Találatok a következő kifejezésre: A barátom ne (735 db)

Ha tudod, hogy van barátja mi a fäsznak akarsz randizni vele?-.-
lavaburst te wowozol?:D és ha igen akkor elem sámánod van?:D amúgy a kérdésre válaszolva , sztem is hagyjad ne legyél már p*cs.
Már nem WOW-ozok, de az voltam:)
Üsd ki a barátját ! Ha õ is akar találkozni veled akkor megoldja , és nem neked kéne törni a fejed ezen a dolgon! amúgy ott a szabadság vagy "beteg" és elmegy orvoshoz , fedezik a munkahelyén stb!
de nyomi vagy kérdezõ
Csak van olyan, amikor nem egyszerre dolgoznak, vagy amikor nincsenek együtt. Telefon, sms...... jaa, és ejnye-bejnye, ilyet nem szabad.. :D
Nyugodtan hívd el, mert ha szereti a barátját és soha semmilyen körülmények között nem hagyná el akkor úgy is lepattint, ha pedig nem szereti a barátját és ráadásul gerinctelen is a barátjával szemben( háta mögött kavarás) akkor meg összejöttök és majd mint barátja gondolkozhatsz azon, hogy vajon most tényleg dolgozik vagy találkozik a hátad mögött egy másik fiúval:D Jó szórakozást!

Mit tegyek azért hogy a barátom ne unjon belém, ne szakítson velem és ne tartson unalmasnak?

13/L vagyok és nagyon szeretem a barátomat. Õ 14 éves és szokott olyan lenni hogy facebook-on beszélgetünk akkor jó kedve van és amikor másnap beszélünk kedvetlenebb és úgy érzem hogy nem szeret annyira. A korom ellenében már 2,5 hónapja járunk.Ugyanabba a suliba járunk és mindketten 7-esek vagyunk de mivel most é n a tanulásra koncentrálok többet majdnem mindig el kellett halasztani hogy kimenjek vele kettesbe beszélgetni sétálni! Megígértem neki hogy Kedden kimegyek vele de félek hogy ott is kedvetlen lesz! Meg volt egy lány aki az ? osztályába jár és egyszer már szakított velem akkor amikor az a lány nyomult rá. Én féltékeny voltam rá.De most a lány jár egy másik fiúval és már minden megjavult köztünk.Igaz én a lánnyal nem vagyok túl jóban. Szóval itt nekem az lenne a bajom hogy mit tegyek hogy ne érezze úgy magát hogy hanyagolom? Mert a "szeretlek" szóval nem tudom neki kimutatni hogy mennyire szeretem. HA kimegyek vele akkor mit csináljunk hogy ne unatkozzunk? (undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával)

Legjobb válasz: Játszatok "mersz vagy nyelsz"-t

Játszatok "mersz vagy nyelsz"-t
"undorító szöveggel kíméljetek meg a szex-es témával" Szerelem, szex kategóriába ír egy kis takony akinek barbie babáznia kéne még ennyi idõs korban és akkor még azt írja hogy kíméljük a szexes témával :D Röhej
Ne csak sétáljatok, csináljatok közös programokat. Menjetek el jégkorizni, karácsonyi vásárt nézni, forró csokizni, moziba stb. Nem tudom mi érdekli a korosztályotokat, de legyetek kreatívak ;) Ha kedvetlen, akkor meg finoman kérdezz rá, hogy mi bántja. Normál esetben baj az, ha ideiglenesen kevesebbet tudtok találkozni. Aki rendes az megérti. Viszont: aki igazán szeret, azt mindegy ki csábítgatja, úgysem hagy el. Aki menni akar, mindegy mivel próbálod visszatartani, menni fog.

Mit kell csinálni h a barátom ne menjen el olyan hamar?

Legjobb válasz: Keres egy nem lúzer barátot!

Keres egy nem lúzer barátot!
rá kell harapni a farkára xD
rutint gyûjteni, hogy mivel tudod hosszabb ideig " húzni" :)
Szex elõtt verd ki neki majd várjatok egy kicsit és utána kezdjétek el akkor tovább fogja bírni
Mondj neki aszexuális dolgokat. Pl: holnap le kell ugranom az okmányirodába mert lejárt a személyim. Vagy vond be a játékba: Mikor jár le a kocsid mûszakija?
Hagyd abba amikor majdnem elmegy, és tarts kis szünetet!

Ncore-on hol lehet beállítani, hogy a barátaim ne lássák, hogy mit töltök le?

Legjobb válasz: Sehol. Bizonyos rang felett mindenki látja, nem kell barátnak lenni hozzá. Vagy nem töltesz pornót, vagy bevállalod.

Sehol. Bizonyos rang felett mindenki látja, nem kell barátnak lenni hozzá. Vagy nem töltesz pornót, vagy bevállalod.
ez így van barátom :D

Mit tehetnék, hogy a barátom ne igya le magát? Hogyan tudnék változtatni rajta, vagy rábirni arra, hogy ne igyon annyit és rájojjon hogy neki sem tesz jot?

1,6 éve vagyunk egyutt és abbol fél évet egyutt éltunk.Jol mukodott az egész egyuttélés, de mivel kulfoldon nem találtam munkát, és otthon sincs jelenleg jobb,igy elvállaltam hogy gondozom a mamáját ápolási pénzért, mivel kezd kihagyni a néninek...Attol tartok hogy mivel nem leszek a barátommal, és internet hozzáférésem sem lesz egy jo ideig még le sem tudom ellenorizni.Már a kapcsolat elején osszetorte az (elég jo) autoját, berugva, és utolag kiderulve bessziva.(egyébként nem fuvezik)csak éppen akkor benne volt egy pár slukk.Ugy gondolom a házassága is nagy részt a bulizás végett ment tonkre a volt feleségével, akitol gyereke is van.Az apja nemrég halt meg tulzott alkohol fogyasztásban...A baj igazábol nem a /megiszok a haverokkal pár felest/ hanem az, hogy ahogy o mondaná/nyálat kaptam/és ez addig fajul, amig valamit ki nem csinál, vagy osszefosásig,vagy kotekedik lányokkal, vagy le ku...áz engem, vagy tulzottan udvarol az éppen kocsmában levo holgyeknek.Persze épp eszu no tudja h nem kell vele foglalkozni, de attol félek akadnak részeg rinyák akiknek megteszi olyan állapotba is.Ráadásul elég szarul esik, ha épp a jelenlétemben arrol beszélget vkivel h mien faszra valo a mellettunk elhalado holgy..stb Nem kérek "hagyd ott" válaszokat. Azt szeretném megtudni, h mit tehetnék, leorditás nélkul, mivel azt nem is turi, sott inkább hazudik h nem ivott... h ne kelljen hallgatnia.A szulei elváltak, mivel az apja ahogy irtam sokat alkoholizált, verte az anyját.Igy 15 éves korátol ugymond nem nevelte senki, mert nem szeretett az anyjáékhoz sem járni, az anyuka uj férje végett.A kozpont a foci és a pia, haverok maradt. Azzal tudnám kordában tartani ha én is innék amikor o iszik?Vagy ha bosszubol elmegyek bulizni? Nem vágna vissza azzal h o is kimegy valahová?Hogyan beszélhetném le? Tobbszor leultem vele és orákat beszélgettunk errol h miért nem jo ez igy...Akkor megígérte tobbet nem iszik, de nem igy lett. Egyébként ez havi rendszerességgel torténik meg.Tanácsok?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
A szesztesó vagyok. Nem változott még semmi, de egyébként is mostanában kezdett el foglalkoztatni a téma. Az régebben is eszembe jutott hogy én miért nem tudok úgy inni mint mások. Hát ezért, mert nálam ez már egyfajta betegség. Barátnõmet nem tudom visszaszerezni mert már van valakije. Most meg ezért iszok, tudod....Mostanában próbálkoztam az alkohol kiváltásával, hogy másképp érezzem jól magam egy buliban. Vannak sikerek, de ez sem feltétlenül jó megoldás. Mert hát szórakozni akarok, csak ha szín józan vagyok akkor nem az igazi tudod, ha meg elkezdem akkor meg nincs megállás. Elég szar ez amúgy. Na félre ne érts, nem akarom én magamat mentegetni, van ebben szerepem hogy ez kialakult nálam, de fiatal korban ki gondolt erre, érted.
Nos en regen fejerbe laktam szzal azt a kornyeket nem ismerem de nalunk az egyik foutvonal mellett tele van sirral az utszele autobalesetek miatt . az egyik pont ittas vezetesbol fakadt 4 haver ment haza aztan utolerte oket a baj. mindegyik meghalt es mindegyik mar eljegyezte az akkori bnojet. ugymond felesegek azota is legalabb havonta gyertyat gyujtanak pedig mar jo par eve tortent. Probald ilyesmikkel elrettenteni ha van arrra ilyen sir kerdezd meg h o is ugy akarja e vegezni? Am nekem 2 nagybatyam alkesz volt. Az egyik 40 evesen halt miatta a masik meg el de egy nyomorult. Hiaba egy ket alkalom meg ahogy idosodni fog egyre gyakrabb lesz. Vegen se munka se semmi...
A kérdező hozzászólása: borsod, egyébként jelenleg szlovákia
Kerdezo melyik megyeben laktok? Valasz utan kifejtem miert kerdeztem puszta segitsegnyujtas celjabol.
A kérdező hozzászólása: hát igen...szarul esik, le is vágtam neki kapásbol, amire eloszor nem reagált, majd elkezdtunk vitatkozni, és elkezdte torni a kezem.Sikitottam és az unokatesoja szaladt oda, akivel aztán osszemarakodtak, s barátomnak kiment a válla.Mindez szilveszterkor.(nekem nem lett semmi bajom)Viszont nem emlékezett másnap semmire a torténtekbol.Tehát az én hibám volt, mert éppen ott voltam amikor ilyeneket beszélt, és mert minek kezdtem ki vele, meg h tudhatnám h olyankor milyen, ....Egyszal én voltam a hibás h kiment a válla.
Jesszus. Az enyémet akkor is ott hagynám ha józan lenne, de úgy beszélne random nõkrõl a társaságomban hogy milyen f*szra való. Ez gusztustalan. Ezer millió férfi van a világon amelyik viszont a csillagokat is lehozná valószínûleg. Persze tudom hogy ha nem akarod ott hagyni, akkor mindegy, de szívbõl remélem hogy elõbb-utóbb annyira "besokallsz", hogy te is rájössz, hogy ott kell hagyni, nem érdemes a legjobb, fiatal éveidet egy ilyen emberre pazarolni. :(
A kérdező hozzászólása: koszonom az utsolsonak a választ!!igen, erre én is rájottem, hogyha nem akar magátol akkor ugyis mind1.Most is épp autora gyujt, de félek, azt is osszetori, legjobban attol h ot is nagyobb baj érheti...:( sajnos nem okul a hibáibol...Egyébként kedves"kolléga" neked sikerult megváltoznod?nem szeretnél megváltozni, vagy visszaszerezni a volt barátnodet?
Ajjaj, nagyon ismerõs. Én dettó ez vagyok, kocsitörés meg minden megvolt. Összefosás mondjuk nem. Velem szakított barátnõm. Egyébként mostanság jöttem rá hogy alkohol beteg vagyok. Nem full alkoholista, de azon az úton járok. A barátod is egyébként, meg vagyok én pia nélkül is, de ha elkezdem akkor kész. Amíg látok. Mond meg neki hogy mi a szitu. Interneten vannak alkoholizmussal foglalkozó cikkek, olvasson el egyet, biztos magára ismer, és ha bevallja magának az már egy jó dolog. A többi utána jön. Vagy ahogy itt írják menekülj. Döntsd el te. Tudod aki nem akar, azt nem is lehet leszoktatni, meg tudom én hogy nem azzal van a baj hogy néha megiszik ezt-azt, nekem sem azzal lenne a bajom, márhogy ön magammal, de én ilyet nem bírok csinálni, vagy nagyon ritkán esetleg. Ha elkezdem akkor végem. Ez a baj, de õ se meg én se tudunk ilyet csinálni hogy leállunk mondjuk 3 sör után. Valamit lehet ez ellen tenni, de azt akarnia kell, máshogy nem megy. Üdvözlöm amúgy a barátod. : ) Egy "kolega".
A kérdező hozzászólása: csak hát ugy gondoltam o már azért éretebb ezektol, hisz nemsokára 30.valamivel érettebbnek tunik.
A kérdező hozzászólása: Egyébként amiota velem jár nem jár el szorakozni, inkább kocsma, vagy haverok.Ha egyutt vagyunk, mindig vagy legtobbszor kimegyek vele, tehát nem mondhatja h nem megyek, de nem is engedem...Az eddigi válaszok jok lennének, de ez a havi egyszeres kétszeres ivászat, a kapcsolatnak csak a rossz része. A honap elvileg 30 napbol áll, tehát a tobbi 28 nap mondhatni tokéletes vele, és nagyon szeretem ot....Csak mellékesen irom, hogy eddigi elozo komolyabb kapcsolataimbol mindegyikojuk hetente volt részeg..De ez átlagba 20-21 éves pasiknál, ilyen korszak.
20 évesen nehogy már leragadj ilyen gázos fickó mellett! Te is tudod, hogy találsz nála jobbat is!!!!!
MENEKÜLJ.
Sokat nem tehetsz.Ha neki ez így jó, akkor éljen így.Szépen majd mindenki elfordul tõle, még a haverok is, majd akkor észreveszi mit veszített.Szerintem, pszichológushoz kéne mennie.
Menekülj!!!! A helyzet egyre rosszabb és rosszabb lesz!!!! Mentsd magad, mielõtt a tettlegesség bekövetkezik!!! Hidd el, tudom mirõl beszélek!!!
Szeriontem hagyd el, a végén megüt, tudom milyenek az alkeszek..
Menekülj!
A kérdező hozzászólása: én 20, a barátom 28 lesz.
Minek foglalkozol ilyen alakokkal? Ezt sose értettem. 1, 6 év még nem éri meg a szenvedést. Ne feledd, ez Téged is minõsít , nem csak õt. Ha meg embereken akarsz segíteni, akkor arra megvan a megfelelõ hely, de nem érdemes a magánéletedbe keverni.

Mit kéne tennem azért, hogy a barátom ne lásson más lányokat szebbnek nálam?

Én ?t látom a legjobb pasinak a Földön, van valami lehet?ség arra, hogy ? is így érezzen? Szívesen megváltozok a kedvéért, vagy inkább ne akarjak versenyezni olyan lányokkal akikre egyáltalán nem hasonlítok?

Legjobb válasz: FIGYELJ!NE NYAFOGJ ITT!INKÁBB ÖRÜLJ HOGY TÉGED VÁLASZTOTT:)!

FIGYELJ!NE NYAFOGJ ITT!INKÁBB ÖRÜLJ HOGY TÉGED VÁLASZTOTT:) !
Ezt a hülyeséget verd ki a fejedbõl ... El kell fogadnia amilyennek vagy és olyannak szeret amilyen vagy !! Ha változtatni akar rajtad az rég rossz .... + ha valakit lehet vinni akkor viszik is ..
Abba nem gondolsz bele, hogy azért jött veled össze, mert nagyon szépnek lát? Mióta vagytok együtt? Mert ha régóta akkor alap, hogy téged lát a legszebbnek. Ne idegeskedj ilyen hülyeségeken.
Szúrd ki a szemét. De most komolyan...! Annyira tipikus nõ vagy, hogy borzasztó! Veled van nem? Lehet, hogy megnéz más nõket, talán magában meg is jegyzi, ha valamelyiknek kivételesen szép feneke van, de mégis mit számít ez, mikor te vagy a párja? Valószínûleg nem te vagy a legszebb csaj a környéken, neki mégis "elég jó" voltál, és ha szeret, valószínûleg te vagy neki a legszebb is. 21L
Lehetsz max 16. Majd meglátod, hogy akit szeretsz nem feltétlen a legszebb neked, de mégis belé vagy szerelmes.
A kérdező hozzászólása: igen, sokat változtatna ha egy pincébe zárnám... -.-" egyébként nem értem miért baj, hogy szeretném hogy engem tartson a legszebb lánynak (mert elvileg ha valakit komolyan szeretünk azzal így vagyunk, és nem másokra csorog a nyálunk) végülis én vagyok a barátnõje, meg amúgy kinek akarjak tetszeni ha nem neki?
Zárd be a pincébe, éljen ott.
Ha veled van, nem tök mind1?
Szerintem h*lyeség amit az elsõ ír. Változtathatsz magadon de csak keveset, és ami neked is jólesik.Pl.sportolhatsz, vehetsz nõies(vagy neki tetszõ stílusú) ruhákat, hordd úgy a hajad ahogy neki tetszik.. De mellplasztikát például ne csinálj csak érte.
Könnyen lehet, hogy õ is téged. Tökéletes megoldá egy van erre, de elég radikális: szúrd ki a szemét, akkor több csajt nem láthat. Szóval elvileg bíznod kellene benne.
én is úgy vagyok vele hogy a pornósztárok csak egyszerû tárgyak akik segítenek a faxcibálásba :D nem kell ilyen komolyan venni...

Hogyan érjem el, hogy a barátom ne akarjon találkozni azzal a /volt/barátnőmmel, akivel összevesztem?

Pár hónapja betelt a pohár és véget vetettem egy hosszú barátságnak. Egyszer?en nem tudom már elviselni ?t, nagyon sokat ártott már nekem is, másnak is. Viszont a barátom jóban van vele, bár nekem adott annak idején igazat. Mostanában újra hívogatja ?t a csaj, és persze találkoztak. Én viszont nem akarok több közös programot, hogy tudnám elérni, hogy ne legyen az életünk része?

Legjobb válasz: szerintem hagyd. Te hogy éreznéd, ha a barátod lenne így valamelyik haveroddal?

szerintem hagyd. Te hogy éreznéd, ha a barátod lenne így valamelyik haveroddal?
ok, ezt értem, de ki az az "én"??? fiú, vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: :D igen. Én vesztem össze a barátnõmmel.
Dottorre pontosítsunk :) Abban a felállásban, amirõl Te írtál, nem találok kivetnivalót. Lehet, h félreértettem a kérdezõt? Az én értelmezésemben itt a kérdezõ egy lány, aki egy barátnõjével szakította meg a kapcsolatot, ennek ellenére a kérdezõ PÁRJA tartja a kapcsolatot a kérdezõ lány volt barátnõjével. Hogy is van ez?? :O
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha nekem ennyire rossz találkozni azzal a lánnyal, akkor ennyit igazán megtehetne. Nem kértem, hogy vesszen össze vele, vagy utálja, csak azt hogy ne legyen több közös program. És igaza van Krisztának, mert õ tényleg ilyen alattomos módon szurkálódik, még ha ezt egy fiú nem is veszi észre...
Krisztaaa nem értek egyet veled. Attól, mert az ember összeveszett egy bnõjével, még nem kell a másik haverjával is összevesznie. Nálunk volt ilyen, két legjobb barátom jártak, aztán szakítottak. Ettõl még mindketten jóbarátok maradtak, annyi, hogy az egyikrõl nem meséltem a másiknak, és fordítva, de a barátság megmaradt mindkettõvel a mai napig, pedig ennek már lassan tíz éve.
Nem kéne megtiltanod, hogy egy barátjával találkozzon, ha utálod is.
lányok közt az exbarátnõ a legrosszabb... ismeri az ember gyenge pontjait, és ezzel meg is próbál visszaélni... csak ezért :)
õ miért ne lehetne vele jóba azért mert ti össze vesztetek ez fasság :/
ha Neked kell ezen dolgoznod, és õ nem látja át magától a helyzetet, akkor felesleges kínlódnod vele...
A kérdező hozzászólása: Ja ezt elfelejtettem persze, én lány vagyok. (22)

Mit tehetnék, hogy a barátom ne viselkedjen így?

Van a baráti társaságunkban egy lány, aki a barátom legjobb barátjának a csaja. Már egy éve együtt vannak, de minden egyes alkalommal mikor megjelenik, a barátom olyan elismerően végignéz rajta, meg meg is dicséri, hogy húú nem semmi, milyen csinos, milyen szép... Elegem van már ebből. Jó, tényleg szép lány, de akkor is, ez annyira rosszul esik. És a haverjának is folyton azt mondja, hogy húú nem semmi a csaja, meg milyen jó fej is... Na és ez a lány ráadásul jóban van a barátommal, a barátom kapcsolatbeli igényeiről többet tud ez a csaj, mint én... de hogy ezen ne húzzam fel magam, mert ez a lány csak segíteni akar nekünk... Komolyan megőrülök már!

Legjobb válasz: ja en csak a vegen jottem re hogy lany vagy . szerintem egy bunko a barato elotted dicsergeti a masik lanyt ? ulj le vele komolyan beszelni mert szerintem nem normalis hogy igy hagyod ezt neki

ja en csak a vegen jottem re hogy lany vagy . szerintem egy bunko a barato elotted dicsergeti a masik lanyt ? ulj le vele komolyan beszelni mert szerintem nem normalis hogy igy hagyod ezt neki

Mit tegyek h a baratom ne gondojon fojton az exem es koztem levo kapcsolatra?

6 honapja jarok a baratommal. szeresuk egymast. az elejen nagynon rosszul indult minden. ket napot jartam vele s elhagytam a volt exemem miatt aztan rajottem h megis ot szeretem de nem volt visszaut igy 1 honap mulva osszejottunk es 6honapja jarunk. neki meg nem sikerult tul tennie magat s azt mondta h oroke cs ram es az exemre tud gondolni s nem erzi jol magat. nem akarjuk h szetmenjunk.

Legjobb válasz: Ha az exedet szereted, akkor szakíts a mostani kapcsolatoddal. Ha a mostani kapcsolatodban vagy boldog, akkor hanyagold az exedet. Te se örülnél, ha a barátod a volt nõjével akarna lenni helyetted. Valamint tanulj meg helyesen írni.

Ha az exedet szereted, akkor szakíts a mostani kapcsolatoddal. Ha a mostani kapcsolatodban vagy boldog, akkor hanyagold az exedet. Te se örülnél, ha a barátod a volt nõjével akarna lenni helyetted. Valamint tanulj meg helyesen írni.
úristen! Tudod hogy hazudsz és tönkreteszed a jelenlegi párodat és átvered??? Ezek után amit leírtál , csodálod h az exed meg a közted lévõ kapcsolatra gondol a srác? Te õt nem szereted, mármint a mostanit! ez elég gerinctelenség, mert ez kb olyan h ha nincs ló, jó a szamár is! Még is meddig kell õ neked? Amíg nem találsz olyat akit szeretsz?? Amúgy meg hagyd el! Ugysem veszem be h szereted! Bocsi de ez a véleményem!
kislány, te buta vagy, mint a fõd' nem való neked még egy kapcsolat sem..senkivel!
A kérdező hozzászólása: sajnalom rosszul irtam. az exemet gyulolom.a mostanit szeretem de a mostani nem tudja elfeledni h mi volt az exem es koztem

Mit csináljak hogy a barátomnak ne csak a szexen járjon az esze?

Minden nap többször is szeretne velem szexelni, vagy azt akarja hogy elégítsem ki, de nekem egyáltalán nincs kedvem minden nap, nemhogy még többször is egy nap... De akkor meg megsért?dik. Minden pasi ilyen? Mit tegyek hogy ne bántsam meg és ne "üldözzem" ezzel más lányok karjaiba?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de egy értelmes pasi nem sértõdik meg ha nem szexel vele a barátnõje. Viszont ha jóval nagyobb az igénye a szexre, neked pedig kicsi akkor ez hosszútávon nem fog mûködni, bármennyire is elszomorító.

Nem tudom hány évesek vagytok, de egy értelmes pasi nem sértõdik meg ha nem szexel vele a barátnõje. Viszont ha jóval nagyobb az igénye a szexre, neked pedig kicsi akkor ez hosszútávon nem fog mûködni, bármennyire is elszomorító.
Majd ha megöregszetek, akor nagyonfogod ezeket a kihagyásokat sajnálni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!