Találatok a következő kifejezésre: A barátom persze (86 db)

Voltatok hasonló helyzetben? Sokszor az a gond, hogy otthon van az egész család. Baráti a viszonyom mindenkivel. De mégsem merünk semmit csinálni a barátommal, persze zárt ajtók mögött. Félünk hogy esetleg kihallatszik valami.

Mennyire kínos? Az én helyzetembe baráti a viszony az apósommal... A család legkisebb fia a barátom.. Neki van egy bátyja.. Voltatok hasonló helyzetben? Elég nehéz megoldani, hogy ne legyen otthon senki.. viszont kicsit szeretnénk "romantikázni" este... Ti hogy oldanátok meg? Persze mi is 18 éven felül vagyunk. Ha olyan családról lenne szó,amiben vannak kiskorúak.. meg sem fordulna a fejembe.. de itt egy "felnőtt" családról van szó...

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben a barátnõmmel. Egy üvegajtó és 3 méter volt köztünk és anyám közt, kint világos, nálunk sötét volt. Szépen halkan csináltuk :D

Én is voltam hasonló helyzetben a barátnõmmel. Egy üvegajtó és 3 méter volt köztünk és anyám közt, kint világos, nálunk sötét volt. Szépen halkan csináltuk :D
A kérdező hozzászólása: hát.. nekem a halkan dolog nem nagyon megy :P
ha van pénzétek szálloda, ha nincs akkor irány az erdõ :-D, vagy nálatok?
nagyon jó arány, nyugi.
174.. jo magas vagy.. es a 62kg az nem sok.. ha szep formaja van a testednek akkor jo:)
A korodból leadhatnál pár évet! :D
Mikor érti már meg a sok gyengelméjû, hogy nem a súly számít?? SEMMIT nem mond, hogy hány centi vagy, és hány kiló! Ne a mérlegre hagyatkozz, hanem a tükörre! És ha a barátodnak sem hiszel, akkor nekünk majd fogsz? Szerinted õ örül az indokolatlan hülye hisztidnek?
a magassagodrol es a sulyodrol nemtudjuk megmondani hogy kover vagye vagy sovany vagy pont tokeletes. szerintem a tested alakja, formai is szamitanak. amugy meg ha a pasidnak igy tokeletes vagy akkor mit eszed magad?
Annyira bírom amikor csont vékony csajok hisztiznek. Majd ha te is 92 kiló leszel mint én, AKKOR hisztizzél babám, addig ne!
Zsiráffffff
Én pont ugyanennyi vagyok, csak 21!! Késõbb hidd el, már nem lesz zavaró, lehet , hogy még most annak tartod, de az idõ múltával el fog múlni, sõt!. Én is 16 éves korom óta vagyok annyi, és tudom milyen rossz!!

Lányok szerintetek hogyan tudnám lebuktatni a barátomat? -persze fiuk ötletét is várom.

*99%ig biztos vagyok benne, hogy megcsal, de még nincs rá bizonyítékom.. És ebben kellene segítség, ötlet..

Legjobb válasz: ha 99% akkor már biztos van vmi "bizonyíték" amivel le lehet buktatni nem??

Sztem vegyél egy olyan bugyit, amit még korábban nem láthatott rajtad, és rejtsd a táskájába, vagy vhova... aztán figyeld, mit csinál vele.
ha 99% akkor már biztos van vmi "bizonyíték" amivel le lehet buktatni nem??
nem nehéz ezt kideriteni. pl. nézd meg egy közösségi oldalon az adatlapját. én is talaltam már ilyen ronda dolgokat a baratom adatlapjan, kommentar csajoknak, stb. :S nyomozgass.. vagy amikor elmegy wc-re, nézd meg a telefonjat.
Ha 99% h megcsal akk mi a probléma?Nem kell lebuktatni, Te már rájöttél és kész!Hagyd a p***ába;) KERESS MÁST!
Ajánld fel neki, hogy hármasban jó a szex, és akkor lehet h bemutatja neked a nõjét!
mért akarod lebuktatni? lépj tovább és hagyd õt...
Mindenki magából indul ki!Lehethogy te is megcsalod?:O
Bizalom nélkül nincs értelme az egésznek
a legegyszerubb az lenne, ha leultetnéd, és megkérdeznéd, 1 ideig tagadni fogja, de aztan ugyse. amugy meg fekudjetek le, és amikor elalszik, nézd meg a telefonjat. mas nincs.. vagy 1 baratnod telefonszámáról irj neki, és ird meg azt is, h arra a szamra irjon, mert elvesztetted a tel.t, mármint a másik csaj nevében.
A kérdező hozzászólása: Sztem volt.. Mi más lenne arra a válasz, h havonta 2x szexelünk kb 3hónapja.. ebben a korban.. Ez a telefon számos sem rossz ötlet, de rizikós, mert írhat a csajnak, h biztos te írtál v vmi..:S
A kérdező hozzászólása: Nem csalom meg, ebben bárki biztos lehet! De régebben volt 1story h belenéztem a telefonjába (kb 1éve csak úgy trippbõl (mert h õ is nézett az enyémbe elõtte, csak nem volt mit találnia)) és találtam dolgokat, kimagyarázta, de elég átlátszó volt. Szal van okom gyanakodni...
-kövesd õt, vigyél fényképezõt, és dugd az orra elé a képet, -irányítsd át a hívásait a telefonodra, v titokban nézd át! -kérdezõsködj ismerõsöknél, tudnak-.e vmit, de ne a haverjaitól kérdezd, mert õk úgysem mondanák el, és még a barátod is óvatosabb lenne -próbáld meg lekötni az idejét, legyél vele amikor csak tudsz. majd látod rajta h ideges lesz-e, vagy mondja h jaaj most sajnos nem érek rá... -vegyél egy chipet:D
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már ezt a Leültetlek és na most válaszolj dolgot.. de azt mondta nem volt semmi.. aztán már egy idõ után, h ha nem hiszem el, akk higyek amit akarok.. de õ nem csalt meg.. Szal valószínû vhogy majd az a telefonos dolog lesz..
A kérdező hozzászólása: Ez a követõs-chipes dolog már túl sok nekem. A hét 5napján nem ebben a városban van, mert másikba jár suliba.. szal ez kilõve..
Fogadj fel magánnyomozót, vagy menj ki véletlenszerûen a sulihoz elé!
Ez a lebuktatás nagyon gyerekes dolog. Szedd össze magad és szakíts vele, hiszen te írod, hogy 99%-ban biztos vagy abban, hogy megcsal. A nõ büszkeségedet ne a lebuktatással bizonyítsd. Nem azzal fogod tudni. Azzal csak magadat alázod meg elõtte és mások elõtt.
A kérdező hozzászólása: Hu, köszönöm a jó tanácsokat, megfogadom õket! És igazatok van, és én is "tudom" vagyis sejtem hogy meg csal, csak asszem magamnak sem merem bevallani a dolgot.. lehet h én is hüje vagyok, h ennyit tûrtem..
Ano én úgy buktattam le a barátomat mikor gyanakodtam h csal egy lánnyal , hogy közös ismerõsöktõl kinyomoztam a csaj számát.Nem mutattam h gyanakszom, aztán amikor a barátom épp állitólag a haverjaival volt, de én tudtam hogy a lánynál van...szóval felhivtuk telón a csajt egyidegen számról... a nõvérem aki már idõsebb meg a hangja is felnõttebb beszélta .Komor, ideges hangon(mintha vmi baj lenne), magabiztosan hogy õ a barátom nõvére és sürgõsen beszélnie kell a barátommal.(vagy esetleg anyudat vagy más felnõttet is megkérhetsz h mondja azt hogy a srác anyja vagy ilyesmi)...A csaj a mi esetünkben egy nagyot hallgatott, h most mit tegyen, mondjon...(én ebbõl már tudtam h valójában ott van a barátom különben rögtön letagadta volna)majd átnyújtotta a telót a barátomnak...aki ijedten szólt bele a telóba azt hitte vmi baj van a családban... Tuti bukás volt, nem is tagadta...gyorsan jött haza a csajtól hozzám könyörögni h bocsássak meg:D Naaa mind1...szóval elég kockázatos de ha jól adjátok elõ, akkor igy lebuktathatod.
mi volt az, amit talaltal a telefonjaban, és h magyarazta el a dolgokat?
Ha másik suliba jár és csak 7végén találkozol vele, akkor télleg tuti, hogy megcsal!
kérj meg egy bombanõt hogy másszon rá a pasidra, pl egy olyan helyen ahol nem járkálnak sokan vagy mit tudom én. aztán te véletlen oda állítasz.. és ha megcsal azzal a csajjal akit ráküldtél, akkor 99, 9% hogy megcsal azzal a csajjal is akit gyanúsítasz. meg kitudja még hány nõje van..
megcsalni gondolom nem akarod. pedig akkor lehet, h idegességében bevallaná. a csajtól nem kérdezel rá? lehet, h õ elmondaná. szerintem is hagyd am ott, és szard le!
Én simán elkérem a barátom telóját, igaz én nem nyomozás céljából, de elszoktam kérni és õ mindig odaadja egy szó nélkül. nem mondom h nem olvastam már el az sms-it meg hivásait , de nem igen nyomozok. szerintem ez az sms-es dolog eddig a legjobb ötlet, ez biztos, mert ha ir neki vissza akk ott b izonyiték. de amugy szerintem már most szakits.
akkor közelítsd meg a csaj felõl. mondjuk hozz szóba vmi olyasmit, amirõl csak az tudhat, aki látta a barátodat meztelenül, vagy akármi... mármint érted, a nyomozós filmekben is úgy szokott lebukni a tettes, h: "és hol fúródott bele a golyó?" - "senki nem mondta, h lelõtték"
a bugyis megoldást írtam, de az csak akkor mûködik, ha biztosra veszed, h szex is van köztük. ha csak gyanakszol, akkor mondjuk csinálhatod azt, h egy idegen számról (barátnõd, rokonod) írsz egy smst neki egy kamu szöveggel: "szia bébi, most errõl a számról írok, mert ez ingyen van, ide is írj vissza" vagy vmi ilyesmi. s lássuk, mit válaszol rá.
Kérd el a mobilját simán, h megnézheted-e.
A kérdező hozzászólása: Biztos van a gépén, ha beszélgetnek msn-en, de azt valószínû ki is törli, vagy úgy menti, h ne találjam meg. A másik lehetõség hogy a telefonjában van.. sms, de azzal meg össze van nõve.. mindenhova magával viszi..
A kérdező hozzászólása: Pff..3as szex azzal akivel megcsal??
A kérdező hozzászólása: Hmm.. nem rossz..
És honnan jöttél rá, hogy a szemedbe hazudott? Csak mondta, neked meg egy hang megszólalt a fejedben, hogy hazudik? Ezesetben skizo vagy, sajnos :D Szóval. Mibõl jöttél rá, hogy a szemedbe hazudott?
Nyomozni, titokban megnézni a telefonját? nemár Ha nem tudsz benne megbízni nincs értelme együtt lenned vele
A kérdező hozzászólása: Közösségi portál kilõve, már megtörtént és nem találtam semmit sem.. Telefonját még a wc-re is viszi magával.. vajon miért..:S Nem vok skizo. Nem is kis hang szólalt meg a fejemben.:D Ez hosszu történet, vannak neki elõzményei.. sejtem is ki a lány, csak amikor kérdeztem, tagadta h lenne köztük vmi. De ha nem lenne köztük semmi sem, nem pattogna rám a csaj, ugyanis ha nekem van 1haverom akk nem b*szogatom a barátnõjét meg egyebek, ha azzal még soha 1szót sem beszéltem stb.. Ha csak nem volt köztem meg a pasia közt vmi.. Meg történtek még dolgok, amibõl úgy gondolom. Jha és ha már a társaságból mindeni célozgath hagyjam ott, még a tesvérje is.. persze senki semmi konkrétumot nem mond..:S
A kérdező hozzászólása: *Ja és nem azt kértem, hogy elitéljetek, mert ilyesmire kell vetemedne. Ha tudnátok az egész storyt, megértenétek...
Ha még egy szót sem beszéltél a csajjal( afeltételezett szertõvel) akkor hogy pattog rád? hogy b*szogat? Nem értem
azokalapján amiket leírtál simán lehet, hogy az a lány rá van kattanve, de párod nem csinált semmit... nem értem mért kell mindenbõl ezt kihozni. ha meg mások ezt hajtogatják mért nem kérdezed meg tõlük, hogy mért? ha nem válaszolnak erre akkor csak a szart kavarják, nem kell velük foglalkozni. ha meg ennyire nem bízol párodban szakíts, bármennyire is fáj, mert szép lassan felemészted az egész kapcsolatotokat és minden szépet és jót kiölsz, ami eddig köztetek volt.
A kérdező hozzászólása: Addig a napig amig nem találkoztam a csajjal egy szót sem beszéltem vele. Aztán elmentünk egy szórakozó helyre ahol ott volt õ is, a barátom is, meg én is.. És ha mellette mentem el a barátnõmmel lögdösött meg egyebek.. A másik nem hinném, h a sz*rt kavarják, nem éppen abban a korban vannak/vunk h ilyen éretlenek legyenek. És ha kérdezem tudnak e vmit, akk "mi nem avatkozunk bele, beszéld meg vele" persze meg is beszélném, de hát tagad... És okom van, h ilyen legyek.. tett azért..
Készítsd ki az ágyban és ha elaludt nézd meg a telfonját. :)
A kérdező hozzászólása: Végre egy értelmes és normális ötlet..:) És nem is rossz ötlet..
Ha úgy van ahogy mondod, akkor keress magadnak mást!
*telefonját
Sajnállak ha csak egy értelmes, normális válszt találtál a sok hozzászólás között!
akkor talán üljetek le 3asban egyolyan illetõvel aki "nem akar beleszólni". ha nem vagytok abban a korban akkor minek kell ilyen gyerekesnek lenni? én 19 évesen nem nyomoznék pasim után, hanem megbeszélném vele, ha tagad de kapok másoktól információkat akkor azt tenném amit fent leírtam. nagyon érett lehetsz ha nem találsz más megoldást és tényleg nagyon jó tartalmas kapcsolatod lehet pároddal, ha ennyire nem tudtok egy problémát megoldani... szomorú az ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nem is úgy értettem, h ezek amiket írtatok nem értelmes.. Köszönöm, h írtok és próbáltok meggyõzni, h lehet h tévedek.. de nem 1-2hete, megy ez, és kezdek belefáradni. Nekem csak bizonyíték kell arról amit gondolok/sejtek h azán könnyebb legyen ott hagynom.. Szeretem, de büszkeségem nekem is van, viszont néha elég gyenge vok a döntéshez.. És sajnálom ha ezért hüjének néztek és ugy gondoljátok akk meg is érdemlem..de..
A kérdező hozzászólása: Azért, mert már volt, hogy megkérdeztem, és a szemembe tudott hazudni.. Kül. csak úgy nem könnyû vki olyat ott hagyni, akit szeretsz.. Ezért is kell a bizonyíték, hogy az segítsen, v vmi olyasmi, elég gyenge vok ilyen érzelmi téreken mostanában..:S
Ha sokáig nagyon erõsen szorítod akkor gyorsan temetõ lehet a vége..
szerintem egy próbát megér, ha mindketten akarjátok.. veszélyes csak akkor lehet szerintem, ha önzõ módon, csak a saját élvezetével van az ember elfoglalva, de ahogy olvasom a hozzászólásaidat, nálatok szó sincs errõl, szóval ha bármi gond lenne, odafigyeltek annyira a másikra, hogy ne legyen belõle zûr
Ezzel az a probléma, hogy az orgazmus küszöbén nem tudod magad teljesen kontrollálni. Szerencsésebb esetben csak elájulhat, rosszabb esetben meghal.
A kérdező hozzászólása: Ezt rengetegen csinálják, lovagló pózban. Barátnõm is mesélte. Te jó ég, egy ártatlan kis játékot így felfújni. :/
Nagyon gyorsan forduljatok pszichológushoz... nem vagytok egészségesek...
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarom meggyilkolni! Teljesen félreértettétek. Ez csak ártatlan játék mely részérõl az oxigénhiány és kiszolgáltatottság iránti vágyból, részemrõl meg az irányítás szeretetébõl fakad. És kölcsönös élvezet!
Nem érdemes belekezdeni, nem csak azért, mert megfojthatod, hanem késõbb is lehetnek ebbõl problémák, hogy az agyába nem jutott elegendõ vér.
Te jó Isten... hova jutott a világ??? Fojtogatva GYILKOLNI szoktak!!!! Mi jön még, a "hasfelmetszõs, tüdõbe élvezõs" szex? A szex csak elõjáték, a valódi élvezet a gyilkosság...?
A kérdező hozzászólása: Engem nagyon izgat. (Õt is, épp ennyire). De egyben akkora féltés és törõdés van bennem iránta, hogy ki sem tudom fejezni. Talán ezért is bízik meg épp bennem ezen a téren. :) Én vagyok az elsõ, akivel eljutott idáig, hogy be merné vállalni. :)
A kérdező hozzászólása: De nem így akarom. Hanem csak annyira fojtogatni, hogy ne legyen baja!
A kérdező hozzászólása: Egész más szituáció, gondolom, hogy egy nõ akit izgat ez és vigyázni szeretne a barátjára. Vagy egy bérelt prosti.
Elvileg volt vele egy thai kva is, csak az annyira megijedt, hogy elfutott és sosem találták meg.
A kérdező hozzászólása: Õ egyedül csinálta! Épp ez az. Senki sem volt ott, hogy vigyázzon rá.
Kérdezd David Carradine-t. Ja, õt nem tudod, mert õ már belehalt.
A kérdező hozzászólása: :( De már nagyon izgat mindkettõnket. Nem hiszem, hogy egy kicsitõl lesz baja. Egyébként orgazmus közben is tudom szerintem. :)
nem vágom.. attól még, hogy nektek nem jön be az ilyen jellegû játszadozás, mért kell pszichológushoz küldeni a kérdezõt? olyan dolgot akarnak kipróbálni, ami rengeteg embernek jelent extra élvezetet.. ha nekik így jó, hát csinálják, nem arra megy ki az egész, hogy kárt tegyenek egymásban ..

Nemrég majdnem kivertem a barátomnak. Persze addig már nem mentünk el, mert a körülménye nem a megfelelők voltak. Nekem úgy tűnt, nem csinálom oan jól (? )

Bár még sz?z vagyok és ez a legels? alkalom vt nekem. Miko éppen csináltam, semmi apó jelét nem adta, hogy élvezné, vagy ilyesmi. De utána meg elvette a kezemet (mert ha tovább csinálom, be fog g*cizni) de akkor csak jól csináltam, mert akkor közelében sem lettem vna, h "elmenjen". De akkor miért nem reagált közben semmit? egy apró hangot sem. De aztán meg várnunk kellett, h újra összeszedje magát, h normálisan viselkedjen, ahogy mindig is szokott.

Legjobb válasz: sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...

sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos õ így élvezte halkan...
Szerintem is élvezte, csak visszafogta magát gondolom, talán neki is elsõ alkalaom, vagy egyszerüen csak ilyen fajta.Gyakorolni kell aztán majd késöbb oldódnak a dolgok.34f
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Am neki nem ez vt az 1., hisz õ már nem is szûz.
Szerintem készüljetek fel !Nem kizárt hogy szülõk lesztek! :)
hát még várj egy pár napot, aztán szerintem csinálj meg egy tesztet(:
Szia! Ha már második hete késik, akkor már most is tesztelhetsz. Bár ha rendesen használtátok az óvszert, akkor elég kicsi az esélye, hogy terhes vagy. De nem normális semmiképpen, ha egyébként 28 napos ciklusnál két hetetkésik. Menj el dokihoz, terhességen kívül más is okozhat vérzéskimaradást.
Nálam hét évig volt az, hogy egy-két heteket is késett, amíg nem írtak fel nekem tablettát, ami rendbehozta, lehet, neked is ezt fogja ajánlani a doki. És mivel te már nemi életet is élsz, nyugodtabb lehetsz tõle, hisz nem lesz petéd, amit barátod kisbabává formálhat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csináltam tesztet tegnap ketõtt is és negatív lett szerencsére nem leszek anya. Viszont orvoshoz is el kénne mennem ez ügyben , hogy kimarad a vérzésem stb és szerindtem el is fogok menni köszönöm még egyszer mindenkinek:)

Hogyan tudnám egy lánynak a fülébe ültetni a bogarat, hogy szakítson a barátjával? Persze óvatosan, feltűnés nélkül!

Legjobb válasz: Miattad úgysem fog vele szakítani. Jobb, han em is mesterkedsz, mert csak lejáratod magad.

Miattad úgysem fog vele szakítani. Jobb, han em is mesterkedsz, mert csak lejáratod magad.
JÉZUSOM! annyi lány szaladgál az utcán, miért õ kell neked? Jó, én is szeretnék megszerezni egy lányt, de õ foglalt, ezért nem mászok rá, SÕT! még segítek neki abba, hogy boldog legyen a pasijával (mert tudom, hogy fordítva õ is megtenné értem!) Különben is, azt szeretnéd, hogy boxzsáknak használjanak? És a lány akar téged egyáltalán? Keress egy másik csajt!
Hát ez nem lenne szép dolog...! Te mit szólnál hozzá, ha lenne barátnõd, és valaki szét akarna titeket választani??? Gondolom nem örülnél! Egyébként az univerzum kiegyenlítõdik! Amit teszel másokkal, te is azt kapod vissza...! Ne csinálj ilyet...!:( Majd ha úgy gondolja, szakít vele! De egyébként nem hiszem, hogy ezzel el lehetne érni, hogy szakítsanak, hacsak [email protected] a kapcsolatuk és rossz a kommunikácó köztük, akkor lehet bejön..., de azért nem kéne...!
Az elõttem lévõ nagyon jó mondja :) Az univerzum , vagyis a karma törvénye kiegyenlít. És te örülnél annak, ha ezt csinálnák veled amikor összejössz a lánnyal ? Amúgy szerintem meg ha szereti a barátját , nem fog egy hülye miatt szakítani, sõt lehet a barátja még ad neked egy kis "útravalót" is :)
te nagy szemétláda lehetsz barátom. Van több ezer szabad csaj az országban és te tönkretennél egy mûködõ kapcsolatot?. Köcsög.
Önzõ vagy. De mint a rohadt élet. Amúgy ha nincs semmi baj a kapcsolatukkal, akkor úgyis megbeszélik és kiderül, hogy csak kevertél. Annyit érsz el vele, hogy a srác majd jól megver. ( Remélem.)
gondolod amiatt szakítana?..ugyan
sztem ha te mindig ottvagy, te mindig meghallgatod, kedves vagy velem, bókolsz neki, az ellentéte vagy a pasijának azokban a dolgokban amiket a lány nemszeret, akkor elõbbutóbb nálad fogja végezni. csak tedd oda magadat.

Zavarna, ha a barátod egy másik lánnyal lenne kettesben? ( pl. : hetente többször is) Persze csak baráti együtt lógásról lenne szó.

Egyébként csak elméletben beszéltünk róla,de nem megy ki a fejemb?l, mert engem zavarna. Bár ? azt modnta, hogy nincs jelent?sége, mert úgyis én vagyok az utolsó komoly barátn?je...persze azt is tudom, hogy a lány tetszik neki...

Legjobb válasz: Mindig kettesben vannak? Mert az gyanús...nekem is vannak fiú barátaim, mert velük jobban megértem magam. Az egyik legjobb barátom is fiú, de akkor is szoktunk együtt lenni, ha ott van a barátom. Te ismered a másik lányt? Mert ha nem akarja, hogy beszélgessetek, távol tart tõle, akkor lehet valami köztük.

Mindig kettesben vannak? Mert az gyanús...nekem is vannak fiú barátaim, mert velük jobban megértem magam. Az egyik legjobb barátom is fiú, de akkor is szoktunk együtt lenni, ha ott van a barátom. Te ismered a másik lányt? Mert ha nem akarja, hogy beszélgessetek, távol tart tõle, akkor lehet valami köztük.
dettó :O engem megenne a rossebb
igen...! szerintem nem kéne ilyen helyzetbe hoznia magát, meg téged sem!
Az én párom nagyritkán találkozik egy haverinával, ez nem zavar. De ha hetente többször, akkor biztosan kiakadnék :S
ebbe én is belegondoltam, ha tetszik neki a csaj, vagy fordítva akkor nagyon zavarna dolog, a kapcsolatunknak sem tenne jót..
Van ember a Földön akit nem zavarna?????? Ne haragudj, de felesleges kérdés.
hat engem pont azert zavart mert ismertem a csajt:P megtudtam volna folytani szegenyt egy kanal vizbe... amugy az a marhasag, hogy "fiu-lany kozotti baratsag" az nalam nem kifogas... ha noi baratokat akar akkor felejtsen el... ja es itt nem arrol van szo, hogy ne legyenek noi ismerosei...csak akkor ne kettesben "romantikazzanak":P
megörülnék..az a tudat h egy másik lánnyal lóg még ha haver akkor is
lehet h nem szép amit most írok de tapasztalat! 3, 5éves kapcsolatom van, most derült ki h a pasim megcsalt egy csajjal aki szinte a húgom, tehát gyanakodj légy résem és az ne nyugtasson h ismered a csajt! kívánom h minden rendben legyen
Ezt akartam írni én is.. ne nyugtasson meg senkit, hogy ismeri a csajt :S Én biztos, hogy választás elé állítanám.. Ha annyira fontos neki a csaj, akkor keressen mást helyettem..
nem.mert ha ismered a lányt akor nincsen gond...de ha nem ismered akkor igen..de mondjuk én aluttam a b.nömnek a pasijánál és öt nem zavarta mert tutta h nincsen semmi.de ha ez téged zavar akkor szolj a barátodnak!
igen..kit nem?? komolyan ha egy lánnyal van kettesben, ..és az a lány nem a te barátnöm, akkor én igen zavarna.pl az én barátom többször van kettesben az én legjobb b.nömmel de tudom h nem lesz semmi véletlenül se köztök mivel engem szeret és megbizok benne-a barátnöm már alutt is a barátomnál..és nem volt semmi mert csak én kellek a b.nak...de ha nem ismered a lány meg stb akkor én szolnék neki h ne legyen vele ennyit kettesben mert neked ez nem jó és nem tetszik ez a helyzet!!
Az eredeti kérdésre válaszolva, engem zavarna, azt hiszem. Nem amiatt, ha esetleg megcsalna.. Hanem úgy eleve. Sokkal inkább a lány miatt. Tudjuk milyenek vagyunk, mi, nõk... és hát olykor nem is nehéz elcsábítani valakit, ha az hajlik rá, fõleg nem kettesben. A második kérdésre válaszolva, szerintem elmondhatod neki, hogy miért zavarna. Hogy mire gondolnád, ha tudnád, hogy õ épp kettesbe van egy másik- esetleg még vonzó - lánnyal. Olykor azért is lehet nehéz ez a téma, mert hiába minden -leplezett és nem leplezett- féltékenység, mégiscsak hagynunk kell némi teret a másiknak. Mindig. Különben nem megy.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék tiltani semmit neki :/...egyébként szomszédok...és tényleg csak elméletben beszéltük, csak mivel én külföldön leszek még egy hónapig egyedül , így ilyeneken kattogok.Szóval lehet , hogy nem is lesz ilyen...csak , ha belegondolok akkor engem zavarna.Mondtam is neki, de megnyugtat , hogy nem csak én vagyok így ezzel.
*hibbantagyú
azt megmondaná valaki, hogy ezeket miért pontozta le!!???? véleménynek nem jók vagy mi a gond velük? de fogadjunk, hogy nem is meri vállalni magát a drága, mert hibbantagyúúú! de, ha neki ez jó szórakozás, akkor tessék, KÍVÁNOM NEKED, HOGY EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB ÖRÖMÖD AZ ÉLETBEN!
A kérdező hozzászólása: és azt hogy mondjam meg neki hogy zavar engem? mivel õ azt mondja ennek nem lenne jelentõsége mivel õt sem zavarná forditott esetben, mert megbízik bennem
A kérdező hozzászólása: nem ismerem...sõt szinte egyik barátját sem..másfél év után :/

Adott egy baráti társaság. Mennyire kellemetlen az, ha itt egy fiú "bepróbálkozik" egy lánynál, ő viszont elküldi a fenébe (persze nem így, hanem nagyon kedvesen)?

Nem érzi később kellemetlenül magát a lány, hogy olyan fiúnak tetszik, aki (nagyon) nem az "esete"?

Legjobb válasz: Ezért tilos baráti társaságból bárkit összeszedni, hogy ne járj így, mert akkor lõttek a baráti társaságnak, ha valami oknál fogva ti nem egyeztek.

Ezért tilos baráti társaságból bárkit összeszedni, hogy ne járj így, mert akkor lõttek a baráti társaságnak, ha valami oknál fogva ti nem egyeztek.
Neki kellemetlen? És a fiú akit nyilvánosan lekoptattak? Azért neki se egy álom. De persze a csajnak is szar lehet azzal a tudattal élni, hogy csini, és imádják a fiúk, de majd idõvel feldolgozza.
A kérdező hozzászólása: Igaza van az elsõnek? Mennyire van igaza az elsõnek? Vagy a másodiknak?
A kérdező hozzászólása: megörültem, hogy írt még valamit a kérdezõ, de aztán rájöttem, hogy az én vagyok
Szerintem fordítva. A srácnak szarabb. Sajna tudom.

A barátommal meg egy barátnõmmel fagyizni voltunk, és nagyon stírölt 3 lányt, és még utánuk is szólt (hallottuk). Kilépve az üzletbõl persze mindent tagadott, de több kisebb dolog is van a rovásán, mivel büntessem?

Otthagyás, szünet kizárva, tudom, hogy szeret (millió dologból érzem,), és én is imádom, de azért azt szeretném, hogy tudja, hogy ez nekem sok és nem szeretem, amikor ilyet csinál.

Legjobb válasz: Tökön rúgás vagy le kell feküdnie egy meleg sráccal!

Tökön rúgás vagy le kell feküdnie egy meleg sráccal!
A kérdező hozzászólása: 1-es, a második nem játszik, és kicsit hosszabbat és kevésbé véglegeset-végleteset akarok...Miután lefeküdt egy meleggel, én nem bírnék ránézni... és dobni meg nem akarom, csak azt akarom, hogy tanuljon a sztoriból, hogy nálam ez nem fér bele...
Mi történne ha megmondanád neki elõször is? o.O Miért akarod már egybõl büntetni? Ha meg annyira azt akarod akkor valami gyengébb ehhez hasonlító dolgot tegyél csak ízelítõnek..
Megnézel egy helyes srácot szép lassan, centirõl centire a lábától felfele, majd az arcáról visszaugrik a tekinteted a farkára és elismerõen hümmögsz. Amikor elsétáltok mellette hátulról is lecsekkolhatod.
A kérdező hozzászólása: 3 van a rovásán egy két dolog, nem megcsalási természetû, ami miatt bögyömbe van, csak az a gáz, hogy szeretem(tehát emiatt az, hogy elhagyjam, kizárva).Viszont szeretném, ha kicsit szenvedne, de legalább nagyon szarul érezné magát. Szóval aki tud néhány napig, esténként meg reggelente alkalmazható büntiprogramot, ne rejtse véka alá. Napközben nem érünk rá, dolgozunk... Ötleteket várok.
A kérdező hozzászólása: 4-es, ezzel csak a baj, hogy az utcán nem járnak meztelenül egyik nem tagjai sem.
A kérdező hozzászólása: Kicsit az se árt, ha szenved értem... már többször hangoztatta, hogy bármit megtenne értem... lássuk... azért persze véresre verni nem akarom...de ilyen utakon elindulva kinek indulna be a fantáziája...? Elsõsorban lányok válaszait várom...kort is írjatok légyszi...
Én mindig csak annyit tudok neked és sok más hasonló helyzetben lévõ lánynak: te vagy aki választottad, hát fogadd el ami ezzel jár. H nem tetszenek a dolgai akkor meg mi a francnak nem keresel mást? Van aki százszor jobban becsülne téged.
Elvitted fagyizni, rosszul viselkedett és megbünteted? Hány éves, kilenc?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!