha rám néz és tudom hogy szeret:) ha már kérdezned kell hogy szeret e akkor ott baj van, meg minek kell állandóan azt a szerencsétlent kérdezni ha ölelget és csókolgat?
:) remélem, hogy sokáig együtt maradtok, és tényleg csak olyan típus, hogy inkább tettekkel bizonyít:)
Többnyire igen. Mondja is.
na engem egy idõ után így koptattak le, fõleg ha érzed ott már gondok vannak:(énis kérdezgettem hogy szeretsz?mert sose mondta és mindig ez volt a válasz, hogy mért hát látod nem?de azt nem birta kimondani hogy igen szeretlek.majd egy idõ után elhagyott.most szerencsém van a mostani barátom nagyon szeret és mondja is, meg látszik rajta, és nem csak a haverjai elõtt villog velem, közbe meg nem képes kimondani:(ne hari ha megbántottalak.
Nálunk egyértelmûen ki van mutatva a szeretet mindkét irányból mégis megkértem, hogy mondja kicsit gyakrabban, hogy "szeretlek" mert nekem jól esik. Azóta sokszor hallom tõle és nagyon jól tud esni fõleg egy csókkal kísérve ;)
Elmúlt a nagy fellángolás és most már az élete része vagy mint oly sok más dolog.
Kezd el úgy viselkedni, hogy megint lángoljon a szerelem:P Szeret, mert Veled van... De több mint egy év, az hosszú idõ.Ha nem elég "izgalmas, és érdekes" a lány, akkor a fiúk megunják. (...) Fel kell korbácsolni a szenvedélyét irántad, és úgy fogja várni, hogy láthassaon, érezhessen mint az elején.
Miért nem kérdezed meg tõle, hogy van-e valami elfoglaltsága minden délután 3-7ig????
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem és azt mondja, hogy semmi és, hogy azért van ez az egész mert nem akar megunni...:S egyébkén két és fél éve vagyunk együtt és mindigis érdekes volt és nagyon szeretem csak kezd hiányozni az igazi barátom...:S

A barátom szeret? Mit tegyek hogy többet legyen velem?

Én folyton rá gondolok és azon agyalok hogy kézen fogva sétálunk meg minden. De ? nem mutat akkora érdekl?dést, illetve szokta mondani hogy szeret de ezzel valahogy nem érem be. Úgy értem túl keveset tesz ezért.

Legjobb válasz: Elsõt szerintem tõle kéne megkérdezni. A másodikra a megoldás pedig h találkozz vele többet. Ha nem akarja, akkor meg felejtsd el

Elsõt szerintem tõle kéne megkérdezni. A másodikra a megoldás pedig h találkozz vele többet. Ha nem akarja, akkor meg felejtsd el

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!