Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem tudok (1326 db)

Mit csináljak? A barátom nem tudja elviselni a kutyáimat a szobában.17/L

A hétvégén aludt elöször nálunk és nehezményezte, hogy a 3 kutyám is a szobámban aludt. Tudják, hogy mi a rend. Nem jönnek fel az ágyra, nem ugrálnak, csak lefekszenek a helyükra. A barátom azt mondta, hogy, ha kistest? kutyákról lenne szó nem zavarná, de 3 nagy kutya (bernáthegyi, németjuhász, bernipásztor) az más helyzet. Akkor hajlandó legközelebb eljönni, ha a kutyákat kirakom a szobámból. Azért nem értem a kiakadást, mert tudta, hogy esténként bejönnek a szobámba és reggel meg mennek ki az udvarra. Látta már többször a szobát és mindig ott volt a kutyáknak kialakított hely. Nem fogom kirakni kutyáimat, de azt se szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mit csináljak, hogy ne duzzogjon a barátom?

Legjobb válasz: Szerintem kutya - föleg a nagytestû - nem lakásba való. Még alvásra se hoznám be. DE ha már ezt szoktad meg, akkor 2 dolgot tehetsz, vagy kirakod [nem tudom a kutyáid hogy viselnék] vagy megszoktatod a barátoddal. Kutyákkal könnyebb lenne talán valamit kezdeni.

Szerintem kutya - föleg a nagytestû - nem lakásba való. Még alvásra se hoznám be. DE ha már ezt szoktad meg, akkor 2 dolgot tehetsz, vagy kirakod [nem tudom a kutyáid hogy viselnék] vagy megszoktatod a barátoddal. Kutyákkal könnyebb lenne talán valamit kezdeni.
Hát én a te helyedben kiraknám a kutyákat az biztos!Zavarja õt ez egyértelmû!
nekem egy macskám van(perzsa) és õ is mindig a lakásban alszik, nem mindig nálam, meg nappal is bent van, de általába bejárkál a szobámba..a barátom még nem aludt nálunk, de hát nem csípi a macskákat igazán, ezért szerintem én a macskámat fogom kirakni másik szobába.fontos a kapcsolatom és a macskám máskor mindig bent aludhat, kibírja, hogy néha másik szobában alszik, amugy se mindig alszik nálam.szerintem döntsd el, hogy mennire fontos ez a fiu neked, és lehet, hogy a kutyusok kibirnának pár éjjelt másik szobában, de ahogy érzed.ha a fiu ennyire nem szereti, hogy ottalszanak, valszinleg késõbb se fog neki tetszeni:S 17/L
szia! nem aludhatnának a kutyusok pl: a nappaliban?? vagy más helyen?? nem hiszem h. zavarná õket az az 1-2 nap amit akkor töltenek más szobában ha a barátod nálad van...
Engem is idegesítenének a kutyák, ekkora állatok nem lakásba valók. Még ha egy kis szobakutyáról lenne szó azt mondanám, hogy mehet, de 3 nagy testû kutyát én se bírnék elviselni a házban. És nyugodtan állítsd választás elé, remélem szakít veled.
Vicces vagy. :D Így nem sok pasid lesz arra készülj fel.:D Persze balekok vannak bõven.
úr isten ha a pasid lennék és pár kutya szintjéhez alacsonyítanál engem...:S... hát kiadnám az utadat...meny amerre lától a 3 bolhással...! hol kéne nekem ilyen nõ sztem nem szereted eléggé a pasid max... ennyi lehet az ok :) 17/F (A pasidat sajnálom amúgy...)
Én már csak a kérdés miatt [Én vagy a kutyák?] szakítanék veled. Azért egy embert 1 szintre helyezni 3 kutyával, akiknek egyébként KINN a helyük. (Szomszéd srácot meg kell agyalni) - Probálja meg megszokni õket, ha nem megy szakítás lesz a vége. De ettõl függetlenül sem való kutya lakásba. drb
aludj te nála.
A kérdező hozzászólása: Ha választanom kell, akkor ne aludjon itt. 3 nagyon szelíd kutyáról van szó. Azt meg nem értem, hogy 3 kutya miért zavar szex közben, ha csak fekszenek.
"Vagy én vagy kibírja a kutyáimmal." azt úgy megaszontad kölyök.
Ha makacs ember, akkor 2 választásod van. Vagy mennek a kutyák, vagy nem alszik ott többet a barátod. Ebben neked kell döntened. Nem tudom, hogy éltek-e szexuális életet, de ha igen, akkor nem csodálkozom, hogy nem akarta õket estére benntartani. Én sem szeretném, ha szeretkezés közben 3 plusz szempár figyelne. 22F
Ha nem büdös, nem csinál zajt, nem kelt fel hajnal közepette akkor is max egy kutyát tûrnék meg a szobába. Nem sok férfi szeret állatkertbe lakni. 23/F
Sajnos teljesen más a gondolkodásod neked, mint a barátodnak. Ez összeférhetetlenségre utal. Nincs igazi megoldás, a kutyákat, vagy a barátodat KI KELL RAKNI!
Szerintem sose tudni, nemrég volt a közelünkbe egy házaspár, akinek a gyerekét megfujtotta a kutya. Nem játék úgy, ha idegen van nállatok. Szerintem ha ott alszik akkor a kutyák mennyenek ki :)
Nekem macskám van, és õ mindig az ágyamba alszik, amikor volt barátom és nálunk aludt, akkor úgy aludtunk, hogy köztünk a macska. Az én exem se szerette , de nem voltam hajlandó kitenni a macskát csak azért mert õ úgy fütyül. Nem mintha nem lett volna fontos a kapcsolat, mert számomra nagyon is az volt. Egyébként gondolj bele, a kutyáid meg vannak neked évek óta, a barátod veled van gondolom kb pár hónapja, vagy akár egy éve is ( lényeg ha a kutyusok régebb óta vanna). Nem akarlak elkeseríteni, de 17 évesen valószínûleg nem õ lesz a férjed, még õ lesz pár hónapig, esetleg pár évig, de a kutyáid valószinûleg tovább veled maradnak mint a pasid. Ezek tények. Szóval én emiatt nem raknám ki a kutyákat. Ha a barátodnak ennyire nem tetszik a szitu, ne aludjon nálatok, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ha normálisan, egészségesen, sok mozgással neveled a kutyát sokáig élnek. Am igen a németjuhász és a bernipásztor 6 éves a bernáthegyi pedig 7.
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy a kutyáim voltak a vigaszaim.
Lehet hogy a barátod este roszalkodni szeretne veled, csak ugyérzi hogy figyelik (a kutyák) és ez zavarja öt. vagy büdösnek érzi a kutyákat =| 16L
Ez viszont beteges mentális projekció, fordulj pszichológushoz ezzel (ezt nem csesztetésbõl mondom, komolyan).
Látom sok itt az állatbarát... A kérdésre visszatérve: Azt megérteném, ha azért nem bírná õket, mert egy ágyban alszol velük (vagy hogyha megtámadták volna õt), dehogy amiatt, hogy csak egy szobában? Amit a barátod csinál az hiszti. Én megvárnám, amíg lenyugszik. Ha továbbra is duzzogna, akkor én hagynám a sunyiba... Tudom, hogy azt írtad, hogy nem szeretnéd, ha tönkremenne a kapcsolatotok, de akkor nem szeret igazán, ha nem tud kutyástul elfogadni. Ha szeretne, akkor elfogadná, hogy szereted a kutyáidat, és megértené, hogy mennyire fontosak neked (mert gondolom tudja, hogy a kutyáid voltak a vigaszaid, amikor meghalt a bátyád). Ha mégse tudná, akkor magyarázd el neki, ha így se lesz toleránsabb, akkor dobd ki. Mert most még ezt kéri, holnap meg mást...A kutyáid 6 éve vannak veled, a kapcsolatod meg még nem lehet olyan hosszú. A barátoddal szakíthatsz, de a kutyáid mindig hûségesek maradnak hozzád. Hidd el még sok helyes, aranyos, kutyákat szeretõ fiú van a világon, biztos találsz egyet. :) Nekem is van két kutyám, ha kell én tûzbe mennék értük, úgyhogy átérzem mennyire szereted õket.(Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nekem 10 éve halt meg az apukám, ha nem lettek volna ott mellettem a kutyáim, akkor nem is tudom, hogy vészeltem volna át a nehéz idõszakot). A szomszéd fiút meg seggbe rúgnám a helyedben. Ha kell segítség hozzá, én szívesen megyek!:) 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nekem ez a 3 kutya rengeteget jelent. A bátyám halála után csak õk meg a szüleim maradtak nekem. Többet jelentenek nekem ez a 3 "bolhás" (ahogy vki írta), mint azok a "barátok", akik miután elvesztettem 6 éve a bátyám eltûntek. Nélkülük nem tudtam volna átvészelni azt az idõszakot. Õk mindig kitarottak mellettem.
Én nem tudom elviselni a háziállatokat alapból, de a barátnõm kedvéért az egy szem kiskutyáját tolerálom vmennyire. Szóval, bár a zsigereim azt mondják, h dobd ki a kutyákat a francba, vmi kompromisszumot kéne keresnetek. Amúgy én tuti nem járnék olyan csajjal, akinél 3 ekkora dög alszik a szobában.
Bazz komolyan kérded? Három döggel együtt aludni és szagolni a fingjukat álmomban? Össze se jöttem volna veled... honnan tudod hogy álmodban nem dugnak meg?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mint már írtam nem fogom a kutyákat kirakni. Azóta alszanak bent amióta a szomszéd fiú éjjel megdobálta kõvel a bernáthegyimet, amikor még csak õ volt meg. A kapcsolatom is fontos, de nem akarom, hogy mindenben párom döntsön. Megmondom a barátomnak, hogy válasszon. Vagy én vagy kibírja a kutyáimmal.
úúúristen...Van itt pár beteg.... könyörgöm, azok KUTYÁK, nem emberek! Persze, aranyosak, lehet õket szeretni de áh...úgyis felesleges magyaráznom:) Sajnálom az ilyen embereket, hogy nincs nagyobb örömük az életben.
Kérdezd meg tõle.
7 Mielõtt fröcsögnél higgadj le, ha a lehiggadásod közben megérkezik a bocsirebegés-moderáld magad. Nõ igy nem beszél, ahogy te.
Elnézést az 5-ös hozzászólásomért, "kissé" morbid és gonosz volt. Megkövetem magam.
A kérdező hozzászólása: ennyire vicces!ne feledd te is járhatsz igy.
Komolyítsunk a dolgon, az elõzõ válaszon csak poénkodtam. Ne ragaszkodj semmihez, és tiéd a világ. Igazából semmi sem tûnik el, csak tanít: az életre, arra, hogy ha valami a tiéd, veled marad. Sõt. El is tûnhet, de ha kell, rá fogsz bukkanni. Újra. Hagyd elveszni, visszatérni, és örülj, ha a kitérõ után is vissza tud kerülni a helyére. Mert akkor az valóban a helye. Oravecz Nóra
Jól érzed:DD
A kérdező hozzászólása: tudja h nem vagyok féltékeny tipus, ahhoz tul büszke vagyok h ezt egy férfinak mutassam.külföldön dolgozik amugy.
nyomozz utána, olvasd el az smseit, a facebook üzeneteit és a végén arra fogsz ébredni, hogy a barátod elhagyott a féltékenységed miatt
Ugye milyen szar érzés mikor veled szórakoznak? Többek között ezért az érzés miatt se szórakozz mással legközelebb.

Nagyon gáz ha tesómmal egy szobában vagyunk és a barátomat nem tudom elhozni hozzánk ezért?

Tesómat nem rúghatom ki, nem tudna máshol aludni. Meg amúgy is 2 szobából áll a ház (anyuméké, miénk) konyha, fürd?szoba és ennyi :S

Legjobb válasz: Szia. Hát, ez elég kellemetlen... Te esetleg nem mehetnél a barátodhoz?

Elsõ válaszoló: Itt nem arról van szó, hogy csak napközben néhány órát szeretnének együtt tölteni, hanem ottalvásról. Kérdezõ: Miért lenne gáz az, hogy kétszobás lakásban éltek? Ez a helyzet, ennyit tudtak a szüleid megteremteni, lehetne csak egy szobátok is. Ha a barátodat zavarja, hogy ott a tesó is, de neki meg saját szobája van, akkor menj te hozzá. Ha meg õ is osztozik tesóval, akkor várni kell, hátha valamelyik tesó egyszer kollégista lesz, máshol alszik, elköltözik stb. Szerintem ne zavarjon.
Szia. Hát, ez elég kellemetlen... Te esetleg nem mehetnél a barátodhoz?
Én pontosan úgy vagyok, ahogy te. 18 éves az öcsém, én 24. Nálunk is ennyi helyiség van. Én egyszer-egyszer elhoztam a barátomat, de elõtte megkérdeztem az öcsit hogy zavarja-e. Vagy akkor volt itt, amikor a tesóm "éjszakai kiruccanásra" ment a barátaival. Mindkettõnknek szar szerintem, pláne hogy úgyfest, a tesóm is páros lett...
Jah bocs elõzõ vagyok, ha meg éjszakára nem is tudod kidobni a tesódat hívd át a barátodat du. amikor nincs a tesód otthon, ha esetleg kefélni szeretnétek. Aztán ha hazajön akkor már csak alszotok max, így senki nem lesz mérges.
Nem elõzõ, hanem elsõ voltam :)
Ez egyáltalán nem kellemetlen sztem, az én barátnõm mindig idejön mert náluk lenni sz.r, egy átjáróház a szobája. Sztem tök jó így, a barátod meg sztem ha van 2 IQja biztos nem fog fennakadni ezen. Amúgy elsõ voltam és csak azért mondtam h du. kufircoljatok mer akkor estére (talán) kifáradtok és ha hazajön a tesó aludni akkor már ti is alszotok és enm zavarjátok :) De sztem ha mehetsz a barátodhoz akkor az sokkal jobb és meg van oldva....
Hát ha nála is ez a helyzet akkor gáz. Ha nem, akkor menj át te hozzá és meg van oldva. Különben meg néha kidobhatod a tesódat, nyugodtan. Nehogymár folyton otthon üljön!
Hány évesek vagytok?
Nálunk is ez a helyzet, de engem nem zavar... El is lehet utazni a kedvessel vhová, és bérelni 1 szobát, úgy legalább különlegesebb az együttlét!:)
Én is egy szobában vagyok az öcsémmel. Nálunk ez nem gond, péntek, szombat, vasárnap én vagyok a barátomnál hétköznap meg a barátom alszik nálunk. Persze akkor nincs szex, csak pici tapi. 21L
most nálam is úgy alakult hogy öcsémmel vagyok egy szobába, de ha minden jól megy akkor csak pár hónapig lesz így. DE tudok olyat akinek sokkal rosszabb a helyzetük, egy szobában alszik 4 ember, papa, mama, 30akárhány éves lányuk, és a 20 körüli gyerek. A papi alszik külön ágyban , a többiek egy ágyban, na ez milyen már?:D
nekem is tesómmal volt annó közös a szobám, igy a barátomnál aludtunk együtt. nem volt gáz sztem.
Kedves kérdezõ! Ilyen az én szobatársam is.. karácsony környékén tudtam feljönni úgy, hogy a barátomat is hoztam.. akkor nem volt itthon a szobatársam :D
A kérdező hozzászólása: A barátom még soha nem szólt ezért, csak én tartom picit kellemetlennek :-) Tesóm meg itthonülõs típus, nem szokott bulizni, suli után hazajön és itthon van egész nap.
A kérdező hozzászólása: Én szoktam a barátomhoz menni, csak már elég kellemetlen hogy mindig náluk vagyunk...:S
A kérdező hozzászólása: 20 évesek vagyunk a tesómmal, a barátom 21 éves.


Sajnos amikor egyutt vagyok a baratommal nem tudok elmenni. Pedig nagyon probalkozunk mindenfelevel. Na jo hat nem mindennel epp. Miert nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: ez szerintem teljesen természetes!bár biztos hülyén hangzik...nagyon sok nõ küzd ilyen"problémával"(én is!)ez nagyon sok mindentõl függ,és nem szabad feladni ,meg elkeseredni,vagy jön vagy próbálkozni máshogy...pl:csikló izgatással(nekem is "csak"így sikerül.remélem nem keseredsz el. sok sikert!!!

ez szerintem teljesen természetes!bár biztos hülyén hangzik...nagyon sok nõ küzd ilyen"problémával"(én is!)ez nagyon sok mindentõl függ, és nem szabad feladni , meg elkeseredni, vagy jön vagy próbálkozni máshogy...pl:csikló izgatással(nekem is "csak"így sikerül.remélem nem keseredsz el. sok sikert!!!
Az én pár hetes kapcsolatom (kedvesem) is ilyen gondokkal küzd ! Szerintem elsõsorban lelki okai vannak, mert önmagának sikerül! Én nagyon rajta vagyok a dolgon, hogy segítsek neki feloldani azt a gátat, ami megakadályozza abban, hogy sikerüljön neki. Persze van testi jellegû is, de az sokkal kevesebb szerintem! A megoldás véleményem szerint egy igazán megértõ társ, valódi szerelem, valódi szexuális vonzalo, megbecsültség - elismertség érzése, megfelelõ öszhang, és az hogy az illetõ szeresse azt, akit a legnehezebb: ÖNMAGÁT! Elfogadja magát olyannak, amilyen.
1.vok!a második válaszoló, nagyon szépen kifejtette.

Gáz, ha a barátom nem tudja, hogy mikor van a születésnapom?

Legjobb válasz: Lehet olyan mint én, én is sokszor el felejtem a születésnapokat,és sok mást is, családon belül is, barátnõét is, mindenkiét.Nem kell egybõl roszat feltételezni.

Lehet olyan mint én, én is sokszor el felejtem a születésnapokat, és sok mást is, családon belül is, barátnõét is, mindenkiét.Nem kell egybõl roszat feltételezni.
Gáz. Lehet h szeret csak szar a memóriája de ez akkor is ciki
szerintem eléggé gáz.. Nekem például saját bátyám nem tudja édesanyukám meg el is felejtette tavaly na de mindegy.. Én meg olyan vagyok mint egy számítógép , rögtön mentem az ilyesfajta információt.Az egész családét és egy pár ismerõsét tudom aki közeláll hozzám. No de nem vagyunk egyformák ;) személyit tb kártyát ilyesmit nem is hordok magamnál mert azokat is kivülrõl fújom :D de hogy visszatérjek a kérdésedhez szerintem ez már eléggé gáz hogy barátom nem tudja mikor van a születésnapom. Feledkezz meg te is az övérõl lássuk hogy tetszik neki ;)
Annyira röhejes ez a "ha valamire nem emlékszik", akkor nem szeret dolog. Lányok! Nõjetek már fel! Nem az a szeretet/szerelem ha minden egyes dátumra (születésnap, névnap, elsõ csókotok napja, elsõ szex napja..) kristálytisztán emlékszik. Úgy gyûlölöm az ilyen embereket, akik csak azért mert a párjuk szenilis közlik, hogy nem is szeretik õket IGAZÁN. Nem csak belõletek áll az élete és igen, lehet, hogy fáradt, elfelejtette. Foglalkozik veled? Mondja, hogy szeret? Elvisz ide, oda, amoda? Akkor meg mi a francért vagytok felháborodva ha egy azaz 1 veletek kapcsolatos dolgot elmulasztott?? Komolyan mondom, foglaljátok el magatokat mással ne a komplikálással!! 20N
sajnos gáz
Találkozgatok egy sráccal, de még nem járunk együtt.És a héten õ is elfelejtette a szülinapomat.Pedig láthatta a facebookon, hogy mennyien felköszöntöttek, ráadásul be is volt jelentkezve, és nem írt egy szót sem.Bezzeg én a névnapjára januárban felköszöntöttem, õ meg nem viszonozza.Kérdésedre a válasz, igen...ez elég gáz, és érdemes elgondolkodni rajta, hogy folytatni akarod-e vele a kapcsolatot!!
Ha csak ez az egy hibája van, akkor én szemet hunynék.Apukámat mindig úgy kell figyelmeztetni egy héttel a házassági évforduló elõtt, mert elfelejteni, pedig közel 30 éves házasok.Volt olyan is, hogy a saját születésnapját elfelejtette és azt, hogy meghívtuk estére egy étterembe vacsorázni. Csodálkozott, hogy miért nem vagyunk otthon, miközben mi rá vártunk.
Nem gáz, én se tudom...
A kérdező hozzászólása: Ja és lassan 2 éve járunk.
A kérdező hozzászólása: Na ja... ez a baj, hogy sok mindenkiét tudom fejbõl. Nem gond megjegyezni.
valószínüleg nem szeret. hogy gáz e vagy nem döntsd el te. te tudod milyen jellegû a kapcsolatotok..
Dehogy gáz, az enyém még a nevemet sem tudja. :)

Mar eleg reg egy haj stilusom van es valami ujat szeretnek de nem tudom hogy mien legyen es felek h ne ajon jol es hogy mit szolnak a barataim nem tudom hogy vagasam le hogy jo legyen?

Legjobb válasz: Vágass olyat ami tetszik, nem kell túlbonyolítani. Ez csak haj, ráadásul a tiéd, nem másoknak kell tetszenie.

Vágass olyat ami tetszik, nem kell túlbonyolítani. Ez csak haj, ráadásul a tiéd, nem másoknak kell tetszenie.
A kérdező hozzászólása: de az a baj h meg en sem tudom mien tetszene:D
Szabad fordítás: Már elég régóta ugyanúgy néz ki a hajm, ezért valami újat szeretnék kipróbálni, és nem tudom, hogy milyen legyen. Félek, hogy nem is fog jól állni, esetleg nem fog tetszeni a barátaimnak. Milyenre vágassam?
konkrétabban nem tudnád leírni?
Akkor esélyünk nincs segíteni.
Hát egyszerû: gondolj rá úgy hogy, jó volt, megtörtént, természetes, ennyi
Ez nekem túl homályos. Meg kell beszélned a barátoddal.
A kérdező hozzászólása: Tudnám, de nem akarom.
Tejbegrízeskenyér-nél a pont. Ha nem írod le, hogy mi van, akkor nem is tudunk segíteni. Ha akarod írj privátot, és megbeszéljük.
hát így elég nehéz lesz segíteni..de ha gondolod akkor leírhatod privátba.. 21/L
Így sehogy. Mi lenne, ha leülnél a barátoddal és vele beszélnél a problémádról? Ne ismeretlenektõl várj segítséget. Van kicsi szád, használd kommunikációra. Igen. Nehéz dolog, de legalább sokat segít rajtad.

A barátom nem tudja elviselni a hiányomat és szabályosan belebetegszik mit tudunk tenni?

15 éves a barátom én 17 és mindig próbálunk nagyon sokat együtt lenni, de mivel több várossal arréb lakik hiába találkozunk 7b?l 6napon egy héten mégis amikor elválunk otthon rendszeresen rosszullétei vannak. Remeg, sír, hányingere van, zsibbad az egész teste, gyakorlatilag belebetegszik ha nem vagyunk együtt:S mit lehet ez ellen tenni??:s Teljesen rendben van köztünk minden szóval attol sincs oka félni hogy esetleg szakítunk mert nagyon komolyan gondoljuk hogy lehet?leg örökké szeretnénk együtt lenni:$ és mégis ez van:S volt veletek ilyen? van esetleg valami tanács hogy hogy lehetne véget vetni a rosszulléteinek?:S

Legjobb válasz: Mert aki ebbe belebetegszik az nem normális.Idegbeteg. Kezelésre szorul.

Mert aki ebbe belebetegszik az nem normális.Idegbeteg. Kezelésre szorul.
Ne haragudj, de egy ilyen embert úgy hagynék ott azonnal mint a pinty. Mire számítasz egy ilyentõl késõbb?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj, de mért hagynám ott azért mert annyira ragaszkodik hozzám, hogy nem bírja ki ha nem vagyok vele?
A kérdező hozzászólása: az a te dolgod, hogy mit gondolsz errõl a dologról. viszont nem az volt a kérdés, hogy ki szeretné sértegetni a páromat, hanem hogy hogy lehetne ezen segíteni illetve hogy van-e valakinek ilyen tapasztalata. ha ez hétköznapi, "normális" dolog lenne akkor nem tettem volna fel a kérdést, viszont attol hogy erre így reagál attól nem lesz idegbeteg...és az se volt kérdés, hogy te szakítanál-e. Én nem fogok, mert veled ellentétben én inkább segítenék rajta!
Tudod én valószínüleg idõsebb vagok mint teés már láttam jónéhány lányt aki "meg akarta menteni" "meggyógyitani" a párját. És láttam az összes kudarcát is. Ki így reagál az egy végtelenül gyenge ember. Soha nemszámíthatsz rá. De a te dolgod, azt csinálsz amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: attol hogy idõsebb vagy még nem biztos, hogy tapasztaltabb meg bölcsebb vagy;) és attol hogy te otthagynád én meg nem...számomra az derül ki hogy jobb ember vagyok még 17 évesen is...
Pszichiáterhez kellene mennetek, lehetõleg együtt, de a barátodnak mindenképpen. Az elõzõ válaszolónak sajnos igaza van, az ilyen emberek szoktak általában igen korán, akár egy jelentéktelen veszekedés után öngyilkosok lenni és utána hátrahagyni a párjukat a lelkiismeretfurdalással, tehát mindenképpen gyógyszeres kezelést igényel a dolog, ha ennyire labilis. Ennyi idõsen gondolom úgysem fogod belátni, hogy nem lehet mindenkit megmenteni, és nem is kell még, hogy így gondold, de ennyire súlyos pszichoszomatikus tüneteket nem tudsz egyedül kezelni, a batárodnak szakember segítségére volna szüksége. Ha szeretnél rajta segíteni, akkor annyit tehetsz, hogy támogatod ebben.
Én elõször fizikailag vizsgáltatnám meg. Nem hiszek a szerelem általi halálban/szívrohamban/epilepsziában.
Nem vagy jobb ember, csak tapasztalatlanabb és naivabb.

Szeret még a barátom? Nem tudom eldönteni. Elsõ komolyan kapcsolatom. Ennyire hidegen hagyom?

Van egy több mint egy éves kapcsolatom. Hát ennek az egy évnek a végére, felléptek azért változások.

Legjobb válasz: Megunt téged, lehet valaki jobban vonzza, és ezért unt meg. Én ezt gondolom. Rendes srácok meg magányosan tengetik napjaikat.

Megunt téged, lehet valaki jobban vonzza, és ezért unt meg. Én ezt gondolom. Rendes srácok meg magányosan tengetik napjaikat.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem utal rá, hogy lenne valakije... Pedig már erre is kerestem a jeleket, mondom, próbáltam okokat találni
Szard le egy idõre, ne keresed, ne érdeklõdj utána. Aztán majd kiderül, hogy összekapja-e magát és csak az-e a baja, hogy elkényelmesedett.
szerintem már nem érdekled, és azért nem szakít, mert biztonságos, hogy van hova nyúlnia, ha szexet akar és hát mégiscsak van barátnõje. szarik a fejedre sajnos. ne keresd egy ideig, és ha akkor sem kap észbe, szakíts vele, mert ennél sokkal jobbat találsz. lehet, hogy te is csak az emlékekbe kapaszkodsz, hogy milyen jó volt az elején. meg az elsõ komoly kapcsolatot a legnehezebb lezárni :(
A kérdező hozzászólása: Én is ezektõl félek az a baj... Köszönöm a válaszokat :)

A barátom nem tudja, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban?

alig 3 hónapja vagyunk együtt,de ha valaki megkérdezi,megvagyunk-e,nem tudom magabiztosan azt mondani rá,hogy igen. sõt. igazából szerintem ennyi idõ alatt még csak a jót kéne látnom,de ez talán egy hétig volt csak így. ha valamit mesélek neki,általában egy szóval reagál rá. legyen szó bármirõl. õ mondhat akármit,én érdeklõdöm iránta. ha üziben beszélünk,küld egy smiley-t és ennyi. nagyon sokszor keres,hív,sokat találkozunk,ezzel nincs gond. de iszaonytosan gyerekes,minden a feneke alá van tolva,ellenben amit én akarok,azért mindenért meg kell küzdenem. nem tud értékelni. ha érzik/iszik valamit,eszébe sem jut,hogy van egy barátnõje. nekem az az elsõ,hogy megkínálom

Legjobb válasz: erre szokták azt mondani hogy gyökér

erre szokták azt mondani hogy gyökér
Akkor neki mindennél elõrébb lessz a luxus, neked meg nem feltétlen fontos szempont.ezen gondolkodj el kicsit.
A kérdező hozzászólása: azt nen fogom mondani, hogy nem ismertem, mivel kb 2 éve már nagyon jóban vagyunk és iszonyat sokat beszélgettünk. lehetett vele hülyéskedni, de ha arról volt szó, akkor komoly dolgokról is tudtunk beszélgetni ès ilyenor teljesen érettnek tûnk. mikor kérdezem, mi a terve a jövõrõl, azt mondja, boldognak lenni velem és hogy lucus vegye körül. más a fontossági sorrendünk is, szerintem luxus nélkül is lehet élni és vannak ennél elõrébbvaló dolgok is. de szóljatok, ha esetleg én gondolom rosszul... köszönöm szépen az eddigi vàlaszokat, megy a pontozás mindenkinek :) ))
Ezt úgyhivják hogy papu kedvence!Aki nem dolgozott meg semmiért csak kivan nyalva a sgge...az ilyentõl komoly dolgokat ne várjál, soha nem fog semmit életszerüen látni-cselekedni...Egyébként mindig a nõ választ nemtudtom miért választottál ilyen bóvli embert mikor ahogy az elõzõ válaszoló jól irta más rendes fickók vannak, csak azok szó szerint levannak tojva...
Te választottad õt, akkor nem értem, mi a gond. Ja, hogy majd jönnek a kifogások, hogy "nem ismertem meg õt igazán" stb. Amúgy meg szerintem egy JÓ kapcsolatban nem annak kell örülni, hogy van egy PILLANATNYI öröm is, hanem az örömnek kellene többségben lennie. Ha meg probléma van, akkor mindkét félnek illik tennie a megoldásért.
A kérdező hozzászólása: volt már pár barátnõje, olyan is, aki alkalmi es olyan is, akivel évekig együtt voltak.
A kérdező hozzászólása: alapvetõen vannak olyan pillanatok, amikor nagyon jó vele, de az a baj, hogy ezek csak pillanatok. azért vagypk vele, mert szeretem (bár gondolom hülyén hangzik ). meg mert mindigis azt mondtam, h azért, mert valami nem jó egy kapcsolatban, nem kell felrúgni, meg kell próbálni megoldani. csak ha már ennyi gond van, érdekelne, szerintetek van-e értelme
#3 valami ilyesmit akartam írni neki én is
Ha te vagy az elsõ barátnõje, vagy is inkább komoly kapcsolata, akkor lehet az is gond hogy ég nem tudja mi ez az egész. Bár az hogy csak szavakkal reagál amiket mesélsz és tényleg nem kínál semmivel, ez tényleg bunkóság, mert ember még az ismerõsét is megkínálja valamivel, nem csak a párját. De én szerintem vagy szimplán tuskó ilyen téren, vagy tényleg nem tudja hogyan kell viselkedni. Ez lehet akár nevelési probléma, hogy a szülei nem figyeltek ezekre oda amikor még kis gyerek volt, és ezek a gesztusok nem rögzültek a tudatába. Na most én barátommal is voltak ilyen problémák, de közel sem ilyen mértékben, csak idõnként elfelejtette hogy van barátnõje. Na most ugye a szüleivel nagyon jól kijövök, és õk mondták hogy ez sajnos azért van mert kis gyerek korában ezekre az apróbb dolgokra nem figyeltek úgy oda igazán.
Egyáltalán miért vagy vele? Komolyan nem értem a lányokat. Saját maguk intézik, hogy az ilyen helyzetekben megmaradjanak a párjuk mellett, nem pedig a srác tesz azért, hogy megtartsa (igazából kölcsönösnek kellene lennie) aztán panaszkodnak. Közben más rendes helyes srácok magányosan tengetik napjaikat.
A kérdező hozzászólása: voltak probléwáim a szexszel is, amiket el is mondtam neki és azóta nagyon jó. tehát tudom, hogy nem az van, hogy elmenekül a gond elõl, hanem meg tudjuk beszélni. csak nem akarok minden miatt szólni neki. nem lehet vele romantikázni, folyamatosan ökörködik, piszkálódik. ez egy szintig jó, de szeretném azt érezni, hogy a barátnõje vagyok. mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!