Találatok a következő kifejezésre: A barátom ne haragudjon meg, hogy (3 db)

A barátom hogy ne haragudjon meg, hogy a barátjával akarok járni?

Ne haraguggyatok emberek, hogy ilyen id?s vagyok 12, de a barátommal mosmár szakítanom kell, mert nem jó vele a szex. A baráttyával meg nagyon, és csak az a baj, hogy ? az osztálytársam.

Legjobb válasz: megmondanád h miért kell ilyen hülye kérdésekkel szórakozni? szted ez vicces? mert egyáltalán nem!

megmondanád h miért kell ilyen hülye kérdésekkel szórakozni? szted ez vicces? mert egyáltalán nem!
teljesen megértelek. velem is ez a helyzet. hogy a barátommal nem jó a szex de a barátjával meg nagyon. csak én 8 éves vagyok. és fiú.
Szex az megy de a nyelvtan aaaaz nem...
idióta XD
A kis Humor Herold :D
szerintem szarj mindkét srác mellére, és amelyik engedi, hogy egy fapapuccsal szétcsapkodd, az lesz életed szerelme. a másikat ásd el a kertben, úgyis csak zavarna.

Hogy oldjam meg hogy ne haragudjon egyik legjobb barátom de a barátjával flörtölhessek?

Kb másfél éve egy fiúval együtt voltunk 2hetet. és nem volt jó, de id?vel szoros barátság alakult ki köztünk. én egy hónapja talán megemletittem neki hogy esetleg megpróbálhatnánk újra. Nem akarta, barátság miatt, meg hasonló okok miatt. 1hete flörtölök egy barátjával, és rettent?en ideges és féltékeny. Nem akarom elvesziteni a barátom, de a fiút se szeretném elhanyagolni.

Legjobb válasz: Hát. Hát. Hát. Szerintem inkább a jelenlegi barátoddal foglalkozz... Ha akkor nem volt jó akkor most sem lesz az. De ha annyira szereted a másik srácot, akkor hagyd ott a jelenlegit. Mert fél szivvel nem lehet kapcsolatot fenntartani......

Hát. Hát. Hát. Szerintem inkább a jelenlegi barátoddal foglalkozz... Ha akkor nem volt jó akkor most sem lesz az. De ha annyira szereted a másik srácot, akkor hagyd ott a jelenlegit. Mert fél szivvel nem lehet kapcsolatot fenntartani......

Miért sírok, ha a barátom azt kéri, hogy bocsássak meg neki vagy, hogy ne haragudjak rá?

Magam se tudom miért kezdek el ezen sírni :/ 15/L

Legjobb válasz: hülye az egész szitú én utálom ha más embereknek rossz, fõleg ha közöm van hozzá

hülye az egész szitú én utálom ha más embereknek rossz, fõleg ha közöm van hozzá
Mert szereted.
én amikor ugyanez történt azért sírtam, mert az eszemmel tudtam, hogy úgyis megbánt legközelebb is, de a szívemmel nem tudok neki nemet mondani.azért, mert bár õ nem tudja, nekem már nem megbocsátanom kellett neki, hanem megtanulni újra haragudni rá, mert már nem tudtam, már csak egyszerûen fájt amiket tett.és mert annyira iszonyatosan fáj kiszakítani magam annak a karjaiból akiében a nap 25 órájában lenni szeretnék :( de azt nem tudhatom h belõled mi váltja ki ezt a reakciót, vagy hogy mit tett e barátod amit neked meg kell bocsátanod.
A kérdező hozzászólása: csak ilyen egyszerû összeveszések/veszekedések fordulnak elõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!