Találatok a következő kifejezésre: A barátom mondja, ha (183 db)

Úgy érzem, hogy szeret a barátom, de ha valaki megkérdezi tőle hogy van-e barátnője akkor mindig azt mondja, hogy nincs. Ennyire szégyell? Vagy miért lehet ez?

Legjobb válasz: 1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.

1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.
3-as, arra gondoltam, hogy ha egy lánynak mondja, hogy nincs barátnõje, azt azért teheti, mert esetleg akar valamit attól a lánytól a jövõben. Ha pedig pasinak mondja, akkor vagy játssza az eszét vagy tényleg szégyelli a kérdezõt... :-/
Akkor mondja ezt, ha nõ vagy ha férfi kérdezi tõle, hogy van-e barátnõje? Mert nem mindegy... :)
Lehetséges, hogy egyoldalú az érzésed. De az is elõfordulhat, hogy kevés vagy neki és kifelé kacsingat a veled való kapcsolatból.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!
teljesen mindegy kinek mondja, nem gondolja komolyan tévedsz nem szeret, sajnálom N
Sajnálom, de nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem hazudna errõl. Az egy dolog, hogy nem úgy mutatkozik be, hogy xy vagyok, van barátnõm, na de ha rákérdeznek és letagadja az gáz.
Inkább elveszlik, de okosabbnak érzi magát.
wtf
A kérdező hozzászólása: én se értettem az elsõ választ. Azt hiszem, ismét ki kell majd irnom a kérdést
Nem az igényei nõnek meg, hanem olyan, vagy hasonló fiúkat keres, mint a barátja volt, és ezt senkiben nem fogja megtalálni. Egy idõ után elfelejti a barátját és könnyebben nyit normális fiúk felé. De ezt az idõt nem mindig érdemes kivárni, fõleg egy szép lánynál, mert a végén még lemaradsz róla.
Igen, lehet hogy igaz. Mert ha valaki egy adott szintû párt talált aki megfelelt neki akkor nem fogja legközelebb alább adni. Mert azok nem felelnének meg neki. Én is minimum olyan kaliberû pasit keresek mint az ex volt, intelligenciában értékekben külsõben kb. Sajnos nagyon kevés az ilyen. De a barátom is azt mondta hogy az én szépségem után már nem felelne meg neki egy rondább lány, és kapcsolatok szintjén is igaz hogy ha egyszer valamilyen kapcsolatban jól éreztem magam, megfelelt az igényeimnek akkor nem fogok egy teljesen más fajta dologba belemenni hanem ugyanilyet próbálok kialakitani. Úgyhogy igaz!
Nem feltétlen igaz. Nekem egy barátom volt, már régóta nem vagyunk együt. Az idõ múltán elfeledtem, stb, és most egy másik srác tetszik, és ha kettõjüket összehasonlítanám, ég és föld kettõjük között a különbség. Szóval, szerintem ez a dolog személyfüggõ.

Szeret még? Soha sehova nincs kedve a barátomnak menni, ha megyünk bevágja a flegma és durcás fejet, egész este duzzog és e mellett elég sokat veszekszünk egy ideje. Azt mondja szeret, de én kételkedek benne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hagyd el. Az enyém is ilyen volt, késõbb már az lett belõle hogy egész nap a TV elõtt volt, és ha akartunk menni valahova, egy évig azt ûzte, hogy: LEmaradtam a meccsrõl miattad, mit akarsz még? Nem éri meg.

Hagyd el. Az enyém is ilyen volt, késõbb már az lett belõle hogy egész nap a TV elõtt volt, és ha akartunk menni valahova, egy évig azt ûzte, hogy: LEmaradtam a meccsrõl miattad, mit akarsz még? Nem éri meg.
Kérdezd meg, hogy mi baja van. Úgy általában. Mond neki, amit most itt leírtál, és csikard ki belõle, hogy mi baja van a fene jó dolgában.
Ezt vele kell tisztáznod. De billeg a dolog.
Adri244 válasza: Szerintem is hagyd ott lehet hogy szeret de ha nem képes egy kis áldozatot hozni sem a kapcsolatotok érdekében akkor nem ér neki sokat csak el van meg kényelmes neki. Nem szabad hagyni hogy mindig az legyen amit ö akar különben elnyom!
Próbálj valami olyan programot szervezni ami tetszene neki. Ha aztán kedvet kap hozzá lehet viszonozza és elindul valami.
A kérdező hozzászólása: Próbálok olyat szervezni, ami neki is tetszhetne, de csak nyávog. Néha rosszabb, mint egy csaj.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 2 éve vagyunk együtt. Én mindig mondom, ha van valami bajom, de állandóan tereli a témát. És nem új problémákat mondok neki.
Köpd le. Vagy vazelin. De a sima oboázás is biztos megteszi.
Bekened sikositoval vagy kezkremmel.
Csorgasd a nyáladat a kezedre, és úgy verd neki.. vagy cumizz neki egy nagyon kicsit, aztán elég nedves lesz!
Esetleg ha ezt tõle kérdeznéd meg? Látom, azért a f**szcibálás már megy, de a kommunikáció nem.
Hugyozd le.
nem akart rosszul fogalmazni vagy rosszat mondani, de amúgy ha beveszed a szádba akkor könnyen megoldod ezt a problémát és legbelül õ is ezt szeretné

Ha a barátoddal mondjuk elég gyakran csak fél órátok van együtt lenni mig hazakísér a munkahelyedről, akkor te annak a nagy részét az anyáddal beszélnéd le telefonon?

Ez parasztság szerintetek?

Legjobb válasz: Azért én elbeszélgetnék errõl a lánnyal. Hány éves egyébként? Bár egy 14 évestõl se várnám el, hogy azonnal hívjon, amint kilép az utcára. Igen, parasztság.

Azért én elbeszélgetnék errõl a lánnyal. Hány éves egyébként? Bár egy 14 évestõl se várnám el, hogy azonnal hívjon, amint kilép az utcára. Igen, parasztság.
HA-HA láttod mennyi feminista van ezen az oldalon? O: Rettentõ itt férfinak nincs helye, sztem inkább kérdezd más oldalon..
ja, és ha tényleg csak az a fél óra van akkor igen parasztság, mink ment eleve veled
Sok problémád lesz még anyóssal ha vele maradsz, igazi kis anyuci pici fia, nagy szenvedések árán lehet csak az értékrendet átállítani hogy te legyél az elsõ fõleg ha anyuci jó fej és bír téged, de még akkor se ha mondjuk fúr .
Valamit jelez, az biztos...
Mennyi idõs a barátod?
parasztság? : az, ha ellenkezû nemûvel kettesben valahol vagytok ne telefonálgasson/smsgezzesen stb, fõleg ha jártok s ennyi idõtök van egymásra
A kérdező hozzászólása: Nem az anyja hivogatja, hanem ahogy kilép a munkahelyérõl, egybõl: "Bocs, de fel kell hivjam anyukámat, hogy ne aggódjon" És ez minden nap.
Akkor anyuci pici lánya. :-) Nem mindegy, hogy ki és miért telefonál. Az én barátnõmet is hívogatta az anyja... míg rá nem szólt, hogy most már hagyjon békén bennünket.
A kérdező hozzászólása: Szerintem félre értetted. A csaj beszél az anyjával, nem a pasi, aki hazakiséri a csajt. Úgyhogy nincs semmi anyuci pici fia. :)
Dobd! én is átmentem ezen, és egy nagy kula az egész!

Szerethet meg a baratom ha mar nem mondja?

a baratommal egy heten csak max.ketszer talalkozunk,igy hetkoznap csak irogatunk egymassal chatelos oldalakon.1 honapja jarunk,es ezelott minden nap mondta,hogy szeret....most viszont mar nem mondja,de en ugy gondolom,hogy szeret,, csak nem mutatja ki?most az egyik haverja talalgatott,hogy minket szet szedjen,ez lehet az oka?

Legjobb válasz: Vigyazz az ilyen haverekkel, nagyon roszindulatuak szoktak lenni!Lehet a baratja befolyasolta kicsit, de szerintem kerdezd meg a baratodtol, h miert nem mondja?! Az is lehet h mar lenyugodott, es kicsit biztosabb a szeretetedbe.sracok amugysem szoktak gyakran mondani.A baratommal mikor eloszor jartam, folyton kerdezte,ha szeretem-e, meg o is, aztan osszehuztak, majd meg joooparszor jartunk es jarunk.Mostanaban egyaltalan nem mondja, de viszont a viselkedesevel kimutatja, h meg melyebbek az erzelmei mint azelott.Beszeld meg vele!De ne hisztizz,mert megijed, es a baratjanak fogja adni az igazat, ha tenyleg o volt az okozoja. CSak nyugisan

Vigyazz az ilyen haverekkel, nagyon roszindulatuak szoktak lenni!Lehet a baratja befolyasolta kicsit, de szerintem kerdezd meg a baratodtol, h miert nem mondja?! Az is lehet h mar lenyugodott, es kicsit biztosabb a szeretetedbe.sracok amugysem szoktak gyakran mondani.A baratommal mikor eloszor jartam, folyton kerdezte, ha szeretem-e, meg o is, aztan osszehuztak, majd meg joooparszor jartunk es jarunk.Mostanaban egyaltalan nem mondja, de viszont a viselkedesevel kimutatja, h meg melyebbek az erzelmei mint azelott.Beszeld meg vele!De ne hisztizz, mert megijed, es a baratjanak fogja adni az igazat, ha tenyleg o volt az okozoja. CSak nyugisan
Ha sokat mondjátok, hamar elkopik.

Szerintetek jól teszem, ha nem mondom el neki, hogy megcsaltam a barátjával? (Bővebben lent, kérlek mielőtt válaszolsz olvasd el! )

Régóta van párom és nagyon szeretem őt.De van egy két "barátja" akik többször is kiakartak kezdeni velem. Ez engem eléggé zavart, el is mondtam neki,de nem hitte el,azt mondta a barátai tiszteletben tartják,hogy az ő barátnője vagyok.Ez rosszul esett, de nem neveztem meg a "barátokat". Hogy ne kelljen csalódnia bennük. A hétvégén voltunk buliba,ahol én tovább maradtam mint párom,és újra kikezdett velem az egyik illető. Próbáltam ellenkezni,de az igazság az,hogy annyira sokat ittam,hogy nem bírtam. Így elcsattant pár csók. Õ tovább akart menni,én mondogattam,hogy nem szabad,mert a párom barátja, mire ő csak annyit mondott h "leszarja". Elég erőszakos volt,de nagy nehezen sikerült kiszabadulnom a karjaiból. Azóta nem beszéltünk,ő már találkozott a párommal,de semmit nem mondott neki,úgy tett mintha mi sem történt volna. Nekem azóta bűntudatom van,sírás kerülget folyton.De nem akarom neki elmondani. Nem bírnám elviselni,hogy fájdalmat okozzak neki és két emberben is csalódnia kelljen akit szeret. Megérdemlem,hogy szenvedjek,de neki nem akarok rosszat. Arra is gondoltam,hogy elhagyom,mert jobbat érdemel nálam, annak ellenére,hogy vele tudnám csak elképzelni az életemet. Mindent megadnék érte,de nem tudom vissza csinálni azt az éjszakát.. :(

Legjobb válasz: hát azt mondanám hogy mondd el neki, mert úgy tisztességes, de te ismered a barátod hogy mi hogyan esne neki.. ebbe én nem szólhatok bele:) én tanácsolom, hogy tudasd vele mi is történt azon az éjszakán, de ha benne van hogy szakít veled emiatt akkor ne mondd inkább, hiszen te is nagyon megbántad és nem az van hogy "jajj de jól érzeted ott magad a másik pasival" és hazugság lesz a kapcsolatból

hát azt mondanám hogy mondd el neki, mert úgy tisztességes, de te ismered a barátod hogy mi hogyan esne neki.. ebbe én nem szólhatok bele:) én tanácsolom, hogy tudasd vele mi is történt azon az éjszakán, de ha benne van hogy szakít veled emiatt akkor ne mondd inkább, hiszen te is nagyon megbántad és nem az van hogy "jajj de jól érzeted ott magad a másik pasival" és hazugság lesz a kapcsolatból
Ez nem számit megcsalásnak, mivel õ vett rá. Ha a barátodnak azt mondod h a haverja rád nyomul , akkor le tudja állítani. Emiatt szerintem ne sírj max amiatt hogy a barátod haverja mekkora egy...! ;)
Hát én a te helyedben már a megcsalás elõtt elmondtam volna a Páromnak, hogy a 'barátai' kikezdenek velem, mert még se barát az olyan!!
Szerintem el kéne mondanod neki. Joga van tudni, hogy eldönthesse akarje-e így folytatni veled. Mesélj el mindent, ahogy itt is írtad. Csak vigyázz nehogy az jöjjön le belõle, hogy még õ a hibás amiért nem hitt neked, de íme itt a bizonyíték... De azért kicsit elgondolkodtató, hogy mégis mért nem hitt neked. És az is hogy mért mentél bele ebbe a dologba.
Mond el neki ha õ is szeret annyira mint te õt akkor megbocsájt . És remélhetõleg bever egyet a hódolódnak xD . U.I : legközelebb menj a barátoddal fõleg ha ittál

Lányok, fiúk, Ti hagynátok h a párotok legjobb barátja az ellenkező neme legyen? Zavarna titeket féltékenyek lennétek mondjuk ha még szebbnek is lássátok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy "kitérõ" válasz, de az a körülményektõl függ - ahogy Elõzõ Válaszoló is írta, az ördög a részletekben van. Nem baj, ha valakinek van nagyon jó barátja az ellenkezõ nembõl, mert legalább nem hisztizik a pasi viselt dolgain/nem értetlenkedik a csaja megnyilvánulásain, magyarán többet tud(hat) az ellenkezõ nemrõl. Akkor zavarna, ha átlépne egy bizonyos határt. Hogy ez hol húzódik, ez mindenkinek egyéni megítélés kérdése és a józan ítélõképességén múlik. Nálam pl. ilyen "határ közeli" tettek lennének, ha minden beszélgetésük során úgy szólítanák egymást, ahogy párok szokták, éjjel késõbb jönne haza tõle (vagy haza se jönne), akkor is vele beszélne, mikor velem kellene, felhívná az éjszaka közepén, stb., magyarán olyan dolgok, amik intimitásra utalnak. Ezek se kõbe vésett dolgok, sok dolog lehet, ami "enyhítõ körülmény", de ha teszem azt azért nem jönne haza, mert hát "szegény Rezsõt kirúgták a vizsgáról, nagyon maga alatt van, blablabla", az mondjuk zavarna. Vele lehet, vigasztalhatja, stb., de ne maradjon nála, ha nem mocskosul indokolt. Vannak Rezsõnek haverjai, fiú barátai is, menjen el velük berúgni. Ez kisajátításnak hangzik, és valamennyire tényleg az is - én szeretem birtokolni a párom (de nem kezelem a tulajdonomként, még mielõtt néhány feldühödött hölgy nekem támadna). Egy barát nem sajátít ki. Ha tehát Rezsõnek ez nem tetszene, akkor ott valami gigszer van szerintem. 26/F

Lehet, hogy "kitérõ" válasz, de az a körülményektõl függ - ahogy Elõzõ Válaszoló is írta, az ördög a részletekben van. Nem baj, ha valakinek van nagyon jó barátja az ellenkezõ nembõl, mert legalább nem hisztizik a pasi viselt dolgain/nem értetlenkedik a csaja megnyilvánulásain, magyarán többet tud(hat) az ellenkezõ nemrõl. Akkor zavarna, ha átlépne egy bizonyos határt. Hogy ez hol húzódik, ez mindenkinek egyéni megítélés kérdése és a józan ítélõképességén múlik. Nálam pl. ilyen "határ közeli" tettek lennének, ha minden beszélgetésük során úgy szólítanák egymást, ahogy párok szokták, éjjel késõbb jönne haza tõle (vagy haza se jönne), akkor is vele beszélne, mikor velem kellene, felhívná az éjszaka közepén, stb., magyarán olyan dolgok, amik intimitásra utalnak. Ezek se kõbe vésett dolgok, sok dolog lehet, ami "enyhítõ körülmény", de ha teszem azt azért nem jönne haza, mert hát "szegény Rezsõt kirúgták a vizsgáról, nagyon maga alatt van, blablabla", az mondjuk zavarna. Vele lehet, vigasztalhatja, stb., de ne maradjon nála, ha nem mocskosul indokolt. Vannak Rezsõnek haverjai, fiú barátai is, menjen el velük berúgni. Ez kisajátításnak hangzik, és valamennyire tényleg az is - én szeretem birtokolni a párom (de nem kezelem a tulajdonomként, még mielõtt néhány feldühödött hölgy nekem támadna). Egy barát nem sajátít ki. Ha tehát Rezsõnek ez nem tetszene, akkor ott valami gigszer van szerintem. 26/F
Hát, ha mondjuk tapizásra felhatalmazott legjobbarát lenne, akkor kitépném a szívét és megetetném vele. De alapból nem. :)
A kérdező hozzászólása: hát h minig mindent meg beszélnek és néha már mit nha õk lennének együtt h mászkálna kegyütt ne mtudom nekem ez fura és zavar ha meg felhozomakkor meg én vagyo ka hibás h ne féltékenykedjek de tudom h régen tetszett neki és sztm ezrté zavar de még akkro is félnék h valami felángol szerintetek an jogom emg mondani h válaszon?
biztos hogy nem örülnék neki, sõt lenne pár megjegyzésem is. de ha megbírom a páromban és ha abban a barátjában is (vagyis beszélek vele, megismerem), akkor el tudnám viselni. de azért ne õ legyen az akivel mindent megoszt, én pedig második.
A barát az barát, nem szerelem. Ha elmondta, hogy régen tetszett neki, akkor már nyilván túltette magát rajta, és szeret téged. Engem sokkal jobban zavarna, ha a párom ilye helyesen írna. (Ne fogd a gyorsaságra.)
Én voltam hasonló helyzetben és kezdetben toleráltam, fõleg azért mert nekem is van néhány igazán jó fiú barátom. Engem az zavart az egészben h folyton párhuzamot vont közöttünk, pedig én rohadtul nem voltam kíváncsi semmire arról a lányról, nem firtattam h miket szoktak együtt csinálni, miket beszélnek meg stb. De õ folyton felhozta, pl mondtam h én így meg úgy csinálok vmit, erre õ meg "Jéé, az Adri (most mondtam egy nevet), meg amúgy, és közben még ez és ez, ráadásul még ez is, meg aztán..." és ez így ment percekig, ahelyett h rólam, egymásról beszélgettünk volna. :/ De mondom, amúgy nem zavart és nem is emiatt mentünk szét, úgyh pusztán emiatt a tény miatt, h egy lány a legjobb barátja még nem kell aggódni, az ördög a részletekben van.
Szakíts a barátoddal, és légy még pár évig gyerek. Neked még nem kéne pasizni.
Szerintem inkább a tanulással foglalkoz de ha nincs más akkor verd ki a fejedbõl a másik fiut.Amugy a hány éves a barátod?
Szakíts mindkettõvel, vagyis az igazi barátoddal tényleg, akibe meg szerelmes vagy, azzal ne jöjj össze és verd ki a fejedbõl! 1. neked ilyenkor még nem a pasikon kell az eszednek járnia 2. inkább tanulj! 3. még az egész kapcsolatodon, legalábbis azokon, amiket leírtál, hogy van egy fiúd, de másba vagy szerelmes stb., ez még nagyon éretlen viselkedés, és az egész kapcsolatod csak egy kisgyerekkori játék. És ha elég érett lennél, akkor a "barátodnak" is elmondanád, hogy más tetszik. d de szerintem hagyd mindkét fiút! most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) Sok sikert! (Bocsi a hosszú válaszomért, meg a sok piszkálódásért, de itt a húsvéti szünet...megöl az unalom...értelmesebb dologhoz nincs kedvem). 13/l (még én se pasizom. Nehogy aztán elkezdd mondani, hogy csak 2 évvel vagyok idõsebb és ekkora a szám. szóval, nekem még életemben nem volt pasim, és 1-2 évig még NEM is TERVEZEM!!!!).
11 évesen húzzál vissza babázni, ne a pasikon járjon az eszed. Hová fajul a világ, hiszen csak 5.esek vagytok!
De gusztustalanok ezek a mai kölykök. Fel kéne képelni titeket.
A kérdező hozzászólása: Kedves Pitemester! Azért vagyok gusztustalan mert már smároltam? Hát szerintem ez nem olyan gusztustalan! És ha ennyire idegesít nem kell hozzá szólni!
Szóval a lényeg, hogy ennyi idõsen van barátod és máris megcsaltad. Legjobb ha bevallasz neki mindent.
A kérdező hozzászólása: De nem csaltam meg semmi sincs köztem és a másik fiú között csak ha a másik fiúval beszélgetek akkor PICIT úgy érzem hogy bejön.
Akkor ezt mondd el a barátodnak.
A kérdező hozzászólása: De mivan ha szakít velem nem merem neki elmondani!
Akkor ott a másik fiú. Jobb ha most tudja meg.
A kérdező hozzászólása: De a másik fiú nem járna velem meg nekem õ nem kell!!!!!!
Ilyen tempóban találsz bármikor rövid idõn belül fiút. Egyébként csókon kivül volt más is?
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz?
6-os vagyok! szemüveges nem vagyok, szerencsére! :) ez a "jó kislányos" dolog elég érdekes...ugyanis elsõre mindenki azt hiszi, hogy az vagyok...pl.: tanárokkal illedelmes vagyok, de nem nyalok nekik, mert utálom, ha a közelemben tanárok vannak, mert úgy érzem, hogy a "szabadságomat" korlátozzák, nem csinálhatok elõttük akármint, ami "jól esik". mármint nem hülyülhetek meg ilyenek.. de ha baráti társaságban vagyok (fõleg, azokkal, akiket jobban ismerek) akkor teljesen elengedem magam, hülyülök, beszólogatok. meg van egy barátnõm, akivel el szoktunk menni a sulihoz közel esõ játszótérre és kísérleteket végzünk. pl.: Coca-Cola-Mentos robbanást (ezt egyszer megcsináltuk, de nem sikerült, mert nem jó fajta Colát csináltunk), meg grafitot égetünk... meg ilyenek... egyébként én úgy érzem, hogy nem én vagyok a tanárok kedvence. van egy osztálytársam, aki nem olyan jó tanuló (4-es), és sokszor van hiányossága is, de szokott beszélgetni a tanárokkal, nyílt, egyedi, és szerintem õt jobban szerethetik. viszont van egy másik osztálytársam, aki mindig kitûnõ, szemüveges, (de egyébként kedves) és fura módon õt nem annyira szeretik, pedig nem tudom hány versenyt nyert már meg... én nem azt mondtam, hogy évekig nem akarok pasit. most is megnézem az utcán a fiúkat, de KAPCSOLATOT nem szeretnék egy ideig. érdekelnek a fiúk, de valahogy még nincs kedvem kapcsolatban lenni. egyébként, ha rám tör a "*** vágy", akkor van más módja is, hogy kielégüljek..
A kérdező hozzászólása: Elöször is köszi a válaszokat! Másodszor utálom a barátnõimet mert nagyon kis cicababák nos mivel nem ismertek nem tudjátok milyen vagyok! És nem csináltam többet a smáron kivül amúgy lécci mindenki melõze a csúnya beszédet! És semi gond aki a végén írta hogy bocsi aminek nevezett!
Jó nagy k*rva lesz belõled:D
korán kezdet az ipart!
Ez most komoly?
Basszus 11 vagy és már smároltál meg van pasid?! kicsi vagy még nem tudom mit akarsz.. szerintem hagyjátok abba ezt a "kapcsolatot" és menjetek vissza játszani.
Utolsó kicsit diszkrét , de igaza van teljes mértékben!
"most törekedj a tanulásra, mert a helyesírásodon is látszik, hogy még elég kicsi és tanulatlan vagy. nem akarlak megbántani, de szerintem ötödikes lehetsz, igaz? hát én ötödikes koromban a helyesírásom már majdnem tökéletes volt. (jó-jó, volt benne pár hiba). de neked itt kb. 4-5 vesszõhibád is van. Vagy is én nem egy mondatban írnám le, hanem többen. Így: 11 éves vagyok és van egy barátom. Már smároltunk is, de van egy nagyon jó fiú barátom, és picit beleestem. Már kezdek kiheveredni belõle, de mi van, ha mégsem sikerül? A barátomnak nem mondom el. Most mit tegyek? Na, kb. ilyennek kéne kinéznie. Lehet, hogy az enyémben is van pár hiba, de még én sem vagyok felnõtt. :) " Kedves 6-os! Fogadjunk, hogy kitünõ tanuló vagy és eminens. És emiatt talán nincs is sok barátod ezért írsz ilyeneket. Neked nyelvtan tanárnak kéne menni. :) Most komolyan nincs igazam? Amúgy összességében jó volt a válaszod, bár egy kicsit kioktató stílusúra sikeredett.
igen, tudom, kicsit kioktató lett. :) egyébként nem akarok tanár lenni!! isten ments! amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. szerencsére barátaim is vannak. egyébként így visszaolvasva tényleg kicsit durván fogalmaztam...
Hihi.Anyád [email protected]ék én neked 11 évesen smárolni meg pasizni.Szexelni nem akarsz esetleg??
szerintem már szexelt. a kis szutyok ribanc! de minimum már feldugott magának valamit.
"amúgy az igaz, hogy nem vagyok rossz tanuló, tavaly kitûnõ lettem, idén már nem, de nem vagyok a tanulás nagy fanatikusa. sokszor a házit sem írom meg, csak lemásolom, vagy a suliban óra elõtt összekapom. " Akkor ezek szerint jó emberismerõ vagyok. :) Te olyan "jókislány fazonú" (esetleg szemûveges) lehetsz a tanárok kedvence, a kérdezõ meg egy kicsit ri.i. Ezért nem jó, hogy párhuzamot vonni életkor alapján, dehát különbözõek vagyunk. Azért nehogy már szégyeld, hogy kitünõ tanuló vagy. (Még ha ez manapság nem is menõ.) Az, hogy évekig nem lesz fiú partnered abban meg ne légy olyan biztos. Fõleg ha rádtör a vágy egy kis .....-ra. (8-as voltam) És bocsi kérdezõ ezért a kis "magánzásért".
szerintem ez 1 qrva nagy kamu ... ha meg igaz akkor menny aludni mert már késo van neked
26-os vagyok. Hát "akcióra". Egyébként történt azóta valami?
Miért nem mész át hozzá és beszéled meg vele?
Ültesd le és kérdezd meg, hogy veled akar-e maradni.
A kérdező hozzászólása: es hogy tudnam kimondatni vele?
Akkor igen, ennek gyakorlatilag vége, csak fél kimondani.
A kérdező hozzászólása: mindketten 16evesek vagyunk. a fiu 4honappal idosebb nalam.
Mennyi idõsek vagytok? Mert nekem igencsak úgy tûnik, hogy õ már félig szakított veled...
haldoklik a kapcsolatod
A kérdező hozzászólása: mindig valami hulye kifogast talal ki hogy miert nem er ra h atmenjek hozza. haat vegulis az jo otlet hogy tegyem feltekennye. koszonom:) )
tedd féltékennyé. Igenis öltözz ki a szeme láttára és mikor kérdezi hogy hova mész akkor adj kitérõ választ. Lehet, hogy csak egy barátnöddel mész el szorakozni de ettöl akkor is idegrohamot fog kapni. Ha meg nem szól érte akkor meg jobb is ha ejted a srácot, mert meghalt a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: koszohom a segitsegeteket. megfogadom a tanacsaitokat.:')

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!