Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem tudok élni, (6 db)

A barátom nélkül nem tudok élni, de ő már nem szeret. Mit tegyek?

2 éve vagyunk együtt a barátommal, kb. 1,5 hónapja szakítottunk de én visszakönyörögtem magam.Õ mondta, hogy nem érez sokat írántam,de én bíztam benne, hogy ha megváltozok akkor ez változni fog.Sajnos eddig még nem változott.Rengeteget sírok de nem szeretnék elszakadni t?le mert ? a mindenem.Segítsetek, hogy tudnám visszakapni.

Legjobb válasz: Próbálj meg az Õ fejével gondolkozni.Te tudnál olyan vkivel élni,ha csak Õ akarná? Akármilyen nehéz is el kell Õt engedned!Ha nem változik meg irántad az érzése,tedd el az emlékeid közé,lépj tovább!Miért Õt akarod változtatni,miért nem a te érzéseidet? Ugye nem is könnyû! Csak akkor mûködik egy kapcsolat,ha mindketten akarják!

Próbálj meg az Õ fejével gondolkozni.Te tudnál olyan vkivel élni, ha csak Õ akarná? Akármilyen nehéz is el kell Õt engedned!Ha nem változik meg irántad az érzése, tedd el az emlékeid közé, lépj tovább!Miért Õt akarod változtatni, miért nem a te érzéseidet? Ugye nem is könnyû! Csak akkor mûködik egy kapcsolat, ha mindketten akarják!
valószínû kihült már az irántad érzett szerelme és ezért akar elhagyni.az ilyet jobb elengedni mert teljesen ki fog használni mert mindent el fogsz nézni neki nehogy elhadjon.szerintem neked sem fog jót tenni ha lépten nyomon megcsal, átver, megaláz, kihasznál, letiporja az utolso kis büszkeségedet és önbecsülésedet
Ha valaki hosszú távon olyan kapcsolatban él, amit a másik fél akar már, akkor abból minél hamarabb ki kell szállni!Miért? azért, mert a sírás még nem old meg semmit sem. Az a valaki, aki hagyja, hogy mellette sírj nem érdemli meg a könnyeidet. Jó vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, de tartósan a boldogtalanság depressziót, fusztráltságot szül! Nem érdemes, hidd el! Fáj, nagyon fáj, de önmagad ne tedd tönkre, hiszen minden kezdet nehéz, de meg kell próbálni változtatni érzéseiden! Nõi moviltod sokkal fontosabb ennél, remélem rájössz! Sok szerencsét!
Szia! Én is ebben a helyzetben voltam körülbelül 1 éve, én is sírtam napokat, éjszakákat, de tudtam hogy õ már nem szeret és próbáltam túltenni magam rajta hát ez úgy sikerült hogy 10 kg fogytam nem nagyon bírtam enni meg ilyenek!Utánna összeszedtem magam sokkal csinosabb szebb lettem és megmutattam neki, hogy nekem nem kell õ teljesen megvagyok nélküle persze ez csak színjáték volt, de sikerült!Addig próbálkoztam amíg tényleg így lett, már nem kellene semmi pénzért nekem õ!Most van egy új szerelmem aki tényleg szeret és én is szeretem nagyon!Õt el kell felejtened ne engedd hogy ennyire függj a férfiaktól!Járj szórakozni a barátaiddal, diszkóba, más pasikkal flörtöjj és meglátod jobb lesz!sok sikert!!szia
Szerintem, ha valami egyszer elromlott, annak oka van. Lehetnek hullámvölgyek és hullámhegyek. borzastó érzés az, amikor a kapcsolatban csak az egyik fél tud adni és a másik nem. Próbáld meg magad függetleníteni a pasidtól. Járj el igenis szórakozni, ismerkedj meg embrekkel, legyen mindig az életben egy kitûzött célod arra az idõre is, hogy mi lesz, ha egyedül maradsz! Nem tudom miért kötõdsz olyan valakihez, aki csak fájdalmat okoz neked. Sajnálatból legyen veled valaki még borzasztóbb, ha sokáig kínzod magad nehéz lesz visszatérni a valós életbe.Minél hamarabb felismered azt, hogy nemcsak a pároddal lehetsz boldog, annál hamarabb ki tudsz szállni az egészbõl! Szerintem egy dolgot tanuljmeg jól, hogy sose építsd rá az életed a másikra!Mindig legyen egy "A" terved és egy "B" az életedben! Én is jártam már így, de ahhoz boldogok legyünk jó pár szakadékot meg kell járnunk!És szerintem minez kell ahhoz, hogy értékeljük mi a boldogság és mi nem. Remélem, rájössz mihamarabb!
sztem hagyjad...ha szakítottatok akkor anak oka volt...elmúltak az érzések, amik már nem fognak újra visszajönni csak úgy!:(sajnálom!keressél mást, szórakozz, bulizz és el tudod majd felejteni, hidd el!
SEMENNYIRE. Dugjatok, mint a nyulak éjjel és nappal. Aztán majd lesz valahogy.
Elsõ válaszoló, olyan, hogy "nõlj" nincsen. Kedves kérdezõ(k), valóban nem érthetõ a kérdés.
Fb kapcsolat XD Az már komoly
Vedd elõ a nyelvtankönyvedet. Ott keresd meg az írásjeleket és tanuld meg, hogyan és mikor kell azokat használni. Sokkal jobb és hasznosabb idõtöltés számodra, mint a Fb-n lógni.
Mit tegyél? Nõlj fel te barom!
A kérdező hozzászólása: ???
Unatkozó kölykök, ennyi.
ma 11:26 Miért ne lenne? Csak a Borson kívül mást is kellene olvasnod. Mondjuk könyveket. És nem a Csernust meg a VV bizbazokat, meg nem Fejõs Évát (ha nõ vagy).
mint latom az emberek nem ertik a kerdest. Csaba a baratja de nem foglalkozik vele, facebookon be voltak teve hogy tarsak de egy lany piszkalodasa miatt kivette azt! es nem tudja hogy a baratja azert vette-e ki mert szegyenli ot vagy mert piszkaltak. szerintem meg a kapcsolatotok eleg gaz es nem foglalkozik veled a srac, vagyis nem a BARATOD, hanem csak annak adja ki magat. ketlem hogy igazan erezne erted valamit is!


Nem tudok élni a barátaim nélkül! Mit tegyek?

Az van,hogy most megyek középiskolából egyetemre és a középsuliban nagyon visszahúzódó voltam,de ők mégis megtaláltak és összebarátkoztunk.(egy kb. 8 fős társaságról van szó,az egyik fiú tetszik is).És most negyedik végére annyira megszerettem őket hogy kifejezetten rosszul érzem magam nélkülük,szinte depressziós vagyok.És ugye mindig nem találkozhaunk mert nyolc fővel nehezebb programokat szervezni.Kb. heti egyszer sikerült most nyáron.Nagyon félek egyetemre menni,tudom hogy ez a barátság meg fog maradni velük,de annyira kötődök hozzájuk...nyáron is voltam egy egy hetes kurzuson,ahova eegyedül mentem és a hét elején sírva mentem oda annyira egyedül éreztem magam...Mit tegyek?Ez valami pszihológiai probléma?köszönöm aki válaszol

Legjobb válasz: Lehet online is beszélgetni velük, nem fogod elveszíteni õket, de muszáj a saját lábadra állni és nem szomorkodni, amikor annyi új élmény fog most érni, új emberek, új barátságok is. Ne félj ettõl, próbálj nyitott maradni, pláne fontos ez egyetem elején, amikor kialakul, hogy ki kinek fogja és melyik óra jegyzetét odaadni és ha nem voltál órán kitõl tudsz kérdezni. Legyél barátkozó szerintem, ne húzódj be a csigaházadba, mert magányosan nagyon nehéz egy egyetemet végigcsinálni. Jó sulikezdést neked! :)

Lehet online is beszélgetni velük, nem fogod elveszíteni õket, de muszáj a saját lábadra állni és nem szomorkodni, amikor annyi új élmény fog most érni, új emberek, új barátságok is. Ne félj ettõl, próbálj nyitott maradni, pláne fontos ez egyetem elején, amikor kialakul, hogy ki kinek fogja és melyik óra jegyzetét odaadni és ha nem voltál órán kitõl tudsz kérdezni. Legyél barátkozó szerintem, ne húzódj be a csigaházadba, mert magányosan nagyon nehéz egy egyetemet végigcsinálni. Jó sulikezdést neked! :)
Szia, ne haragudj, de 18 évesen nem szoktunk már pityeregni, ha az ismert társaság nélkül megyünk valahova. Utoljára szerintem 13 évesen zavart engem ilyen, amikor nyertem valami gagyi táborba egy hetet és semmi kedvem nem volt menni, mert ott tényleg senkit sem ismertem. Érettségi után mi is elég depressziósok voltunk, mert nagyon összekovácsolódtunk a 4 év alatt és elképzelni sem tudtuk, hogy bírjuk ki, hogy ne lássuk egymást, mivel mindenki másfelé ment. Próbáld felfogni, hogy az élet megy tovább, elveszteni nem fogod õket, de nem lehet sülve-fõve együtt lenni valakikkel. Amúgy meg új embereket is megismerhetsz most, ne félj szerintem ennyire az ismeretlen csoporttársaktól.
Biztos, hogy õk is fognak keresni téged, másrészrõl pedig az emberek jönnek-mennek, egy korszak véget ért, új kezdõdik, honnan veszed, hogy az nem lesz ugyanolyan jó?
A kérdező hozzászólása: Igazatok van...köszönöm hogy válaszoltatok, megpróbálok erõs lenni nélkülük is, ameddig nem találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha biztosan tudnám hogy együtt marad a csapat nem izgulnék...mert szeretjük egymást, csak azért nehéz lesz.Utolsó, köszönöm neked is a választ! Kedvesek vagytok :) Már egy kicsit jobban érzem magam.
Szerintem próbáld meg úgy felfogni, hogy új emberekkel ismerkedhetsz majd meg, akik a barátaid lesznek! Talán nehéz lesz az ismerkedés de légy nyitott, mosolyogj és sokan keresni fogják majd a társaságodat! :)
tartsál macskát vagy álj a vonat eléééé

Belebetegedtem? Nem tudok a volt barátom nélkül élni bár tudom hogy úgy se bocsájt meg soha. Minden nap sírva alszok el soha nem alszom ki magamat. Állandóvan rá gondolok és sokat beszélek róla!

Folyton ott van ahol én és nem hagy békén lehord mindenek megaláz egy szóval nagyon rám van szállva.És én már nem is akarok élni annyira kikészít.

Legjobb válasz: ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/

ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/
ez ilyen
Miert.. Mit tettel, amit nem bocsajt meg?
Tereld a gondolataidat. Menj bulizni es próbálj ne rá gondolni folyamatosan. Pár hónap múlva keresd fel egy pozitív üzenettel.
A kérdező hozzászólása: Hazudtam neki de neki nagyobb bûnei voltak bunkóskodik és ver.
dehogynem tudsz...hisz most is élsz hehehehe:D
lesz más, és valószínûleg jobb. hagyd, ez a vonat már elment...
szedjél hangyát.
Még egy ideig tényleg nehéz lesz, sõt lehet még az után is, de aztán jobb lesz. Próbáld magad valaki vagy valami mással elfoglalni magad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!