Találatok a következő kifejezésre: A barátom persze nem (47 db)

Adott egy baráti társaság. Mennyire kellemetlen az, ha itt egy fiú "bepróbálkozik" egy lánynál, ő viszont elküldi a fenébe (persze nem így, hanem nagyon kedvesen)?

Nem érzi később kellemetlenül magát a lány, hogy olyan fiúnak tetszik, aki (nagyon) nem az "esete"?

Legjobb válasz: Ezért tilos baráti társaságból bárkit összeszedni, hogy ne járj így, mert akkor lõttek a baráti társaságnak, ha valami oknál fogva ti nem egyeztek.

Ezért tilos baráti társaságból bárkit összeszedni, hogy ne járj így, mert akkor lõttek a baráti társaságnak, ha valami oknál fogva ti nem egyeztek.
Neki kellemetlen? És a fiú akit nyilvánosan lekoptattak? Azért neki se egy álom. De persze a csajnak is szar lehet azzal a tudattal élni, hogy csini, és imádják a fiúk, de majd idõvel feldolgozza.
A kérdező hozzászólása: Igaza van az elsõnek? Mennyire van igaza az elsõnek? Vagy a másodiknak?
A kérdező hozzászólása: megörültem, hogy írt még valamit a kérdezõ, de aztán rájöttem, hogy az én vagyok
Szerintem fordítva. A srácnak szarabb. Sajna tudom.
Ennek ellenére, gondolom már járt a maci a málnásban....
Féltenek hogy nem aludni fogtok(aminek nagy a valószínûsége), így érthetõ miért hezitálnak.
igaza van bár, úgyis hiába fogja rongyolni a száját szegény, ha te le akarsz vele feküdni, le fogsz neked kéne megérteni, hogy sem lélekben, sem szellemben nem vagy felnõtt, csak testileg azt játszol
Csak 15 éves vagy! Anyukád csak jót akar! Attól, h lassan 1évesek lesztek még gyerek vagy! 15 évesen már együtt aludni egy fiúval? Én se engedném meg a lányomnak attól, h jelenleg van egy barátja, aki nem biztos, h házasságig meg is marad neki. Hidd el, anyukád csak azt akarja h ne hamarkodj el semmit ilyen fiatalon. + Minek erõltetni annyira az együtt alvást? Ha továbbra is egymás mellett tervezitek, akkor tudtok várni nem?
Megértem hogy nem akarja. 15 ÉVES VAGY! te jó ég.....kislány vagy még....és egy kisfiúval akarsz lefeküdni.....szép. óvódások eljátszanak...XD Az nem is szex amit ti csinálnátok:D
akármit mondasz neki akkor sem fogja megengedni. mutasd neki, hogy komoly kapcsolat.nem kefélsz össze vissza. Ha ezt látja, akkor majd megengedi.
Mond neki, hogy már rég megtörtént, és hogy mocskos wckbe vagytok kénytelenek csinálni de azt olvastad hogy ott fertõzéseket lehet kapni, és ezért lenne jó ha ágyba csinálhatnátok.
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki, hogy megtörtént a dolog. Januárban leszünk 1 évesek, hátha akkor megengedi majd.. :S
szerintem akik itt válaszoltak azok hülyeséget beszélnek :D én 20 éves vagyok 16 éves a barátnõm 8 hónapja vagyunk 1 ütt 3 héten már 1 ütt aludtunk hétvégén 1 vagy 2 napot azóta minden hétvégén 1 ütt vagyunk 1 ütt alszunk és nem problémázik 1 ik szülõ sem ha szeretik 1 mást szerintem természetes , hogy 1 ütt alszanak ha szeretik 1 mást miért nem aludhatnának 1 ütt 2011 van :) nem 1930 ..... Mond neki , hogy szeretitek 1 mást és szeretnétek 1 mással aludni legalább 1 napot:) hétvégente remélem összejön a dolog:)
9-es, te 1 nagyon komoly felnõtt férfi lehetsz.... remélem, hogyha véletlenül terhes lesz a lány, akkor elveszed feleségül és eltartod a családot ja, vagy nem, inkább fizeted, hogy kaparják véres cafattá a gyermeked? te tudod....
Szerintem ülj le a szüleiddel komolyan és határozottan mondd el nekik, hogy ha szeretnéd így is úgy is megtennétek, és csak szeretnéd ha azzal aludhatnál, akit szeretsz! Ha nem jön be, akkor hazudd azt, hogy épp megjött. :'D xd
igen komoly felnõtt ember vagyok és védekezünk szal nemhiszem , hogy lesz gyerekünk :) (csak majd ha mi szeretnénk normális saját anyagi háttérrel ) ha tiltják is megoldják , hogy 1 ütt aludjanak ilyen 1 szerû az egész csak sok okos felnõtt ember azt hiszi jól neveli a gyerekét ha tiltja fõlleg ilyen dolgokba a gyerekét de azon nem gondolkodik el , hogy ha tiltja akkor hazudni fog a gyerek ha hazudik akkor az nagyobb baj szerintem nincs semmi baj abba , hogy 9 hónapja 1 ütt vannak és eggyütt szeretnének 1 napot aludni pl 1 héten nem ÖSSZEKÖLTÖZNI AKARNAK CSAK 1 NAPOT PL EGYÜTT ALUDNI ....
jah meg mivel jobb ha elmegy discoba és szét...ratja magát? meg szétdrogozza az agyát ? vagy szétissza az agyát? legalább otthon vannak és látja a szülõ , hogy nem cseszik szét a szervezetüket:)

Nemrég majdnem kivertem a barátomnak. Persze addig már nem mentünk el, mert a körülménye nem a megfelelők voltak. Nekem úgy tűnt, nem csinálom oan jól (? )

Bár még sz?z vagyok és ez a legels? alkalom vt nekem. Miko éppen csináltam, semmi apó jelét nem adta, hogy élvezné, vagy ilyesmi. De utána meg elvette a kezemet (mert ha tovább csinálom, be fog g*cizni) de akkor csak jól csináltam, mert akkor közelében sem lettem vna, h "elmenjen". De akkor miért nem reagált közben semmit? egy apró hangot sem. De aztán meg várnunk kellett, h újra összeszedje magát, h normálisan viselkedjen, ahogy mindig is szokott.

Legjobb válasz: sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...

sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...
Szerintem is élvezte, csak visszafogta magát gondolom, talán neki is elsõ alkalaom, vagy egyszerüen csak ilyen fajta.Gyakorolni kell aztán majd késöbb oldódnak a dolgok.34f
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Am neki nem ez vt az 1., hisz õ már nem is szûz.


Érdekes, nem? A barátommal csókolóztunk, simogatta a hasam, és egyszer csak megszólal hogy megnézhetem a cicid? Nekem még senki nem mondta, elég ciki volt a helyzet, persze nemet mondtam.

Bár 18évesek vagyunk de csak 1 hete járunk.Nekem még korai lenne ez is és más is természetesen.

Legjobb válasz: neked korai, nem mutattad meg. õ elfogadta. azért bennem nem váltott ki hatalams megrökönyödést a dolog. kicsit túlgondolkodod a dolgot, amolyan bolhából is elefántot kérdés ez. amúgy lány vagyok

neked korai, nem mutattad meg. õ elfogadta. azért bennem nem váltott ki hatalams megrökönyödést a dolog. kicsit túlgondolkodod a dolgot, amolyan bolhából is elefántot kérdés ez. amúgy lány vagyok
Hát szerintem nem az az érdekes, hogy látni akarta a melledet, hanem, hogy megkérdezte. Kicsit ovisan hangzik nekem. Meg akkormár inkább fogja meg valóban : D
"Ha [email protected] akarsz, használd az 5 combú barátnõd s3ggfej" és hagyd ott!
MAYDAY MAYDAY a baratnom latta a farkamat MAYDAY MAYDAY
szerintem csak fogja meg majd lassacskán...:D
Nincs ebben semmi.Illedelmesen feltett egy kérdést.
Kézen fogás, fagyi, együtt lógás okés. Ha csak ennyi és semmi több (gondolom érted mire célzok) akkor semmi baj nincs ezzel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitségeteket :)
Fiú vagyok Szerintem korai dugni 13 évesen de sajnos egyre több az ilyen eset
15-16?? még akkor is korai.. minimum 17 legyen a gyerek mikor elveszti a szüzességét
Hát manapság már van a 13-14 éves lányoknak barátja, és ezt a legtöbben elítélik és korainak tartják (köztük én is)!! Felesleges ilyen korban összejönni valakivel, mert úgyse lesz komoly kapcsolat belõle.. Szüleidnek meg ne merd bevallani, elõttük semmi nem gáz. Ha elmondod nekik, akkor valószínû félteni fognak és több beszámolót kérnek, hogy hova mész, és mit csinálsz a barátoddal. Eltiltani nem fognak. Mondd el nekik! Megenni nem fognak! (bár nem ismerem szüleidet)
13 évesen már rég dugnak a lányok
A kérdező hozzászólása: aki irta hogy 13 évesen már rég dugnak a lányok õ fiú vagy lány ? nem korai még dugni?
szerintem 13 évesen belefér amit írtál. :) (énis ismerek 13éves lányokat akik nem szûzek..elég nagy szégyen..szóval az "ilyen" dolgokkal ráérsz 15-16éves korodban...) :)
mond meg neki, hogy ne erõltesse, a barátodnak pedig ne szólj, a következõ esetig.
Úú, ez tényleg durva.:S Én azt hiszem soha többé nem mennék hozzájuk. De tényleg, mit szólsz ahhoz a megoldáshoz, hogy anyukádnak (vagy a saját családodból olyan valakinek, akiben megbízol, és ismer téged, tudod, hogy neked hisz)meséld el? Mert a pali tuti tagadni fog, még téged kever kellemetlen helyzetbe, a fia pedig lehet nem fog neked hinni, és te leszel a szarkeverõ.
Fúj, micsoda piszok féreg... :S Csodállak, hogy megõrizted a hidegvéred, én nem is tudom, mit csináltam volna... :S Hát te tudod, ha nem akarod neki elmondani, én nem várnék a következõ ilyennel. Fõleg, hogy ki tudja, mi történt volna, ha még egy jó ideig nem jön meg a párod? Talán erõszakoskodott is volna. Mindenesetre többet ne maradj vele kettesben.
Az apjának nem volt olyan fontos a kapcsolatuk, hogy ne másszon rá a fia barátnõjére. Egyoldalú kapcsolatért pedig nem kár.
A kérdező hozzászólása: Nos köszönöm az eddig kommenteket. Bár az, hogy apa és fiú közösbe rakott..hát mit ne mondjak..bunkó hozzászólás volt ;) Nem, nem búcsúzáskor akart puszit adni. Kérdezte valaki, hogy hogyan történt. Nos a párom elment a boltba és a tesói pedig az uszodában voltak. Nem árt tudni, hogy a párom szülei elváltak, így hálistennek apósjelöltem csak ritkán jár haza, olyankor pedig anyósjelölt nincs otthon, csak este. Szóval ketten maradtunk. Én vacsorát csináltam a barátomnak, mert megkért rá. Drága após pedig elõször csak olyanokat mondott, hogy megy fürödni és megmosom-e a hátát... azt hittem (vagyis reméltem) hogy csak hülyéskedik, úgyhogy én is poénra vettem a dolgot, de még viccesen is elutasítottam. Erre ahogy elmostam az edényeket, odalépett hozzám és azt mondta, hogy nézzek a szemébe. Belenéztem, megfogta az arcom és húzta a magához fele. Hogy a félreértést elkerüljem, nem fordította el az arcom, hanem egyenesen a szám az õ szája felé tartott, mire elfordítottam a fejem és rászóltam, hogy hagyja abba. Szerencsére ezután nem sokkal megjött a párom. Úgy döntöttem, hogy ha csak még egy ujjal is hozzámér, vagy bármi hasonló történik, szólok a barátomnak, mert ez így nem lesz jó...
Biztos, hogy le akart smárolni, nem egy búcsúzáskor elcsúszott véletlen szájrapuszi volt? Amúgy szerintem anyukádnak kéne elmondanod, õ tudni fogja majd, mit kell tenni, intézzék el ezt a felnõttek egymás között.
Nem várnék a következõ alkalomig, rögtön elmondanám. Az ilyenek ebbõl táplálkoznak, hogy az áldozat úgyse szól senkinek, hanem vár, mert úgysem hinne neki senki, meg különben se történt "baj", meg hát nem is volt olyan nagy dolog, csak kinevettetném magam, stb. ...és az ilyen mocsok persze újra lecsap...
Kerüld õt, ne maradj vele kettesben soha.Az ilyenek képesek lennének megerõszakolni akár a saját fiuk párját is.Ha mégegyszer próbálkozik akkor szólj a barátodnak
ne a srácnak mondd el, hanem az anyjának... vagy akár zsarolhatod is az öreget :D
Mond el neki!!De nem fog neked hinni.Ez velem is megesett 7 évnyi házasság után.És persze após mindent tagadott.még én maradtam a sza...ban!!Igaz akkor már megromlóban volt a házasságom is.így az eset után elköltöztem.Vigyázz az apjával.
Ne mondd el, de ne menj többet oda. Egy idõ után úgyis rákérdez a barátod, akkor mondd el neki. Aztán majd õ dönt, ahogy akar.
Mindenféleképpen szólj neki.Ha szeret, elõbb utóbb neked fog hinni és sajnos lehet, hogy választania kell közted és az apja között.
Apuci és fia a közösbe rakott téged. :D
Ez végtelenül gusztustalan kisérlet volt. Ez az ember nem tisztel sem téged, sem pedig a saját fiát. Ha a közelében maradsz, be fog próbálkozni, aztán birkózhatsz vele. Én vagy hagynám ezt a kapcsolatot, vagy soha többet nem tenném be oda a lábamat, ahol az apa él. Teljesen izolálnám magam ettõl a bunkó paraszttól, aki azt hiszi, ha a fiáé leszel, egyben õ is jogot formálhat rád, vagyis az "ügy" a családban marad.
Szerintem pedig mondd el neki! Ha nem hiszi el, akkor meg hagyd a fenébe a srácot is, én azt gondolom. Én nem titkolnál el elõre, az fix. Egyébként máskor is közeledett már hozzád az apja? Voltak ennek a tettének elõjelei? Hogy történt az eset?
Mit érdekel téged, hogy tönkremegy-e a kapcsolatuk, ha a kedves apukát nem érdekli? Lehet, hogy a srác szereti az apját, de az apja semmibe sem veszi, õt, ha ilyenre képes. Mondd csak el, kerüljön le a hályog a szemérõl. Bár sanszos, hogy az apja tagadni fog, és neki fog hinni...
Én csak most olvastam a sztorit (megdöbbentõ, de sajnos sok ilyen lehet...). Be kell kamerázni a helyiséget, vagy legalábbis hangot rögzíteni, majd szándékosan elõidézni a helyzetet, amikor kettesben vagytok és mindent felvenni. Bizonyíték! Mi van, ha nem ez az elsõ eset?? Elõbb "megszerezném" a bizonyítékot, majd ezt követõen mondanám el a barátomnak... Ha nem hisz, hát tessék! Egyébként vigyázz Magadra! Sok elmebeteg pszichopata van, akirõl nem is gondolod...

Már nem szeret? A barátom olyan fura mostanában! Olyan mintha már nem is szeretne! Van olyan, h magától meg se csókol, át se ölel! De mikor rákérdezek, h szeret-e akkor azt mondja, h persze!

Vagy már szexelni se akar velem?Eddig két naponta volt köztünk,most szerda óta semmi!Már nem is akarja?

Legjobb válasz: hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F

hát... nem akarlak elkeseríteni, de lehet benne valami, le kéne ülnötök beszélgetni egy nagyot... õszintén. Az én barátnõm is ezt csinálta, a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában, nem csókolt meg magától, nem ölelt meg, nem hívott annyit, végül vége lett, mert hülye voltam és nem csaptam az asztalra és mondtam neki hogy márpedig beszélgessünk. Én is mindig csak megkérdeztem hogy szeret-e és azt mondta hogy igen, mindenkinél jobban. Hát ez lett belõle, te legyél okosabb mint én. 23F
Vagy csak egyszerûen már nem a kapcsolat elején vagytok...nem tudom mióta jártok... ez ilyen, a szenvedély elmúlik, de attól az a mély érzés a szerelem megmarad... az meg hogy két nap helyett négy napja nem volt szex, az nem jelent semmit...:)
Igaza van az elõttem szólóknak: beszélgessetek egy nagyot. Velem is megtörtént már ez: a barátom a kapcsolat utolsó hónapjában már nem is foglalkozott velem, meg sem érintett. Aztán egyszer rákérdeztem (de már elõtte is kérdezgettem) hogy egyáltalán akar-e még valamit tõlem, szeret-e? És azt válaszolta hogy NEM. Elég nagy pofára esés volt, pedig csak 4 hónapig jártunk és egy év volt ezen túltenni magam. Remélem csak más baja a szerelmednek, mert ha nem, akkor kemény idõszak következik neked. Szurkolok értetek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!2hónapja vagyunk együtt!beszélgettünk még mindig ugyanúgy szeret, csak kicsit elege lett a féltékenységembõl és emiatt volt velem olyan amiylen!de tisztáztunk minden és most minden tök happy:) !
Hát..., nem akarlak elkeseríteni, de rossz jel, nemtom hány éves vagy, én sok, a pasimmal nagy szerelem, egymásért váltunk el, nagy balhék voltak, nehéz válás, nálam két gyerek, szeretünk volna közöset, két év telt el, most is szeretjük egymást, bár már nem élünk együtt csak fél évig éltünk a féltékenykedések miatt költöztem el, szóval most is azt mondja szeret, én is szeretem, de már nem olyan mint rég, probálkozom helyre hozni, de amikor át sem ölel, szóval tudod, beszélgetünk sokat, nem tudjuk elengedni egymást, szóval szar dolog a bizonytalanság.
hallod még csak 2 hónapja vagytok együtt, és már un? szerinted ebbõl hosszú kapcsolat lesz? mert szerintem nem..

Az egyik kisajkam kilóg! Persze tudom, h mindenkinek nagyobb az egyik, de az nem túlzás, h az egyik kilóg a másik meg tök pici? Nagyon zavarná ez a barátomat?

Legjobb válasz: Ha szeret a barátod, nem fogja zavarni, sõt, még tetszhet is neki! Egy igazi szexepilnek látja majd!:) Nyugi:)

Ha szeret a barátod, nem fogja zavarni, sõt, még tetszhet is neki! Egy igazi szexepilnek látja majd!:) Nyugi:)
Plasztikai sebész megcsinálja - de nem ajánlom. A pénzen kívül az is gond, hogy ilyenkor sokszor a szexnek (az élvezetnek) is vége.
Egyátalán nem fogja zavarni.
Nyugodj meg, ez nem rendellenes vagy hasonló. Nekem meg képzeld, egy hatalmas pingmentfolt van ott alul. A hüvelyemnél kezdõdik, és hátrafele terjeszkedik. Szolizok, odalent is barna vagyok, és egy hatalmas folton meg hófehér. Szerinted ez ciki? :) szerintem csak fura. Úgyhogy nyugi :)
nyugi nekemis ilyen sajnos de a barátom nem szólt érte:) szóval nyugi
ha szeret akkor nem szamit , szex kozben ugyse arra figyel hanem arra hogy jol erezzetek magatokat...
Én is pont úgy vagyok ahogy te. Nekem is az egyik "kilóg" a másik meg tökre pici. Amúgy a legtöbb pasi ezt "izgatónak" találja, mert tudja harapdálni, nyalogatni meg játszadozni vele. Kicsit úgymond neked lehet "undi" látvány de a barátod imádni fogja ;)
Ez legyen a legnagyobb hibad kislany, es imadni fog a parod. :)
Áhh, én is menniyt szenvedtem mire elmondtam a páromnak a "hibám"...Féltem, h undorítónak fogja találni, de semmi gondja nincs vele;)

Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

Legjobb válasz: Ha valaki szerelmes,nem nagyon érdekli,hogy kicsit hízott a másik. Fõleg,hogy az ember magán jobban látja,mint máson. Volt,hogy fogytam 12 kilót,a rokonaim fele észre se vette,semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal,és elég sokat felszedett.. Nem tudom,engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig,és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt,ugyanúgy szeretett,az arca pedig semmit se változott. Hidd el,hogy nem olyan nagy dolog ez,mint amilyennek te látod.:)

Ha valaki szerelmes, nem nagyon érdekli, hogy kicsit hízott a másik. Fõleg, hogy az ember magán jobban látja, mint máson. Volt, hogy fogytam 12 kilót, a rokonaim fele észre se vette, semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal, és elég sokat felszedett.. Nem tudom, engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig, és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt, ugyanúgy szeretett, az arca pedig semmit se változott. Hidd el, hogy nem olyan nagy dolog ez, mint amilyennek te látod.:)
Még egy lány aki képtelen kiszabadulni a felszínesség bûvkörébõl... És szerintem nem normális, hogy így is vonzónak tart.
A kérdező hozzászólása: Ja, és teát, kávét cukor nélkül iszom, semmi kóla meg társai nincsenek, kivétel, ha szülinap, vagy buli van, de az ugye nincs minden nap.. ásványvizet, meg teákat iszok.
A kérdező hozzászólása: Bár azt hiszem, hogy az elõzõ lakáson a lakótársnõmmel való kajálások a ludasok.. már máshol lakom:)
A kérdező hozzászólása: Rozskenyér, korpakenyér, husit egyáltalán nem eszek, gyümölcs, zumba és hastánc, ezek megvannak:) De mégis hol így, hol úgy változik az alakom.. a legjobban a nyári munka alatt szoktam fogyni:)
Azért sikerült leadni, mert kalóriát és szénhidrátot számolok. Ami igazából mennyiségbeli korlátot jelent. Van egy kis mozgás is. Napi fél óra, nem több. Fél év alatt lefogytam! De ehhez tudni kell azt is, hogy a gondolkodásmódomon változtattam sokat, az ételekhez való hozzáállásomon. Én mindig is érzelmi evõ voltam. Fõleg a magányosság miatt. Vagy ha megbántottak. De egy idõ után már unalomból is ettem. És a szokásokat a szerelem megismerése (a férjem) sem fogta vissza az elején, mert már rá voltam szokva a zabálásra. Ezen kellett változtatnom elsõ sorban. Mondogattam magamnak mint egy mantrát, hogy csak akkor kell ennem amikor éhes vagyok, nem filmnézés közben, nem azért mert szomorú vagyok stb... Mondhatni agyban el kellett döntenem, hogy ezentúl másképp nézek az ételre. Nem örömforrásként, hanem táplálékként. Írom mibõl mennyit eszem. Még a tányérjaimat is kisebbre cseréltem. Kimérem az ételeimet mérleggel...stb. Nem mondtam le semmirõl. Ugyanúgy eszem krumplit, pörköltet, édességet mint eddig, de nagyon odafigyelek a mennyiségekre. Talán annyi változott, hogy a cukros édességet 99%ban lecseréltem cukormentesre, mert cukorbeteg vagyok. Nagy ritkán, pl 2-3 havonta 1x bekapok mondjuk egy csokis fánkot, vagy egy almás sütit, csak hogy az se maradjon ki. De már nem képezi az életem minden napjait a cukor. Nagyjából ennyi. Remélem segítettem. http://www.kalóriabázis.hu ez az oldal nagy segítség, hogy ne neked kelljen számolgatni. Csak beírod mibõl mennyit ettél, és kiszámolja a kalóriát.
Bár én az elõtte lévõ válaszoló vagyok, hátha segíthetek.. Szerintem az a kulcs, hogy ráállj arra az életmódra. Hogy ne koplalj, ne érezd éhesnek magad, csak mást egyél. Több zöldség, sovány hús, édesség helyett gyümölcs, édesítõ.. A lisztes és hasonló dolgokról pedig próbálj leszokni vagy teljes kiõrlésûre cserélni is pl napi helyett csak heti 1-2 legyen belõle. Aktívabban élj, többet menj el sétálni, ha van kedved, akkor komolyabban sportolni(úszni, futni, zumbázni, lényeg hogy élvezd) egy szóval életmódként éld, ne egy idõszakra, ne muszájból, hanem érezd magadénak és a saját életviteledhez igazítsd.:) Akkor nem lesz visszahízás sem.:) Nyilván lassabban fogsz fogyni, mert nem drasztikus, de nem lesz több kibillenés.:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként neked h sikerült leadnod a 30 kg-t? Nekem a fogyókúra nem jöhet számításba, mert elég sok órám van az egyetemen, és ha nem eszek, akkor elájulok vagy fáj a fejem..
Ha igazi szerelem van 2 ember között, pár kiló nem fogja ezt megváltoztatni. pl Az esküvõnk után a férjem az átlagos 90 kilójáról 110 lett, és ettõl függetlenül ugyanúgy szerettem, õt, azóta már visszafogyott, és még mindig szeretem. Én a kapcsolatunk elsõ évében szedtem fel 30kgt, amit azóta már visszafogytam, nem volt semmi gond belõle. Ugyanúgy felizgult rám, akár ha csak megölelt, vagy megcsókoltam. Ezt hívják õszinte, és igazi szerelemnek! Amikor nem ragadunk le felszínes dolgoknál. Attól, hogy valaki 10+ kilóval nehezebb, még ugyanaz a személyiség, ugyanaz az ember akibe beleszerettünk. Ezek csak külsõségek. 27/N
A kérdező hozzászólása: Ez nem jojo-effektus, az fogyókúránál szokott lenni.
jojo efektus
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak annyi olyat olvasni itt, hogy férjek elhagyták a terhes, vagy éppen szülés után levõ feleségeiket, mert azok nem rázódtak vissza az eredeti formájukba annyi idõ alatt, amennyit õ elképzelt.. de bízom benne, h vannak még normális pasik:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ennyi kommentet írtam, de ilyen sorrendben jutottak eszembe a dolgok:) Ami nélkül nem tudok meglenni, az a méz. Abban is van cukor, de mégis más az egész, na ebbõl sem eszek sokat, ez igaz. A zumbát meg nemrég kezdtem, szóval annak majdcsak meglesz az eredménye:) A hastánc meg már 5éve tartó szenvedély, de ott is voltak aktívabb meg passzívabb idõszakok, most egy aktív vette kezdetét, mert nyáron nem volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!