Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem beszél rólam (7 db)

Miért csinálja ezt miért nem száll le rólam? Nem rég szakítottunk a barátommal és folyton rólam beszél.

Barátaimtól vissza hallom hogy soha többet nem akar járni velem meg hogy õ mennyire utál de könyörgöm akkor miért nem szar le és hagy békén végre?

Legjobb válasz: ...te meg ugyanúgy nem szarod le, hogy õ nem szar le... Tehát te is része vagy az oda-vissza közvetett párbeszédnek.

...te meg ugyanúgy nem szarod le, hogy õ nem szar le... Tehát te is része vagy az oda-vissza közvetett párbeszédnek.
Te miért nem szarod le?
Mert szeret, és nagyon lelki sérült lehet..nagyon sokat jelenthettél neki, ha ennyire emleget.. azt reméli hogy talán egyszer újra boldogok lehettek. Csak most biztos meg van kicsit hibbanva a ténytõl, hogy nem lehet a tied. :) Hidd el, a szerelem ilyen.

A barátom miért nem beszél rólam a haverjainak?

Mindig megkérdezem,de nem válaszolt :S A haverjai nem is tudják,hogy van csaja,vagyis én..:S

Legjobb válasz: Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival ,de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!

Lehet hogy szégyell vagy cikinek tartja hogy errõl beszéljen a haverjaival , de ha neked kimutatja hogy szeret akkor semmi baj!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni...lehetséges, hogy õ úgytartja, hogy ez nem tartozik a haverjaira, magánügyetek, és valahol igaza is van.
Hát ez egy megrendítõ válasz volt az elõttem szólótól :S Ha van barátnõd és szereted akkor nem kell sztriptíz táncos... A másik, hogy vágom hogy haverokkal lenni jó és picit barátnõ nélkül ez tök érthetõ, de azért hogy nyûg legyen :S Ne haragudj de szerintem akkor nem voltál még szerelmes, mert aki szerelmes az nem nyûgként gondol a barátnõre még ha picit veszekedtek utána sem. Lány voltam....
Ez hülyeség, biztos mesél rólad a haveroknak, nincs az a férfi aki el ne dicsekedne vagy fikázódna a spanoknak a csajáról.Nyomozd ki óvatosan, tuti hallani fogsz valamit.
én már sok haveri sörözésen túl vagyok, és azt biztosan állíthatom, hogy a "barátnõ" kérdéskör került elõ a legritkább esetben. Az a nagy büdös igazság, hogy örülünk, ha egy kicsit nem kell velük foglalkozni. Az az alkalom a mienk, oda nem kell nõ. Maximum egy-két sztriptíztáncos, de az is csak ritkán... A barátnõ amellett, hogy örömforrás, nyûg is egyben. Ezt kár is lenne tagadni. Ha egy férfi igazán ki akar kapcsolódni, akkor ott barátnõnek nincs helye.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Hát megpróbálok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) :D Én szeretem a barátom és õ is szeret engem és nem vok nyûg neki, csak a haveroknak nem híresztel el mindent, csak ez kicsit zavar :S És vannak dolgok amik miatt kéne híresztelni-e kicsit pl. összehozzák vmi csajjal, de mondjuk ez hülyeség, mert szeret, de ki tudja mit hoz a sors... Köszi mindenkitõl!
Teljes mértékben csatlakozom a 2. hozzászólóhoz! A párkapcsolat az egy nagyon fontos és intim dolog, amit (ha értelmes az ember) nem fecseg ki a haverjainak. Az 2 ember legbensõbb magánügye.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm:) Bár nem is zavar, hogy nem mondja el, csak azt hittem, hogy féltékeny vagy nem tudom..bár kitudja a lényeg, hogy szeret :)

A barátommal 15 évesek vagyunk. Nagyon szeretjük egymást. Kb.2 hónapja ismerjük egymást, és kb. fél hónapja járunk. A kérdésem igazából az lenne, hogy korai lenne-e a szex? Bár, megjegyzem, nem beszélünk róla.

köszönöm az értelmes válaszokat. :)

Legjobb válasz: Én várnák 16 éves korig, bár az út törvénykezés értelmében már 14 éves korodtól lemehetsz dolgozni, így nem lesz gond a babával. Bár lehet az apuka beijed, hogy õ fiatal és még nem akar gyereket ,de hát nem te lennél az elsõ egyedülálló anyuka. Aki szexel az számítson a gólyára is... védekezés ide vagy oda.

Én várnák 16 éves korig, bár az út törvénykezés értelmében már 14 éves korodtól lemehetsz dolgozni, így nem lesz gond a babával. Bár lehet az apuka beijed, hogy õ fiatal és még nem akar gyereket , de hát nem te lennél az elsõ egyedülálló anyuka. Aki szexel az számítson a gólyára is... védekezés ide vagy oda.
szerintem várjál:) én nem fogom azt mondani h inkább tanuljál vagy inkább tanulnod kéne a szex helyett..:D:D csak egyszerûen még korai lenne nagyon.. szerintem.:)
és még fiatal is vagy*:D
15 évesen nem korai.De fél hónap után ne feküdj le vele...Várj pár hónapot és aztán.ha most lefekszetek aztán nem csináltok semmi uját és hamarabb megunjátok egymást.Tapasztalatból tudom :)
15 évesen korai, de nah, elmegy. De 2 hónap ismeretség, és fél hónap járás után semmiképpen nem, szerintem! Én 1 év ismeretséget azért kivárnék!! (amúgy én 16 voltam, amikor elvesztettük, 14, 5 voltam kb, amikor összejöttünk, tegnap töltöttem be a 18-at, és együtt vagyunk azóta is! :) Ja, és 12-13 voltam, amikor megismertem, baráti szinten :) )


Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)

Belebetegedtem? Nem tudok a volt barátom nélkül élni bár tudom hogy úgy se bocsájt meg soha. Minden nap sírva alszok el soha nem alszom ki magamat. Állandóvan rá gondolok és sokat beszélek róla!

Folyton ott van ahol én és nem hagy békén lehord mindenek megaláz egy szóval nagyon rám van szállva.És én már nem is akarok élni annyira kikészít.

Legjobb válasz: ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/

ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/
ez ilyen
Miert.. Mit tettel, amit nem bocsajt meg?
Tereld a gondolataidat. Menj bulizni es próbálj ne rá gondolni folyamatosan. Pár hónap múlva keresd fel egy pozitív üzenettel.
A kérdező hozzászólása: Hazudtam neki de neki nagyobb bûnei voltak bunkóskodik és ver.
BESZÉLGESS VELE????
ha nem bízol a saját kiszemeltedben akkor miért a kiszemelted?
A kérdező hozzászólása: beszélgetek vele:) úgy érzem, hogy kölcsönös a szimpátia, de elég sok lánynak csapta már a szelet, nem akarok az egyik lenni közülük, ezért kezelem óvatosan, és nem bízom benne teljesen.
jaértem. én F vagyok de nincs jó véleményem az olyan társakról akik évente 8 csajjal járnak
één évente 5 lánnyal jártam mert minek legyek vele ha nem érzem jól vele magam? na jó amúgy kérdezõ.. ha már most nem bízol benne akkor nincs sok esélyetek
Lépj tovább:)
Semmi.
Kösd le a figyelmét, menjetek mindenhová, ha most egész nap ültök egy szobában, akkor persze, hogy panaszkodni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöktõl, ez hasznos. Az elsõ kommentárnak : bocsi hogy lepontoztalak, véletlen volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!