Találatok a következő kifejezésre: A barátom nagymellű (3 db)

hát mert ez tetszik neki. de gondolom nem véletlen van veled, szóval nem kell ezen izgulni.
Mert elég éretlen még. Nekem is 75 B-s mellem van, de a párom imádja, azt mondja, hogy gyönyörûek. Neki szerencsére nincs rá igénye, hogy a nagy dudákra folyassa a nyálát. Legközelebb hátha kifogsz te is egy ilyet.
Szerencsére az én párom sem veri nagymellû ribancokra, teljesen elég vagyok neki.Bizony vannak ilyen férfiak, hiába nem akarják elhinni sokan és beállítani ezt képtelenségnek, én nem is adnám alább ilyennél.
11. Inkább pontosítsunk: egy papucs kéne neked. Mellesleg ezeket nem tartom férfinak.
Ha B-s a mereted akkor Neked se lehet kicsi. Egy FERFI kene Neked.
Félreértettek egyesek. Nyilván az én páromnak is tetszenek a szép nagy nõi mellek, ez teljesen természetes. Én arra utaltam csupán, ha nem lett volna teljesen egyértelmû, hogy érett, felnõtt férfi már nem érez késztetést, hogy a pornón lógjon a nagy dudák kedvéért, pláne nem úgy, hogy arról a barátnõjének tudomása legyen. Vagyis az alapvetõ tisztelet hiányzik a nõ felé, ugyanis itt ez esetben ezen van a hangsúly, még egyszer kiemelem a gyengébbek kedvéért. De mondom, nem szabad elkeseredni, hátha kifogtok egyszer egy olyan pasit, aki megtisztel annyival, hogy nem csorgatja feltûnõen a nyálát erre.:)
7-es: Te mennyire elvakult vagy...:D Azért, mert a te melleidet gyönyörûnek találja a barátod, már nem is tetszenek neki a nagyobbak?:D Az én barátom is imádja a kicsi melleimet, de azt is elmondta, hogy azért ha ki vannak rakva a nagy mellek, õ is megnézi.:) Ez természetes, és szerintem ne legyél nagyra magaddal, mert ez csak azt mutatja, hogy a barátod nem õszinte veled, valószínûleg a békesség érdekében.:) Mielõtt azzal jönnél, az én párom is kinõtt már a pornós korszakából.:) Kérdezõ: Valószínûleg tetszenek neki, esztétikusnak találja õket, de attól még imádhatja a te kisebb melleidet is. Szerintem lehet akármilyen egy mell, sokat számít, hogy ki hordja...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 8as segített leginkább! :) Azt hiszem fel tudom dolgozni... :)
Tudod egy férfit 60 évesen is izgatni fognak a nagy mellek és még ha nem is valja be neked õ is szokott ilyesmiket nézegetni. :) De ez nem is baj mert ösztönös, csak magadat ne butítsd ezzel. :)
Örülök, hogy megnevettelek, de nincs min igazából. Az én párom szerencsére már túllépett a pornós f*szveréses tacskókorból mint itt egyesek:P
A kérdező hozzászólása: A pornót nem csak férfiak szeretik. Na de mindig a nagy cickókat kell lesni? Most komolyan szeretném megérteni!
"Neki szerencsére nincs rá igénye, hogy a nagy dudákra folyassa a nyálát." Na ezen jót röhögtem :D
Mert ferfi, es definiciobol eredoen szereti a pornot Ne majrezz mar, Teged dug, nem a filmes noket
Mert tetszenek neki a nagy mellû nõk. Szerintem nincs ezzel semmi baj, addig, amíg csak nézegeti õket. A tiédet is biztos szereti kényeztetni.
A kérdező hozzászólása: Egy dolog hogy most távkapcsolatban élünk, de egyszerûen szar a tudat, hogy ilyeneket néz.

Miért likeolgat nagymellű lengén öltözött modelleket a barátom és miért nem érti meg hogy miért esik nekem ez rosszul?

Vagy én reagálom túl? A pornó nem érdekel han ézi, mert az normális dolog de hát basszus ezt facebookon én is látom és annyira rosszul vagyok most emiatt:( Hogy vetkőzzek le előtte legközelebb ha ez a nő jár majd a fejemben? Nagy mell, keskeny csípő, feszes combok...most már tudom hogy ez nagyon bejön neki én meg nem vagyok tökéletes nyilván és most az önbizalmam a nullán van kb... kérlek mondjatok valamit..akármit

Legjobb válasz: Természetesen nem vagy hülye,csak kevés az önbizalmad,és túl érzékeny vagy.Persze az érthetõ,ha ez rosszul esik.Mondd meg a barátodnak,hogy nyugodtan nézelõdhet,csak ne olyan formában csinálja,ami számodra bántó,sértõ.Ilyenkor ugyanis kevesebbnek érzed magadat azoknál a nõknél,akiknek a képét lájkolja. Ha szeret és tisztel,akkor megért.

Természetesen nem vagy hülye, csak kevés az önbizalmad, és túl érzékeny vagy.Persze az érthetõ, ha ez rosszul esik.Mondd meg a barátodnak, hogy nyugodtan nézelõdhet, csak ne olyan formában csinálja, ami számodra bántó, sértõ.Ilyenkor ugyanis kevesebbnek érzed magadat azoknál a nõknél, akiknek a képét lájkolja. Ha szeret és tisztel, akkor megért.
Szerintem meg valamennyire igazad van. Ha meg is nézi a barátod ezeket a csajszikat, mert miért ne nézné, teljesen felesleges mindenki tudtára hozni ezt mindenféle lájkolgatással. Szerintem ez nem tartozik a Facebook ismerõsökre.
Egy rendes pasi nem csinál ilyet, mármint olyan rendes pasira gondolok aki szereti és tiszteli is a párját. Nyilván õ nem ilyen, döntsd el hogy kell-e ez neked.
Egyszerûen nem is értem a felvetést!? Miért baj az, hogy egy tök egészséges férfi az internet világában egy (vélhetõen célirányosan feltupírozott) spinkót lájkol? Kinek árt vele? Ezek a rafináltan fotózott, sminkelt, mûtött, Photoshopolt stb. csajok pont erre vannak kitalálva. És van köztük valóban gyönyörû! És? Mi a baj? A valóságban a számára teljesen elérhetetlen, megközelíthetetlen virtuális banyára vagy féltékeny? Vagy egy valós csajszira, aki felteszi magát, hogy jól szórakozzon? Ugyanmár! Nem azt mondom hogy hülye vagy, de belehülyülhetsz! Azt mondod szeret a párod! És úgy szeret ahogy vagy! És amilyen vagy! De egy idõ után ez a kisebbségi érzéssel párosuló, féltékeny, negatív sértõdött hozzáállás a kapcsolat elsõ-számú mérgezõjévé válhat! Vagy annak jobban örülnél, ha nagyfarkú pasikat lájkolna? Ne csinálj már olyan dolgokból feszkót, ami nincs is! A pornóban nem zavar hogy azon élvezkedik? Az éppen úgy természetes, mint egy szép ember megbámulása. Inkább - ha már tudod hogy a párod milyen stílusú nõket lájkol (szerintem egyébként ez az egész egy baromság), akkor tegyél azért, hogy a te combod is feszes legyen, a melledért is sokat lehet tenni stb. Ahelyett hogy sajnáltatod magad, lécci önvizsgálatot tartani! És ne feledd: egy pasit nagyon könnyû megkapni, de megtartani - az mûvészet!
Hülye vagy...
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá kell tennem, hogy egyébként odáig van értem, nagyon romantikus és nagyon szeret. Ezért összeegyeztethetelen számomra ez a két dolog.
A kérdező hozzászólása: miért?
nalunk is ez volt...meg most bnomeknel is ez van...mindenfele csajt lajkolgatott..ilyen kis hulye 8.-osokat akik kirakjak a csocsuket stb... engem is nagyon idegesitett sokszor sirtam is emiatt...ugy ereztem nem vagyok eleg jo..de elvileg igy szeret meg ugy szeret de nem birtam ezt a 2-t osszeegyeztetni h akkor miert csinalja ezt?! aztan megkertem kb 12x h hagyja abba mert nekem szarul esik es azota abbahagyta :) mondd el neki, hogy milyen rosszul esik neked, kerd , hogy hagyja abba...ha nem hagyja abba te meg lajkolgass mindenfele kigyurt hapsikat...aztan talan rajon h ez neki is szarul esik....

A barátom a nagymellű nőket szereti. Nekem kis mellem van, és bár azt mondja szeret, mégis úgy érzem a műtét sokat javítana a kapcsolatunkon és az önbizalmamon. Szánjam rá magam egy operációra vagy... ?

Legjobb válasz: Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...

Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...
Szia! Mondok valamit. Nekem meg a magas, kék szemû, sportos testalkatú, fekete hajú pasi a zsánerem. Ellenben a férjem alacsony, barna szemû, barna hajú, mackós testalkatú! :) DE! Soha nem cserélném le, soha nem akartam ezért mást! Soha nem akartam megcsalni a zsáneremmel, mert nincs szükségem rá, mert szeretem! Én pedig barna vagyok, és nem szõke! De nem festem szõkére magam, mert az én EGYÉNISÉGEM barna. Ha a párodnak ennyire fontos külsõség, és te a saját melleiddel ennyire kevésnek érzed magad mellette, akkor keress egy olyan kapcsolatot, ahol így ahogy vagy tartanak kívánatosnak, és neked is van elég önbizalmad mellette. Nem éri meg SENKIÉRT átoperáltatni magad. Csak magadért legfeljebb. Ne másért. Mert a végén ráun a nagy cicikre.
Tipifus férfi. Ha csak miatta szeretnéd megoperálni akkor ne csináld csak ha a saját döntésed.
A párod vagy elfogad így, kismellünek, vagy nem. Azért hogy megfelelj másoknak, felesleges pénzt kidobni, magadnak kell elsõsorban megfelelned, ezt sose felejtsd el! JA és azt se hogy pasi miatt megváltozni.. hülyeség!! VAnnak pasik akik szeretik a kismellüeket!
NE!!!! Biztosan ne!!! Teljessen biztos vagyok benne hogy ugy vagy szép ahogy vagy, és a barátodnak is ugykellene elfogadnia téged, ha igazán szeret akkor a kis cickoidat is szereti!!!
szia.Én is ugyanabban a helyzetben vok mint te és nekem is ugyanaz fordult meg a fejemben mint neked. De aztán leültem beszélgetni errõl a barátommal és azt mondta hogy miatta ne csináltassam meg mert az egy dolog hogy tetszik neki a nagy mell de a kicsivel is ugyazt tudja csinálni mint a naggyal és a különbség csak a látványban van.Meg ha zavarná hogy kicsik akkor nem játszana velük meg nem engem választott volna.És még azt is hozzátette hogy az elõzõ barátnõjének szép nagy mellei voltak de már nem bírta hallgatni azt hogy a csaj állandóan arra panaszkodik hogy mennyire fáj a háta.S õ inkább azt akarta hogy kissebbek legyenek.És valahogy ezek a szavak megnyugtattak és elfogadom magam olyannak amilyen vok hiszen nem a melleim miatt van velem a barátom.És lehet ha nagy melled lenne akkor meg az lenne a baj hogy csak a melleidért vannak veled a pasik nem pedig önmagadért. Úgyhogy szerintem te is ferd ki a fejecskédbõl ezt a butaságot és fogadd el magad így.Rem sikerülni fog és rem tudtam segíteni
Hali Nekem az a véleményem errõl hogy a barátod gondolom azért választott mert tetszel neki, az egy dolog hogy tetszenek neki a nagymellû nõk, de az megfordult a fejedben hogy akkor mért téged választott és nem egy olyat, szerintem semmi értelme nem lenne hisz ígyis tetszel neki és gondolj arra is hogy nem biztos hogy mindig együttmaradtok. Persze a döntés a tied de mint elõttem is írták szükségtelen (N)
Pasi miatt nem érdemes, de ha magadnak is úgy tetszenél jobban (szóval már korábban is megfordult a fejedben, hogy nagyobb melleket szeretnél), akkor megteheted, ha olyan szerencsés vagy, hogy ezt megengedheted magadnak.
Csak abban az esetben csináltasd meg ha te saját magadért akarod. Én is azért csináltattam meg. Pasi kedvéért ne feküdj kés alá. Ha késõbb más testrészeddel lesz baja akkor is kés alá feküdnél? Nah hát nem. Ha te szeretnéd azt hogy nagyobb legyen akkor és csak is akkor. Én nem bántam meg, mert mostmár nem érzem cikinek hogy tömködöm a melltartómat hogy látszódjon valami. De arra készülj fel megcsináltatod akkor 10 évente késalá kell feküdni jobbik esetben késõbb, rosszabbik esetben hamarabb. A pénzrõl nem is beszélve, mert nem 300 hanem 500 fölötti összegrõl beszélünk. Abban az esetben olcsóbb ha az OEP fizeti. De ahhoz el kell intézni hogy megkapd a támogatást. Ami nem egyszerû, mert pasik döntik el kinek jár kinek nem. :(
Szerintem NE operáltasd! Egyrészt, nem tudod, milyen lesz. Igen ronda is lehet. Ronda vágásnyom is lesz, akármilyen ügyesek. Vagy az alján (az is ronda) - vagy a bimbód szélén (az meg különösen ronda!) Másrészt késõbb lóghat is emiatt - fõleg, ha gyereked is lesz. Harmadrészt tönkremegy a melled játéka: az a mozgás és a tapintás, amiért rajonganak a férfiak! Az ilyen kitömött mellek inkább a hátsódra hasonlítanak :-( - azt meg nem mindenki kedveli, ráadásul a lány elsõ felén... Negyedrész meg neked is lehet, hogy le fog szakadni a vállad miatta... ha túl nehézre sikerül. Végül: 10 éven belül valószínûleg lesz majd õssejtes kezelés. Talán azt érdemes lesz majd megnézni...
szerintem a kis mellben nincs sok feltûnõség, vagy pláne, és a mell a termékenység nõiesség egyik jele, és a pasit szexuálisan izgatja a nagy mell, mert azt jól össze lehet nyomni, és olyan mint a popsi vagy a punci, a száj is ilyesmit vált ki belõlük, és a farkát oda tudja nyomni, de ettõl ne legyen kevesebb önbizalmad, te nem vagy hiányos, és ez nem szépséghiba, sõt kis mellel is lehet valaki szexi, szerintem sem a logó mell nem szép, sem pedig a szilikon a pasid nem kért ilyesmire, akkor ne tedd, ha magadat utálnád szilikonnal, akkor feszültséget okozna köztetek, mert azt hiszed örülne neki, közbe meg lehet nem is ha szeret akkor nem ez számít neki önmagadat add, ha nem tetszenél neki nem jött volna össze veled, szerelemben nem a kinézet a legfontosabb, inkább a kisugárzás, az összhatás, és inkább az arc, a mell csak szexuális jelkép sok pasi nem szereti ha kihívó a barátnõje, ha mutogatni akarja meg büszkélkedni vele az csak versengés másik faszikkal, úgy mint a pénzzel, a verdával, ez egy értelmes nõnek megalázó ha nem veszik emberszámba, és csak eszköznek kirakati bábunak használják, vagy csicskának, de ha a szemeidbe néznek, az már igazi hatás :) a szem a lélek tükre, az nem hazudik aki szerelmes lesz az neked akar tetszeni, és magát jónak mutatni, nem akarnak a pasik a nõ mellet frusztráltak lenni, meg azt sem akarják h ap árjuk murohassa magát másnak, mert egy határon túl a féltékenykedés nem jó jel, fõleg ha nem szerelembõl fakad, hanem önbizalomhiányból, versengésbõl, mintha csak te eszköz lennél vagy nem bízik benned, esetleg birtokolni akar, büszkesége hajtja sosem voltam irigy a nagy mellû nõkre, már csak azért sem, mert sok gondot jelent nekik a hason fekvés, a kocogás és az h mennyi tejet tudsz adni, vagy milyen vagy az ágyban az sem a melltõl függ neked sem a partnered bicepsze vagy farok mérete am érvadó gondolom nem pornófilm válogatáson keresnek mutatós címlaplányt a pasik nem szeretik ha egy nõnek egy csepp önbizalma sincsen, mert azt hiszik akkor nem tudják mit akarnak, és h a szerelmükben sem biztosak persze nem kell elszállni önmagunktól a kis mellel élni kell tudni, bizonyítsd be hogy igenis nem kell ebbõl divatot csinálni, és senki kedvéért feladni önmagadat, ne ugrálj úgyahogy õ fütyül, ezért visszaélnek vele és sok kapcsi emiatt megy tönkre nem kell mnidig megfelelni, légy makacs, legyen saját véleményed, mutasd meg h a kis mellet tudni kell hordani ahogy a hozzád illõ ruhákat is hogy többet érsz mint egy agyatlan pláza macska egy rendes pasi sem akar magának komoly kapcsolatra üres fejû pénz éhes hûtlen mûanyag babát felesleges pénzkidobás lenne a szilikon meg a pasi zat hinné te olyan csaj vagy akit csak saját maga érdekel, aki csak másoknak akar megfelelni, aki a divatnak hódol be, aki költekezik ne a pasiknak, vagy a nõknek akarj megfelelni, hanem magadnak szal sztem magadért nem akarod megmûttetni magad, bár nem bánnád ha nagyobb lenne páromnak is a bazi nagy szemü csajok, meg japánok jönnek be és hosszú hullámos haj, nekem válig érõ egyenes hajam van nem túl nagy a szemem, szal nem azt nézi bennem, de ettõl még szépnek tart, és tetszik neki ahogy nézek, ahogy mosolygok és az arcom is, és nekem a göndör haj maugysem állna jól, és tépett rövidebb haj is lehet csinos a páromnak kicsit kappós orra van, meg szaklálla voltr, egyik sem olt az esetem, fõleg nem a 24 éves pasik, de õ ilyen és mégis szeretem, mert neki ez áll jól, mert tudja viselni :) megtanított rá hogy adjam fel az egysíkú elveimet de nem önmagamat õ is oskat csiszolódott, de nem kényszerbõl, mert én kértem, hanem mert szeret, tetszeni akart nekem, és ez neki fontos volt :) jobban is áll neki ha nincs szakálla

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!