Találatok a következő kifejezésre: A barátom nehezen tud (5 db)

Nehezen tudok megbizni a baratomba. Gyakran attol felek hogy megcsal pedig nem ad ra okot. De nagyon felek. Mitol lehet es hogyan tudnek benne megbizni? Normalis emberektol kernek valaszt.

Normalis ez?

Legjobb válasz: Normális.Az én barátnõm is mindig fél hogy megcsalom pedig nekem õ a mindenem de ugyan úgy én is nagyon félek hogy megcsal és elég féltékeny típus is vagyok.Mindenki fél a megcsalástól de majd idõvel enyhül.

Normális.Az én barátnõm is mindig fél hogy megcsalom pedig nekem õ a mindenem de ugyan úgy én is nagyon félek hogy megcsal és elég féltékeny típus is vagyok.Mindenki fél a megcsalástól de majd idõvel enyhül.
Pedig megcsal nekünk elhiheted.
A kérdező hozzászólása: mibol gondolod?
NEM! És elmondom, veled van a baj. A féltékenység nem normális, és azért van, amiért neked nincs elég önbizalmad. Saját tapasztalat..

A fiam nehezen barátkozik. Nincs barátja magányos kisgyerek. Mit tudnék tenni?

Külföldön èlünk.A nyelvet nagyon lassan de tanulgatja.Szomorú làtnom,hogy nincs baràtja.Mèg csak 7 èves.Mikor kèrdezem tõle ,hogy jàtszottal ma az iskolàban ?Megnyugtatàskènt kitalàlja ,hogy valamelyik kisgyerek jàtszott vele.Ma kint voltak az udvaron èn pedig koràbban értem oda.Làttam ahogy probàl jàtszani minden gyerekhez oda ment.De egyik se volt partner.Szivem leszakadt.Szomoru ezt làtnom.Az iskolàban a tanulmànyokkal jól halad.Jobban mint aki beszèli a nyelvet.Mit tudnèk tenni ,hogy ne teljen ilyen magànyossan a gyerekkora?

Legjobb válasz: Vidd közösségbe. Valami szakkör, különóra stb. Te is legyél nyitott, ismerkedj, bátorítsd.

Vidd közösségbe. Valami szakkör, különóra stb. Te is legyél nyitott, ismerkedj, bátorítsd.
Szegénykém, nagyon sajnálom. :( Az én lányom is visszahúzódó. Igaz, hogy kisebb (még ovis), de nálunk az segített, hogy van az ovihoz közel egy játszótér, ahová sok ovis és anyukája kilátogat ovi után. Itt tudnak a gyerekek az ovin kívül is együtt lenni, összehozza a közös élmény õket. Ezen kívül mi szoktunk szervezni az azóta már barátnõjével és annak szüleivel közös programokat, ez is összekovácsolja a gyerekeket. De nem tudom õszintén, hogy suliban ez már mennyire mûködne. De biztos, hogy hasznos visszahúzódó gyereknek.
Ha jönnek vendégek vagy mi megyünk teljesen jól eljátszik a gyerekekkel...gondok az oviban vannak :(
Utolsó, nem Ausztriában laksz te is véletlen? Probléma meglenne oldva :( Amúgy körbe érdeklõdhetnél fórumokon Ausztriai (mondjuk ha Bécsben laksz akkor Bécsi) anyukák felõl. Aztán hátha horogra akad valaki akivel barátkozhatna a fiad :(
Ugyanez van nálunk is, ma hívta a társát játszani az oviban, de az nem ment. Így egyedül kezdett játszani, én meg sírva jöttem haza. Itthon azt mondja, nem játszanak vele a gyerekek :( Pedig olyan aranyos :(
A kérdező hozzászólása: Èvnyitókor volt szülõi akkor kèrtem a segitsègüket.Azt mondtak felesleges mert gyerekek egymàstól megtanulnak.Folyamatossan èrdeklõdöm hogy rendben halad e, a tanàr ezerint nem kell neki segitseg mert szèpen halad.Biztos a nyelv teszi õt bizonytalannà.
Nekem úgy tûnik, hogy fõleg a nyelv miatt vannak problémák, legalább is ezt kellene elõször megoldani, hogy tudjon kommunikálni. Én ehhez szakember segítségét kérném. Pedagógustól lehetne megkérdezni, hogy ilyen problémával kihez vidd a gyereket, aki segítene neki, hogy meg merjen szólalni németül (persze ez nyilván egy hosszabb folyamat lesz), ha már érti, mit mondanak. Lehet, hogy attól fél, hogy nem helyesen mond valamit, és emiatt kinevetik. Én is ilyen voltam gyerekként, csak az angollal voltam így, elsõtõl tanultuk, tökéletesen értettem mindent, amit már megtanultunk, de alig voltam hajlandó megszólalni, hátha nem jó, amit mondok. De sokszor még magyarul is, órán nem mertem jelentkezni, pedig tudtam a jó választ, de féltem, hogy hátha mégsem jó, és akkor majd nevetnek. Ha pedig már meg mer szólalni németül, akkor lehetne összebeszélni a tanárával, hogy segítsen a beilleszkedésben, illetve a többi gyereknél az elfogadásban, ilyeneket szoktak is csinálni, például iskolai szociális munkás bevonásával.
A kérdező hozzászólása: Ausztriaban élünk.Az emberek nagy rèsze bevàndorló.Talàn ha megtanul németül könnyebb lesz neki.Tegnap èjjel kitalàltam hogy beiratom magyar hittanra.Ott csak magyar gyerekek vannak.És èrti is amit mondanak neki.2 éve lakunk kint.Vorschuleba kezdte.Ott semmitse èrtett.Csak ült ès hallgatta a tanàr miket mond.Most èrti de nem beszèl.
Kérdezd meg azt a tanítót, aki sokat van velük, hogy kivel szokott néha együtt játszani. (Olyan nincs ennyi idõs gyerekeknél, hogy senkivel) Hívj meg magatokhoz játszani egy-két gyereket. Beszélj a szüleikkel, mondd el nekik a problémádat.
:'( Az én fiam is ilyen. Mindenkit a barátjának mond, de mindig egyedül van és figyeli a többieket. Mióta éltek kinn?
Ne mondjatok már ilyeneket komolyan bekönnyezett a szemem :( én kicsiként mindig a szárnyaim alá vettem az ilyen gyerekeket, és most is úgy szárnyaim alá venném (pl. a kislányt aki raccsolt csúfolták, én meg megvédtem és összepajtiztam vele. A másikat aki már általános 2. osztályban bukásra állt, próbáltam korrepetálni...) :( :( :( Ha most választhatnék sportot magamnak, tuti íjászkodni akarnék. Lehet olyan órára kellene járatnod, vagy társastánc, vagy valami csoportosabbra ahol nem feltétlen kell csendben ülni.
A kérdező hozzászólása: Hàt pont igy van õ is.Nem mutatom elötte de azt hiszem.ma èjjel keveset fogok aludni.Azt mondja van kèt baràtja de mikor làttam a fiukat , hogy levegõnek nézik azt mondta most nem akartak vele jàtszani.Mert mindenkinek van màr baràtja.Amugy baràtsàgos èrtelmes gyerek.Fèlek nehogy kèsöbb legyen ebbõl baja.Önèrtèkelèsèvel ne legyenek gondok.Mikor lesz ennek vège??Kiköltöztünk hogy neki jobb legyen erre pont õ szenvedi el a legtöbbet.
Megértelek. Az én kisfiam is hasonló. Sorolja a barátait, de sajnos valahányszor látom, mindenki mással van. Nehezen barátkozik. Akarna meg imádja a többieket, csak nem megy neki mégsem. Sokszor ha örül valaminek, nincs kivel megosztania a közösségben, pedig olyan boldogan megy, hogy majd ennek meg annak elmondja, és mégsem foglalkoznak vele. A legborzasztóbb, hogy tudom milyen lesz neki, mert én is ilyen voltam. Ragaszkodtam barátnõkhöz, de mindenkinek más volt a legjobb barátnõje. Tudom nekem pokol volt az elsõ 18 év, sokat sírtam. És már ezt látom a fiamon is, szívem szakad meg érte.
A kérdező hozzászólása: Emiatt kikészültem.És làttam szégyelli magàt hogy hazudott nekem hogy vannak baràtai.Nem szóltam semmit.Mert küszködtem a siràssal:(
A kérdező hozzászólása: Jàr zeneiskolàba.ott jól èrzi magàt. Bàr egyedi foglalkozás van màs gyerek nincs.De hobbynak nem rossz.Van pàr magyar kisgyerek akikkel összejàrunk.De iskola miatt ritkabban van idejük.Ha hètvège van akkor pedig utaznak haza.Ma az iskola udvaron szegèn fiam futkosot a gyerekek utàn de levegõnek nèztèk
Én is vinném kicsit más közösségbe. Pl. csoportos rajzóra, lovaglás óra, karate, mindegy csak neki tetsszen, és másokkal is tudjon lógni. Esetleg keress neten olyan családokat akik szintén abban a városban laknak, szintén magyaros és kisgyerekük van. Lehet össze tudna két magányos gyerek barátkozni. Amúgy ahogy leírtad a helyzeted majd elsírtam magam :(
A kérdező hozzászólása: Megteszek mindent ami neki jó.Ma kèrtem termint a tanarainàl.Pèntekre kaptam.Beszèlek velük hogy kicsit segitsenek csak van rà lehetõseg pl egy csoportos jàtèk ahol õt is bevonjàk.Plusz beiratom hittanra ahol magyar gyerekek is vannak.Hatalmas dolog hogy ilyrn kicsi gyerekeknek kell szembesülni azzal hogy kiközösitik nem szeretik õket.Ès làtjàk a szülö aggódàsàt ezèrt hazudnak hogy jól èrzik magukat.Baràtaik vannak.Else tudom kèpzelni szegény mit èrezhet.:(((


Miért csak nehezen tud elélvezni a barátom?

Potenciazavara abszolút nincs, könnyen feláll neki, és sokáig áll, nem is ingadozik a férfiassága. Nem tudom, a gumi hátráltatja-e, de nagyon nehezen tud elmenni, szex közben például szinte sosem, ha szájjal vagy kézzel elégítem, akkor is sok id?be telik. A fitymaféke egyébként érzékeny, a hirtelen mozdulat fájdalmat okoz neki, arra gondoltunk, talán az rövid lehet neki, úgy tudom, van ilyen gond a férfiaknál néha. Sz?külete nem lehet. A rövid fitymafék okoz ilyen gondokat?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, de nézd a jobbik oldalát ha egy csajal vagy akkor sokáig tudsz rajta dolgozni és azt a csaj gondolom jobban szereti mint amikor a csávónak 5 perc alatt elmegy. :)

Hát nem tudom, de nézd a jobbik oldalát ha egy csajal vagy akkor sokáig tudsz rajta dolgozni és azt a csaj gondolom jobban szereti mint amikor a csávónak 5 perc alatt elmegy. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, én is néztem már a pozitív oldalát. :) Viszont bánt, hogy õ nem tud elmenni és sokszor szisszen fel a fájdalomtól egy-egy mozdulatnál. Nem gondolnám, ha helyrehoznád a gondját, 5 perces meneteket produkálna, nyilván alapból is ilyen, de a fájdalom nem okés, emiatt sem tudja elengedni magát szex közben. Tudja, hogy urológushoz kéne mennie, de nem akarja rászánni magát...
a fájdalom miatti félelem gátolja és ez rögzõdött. sürgõsen menjen el orvoshoz.az õ érdekében.
A kérdező hozzászólása: Egyszer még erõszakkal rángatom el oda, az is biztos. :( egyébként urológushoz csak az õ körzetében mehet, vagy bárhova? Õ az egyik megyei jogú városhoz közel lakik, én a másik megyében, õ eljöhetne abba a városéba, amellett én lakom? Nem tudom, hogy vannak ezek a szakrendelések...
Igen, bárhova, de elotte telefonon megkérdezhetnétek, biztos, ami biztos, plusz nem tudni, ott mi a szokas, kell-e idopontot kerni, beutalot vinni, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A barátom nagyon nehezen tud felizgatni. Mit tegyek?

a párommal többször is probáltuk, de mindig valammi csellel ki "másztam a kezei közül"-- > tudom ,hogy ? nagyon szeretné már ,de nem mutatja ki. Most mit csináljak ,hogy fel izguljak??

Legjobb válasz: Talán várd meg amíg érettnek érzed magad a szexre...akár vele is.Addig nem is fog felizgatni,amíg nem érzed,h igen te ezt akarod.A nõi szervezet már csak ilyen...az agyunk irányít,és amíg azon agyalsz,h milyen cselhez folyamodj,addig nem is fogsz felizgulni.Ez nem olyan mint a filmeken,h hozzádér és elmész!

Talán várd meg amíg érettnek érzed magad a szexre...akár vele is.Addig nem is fog felizgatni, amíg nem érzed, h igen te ezt akarod.A nõi szervezet már csak ilyen...az agyunk irányít, és amíg azon agyalsz, h milyen cselhez folyamodj, addig nem is fogsz felizgulni.Ez nem olyan mint a filmeken, h hozzádér és elmész!
Én is úgy gondolom, hogy még nem vagy érett rá, és amíg ez így van nem is leszel "felizgulva". Várd meg, amíg nincsenek kétségeid a szexel, vagy a barátoddal kapcsolatban. Ne hagyd, hogy "kihasználjon", csak akkor menj bele, ha te is biztos vagy magadban.
Próbáld ki, hogy vajon mi az, ami felizgat, nézz esetleg szexfilmet vagy képeket, esetleg simogasd magad, mielõtt rátértek a dologra, vagy egyszerûen csak izgasson a barátod :)
nem kell cselhez fojamodni. beszéld meg a barátoddal, meg fog érteni:) . aztán feküdj hanyatt, és SEMMIRE ne gondolj, csak arra, ahogy a barátod kényeztet téged. de ha nemsikerül, akkor várjatok még egy kicsit. vagy ténylegg nézegess ezt-azt, aztán eldöntheted, hogy neked mi is lenne az a valami, amire te felizgulsz.
Még mielõtt találkoznál vele fantáziálgass, simogasd a tested érezd, hogy nõ vagy és gondolj rá, milyen férfias... Utána csípd ki magad hogy nagyon erotikus legyél. Esetleg nézz meg egy erotikus filmet elõtte. A lényeg hogy te akard és gondolatban izgasd fel magad! Meg lehet csinálni. Amúgy lehet félelem a nemakarás mögött. Éretlenség, félelem a terhességtõl, vagy valami nem tetszik a testeden, folyásod van ilyesmik. Ha nem állnak fenn ezek akkor az elõbbi tanácsom helytálló. Ha fennáll tedd fel kérdésnek és ezekre is van megoldás!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!