Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem beszél rólam a haverjainak (1 db)

A barátom miért nem beszél rólam a haverjainak?

Mindig megkérdezem,de nem válaszolt :S A haverjai nem is tudják,hogy van csaja,vagyis én..:S

Legjobb válasz: Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival ,de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!

Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival , de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni...lehetséges, hogy õ úgytartja, hogy ez nem tartozik a haverjaira, magánügyetek, és valahol igaza is van.
Hát ez egy megrendítõ válasz volt az elõttem szólótól :S Ha van barátnõd és szereted akkor nem kell sztriptíz táncos... A másik, hogy vágom hogy haverokkal lenni jó és picit barátnõ nélkül ez tök érthetõ, de azért hogy nyûg legyen :S Ne haragudj de szerintem akkor nem voltál még szerelmes, mert aki szerelmes az nem nyûgként gondol a barátnõre még ha picit veszekedtek utána sem. Lány voltam....
Ez hülyeség, biztos mesél rólad a haveroknak, nincs az a férfi aki el ne dicsekedne vagy fikázódna a spanoknak a csajáról.Nyomozd ki óvatosan, tuti hallani fogsz valamit.
én már sok haveri sörözésen túl vagyok, és azt biztosan állíthatom, hogy a "barátnõ" kérdéskör került elõ a legritkább esetben. Az a nagy büdös igazság, hogy örülünk, ha egy kicsit nem kell velük foglalkozni. Az az alkalom a mienk, oda nem kell nõ. Maximum egy-két sztriptíztáncos, de az is csak ritkán... A barátnõ amellett, hogy örömforrás, nyûg is egyben. Ezt kár is lenne tagadni. Ha egy férfi igazán ki akar kapcsolódni, akkor ott barátnõnek nincs helye.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát megpróbálok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) :D Én szeretem a barátom és õ is szeret engem és nem vok nyûg neki, csak a haveroknak nem híresztel el mindent, csak ez kicsit zavar :S És vannak dolgok amik miatt kéne híresztelni-e kicsit pl. összehozzák vmi csajjal, de mondjuk ez hülyeség, mert szeret, de ki tudja mit hoz a sors... Köszi mindenkitõl!
Teljes mértékben csatlakozom a 2. hozzászólóhoz! A párkapcsolat az egy nagyon fontos és intim dolog, amit (ha értelmes az ember) nem fecseg ki a haverjainak. Az 2 ember legbensõbb magánügye.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) Bár nem is zavar, hogy nem mondja el, csak azt hittem, hogy féltékeny vagy nem tudom..bár kitudja a lényeg, hogy szeret :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barátom folyton azzal kerget az őrületbe, hogy menjek és dolgozzak. Szerinted?

4 hónapja vagyunk együtt és azóta volt 2 munkahelyem is! jelzem mindkettőt ő szerezte nekem. Az egyik naponta 10óra, a másik 12óra kétnaponta. Elvállaltam, nem álom melók voltak (csak azért, h nála megfeleljek meg a szüleinél) A lényeg, h mondja, hogy Õ szeret de így nem tud hosszú távra tervezni velem. Folyton rágja a fülemet, sokszor jól elvagyunk majd felhozza a témát és oda az egész...

20

15 év után "előkerült" a volt párom. Szerintetek segítsek neki?

Nagyon megöregedett és sovány lett. Arra gondoltam, hogy segítek neki a talpraállásban, de nem tudom a jelenlegi párom mit szólna hozzá. Mit tegyek? Sajnálom szegényt.

13

Barátom elhagyott mit tudnék tenni? 17/l

Nagyon sokszor hazudtam neki. A legjobb fiú barátommal sokszor mentem fürdőbe, de őt nem hívtuk el. Ha találkoztunk ott volt a fiú barátom és a pasim is. És még nagyon sok dologban átvertem. Előtte ismerkedte egy fiúval. Nagyon megbántotta azt hitte nem elég jó nekem és más kell. Nem nagyon tudok változtatni. Tegnap a barátnőmmel és a fiúkkal mentem bulizni, nem szóltam neki és 1 órával előtte írt nekem egy sms-t, hogy ha elmegyek elhagy és nem fog keresni. Letiltott mindenhonnan, nem válaszol semmire. Szomszéd városban él. Mit tegyek??:'(( Van még remény?

12

Ha 7 hónap alatt egyszer sem vitt haza hozzájuk akkor nem gondolja komolyan?

Õ már mindenkit ismer, az egész családomat, keresztszülőket is én meg még sosem voltam náluk. Ismeri a barátaimat, én viszont csak futólag találkoztam 1-2 haverral. Szégyell engem vagy mi lehet az oka? Tudja, hogy ez zavar engem..

13

Barátom nem akar szakítani, de én igen. És ő nem fogadja el a szakításom. Milegyen?

Nos, szakítottam a barátommal, de leállt könyörögni, hogy ne tegyem mert meg akar változni. Oké meg is változott kb 5 napra, majd megint jött a sok vergődése meg az, hogy én nem csinálok semmit a kapcsolatunkért. Tegnap megint megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit mert már nem érzem azt a lángot erre megint elkezdett könyörögni, hogy ne tegyem mert ő szeret.
(azért akarok vele szakítani mert bábúnak használ. A múltba sokszor volt olyan, hogy azt hitte, hogy megcsalom. De sose csaltam meg és most főleg nem jönnék össze rögtön egy másik pasival. Idegesítette, hogy más fiúkkal is beszéltem és minden fiút el kellett kerülnöm vagy nem lehetett visszaírni neki. Sokszor volt olyan, hogy megsértett és sírtam. Sokszor volt olyan, hogy fel akartam menni bulizni, de ő nem ért rá (csajosbuli lett volna) de ő nem értette meg és azt mondta, ha elmegyek nagy gondok lesznek. Szóval nem engedett sehova. Csak úgy ha ő is jött. Sokszor veszekedtünk nagyon sokszor és mindig rám fogta, hogy én vagyok a hibás mert gyerekes vagyok és mindig magának adott igazat engem semmibe nézve)

Én már ezt nem bírom tovább és kimondtam, hogy vége. Mire ő elkezdte mondani, hogy ő nem akar elhagyni mert szeret. Azt nem nézi, hogy én nem érzem már ugyan azt.
Most is mondta, hogy beszéljük meg ne hagyjam ott őt.
Valakivel volt ilyen? Tanácsok?

7

Törvényileg kis korú meg rontása csak 14 év alatt van? Halottam arról ha betölti valaki a 16-ot akkor az ő beleegyezésével létesíthet párkapcsolatot egy nagykorúval. Igaz ez?

12

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de szó se lehetne arról hogy összejöjjünk. Mit tehetnék?

Fél évvel ezelőtt figyeltem fel rá. Kellett egy kis idő hozzá, de teljesen beleestem. Úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. De azt el kell mondanom, hogy ő volt az első akibe beleszerettem. Valamiféle kapcsolataim voltak eddig, de az nem szerelem volt, tudom. Õ más nekem. Õ keltett először ilyen érzéseket bennem, és tudtam, és még most is tudom, hogy nagyon szeretem... Ezután kiderült, hogy barátnője van.. Nem tudom ki, azt sem, hogy mióta. Sosem láttam rajta, sose mutatta ki, szóval nem hiszem, hogy régóta van. De ez számomra olyan volt, mintha belém szúrtak volna egy kést. Azóta sem tettem magam túl rajta. Szeretem és nagyon vonzódok hozzá. Próbáltam átterelni ezt az érzést más fiúra, de minden dologról ő jut az eszembe, és nem szeretnék mást kihasználni azért, hogy őt keressem benne. Teljesen üresnek érzem magam, állandóan sírok... Szerintetek mit tegyek?

4

Honnan tugyuk mi lanyok ha meg csalnak?

7

Ha valaki azt mondja a másiknak hogy nem tudja szereti-e annak az lehet az oka hogy van egy harmadik személy vagy más oka is lehet?

szerelem, párkapcsolat

3

Merre érdemes mozdulni? Hol van több nő/több pasi (fiatal korosztályban) pl. Miskolc férfiváros, Szeged nőtöbblet. Ilyenek érdekelnek

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!