Találatok a következő kifejezésre: A barátom mondta, (609 db)

Mi az, hogy ráuszítottad? Valami kutya a barátod netán?
Mivan?? Te egy fiú vagy, és a barátnõdre ráuszítottad, a Béla barátodat, hogy Béla ÖL! és a barátnõd szakított ezért?
hogy HOVA? mivan?
de miért uszítottad rá a barátodat, ember???
What does the fox say?????
A kérdező hozzászólása: Õ úgy érzi hogy ráúszítottam, mert ráírt azzal kapcsolatba a barátom hogy miért nem akar velük találkozni! És erre megsértõdõtt és szakított velem.
Béla, ÖL! -> Sírok! :D:D:D:D:D
Minek kell erõltetni valamit, amit nem akart még? Én is szakítanék ilyen helyzetben, tök kellemetlen szituációt teremtettél neki. Magadnak köszönheted az egészet.

Valaki segítsen. Az egyik barátom anyjával régen nagyon jóba voltam de múltkor összevesztünk és most a barátom mondta hogy kérjek bocsánatot és béküljünk ki. Valami tanács van? 17/L

Legjobb válasz: Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni,hogy mi történt,de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.

Hát ebbõl nagyon nem lehet tudni, hogy mi történt, de ha a te hibádból vesztetek össze akkor kérj bocsánatot tõle.
A kérdező hozzászólása: Az a barát az exem. Mikor szakítottunk az anyja örült meg minden. De a pasival barátok maradtunk, és meglepõen egyik legjobb haverom lett, közbe nekem van új barátom neki meg barátnõje. Az anyja nem túlzottan szerette ha hülyéskedek ezért megutált..
Hát nem tudom, de én akkor lehet hogy ez esetben hagynám, hogy mit gondol az anyja és nem kérnék bocsánatot..bár ez én vagyok. Viszont ha nem szeretnél feszültséget akkor elintézed egy bocsánatkéréssel és le van tudva az egész.

Buli lesz a barátom haverjánál, és a barátom mondta, hogy lesz jacuzzi is. Egy bulin ez mit takar ha a srácok jacuzzizni akarnak?

mmint meztelenül/fürd?ruhában, sokan vagy kettesben?

Legjobb válasz: mi honnan tudjuk kérdezd meg tõle :D de szerintem jó lesz akár kettesben akár többen lesztek :) én is elmennék ilyen jó buliba 20/L

mi honnan tudjuk kérdezd meg tõle :D de szerintem jó lesz akár kettesben akár többen lesztek :) én is elmennék ilyen jó buliba 20/L
sok pornót néztetek, sztem:D mármint a válaszolók:D
embere válogatja, szerintem vegyél fürdõruhát a ruha alá, aztán ha úgy alakul, majd leveszik rólad
A kérdező hozzászólása: ezt tudtam, hogy valaki meg fogja kérdezni:D felesleges volt paráznom, tényleg csak annyi volt, hogy fürdõruhában többen beültünk egy fél órára
nos, kedves kérdezõ, hogy alakult a buli?:D
Ha egyedül leszel lány, akkor még az is lehet, hogy meg akarnak partizni.. érted, gang bang. Szóval szerintem beszélj a barátoddal és említsd meg neki, hogy nem szeretnél 5 [email protected] egyszerre magadban. Ha meg mégis, akkor érezd jól magad!
utolsó, azért ez nem hinném h reális igy:D
Azért jó, ha elõre tisztázod a körülményeket. Most képzeld el, odamentek és az ajtót öt pucér merevfarkú hústorony nyitja ki nektek.
én nem tenném meztelenül, h ott vannak a pasim haverjai is:D ez a jacuzzi csak annyit takar, h finom meleg lesz, lesz pezsgõ, és jól érzitek magatokat.. semmi mást.. mire gondoltál?
mondom én.. :D mit kell mindjárt kombinalni?:D

A barátom mondta, hogy odaköltözhetnék hozzá az albérletébe, nagyon szeretnék vele élni, de nekem még nincs keresetem. Hogy kéne döntenem?

Az van,hogy a párom egy albérletben lakik egyedül,és mondta hogy odaköltözhetnék hozzá. Õ már végzett a sulival és dolgozik,egyedül fizeti a lakás költségeit és a kajáját is,stb. Én viszont egyetemre járok,még van 1 évem,és dolgozni sem nagyon lenne lehetőségem elmenni suli mellett,mivel bejárós vagyok,sokat utazom,max éjjelre tudnék melót vállalni,de akkor meg semmi értelme odaköltöznöm,hisz soha nem lennénk együtt... De így meg kicsit kellemetlenül érezném magamat,hogy semmit nem fizetek bele az albérletbe. Viszont nagyon szeretnék vele élni,főleg mert keveset tudunk találkozni,és úgy legalább többet lehetnénk együtt. Szerintetek mi lenne a korrekt döntés? Max az ösztöndíjamból tudnék havi 5ezret beleadni,de az nem hiszem h sokat számítana...:( 20/L

Legjobb válasz: na, ezt mondd el szépen neki is! amúgy az 5000 Ft is pénz, és legalább látná, hogy azért próbálkozol te is beszállni.

na, ezt mondd el szépen neki is! amúgy az 5000 Ft is pénz, és legalább látná, hogy azért próbálkozol te is beszállni.
Az albérletbe attól még hogy ott leszel a plussz költség elég kevés lenne. Elenyészõ vízzel több meg talán kis villany, de a fûtés, szemét, net stb. mind megmarad ugyan az. Ha most a szüleiddel élsz akkor max annyit kérj tõlük hogy szálljanak be a kajapénzbe és akkor a pasidat se érzed úgy hogy kihasználod. 23/F
suli utánra kéne elhalasztani, mert ha nincs munkád, és a tanulásra összpontosítasz ez érthetõ is, akkor lehet ebbõl még sok vita.
Azt mondod, bejárós vagy. Az útiköltség nem kevés pénzbe kerülhet. Ha azt bedobod a közösbe, máris jobban járt, mintha egyedül fizetné az egészet. És persze extra fícsörként még ott leszel te is.
költözz oda a háztartással meg kompenzálod az ötös is valami ne becsüld le!

A barátomnak mondták tüdőszűrésen hogy van egy 2cm-es fekete folt a tüdején. Nagyon félek. Miaz? Ugye nemfog meghalni?

Legjobb válasz: Mást nem írtak? Hát ha dohányzik nagyobb az esély valami daganatra, de ezt majd megmondja az orvos. Lehet csak egy fertõzési góc.

Mást nem írtak? Hát ha dohányzik nagyobb az esély valami daganatra, de ezt majd megmondja az orvos. Lehet csak egy fertõzési góc.
A kérdező hozzászólása: annyit mondott, h aztmondták neki, hogy félévente visszakell mennie 1 ellenõrzésre, h nem-e nõ a folt. és javasolnak neki azért 1 vérvételt meg egy MR-t de rávettem hogy holnap azonnalhúzzon el orvoshoz! szóval elmegy kórházba megnézetni miez.
A kérdező hozzászólása: csak nagyon ritkán gyújt rá SZERENCSÉRE! szoval még nem szokott rá
Amúgy nem kell megijedni, ha már valami komolyabb baja lenne, annak komoly tünetei vannak tüdõbetegeknél. Pl. vérköpés, csúnya köhögés stb. Úgyhogy nyugi.
A kérdező hozzászólása: mondja hogy nemérzi magát betegnek hála Istennek nem köhög, nem fáj a mellkasa meg semmi Jaj úgy félek:(
Na még utoljára leírom hogy semmi okod félni :) De majd megnyugszol persze ha megvan az igazi ok.
nem értem
Mi az, hogy ezt-azt, amitol hamarabb el is ment? De nem is ez a lenyeg, hanem h higgadj mar le! Megis mit tehet az a lany rola, hogy amikor meg nem is voltal a kepben, o csinalt ezt-azt a pasiddal, aki meg nem volt a pasid?! Mindenkinek van multja, szoval szalj vissza a foldre, semmi jogod valakit bantani, mert koze volt valamikor a pasidhoz
Hát nemtudom, hogy te mit képzelsz magadról.:) Az én barátomnak is volt 1-2csaj aki elõttem volt, de akkor nem én voltam vele, joga volt bárkivel lenni és akármit csinálni.Szóval higgadj le, most veled van aztán ennek örülj.S az, hogy vele hamar elment, mint veled errõl se tehet szerencsétlen.Úgyhogy vagy gyakorolj vagy törõdj bele.
Komplett hülye vagy, 1 mi közöd van ahhoz, hogy elõtted kivel volt a barátod? Ez az õ dolga ha talált is annyira értelmesnek , hogy elmondja neked a múltját akkor sem azért tette, hogy bosszút állj rajta. 2 Ha zavar akkor magadat hibaztasd, hogy miert adtal a baratodnak lehetoseget arra, hogy elotted massal is legyen miert nem jöttetek össze hamarabb.
Ajjj istenem....ezt a kuszaságot....XD
Tépd szét a csajt

Elég heves lett a búcsúcsókunk a barátommal. Mondta a végén, hogy teljesen felizgattam, ilyet még csóktól nem érzett és ilyet ne csináljak vele, mert ezek után nagyon nehéz elválnia tőlem, nagyon kíván. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Nem rosszul, hanem úgy látszik túl jól csináltad. Ha legközelebb találkoztok akkor vegyél vissza egy kicsit, és a vad vágyaid akkorra tartogasd mikor csak ti ketten vagytok:)

Nem rosszul, hanem úgy látszik túl jól csináltad. Ha legközelebb találkoztok akkor vegyél vissza egy kicsit, és a vad vágyaid akkorra tartogasd mikor csak ti ketten vagytok:)
Mi van? Lefeküdtetek már egymással? Ezeket azok a srácok szokták mondani akik meg akarnak fektetni minél hamarabb. De nem, mért csináltál bármit is rosszul, azzal hogy adtál neki egy jó csókot?
Mindent jól csináltál. Õ pedig jelezte, hogy kész lenne "újabb szintre lépni".
Rosszkor csináltad. Legközelebb próbáld akkor, ha többet is vársz tõle. (Ha még nem akarod, hogy lefeküdjön veled, akkor kézzel segíts be neki.)
Igen. Nem dugtál vele.
most õszintén, szerinted mi rosszat tudtál volna csinálni, ha halálosan felizgattad a barátodat...? ez a normális.
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Aki egy kis lefektetõs huzavonát így félre ért, az minek kezd kapcsolatba egyáltalán. Hogy aztán ekkora baromságokat kérdezzen?
Mér lenne hülye? Am meg mért akarná megfektetni? -.-" Azért mert jól csókolt a barátnõje és a barátja erre felizgult? Nah és? Én is jártam már így, örültem neki :D A barátod meg tanulja meg vissza fogni magát és akkor nem lesz baj. :) Am meg nyugi nem csináltál semmmit rosszul, csak felizgattad a barátodat, aminek csak örülhetsz :D
A kérdező hozzászólása: 15.29-esnek: nem baj, örülj, hogy te ilyen okos, érett és bölcs vagy. Az emberismeretbe meg majd beletanulsz....
15.29esnek pedig igaza van, hülye lány. A pasik kiismerésébe pedig majd beletanulsz:P
meg akar fektetni..ennyi
A kérdező hozzászólása: Miért lennék elszállva? azt írtam le amit õ mondott. Kérdeztem, de nem válaszolt.
Húú, de el van szállva magától valaki...miért nem a barátodat kérdezed errõl?
A kérdező hozzászólása: És Te?:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom... Csak olyan rosszalló volt a hangja:(
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen hevesen kezdtünk, csak beindultunk, de kocsiban, utcán (bár este volt és sötét), azért le kellett állítani magunkat. Még nem volt szex köztünk.
A kérdező hozzászólása: A hülye lány jelzõt hagyd meg a kis barátnõidnek, akik ezt eltûrik tõled, de idegeneket ne minõsíts ezzel, mert ez igazából téged minõsít....

Pénteken vesztettem el a szűzességem a barátommal. Mondta hogy tuti mert a gumi is véres volt. Szombaton nem volt semmi ma meg vérzek de nem ugy mint amikor menstruálásnál és még megjönnie se kell hanem majd csak 30ikán. Mitől vérzek?

Legjobb válasz: Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.

Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.
a vérzés az egyé fûgõ lehet hog te olyan vagy aki joban vérzik enyi
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!