Találatok a következő kifejezésre: A barátom nélkülem (67 db)

Miért van az, hogy nem akarom, hogy a barátom nélkülem menjen el szórakozni?

4 hónapja vagyunk együtt és eddig nem is akart elmenni,de hiányzik neki,hogy néha nélkülem menjen el.

Legjobb válasz: Azért ,mert féltékeny vagy rá,ne húzd szorosra agyeplõt,mert azt senki se szereti,ha kordába akarják tartani.Ha nélküled akar bulizni menni hát menjen,menj teis csajokkal ide oda,ha bízol benne akkor meg elengeded.

Azért , mert féltékeny vagy rá, ne húzd szorosra agyeplõt, mert azt senki se szereti, ha kordába akarják tartani.Ha nélküled akar bulizni menni hát menjen, menj teis csajokkal ide oda, ha bízol benne akkor meg elengeded.
jobb lenne a magánéletét nagyobb tiszteletben tartani, mert én rohadt gyorsan otthagynám azt aki megpróbálna bekorlátolni, és ezzel a legtöbb pasi így van. Aki jó társ az a többi idõt úgyis elképzelhetetlennek tartja a másik nélkül.
Ezt meg kell tanulni. Én is ilyen voltam rége, de leszoktam a féltékenységrõl, mert rájöttem, hogy így én sem várhatom, hogy néha egyedül is elmehessek valahová. Pedig eleinte nem volt rá igényem, de mondjuk egy év után már szerettem volna elmenni a barátnõimmel szülinapozni, és akkor már nem lehetett, mert pont én alakítottam ki ezt a hülyeséget, hogy csak együtt megyünk mindenhová. Azóta a többi kapcsolatomban érettebben viselkedtem.
Azért mert félsz hogy elveszíted, hogy megcsal.Én a pasimmal 2, 5 éve vagyok, s a kapcsink elején 3-4x elment nélkülem, de azóta se-esetleg a haverjához, de akkor amikor én nem értem rá.Nem én kényszerítettem rá hogy így legyen, õ akarta, akarja így-egymás nélkül sehova.Benned van az hogy megcsalhat.Ne engedd el egyedül, mert pasi s garant megfogja tenni...Vagy veled vagy ne is menjen.beszéld meg vele!
Én is ilyen féltékeny vagyok mint te.Tudom milyen szörnyû! De muszáj az ilyen dolgokon túllépnünk, mert a pasik ezt elõbb-utóbb megunják, és nem lesz jó vége hidd el. És még valami.Ugysem lehetsz mindig mellette.Ha akar, félóra alatt is eltud menni egy másik csajhoz. Szóval, ha megakarna csalni úgyis megtenné.A pasik olyanok, ha van egy párjuk, akivel minden happy, van bizalom, szerelem, akkor nekik nem kell másik csaj.Tehát max.akkor fog megcsalni, ha egy hisztérika mellett kell lennie, aki pórázon tartja. Nincs mese, el kell õket engedni és bízni bennük.Remélem mihamarabb sikerül nekünk féltékenykedõknek:)

Mit gondoltok erről, túlreagálom? A barátom nélkülem ment buliba és buli után csaj (haveroknál) alszik.

Mondtam neki h menjen nyugodtan de vagy ne igyon semmit és akkor buli után jöhet hozzám aludni vagy ha iszik oldja meg hogyan megy haza. Mert én nem akarom így hajnalban a részeg fejét nézegetni,meg másnaposan kerülgetni őt a szobámban,meg odafigyelni h tudjunk pihenni stb... mivel én nem mentem ma buliba. Most olvastam az sms-t h lassan vége a bulinak és ott alszik a csaj haverjainál mert ők közel laknak a bulihoz. Õ meg csak 6kor tudna legkésőbb hazamenni,mert akkor megy az első busz neki haza. Nem írtam neki vissza neki semmit,mert akkor meg neki áll mondogatni h mert én milyen szemét vagyok h nem engedem h nálam aludjon. Pedig direkt megbeszéltük h én nem megyek buliba nincs kedvem,ergo nem akarom az ő részeg másnapos fejét kerülgetni a szobámba,meg kedvére tenni h nem kapcsolom be tv-t-mert ő úgy nem tud aludni,stb... Meg neki állna mondogatni h a csajok csak barátok,meg hisz én is ismerem őket. Ja,látásból. meg annyit tudok róluk h az egyik akinek most van barátja kb egy hete,azt mikor még mi nem voltunk együtt egy buli alkalmával mikor ott aludt megujazta,a másik meg mikor be van piálva a barátom facebook képeit nézegeti és simogatja a monitort. Ezt ő maga mondta. Ki vagyok akadva. ha elvárom h haza menjen akár reggel 6kor akkor én vagyok a rossz,ha nem jöhet hozzám én vagyok a rossz,ha a csajokhoz megy én vagyok a rossz. Szakítani fogok vele ha kjózanodik és tudok vele beszélni. csak kiváncsi vagyok mások véleményére h én reagálom e tul az egészet. 20/L és a barátom is ennyi idős

Legjobb válasz: El kellene döntened, hogy mit akarsz. Nem akartál elmenni a buliba, ahová - gondolom én - mehettél volna, õt "elengedted", de feltételeket szabtál (igyál, de akkor ..., ne igyál és akkor...), mert nem akartad õt nézni, kerülegetni másnaposan. Megértette, az egyik barátjánál alszik, amit még meg is írt neked, de ez sem jó neked, mert a barátok lányok, akikrõl tudni vélsz valami kósza hírt. Hogy túlspilázod-e az nem kérdés szerintem, egyáltalában azt sem tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél és ez a baj. Te mit tettél volna a helyében? Hol aludnál, hova mennél, mit csinálnál, hogy megfelelj az õ elvárásainak?

de nyomi vagy. Nem akarod kerülgetni? A párod nem? Ha együtt élnétek? Mondjuk beteg lenne és neked alkalmaszkodni kéne h nem lesed a tvt? Kivágnád? 20 évesen nagyon gyerekesen gondolkodsz. Jah inkább szakíts. Az a megoldás. Bizalom nyista. Számítani látom rád amúgy sem lehetne. Jót teszel vele a srácnak ha elhagyod.
El kellene döntened, hogy mit akarsz. Nem akartál elmenni a buliba, ahová - gondolom én - mehettél volna, õt "elengedted", de feltételeket szabtál (igyál, de akkor ..., ne igyál és akkor...), mert nem akartad õt nézni, kerülegetni másnaposan. Megértette, az egyik barátjánál alszik, amit még meg is írt neked, de ez sem jó neked, mert a barátok lányok, akikrõl tudni vélsz valami kósza hírt. Hogy túlspilázod-e az nem kérdés szerintem, egyáltalában azt sem tudod eldönteni, hogy mit is szeretnél és ez a baj. Te mit tettél volna a helyében? Hol aludnál, hova mennél, mit csinálnál, hogy megfelelj az õ elvárásainak?
A párkapcsolat egyik alapja a bizalom, de nálad úgy látom ez nincs meg.Éretlenül viselkedsz.Szerencsétlen gyerekrõl olyant írsz, hogy a "részeg pofáját".Nagyon dúlhat a szerelem, ha ilyent irsz.Miután Te feltételeket szabtál neki, szerintem a fiú korrektül járt el, megírta smsben is, hogy hol alszik.Te pedig kiakadtál, féltékeny vagy és nem tudsz aludni.Megérdemled, mert egy unott, fásult csaj lehetsz, aki irányítani akarja a párját, mint egy marionett bábut.Szóval, túl reagálod ezt az egészet, és hidd el sokkal jobb lesz, ha szakítasz a fiúval.Bár úgy gondolom, hogy ezért a hisztidért (mert ez az), õ rak Téged lapátra, talán a két lány felnyitja a szemét, és ezért csak magadat hibáztathatod.
Ejj, micsoda hisztérika vagy. El tudom képzelni, hogy valaki egy buli után annyira hulla (nem is kell talaj részegnek lenni), hogy nincs kedve tömegközlekedni, ráadásul most már hétfõ reggel van, ami tömeget is jelent. Kipiheni magát, aztán majd akkor hazamegy, volt már velem is, hogy egy egész éjszakás kintlét (és itt nem folyamatos táncolásra kell gondolni) után teljesen kimerült voltam, azt sem tudom, hogy vergõdtünk haza. Másrészt mit duzzogsz azon, hogy másnapos lesz? Nagyon dúlhat a szerelem köztetek, de tényleg. Egyébként az én közelebbi baráti társaságomban vannak fiúk is, lányok is vegyesen, akármennyire hihetetlen, lehetséges. Eredetileg 2 pár volt a társaságban, de mi is és a másik pár is szakított már, de a társaság együtt maradt. Viszont ha az új párom kiakadna, hogy miért vagyok még mindig jóban ezzel a társasággal és az exemmel, én tuti nem küldeném el a francba a barátaimat.
Tedd meg a srácért, hogy szakítasz vele. Amit ide leírtál, egyértelmûen kiderül, hogy te alkalmatlan vagy az együttélésre.
Én azt vallom hogy vagy együtt bulizok a párommal, vagy nincs buli egyikünknek se. A bizalom meg egy elcsépelt szó, bulikban részegen bizony csoda dolgok történnek, sajnálatos tapasztalat. Valószínûleg, úgy 99% hogy rámozdul a csajszira.
Miért kéne részegen végigmennie a városon? Inkább örülj, hogy ottalhat valahol
A kérdező hozzászólása: Örülök h valahol ott alhat, de miért csajoknál? És miért ezeknél? Ezt én nem tudom elfogadni. nekem ez nem fér bele abba h kapcsolat. Én legyek rá tekintettel, de õ meg tök semmibe vesz. Remek, és az elöbb irt facebookon egy évfolyamtársam hogy én miért nem mentem el a buliba ahol ott volt a pasim is, meg h jó volt a buli. Vicces h ez a srác jóban van a barátommal és egy busszal haza tudtak volna menni.Mert a srác is azzal a busszal jár amivel a barátom. Hát ezek után tényleg dobom. Lett volna lehetõsége h vkivel ellegyen még buli után, erre inkább elmegy a csajokhoz.
Nekem is rosszul esne, ha a párom más nõnél "akarna" aludni, ez nem is kétség, de magadnak kerested a bajt. Mi az, hogy "nem akarom az õ részeg másnapos fejét kerülgetni a szobámba, meg kedvére tenni h nem kapcsolom be tv-t-mert õ úgy nem tud aludni" ?? Szereted te õt egyáltalán? Elhiszem, hogy ingerlékenyebb másnaposan, de akkor is... Még is mit vársz tõle? Neked másnaposan vagy mondjuk betegen van kedved végigtántorogni a városon? Zsák a foltját...
23N vagyok, aki nemrég írt. azt eddig egy szóval sem említetted, hogy a tesóddal egy szobában laksz. De a hozzáállásod akkor sem az igazi. Valószínûleg a pasid sem túl komoly még. Akkor lesz béke, ha együtt éltek és gyütt jártok bulizni, vagy sehogy. De ez nálatok nem biztos, hogy eljön.
én ha ittam akk fél 12kor kelek.
ennyire féltékeny vagy. szegény barátod.
A kérdező hozzászólása: A volt barátom ki akar békülni velem. bennem még mindig ott vana tüske amiért ezt csinálta anno. Mit tanácsoltok?
Most akkor végül kiraktad januárban?
A kérdező hozzászólása: Igen, miután megtudtam hogy lett volna lehetõsége hogy valakivel ellegyen amig nem indul a vonat nagyon megharagudtam érte. Viszont nekem is hiányzik, de félek hogy ezek után nem tudnék benne megbízni. Meg õ szakítás után mondogatta h neki ez h havercsajnál alszik az belefér egy kapcsolatba(ezzel védekezett mikor szakítottunk), nekem viszont nem.
Most ezt könnyû mondani nekem, egy vadidegennek, de lehet jobban járnál, ha hagynád õt. Mert ha eddig is ilyen bajok voltak, ezután is összekapnátok hasonló dolgokon.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok párkapcsolatra éretlen. Annyit kértem tõle hogy ha elmegy akkor ha nálam akar aludni akkor ne igyon, ha meg iszik akkor majd menjen haza. Más az ha a buli fáradalmait piheni ki, és más az ha még a piát is ki kell neki pihenni. Ilyenkor õ tök ingerlékeny. Mondtam neki h tesóm is délután már itthon lesz, és nem mondhatom neki azt h ne kapcsold be a tv-t meg ne csinálj semmi zajosat mert a barátom tegnap a buliba sokat piált.
elmehet a buliba, de nem ihat, nem mehet hozzád, de máshoz se menjen és egyáltalán csinálja mindíg azt amit akarsz. Nem rossz vagy csak párkapcsolatra éretlen
* jav: "részeg fejét". De ez nem változtat a többin.
De egy hisztis liba vagy! Nem mész bulizni, mert nincs kedved, ez okés. De hogy feltételeket szabsz neki, meg nincs kedved kerülgetni a részeg másnapos fejét, ez gáz. Nagyon nagy szerelemre vall. Szakíts is vele, a srác érdekében mindenképp, jobb lesz neki nélküled, te pedig elgondolkozhatsz a kapcsolatokról.
Szerintem ha nagyon ellenezted a csajoknál alvást azt kellett volna mondanod, hogy menjen oda hozzád... Én párom is épp tegnap volt bulizni (megjegyzem nálunk ilyen 2 évente ha egy alkalom van, hogy külön megyünk), ivott valamennyit, írt mikor megy haza, és mikor hazaért, írt smst, hogy minden oké, megy aludni... viszont HA lányoknál akart volna aludni, én is leordítottam volna a fejét, de neki valamiért ez sose lenne opció.. vagy nálam, vagy otthon. Mi 18 és 19 évesek vagyunk.
Igen, te vagy a rossz, se leviselni nem akarod a barátodat, se tekintettel lenni rá, se azt nem akarod, hogy máshol legyen. Ha otthagy, akkor igencsak érthetö, mert te teljesen alkalmatlan vagy párkapcsoltra, ugyanis annak bizalomról meg önzetlenségröl kellene szólnia, nem arról, hogy NEKED minden jó legyen, a másik meg örüljön, hogy nem rugod ki. (Habár az is csak megváltás lenne a srácnak.)
ez a bizalom duma olyan unalmas aztán meg, ha átver bas zhatod a belé vetett bizalmadat
Tipikus hisztis liba, semmi nem jóneki. Ha a srácnak van egy kis esze, akkor menekül.
A kérdező hozzászólása: Hm... ugy látszik én vagyok a rossz... Nekem ez nem fér bele abba h párkapcsolat. Akkor elvárom hogy ne aludjon ott más csajoknál. Fõleg ugyh az egyiknek nyiltan tetszik is ezt õ is tudja! Ha kicsit is szeretne és tisztelne akkor hazament volna. Szerintem. Én is voltam már nélküle buliba, és volt h csak fél8kor tudtam hazamenni. Nekem is egyszerübb lett volna ott aludnom a pasi haverjaimnál mert azok ott laktak a buli közelében. De ennek a barátom nem örült volna. Még egyszer beszélgettünk is róla h milyen izé, h az egyik barátnõmnek van pasija és mikor elmentünk bulizni akkor õ reggel nem jött haza, hanem ott aludt egyik srác barátunknál. És mondta h ha én csinálnék ilyet akkor tuti szakítás lenne, és én erre mondtam h detto. Ezt azért nem türöm el.
"Ha kicsit is szeretne és tisztelne akkor hazament volna" Ha kicsit is szeretnéd és tisztelnéd, akkor simán mehetett volna hozzád...elég szánalmas vagy és antiszociális, hogy a SAJÁT PÁROD nyûg neked, mikor nem a legjobb formájában van. Én azt tanácsolom, hogy bulizz, ismerkedj, de pár évig még ne kezdj kapcsolatba, várd meg míg kicsit nõ az értelmi intelligenciád...mert most a béka feneke alatt van. Neked még nem való kapcsolat, ne erõltesd! 23N
értelmi helyett érzlemi intelligenciát akartam írni 23N
A kérdező hozzászólása: Ha egyedül laknék még azt mondtam volna hogy jöjjön, de nem csak én élek a lakásban. Anyukám is mit mondott volna? Hogy én nem megyek el vele bulizni és õ meg jön ide részegen. Egész délután feküdne, én még a tv-t se tudnám bekapcsolni, meg még a gépet se. Volt már ilyen h nem volt itthon senki és mondtam h jöjjön buli után, de minden zavarta h nem hagyom pihenni, stb... pedig csak tv-zni akartam vagy gépezni, de zavarta ahogy kattog a billentyû meg h hangos a tv. Arról nem beszélve hogy tesómmal egy szobába vagyok õ is jön majd haza délután. Ezt a barátom is tudta. Hgyan hívtam volna ide h gyere ide buli után mikor olyan hisztis szokott lenni ha nem hagyják rendesen pihenni. Velem kaffogott volna, holott nem én mondtam neki h igyon.
Kedves Kérdezõ! Végigolvastam most ezt a 3 oldalnyi támadást, amit "Rád mértek", és el vagyok képedve... Ennyi embernek belefér ez egy kapcsolatba??? Nem semmi...ezért tart ott a világ, ahol tart. Szóval, azt mondjátok, hogy semmi gond azzal, hogyha a fiú ott alszik a csaj-haverokkal, mert a barátnõ egy hárpia...De hogyha a ti barátotok/barátnõtök aludna ott egy haver csajnál/fiúnál, és mondjuk valamilyen úton-módon az lenne a pletyi téma, hogy a kedves megcsalt minket, akkor mi újság van???? Megmondom én, két verzió lehetséges: vagy azt mondanátok, hogy rohadjon meg mindenki, aki ilyet mer feltételezni az imádott kedvesrõl, vagy felülnétek a pletykáknak, és elkezdõdne egyfajta bizalmatlanság a párotok felé. Elkezdenétek zaklatni õt, hogy hol, mikor, miért, kivel, mit csinál? El lenne rontva a kapcsolat... 3 éve élek együtt a férjemmel, de soha semmilyen körülmények között nem fordulhatna elõ, hogy mi akármilyen nemis havernál, hanem mondjuk barátnál/barátnõnél ott aludjunk. Mert nem, és kész!!!! Ez nem fér bele egy kapcsolatba számomra sem. De nyilván nem vagyunk egyformák, de Te, Kedves Kérdezõ, ne foglalkozz mások véleményével, döntsd el magad, hogy neked mi fér bele egy párkapcsolatba, és mi az, ami biztos, hogy nem. Ez a hosszas levelezgetés arra volt jó számomra, hogy ismét szembesüljek vele: elképesztõen romlott világban élünk :( És ne, ne fogadd vissza az exedet. Gondolj bele, hogy miért szakítottatok! Különbözik az értékrend és az elképzelésetek egy párkapcsolatról. Majd idõvel megtalálod azt a férfit, aki ugyanígy vagy legalábbis hasonlóképp vélekedik egy kapcsolatról, mint Te. :) 23/N

A baratom nelkulem akar menni bulizni amikor nala leszek?

Tavkapcsolat, 8 honapja vagyunk egyutt. Megyek hozza 2 hetre, es pentek este menni szeretne a haverjaival meg par lannyal kocsmaba, de en tartok tole. Uj tarsasag, raadasul joval idosebbek, mint en es ok isznak.. Ehhez semmi kedvem. Mondtam a baratomnak, erre azt mondta, hogy akkor otthon maradok az anyukajaval. Elegge rosszul esett.. Mit csinaljak? Ok nelkul erzem magam kellemetlenul?

Legjobb válasz: Jól beoltott elég cink

Jól beoltott elég cink
Ez gyökérség! Hagyd a francba!
nem, a barátod egy orbitális büdös paraszt.
szerintem beszeld meg vele ahelyett hogy ide irsz ki kérdést.....

A barátom nélkülem megy fesztiválozni, és csupa olyan haverja megy vele, aki szingli. Õk niylván csajozni fognak, és félek, hogy a barátom is megcsal majd. Hogy győzzem le ezt az érzést?

Ti tudnátok a helyemben abszolút nyugodtak lenni? Inni fog, látja majd, hogy körülötte mindenki csajozik, és tuti lesznek könnyűvérű nők, akikkel el lehet tölteni egy éjszakát... 22N, 2 éve együtt

Legjobb válasz: Nagyon kevés az a nõ, aki ebben a helyzetben ne így érezne, mint Te. Persze vannak nagyszájúak is, akik büszkén döngetik a mellüket, hogy õk ugyan nem. (Hát, én az õ pasijukat meg is nézném, valószínû, hogy nincs rajtuk mit félteni :DDD ). Hasonló szituban vagyok (már voltam is párszor), és akár teljesen normális is ez az érzés, hiszen akit szeretünk, azt féltjük. Ha azt nézzük, hogy mennyi könnyûvérû nõ van, aki bárkinek oda dobja magát, így még nehezebb. Nem is kell, hogy a pasi akarjon csajozni, ezek a loty*k úgy szállnak a pasikra, mint légy a dögre, és el sem lehet hessegetni. Az ember fejében pedig ott motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha iszik a párom, sokat, és nem fog tudni ellenállni. Az a helyzet is kialakulhat, hogy meg sem csal, csak van mindig valami jóakaró, aki nem felejt el szólni, hogy "láttam a pasidat egy ilyen-olyan-amolyan lánnyal táncolni, dumálni.. a csaj át is ölelte" - például. Mivel nem voltunk ott, nem láthattuk, hogy a pasink vissza -e ölelte, vagy csak a maca tapadt. Oda a bizalom és egy remek kapcsolat elindul a lejtõn. Egy megoldás van, bízni kell! Amit nagyon könnyû mondani. Jó fej akarsz maradni, mosolyogva búcsúzol el tõle, azt kívánod neki, hogy érezze magát jól, te meg lerágod a körmeidet, gyomorideggel, lehet pityeregve vészeled át az éjszakát, és alig várod, hogy megérkezzen (de már itt is törés van, ugye). Nehéz dolog ez. Bíznod kell magadban és a pasidban. Más lehetõséged nincs.

Nagyon kevés az a nõ, aki ebben a helyzetben ne így érezne, mint Te. Persze vannak nagyszájúak is, akik büszkén döngetik a mellüket, hogy õk ugyan nem. (Hát, én az õ pasijukat meg is nézném, valószínû, hogy nincs rajtuk mit félteni :DDD ). Hasonló szituban vagyok (már voltam is párszor), és akár teljesen normális is ez az érzés, hiszen akit szeretünk, azt féltjük. Ha azt nézzük, hogy mennyi könnyûvérû nõ van, aki bárkinek oda dobja magát, így még nehezebb. Nem is kell, hogy a pasi akarjon csajozni, ezek a loty*k úgy szállnak a pasikra, mint légy a dögre, és el sem lehet hessegetni. Az ember fejében pedig ott motoszkál a gondolat, hogy mi van, ha iszik a párom, sokat, és nem fog tudni ellenállni. Az a helyzet is kialakulhat, hogy meg sem csal, csak van mindig valami jóakaró, aki nem felejt el szólni, hogy "láttam a pasidat egy ilyen-olyan-amolyan lánnyal táncolni, dumálni.. a csaj át is ölelte" - például. Mivel nem voltunk ott, nem láthattuk, hogy a pasink vissza -e ölelte, vagy csak a maca tapadt. Oda a bizalom és egy remek kapcsolat elindul a lejtõn. Egy megoldás van, bízni kell! Amit nagyon könnyû mondani. Jó fej akarsz maradni, mosolyogva búcsúzol el tõle, azt kívánod neki, hogy érezze magát jól, te meg lerágod a körmeidet, gyomorideggel, lehet pityeregve vészeled át az éjszakát, és alig várod, hogy megérkezzen (de már itt is törés van, ugye). Nehéz dolog ez. Bíznod kell magadban és a pasidban. Más lehetõséged nincs.
Istenem, mennyire szánalmas ez már. "Úristen meg fog csalni úristen". Undorító. Képtelen vagyok megérteni, hogy lehet ennyire függeni valakitõl, földhöz vágna, ha félrekúrna a pasid? Azért kúr félre, mert jobb, mint te. Gyenge vagy, amiért ilyen szarságokon parázol.
Ha két év együttlét után sem bízol meg benne, akkor megette a fene az egészet, nem? Ha a barátod szerinted olyan, hogy meg akar csalni, akkor keressél más, mert sohasem fogsz megbízni benne. Ha most ezen aggódsz, akkor majd sohasem mehet el sehova, mert hátha most megcsal? Bízz meg benne, amennyiben szereted (és õ is téged). Ha meg nem bízol benne, akkor értelmetlen az egész kapcsolatotok.
szerintem ezt az érzést nem kell legyõznöd mert így lesz/volt
14-es, ilyen jól megfogalmazva ez még sosem olvastam és hallottam sehol. Like! Velem is ez a baj, nem érzem magam csúnyának, csak mivel a pasim a kapcsolatunk elején kicsit többet mesélt az exeirõl, mint kellett volna, így "féltékeny" lettem. Elkezdtem magam összehasonlítani azzal, amiket mondott róluk. Féltem, hogy alul maradok valamiben. Féltem, hogy valamiben jobbak, és ettõl iszonyatosan rosszul éreztem magam. Volt is civakodás, mert párszor ha összekaptunk, elõjött belõlem, hogy "persze, mert a Mari az ...." Kívülálló és olyan, akivel még nem volt ilyen az nehezen, vagy meg sem érti meg ezt a dolgot, hogy milyen mikor letapossák, vagy letaposod magadnak az önbizalmadat azzal, hogy tovább gondolsz dolgokat, olyanokat, amik nincsenek, de félsz tõlük, félsz, hogy nem vagy elég jó.
Elõzõ: ez nagyon gyerekes volt - nem sértõ szándékkal mondom. Ne próbáld racionálisan megmagyarázni az önértékelési zavart, mert az nem egy logikus jelenség. Az ember az eszével tudja, hogy hülyeség, de nem tud vele mit tenni. Az általad említett nõknél nem arról van szó, hogy rondának látják magukat a tükörben, hanem arról, hogy bizonytalanok önmagukban. Ha csúnyának látják magukat, de ezt elfogadják, akkor nem lennének féltékenyek, mert nem ilyen dolgokban látnák igazolva önmagukat. A féltékenykedõ, megcsalástól rettegõ emberek nem attól félnek, hogy elveszítik, akit szeretnek, hanem attól, hogy az élet így bizonyítja nekik, nem elég jók. Mit is értünk magabiztos ember alatt? Egy magabiztos nõ például nem azt jelenti, hogy õ szépnek látja magát a tükörben. Azt gondolnánk, az önbizalom azt jelenti, jobbnak látjuk magunkat másoknál, pedig nem. Az a nõ, aki azt hiszi, õ a legszebb a világon, beképzelt, nem magabiztos. Egy igazán magabiztos nõ nem tartja magát szebbnek senkinél, hanem LESZARJA, hogy néz ki a többi, mert nincs szüksége arra, hogy másokhoz mérje önmagát. Õ nem retteg a megcsalástól, mert nem ettõl függ az önértékelése. Ugyanez pasiban a versengés, a kakaskodás. Azért veszik a hatalmas autókat, gyúrják ki magukat, mert ebbõl merítik az önbizalmat. Folyamatosan össze akarják mérni a farkukat egymással, mert arra van szükségük, hogy valakinél jobbnak tûnjenek. Õk is féltékenykednek, birtokolni akarják a nõjüket, mert ha megcsalnák õket, az minõsítené õket a szemükben. A bizonytalan pasik lesznek azok, akik döngetik a mellüket, hogy márpedig te velük így nem beszélsz. Õk pattannak fel a kocsmában az asztal mellõl "gyere ki, gyere ki" felkiáltással.
Van egy felvetésem. Igazoljatok. Tehát, a nõk általában rossz véleménnyel vannak magukról (kövér, görbe az orra, nem elég vékony a bokája, mittudomén). Meggyõzõdésük, hogy õk csúnyák, emiatt marha féltékenyek a pasijukra, merthogy az majd a vékony nagy, szilikon mellû, barbie babára hajazó tökéletes csajjal fogja megcsalni õket. De bááázmeg, ha ti ilyen csúnyák vagytok, akkor a pasitok azért van veletek, mert tõletek jobbat nem tud összeszedni, ergo nem fog nálatok jobb nõt találni, nemhogy vékony, nagymellû bombázót.
9-es vagyok... Persze én sem hagyom, hogy elnyomjon a médiából fröcsögõ [email protected], csak azt írtam, hogy néha nehéz azt az önbizalmat fenntartani. Olykor elbizonytalanodik az ember. Mondjuk én azzal is szoktam biztatni magamat, hogy: "Lehet, hogy találna szebbet, de jobbat nem, és lehet találna jobbat, de szebben nem!" :) ))
Nem hiszem, hogy a kérdezõ egy kicsit sem bízna a párjában. Egyszerûen szereti, és nem akarja elveszíteni. Nyilván nekem is megfordulna a fejemben, hogy mi van ha...de aztán rájönnék, hogy nálam tökéletesebb barátnõt nem talál magának, és ezt õ is tudja, mindig mondja is, és tudom, hogy nem dobná el egy kósza numeráért. Pedig olyan pasi, aki minden ujjára kapna puncit, ha akarna. De nem akar. Úgyhogy Kérdezõ, ha te is tudod a lelked mélyén a párodról, hogy nem dobná el a kapcsolatotokat, próbálj meg nem aggódni! :) Ilyen esetben nem fogja befolyásolni, hogy a haverok csajoznak. :) 23/N
Ezt a média szarságot megértem és átérzem (mert én is érzem magamon) de pl a saját párkapcsolatomba ez nem mászik bele. Többek között azért, mert megvan a magamhoz való eszem, hogy felfogjam, hogy ezek a médiából folyó dolgok üres szarságok. Gondolj bele: a média szintúgy tolja a szuperpasi eszményképét, a rettentõen jóképû, nagyon laza kiállású pasikat, a nagy farokméretet, a laza dumát meg a sok felszínes baromságot. Te ezek miatt vagy a pasiddal? Nem hát. A pasik is pont így vannak ezzel. Leszarjuk, hogy mekkora a csaj melle, leszarjuk, hogy tökéletes e az alakja, nem ez számít. Éppen ezért nem is ezekkel kell magad mellett tartani a pasidat.
Én is csaj vagyok, és olykor hasonló cipõben mint a kérdezõ. Nekem is rágták már a fülem, hogy bízni kell, és önbizalom kell hozzá. Viszont ez elég nehéz, ha a média, az internet napi szinten azt nyomja a képedbe, hogy az a jó nõ, aki nagyon vékony, akinek a képén több festék van, mint a falon, aki olyan cuccokban jár, hogy fél segge, fél melle kilóg belõle, akinek nagy szilikon melle van, hosszú, vékony lába és legalább egy kicsit hasonlítson Barbie-ra.
Egy kérdés: milyen érzés olyan párkapcsolatban élni, ahol egy kicsit sem bízol meg a párodban? Milyen érzés egy olyan emberrel párkapcsolatban élni, akit olyan embernek tartasz, hogy csak a kísértés hiánya tartja vissza a félrelépéstõl? Én voltam már fesztiválozni a párom nélkül, szingli haverokkal, ráadásul volt, hogy külföldön. Csajoztak, igen. És? Eszembe sem jutott megcsalni, neki sem jutott eszébe, hogy megcsalnám. Szépen hazamentem, egymás nyakába ugrottunk, nem volt ebbõl feszültség. Egy dolgot kell megérteni: nem ezen múlik a hûség. Ha meg akar csalni, azért nem kell fesztiválra menni. Ha nem akar megcsalni, akkor meg csokorban húzhatják a puncikat az orrára, akkor sem fog. Ezen idegeskedhetsz nyugodtan, az nem változtat semmin sem. Kicsit több magabiztosságra és önbizalomra van szükséged, hogy el tudd hinni: vagy elég jó nõ és pár ahhoz, hogy ne akarjon megcsalni.
Már megint ez a hülyeség! Hadd menjen, biztos megvan az oka, hogy nélküled megy és ez nem okvetlenül a csajozás. Én is szoktam az ''asszony'' nélkül menni, de nem azért, hogy megcsaljam, hanem azért, mert nem akarom, hogy elcsessze az egészet. Vannak olyan dolgok, amik úgyse érdeklik. Egyszer pl elvittem egy külföldi túrára (meccs) és folyamatosan hallgathattam a sírásait, hogy minek megyünk ide, meg oda, minek kell verekedni, meg a bajt keresni, miért isznak ennyit a többiek stb. Erre nem vagyok kiváncsi. Amúgy nagyon jól elvagyunk, de koncertekre és meccsekre nélküle megyek. Ez nem sok alkalom és az év többi részét úgyis vele töltöm. De szerencsére belátja ezeket a dolgokat és nem cirkuszol miattuk. Õ is szokott menni a barátnõivel szórakozni és eszembe nem jutna, hogy a jelenlétemmel zavarjam õket, vagy azon parázzak, hogy megcsal. Bizalom. Biztos hallottad már ezt a szót. Amúgy mi 5 éve vagyunk együtt...
"Amúgy õ is parázhatna, hogy mindenkivel lefekszel amíg nincs otthon." Az én pasim is eljárt. Szingli haverokkal olyan helyre, ahol sok olcsó nõ fordult elõ. Csak annyit mondtam neki (halkan, nyugodt hangon), hogy "ezt vissza fogod kapni". Érdekes, azóta annyira nem vágyik ilyen helyekre menni a barátokkal.
Miért lenne undorító, ha valakit szeretünk, és félünk, hogy elveszítjük? Alapból nem is attól tart az ember, hogy elhagyja másért, mert ha olyan, akkor menjen a büdös fenébe. Hanem rosszabb az a szitu, mikor félre lép, de mennyire bántja, és megbánta, maradna. Benned meg kialakul az iránt az ember iránt valamiféle szánalom és undor, aki eddig a "félisten volt". Megaláz, és még bocsáss is meg neki. Mindez pár haver, néhány pohár alkohol és egy retkes mocsok miatt.
Az elöttem szólóhoz csatlakozom. Amúgy sem fogod megtudni ha megdug valakit. Senki sincs olyan hülye, hogy elmondja. Amúgy õ is parázhatna, hogy mindenkivel lefekszel amíg nincs otthon.
szerintem te is tudod hogy félre fog lépni, sehogy nem tudod legyõzni inkább te is menj bulizni

"Zavar" hogy a barátom nélkülem csavarog? (olasz)

A kérdés nem pontos megfogalmazás. Arról van szó, hogy barátomat a munkája külföldre köti, ezért havonta 1-2x megy külföldre, pár napra, és persze kihasználja a lehet?séget, és tengerpart meg az meg az. Nekem minden vágyam, hogy kimenjek vele, de sosem jön össze. Vagy fiút visz magával, mert hogy fizikai munka és kell a segítség, vagy van hogy én nem tudok elszakadni az itthoni dolgoktól. Itthon pedig nem megyünk soha sehova. Nincsenek közös programjaink. Nem akarja szórakozásra költeni a pénzt (de még csak egy pizzázásra sem valamelyik étteremben s?t semmi ilyesmire) Ja meg ha hazajön hát fáradt. Egyrészt irigylem, hogy ? tengert lát havi 2x, másrészt haragszom rá, hogy nincsenek közös programjaink. Lehet ezt így bírni? Lassan úgy érzem kiszeretek bel?le, mert azon kívül hogy aludni meg panaszkodni látom, semmi közös élményünk nincs. Régebben voltunk együtt nyaralni, akkor nagyon "beleszerettem" a kinti életbe, és hát azóta is visszavágyom. Irigylem azokat a fiatalokat is, akik heti/havi szinten mennek kirándulni stb. Néha már úgy gondolom, hogy kilépek ebb?l a kapcsolatból. De megérni ezt megtenni "csak" azért, mert hiányoznak a programok? Annyira vágyom arra, hogy a barátommal legyenek közös élményeink. És ha ennek ez az ára, lehet mást keresek. Csak az a baj, hogy mi már 5 éve együtt vagyunk, az utóbbi 1.5 év teljesen programmentes. Barátn?im mind bulizni akarnak menni, de engem inkább egy jó kis kerti party grillezéssel, esti szalonna sütéssel vagy hasonló dolgok érdekelnének. Te mit tennél a helyemben? Barátom most arra összpontosít, hogy felépítkezzen. Mindig azt mondja, hogy milyen jó lesz, mert hogy nekem soha sem kellesz hitelt fizetnem. Mit tegyek, mit válasszak? Szeretem a barátomat, de ha el is megyek barátn?kkel valami programra, az nem pótolja a barátom hiányát.

Legjobb válasz: Szia! Én nem akarok semmi rosszat mondani, de pusztán az alapján, amit írtál, nagyon átlátszó, hogy õ nem szeret téged, és kihasznál, de ne legyen igazam.

Szia! Én nem akarok semmi rosszat mondani, de pusztán az alapján, amit írtál, nagyon átlátszó, hogy õ nem szeret téged, és kihasznál, de ne legyen igazam.
ezek kifogások, szerintem, ez a nem szeret szerepelni, meg fizesd ki a részed. ráadásul az olcsóbbik fajta...de Te vagy ott, Te érzed...
A kérdező hozzászólása: Engem miért nem tud megérteni? : ( Talán már nem is szeret? Nem érdeklem ennyi év után? Attól is félek, hogy majd 7 év után kidob. Olyan nehéz helyzet ez, és hozzáteszem, hogy nekem csak õ van az életemben! Se normális családom nincs, se tesóm, unokatestvéreim sincsenek sajnos :( se egy igazi barátnõ : 20L
szerintem is , csak a saját jövõje érdekli, szerintem ez a szerelem már csak egy oldalú...az sose probléma ha spórol az ember, fõleg ha a jövõjét építi, de ennyire zsugorinak már tényleg nem kellene lenni!ha jól értettem, akkor benned csak a rabszolgát látja, ez pedig már rég rossz :( szerintem is jobban járnál, ha ott hagynád, itt vagy lassan 21évesen, ha tovább vársz, akkor csak meg fogod bánni, hidd el nekem, én is így voltam!csak úgy suhannak el az évek, azt veszed észre hogy holnap már 25-26éves vagy, és még nem éltél, mindent feladtál a semmiért!én 7év után hagytam el az akkori barátom, csak vártam a csodát, de nem jött...2éven át hezitáltam, mert hát mégis csak hosszú ideje voltunk együtt, nehéz is volt nagyon, de azóta rájöttem hogy jól döntöttem.szerintem mérlegeld hogy neked megéri-e, mert ha már most így viselkedik, az a késõbbiekben se lesz másképp!
Nem vagyok híve annak, hogy a férfi fizessen mindenféle programot, fõleg évek után, de amit õ csinál, az már a ló másik oldala. Egy szalonnasütés vagy 1-2 ezer forintos kiadást tényleg illene rászánni, fõleg, hogy nem az életben maradásotok múlik ezen a pénzen. Az eljegyzésre vonatkozó kifogások pedig tényleg kifogások. Nálunk lett volna pénz eljegyzésre és nagy lagzira is, de én személy szerint sajnáltam rá, úgy voltam vele, hogy akkor inkább utazzunk el belõle. Az eljegyzés négyszemközt történt, az esküvõ pedig szûk családi körben, 15 rugó alatti költségvetésbõl kijött. Szóval nagy kiadás nélkül is meg lehet oldani, ha tényleg a pénz lenne a baja, akkor õ is megoldaná így. Innentõl kifogás kifogás hátán. Megértelek, hogy dobbantáson gondolkodsz.
Bocsi de nekem ugy tünik ez a pali egy szarrágó, hagyd a csudába ez még azt is kiköti majd hogy hány ft-os betétet vehetsz mert arra is sajnálni fogja a pénzt az ilyenektõl óvjon az Isten mindenkit.
na, ezt ismerem. olyan mint az exem. én 4 évig bírtam. folyton azt mondta, h értem teszi. én nagyon vágytam családra már õ csak hajtogatta h majd ha ittlesz az ideje. haverokra persze volt, õk is kijártak mindenfelé. na végül kiléptem, mire vártam volna? nos, a fiú jelenleg ausztzráliában tengõdik az éppen aktuális csajjal, már 35, se gyerek, se semmi. gondold át h te mit akarsz, a jövõképetek egyforma -e? nekem úgy tûnik h nem. sztem ideje kilépni, sajna nincs mire várni
Na zet így mondd el neki
Neked lenne egyébként kivel elmenni kerti partizni? Mert ha igen, akkor menj a barátod nélkül. Tudod alapvetõen azzal nincs gond, hogy minden idejét a házzal tölti... a probléma az egyéb hozzáállásában van. Mondta hogy nem vagy olyan mint kellene hogy legyél? esze ágában sincs megkérni a kezed? Semmiféle közös jövõre utaló megjegyzést nem tesz? akkor nyilvánvaló számodra, hogy ehhez neked nincs közöd. Nem kell vele szakítani, de legyen tõle független életed, ami boldoggá tesz. nem kell rá tekintettel lenni, hogy õ mit csinál és hol van. ha úgy alakul veled megy, ha nem hát az õ baja.
Biztos, hogy a megfelelõ partnert választottad? Mi lesz, ha összeköltöztök, ha már most is ennyi a súrlódás, nézet és egyéb különbség? Csak az idõdet pazarlod.
Ebbol az egeszbol semmi jo nem sulhet ki.A szorakozas sokszor nem penz kerdese, nekunk sincs sok.Szallonat sutunk, setalunk pecazunk, vagy megnezunk kozosen egy filmet a tvben. Nekem sajat hazam van, a parom a kezdetek ota ide dolgozik, nincs enyem tied, kozos minden holott neki papiron semmije nincs. Szerintem nem szeret teged, de ez maganvelemeny.5ev utan azert legalabb eljegyezhetett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy szántál rám idõt! :)
ezek után csak annyit mondok, ne hagyd magad kihasználni. azt meg ne tûrd, hogy cirkuszoljon. Te egyenlõre "Isten és ember elõtt" FÜGGETLEN nõ vagy. nem vett el, nem is nyilvánította ki, hogy el szeretne venni. így egy kissé egyoldalú ez a dolog, mindenképpen beszéljétek meg, ha továbbra sem foglal határozottan állást, lépj tovább, ne pocsékold az idõdet, energiádat rá.
ja, abban meg igazad van, hogy ha azt szeretné, hogy az õ céljait magadénak érezd, akkor minimum, hogy megkéri a kezed. addig mi közöd az õ házához, meg az õ jövõjéhez? semmi. erre is jó, amit írtam, ezt tudatosítja benne.
az nem baj, hogy takarékoskodik, sõt. õ gondolkozik jól, nem aki elszórja a pénzét. az már inkább gond, hogy nincsenek közös programok, ahhoz nem feltétlenül kellenének vagyonok. lehet, hogy mostanában fáradt a sok munka miatt, addig foglald el meged, csak most gondolod azt, hogy nem lesz jó, igenis jó lesz! kapcsolódj ki a barátnõiddel, családoddal, vagy akár egyedül. keress valami sportot vagy hobbit, amit szeretsz csinálni, és vesd bele magad :) ha kiegyensúlyozottabbnak és felszabadultabbnak lát Téged, az a kapcsolatotoknak is jót fog tenni.
"a barátom nélkülem csavarog (olasz) ezt úgy érted hogy olasz a barátod, vagy olaszba csavarog nélküled? mert ha olasz a barátod és 5 év után sem jegyzett el, utána sem fog sosem. nekem volt egy olasz barátom, még itt volt minden szép és jó volt(6hónapig)de hamar rá kellett jönnöm, csak kihasznált.. szerintem téged is kihasznál a barátod, már amit leírtál az alapján, ha igazán szeretne téged, ennyire nem lenne forintos.. nem holmi drága dologra költöttél volna, ez a pali csak kihasznál, szerintem hagyd ott, majd meglátod késõbb jól döntöttél.de ezt neked kell eldönteni, mit is akarsz!!csak idõben tedd.

A baratom nelkulem megy bulizni. Szerintetek aggodnom kellene?

Azt mondja szeret es csak en kellek neki de a barataival eleg gyakran megy bulizni es a baratainak nincs baratnojuk es felek h csajozni megy:(en bizok benne de azert vannak ketsegeim h biztos ktart mellettem!

Legjobb válasz: Szerintem aggódj, mert ostoba vagy.

Szerintem aggódj, mert ostoba vagy.
Ne folytass strucc politikát! Ha zavar, bánt, aggódsz, ülj le vele és beszéljétek meg (már ha lehet vele beszélni errõl, ha nem, mert mondjuk kitér a kérdések elõl, tereli a dolgot vagy támad, akkor baj van, talán nem gondol õ olyan komolyan, mint te õt) Viszont azt is szem elõtt kell tartani, hogy a pasik nem szeretik, ha rövid pórázon vannak tartva. Te tudod, neked mi a határod= mi a sok és mi a kevés! Csak okosan!
Ha már elõtted is folyton eljártak, akkor ezt teljesen el kell fogadd. Bízz benne töretlenül az elsõ félrelépésig. Ha van agya, akkor nem lép félre.
A kérdező hozzászólása: jah elottem is eljart.sot sokkal gyakrabban ment.van neha h velem van es hivjak a haverjai o meg visszautasitja oket es inkabb marad velem:D ami jol esik es valahogy ez biztat egy kicsit h en is fontos vagyok neki nem csak a haverok meg a bulik:P

A barátom nélkülem megy fesztiválozni a haverjaival. Lehetséges hogy meg fog csalni?

Lassan 3hónapja vagyunk együtt a barátommal, mindketten 18évesek vagyunk. Nem szeretem a fesztiválokat sem a haverjait ezért én nem megyek velük. Bízok benne, de túl közvetlen, főleg ha sok alkoholt fogyaszt, félek hogy megcsal, mert ezeken a fesztiválokon sok a könnyűvérű lány, hogy finoman fogalmazzak. Szerintetek megcsalhat? Félek hogy ez lesz, és nem tudom meg... Van valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek erről? Mellesleg szűz a barátom, még nem feküdtünk le.

Legjobb válasz: Fesztiválon fûvel-fával lefekszem aki csak szét teszi nekem a lábát (amibõl elég sok van fesztiválon, fõleg külföldi ami itt marad itt történik téma) szóval sok sikert neki, hogy a gatyájában tudja tartani a farkát.

Fesztiválon fûvel-fával lefekszem aki csak szét teszi nekem a lábát (amibõl elég sok van fesztiválon, fõleg külföldi ami itt marad itt történik téma) szóval sok sikert neki, hogy a gatyájában tudja tartani a farkát.
Nincs kizarva, h megcsal.Ha magambol indulok ki, nem egy lannyal lennel megcsalva..es ahogy irtad is, sok a konnyuveru lany a fesztivalokon. 21F
Valószínûleg igen.
A kérdező hozzászólása: igaz, koszi:) de ha meg is csal, tuti nem fogom megtudni:(
Hát a lényeg, hogy ne agyalj rajta, mert csak bevonzod a rosszat. Ha szeret nem csal meg, ha megcsal akkor elõbb-utóbb úgyis ment volna a levesbe.
A kérdező hozzászólása: ez olyan mint " ami vegasban történt ott is marad" nem tudok menni, én is utazok el, ezért csak abban reménykedek hogy nem csal meg, de ha mégis akkor tudjam meg valahogy
Melyik fesztivál ez? Csak mert egy csomó jegyet lehet még kapni Sound-ra is, ha arra gondolsz, és körbe nézel. Én imádom a fesztiválokat, a párommal szoktunk menni. Amúgy meg mindenképpen ajánlom, hogy próbálj meg jegyet szerezni, mert ha mész nagy eséllyel jóba leszel a barátaival, és legalább jót szórakozol. És ne felejtsd el: Ami fesztiválon történt, az ott is marad! Azt hiszem nem véletlenül mondják ezt...
Volt fesztiválra megy? :-)
csak 3 hónap? csak 18?! alighanem igen, ha lesz rá lehetõsége. fõleg ha piás lesz. bocsi, de nemsokjóra számítanék a helyedben, fezstivál után meg ha jön hozzád, kb semmit sem hinnék el. lehet maradi vagyok, de én is voltam 18 éves...;)
Sose sajnáld, nem kopik az, csak edzõdik!
A kérdező hozzászólása: már nem tudok menni:/
Ugyan, nem törvényszerû, hogy egy 18 éves fiú félrelépjen egy fesztiválon. Lehetséges, mert hát megbokrosodott egy világban élünk, de attól még nincs nagyobb esély rá, mint, hogy mondjuk egy sima szórakozóhelyen vagy akárhol másutt tegye ezt. Szóval, ha eddig nem kérdõjelezted meg a hûségét, akkor most se tedd.
Egy igazán hûséges férfi még a fesztiválon is bír magával. Majd most kiderül, tényleg az-e.
A kérdező hozzászólása: igen, elhiszem:/ csak ha meg is csal, szerernék róla tudni mert akkor szakítanék vele
100% hogy igen
Hát, én erõt vennék magamon, és vele mennék, még a végén jól érezném magam és a barátaival is jobba kijönnék, a megcsalás lehetõségének kizárása meg csak hab a tortán. :P
Ugyanmár, ha szeret, miért csalna meg? Ha meg megcsal, akkor legalább a kapcsolat elején derül ki, milyen gerinctelen (úgyis észreveszed majd a viselkedésébõl, vagy a haverjaiéból). Mi egy hónapja voltam együtt a barátommal, amikor kiment külföldre 2 hónapra (akkor volt 20). Bíztam benne, mert tudtam, hogy szeret (mielõtt összejöttünk, már azelõtt is éreztem, aztán miután összejöttünk, teljesen nyilvánvalóvá vált). Ennek már 6 éve, azóta is együtt vagyunk. Fesztiválozni is járunk, ahol néha órákig nem találkozunk, mégsem csal meg. 21L

Zavarna ha a barátod nélküled lemenne Balaton Soundra 4 napra?

Ha igen miért zavar és hogyan kezelnéd a helyzetet?

Legjobb válasz: Nem nem zavarna... Én is néha lelépek bulizni,fesztezni a párom nélkül.. És mivel ,h megbízik bennem így nincs gond és én is benne.. Áltba nem is arról szólnak fõként ezek a fesztek ,h na gyerünk gyorsan pasizzunk,csajozzunk..legalábbis nálam.. Próbálj megparátkozni a helyzettel mást nem nagyon tudsz.. Inkább azon agódj ,h óvatosan és mértékkel fogyassza az okosságokat amúgy ;)

Nem nem zavarna... Én is néha lelépek bulizni, fesztezni a párom nélkül.. És mivel , h megbízik bennem így nincs gond és én is benne.. Áltba nem is arról szólnak fõként ezek a fesztek , h na gyerünk gyorsan pasizzunk, csajozzunk..legalábbis nálam.. Próbálj megparátkozni a helyzettel mást nem nagyon tudsz.. Inkább azon agódj , h óvatosan és mértékkel fogyassza az okosságokat amúgy ;)
A kérdező hozzászólása: Hát lett volna pénze kifizetni nekem is...de eszébe sem jutott. Nem mintha elvárnám, csak a gesztus nekem is jól esett volna. Nem hinném, hogy elfogadtam volna, de legalább éreztem volna, hogy szeretné, hogy ott legyek vele.
A kérdező hozzászólása: :) úgy irigylem azokat akik ennyire bíznak a párjukban. Attól félek nekem sosem fog menni. Nem tudom magamra erõltetni, hogy akkor mától bízok benne.
Hát úgy zavarna... Mármint a páromnak így eszébe sem jutna elmenni. Kifizetné nekem is.
Nem zavarna. Nem szeretem a fesztiválokat, de õ attól még érezze jól magát nyugodtan. Megbízom benne, szóval nem gáz. :)
A kérdező hozzászólása: Anyagi gondok miatt nem megyek :/ Amúgy nagyon szeretnék. Ha én nem vettem volna rá 2(2010-ben) éve hogy menjünk, neki eszébe sem jutott volna, hogy ide menjen, most meg én ülök itthon 2. éve...
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, hogy rossz ha nincs bizalom, de a bizalom azok után amik voltak nem pár hét alatt épül vissza...:( És ezért lenne jó ha addig amíg nem hozunk mindent rendbe rám fordítana inkább több idõt és ha megy bulizni együtt mennénk. Nyilván nem mindig, de azért...
13:36---Jaja neki is igaza van 1ébként miért nem mész vele te is? Vagy annyira nem pálya nálad a Tucci-Tucci zene?:) Amm nem pont alkoholra gondoltam fõként..inkáb anfókra elég közkedvelten fogyasztják..Fõlleg "soundon"
A kérdező hozzászólása: *1, 5 hónapja vagyunk újra együtt
A kérdező hozzászólása: Amúgy 2 éve együtt mentünk 1 napra. Tavaly 1 napra lement nélkülem, azzal nem is volt bajom, de az a 4 nap már kiakaszt. Nem alszok csüt. óta. És igen szeretnék menni, de nincs pénzem 2 éve rá:( Õ meg ugye elmegy...
még jó, hogy így megbízol benne!... én személyszerint kiakadnék, de nem azért, mert nélkülem megy, hanem mert egyáltalán balaton szandra megy :( :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem csak emiatt zavar, hanem mert rosszul esik, hogy ez a 3. közös nyarunk de velem sehova nem megy el soha, de nélkülem meg megy mindenhova. Volt egy 3 hónapos szünetünk, most 1n5 hónapja vagyunk újra együtt. Õ ezalatt összejött mással, voltak gondok, rengeteg dolgot lenyeltem, hogy mûködhessen, és hogy õszinte legyek jobban örültem volna, ha ennyi gond után inkább azt mondta volna, hogy abból a pénzbõl ketten elmennénk végre valahova. Ráfért volna a kapcsolatunkra. De õ csak azt nézi, hogy õ jól érezze magát...legalábbis én így érzem:)
Engem zavarna, fõleg ha én is menni szeretnék. Meg beszélném vele hogy miért megy nélkülem. Ha a barátaival akar menni, semmi baj, én is megyek az én barátaimmal.
A kérdező hozzászólása: Azon is aggódok persze, délután 1kor már tök részegen hívott fel...és ha eü. baja nem is lesz, ha a pasik isznak ki tudja mit csinálnak, fõleg, hogy 2 haverjával van akiknek nincs is barátnõje és engem nem is kedvelnek...:( tudom, hogy az én hülyeségem is valamilyen szinten, de mégsem tudok megnyugodni:(
Az én barátom lement. Hogy hogy kezelem? Csináltam programot a barátnõimmel, kitakarítom a lakást, átültetek pár növényt, szóval hasznosan töltöm az idõmet. Nem zavar, miért zavarna? Nem vagyunk összenõve. Téged miért zavar?
én sem orülnék neki pont ez miatt, hogy szingli barátai vannak akik nem annyira kedvelnek, legalábbis szerintem. De ha már elment, nincs mit tenni, ne hánytorgasd fel neki, várd haza, örülj hogy hív, még ha részegen is..akkor lenne baj ha nem hívna, éreztesd, hogy szereted, hiányolod:]

Barátságban kialakult egy se veled se nélküled kapcsolat! Nem akarjuk elveszteni 1mást 1értelmü érzések vannak, jol +vagyunk, de ugy érzem fél az érzéstől, a barátságot fontosabbnak tartja. Nem tudnék már a barátja lenni! Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: én a barátommal ugyanebben a helyzetben voltam. 13 éves voltam amikor megismertem, õ volt 17. eleinte csak MSNen beszéltünk, mert õ ott lakott, ahol a nagyim. egy idõ után barátok, majd legjobb barátok lettünk. utólag beszélgettünk errõl és kiderült, h már a legelején sem voltunk közömbösek egymásnak.=) 3 éven keresztül ment a "huza-vona", h mi legyen... mikor szerelmet vallott, én is pont ezért nem akartam belemenni, mert féltem, ha nem megy és szakítunk akkor örökre elveszítem a legjobb barátomat!! végül rájöttem: nem tudok nélküle élni... mármint úgy mint csak barát. lassan fél éve vagyunk együtt. én 16, õ 20, távkapcsolatban és minden a legnagyobb rendben köztünk!!=) ugyanúgy beszélünk, mint a barátok meg szívatgatjuk egymást, de van amikor kibírhatatlan a turbékolásunk másoknak xD szóval az én tanácsom a tapasztalataim alapján, hogyha tényleg komolyak a szándékok megéri=)ezt a történetet akár neki is elmesélheted, h pl. egy barátod ismerõse mondta vagy vmi;) szorítok és örülök, ha segítettem=)

én a barátommal ugyanebben a helyzetben voltam. 13 éves voltam amikor megismertem, õ volt 17. eleinte csak MSNen beszéltünk, mert õ ott lakott, ahol a nagyim. egy idõ után barátok, majd legjobb barátok lettünk. utólag beszélgettünk errõl és kiderült, h már a legelején sem voltunk közömbösek egymásnak.=) 3 éven keresztül ment a "huza-vona", h mi legyen... mikor szerelmet vallott, én is pont ezért nem akartam belemenni, mert féltem, ha nem megy és szakítunk akkor örökre elveszítem a legjobb barátomat!! végül rájöttem: nem tudok nélküle élni... mármint úgy mint csak barát. lassan fél éve vagyunk együtt. én 16, õ 20, távkapcsolatban és minden a legnagyobb rendben köztünk!!=) ugyanúgy beszélünk, mint a barátok meg szívatgatjuk egymást, de van amikor kibírhatatlan a turbékolásunk másoknak xD szóval az én tanácsom a tapasztalataim alapján, hogyha tényleg komolyak a szándékok megéri=)ezt a történetet akár neki is elmesélheted, h pl. egy barátod ismerõse mondta vagy vmi;) szorítok és örülök, ha segítettem=)

Hogy magyarázzam meg (? ) a barátomnak hogy nélkülem is elmehet bárhova! Nem szeretném hogy e miatt menjen tönkre a kapcsolatunk. Na hogyan?

A barátom is 18éves mint én!Eddig minden hétvégén ment bulizni mióta együtt vagyunk hogy ? nem fog mostmár menni, vagy együtt vagy ? nem megy.Azt mondta hogy én nyugodtan menjek!

Legjobb válasz: tudod mit akar a barátod? hogy bûntudatot érezz azért, amiért õ nem jár sehova sem, te pedig nélküle mész, míg õ szépen, magát sajnáltatva otthon vár rád! bezony! nálunk is ez volt...miatta majdnem elveszítettem a barátaimat...

tudod mit akar a barátod? hogy bûntudatot érezz azért, amiért õ nem jár sehova sem, te pedig nélküle mész, míg õ szépen, magát sajnáltatva otthon vár rád! bezony! nálunk is ez volt...miatta majdnem elveszítettem a barátaimat...
na, hát ugyanezt ugyanígy neki is. Ha meg nem fogja fel akkor debil.
bálunk is dettó ez volt. Barátom soha nem ment sehova...aztán most hogy szakítottam vele, még most is nehezen tudják elcsalni a haverjai. Ez a fajta ragaszkodás beteges. Sajnos egy idõ után nyomasztónak fogod érezni, mert õ azt hiszi hogy neked ezzel tesz jót... de sajnos ez zavaró lesz. Engem is idegesített már, hogy mozdulni sem tudtunk egymás nélkül és nem volt igazi pasis, hogy pl. néha elment volna a haverokkal sörözni vagy vmi:S Mondd el neki higgadtan, hogy te megbízol benne, és szeretnéd ha nélküled menne el. Mert téged ez tenne boldoggá, addig te lógsz a csajokkal.
Nálunk meg az megy, hogy én (a srác) eddig mindig eljártam a barátaimmal. Most, hogy barátnõm van, õ ezt nem nézi jó szemmel. Fordítva jobb lenne: ha õ mondaná, hogy menjek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!