Találatok a következő kifejezésre: A barátom mondja hogy (338 db)

Alapból nincs önbizalom hiányom, de mikor meglátok egy gyönyörű nőt az FHM-ben, vagy itt-ott, és a barátom mondja, hogy ez pl. tetszik neki, akkor azt érzem, hogy én hozzájuk képest nulla vagyok. Hogy tehetném túl magam ezen?

a barátomnak én kellek,ezt mondta,de mégiscsak férfib?l van,és tetszenek neki mások is

Legjobb válasz: Ne foglalkozz ezzel. Ahogy írtad, férfibõl van, tehát természetes, hogy megnézi õket. De ettõl téged még ugyanúgy szeret. És szerintem õ is tudja, hogy a valóságban ezek a csajok sem így néznek ki. Olyan profi fotósokkal, sminkesekkel, és számítógépes programokkal, amikkel õket 'feljavítják' bárki lehet tökéletes...

Ne foglalkozz ezzel. Ahogy írtad, férfibõl van, tehát természetes, hogy megnézi õket. De ettõl téged még ugyanúgy szeret. És szerintem õ is tudja, hogy a valóságban ezek a csajok sem így néznek ki. Olyan profi fotósokkal, sminkesekkel, és számítógépes programokkal, amikkel õket 'feljavítják' bárki lehet tökéletes...
Persze megnézi hisz hûséget fogadott nem vakságot!:) De ha neki nem te kellenél hanem egy ilyen szuper cicababa akkor nem veled lenne! Az FHM es lányokra meg az ilyen magazinos csajokra ne légy féltékeny hisz ki vannak retusálva semmijük nem igazi akár belõled is lehetne olyat csinálni de én biztos vok benne hogy anélkül is elég csinos vagy! Ez régen engem is bántott de te is megnézed a jó pasikat az újságban vagy esetleg az utcán de még is a párod szereted és õ neked az aki minden szempontból megfelel!
Õk nullák hozzád képest. :) "Az igazi lányok nem tökéletesek, mert a tökéletes lányok nem igaziak."
Csakhogy egy férfi válasz is legyen...Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, mindenki megnézi õket.De még õket csak nézni jó, a bnõd mégiscsak a bnõd...Például egy fhmes képre ránézve nem tudnám elképzelni, hogy ezzel a nõvel éljem le az életem. A természetes szépség sokkal többet ér.Legalábbis nálam biztosan, ez az én véleményem. :)
Szerinted mikor fog találkozni az FHM-s csajokkal??? Soha:) Amúgyis veled van, te vagy a társa. Lehet, hogy szivesen eltöltene ezekkel a nõcskékkel is egy éjszakát, de a lényeg, hogy téged szeret:)
Persze, hogy megnézi õket. Kinek kellene FHM-es csaj? Bárkinek, csak nem jut hozzá. Ilyen az élet, tele kompromisszummal. (Most jöhet nekem bárki lepontozással és hasonlókkal, de megnézném, melyik lány rúgdosná ki Geroge Clooney-t, vagy Brad Pitt-et az ágyából...)
A kérdező hozzászólása: hú, köszi:)
Gondolj arra, hogy az FHM-es nõk sem tökéletesek!Hidd el, ismerek párat, és rengeteget dob rajtuk a retusálás!:) Azok a képek csak illúziók a nõk számára!
Küld el a képed és csinálok belõled FHM babát ;) Igaz csak képen, de lesz egy olyan képed :D

Miért viccelődik azzal egy fiú (a barátjának mondja), hogy szüzeknek nem adom meg a telefonszámomat?

Mi van?Akkor most mi van?? Máskor meg azzal viccel,hogy a vonzerejével minden k...-t megkap... Akkor mit akar most??Mi van ???

Legjobb válasz: mert õ is szûz!

mert õ is szûz!
és irigy
A kérdező hozzászólása: Nem néz ki szûznek, eléggé partiarc ...évek óta bulizik
hímringyó?! ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░ ░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░ ░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░ ░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░ ░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░ ░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░
A kérdező hozzászólása: Tessék???
Nincs telefonszáma. :)
A kérdező hozzászólása: Értelmes dolgokat írjatok már.
Mondd meg neki.xD
25? gratulálok. mivel érte el ezt a kiemelkedõ agyi szintet?:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy normális srác, de ez az egy... Valami borzasztó. :S :D Tényleg vannak közös személyiségjegyeim azzal a karakterrel, dehát... :D
ezekután el is hisszük, hogy normális.:D amúgy szerintem csak mondd meg neki, hogy ez nagyon rosszul esik neked, ha meg folytatja akkor nem szeret igazán. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Jó, majd este. :D :)
lehet lekéne borotválni a körszakállat :) de még mindíg jobb mint ha magdus anyushoz hasonlitanál.
Mondd azt neki, h õ meg úgy néz ki, mint Berényi Klaudia férfi mása ;)
Engedd el a füled mellett. Valszeg azért szekál ezzel, mert látja rajtad, hogy idegesít vele! Szóval ne is reagálj rá. Esetleg mond neki, hogy ez már uncsi lejárt lemez, találjon ki jobbat!
Én a kis hugomat szoktam szekálni. De én azzal, hogy egér van itt meg ott. Sajnos mivel most már nem fél ezért ebba hagytam.xD
:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Ugye? :DDDDDD 25 éves! :D
hát mindenkinek van egy nõi illetve férfi mása fogadd el ha pasi lennék akkor berényi miki lennél :D:D
A kérdező hozzászólása: De már annyira idegesííítõõõ! Nem hajlandó abbahagyni...
üsd le :D
Vágj vissza neki! Találd meg az õ nõi megfelelõjét!
Ha legközelebb Mikihez hasonlít, te meg mond neki, hogy nõként olyan lenne, mint Kiszel Tünde. :D Aztán nézd meg, milyen arcot vág. Ha sz.rul esett neki, mond el, hogy te is hasonlóképp érzel, ha Mikihez hasonlítgat. Mi palik ilyenek vagyunk, csak a saját kárunkon vagyunk képesek tanulni..
No szex! Nõk legerõsebb fegyvere...
lol
õ hány éves? netán 10? azok szoktak ilyen baromságokkal szórakozni :)
Am sikerült leoltani vagy még nem?
Van más a képben
Ez csak egy rossz duma/kifogás arra, hogy miért nem akar már veled lenni....
Ja ja ez ilyen lekoptatós szöveg. Csak lehet hogy látja hogy nagyon szereted és nem akar megbántani. Beszéljétek meg. Rosszabb lesz ha utólag tudod meg hogy már mással kavar.
Vagy nincs semmi önbizalma vagy szakítani akar és így próbálja könnyebbé tenni.
A kérdező hozzászólása: Hát eddig nem mondott ilyeneket, az utóbbi 1 hétben kezdte ezt el.
Énis szoktam ilyet mondani rossz pillanataimban, de nem akarok szakítani se megcsalni szimplán túl sokat tesz értem hiába kérem, hogy ne, én meg semmit.. tehát telleg túl jó nekem. Illetve én tudok hibáimrol amirõl õ nem vagy nem érzi hibának. De telleg jó szöveg szakításhoz.
Mert megcsal ami mar hott nyilvanvalo de te annyira balek vagy hogy meg mindig nem veszed eszre.

Miért mondja a barátnõm, hogy borotváljam le a péniszemrõl a szõrt, hogy úgy nagyobbnak tûnjön, amikor az megmérve így is 19 cm?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha bekapta tövig, és elérte a szájával az aljánál lévõ szõrszálakat, akkor lesz borotválás! Addig nem, mert a szõrszálak egyébként nem zavarhatják. Meg egyébként is, legyen neki is valami motiváció benne! :D

Mondd meg neki, hogy ha bekapta tövig, és elérte a szájával az aljánál lévõ szõrszálakat, akkor lesz borotválás! Addig nem, mert a szõrszálak egyébként nem zavarhatják. Meg egyébként is, legyen neki is valami motiváció benne! :D
Borotváld le, de utána szopasd meg minden nap:P
Honnan tudjuk? Kérdezd meg õt!
Szõröss fa-rok?? Nagyon undorító!!!! Ezt pasiként mondom:D Az univerzum elnöke? Mivel 19 centivel?:) Azzal még nem nagyon, , bár igaz..a magyar átlag közt király vagy..de akkor én császár:D Komolyra fordítva..nagyon igénytelen lehetsz ha full szõrõsen hagyod..hányinger.
nem akar szõrt nyalogatni esetleg?
A kérdező hozzászólása: a seggemtõl mérve 31 cm. 5 centi széles, kerülete 15 cm Ennyivel akár már az univerzum elnöke is lehetnék.
Lehet egyszerûen zavarja egy-két kósza szõrszál, lehet csak finoman így akar rávezetni, hogy szõrtelenítsd. Nem olyan nagy cucc az.
Persze hogy a szõrrel együtt mérve 19 az pasikám! XD Vagy a se ggedtõl mérted?
mert 1 nagyravágyó ribizlibokor
szereti black cockot. Fesd be feketére

Anya miért ilyen szigorú? Hogyan magyarázzam el neki, hogy szeretnék kettesben lenni a barátommal és hogy kezdek felnõni? Bármit mondok neki, szinte meg sem hallja?

16 éves vagyok, a barátom 17. 2 hónapja vagyunk együtt. Egy kollégiumban lakunk, ott ismerkedtünk meg. Amíg suliidõ volt, mindennap együtt voltunk, a hétvégéket pedig végigbeszéltük. Most itt van a nyár, és két külön városba kerültünk, kb. egy óra az út vonattal. Eddig miden héten találkoztunk egyszer. Két hete volt a barátom szülinapja, akkor voltam elõször náluk. Elengedett, nem volt belõle semmi gond. Ezen a héten, amikor szintén elkéredzkedtem, akkor nem értette, hogy miért akarok én megint menni. Meg hogy minek kell hozzájuk, miért nem találkozhatunk egy parkban, vagy valahol a városban, mint eddig. Azt megértem, hogy nem akarja, hogy hazahozzam (még), de képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem mehetek el egy napra (reggel 8-kor megyek, este 8-kor jövök).

Legjobb válasz: Nem akarja, hogy leányanya légy.

Nem akarja, hogy leányanya légy.
A kérdező hozzászólása: Teljesen tisztában vagyok a szexel kapcsolatos dolgokkal így a védekezéssel is. Nyilván le fogok feküdni egyszer valakivel, de nem 2 hónap után tervezem. Viszont 16 éves kortól egy több hónapos kapcsolatban ez nem olyan nagy bûn. Viszont nagyon szomorú vagyok, ha csak emiatt nem enged, fájna, ha ennyire nem bízna bennem.
Félt a vonat úton.. Szerintem inkább menjen a barátod, õ a fiú. Egyet értek az elsõ válaszolóval, az is benne van a pakliban, hogy nem akarja, hogy terhes legyél. Ezért mondta azt, hogy miért nem jó ha a parkban taliztok. Hiába van bizalom, egyetértés, õ az anyukád és félt téged...Tudja, hogy nem vagy felelõtlen, de a kamasz szerelem igazán sok mindenre képes. Erre való az mtv-n, a Tini Mamik c. mûsor! Én azt tanácsolom inkább a barátod vonatozzon, és legyetek nálatok, ha ennyire zavarja a lakásos együttlét. 17HKM
A fiú menjen hozzátok. Ne a lány szaladjon a fiú után. Ha anyukád megismeri, akkor lehet, hogy engedékenyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdik iránta, meg nem ellenszenves vele, szimpatikus neki az alapján amit tud róla, de nem akarja, hogy hazahozzam, merthogy majd késõbb. Mondta, hogy neki is sok fiú udvarolt, amikor õ tini volt, de õ sem vitt haza mindenkit... Úgyhogy õ mondja, hogy még ne hozzam haza. És a barátom anyukája és öccse otthon van, tehát ott is szem elõtt vagyunk. Félt a vonaton? Egész évben nem félt, amikor nagy bõrönddel közlekedek heti 2-szer? Télen ráadásul sötétben?
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni, hogy amikor a városban találkoztunk az nem volt több max 3 óránál, mert én nem bírom a meleget, és szívproblémáim vannak, állandóan innom kell, szóval a napfényes város nekem nem való nyáron... Azonkívül mind a ketten kisvárosban lakunk, nem is igazán lehet mit csinálni :/ Ha már vonatozunk egymáshoz, szeretnénk több idõt együtt tölteni, mint maga az út...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem mond meg neki, hogy te azért már elég nagylány vagy, tudsz a szexrõl meg a védekezésrõl. Neked céljaid vannak az életben, nem akarsz fiatalon anya lenni. DE! Szeretnél kettesben lenni a fiúval akit szeretsz. Nem fog történni semmi olyan amire anyukád gondol. Magyarázd el neki, hogy nem vagy könnyûvérû nem fogod odaadni magad néhány hónap járás után. De szükségetek van arra hogy nyugodtan akár összebújva megnézzetek egy filmet, vagy csak kényelmes helyen beszélgessetek. Ne erõltesd ha nem akarja hogy a fiú odamenjen hozzátok. Nyilván mert nincs még felkészülve rá, ha a fiúval találkozna akkor az olyan visszafordíthatatlanná válna. Szóval akkor neki is el kellene fogadnia hogy van barátod. Így hogy ilyen szigorú csak védeni akar. De lehet hogy nem is téged, hanem az õ múltjában volt valami amit rád vetít ki. PL az én anyukámat megerõszakolták 16 évesen. Nem mehettem sehova szó szerint SEHOVA szülõ kíséret nélkül. Suliba hoztak vittek, bulizni nem járhattam. Kérdezgesd anyukádat az elsõ szerelmérõl, egyrészt felidézed benne az elsõ szerelem ismételhetetlen érzését és talán a nosztalgiázás meglágyítja a szívét, másrészt lehet hogy kimond valamit amit eddig titkolt. A másik pedig hogy most már ha eddig kibírtad, ezt a kis idõt a nyárból már kibírjátok, aztán kezdõdik a suli és újra minden nap tudtok találkozni. De mindenesetre ülj le anyuddal beszélgetni.
Kérdezd meg tõle, hogy miért nem engedi.

Miért mondja a barátom azt, hogy a fiús lányokat szereti? És mi van ha a lányos fiúkat is? :S 19L

Legjobb válasz: Azért mondja, mert valószínûleg a fiús lányok tetszenek neki. Ez nem bûn. A fiús lányok pedig nem egyeznek meg a lányos fiúkkal, az két, nem is olyan közeli kategória. De talán az lenne a legjobb, ha nem gondolkodnál ennyit egy ártatlan megjegyzésen.

Azért mondja, mert valószínûleg a fiús lányok tetszenek neki. Ez nem bûn. A fiús lányok pedig nem egyeznek meg a lányos fiúkkal, az két, nem is olyan közeli kategória. De talán az lenne a legjobb, ha nem gondolkodnál ennyit egy ártatlan megjegyzésen.
Már az elsõ kijelentése is épp elég gáz(a te szemszögedbõl fõleg), nem gondolod?
Mert egy aberrált féreg aki a transsszexuálisokra gerjed.
Biszex a barátod, hagyd el. Neked egy igazi férfi kell. Javaslok egy norvég marhapásztort!
Én pl. mindig is fiús lánynak tartottam magam. Inkább fogócskáztam az udvaron, minthogy pónikat toszogassak a sarokban. Mérnök vagyok, érdekel egy csomó minden, ami az átlaglányokat nem, ellenben hidegen hagynak a körömlakkok és mellimplantátum-formák. Ettõl még egészséges nõ vagyok egészséges párkapcsolattal. Fiús lánynak lenni jó. :)
mert rohadt randa vagy
Valószínûleg nem szereti, ha egy nõ hisztizik meg nyávog megállás nélkül, ebben tökéletesen igaza van. Egyébként pedig nem is szép az, amikor valaki már túl nõies nõ. Ettõl még nem biszex a pasid, ne aggódj. Inkább hisztizz kevesebbet, mert szerintem ez a kiejelentés inkább erre utalt. (bocsi ha rosszul gondolom, csak magamból indultam ki) 25F

Rájöhet a barátom valamiből, hogy még szűz vagyok, ha nem mondom el neki?

Mozdulatokból,szavakból...19L

Legjobb válasz: 120x jobb ha elmondod, mert így figyelni fog rád kifejezetten. Enélkül tuti, hogy nem annyira. Szal saját érdeked is. Ez NEM szégyen, ezt értsd meg. Inkább pont abban az idõban vagy, amikor már tudsz önállóan teljes döntést hozni mindenrõl.

120x jobb ha elmondod, mert így figyelni fog rád kifejezetten. Enélkül tuti, hogy nem annyira. Szal saját érdeked is. Ez NEM szégyen, ezt értsd meg. Inkább pont abban az idõban vagy, amikor már tudsz önállóan teljes döntést hozni mindenrõl.
nehogy már szégyelld neki elmondani?! szerintem simán rájön, de ha szeret úgy is elmondhatod neki, ilyenkor nincs olyan hogy "ciki"
Ne sumákolj! Õszintén mond el a barátodnak, hogy még szûz vagy! elsõ voltam
Magadnak okozol kellemetlenséget, egy szûz lány több odafigyelést igényel, a legtöbbjének nem lehet csak úgy ripsz-ropsz betenni, de ha ennyire imádod a fájdalmat és ennyi eszed van hajrá.
Igen.
Rá fog jönni. Elég hangosan fogsz sikítani, ha nem szólsz elõtte.
igen csak õ lány, szóval van szûzhártyája, így ha szeretkezni akartok rájön persze
nagy valószínûséggel igen (szûk a bemeneted , pl)de ez csak egy a sok közûl
Szavakból, hétköznapi mozdulatokból nem. De ha pettingre, szeretkezésre kerül a sor úgy is észre veszi (persze csak, ha tapasztalt), hogy ügyetlen vagy. Jobb, ha tudatod vele, mert egy életre szóló rossz élményben lehet részed; és miért hazudnál a barátodnak? Egy kapcsolatban amúgy sem dukál a parasztvakítás.
Nagyon valószínû, hogy rájön, és ha ez megtörténik, csak magadat járatod le, hogy hazudtál neki.
Szerintem õ arra gondolt, hogy még a szex elõtt rájöhet-e valamibõl. Legalábbis remélem...
Rájöhet. Amikor én elvesztettem, borzalmasan fájt, vérzett is, szóval le kellett állni, mert nem bírtam volna ki, hogy végig bennem van. A mozdulataidon is látszani fog, mert ha kellemetlen, nem fogod tudni tetetni, hogy jól esik. Légy õszinte, megéri!
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vagy vele õszinte?
ha átszakad a szüzhártyás és esetleg véres lesz töle a paplan..:)
A kérdező hozzászólása: mibõl jöhet még rá?
ha kicsit piázol elõtte nem. Tapasztalat. Én is szûz voltam (én 18, csajom 21), ittunk mindketten nemkeveset, megtörtént, és másnap még õ mondta hogy jó voltam az este. Szal ennyit errõl.
Már 12 évesnek gyereke van, elszégyelhetnéd magad hogy neked még nincs!!!!!

Terhes vagyok, és összeszeretnénk költözni a barátommal Keresztanyumhoz. Hogyan mondjuk el?

16 éves lány vagyok és teherbe estem... a barátom is 16 éves és nem tudom hogyan mondjuk el a szüleinknek, de elszeretnénk költözni Keresztanyumhoz, Diósgy?rbe. Azért, mert nem szeretnénk a szüleimre szégyent hozni mert tudjuk, hogy elküldenének minket a jelenlegi otthonunkból:( Félek...

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szerintem 16 évesen nem lehet meghozni egy ilyen komoly döntést. Még nem vagytok felnõttek, egy csomó feladat áll elõttetek, mielõtt gyereket vállalnátok. Hidd el, ha most megszülöd ezt a babád, semmi fiatalságod nem lesz, amit késõbb nagyon fogsz bánni. 16 évesen minden lány azt hiszi, hogy az éppen "aktuális" szerelme az Igazi, aztán dehogyis... tudod, milyen sok "igazi" lesz még...? Attól, hogy megszülöd ezt a babát, még nem váltok éretten gondolkozó emberré. Magatokról sem tudtok gondoskodni, akkor mi lesz a picivel? Én nagyon nem vagyok abortusz párti, imádom a gyerekeket,(éppen ezért mondom el a véleményemet), és szerintem ha megszülöd a babád, sem ti, sem a gyerek nem lesztek boldogok. Légyszíves, gondold át mégegyszer, mielõtt túl késõ nem lenne, és mindenképpen beszéld meg Anyukáddal a dolgot. Ráérsz még felnõttet "játszani", nem szabad ilyen lazán venni az életet. Mi lesz veletek, ha nem jöttök ki Keresztanyuddal? Mentek az utcára a babával? Semmi egzisztenciátok, semmi szakmátok nincs még. Az nem játékbaba, ami a hasadban van, õt etetni, ruházni, iskoláztatni kell! Ne hozz felelõtlen döntést, mert ez mindannyiótok számára végzetes lehet! És még egy - nem kicsit - fontos dolog! Ha a jogi oldalt nézzük, Te még fiatalkorú vagy, Anyukád nélkül nem is dönthetsz egyedül.

22 éves lány vagyok. 16 éves koromban ugyanez történt velem. Nagyon szerelmes voltam, õ volt az igazi álmodoztunk egy babáról, aki meg is fogant. Én elõször nem szóltam a szüleimnek úgy gondoltam, majd a harmadik hónap után, miután nem lehet elvetetni elmondom. A srác roma volt, sõt még az is, na meg még ráadásul a mai napig együtt is vagyunk. A lényegre vissza. Mivel roma a párom kimentem az õ szüleihez hogy mit csináljak, hiszen teherbe estem. Nem volt nagy lakásuk, de azt mondták, ha meg szeretnék tartani a babát valahogy szorítanak, nekem is helyet oda, hiszen a romák abortusz ellenesek:) . Ezt beszéltük. Gondoltam ezzel el van intézve a jövõm és örültem nagyon. Pár nap múlva anyukám észrevette, hogy nem jött még meg a menszeszem. Hiszen õ sunyiba mindig számomtartotta ezt nekem, amit nem bánok egyáltalán. Rákérdezett anyum terhes vagyok e. Elmondtam neki és azt is hogy meg akarom tartani. Aztán irány apám elé. Õ nagyon haragudott, szinte utált érte. Anyummal el akartunk költözni albérletbe. De valahogy mégis sikerült "rábeszélni" az abortuszra. A babát én el is vetettem. Engem az abortusz nagyon de nagyon megviselt egy élõ-halott voltam, hiszen nagyon szerettem volna ezt a babát. Bûnösnek érzem magam még emiatt a mai napig is és ha még most is eszembe jut az a nap meg is könnyezem, de mit mondjak...nem bántam meg. Így utólag belegondolva abba, hogy szétment volna a családom, ami eddig tökéletes volt, iskolát abba kellett volna hagynom, és le kellett volna mondanom még nagyon sok mindenrõl, és tudtam hogy gyerekként nem biztos hogy fel tudtam volna nevelni a picit. Elvetettem tehát a babát, így anyumék sem haragudtak rám, apummal is a mai napig a legjobban kijövök, sõt elfogadták tiszta szívükbõl a páromat. Igaz mamár van egy 3 éves kislányom, van egy fantasztikus családom, van 2 szakmám, jó állásom, és fogjuk rá, hogy ki is szórakoztam magam. Úgyhogy sztem te is gondolkodj el nagyon, mirõl is mondanál le, de én befolyásuloni nem akarlak. És tisztába kell lenned, hogy az a fiú nem biztos hogy veled lesz (de bár ne lenne igazam)és abba is gondolj bele, hogy nagyon csekély összegbõl kell megélnetek majd hárman. Na minden jót! Puszi:)
Egy 16 éves lány (a fiú meg pláne) nem kifejlett személyiség még! Hogyan tudna biztonsággal gondját viselni egy pici gyereknek? "Megcsinálni" biztos nem volt nehéz, csak majd etetni, öltöztetni stb. is kell azt a gyereket! Félreértés ne essék, én a lányt nem ítélem el, amiért így alakult az élete, de jó lenne, ha belátná, hogy õ még nem érett meg a családanya szerepre. Nagyon sok tényezõnek kell együtt állnia ahhoz, hogy ez jól süljön el, de a kérdésbõl azért kiderül, hogy nem minden fenékig tejfel náluk...
én most várok babát, és elmondom, hogy a költségek nem semmik:van egy kb. 3 oldalas lista, amire szüksége van a babócának.Ami szerintem nélkülözhetetlen:babaágy - legolcsóbb, ha használtan veszed is 10ezer minimum. kád: 1500.-, kelengye: turiba is simán 500-1000.-/db., használt babakocsi: minimum 15-20ezer, babás fürdetõ, krémek, olaj, hintõpor stb:5000.-, neked hálóingek, betétek szülés után is van legalább 6000 ft + még amit a szükség hoz. És ez most tényleg egy minimáláras lista, egy csomó mindent nem is említettem... Sokan törnek pálcát az abortusz felett, én sem vagyok abortusz párti, de a felelõtlen döntések is borzasztóak.Egy emberi életrõl beszélünk, ami nem csak arról szól, hogy megszülöm és lesz valahogy.A kis emberkének lesznek érzései, és már óviban nagyon mérges és utálatos lehet amiatt, hogy neki kevesebb van mint a többinek, vagy stresszben él. Biztos családi háttér nélkül csak anyagi, társadalmi lecsúszás várható, emiatt is fontos a szüleid hozzáállása. Munkát találni sulik nélkül gyakorlatilag lehetetlen, gyerekkel+diplomával is nehéz. Mondd el anyukádéknak, biztos meg lesz a fejmosás, mondd el azt is, hogy szeretnéd megtartani, és együtt döntsetek ebben a fontos kérdésben.Bárhogy is döntesz nehéz lesz.
Aki az örökbeadást említette, üzenem neki, hogy én ezen a fórumon egyszer mertem ilyet javasolni egy kislánynak, és rögtön jöttek az ellenlábasok, hogy "nehogy már azért szülje meg, mert mások, akik nem tudnak teherbe esni, boldogok legyenek az õ gyerekével...!" Na én ezért nem javasoltam ezt. Mi nemrég adtuk be az örökbefogadási kérelmet, és nagyon várunk egy babát, úgyhogy gondolhatod, mennyire összeszorul a szívem, amikor ilyesmit hallok... Egyébként persze, ez lenne a leghumánusabb, de a lány azt írja, hogy meg akarja tartani...
Nem tudom, hol vannak a moderátorok ilyenkor:( borzalmas milyen emberek vannak. Dicséretes, hogy vállalnád a gyerekért a felelõséget, de jól gondold meg, hogy meg akarod e tartani. A saját és mások érdekében is, fõleg a gyerek érdekében. Gondolj bele, hogy a barátodra lehet e alapozni, milyen régen vagytok együtt, vállalná e felelõséget. Sajnos a 16 éves srácokat többnyire csak a bulizás érdekli. Keresztanyád el tudna tartani titeket?? És veled mi lesz?? Hogy végzed el az iskolát, és hol fogsz munkát találni?? Szerintem mindenképp szólj a szüleidnek mivel még kiskorú vagy, menj el nõgyógyászhoz, majd egy családsegitõbe. Én abra mennék a helyedben, pedig hidd el nem vagyok abortusz párti:(
Na látom valaki vette a fáradtságot és dobott egy mailt a modiknak :)
Bocsi az 5.ik válaszadó akasztott ki.
Vegyél egy nagy levegõt, és nyugodtan mondd el anyukádnak. Az anyák már csak ilyenek, fenyegetõznek mindennel, mert remélik, hogy attól észnél marad a gyerekük, de azért ha bajba kerül, kitartanak mellette. Lehet, hogy õ is segítene neked felnevelni a gyereket. Keresztanyud amúgy tudja már? Lehet, hogy õt kellene megkérned, beszéljen a szüleiddel.
És keresztanyukád hajlandó eltartani három embert? Mibõl akartok élni?
Ne haragudj, de szerintem 16 évesen nem lehet meghozni egy ilyen komoly döntést. Még nem vagytok felnõttek, egy csomó feladat áll elõttetek, mielõtt gyereket vállalnátok. Hidd el, ha most megszülöd ezt a babád, semmi fiatalságod nem lesz, amit késõbb nagyon fogsz bánni. 16 évesen minden lány azt hiszi, hogy az éppen "aktuális" szerelme az Igazi, aztán dehogyis... tudod, milyen sok "igazi" lesz még...? Attól, hogy megszülöd ezt a babát, még nem váltok éretten gondolkozó emberré. Magatokról sem tudtok gondoskodni, akkor mi lesz a picivel? Én nagyon nem vagyok abortusz párti, imádom a gyerekeket, (éppen ezért mondom el a véleményemet), és szerintem ha megszülöd a babád, sem ti, sem a gyerek nem lesztek boldogok. Légyszíves, gondold át mégegyszer, mielõtt túl késõ nem lenne, és mindenképpen beszéld meg Anyukáddal a dolgot. Ráérsz még felnõttet "játszani", nem szabad ilyen lazán venni az életet. Mi lesz veletek, ha nem jöttök ki Keresztanyuddal? Mentek az utcára a babával? Semmi egzisztenciátok, semmi szakmátok nincs még. Az nem játékbaba, ami a hasadban van, õt etetni, ruházni, iskoláztatni kell! Ne hozz felelõtlen döntést, mert ez mindannyiótok számára végzetes lehet! És még egy - nem kicsit - fontos dolog! Ha a jogi oldalt nézzük, Te még fiatalkorú vagy, Anyukád nélkül nem is dönthetsz egyedül.
Hogy mondd el' Valoszinü nehéz lezs, félsz a reakciotol, de megkell tenned. Nem szabad eltitkolnod a szüleid elöl. Biztos nem fognak megdicsérni, de ha igazàn szeretnek, akor a döntésedet elfogjàk fogadni. De a fiu szülei hogy reagàlnak? Hisz ö is csak 16 öves. Nekem volt 18 évesen egy 16 éves baràtom, bizony a szülök kivoltak akadva, mert féltek hogy baba lesz a dologbol, és ök a fiuknak jövöt akartak, karriert, és nem csalàdot ilyen koràn. Nos az butasàg hogy elkell vetetned. Ha igy lenne, akkor nem szaladgàlna a sok kislàny babàval a karjàn. Bizony sokan szülnek 16-17 évesen, tisztelem hogy igy döntöttél, és nem azonnal abortusz. Ha a babàt akarod, ez azt jelenti képes vagy lemondani a fiatalsàgodrol, a szabadsàgodrol a babàért. Az iskolàt persze a helyedben a baba megléte utàn folytatnàm, annyira azért mindent nem kell feladnod. Egyszerüen àllj ki a döntéseid mellett, és bàrmi történik:ne feledd:anyàs-csecsemöotthon van elég, helyed az lesz a babàval együtt. Én kivànok neked sok sikert, és remmélem beszàmolsz a fejleményekröl. Egy 17 hetes vàrandos 21 éves làny
Tényleg a legjobb perspektíva: "anyás csecsemõotthon"....!!!! Nahát, hogy ez eddig nem jutott eszembe...! Jaj, de jó lesz nekik ott, igazi "családias" környezet! Majd az állam úgyis fizeti az ottlakást egy darabig, aztán lehet gondolkozni, hogy hova tovább szakma, pénz, családi segítség nélkül.... Tényleg, erre aztán érdemes gyereket szülni!!! Ezt most komolyan mondjátok?? Senki bele nem gondol, hogy milyen sorsa lesz annak a szegény gyereknek?? Ha a válaszolók között van igazán szegény körülmények között, vagy állami gondozásban felnõtt ember, biztos, hogy nem tanácsol ilyet ennek a szerencsétlen lánynak!
Szerintem annyi választ kaptál már hogy belebonyolódsz.. Elõször beszélj a szüleiddel, atán írd le mi történt, vagy tegyél fel egy újabb kérdést, hogyan tovább, mit mondtak.. Ha a gyámhatóság kiemel a családból, akkor nem lakhatsz tovább a szüleiddel... Egyenlõre azthiszem szüleid tartanak el, joguk van tudni mi van veled, ne aggódj a beszélgetés miatt, túll leszel rajta és akkor jobban lesz mibõl kiindulni, mert így már senki sem tudja hol áll a dolog, lévén, hoy nem szóltál hozzá a sok válaszhoz., vagy elmentél a netrõl, vagy beszélsz épp a szüleiddel, vagy mi.
a legegyszerûbb a legegyenesebb út..elõször te egyedül állj eléjük-vagy inkább ültesd le õket-és mondd el nekik, beszéld meg velük.utána már a barátodat is bevonhatod.ennyivel azért tartozol nekik..
ÁÁÁ-nak! lényegében azért válaszol mindenki ilyet, mert a kérdezõ anyja még nem is tudja a dolgot..és igen ha azt írta a kérdezõ, hogy kitennék õket a szülei a mostani lakhelyrõl, mibõl gondolnátok , hogy az anyuka ez a mondat után úgy döntene, hogy támogatja a lányát a baba megtartásában.. ??? Ha kitenné, akkor tuti nem támogatja, mert 18 év alatt csak szülõ beleegyezésével lehet ilyen súlyú dolgokban dönteni, ugyanis ha elmenne a kérdezõ a keresztanyjához, akkor nyilvánvalóan át kéne vegye a gyámságot felette két évig, ha az anyja, apja nem intézkedik mellette. A családsegítõ pedig abortuszdöntésekben segít, de ha nincs a kicsi babának a jövõje biztonságos alapokon , akkor a szülõ ( a kérdzõ anyja )eldöntheti, kényszerítheti a lányát ab-ra, ( sok esetben a családsegítõ meggyõzõ ab-ellenességben) illetve lemondhat és kiteheti az utcára, ahogy azt a kérdezõ mondta. 16 év betöltése után a gyermek egyetlen törvényes joga, hogy attól a naptól nem iskolaköteles és dolgozhat!!!! Nagyon sok helyen lehet viszont segítséget kérni, és még azt is feldobnám, hogy anyaotthonokban vannak fiatalkorú anyák. Valaki pedig írta , hogy a kérdezõ nem biztos, hogy felelõtlenségbõl esett teherbe, EZ VALÓBAN LEHET ÍGY IS! DE! Teljessen mindegy a teherbeesés módja, mivel a hasában fejlõdik egy élet, aki úgy indult, hogy 9 hónap múlva kibújik..fogalma sincs ki az anyukája, lesz-e apukája, és jobb lesz-e neki itt kint.. Nyílván fog segítséget kapni, ha meg is tartja a babát, mert valljuk be sok kis-fiatal korú eltitkolja, megszüli a wc-ben stb..., ha õ segítséget kér biztosan támogatják..ehhez javaslom KERESSEN FEL EGY VÉDÕNÕT!!!!! INGYENES! A kérdésébõl viszont úgy értelmezem, hogy a szülei egyáltalán, a keresztanyja meg nem biztos, hogy támogatná..ráadásul a barátja (az apa) hát kitudja-nagyon fiatal még és nem kötelezhetõ semmire egyenlõre, de ha fizet is nem biztos, hogy együtt maradnának.
Hát ezen a "nehogy már más legyen boldog vele" dolgon én is kiakadtam. Babát szerintem csak akkor szabadna elvetetni, ha betegen születne, vagy ha a megszülése veszélyeztetné az anyuka életét. Ha van mód arra, hogy egy szeretõ családban felnevelkedjen (márpedig rengetegen szeretnének örökbefogadni gyereket), akkor mindenképpen az az érdeke, hogy élhessen. A legoptimálisabb megoldás persze mindig az, ha a saját vérszerinti anyukája neveli fel szeretetben, de egy másik anyának odaadni is milliószor jobb, mint elpusztítani.
"Mi az hogy 16 évesen nem döntheti el, hogy szül -e, vagy sem???ÁÁÁ --na ez a válaszoló vagyok, és az utána válaszolónak üzenneém: Ne értsd félre, én csak azon húztam fel magam, hogy a kérdezõ egyértelmûen leírta: meg akarja tartani a babát. Erre mindenki letámadja, hogy márpedig vetesse el, meg lehordják mindennek. Õ nem hiszem hogy ilyen tanácsra várt. Mint írtam, KELL neki a segítség anélkül nem megy. De nem kell egybõl az abortuszra biztatni, mert fiatal.
Az elõzõ válaszolónak: Több ismerõsöm is van, akik tizenévesen szültek, vagy õket szülte az anyukájuk tizenéves korában, mégis szeretetben és biztonságban nevelkedett fel a baba. Ilyenkor lényegében a fiatal anyuka családi hátterén áll vagy bukik a dolog, hogy õk mennyire állnak ki mellette és segítenek neki.
"Mi az hogy 16 évesen nem döntheti el, hogy szül -e, vagy sem???ÁÁÁ " Gyakorlatilag mindnyájan ezt írtuk elõtted! Ne butáskodj, hogy dönthetne egy 16 éves lány ilyen fontos dologban? 18 éves koráig, vagyis nagykorúságáig csak a szülei, vagy a gyámja engedélyével szülhet, házasodhat stb. Elég baj, hogy sok kislány mégis szül ebben a korban, "elbabázik" egy darabig, aztán amikor már nem annyira izgalmas, vagy esetleg nem tudja etetni a gyereket, akkor mehet szegény állami gondozásba, vagy mennek együtt anyaotthonba, és mindkettejüknek el van cseszve az élete... Ha valamiben nem vagy kompetens, akkor szerintem ne hurrogj le másokat!
Úristen a 4. válaszoló nagyon kiakasztott...!!! Mi az hogy 16 évesen nem döntheti el, hogy szül -e, vagy sem???ÁÁÁ Igen, nagyon felelõtlen voltál, de SENKI nem kötelezhet rá, hogy elvetesd a babád. Elõször is beszéld meg anyuddal, kérd meg, hogy legyen veled, és számithass a segítségére. Ebben a korban képesek vagytok anyutok szeretetét alábecsülni, pedig gondolj bele, õ is ANYA. Ha ezek után mégsem áll melléd, akkor kérd más segítségét. Amúgy meg miért szégyen egy gyerek, egy unoka? Vagy ma már csak 30 éven felülieknek szabad szülni??? Ha meg csámcsognak rajta a környezetedben, ne foglalkozz vele, minden csoda 3 nap, aztán meg majd azt látják, hogy de szép gyerek, stb... Az viszont tényleg bizti, hogy 2 16 éves nem könnyen birkozik meg a gyerekneveléssel, és anyagilag se könnyü.
Én sem vagyok abortusz párti (bár sajnos nekem is volt egy), de én a helyedban nem tartanám meg a babát. Hiszen még ti is gyerekek vagytok. Hogy nevelnétek fel? Majd a keresztanyukád nevelné? Nem hiszem, hogy neki akarod szülni a picit. Ráadásul nem hiszem, hogy egy 16éves fiúban van akkora felelõsség, hogy veletek is maradjon. Õket általában még a bulizás és a haverok érdeklik. A másik amit az elõttem válaszoló írt, hogy nem hiszem, hogy a keresztanyukád eltartana plusz 3embert, mert ugye ti nemdolgoztok, és a babára sok pénz kell.Elõbb végezzétek el a sulit, tanuljatok, dolgozzatok, éljetek, aztán pár év múlva gondolkodj ezen. ÉS VÉDEKEZZ!!! Egy gyerek nem játék, és az abortusz sem az. De egy gyereknek nem olyan anyára van szüksége, aki bulizik meg mit tudom én. És nem minden hónapban másik apa kell neki, hanem egy stabil család.
Ja és utolag:IGENIS ÀLLAMI GONDOZOTT VOLTAM, EZÉRT NEM FÉLTEM AZ OTTHONT AJÀNLANI. sOKSZOR egy otthonban szebb jövöt lehet kialakitani, mint bàrmelyik putriban......

Mindig a barátom mondja meg, hogy mikor találkozunk mennyi idõt töltünk együtt, mikor beszélünk és ez kezd nem tetszeni, mit tegyek?

Nem akarom, hogy azt gondolja, hogy mindig csak rá várok, az õ hívására, üzenetére és, hogy mindig akkor beszélünk és találkozunk, amikor õ akar...Annak is örülnék, ha minden nap beszélnénk, de ha neki erre nincs igénye...Mit tehetnék szerintetek, azon kívül tudom, hogy ezt elmondom neki, amit nem szeretnék, mert szerintem nem lenne eredménye és nem akarok konfliktust?

Legjobb válasz: papucs vagy?

papucs vagy?
nem biztos hogy igénye nincs lehet ideje nincs a kettõ nem ugyanaz :DVAGY ha igénye nincs akkor ezt meg kéne beszélnetek ezért vagytok egy pár nem???
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az estét a haverjaival tölti és nem beszélünk, de attól még elõtte vagy utána irhatna. Majd másnap ír, amikor neki tetszik. Szerinte amúgy nem kell minden nap beszélni, kivéve, ha több napig nem találkoztunk. De ha elõzõ nap találkoztunk pl. akkor másnap nem ír....
miért nem hagyod ott?
Meglepõ módon a szád arra is jó, hogy elmondhasd vele azt, ami téged zavar. Nem, nem nekünk, hanem annak akivel kapcsolatban zavar az a dolog. Ha ketten nem tudjátok megoldani, akkor az a helyzet, hogy külön-külön kell megoldást találnotok. Megjegyzés: a barátod egy érettlen barom, te pedig egy h lye pi sa vagy, hogy eltûröd.
5-ös jól beszélt ott a pont.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!