Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem beszél rólam a haverjainak (1 db)

A barátom miért nem beszél rólam a haverjainak?

Mindig megkérdezem,de nem válaszolt :S A haverjai nem is tudják,hogy van csaja,vagyis én..:S

Legjobb válasz: Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival ,de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!

Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival , de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni...lehetséges, hogy õ úgytartja, hogy ez nem tartozik a haverjaira, magánügyetek, és valahol igaza is van.
Hát ez egy megrendítõ válasz volt az elõttem szólótól :S Ha van barátnõd és szereted akkor nem kell sztriptíz táncos... A másik, hogy vágom hogy haverokkal lenni jó és picit barátnõ nélkül ez tök érthetõ, de azért hogy nyûg legyen :S Ne haragudj de szerintem akkor nem voltál még szerelmes, mert aki szerelmes az nem nyûgként gondol a barátnõre még ha picit veszekedtek utána sem. Lány voltam....
Ez hülyeség, biztos mesél rólad a haveroknak, nincs az a férfi aki el ne dicsekedne vagy fikázódna a spanoknak a csajáról.Nyomozd ki óvatosan, tuti hallani fogsz valamit.
én már sok haveri sörözésen túl vagyok, és azt biztosan állíthatom, hogy a "barátnõ" kérdéskör került elõ a legritkább esetben. Az a nagy büdös igazság, hogy örülünk, ha egy kicsit nem kell velük foglalkozni. Az az alkalom a mienk, oda nem kell nõ. Maximum egy-két sztriptíztáncos, de az is csak ritkán... A barátnõ amellett, hogy örömforrás, nyûg is egyben. Ezt kár is lenne tagadni. Ha egy férfi igazán ki akar kapcsolódni, akkor ott barátnõnek nincs helye.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát megpróbálok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) :D Én szeretem a barátom és õ is szeret engem és nem vok nyûg neki, csak a haveroknak nem híresztel el mindent, csak ez kicsit zavar :S És vannak dolgok amik miatt kéne híresztelni-e kicsit pl. összehozzák vmi csajjal, de mondjuk ez hülyeség, mert szeret, de ki tudja mit hoz a sors... Köszi mindenkitõl!
Teljes mértékben csatlakozom a 2. hozzászólóhoz! A párkapcsolat az egy nagyon fontos és intim dolog, amit (ha értelmes az ember) nem fecseg ki a haverjainak. Az 2 ember legbensõbb magánügye.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) Bár nem is zavar, hogy nem mondja el, csak azt hittem, hogy féltékeny vagy nem tudom..bár kitudja a lényeg, hogy szeret :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hihetek még neki? Lenne egyáltalán értelme folytatni, vagy jobb hogy szakítottunk?

3évig voltunk együtt a párommal, abból 2 évig éltünk is együtt.Nekem ő volt az első, minden téren.3hónappal ezelőtt elkezdett eljárni otthonról,gyanakodtam, hogy megcsal,de mindig tagadott.Volt hogy nem is jött haza éjszakára.Azóta folyamatosan csak veszekdetünk.Rengeteget sírtam is miatta.Elköltöztem otthonról, és most kiderült hogy a legjobb barátja nőjével van együtt,akire gyanakodtam.A szemembe is mondták,hogy már együtt vannak 2 hete,de akkor még mi is együtt voltunk.Nagyon szeretem őt!Most azt mondta, hogy ő engem szeret,és bánja hogy megismerte a csajt,és szeretne visszakapni,meg hogy elfelejti a csajt,de azóta is ott alszik nála, és együtt vannak.Amikor összevesztünk,erősen szorított és ellökött.Veszekedéseink alatt többször előfordult hogy tört-zúzott,pl. széttört tabletet,monitort eldobott,számítógépet szétvert stb. Ennek lenne értelme, nagyon szeretem még. Napok óta nem tudok enni, aludni. Mit csináljak?

22/l

11

Voltatok már úgy hogy a kapcsolatok nagyon ellaposodott, és más valakiről álmodoztatok?

Mit lehet ilyenkor tenni?

3

Szerintetek ha egy fiú kérdezett tőlem ask-on és le írtam neki hogy nem ő belé vagyok szerelmes (pedig igen) és ő ki akadt és rá 2 napra tudtam meg hogy csaja van és ezt most miért csinálta? !

szarul esett neki hogy nemet mondtam vagy féltékenyé akar tenni vagy így akar el felejteni én már nem tudok semmit!!?

3

Az normális? :DD (bőven lent)

a barátom folyton "elévez" ha csókolózunk vagy ha simogatom, és ő fogja a fenekem?:D

3

Nektek meddig tartott az első komoly kapcsolatotok? Kort nemet írjatok

szóval, nekem már fél éve tart az első. ez szokványos? a válaszokat köszi :)

21

Van olyan aki szó nélkül lelép egy szakítás után? Miért nem képes még egy sziát sem kinyögni?

A hosszas búcsúzkodást én is utálom, jobb gyorsan túlesni rajta. De az, hogy vissza se böfögött azért rosszul esik. Én szakitottam vele, de az ő hibájából történt. Biztos benne van a sértettség de szerintem azért annyit megérdemeltem volna, hogy legalább elköszönjön. Én szépen udvariasan kultúráltan intelligens felnőtt ember módjába elbúcsúztam sok sikert és minden jót kívántam neki az életben, ő meg még egy szia-t sem bír kinyögni???? Milyen ember az ilyen? Ennyi tiszteletet adjon már az ember még annak is akire haragszik és nem is szereti már? Nem?

4

Átfordulhat barátságból szerelembe?

Régóta ismerem a lányt, legjobb barátok vagyunk. 100 %-ig megbízunk egymásban. Nem régóta egyedülálló, egy hosszú kapcsolata ért véget. Nagyo Tegnapelőtt elmondtam a neki, hogy belé szerettem, de ő mondta, hogy ő nem így érez irántam többet, mint barátság(nem mondta,de nem vagyok az esete,mint fiú), de később lehet belém szeret, nem tudhatja. Írtam neki dalt is, meg verset is, bár ezeket még nem "mondtam el" neki. Nagyon szeretem. Szerintetek küzdjek érte?

4

Kik találtak párt, itt vagy a társkeresőkőn?

love.hu,párom.hu, csajok és pasik alkalamzás,elittáras.hu

3

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Gáz ha még nincs barátnőm?

Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!