Találatok a következő kifejezésre: A barátom nélkülem minden (9 db)

Óvszerreljobb a barátnõmnek mint nélküle? És miért emlegette fel az exét?

Velem csinálta elõshzör gumi nélkül, elõttem lévõ barátaival csak gumival. Elfelejtettbevenni egy szem tablettát, így most gumival kell egy hétig szexelnünk, és ma, hogy gumival csináltuk sokkal szenvedélyesebb volt, azt mondta azért mert megszokta elõzõ pasijával és neki úgy jobb, ezen tök kibuktam, akkor minek fogamzásgátló?Azt hittem neki is jobb úgy, és miért hasonlítgat az exéhez?

Legjobb válasz: Mert a pasijara gondol kozben... Nem letezik amugy hogy jobb legyen gumival!

Mert a pasijara gondol kozben... Nem letezik amugy hogy jobb legyen gumival!
shit teszttel téged. valami miatt be akart téged cinkelni. ezen röhöghettél volna egy jót, hogy ügyes kis próbálkozás és megint megdugod pl. megmutatod, hogy nincsen hatással rád a kis játéka. és hogyan buktál ki mit mondtál rá?
A kérdező hozzászólása: azt, hogy hazudott eddig, hogy gumi nélkül jobb, de utána már tagadta, hogy ezt mondta volna
Gondolkozz már... a tabletta nem 100%-os módszer, az óvszer viszont az. Valószínûleg te nyaggattadhogy szedjen gyógyszert, õ a kedvedért belement, de titkon csak parázik a terhességtõl. Nem besértõdni kellene, mint egy kislány, hanem megbeszélni vele, hogy ha õ úgy jobban biztonságban érzi magát, akkor felhúzod azt az óvszert a f aszodra, elvégre ha úgy alakulna, akkor nem belõled kell majd kikaparni egy magzatot...

Miért van az hogy a barátom minden nap látni akar, alig bírja ki a napokat nélkülem, én pedig ellenék nélküle 1-2 hétig is?

Én nem tudnám megszokni hogy állandóan egymáson lógunk. Õ pedig ezt szeretné. Ha egy héten 5-ször találkozunk nekem az már sok, nekem kell az hogy teljesen egyedül legyek.

Legjobb válasz: szerintem te ezt a fiút annyira nem is szereted

szerintem te ezt a fiút annyira nem is szereted
A pasi szeret téged, te viszont õt nem
A kérdező hozzászólása: De az miért van hogy én 2 hét után már annyira vágyom a társaságára, annyira szeretném látni hogy már alig bírom ki nélküle? (Nem, nem a szex miatt akarok vele újra találkozni -_-) Hanem mert akkor már tényleg hiányzik. Csak nekem ehhez több mint egy hét kell, hogy kijöjjön. Neki meg pár óra.
Az ilyen szerencsétlenek járnak úgy, hogy ha az ember megunja az ilyen semmilyen embert aztán sírnak, hogy jaaaj de egyedül vagyok jajj otthagyott a fiúm stb... Nem hogy [email protected] zmeg kihasználnád és örülnél, hogy nem kell egyedül lenned, de te alap, hogy egyedül akarsz aztán úgy fogsz maradni, akkor meg azért sírsz. Soha nem fogom megérteni az ilyen embereket annyi lehetõséget csesznek el a piti kis [email protected] szságaik miatt...
Ha nincs sok barátod, nincs igényed különösebben a bulizásra, társasági összejövetelekre. A kikapcsolódás neked az, amikor egyedül vagy, akkor ez valószínûleg nálad normális. Ha bulizós vagy, a társaság középpontjában vagy, a bulizással feltöltõdsz, utálsz egyedül lenni, akkor egyszerûen csak nem szereted annyira a barátodat.
Szerintem meg kell vele beszélned, hogy néha szükséged van egy kis magányra, én is erre készülök mert ugyan ez a helyzet velem is.:P
A kérdező hozzászólása: tegnap 21:49 Igen... én sosem szoktam otthonról kimozdulni, 13 éves korom óta (pedig az már nagyon nagyon régen volt) nincsenek barátaim. Utolsó: már megpróbáltam vele megbeszélni, de ugyanúgy hívogat, meg üzenget állandóan. Van amikor az éjszaka közepén és 12 óra munka után erre kell ébredni. Aztán visszaalszok, jön a következõ sms, hogy "bocs ha felébresztettelek". Lenémítani nem tudom, mert akkor meg a telefon akkor nem fog ébreszteni, mert késõbb kelnem kell megint. Sok sikert nektek, remélem ti megtaláljátok az arany középutat!
A legutóbbi kommented szerint társfüggõ lehet a barátod, ha ennyire nem hagy privát szférát neked...

A barátom elmegy nélkülem minden hova, de engem nem enged sehova egyedül. Mit tegyek?

. Úgy szeretném Én is azt h el tudjak menni a barátn?immel de nem tok.... ? meg mindig megy a barátaival el... Most is el ment strandra engem meg nem hívott... H mennyek... és itthon kellet maradnom... :S

Legjobb válasz: Hagyd ott! Az ember nem bánik így azzal, akit (elvileg) szeret. Nem a tulajdona vagy, hanem a barátnõje - egy hús-vér ember, akinek érzelmei és jogai vannak. Mi az, hogy "nem enged"? Nem a kutyája vagy, hogy parancsolgasson neked. Tárgyként kezel, te meg hagyod - ez nem normális dolog. Remélem, lesz erõd hozzá, hogy a sarkadra állj!

Hagyd ott! Az ember nem bánik így azzal, akit (elvileg) szeret. Nem a tulajdona vagy, hanem a barátnõje - egy hús-vér ember, akinek érzelmei és jogai vannak. Mi az, hogy "nem enged"? Nem a kutyája vagy, hogy parancsolgasson neked. Tárgyként kezel, te meg hagyod - ez nem normális dolog. Remélem, lesz erõd hozzá, hogy a sarkadra állj!
Jó ötlet, menj csak el:D Az ilyen pasitól meg legjobb minél elõbb megszabadulni-sajnálom de ez az igazság.Sajnos a szerelem sok ilyen dolgot elrejt azért nem látsz tisztán most..de ha ez nem változik a legjobb lesz ha elfelejted.
Ezt a srácot ki kéne dobnod a francba! Azért nem hív magával strandra, meg ide-oda, hogy tudjon csajozni. Ennyi.
Na igen, tudod mit szoktak csinálni a srácok a strandon a haverokkal? Csajozni, ezért nem hívott téged... Normális esetben egy srác ha szereti a barátnõjét akkor elhívja magával, nem azt mondja hogy "kisanyám márpedig neked otthon kell ülnöd és a tévét lesned egész nap, a többit megtiltom."
Hát én meg nem hiszem, hogy a barátod tényleg szeret, szerintem csak kihasznál. Így nem tudod ellenõrizni, hogy nincs-e mással, hol van, mit csinál. Te szépen csücsülsz otthon, õ meg lehet, hogy mással van. Menj te is el, ha kedved van. Aztán ha még neki áll feljebb, akkor ott kell hagyni, hiába hogy szereted. Nem ilyen egy normális kapcsolat, ezt te is beláthatod. Ha a pasid starndra megy, az az elsõ, hogy megkérdezi, hogy elmész-e vele, ha nem mész, akkor mehet-e a barátaival stb.
Nem lehetsz ennyire hülye, már bocs hogy ezt mondom, szereted az egy dolog, de nem cseléd vagy hogy engedelmeskedj minden parancsának. Menj ha menni akarsz, nem tilthatja meg. Legközelebb ha elmegy valahova és nem hív, mondd hogy akkor most te is mész szórakozni a barátnõiddel, ennyi. Így csak ki fog használni, mert azt csinálod amit õ akar.
Állj a sarkadra. Ne legyél nyuszi, menj te is a barátnõiddel, ahova akarsz. Hagyd ott, ha nem enged. Találsz jobbat! Nem kell mindig engedelmeskednek neki, nem bábu vagy.
Tisztítsd már le a lila ködöt az agyadról és valld be magadnak is hogy "hülye voltam hogy ezzel a faszival kezdtem de most jóváteszek magamnak mindent és kidobom a francba!" Vagy igényét érzed hogy valaki jól megdugjon minden este és ez hiányozna? Vagy csak szimplán lusta vagy jobb után nézni mert félsz h megint melléfogsz vagy ennél is rosszabb lesz? Tartsd már kicsit többre magad a fene vigye el, és ne kezd el ezt a hagyom magam kihasználni dolgot már ilyen korán, mert ez késõbb csak rosszabb lesz! Elképesztõ hogy egyesek mennyire naivak, bezzeg ha én tenném ezt már az elsõ alkalommal nagyjelenet lenne belõle!
Tök logikus..egyszerûen csak fél, hogy megcsalod vagy lepattintják a körmérõl. Ezt felfoghatod úgy, hogy mindennél jobban szeret. Szerintem nem tudatod vele eléggé, hogy mennyire fontos vagy neki és nem érdekel téged a többi csak õ. Ezt próbáld a tudtára adni és enyhébb lesz. Csak ne élj visza vele..
Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, de biztos nagyon fiatal vagy:) Egy ilyen pasiba Én is belefutottam, több mint 1 évig hagytam magam "nevelni". hiába tudtam, hogy gáz az ember, szerelmes voltam. Az lett a vége, hogy Õ hagyott el engem, mert az sem volt jó, hogy "szótfogadtam" neki. Ez volt a legjobb ami történhetett, legalább megszabadultam tõle. Szerintem ne húzd az idõt. Nem nevelõapára, hanem társra van szükséged. Itt a nyár, tele lehetõséggel, hagyd a srácot a fenébe!
Én is valahogy igy voltam a baratommal. Nagyon szeretjük egymást. Valahogy ö sokkal többet ment el csavarogni mint én, aztan ha én voltam bulizni, az nem tetszett neki. Egy idö után elegem lett belõle, megmondtam neki h ha tetszik ha nem veled vagy nélküled megyek bulizni. Ha tényleg szeret, akkor nem fog azért elhagyni, mert te az , , engedélye, , nélkül elmentél. Van egy életet és nem vagy házas sem, h nem mehetnél el sehova. Jön a nyár is, menj el baratnöiddel strandra, buliba. Megmondod a baratodnak h jöhetsz, de nem tarthatsz vissza. Állj a sarkadra, nehogy már a pasik parancsoljanak a nöknek :D
A kérdező hozzászólása: Értem és tisztába vok vele...csak az a baj h ha valamit csinál azt úgy is elmondják nekem a haverjai semmi titkot nem tud megtartani...és ezért inkább úgy döntötem h ma el mek bulizni és õt se hívom...maradjon csak otthon...
A kérdező hozzászólása: De szeretem nagyon az a baj...és nem tudom ott hagyni...
A kérdező hozzászólása: Meg beszéltem vele mindent és megegyeztünk h Én is mehetek vele...és azt mondta h azért nem szeretné h ha el mennék nélküle mert félt h valaki ki kezd velem...és h ott fogom hagyni...és el magyaráztam neki h szeretem és soha se hagynám el...és tegnapi együtt voltunk bulizni:) úgy h most már minden a régi:)
Miért nem mentél vele?
Semmit. Csak azon fog járni az eszed, hogy minden második pasit lepippant a WCben, és hazafelé fullrészegen megtalálja az igaz szerelmet, és téged kidob holnapra. Próbáld meg logikusan végiggondolni, hogy hogy szokott általában viselkedni buliban, és hogy mennyire szeret téged. Vagy, kezdj el olvasni egy jó könyvet, vagy játsszál a kedvenc játékoddal, az eltereli majd a figyelmedet. A lényeg: Ne rendezz jelenetet. Ja, és legközelebb menj vele.
A kérdező hozzászólása: Nem homoszexuális. :) Én pedig elutaztam, nem vagyok otthon.
A kérdező hozzászólása: A játék jó ötlet!! :)
Szerintem is jó ötlet a játék. Játszhatnál papás-mamást. Pl velem.

Most ilyenkor mi van? Hogy ha a barátom minden hétvégén nélkülem megy bulizni? Lehet nem gondol komolyan?

Legjobb válasz: Hát ezt tõle kérdezd. Minden esetre nem ez a természetes.

Hát ezt tõle kérdezd. Minden esetre nem ez a természetes.
Miért nem mész vele?
A kérdező hozzászólása: Mert nem mondja:(
Azt nem mondja, hogy megy bulizni vagy azt nem hogy menjél vele? Ha látod, hogy készülõdik, öltözz te is menj vele! Vagy szombat reggel van, mond neki, hogy este menjetek el bulizni!
nekem is ez a gondom :( csak õ meg is mondja, hogy nem mehetek, mert nem vagyok szimpi a haveroknak, vagy csak pasis este lesz, stb. Csak mindenki tudja, mi van akkor, ha a pasik sokat isznak...
ha nem engedi h menj akkor minek vagytok ilyenekkel ??

3 év elteltével sem udom elfeledni a volt barátomat. Még mindig szeretem mit tegyek mert már nagyon szenvedek nélküle?

Legjobb válasz: Az már nem egészséges. Javaslom egy szakember felkeresését. Állítólag ha 7 hónap után sem tudod elfelejteni, akkor már baj van :(

Az már nem egészséges. Javaslom egy szakember felkeresését. Állítólag ha 7 hónap után sem tudod elfelejteni, akkor már baj van :(
Majd jön valaki az életedbe, aki elfeledteti.
miért szakítottatok? van most barátnõje? ha nincs akkor keresd fel és beszéld meg vele, ha 3 év alatt nem sikerült elfelejtened biztosan nagyon erõs érzelmek fûznek hozzá :)
Miert szakitotatok?Hat velem is volt igy nekem is volt egy parom akit nagyon szeretem es nagyon nehezen tudtam el felejteni.De utana meg ismertem a ferjem es o segitet mostmar nelkule el se tudnam kepzelni az eletet es 2, 5honapja meg szuletet a kisfiunk.Szoval szerintem probalj uj kapcsolatnak engedni.
Fújd meg a pánsípom.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha valaki mást szeret mi a fenéért várnál rá?? Hagyd a fenébe, csak neked lesz rossz.
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos mar egy eve... azelott is ismertem..
Soha nem fog megszeretni téged. Ha ez a szereposztás megfelel neked akkor maradj vele amig nem talál egy neki megfelelöbb pi-át (mert csak az vagy neki!!!).

Szept 3-án történt egy óvszer nélküli szeretkezés a barátommal. és másnap elkezdett fájni a hasam bal oldalt lent, majdnem mindig egyfolytában fáj. Mi lehet a probléma?

Élvezés el?tt sokkal hamarabb kivette. Remélem nem vagyok terhes. 2 hét múlva kellene megjönnie a mensimnek.

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ha fájt a hasad, akkor szerintem pont peteérésed volt. (Nekem is akkor szokott fájni kicsit) Viszont szerintem kicsi az esélye, hogy terhes vagy, de ez nem azt jelenti hogy semmi esélye nincs!! Próbálj meg nem idegeskedni, mert akkor biztos, hogy késni fog. (Én egyszer ugyanígy jártam, mint te, és hát késett 3 hetet is, de nem voltam terhes, csak annyira paráztam) Szóval, ha mégis késik, akkor majd csinálj tesztet és utána szólj a szüleidnek, ha esetleg megtörtént a baj. Viszont, legközelebb ne próbálkozzatok ezzel, mert tényleg veszélyes játék. Még ha nagyon kicsi is, akkor is van esélye. Drukkolok, hogy ne legyen baj.

Az a baj, hogy ha fájt a hasad, akkor szerintem pont peteérésed volt. (Nekem is akkor szokott fájni kicsit) Viszont szerintem kicsi az esélye, hogy terhes vagy, de ez nem azt jelenti hogy semmi esélye nincs!! Próbálj meg nem idegeskedni, mert akkor biztos, hogy késni fog. (Én egyszer ugyanígy jártam, mint te, és hát késett 3 hetet is, de nem voltam terhes, csak annyira paráztam) Szóval, ha mégis késik, akkor majd csinálj tesztet és utána szólj a szüleidnek, ha esetleg megtörtént a baj. Viszont, legközelebb ne próbálkozzatok ezzel, mert tényleg veszélyes játék. Még ha nagyon kicsi is, akkor is van esélye. Drukkolok, hogy ne legyen baj.
Ha terhes is vagy, akkor ez még biztos nem annak az elõjele. Ennyi idõ alatt még nem reagál rá a szervezet. Egyébként simán lehetsz terhes. Ha normális ciklusod van, akkor kb pont peteérésed volt akkor.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnénk még gyereket, épp h csak kiprobáltuk óvszer nélkül. nagyon remélem hogy nem vagyok terhes :S és még 2 hetet várnom kell h kiderüljön :S köszi a választ
A kérdező hozzászólása: hány napot várjak, ha esetleg nemjön meg mielõtt szólok szüleimnek?
Én mondjuk anno azonnal szóltam mikor felmerült a probléma. Ilyen helyzetben luxus szégyenlõsségre vagy félelemre hivatkozni. Ha elég felnõtt vagy a szeretkezéshez, akkor ahoz is annak kell lenned, hogy nyíltan beszélj a problémáidról a szüleidnek.
neválaszoljatok neki, had õrlõdjön, megérdemli:D:D
jujjjjjj...de leleszek pontozva..:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!