Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem beszél rólam a haverjainak (1 db)

A barátom miért nem beszél rólam a haverjainak?

Mindig megkérdezem,de nem válaszolt :S A haverjai nem is tudják,hogy van csaja,vagyis én..:S

Legjobb válasz: Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival ,de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!

Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival , de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni...lehetséges, hogy õ úgytartja, hogy ez nem tartozik a haverjaira, magánügyetek, és valahol igaza is van.
Hát ez egy megrendítõ válasz volt az elõttem szólótól :S Ha van barátnõd és szereted akkor nem kell sztriptíz táncos... A másik, hogy vágom hogy haverokkal lenni jó és picit barátnõ nélkül ez tök érthetõ, de azért hogy nyûg legyen :S Ne haragudj de szerintem akkor nem voltál még szerelmes, mert aki szerelmes az nem nyûgként gondol a barátnõre még ha picit veszekedtek utána sem. Lány voltam....
Ez hülyeség, biztos mesél rólad a haveroknak, nincs az a férfi aki el ne dicsekedne vagy fikázódna a spanoknak a csajáról.Nyomozd ki óvatosan, tuti hallani fogsz valamit.
én már sok haveri sörözésen túl vagyok, és azt biztosan állíthatom, hogy a "barátnõ" kérdéskör került elõ a legritkább esetben. Az a nagy büdös igazság, hogy örülünk, ha egy kicsit nem kell velük foglalkozni. Az az alkalom a mienk, oda nem kell nõ. Maximum egy-két sztriptíztáncos, de az is csak ritkán... A barátnõ amellett, hogy örömforrás, nyûg is egyben. Ezt kár is lenne tagadni. Ha egy férfi igazán ki akar kapcsolódni, akkor ott barátnõnek nincs helye.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát megpróbálok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) :D Én szeretem a barátom és õ is szeret engem és nem vok nyûg neki, csak a haveroknak nem híresztel el mindent, csak ez kicsit zavar :S És vannak dolgok amik miatt kéne híresztelni-e kicsit pl. összehozzák vmi csajjal, de mondjuk ez hülyeség, mert szeret, de ki tudja mit hoz a sors... Köszi mindenkitõl!
Teljes mértékben csatlakozom a 2. hozzászólóhoz! A párkapcsolat az egy nagyon fontos és intim dolog, amit (ha értelmes az ember) nem fecseg ki a haverjainak. Az 2 ember legbensõbb magánügye.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) Bár nem is zavar, hogy nem mondja el, csak azt hittem, hogy féltékeny vagy nem tudom..bár kitudja a lényeg, hogy szeret :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

FIÚK! A szerelmes fiúk megnéznék más lányokat is a barátnőjükön kívül?

Vázolom a helyzetet: 3 hónapja jöttünk össze a sráccal es nemrég szerelmet vallott. Amit érzek is,mert velem meg soha senki nem volt ennyire odaadó es odafigyelő mint ő. Mindig a kedvemben jár,csoókolgat,kényeztet,mindig velem van elfoglalva es minden ami kell. De a minap mikor egy plázában voltunk észrevettem hogy megnézett egy másik lányt. Nem volt feltűnő,sot eleg diszkret volt,meg az egész csak pár másodpercig tartott de kérdem en,így is szerelmes belém?

12

Úgy érzem nem szeret, pedig mondja? Én vagyok a hibás?

Már 1 és fél éve járunk a barátommal.Mikor 2 hónaposak voltunk smárolt egy másik lánnyal.Azóta nagyon féltékeny vagyok pedig ő tényleg meg bánta.Amikor tudom,hogy egy olyan lánnyal fog találkozni(barátikörében) akitől tartok már napokkal a találkozó előtt kissé depis hangulatom lesz.Valahogy ez nem csak féltékenység.Én imádom őt és ő is engem de én valahogy mindig félek,hogy történni fog valami.Ne mondjátok,hogy mert nem bízom benne,mert igenis bízom,de nálam sokkal szebb lányok futkoznak az utcákon én pedig úgy érzem,hogy azok a lányok mellett semmi vagyok.Mit tegyek,hogy legyőzzem ezeket a félelmeimet?

1

Parr tippet egy kapcsolathoz?

1

Szerintetek mit vegyek a barátomnak szüinapjára? (A többi lent)

Szóval a barátommal 7 hónapja járunk,és nem tudom,hogy mit vegyek neki szülinapjára. PLS segítsetek!Előre is köszönöm a választ!

4

Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki depressziós, lusta, motiválatlan?

A depresszión nem azt kell érteni, hogy néha szomorú, hanem rendesen, pszichológus állapította meg.

6

Van egy komoly kapcsolatotok, és szeretitek egymást, évek óta együtt tervezitek a jövőt. Majd szakítotok azzal az indokkal hogy "fiatal vagyok, és még élni szeretnék". Nem féltek hogy lehet hogy soha többet nem találjátok meg az igazit?

4

Jogosan szakított velem?

éppen a kedvenc filmemet néztük,és mikor vége lett azt mondtam h én Team Jacob vagyok,mert ő jobban néz ki,aztán meg szakított velem..:(
18/F

6

Ezek alapján vajon tetszem neki?

Egyik legjobb fiúbarátomnak az egyik legjobb fiúbarátja úgy látom hogy talán érdeklődik irántam. Nagyon kedves de nem tudom hogy csak viccelődik vagy közeledni szeretne felém. Mikor adtam neki saját készítésű sütit azt mondta elvesz feleségül meg hogy már rohan is eljegyzési gyűrűért... Meg hogy jaj nem kell készülnöm a holnapi ZH-ra majd ő eltart. :D Mindig megdicsér mikor találkozunk hogy milyen csinos vagyok, legutóbb este 10-kor hívott fel hogy nem-e megyek ki, mert a haverjaival isznak valahol. Mikor odaértem és köszöntem neki a társaság reakciója csak annyi volt áááá tudtam hogy az xy nőőőőője. Meg hasonlók. Ezek alapján vajon tetszem neki? Hogy nyissak felé? Nemrég lett vége a másfél éves kapcsolatomnak és már kiszoktam az ilyen ismerkedősdiből... :S
19/L

3

Nektek hány évesen volt az első kapcsolatotok?

11

El fog hagyni ha kevesebb idönk lesz egymásra?

Egy éve van egy barátom, akivel eddig is keveset tudtunk találkozni a munkáink miatt. Nehezen tudtunk egyeztetni de valahogy csak sikerült. Most viszont megváltoztatták a beosztásom és ami eddig fix szabadidö volt mindkettönknek az most már nem lesz. Én reggeltöl estig fogok dolgozni, heti 6 napot. Félek hogy nem fogjuk tudni összehangolni a munkáinkat, és a szokottnál is kevesebb idö fog egymásra jutni. Így is van hogy hetente-kéthetente tudunk találkozni. Most igen félek attól hogy el fog hagyni idövel a kevés találkozás miatt. Hogyan lesz ezután?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!