Találatok a következő kifejezésre: A barátom nem beszél (88 db)

Probléma, ha néha a barátommal nem beszélünk egy napig?

én azért nem keresem, mert arra várok, hogy ? keressen. ha a kedvesetekkel vagytok, az id? mennyi részét beszélitek végig? vagy nem folyamatosan beszélgettek?

Legjobb válasz: ha nem keres és várok, hogy keressen végül mindig keres aztán. csak van pár üresjárat a beszélgetést illetõen,amikor találkozunk. a baráti társaságunk nem azonos és van, hogy úgy érzem, kevés a témánk.

A kérdező hozzászólása: ha nem keres és várok, hogy keressen végül mindig keres aztán. csak van pár üresjárat a beszélgetést illetõen, amikor találkozunk. a baráti társaságunk nem azonos és van, hogy úgy érzem, kevés a témánk.
ha szeretitek egymást igazán, akkor nem baj.
nem vagy egyedül...engem sem keres a barátom..pedig most leszünk együtt 5 hónapja...ha én nem írok neki vagy nem hívom vagy nem mondom h találkozzunk akkor õ nem tesz semmit...:( lehet hogy ebbõl szakítás lesz esetünkben...de te várj ...nehéz lesz kibírni hne üzenj neki de próbáld meg! amúgy meglehetne beszélni...najó..pont én adok tanácsot, amikor magam sem merem megtenni h megbeszéljük...:S hát mi amikor találkozunk sosem beszélgetésssel megy el az idõ., és ez nem a kapcsolat javát szolgálja... remélem tudtam segíteni...14£
Bármi küzbejöhet. Családi viták, szar kedv és hasonló szituációk. Avagy elment a netje. De te ezt jobban érzed belül.
:D És még a férfiak paráznak a randihívásnál hogy mit mondjanak, hogy biztos eljöjjön. :) Mondjátok azt: Szia. Tökjót hülyültünk xy nap. Nem ismételnénk meg még 1x mert tök jó volt...
Nem azzal van baj, ha néha nem keres. Én nem is szeretem a telefonálást, meg sokszor nincs is mirõl bájcsevegni mobilon. Akkor van óriási baj, ha soha nem hív, soha nem keres és ezt napokra értsd, ne pedig percekre. Szóval azzal nincs semmi baj, ha nem beszéltek minden nap. Az más kérdés, hogy aki õrülten szerelmes, az nehezen bírja ki... Embere válogatja.
Nekem ez elég furcsa, mi a párommal amint van idõnk, hívjuk egymást, ha nem tudunk beszélni sms-ezünk, msn-ezünk, és amint tudunk találkozunk. Egy napig? Egyikõnk se bírná, de ha mindkettõknek jó, akkor nincs vele gond.Nincsenen szabályok, csak nektek jó legyen!
Ha utána azért keres, akkor nem baj szerintem. Nálunk mikor még elején fülig szerelmes volt belém, mindennap õ keresett, majd 4 napig nem kerestük egymást, akkor kicsit büszke voltam, hogy kibírom nélküle, de utána én voltam aki kereste. A vége persze az lett, hogy rájöttünk, egymás nélkül is megvagyunk, és szakítottunk. De ez az egy nap tényleg nem olyan vészes még. Meg gondolom azért egy idõ után õ keres. Na meg persze az is számít, hogy ezeken kívül élõben hogy viselkedik veled.
én például utálok telefonon beszélgetni, mert ilyen spontán tipus vagyok illetve lényegre törõ. Tehát ha mobilozom akkor ugye az alap kérdések hogy van, mizu, stb de utána már nemtudok mit mondani mert mások egy problémát akár órákon át tudnak mesélni, én nagyrészt nem publikálom gondjaimat illetve azt is tömören pár mondatba ami ugye pár perc. Mondjuk MSN-en ha webcamozunk vagy bármi akkor ott órákat is eltudunk beszélgetni, viccelõdni mert ugye látjuk egymást és mindig van mit felhozni. 16/F

Lányok! A barátom nem beszél az érzéseiről? Én olyan vagyok aki igen.

Mit lehet kezdeni egy sráccal aki nem akar beszélni az érzésér?l,a szerelemr?l én pedig pont az ellenkez?je vagyok aki úgy gondolja h néha beszélni kell róla.

Legjobb válasz: Hány éves? Miért nem lehet beszélni vele róla? Hogy reagál?

Hány éves? Miért nem lehet beszélni vele róla? Hogy reagál?
A fiúk általában nem szeretnek errõl beszélni. Én barátom is ilyen, teljesen normális dolog... Ne nyaggasd, nem fog változni. 20L

Kimenjek Franciaországba egy 10 napos csereprogramra, ha a nyelvet nem beszélem igazán jól és a barátom is itthagynám 10 napra?

szeretnék menni, csak félek mert idegen orzság

Legjobb válasz: ha lehetõség adódik h.kimenj külföldre, azt azért illik kihasználni,sose tudhatod mikor lesz másik ilyen alkalom.bár ez a 10 nap nyelvtanulás szempontjából nem jelent majd túl sokat,de élméányek nélkül biztos nem térsz majd haza.ha elég komoly a kapcsolatod, akkor 10 napot csak kibír nélküled a barátod.(és te is nélküle)ha nem akkor az elég nagy baj.a másik meg h.ne csak a barátnõid miatt akarja kimenni,te egy önálló emberke vagy,csak kibírod nélkülük 10 napig.sztem beszélj a szüleiddel is+légy határozott.ha mész vszínûleg csak nyersz az úttal.jó utat neked:-)

ha lehetõség adódik h.kimenj külföldre, azt azért illik kihasználni, sose tudhatod mikor lesz másik ilyen alkalom.bár ez a 10 nap nyelvtanulás szempontjából nem jelent majd túl sokat, de élméányek nélkül biztos nem térsz majd haza.ha elég komoly a kapcsolatod, akkor 10 napot csak kibír nélküled a barátod.(és te is nélküle)ha nem akkor az elég nagy baj.a másik meg h.ne csak a barátnõid miatt akarja kimenni, te egy önálló emberke vagy, csak kibírod nélkülük 10 napig.sztem beszélj a szüleiddel is+légy határozott.ha mész vszínûleg csak nyersz az úttal.jó utat neked:-)
A kérdező hozzászólása: Köki a sgítséget!A kapcsolatunk kibírja csak nagyon fog hiányozni....
csak hogy ne egy ember véleménye alapján dönts: szó szerint az a véleményem, mint az elõttem szólónak:P
Ha csak azért mennél, hogy mi lesz veled a barátnõid nélkül 10 napig, akkor ne menj! Ha azért mert érdekel a nyelvtanulás, az élményszerzés, akkor menj! 10 nap még nem a világ, akkor sem, ha fülig szerelmes vagy a pasidba!
10 nap valóban nem a világvége. Gondolj csak bele, mások mennyi ideig nem látják a párjukat - mert az külföldön dolgozik... bár ez más, nem ide tartozó. :) Szóval, szerintem menj nyugodtan, legalább világot látsz, megpróbálhatod beszélni a nyelvet. Gondolom, lesztek elegen, tuti nem fogsz unatkozni, és meglátod, hamar eltelik az a néhány nap.
Szia!Szerintem az életben a legszebb dolog utazni, világot látni, megismerni más szokásokat, viselkedéseket, kultúrát, ételt, gyönyörû tájakat...stb.Ettõl szebb nincs!Ha kihagyod akkor téves döntést hozol.Ha majd 1x szak1tasz a pasiddal azt fogod mondani:"Milyen hülye voltam hogy miatta nem mentem el!"csak akkor már késõ lesz!Én elmennék, de nagyon szívesen!!!!!
nem ne hagyd ott a szerelmed az egyik barátnöm is elment és mire vissza jött a pasi meg haragudot rá és már nem járnak szerintem a szerelem mindenél fontosabb föleg ha még a nyelvet se bbrszéled ne tedd

Én egy 21 éves lány vagyok, nemrég szakítottam a barátommal. Nem rosszban váltunk el semmi viszály nincs köztünk azóta is beszélünk. Épp ez a gond, hogy már próbáltam vele beszélni esetleg újrakezdésrõl de közölte velem hogy nem akarja!?

Viszont mindig keres érdeklõdik utánam nem értem miért van ez ha nem akar már. Ha én nem írok neki õ ír. Mit tegyek hogy megértsem mi van a fejében ?

Legjobb válasz: barátzóna

barátzóna
21 évesen képtelen vagy megkérdezni, hogy bocsi végül mit akarsz tõlem? Szakítottunk vagy sem? Ha azt mondja , hogy igen mehet a fenébe ebbõl mit nem értesz? Beszéld meg vele, lányként értelmesebbnek kéne lenned, ez így édeskevés.
Egyszer nem mûködött; nem akarja saját magát szívatni azzal, hogy újrakezdi, majd megint át kell élnie a szakítást. Jobban tennéd, ha te is elfeledkeznél róla és próbálnál mást keresni, akár azon az áron is, hogy eltávolodtok jobban egymástól, vagy akár meg is szakad a kapcsolat köztetek.
mint emberhez, ragaszkodna hozzád, de mint nõhöz, kapcsolathoz már nem
Egy kis filozófiai tanácsadás tõlem: Gondolkozzunk!!! Egy fiú ha szakítás után még mindig szereti a lányt akkor képtelen arra hogy csak beszélgessenek és ne mutassa ki vagy ne akarjon többet. Ez saját tapasztalat. Egyik exemmel próbáltunk úgy elválni hogy megmaradjon a jó viszony de ez lehetetlen ha az egyik fél még mindig szereti a másikat. ------> Tehát ha Õ képes úgy beszélni veled hogy nem látod hogy hajlana a folytatás felé akkor már nem lesz köztetek semmi. Én így gondolom!
Nagyon egyszerû: NEM akar veled újrakezdeni. Normális emberek szakítás után is megõrzik a kulturált viszonyt.
Te kezdeményezted a szakítást, és most vissza szeretnéd kapni?
soha nem értettem hogy miért kell beszélgetni ha szakítottatok? én egyik exemmel se tartom a kapcsolatot szakítottunk aztán megszakadt teljesen minden kapcsolat ez így normális szerintem

A barátom csúnyán beszélt velem, ez ugye nem jelenti azt, hogy semmibe vesz? Bővebben lent

Véletlen levertem egy poharat (műanyag, csak 1 pici pia volt benne) Erre morcosan megkérdezte "te mi a faszt csinálsz?" be volt picit rúgva, de eléggé rosszul esett, mert sosem mondott még nekem ilyet :/ vagy csak túldramatizálom?

Legjobb válasz: Én nem akadnék ki 1 mûanyag poháron.Na és akkor mivan ha véletlen leverted??? Felveszed a poharat és feltörölgeted ami kiment belõle.

Én nem akadnék ki 1 mûanyag poháron.Na és akkor mivan ha véletlen leverted??? Felveszed a poharat és feltörölgeted ami kiment belõle.
szerintem csak túl dramatizálod! attól még hogy ilyet mondott nem az van hogy nem szeret...bár elvileg az alkohol az embereknek azt az én-jét hozza elõ ami igazi
nem dramatizálod túl, tényleg nem volt szép tõle, sõt... Egy nõvel így nem beszélünk! Errõl mindenképpen beszélj vele józan állapotában és ha folytatja ezt a beszédstílust tessék szájonvágni!

A barátom nem figyel rám eléggé. Mindig ír meg minden nap beszélünk, de három hónap alatt még soha nem bókolt nekem és ezt ő maga állapította meg. Két hónap után megkérdezte milyen színű a szemem. Ez nem fura egy kicsit?

és úgy érzem a lelkem nem kap elég törődést ezért újabban a fiú ismerősök sokat írnak rám és nem vagyok ellen hogy találkozgassak velük,de nem akarok semmit tőlük helyesek nem arról van szó de jólesik hogy bókolnak és törődnek velem ilyen szempontból,megcsalásra sosem lennék képes.A szexben is folyton önző.Mit tegyek hogy jobbá tegyem a leálljak azzal hogy másoktol kapjam meg amit tőle nem kapok?

Legjobb válasz: Keress mást,aki nem önzõ,és figyel rád.

Keress mást, aki nem önzõ, és figyel rád.
Szerintem tudod te is, hogy mit kell tenned...
Az elõzõ két válaszolónak üzenem hogy annyira buták és kicsinyesek vagytok hogyha fájna már a falba vernétek a fejeteket . Itt minden felmerülõ problémára egybõl az a válasz hagy ott keress másikat aki figyel rád és hasonló sületlenségek . Arra nem bírtok gondolni hogy akár az ilyen nemû dolgokat meg is lehet beszélni és rá lehet világítani az embert a hibáira és hiányosságaira?
a srác tudja, hogy mit szeretnél. direkt nem adja meg. majd ha titokzatos leszel felé, akkor fogod érdekelni. amíg nyitott könyv vagy, addig nem.
Szerintem is a megbeszeles jobb, probalj utalni arra hogy hianyzik a kenyeztetes.. Vagy egyszeruen mond meg neki, hogy neked ez igy nem tetszik. A titokzatossag is bevalna.. Szerintem megeri eloszor kuzdeni ertetek es csak utana ha nem megy akkor keress mast.. Az igazi szerelem es parkapcsolat mindenen atmegy, es mindenert kuzd.. ugyhogy ha o nem, te legalabb kuzdj erte .. Ha nem megy akkor lepj tovabb.. remelem sikerul megmenteni..puszi (18/L)

Ha a baratom csunyan beszel velem mar nem szeret?

Baratom mostana nagyon csunyan beszel velem es nayon rosszul esik csak sirok. Szeretem mindennel jobban es o is.de.akkor miert beszel velem igy.

Legjobb válasz: Csendben nézz a szemébe, és súgva kérdezd meg tõle mikor káromkodik: "ettõl most nagyobb embernek képzeled magad?" Ilyenkor általában meghökken az illetõ, kizökken a szövege menetébõl. 3. ilyen alkalom után már zavarni fogja, de te ne add fel..Szépen el fog múlni nála:DD

Csendben nézz a szemébe, és súgva kérdezd meg tõle mikor káromkodik: "ettõl most nagyobb embernek képzeled magad?" Ilyenkor általában meghökken az illetõ, kizökken a szövege menetébõl. 3. ilyen alkalom után már zavarni fogja, de te ne add fel..Szépen el fog múlni nála:DD
Mint ffi mondom, hogy ha ez egy kapcsolatban egyszer kialakul, akkor annak a kapcsolatnak a lehetõ leggyorsabban véget kell vetni, mert évek alatt ez a fajta agresszivitás kiöli a gyengédséget. Voltam már ilyen kapcsolatban, és én léptem ki belõle, mert éreztem, hogy képtelen vagyok kontrollálni az arroganciámat (ami csak abban az egy kapcsolatban és azzal az egy nõvel jelentkezett, se elõtte se utána). Rövidebben: lehet, hogy szeret, de már nem tisztel, és szeretni sem fog már sokáig.
Az jó lenne tudni, hogy mennyire csúnyán? Miket mondd?
A kérdező hozzászólása: Karomkodik velem. Azt monja h csak akkor ha felidegesitem de ez sem ok erre
Régebb nem volt így? Mond meg neki, hogy nagyon rosszul esik, és változtasson.Ha szeret változtat, ha nem, nem kell eltûrnöd ezt neki, állítsd választás elé.
Az én párom "elõszeretettel" b.zdmegol velem. Nem bántásból, csak ezt szokta meg a haverjai között. Igyekszem leszoktatni errõl, és éreztetem vele, hogy nem kéne összekevernie a srácokkal... Nem lehet, hogy a Tied is csak azért káromkodik beszélgetés közben, mert ilyen környezetben él? 22/L
ja, nem tisztel..sajnos velem is hasonló a helyzet:) 4-es, igénybe fogom venni a tanácsod, sztem úgy ki fog akadni, h elfut :D
Nem tisztel és ha sokat bánt, akkor már nem is szeret.

Exemmel napi szinten beszélünk olykor bókol, állítása szerint velem többet beszél mint a barátnõjével, de találkozni nem találkozhatunk ( nem én hozom fel) mert úgy gondolja az már érdekes lenne. Ebbõl lehet barátság vagy újra akarja velem kezdeni?

Legjobb válasz: Találkozzatok. Habár lehet kicsit sumákol azzal,hogy veled többet beszél de nem tudhatjuk :) ...megtörténhet,hogy hiányzol neki és újra szeretné kezdeni vagy csak játszadozik amit nem kéne engedni.

Találkozzatok. Habár lehet kicsit sumákol azzal, hogy veled többet beszél de nem tudhatjuk :) ...megtörténhet, hogy hiányzol neki és újra szeretné kezdeni vagy csak játszadozik amit nem kéne engedni.
Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)

Szerintetek miért vagyok ciki a suliban? Farmert hordok, nem beszélek csúnyán és nincsenek barátaim. Miért?

Legjobb válasz: Mert az a menõ, aki nem farmert hord, csúnyán beszél és vannak barátai.

Mert az a menõ, aki nem farmert hord, csúnyán beszél és vannak barátai.
én nem hordok farmert, csúnyán beszélek, és nekem sincsenek. mert retardáltak.
hát válogass hogy te melyik vagy:D: stéber hisztis olyat mondassz ami nem poénos nem vagy [email protected]/plázacica(ha fiú vagy akkor divatb**i) ennyi:D amugy irhattál volna kort meg nemet mert így nehéz
szerintem az a gond, hogy nem nézel ki ribancosan
elõzõ vagyok: 20 éves lány vagyok, és azért írtam az elõzõ választ, mert velem is ez volt. :)
Szia! Ne foglalkozz velük! Szép kislány vagy! Olvass sokat, tanulj jól, hogy majd egyetemre mehess :) az igazán jó közeg lesz, majd meglátod. Addig kitartás!
Szia, szerintem ne tegyél fel magadról képet így a netre, semmi értelme... Egyébként egy aranyos, átlagos lánynak nézel ki, most a képekbõl nem tudjuk megmondani a tutit :D De szerintem változtass a viselkedéseden, legyél kedvesebb, nyitottab, viccesebb, stb.
A kérdező hozzászólása: képek:http://kep.psharing.com/583849.jpg , http://kep.psharing.com/583848.jpg , http://kep.psharing.com/583847.jpg , http://kep.psharing.com/583846.jpg .
A kérdező hozzászólása: 13 éves és lány vagyok.kiközösítenek, de nem tudom hogy miéert, ezt kell kiderítenem csak segítséget kértem.
Honnan tudjuk, miért vagy ciki? Miben vagy ciki? Azért még nem, mert farmert hordasz és nem káromkodsz... Ennyibõl még Uri Geller sem mondja meg a frankót.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást azért már egész jól kijövök az osztálytársaimmal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!