Találatok a következő kifejezésre: A barátom mondja, ha elmegyek az (2 db)

A barátom azt mondja, ha elmegyek az egyetemi gólyatáborba, elhagy... Mit tegyek?

Már 6 éve 1ütt vagyunk,eddig nem nagyon mentem bulizni,mert mindig azzal jött hogy vége lesz,ha megteszem.De azért ezt nem lehet a végtelenségig csinálni!! Már eleget bizonyitottam neki,nem csaltam meg,de az egyetemet nem akarom úgy végigcsinálni hogy nem mehetek oda ahova szeretnék,nem ismerkedhetek emberekkel mert kiborul meg vádaskodik...!! Ez nagyon szar...tudom hülye vagyok h nem hagytam még ott,majd biztos ezt mondjátok,de szeretem ?t,mert egyébként egy csodálatos társ! És most igy is elég sok változás lesz az életemben:új suli,elköltözés otthonról és akkor még vége is legyen? Ez így egyszerre tul sok nekem...:(

Legjobb válasz: Szia!nem korlátozhatsz téged elvégre te is fiatal vagy mennél bulizni ha meg akarod csalni igyis-ugyis megfogod!Jobban is bizhatna benned,ez igy nem normális,ülj le mondd el neki hogy nem akarod megcsalni és nem is fogod.Ha ezek után is fenyegetözik akkor jobb neked nélküle:S

Szia!nem korlátozhatsz téged elvégre te is fiatal vagy mennél bulizni ha meg akarod csalni igyis-ugyis megfogod!Jobban is bizhatna benned, ez igy nem normális, ülj le mondd el neki hogy nem akarod megcsalni és nem is fogod.Ha ezek után is fenyegetözik akkor jobb neked nélküle:S
Ha õ ilyen birtokló típus, te meg másik városba költözöl a suli miatt(?), akkor úgyis kiborul a bili. Akkor meg már jobb, ha elmész gólyatáborba azokkal, akikkel koptatod majd a padokat. Nehéz döntés, de jobban jársz, ha adsz magadnak egy esélyt - meg neki is, hogy ezt komolyan gondolja-e.
Van amig szeretetröl meg féltésröl beszélünk, de ez már nem az!!Nem normális hogy 6 éve nem enged bulizni téged !!
már 6 éve ki kellett volna dobnod. Amit csinál veled, az érzelmi zsarolás. Te meg eddig bedõltél neki. Ezután ne tedd.
a golyataborokban mindenki dugni akar (en is ugy mentem oda, csak nem jott ossze :D), szoval talan ezert fel tole. de ha mindig ilyen az mar tenyleg beteges.gondolkodj el rajta, hogy erdemes-e vele maradnod.
A gólyatáborok sajnos manapság csak a züllésrõl és a dugásról szolnak. Az emberi butaság teljes betetõzése. Én tavaly voltam de másnap haza is mentem. Félreértés ne essék nem vok se csunya sõt, se dagadt, se nyomorult lelkileg csak egyszerüen nem fért bele nekem amik ott folynak. Szoval én megértem a barátod teljesen, ha szereted nem mész el, mert ha elmész és "vissza kell fognod magad" ott nem fogod tudni magad jol érezni valszeg..
Szerintem is jó dolog, hogy ennyire félt, mert ez azt jelenti, higy nagyon szeret téged. Csak már túlságosan is. Ezért nem kell szakítanod vele, viszont azt elhiszem, hogy tényleg nagyon idegesítõ lehet. Tudom milyen érzés, én 6 éve vagyok a páromal és még mindig nagyon féltékeny és nem engedne el sehová, így együtt megyünk a barátokhoz is. Muszáj abba a táborba elmenned? Szerintem se éreznéd jól magad, feszengenél, mert az tényleg csak a buliról szól. Inkább menj el a pároddal egy hátvégére kirándulni, sátorozni, tábortüzeztek, szeretkeztek éjjel, nincs ennél jobb szerintem. Jobb mint egy gólyatábor. De azért azt se engedd, hogy a párod teljesen "rádtelepedjen", neked is legyenek önálló gondolataid, döntéseid!
én teljesen megértelek...az ilyet nem lehet csak úgy eldobni..meg könnyû ilyen szavakkal dobálózni, h hagyd ott a francba..., de ha közelebrõl nézzük a dolgot..ez valahol jó, h ennyire féltékeny, mert ebbõl látszik, h mennyire nem akar elveszíteni, nem?? jó monjuk az eléggé "érdekes", h enniyre meg nem bízik benned....sztem próbáld vele megbeszélni az a legjobb
Ahelyett, hogy örülnél neki, hogy ennyire félt inkább azon gondolkozol, hogy elmész 1 buliba ahol jól szétiszod az agyad és megdugnak 4en egyszerre. Tegye fel az a kan a kezét aki ezt hagyná a barátnõjének. Ennyit érnek manapság a lányok. Nem becsülik meg ha 1 férfi hûséges és ezt elvárja a másik oldalról is.
oki doki:) ez mar mas. de igy feljon megegy problema. 27 eves letedre miert hagyod magad ennyire iranyitani? nem vagy mar pisis teenager, hogy elolvadjal egy ket mosolytol meg hulye igerettol (a fenyegetozesrol nem is beszelve). nezd realisan a dolgokat es donts belatasod szerint! itt csupan egyetlen kerdesnek van helye: mi a jo neked?
A kérdező hozzászólása: Mi az h másodikos korom óta?? Na jó, tisztázzunk vmit: 27 éves vagyok, csak most kezdem majd az egyetemet.Tehát 21 éves korom óta van meg a pasim.Így már világos?
ez azt jelenti, hogy te masodikos korod ota tartasz baratot? raadasul ugyanaztat? mar ne is haragudj, de aki ebben a korban ezzel foglalkozik az ne csodalja, hogy ovni probaljak. (nyilvan nem ismersz mas ferfit rajta kivul -ha igen akkor szegyeld magad- es fel a csavo nehogy hirtelen kedvet kapjal az idegen hus oromeire! -es most nem egy jol atsult kolbaszra gondoltam :D )
A kérdező hozzászólása: Dehogyis, egyetemi gólyatáborról van szó...sztem valamit félreértett az elõtted válaszoló...
Nyugodj meg az általános iskolai táborban is dugnak, sõt a ballagáson 8. végén pár éve már a lyukas fillér helyett kotont szokás adni mert utána megszállják a kis tetvek a környezõ parkokat! Személyesen látom évente egyszer, ne jöjjös semelyik se a kamuszöveggel hogy ez baromság! A problémádról meg az a legtermészetesebb hogy félt az ilyen helyekrõl mert nyilván annyira "megbízhatónak" tart hogy tudja mi lehet az akció vége, meg tudja hogy ha leiszod magad elszáll a maradék gátlásod is, mit gondoltál mire jók az egyetemi gólyabálok ha nem a 3 napos csontrészegségrõl meg dugásról úgy általában mindenki mindenkivel. A miénken állítólag egy csomó faszi is egymásra mászott miután végigmentek a kurvákon, sõt bevetették az egyikük kutyáját is, ha már kreatívan ellesték az egyik zs kategóriás jenki bulimoziból, mert ez manapság állítólag teljesen elfogadott.
mi van??? gimnazium??? abban a hittben eltem, hogy egyetemi golyataborrol beszelunk...hateves kapcsolatot nehezen tudok elkepzelni meg a gimnazium elott...hmm...hogy mik vannak?!
tökjó. gimnáziumos gólyatáborba is dugnak? :D
A kérdező hozzászólása: én megbecsülöm õt, nem arról van szó, hanem hogy teljesen be akar korlátozni. Jó, tegyük fel hogy most nem megyek el a táborba, de akkor meg késõbb borul ki a bili, nem? Mert lesznek más bulik is, azt meg nem tudom megigérni hogy nem fogok egyikre sem elmenni...és mondtam hogy jöjjön velem, de õ nem egy bulizós tipus, inkább otthonülõ...hát nemtudom, mi lesz , de a piknik az jó 5let! :) írjatok még!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, eléggé befolyásol a pasim, de egy csomó kérdésben magam szoktam dönteni...pl.ebben a továbbtanulási kérdésben is le akart beszélni, de én nem hagytam...! :) szóval csak ha a szivemre hallagatok, akkor mondom azt hogy nem akarom elvesziteni, de ha az eszemre, akkor tudom hogy ésszerûbb lenne szakitani, mert hát szeretnék még mást is megismerni az életben stb.Csak hát nagyon kötõdök hozzá és ezért nehéz elszakadni, pedig tudom h elõbb-utóbb el kell...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!