Találatok a következő kifejezésre: A barátom mondta, hogy (440 db)

Valaki segítsen. Az egyik barátom anyjával régen nagyon jóba voltam de múltkor összevesztünk és most a barátom mondta hogy kérjek bocsánatot és béküljünk ki. Valami tanács van? 17/L

Legjobb válasz: Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni,hogy mi történt,de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.

Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni, hogy mi történt, de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.
A kérdező hozzászólása: Az a barát az exem. Mikor szakítottunk az anyja örült meg minden. De a pasival barátok maradtunk, és meglepõen egyik legjobb haverom lett, közbe nekem van új barátom neki meg barátnõje. Az anyja nem túlzottan szerette ha hülyéskedek ezért megutált..
Hát nem tudom, de én akkor lehet hogy ez esetben hagynám, hogy mit gondol az anyja és nem kérnék bocsánatot..bár ez én vagyok. Viszont ha nem szeretnél feszültséget akkor elintézed egy bocsánatkéréssel és le van tudva az egész.

Buli lesz a barátom haverjánál, és a barátom mondta, hogy lesz jacuzzi is. Egy bulin ez mit takar ha a srácok jacuzzizni akarnak?

mmint meztelenül/fürd?ruhában, sokan vagy kettesben?

Legjobb válasz: mi honnan tudjuk kérdezd meg tõle :D de szerintem jó lesz akár kettesben akár többen lesztek :) én is elmennék ilyen jó buliba 20/L

mi honnan tudjuk kérdezd meg tõle :D de szerintem jó lesz akár kettesben akár többen lesztek :) én is elmennék ilyen jó buliba 20/L
sok pornót néztetek, sztem:D mármint a válaszolók:D
embere válogatja, szerintem vegyél fürdõruhát a ruha alá, aztán ha úgy alakul, majd leveszik rólad
A kérdező hozzászólása: ezt tudtam, hogy valaki meg fogja kérdezni:D felesleges volt paráznom, tényleg csak annyi volt, hogy fürdõruhában többen beültünk egy fél órára
nos, kedves kérdezõ, hogy alakult a buli?:D
Ha egyedül leszel lány, akkor még az is lehet, hogy meg akarnak partizni.. érted, gang bang. Szóval szerintem beszélj a barátoddal és említsd meg neki, hogy nem szeretnél 5 [email protected] egyszerre magadban. Ha meg mégis, akkor érezd jól magad!
utolsó, azért ez nem hinném h reális igy:D
Azért jó, ha elõre tisztázod a körülményeket. Most képzeld el, odamentek és az ajtót öt pucér merevfarkú hústorony nyitja ki nektek.
én nem tenném meztelenül, h ott vannak a pasim haverjai is:D ez a jacuzzi csak annyit takar, h finom meleg lesz, lesz pezsgõ, és jól érzitek magatokat.. semmi mást.. mire gondoltál?
mondom én.. :D mit kell mindjárt kombinalni?:D

A barátom mondta, hogy odaköltözhetnék hozzá az albérletébe, nagyon szeretnék vele élni, de nekem még nincs keresetem. Hogy kéne döntenem?

Az van,hogy a párom egy albérletben lakik egyedül,és mondta hogy odaköltözhetnék hozzá. Õ már végzett a sulival és dolgozik,egyedül fizeti a lakás költségeit és a kajáját is,stb. Én viszont egyetemre járok,még van 1 évem,és dolgozni sem nagyon lenne lehetőségem elmenni suli mellett,mivel bejárós vagyok,sokat utazom,max éjjelre tudnék melót vállalni,de akkor meg semmi értelme odaköltöznöm,hisz soha nem lennénk együtt... De így meg kicsit kellemetlenül érezném magamat,hogy semmit nem fizetek bele az albérletbe. Viszont nagyon szeretnék vele élni,főleg mert keveset tudunk találkozni,és úgy legalább többet lehetnénk együtt. Szerintetek mi lenne a korrekt döntés? Max az ösztöndíjamból tudnék havi 5ezret beleadni,de az nem hiszem h sokat számítana...:( 20/L

Legjobb válasz: na, ezt mondd el szépen neki is! amúgy az 5000 Ft is pénz, és legalább látná, hogy azért próbálkozol te is beszállni.

na, ezt mondd el szépen neki is! amúgy az 5000 Ft is pénz, és legalább látná, hogy azért próbálkozol te is beszállni.
Az albérletbe attól még hogy ott leszel a plussz költség elég kevés lenne. Elenyészõ vízzel több meg talán kis villany, de a fûtés, szemét, net stb. mind megmarad ugyan az. Ha most a szüleiddel élsz akkor max annyit kérj tõlük hogy szálljanak be a kajapénzbe és akkor a pasidat se érzed úgy hogy kihasználod. 23/F
suli utánra kéne elhalasztani, mert ha nincs munkád, és a tanulásra összpontosítasz ez érthetõ is, akkor lehet ebbõl még sok vita.
Azt mondod, bejárós vagy. Az útiköltség nem kevés pénzbe kerülhet. Ha azt bedobod a közösbe, máris jobban járt, mintha egyedül fizetné az egészet. És persze extra fícsörként még ott leszel te is.
költözz oda a háztartással meg kompenzálod az ötös is valami ne becsüld le!
nem értem
Mi az, hogy ezt-azt, amitol hamarabb el is ment? De nem is ez a lenyeg, hanem h higgadj mar le! Megis mit tehet az a lany rola, hogy amikor meg nem is voltal a kepben, o csinalt ezt-azt a pasiddal, aki meg nem volt a pasid?! Mindenkinek van multja, szoval szalj vissza a foldre, semmi jogod valakit bantani, mert koze volt valamikor a pasidhoz
Hát nemtudom, hogy te mit képzelsz magadról.:) Az én barátomnak is volt 1-2csaj aki elõttem volt, de akkor nem én voltam vele, joga volt bárkivel lenni és akármit csinálni.Szóval higgadj le, most veled van aztán ennek örülj.S az, hogy vele hamar elment, mint veled errõl se tehet szerencsétlen.Úgyhogy vagy gyakorolj vagy törõdj bele.
Komplett hülye vagy, 1 mi közöd van ahhoz, hogy elõtted kivel volt a barátod? Ez az õ dolga ha talált is annyira értelmesnek , hogy elmondja neked a múltját akkor sem azért tette, hogy bosszút állj rajta. 2 Ha zavar akkor magadat hibaztasd, hogy miert adtal a baratodnak lehetoseget arra, hogy elotted massal is legyen miert nem jöttetek össze hamarabb.
Ajjj istenem....ezt a kuszaságot....XD
Tépd szét a csajt

Pénteken vesztettem el a szűzességem a barátommal. Mondta hogy tuti mert a gumi is véres volt. Szombaton nem volt semmi ma meg vérzek de nem ugy mint amikor menstruálásnál és még megjönnie se kell hanem majd csak 30ikán. Mitől vérzek?

Legjobb válasz: Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.

Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.
a vérzés az egyé fûgõ lehet hog te olyan vagy aki joban vérzik enyi

Nem érzed furcsának? Vagy csak nekem esik ennyire rosszul? Nem érdekel, mert elbírom viselni csak olyan furcsa! Az hogy ma mondta a barátom azt hogy anyád és apád itthon van? Mások azt mondják anyukád apukád.

Lehet most ég? hogy itt mondom, csak olyan fura volt.Csak nekem esik rosszul?

Legjobb válasz: Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)

Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)
Szerintem fölösleges a szavakon lovagolni, ha egyébként tiszteli és szereti a szüleidet.
Egyszer én is elgondolkoztam ezen, és próbálom a barátom anyukáját, anyukájaként emlegetni, ha szóbakerül, de egyszer kicsúszott a számon, hogy az anyád...De gyorsan ki is javítottam.Ez azért volt, mert én anyámról mások elõtt anyám-ként említem és nem anyukámként....Sajnos köztünk nincs is anya-lánya kapcsolat...Ne vedd ezt problémának!23N
lehet csak kiba szott ideges volt
Igazából én nem érzem ezt cseppet sem "normálisnak". Ha valamelyik ismerõsöm így mondja (akár szóbotlásból, akár direkt), akkor legtöbbször rákérdezek, hogy "mi az hogy anyád?- inkább anyukád, vagy anyud!" és egybõl veszik. Én ezt olyan nem is tudom... pofátlannak tartom. Lehet csak az én értékrendemben van így. Talán ideges volt, vagy ez jutott hirtelen eszébe.. 17L
Nagymama vagyok, a szüleim sajnos már régen meghaltak. Még soha sehol nem mondtam úgy, anyám, apám, csak anyukám, apukám, édesanyám, édesapám. Szerintem nem korfüggõ, mai napig, ha valaki (ritkán ) azt mondja anyád, vagy apád, azonnal kijavítom, és megkérem, az én szülerimrõl így ne beszéljen. Általában megértik.
én sem szeretem ezt a megnevezést de sokaknál ez a bevett és rossz szándék nélkül mondják. ha amúgy nem így szokta akkro kérdezz rá h ez mi volt talán ideges votl
engem is zavar. Barátom tudja, hogy nem jövök ki jól a szüleimmel és õ se. Legfõképp édesanyám hibája nem részletezném, hogy miért. De mikor mégis így mondja barátom hogy anyád ....kicsit [email protected] esik
Nekem is szarul esne, sõt mikor azt mondta hogy nagyanyám az se esett jól, de tudom hogy van ilyen hogy hirtelen máshogy mondja az ember. Nekem is volt olyan hogy barátnõmnek úgy kérdeztem hogy anyád...? Utána nem gyõztem bocsánatot kérni:D
Nekem inkább azt mondja a párom a szüleimre, hogy anyád és apád. Az anyuka, apuka kifejezést gyerekesnek érti, mert a kisiskolások beszélnek így.
Én sem szeretem, ha a barátom véletlenül így mond valamit, de nem szoktam rajta fennakadni. De van egy barátnõm, aki rendszeresen így beszél a szüleimrõl pl. "És anyád mikor jön haza?" "Anyád mit szólt erre?" és õ ezt ráadásul ilyen gúnyosan szokta, arra haragszom.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem, lehet szóbotlás, mert amúgy azt szokta mondani hogy "de aranyos anyukád van"
Mi az, hogy ráuszítottad? Valami kutya a barátod netán?
Mivan?? Te egy fiú vagy, és a barátnõdre ráuszítottad, a Béla barátodat, hogy Béla ÖL! és a barátnõd szakított ezért?
hogy HOVA? mivan?
de miért uszítottad rá a barátodat, ember???
What does the fox say?????
A kérdező hozzászólása: Õ úgy érzi hogy ráúszítottam, mert ráírt azzal kapcsolatba a barátom hogy miért nem akar velük találkozni! És erre megsértõdõtt és szakított velem.
Béla, ÖL! -> Sírok! :D:D:D:D:D
Minek kell erõltetni valamit, amit nem akart még? Én is szakítanék ilyen helyzetben, tök kellemetlen szituációt teremtettél neki. Magadnak köszönheted az egészet.

Ma mondta a barátnõm, hogy neki az anyukája végig cigizte a terhességét. Mi baja lehet késõbb a barátnõmnek?

A nagymamája szerint az anyukája akár napi két doboz cigit is elszívott egy nap. Mi baja lehet késõbb a barátnõmnek? Egyébként most 18 éves, és normális, okos és látszólag semmi baja nincs... De a késõbbiekben?

Legjobb válasz: Ha 18 éves koráig nem lett baja akkor valószínûleg késõbb sem lesz. A terhesség alatti dohányzás nem ugyanaz, mintha õ dohányozna. Csak a véráramba kerülõ dolgok mehetnek át a magzat szervezetébe. A dohányzással valószínûleg ugyanannyit ártott neki mint a tartósítószeres ételekkel, meg egyéb méreganyagokkal ami bekerül egy ember szervezetébe. A legfõbb veszélye egyébként a vetélés, koraszülés, kis születési súly stb. de mivel a lány már 18 éves és nem volt komolyabb baja, kétlem, hogy bármi nagyobb kárt okozott volna benne.

Ha 18 éves koráig nem lett baja akkor valószínûleg késõbb sem lesz. A terhesség alatti dohányzás nem ugyanaz, mintha õ dohányozna. Csak a véráramba kerülõ dolgok mehetnek át a magzat szervezetébe. A dohányzással valószínûleg ugyanannyit ártott neki mint a tartósítószeres ételekkel, meg egyéb méreganyagokkal ami bekerül egy ember szervezetébe. A legfõbb veszélye egyébként a vetélés, koraszülés, kis születési súly stb. de mivel a lány már 18 éves és nem volt komolyabb baja, kétlem, hogy bármi nagyobb kárt okozott volna benne.
Ezt így megítélni nem lehet. Ha szerencséje van, átéli az életét minden gond nélkül. Viszont ha elkapja valami nyavaja, lehet nem lesz olyan ellenálló. De elütheti egy lovaskocsi is.
"Csak a véráramba kerülõ dolgok mehetnek át a magzat szervezetébe Legjobb tudomásom szerint a szén-monoxid meg a nikotin a véráramba jut. Egyébként valószínûleg hajlama lett asztmára, immungyengeségre, allergiára, kisebb tüdõkapacitásra. Rajta nem biztos, hogy kijön, de majd a saját gyerekének átörökítheti.
Megszülöd és felneveled egyedül.Mást nem.Amint látod õ nem akar gyereket
Én elvetetném, mondjuk én nem akarok gyereket. Ha az apja nem akarja, de te igen, megszülöd és békén hagyod az apját vele, ennyi. Nem rinyálsz gyerektartásért, és nem nyavajogsz, hogy nem kíváncsi a gyerekre.
hát valamilyen szinte neki is kéne, hogy beleszólása legyen, mert ha még nem szeretné?! de te hordod a szíved alatt, ez egy olyan kérdés amire szinte nincs jó válasz. nem tudom mennyi idõsek vagytok, de nem hiszem el, hogy nem tudtok kompromisszumot kötni. pl. késõbbre tervezitek a gyereket amit már mindketten szeretnétek és mindketten felkészültetek rá. ez az én vélemények, nem hiszem, hogy itt lenne kettõ egyforma kérdés is, ezt nektek kell megoldani. :)
Hány éves vagy?
Különösképpen semmit. Õ nem akarta a gyereket, téged meg nem érdekelt az akarata. Lehet, hogy megváltozik még, de valószínûleg nem. Majd fizetheti a gyerektartást (már ha van mibõl).
Szegény gyerek. Hallottál már olyanról hogy tudatos családtervezés???? Na ha ez meg van nem kerülsz ilyen helyzetbe.
azt fogod csinálni, amit a hozzád hasonlók: megszülöd, aztán meg kuncsorogsz gyerektartásért és a gyereket az apja ellen uszítod. ügyesek vagytok, gratulálok.
Megint beindult a lepontozó mechanizmus.
http://port.hu/aldatlan_allapotban_nine_months/pls/fi/films... nézd meg, vagy nézzéttek meg együtt ezt a filmet.:)
A védekezésnek közös megegyezésnek kellene lennie. Nem lenne szabad sem a nõre, sem a férfira gyereket "erõltetni", ha nem akarja. Esetleg azt tudom elfogadni, ha a nõ teherbe akar esni, feltétlenül, de aztán nem "tukmálja" az apára, hanem felneveli egyedül, de még ez sem tisztességes. Ki nem akart védekezni? Ha a fiú nem, még akkor se lett volna szabad hagyni!
de nem közös megegyezés a védekezés is?
Utolsó, csak részben értek egyet. Én nem tudtam volna elvetetni akkor sem, ha csak én, az anya leszek neki. Nem a dupla szereteten a hangsúly, hanem, hogy ilyenkor akár az anya, akár az apa próbálja legjobb belátása szerint, ne egyoldalúan nevelni a gyereket. Szerencsére láttam erre jó példákat a környezetemben. Bár változó, ha elváltak a szülõk, olyankor jobban megsínyli a gyerek, mivel ilyenkor az anya gyakran áldozatszerepet vesz fel és túlzottan ragaszkodni kezd a kicsihez, vagy ellenkezõleg, az apa vétkeit benne látja, bünteti ("olyan vagy mint apád" szindróma). A kettõ együtt még rosszabb, összezavarja a gyerek identitását, énképét. Ha a nõ tudatosan vállal egyedül gyereket, ez nem áll fenn, kiegyensúlyozottabb a helyzet.
utolsó, bocs, de egy ember sosem lehet elég kettõ helyett, még akkor sem, ha borzasztóan szereti. egy anya anya lehet, késõbb esetleg barátnõ, de apa nem. és ne is próbáljon az lenni. minden gyereknek kell 1 anya és 1 apa. maga a kép fontos róluk, amit belsõvé tesz a fejlõdése során. ha kimarad az apa, akkor fogadja el, hogy nincs apja. sok szülõnek ezért lesz elkényeztetett, kibírhatatlan gyereke, mert azt hiszi, hogy a gyerekének mindenbõl dupla annyi jár, mint másoknak, mert nincs apja. holott 2 gombóc fagyi helyett 4 nem fogja visszaadni az apját...
Akarod te a gyereket annyira, hogy az elég legyen 2 személy helyett is? Mit tudsz tenni?Gondolkozz el, hogy tudod-e biztosítani a gyereknek legalább az anyagiakat..
Én sosem vetettem volna el, felnevelném egyedül. Gyerektartást se kérnék. Rossz érzés lenne a gyereknek, egy olyantól, akinek nem kellett. De nem is láthatná az apa, ha nem kellett neki.
1. elfogadod, hogy a gyerek apa nélkül nõ fel. az apját sosem fogja érdekelni, vagy max kierõszakolhatsz egy erõltetett láthatást, amit egyik fél sem fog élvezni... 2 elveteted... szerintem ennyit tudsz tenni kb... :(
Ha egyedül is fel tudod nevelni, tartsd meg. Ha a barátod nem akarja, nem kényszeríthet rá, hogy elvetesd, de te sem tudsz mit csinálni, ha õ nem akar gyereket. Akik megjegyzést tettek, hogy miért lett terhes, nem tudhatják, hogy hogy védekeztek. Ha egy férfi nem akar gyereket, akkor huzzon gumit és ne a nõtõl várja, hogy gyógyszert szedjen. Egyik védekezési mód sem 100%-os, így meg volt az esély, hogy terhes lesz a nõ.

Ti is szoktátok pornó és maszti közben nyalogatni a monitort? Barátom mondta hogy meséljek az intim dolgaimról!

Szerintetek ez gáz??

Legjobb válasz: Nem, nem szoktam.. xDDD Jesszusom... F/16

Nem, nem szoktam.. xDDD Jesszusom... F/16
csaj vagy?:D am nemgáz
??? Ilyenrõl még nem hallottam... :) Hát ha neked jól esik, akkor csináld, mással meg ne foglalkozz.
B*zmeg. :D Meló meg edzés után, hullafáradtan megröhögtettél, köszönöm. :D Amúgy nem, nem gáz. Csak töröld le mert foltos lesz. :D
Miért mondta a barátod, hogy mesélj az intim dolgaidról? Neki nem tetszik valami? Szerintem nem gáz, akár meg is rághatod! :D
Én a konnektort szoktam nyalogatni. Engem ez villanyoz fel teljesen.
zárlatos monitor...? Te összetéveszted a vasalóval!
Monitort nyalni? xD És ha zárlatos a monitor, akkor garantál az orgazmus xD Elég abszurd ötlet meg mi a jó abba ha a napi pormennyiséget lenyalod a monitorról ???
Csak akkor, ha érintõképernyõje van. :)
loooolll XDDDDDD
ha lányvagy ne a monitort nyalogasd!;) am kor?
A kérdező hozzászólása: igen lányvagyok!! mért kérdeztek ilyet? amköszi a válaszokat! :)
Nem szoktam. Nem gáz.
Ez vicces.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!