Találatok a következő kifejezésre: A barátom nélkül hatolt belém, (2 db)

A barátom gumi nélkül hatolt belém, de nem sokáig, csak nagyjából fél percre. Azt mondta, h nem volt felizgulva és nem is érzett semmit, h vmi lett volna. Mégis félek, h mi van ha véletlenül mégis történt valami? Ez a havim után 3 nappal történt.

Lehetek ennyit?l terhes v megnyugodhatok?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy aggódnod kellene. Ha mondjuk 24-26 napos a ciklusod, akkor a teherbeesés valószínûsége nagyobb mintha hosszabb lenne. De még akkor is ha mensi után 3 nappal szeretkezel, nem annyira veszélyes. Persze minden megeshet. Viszont ahogy írod nem volt ejakuláció, csak fél perces aktus, nem hiszem hogy aggódnod kellene. Én nem bánnám ha ennyitõl is teherbe esnék :D

Nem hiszem hogy aggódnod kellene. Ha mondjuk 24-26 napos a ciklusod, akkor a teherbeesés valószínûsége nagyobb mintha hosszabb lenne. De még akkor is ha mensi után 3 nappal szeretkezel, nem annyira veszélyes. Persze minden megeshet. Viszont ahogy írod nem volt ejakuláció, csak fél perces aktus, nem hiszem hogy aggódnod kellene. Én nem bánnám ha ennyitõl is teherbe esnék :D
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 28 napos. De most megnyugodtam. Köszi. Ha szeretnél babát, akkor sok sikert hozzá! =)
ne aggódj nem vagy terhes!
szia. szerintem se vagy terhes.Bár én igy lettem az. nem védekeztünk, de ki vette idõben, el se ment bennem. de az elõváladék viszont belém jött. most meg itt vagyok 2 hónaposan:) szóval szerintem megnyugodhatsz.És vigyázatok máskor ha még nem akartok babát. egy 18éves kismama:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem volt felizgulva, akkor csak nem jöhetett semmi. Nem szoktam ilyet csinálni és többet nem is fogok. Én is 18 vagyok és még jó pár évig nem szeretnék babát. És gratula a babádhoz!
Látom, már elég régi a kérdés, de nem bírom ki... Hogy ne lett volna felizgulva????? Csak felizgulva tudja "bedugni" puha pöccsel nem megy...
18éves kismama vok, az utolsó elõtti válaszadó igaz az, hogy ha ninvs felizgula, kizárt hogy beléd dugja, mert akkor nem áll fel.elég régi a kérdés, tényleg.valószinû azóta már megoldódott:)

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!