Találatok a következő kifejezésre: A barátom mit tegyek (2335 db)

Nagyon jó barátomnak aki 31/f, van egy barátnõje aki egy kétszínû nõ, és minden barátját "fére akarja " állítani, mindenkinek ott tesz keresztbe ahol tud, betegesen féltékeny, így kezd a kettõnk közti kapcsolat is megromlani a barátommal mit tegyek?

gondoltam arra hogy leülünk megbeszélni csak a lány nagyon okosan csinálja a dolgokat és nem biztos h jól jönnék ki belõle, valahogy tegyek keresztbe neki?? szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben én is voltam,csak a másik barát oldalán. Szerintem ne add fel,tarts ki a barátod mellett,és próbálj rámutatni a lány hibáira,persze csak óvatosan,hiszen az õ szerelme:) Én is átéltem ezt,a barátság túl élte,a kapcsolat nem. Drukkolok neked! :) Beszélj a barátoddal(esetleg ha vannak közös barátok,akkor õk is),és jobb lesz a helyzet.

Hasonló helyzetben én is voltam, csak a másik barát oldalán. Szerintem ne add fel, tarts ki a barátod mellett, és próbálj rámutatni a lány hibáira, persze csak óvatosan, hiszen az õ szerelme:) Én is átéltem ezt, a barátság túl élte, a kapcsolat nem. Drukkolok neked! :) Beszélj a barátoddal(esetleg ha vannak közös barátok, akkor õk is), és jobb lesz a helyzet.

Segitséget kérnék! 1éve együtt vagyok a barátommal de az egyik barátnő nem birja mert sokat veszekedünk elötte a barátommal. Mit tegyek szakitsak vagy ne?

Legjobb válasz: Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!

Miért kell nyilvánosan veszekedni, fõleg ha baráti körben vagytok? Most azért szakítanál a barátoddal mert már nem szereted, vagy a barátnõd miatt?!?!
Most a barátnõdnek élsz vagy a barátodnak?
A kérdező hozzászólása: Õszintén is-is de nem tudom hogy mi legyen és én nem akarok veszekedni de ha kin vagyok barátnömmel akk megkeres ès elkezd veszekedni hogy mi az hogy nem hivtuk ki. Komolyan nem tudom mit kezdjek vele.
Hány évesek vagytok ti?!
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 18

Joggal gyanakszom a barátomra? Mit tegyek?

Távkapcsolat, 8 óra, sokezer kilométer, 3 vád, multinacionális pár. Kicsit hosszú... Köszönöm aki elolvassa, nagyon kellene a jó tanács!!!

Legjobb válasz: szerintem csak túlaggódod, lehet hogy egyáltalán nincs semmi probléma az hogy mit csinált az a barát, semmit nem befolyásol, attól még nem fogja a barátod is ezt tenni az hogy lájkolja az exe képét se jelenti, hogy most lenne köztük bármi talán ez az egyetlen ami zavarhat, mert ha nincsenek jóban és rosszul végzõdött a kapcsolatuk, minek foglalkozik vele ennyit is de ez se jelent feltétlenül semmit se az pedig hogy nincs kirakva hogy a barátnõje vagy, nem számít nem az van kint hogy egyedülálló, az lenne probléma

szerintem csak túlaggódod, lehet hogy egyáltalán nincs semmi probléma az hogy mit csinált az a barát, semmit nem befolyásol, attól még nem fogja a barátod is ezt tenni az hogy lájkolja az exe képét se jelenti, hogy most lenne köztük bármi talán ez az egyetlen ami zavarhat, mert ha nincsenek jóban és rosszul végzõdött a kapcsolatuk, minek foglalkozik vele ennyit is de ez se jelent feltétlenül semmit se az pedig hogy nincs kirakva hogy a barátnõje vagy, nem számít nem az van kint hogy egyedülálló, az lenne probléma
Jól kamuzik a barátod:) Saját maga miatt nem rakja ki magát. Feltehetõleg csajozik másokkal is vagy az exével folytat viszonyt és te a kicsi harmadik vagy. Véd téged mitõl?:D Hazudik! Több ezer km-rõl? Egy boldog párkapcsolatban büszke az ember és nem titkolja a barátnõjét! Nem egy-két hetes kapcsolat ez. Átvert téged ez egészen biztos!
#2 jól beszélsz!!
Az utolsó kicsit keményen fogalmazott, de hajazok rá, hogy osszam az õ véleményét...sajnos... Én is voltam távkapcsolatban, engem 4 hónap után csalt meg a pasim, akivel rendes párkapcsolatban voltam akkor már 4, 5 éve...csak akkor jött neki egy lehetõség és kiment külföldre dolgozni fél évre, akkor léptünk át távkapcsolat üzemmódra....gondolhatod mit éreztem...majdnem 5 év után ezt megkapni.... Mindenesetre furcsák ezek a dolgok a pasidnál, engem sem hagyna nyugodni a dolog, és valószínûleg csak emészteném magam folyamatosan...rákérdezésbõl meg persze úgy is veszekedés lenne, és jönne a szöveg, hogy õ egy kedves, aranyos lányt ismert meg benned, de most egy hárpia vagy, és különben is neki van elég baja, nem hiányzik még egy veszekedés a neten keresztül is stb....én a helyedben õszintén megkérdezném arról, hogy akkor most hogyan is állunk, és ha úgy értékelném a válaszát, hogy nem mond igazat, akkor hagynám a búsba...semmi értelme az egész távkapcsolatnak...nem tud normálisan az életed része lenni, nincs ott, hogy megöleljen ha fáj valami, nem tud megszeretgetni, csak egy virtuális valami, amire az idõdet pazarolod, és közben meg észre sem veszed, hogy ott szaladgálnak körülötted a hús-vér fiúk, akik igazán boldoggá tehetnének! A saját idõdet pazarolod olyanra, aki feltételezhetõen "sántít" a dolgokban, és közben meg még csak boldog sem vagy, mert egyrészt fizikálisan nincs ott veled, nem láthatod, nem érezheted és még emészted is magad azon, hogy mi van, ha? Õszintén te látod ennek az értelmét? 26/N
A kérdező hozzászólása: Nos, lehet azoknak lesz igaza, akik a kellemetlenebb verziót mondják... Beszéltem vele errõl. Nem mondott mást, csak ugyanazt, hogy vannak azok a személyek, akik kellemetlenkednek, ha látják a profilt... De nagy sokára rávettem, hogy változtassa meg. Jelenleg azt mondja, kinn van, de úgy, hogy csak a barátai láthatják, na ez engem nem nyugtatott meg száz százalékosan. Megkérdeztem, hogy de hát mi van, hogy továbbra is lájkolom a képeit, meg ilyesmi, azt mondta, az oké. Megkérdeztem, hogy az is oké-e, hogy posztolok neki, mint volt már, hogy õ is posztolt nekem. Azt mondta, hogy talán, meg egy mosolygós fejet. Ez volt az utolsó üzenet. Most kitettem egy számot hozzá, biztos lehet ezt is befolyásolni valahogy, de más ötletem már tényleg nem volt. A rossz érzésem továbbra is megvan, de annyiból jobban érzem magam, hogy valamit legalább úgy érzem, csináltam. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, utaltam rá, hogy igen... Valami ötlet esetleg?
Nos kérdezõ, hogy áll a dolog? Szerintem leves van :D Átvert!

Beleszerettem a barátomba. Mit tegyek?

Már régóta ismerem a fiút,2 éve együtt voltunk,de a szakítás után megmaradt a barátságunk.ez a barátság bennem újra szerelemmé alakult.Imádok vele beszélgetni,nagyon vicces,és kedves.A probléma az hogy 2 hónapja összejött a barátnőmmel,és így ez a helyzet teljesen kilátástalan.Nem fogom átverni a barátnőmet,de szeretem ezt a fiút,és nem tudom,hogy mit kéne tennem.Sokszor ír,hogy mi van velem,de néha úgy érzem,ha visszaírok,akkor azzal a barátnőmet vágom át.én 18 vagyok,a fiú 22

Legjobb válasz: Mondd meg neki az érzéseidet, és kérd meg arra, hogy ha ezt nem tudja viszonozni, akkor inkább hanyagoljátok egymást, és forduljon a barátnõje/barátnõd felé teljesen. Vagy döntsön, hogy mit akar. Ha úgy érzi, hogy nem a megfelelõ lánnyal van, akkor most még idõben kiléphet abból a kapcsolatból, és ez még korrekt dolog. Vagy: te is könnyebben tudsz kiszeretni belõle, ha õ "hanyagol". Így korrekt, szerintem.

Mondd meg neki az érzéseidet, és kérd meg arra, hogy ha ezt nem tudja viszonozni, akkor inkább hanyagoljátok egymást, és forduljon a barátnõje/barátnõd felé teljesen. Vagy döntsön, hogy mit akar. Ha úgy érzi, hogy nem a megfelelõ lánnyal van, akkor most még idõben kiléphet abból a kapcsolatból, és ez még korrekt dolog. Vagy: te is könnyebben tudsz kiszeretni belõle, ha õ "hanyagol". Így korrekt, szerintem.

Úgy érzem én jobban akarom a szexet, mint a barátom. Mit tegyek?

Ha megtehetném, én naponta szeretkeznék a barátommal, de sajnos mind a ketten minimum 48 órát dolgozunk hetente ezért csak 1-szer maximum 2-szer tudunk találkozni igazán. (Egy helyen dolgozunk, de a munkahelyen nem csinálhatunk semmit, max beszélgethetünk). Nagyon hiányzik nekem, és ezért mindig amikor találkozunk szeretkezünk. De néha olyan érzésem van, hogy csak azért csinálja, mert nem akar megbántani, és amikor erről beszélni akartam vele, ezt be is vallota. Próbáltam meggyőzni, hogy nyugodtan mondjon nemet, ha nem akarja csinálni, nem fog megbántani (ami hazugság, de meg kell tanulnom engedékenyebbnek lenni, és majd túlteszem rajta magam), de éreztem, hogy nem tudtam meggyőzni. Mit tegyek? L/20

Legjobb válasz: De komolyan még is mit vársz erre mit mondjuk vagy mit lehet tenni elenne ? A Barátodnak nincs olyan nagy szexuális igénye ... Ennyi nem tudsz vele mit kezdeni.Esetleg próbáld feldobni szexet csini fehérnemûkkel szerepjátékokkal izgalmas helyekkel stb. de nem hiszem hogy sokat segítene ... 20 évesen lehetne annyi logikád hogy egy ember személyiségét nehéz megváltoztatni és lassan mükszik.Õ ilyen annyira van igénye amennyire ...

Nézd a másik oldalát. Neki nincs ekkora igénye. Ha erõlteted, még kevésbé lesz rá kedve, és az egész elmegy abba, hogy õ megpróbálja kielégíteni a te igényed. Hagyd egy kicsit, hogy legyen meg az õ vágya is, vágyjon rád.
Hát mivel a barátodnak kicsi a libidója, így vagy elfogadod és mellette saját magadon segítesz, vagy keresel egy olyan valakit akivel a szexuális igényeidet maximálisan teljesíti. Az én körömben is vannak olyanok akiknek gyegusz a szexuális életük de mellette maszturbálnak. Nem szégyen... De neked kell mérlegelni ha nagy a szerelem akkor kitartasz mellette, ha nem akkor egyértelmû mást kell keresni. Az meg nem kifogás, hogy dolgozunk. Én is dolgozok mellette heti 4 szer edzõterembe járok és minden nap futok és még is napi szinten szexelek. Arra van idõd amire akarod !
De komolyan még is mit vársz erre mit mondjuk vagy mit lehet tenni elenne ? A Barátodnak nincs olyan nagy szexuális igénye ... Ennyi nem tudsz vele mit kezdeni.Esetleg próbáld feldobni szexet csini fehérnemûkkel szerepjátékokkal izgalmas helyekkel stb. de nem hiszem hogy sokat segítene ... 20 évesen lehetne annyi logikád hogy egy ember személyiségét nehéz megváltoztatni és lassan mükszik.Õ ilyen annyira van igénye amennyire ...
Maszturbálj többet vagy vegyél kutyát ..
A kérdező hozzászólása: Esetleg valami értelmes hozzászólások?
Értelmes hozzászólásokat vársz??? Te megadtad a választ a kérdésben is, vagy az jó lesz válasznak, hogy dolgozzatok kevesebbet, úgy nem lesztek fáradtak a napi szexhez! (?)
Kreativitás...
Használj engem!:D
A kérdező hozzászólása: #7 Köszönöm szépen :) Ezért van az igazi gondom, nem a szex hiányzik... Tudom, hogy most ez nagyon lányos, túl gondolkozósdi, de úgy érzem, hogy azért nem akar velem lefeküdni, mert nem vágyik rám. És tudom, hogy ez nem így van, de mégse tudom lerázni ezt az érzést (sajnos nem sok az önbizalmam.) #8 Köszönöm neked is! Mint említettem feljebb nem a kielégülés hiányzik, hanem a közelség... A maszturbálással nincsen gondom, nekem ilyen gátlásaim nincsenek, ha úgy érzem csinálom minden szégyen nélkül. :) A munkát meg azért említettem, hogy nincs idõnk találkozni. Nem lakunk együtt, de még egy városban sem, és sajnos mind a ketten hotelben dolgozunk így sokszor van az, hogy õ éjszakás én meg reggeles például. Így eléggé nehéz találkozni... El kéne fogadnom, hogy neki nem olyan fontos a szex, csak sajnos ez elég nehéz... Meglátom mit tehetek. Köszönöm a kedves válaszokat!
Enyhítsetek a munkahelyi stresszen, és menjetek el többet kikapcsolódni. :) És ne gépiesen csináljátok.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet sajnos. Nem Magyarországon élünk és itt, ahol dolgozunk 48 óra a MINIMUM. Én gyakorlaton vagyok, ezért általban csak 40 órát dolgozok (kiharcoltam magamnak, ha már nem kapok fizetést) de a barátom akár heti 56 órát is dolgozik, ha sok a vendég. (És sajnos nem mondhat nemet, mert a hotelben most ember hiány van...)
A kérdező hozzászólása: De majd megpróbálunk elmenni többet. :) Lehet, hogy az tényleg segítene... Köszönöm szépen!
# 9/12 Ne köszönd :) Nincs mit..:) ez csak természetes....

Miért utálnak a barátaim? Mit tegyek?

A helyzet az, hogy már több mint 1 éve van barátom és komoly a dolog. De egyszerüen a barátnöim nem tudják megérteni, hogy vele is épp úgy akarok lenni mint velük. Mindent megteszek annak érdekében, hogy mindenkinek megfeleljek, de soha nem jön össze. Már 1000x elmondtam ezt a barátnöimnek is és szerintük mindig én vagyok a rossz. Nekik még soha nem volt pasijuk. Anyukám és pár jó barátnöm, akik megértik a helyzetem mondták h valószínüleg azért is ilyenek mert még nem voltak ilyen helyzetben. Nagyon jólesne pár jó tanács, elöre is köszönöm a segítségeteket. :)

Legjobb válasz: Ha így viselkednek, nem is a barátnõid. Mert ha igazi barátnõk. örülnek a te örömödnek, boldogságodnak.

Ha így viselkednek, nem is a barátnõid. Mert ha igazi barátnõk. örülnek a te örömödnek, boldogságodnak.
Tipikus vislekedésmód ez ilyenkor. Egyszerûen irigyek, hogy nekik nincs.
Beszéld meg ezt a barátoddal, az lesz a legjobb.Amúgy nagyon hülye szülei vannak ha tényleg így gondolják.
itt egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az apja egy gyökér, ne foglalkozz vele vannak ilyen emberek, nem kell komolyan venni, ne hagyd egy pillanatig sem, hogy rossz érzést keltsen benned a más hülyesége
Ne hagyd magad! Az apja eléggé földhözragadt lehet. Sehol sincs elõíva hogy egy nõnek értenie kell a horgászathoz. És ne feledd, te a barátod barátnõje vagy, nem az apjáé! Elsõsorban a barátodnak akarj megfelelni! Ha az apa ilyen, akkor nem tehetsz sok mindent. Legyél továbbra is normális és tisztelettudó, egy idõ után úgyis elfogad. De a fõ figyelmet a barátodra fordítsd :)
Tök igazatok van!!! Én mondjuk nagyon sokat horgászok, csak azt tudom tanácsolni hogy az após is kibékíthetõ! : közöld vele hogy kimész velük mert érdekel (tuti hogy nem de az mindegy) az hogy nem tudsz hozzászólni nem fog változni, de ha csak olvasni vagy napozni mész ki az már kb olyan mintha érdekelne. Arról meg már lehet beszélni hogy te kint voltál csak ennyire érdekel. Az ürge pedig tuti hogy gyökér!
Menj el velük horgászni. Közben lepippantod az apóst, meg a barátodat is. Hidd el, utána már kedvelni fognak.
Tanulj meg horgászni! Nem is ismerek olyan likat aki értene a horgászathoz! Ez olyan mintha én azért akarnám a lányom szakítását mert a fiúja nem tud kötni... Ez az após egy agyrém!
A kérdező hozzászólása: Megállapodtam , a barátom apjával, hogy tavasszal elkísérem õket horgászni így valamennyire sikerült lecsendesíteni, no meg vettem neki egy orsót karácsonyra :)

A barátom exe mai napig keresi a barátomat. Mit tegyek? Nagyon zavar. Volt/vagy van valaki ilyen helyzetben?

Már 3 éve h szakítottak.Abban egyeztek meg h barátok maradnak, és ünnepekkor írnak egymásnak.A barátom soha nem kezdeményezi, mindig a lány ír els?nek. Azért zavar ennyire, mert mikor én és a barátom régebben jártunk akkor ez a lány is megvolt neki mellettem, csak én err?l nem tudtam. Szakítottunk, és a lánnyal is szakított nemsokra rá. És aztán kés?bb újra összejöttünk. Már 2 éve h együtt vagyunk. Szeret, mert ki is mutatja,és én is szeretem.De a lánynak is van már másik barátja már 3 éve, de engem az ? írásai nagyon de nagyon zavarnak. Személyesen nem ismerem a lányt, még soha nem beszéltem vele. A barátomnak mondtam, hogy engem zavar, hogy írogatnak egymásnak, még ha ünnepekkor is, és mondta h akkor ? nem fog neki írni, mert tudja h nekem fáj.

Legjobb válasz: Már ne haragudj, kérlek, de önzõ vagy, megmondom kereken. Ha mint mondod, õ is szeret téged, akkor ugyan miért baj, ha barátilag tartja a kapcsolatot az exével? Az is csak ember. És mint mondtad, neki is van párja, szintén. Ha pedig tényleg szereted te is, akkor a legkevesebb, hogy nem rágod magad ilyen butaságok miatt, és hagyod, hogy kommunikáljanak. Annál is inkább, hogy ez egy remek "biztosítás" is egyben: ha ugyanis az ex mégis el tudja csavarni a fejét, és újra összejönnek, akkor ugyanerre képesek lennének más nõk is, mivel ez azt jelenti, hogy mégsem szeret téged annyira, és akkor ez inkább derüljön ki elõbb, mint mondjuk házasság meg gyerekek után, késõbb. Én pl. házas ember vagyok, imádom a feleségem és eszemben sincs otthagyni, viszont legelsõ Kedvesemmel (aki azóta amúgy szintén megházasodott) is tartom a kapcsolatot továbbra is, mert emberileg kedvelem. Vele már azelõtt is barátok voltunk, hogy összejöttünk volna, és szakítás után is azok maradtunk, mert attól, hogy az érzelmek elmúltak, a személyiségünk, érdeklõdési körünk, hasonlóságaink nem változtak, tehát továbbra is remekül meg tudunk beszélni bármit, jóban vagyunk. És ezzel a feleségemnek sincs semmi baja, mert tudja jól, hogy én Vele akarok lenni, és nem az exemmel. Akkor meg miért zavarná? Nem értem, miért kell ilyesmiken balhézni... Csak gondolkodni kéne inkább egy kicsit.

Már ne haragudj, kérlek, de önzõ vagy, megmondom kereken. Ha mint mondod, õ is szeret téged, akkor ugyan miért baj, ha barátilag tartja a kapcsolatot az exével? Az is csak ember. És mint mondtad, neki is van párja, szintén. Ha pedig tényleg szereted te is, akkor a legkevesebb, hogy nem rágod magad ilyen butaságok miatt, és hagyod, hogy kommunikáljanak. Annál is inkább, hogy ez egy remek "biztosítás" is egyben: ha ugyanis az ex mégis el tudja csavarni a fejét, és újra összejönnek, akkor ugyanerre képesek lennének más nõk is, mivel ez azt jelenti, hogy mégsem szeret téged annyira, és akkor ez inkább derüljön ki elõbb, mint mondjuk házasság meg gyerekek után, késõbb. Én pl. házas ember vagyok, imádom a feleségem és eszemben sincs otthagyni, viszont legelsõ Kedvesemmel (aki azóta amúgy szintén megházasodott) is tartom a kapcsolatot továbbra is, mert emberileg kedvelem. Vele már azelõtt is barátok voltunk, hogy összejöttünk volna, és szakítás után is azok maradtunk, mert attól, hogy az érzelmek elmúltak, a személyiségünk, érdeklõdési körünk, hasonlóságaink nem változtak, tehát továbbra is remekül meg tudunk beszélni bármit, jóban vagyunk. És ezzel a feleségemnek sincs semmi baja, mert tudja jól, hogy én Vele akarok lenni, és nem az exemmel. Akkor meg miért zavarná? Nem értem, miért kell ilyesmiken balhézni... Csak gondolkodni kéne inkább egy kicsit.
És a barátod talán nem az? ;) Mindenesetre szívesen. De amúgy ez az egész tényleg nem látásmód kérdése, hanem egyszerûen azé, hogy veled akar-e lenni, vagy vele. Miután pedig minden jel arra mutat, hogy veled, innentõl tényleg nem értem, mi a gond.
Kérdés hogy miért és milyen állapotban küldte a képet... Amíg a barátodat nem érdekli a szexi kép, téged se kell hogy érdekeljen. Végülis mindegy, a csaj rossz húzásai ellenére lehetnek barátok, mi is azok vagyunk a volt barátommal, pedig õ is kezdeget néha. Nõ létemre teljesen úgy látom a dolgot, mint az elõttem megszólaló úriember.
Sziasztok! Hát én nem értek egyet az elõttem szólókkal. Nem csoda, hogy a posztíró nem bízik a barátjában, amikor egyszer már tartott mellette "szeretõt", ráadásul pont ezt a lányt. Ezért a srácnak kellene lépnie, és leépítenie a csajt, pont azért, hogy visszaszerezze a barátnõje bizalmát. Mondjuk abban igazuk van az elõttem szólóknak, hogy minden kapcsolat alapja a bizalom, én csak annyit mondok, hogy nem csoda, hogy a lány nem bízik a barátjában. Amúgy nem akarok rosszindulatú lenni, de elképzelhetõ, hogy most is viszonya van a másik csajjal. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is, kutyából nem lesz szalonna, önzõ ember csak saját magát szereti. Szerintem az elõttem szólók, akik leírták saját helyzetüket, nem olyan szituban vannak, mint a kérdésfeltevõ lány, hanem õk már azelõtt szakítottak a volt kedvessel, mielõtt a mostanival összejöttek volna. Én a helyedben minél elõbb megpróbálnék keresni egy olyan srácot, aki nem ver át. Vannak olyan fiúk is (nem is kevesen), akik ezt soha nem tudnák megtenni. Bocs, hogy így megmondtam, de szerintem hülyeség áltatni magad. 28/l
Még jó hogy a szerelem alapja a bizalom. Ha talán bíznál benne, a múltja ellenére, és félretennéd a féltékenységet, meglátnád, hogy talán azért van veled mert szeret. És hogy ki mit írogat a másiknak és mikor, az pedig magánügy!
Nem férfiak látják másképpen hanem más felfogású emberek. Én személy szerint teljesen egyetértek a legelsõ úriemberrel. Barátnõmmel vagyok de attól még néha beszélek az exemmel, mert miért ne. Én nem szeretnék tõle semmit többet és õ sem tõlem. Szerintem teljesen rendben van hogy tartsuk a kapcsolatot mert valamikor fontosak voltunk egymásnak. Attól még kiváncsi vagyok hogy hogy alakulnak vele a dolgok. Barátnõm is szokott néha beszélni az exével és ez engem nem zavar ugyanezen okokból. Viszont ha elkezdene féltékenykedni és megtiltani hogy beszéljek vele akkor biztos hülyét kapnék és csalódnék a barátnõmben, több okból is: 1 Nem tilthatja meg mit csináljak 2 Bizzon bennem ahogy én is megbízok benne Ilyen féltékenykedés mint a tiéd a kapcsolat végét is jelentheti szerintem szóval kicsit fogd vissza magad
12:28-as ismét. Elõzõ történetbõl kimaradt: a sztoriban szereplõ csávó is állandóan azt hazudta a barátnõjének, hogy én keresem õt, pedig egyszer sem kerestem. Persze nem azt mondom, hogy nálatok is 100%-ig biztos, hogy ez történt, de egyszer már átvert... és szerintem az ilyenek nem változnak meg... persze lehet, hogy van rá példa, de én még 28 évem alatt nem láttam egyet sem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kommenteket! Fõként azoknak akik tényleg a helyembe képzelték magukat, és próbáltak reálisan gondolkodni. Úfy érzem h nem kell másik férfit keresnem, mert abban biztos vagyok hogy szeret, és a másik lány nem kell már neki. Engem azért zavar, az hogy írogat neki, mert ezzel talán engem akar bosszantani, és valahol arra is gondolok, hogy azért kacérkodni szeret ez a lány, és talán az én páromon keresztül akarná ezt megtenni, csak nincs aki viszonozza is ezt. Mert a páromnak most volt január 7.-én a névnapja, ás a lány akkor is írt neki, de a barátom mégcsak nem is válaszolt neki. Volt már ilyen, hogy a lány írt, és a barátom nem válaszolt rá, de aztán egy kis isõ múlva újra jöttek az sms-ek. (a lánytól) Nem értem. Miért nem inkább a saját barátjának ír? Én nem írok egyetlen volt barátomnak sem. Mert nekem csak a mostani kapcsolatom számít, és az a személy akivel éppen most vagyok, mert nagyon szeretem. Már sokszor szerettem volna írni a lánynak, hogy ne írjon a barátomnak. De attól félek h gyerekesnek, hisztisnek fog tartani, és ezt nem akarom. A lány 22 éves, én 19. És nem tudom, hogy hogy gondolkodik. Hogyan venné azt ha én írnék neki?! Segítsetek! Mit is írhatnék neki? Ami nem olyan komolytalan, hisztis, és nevetséges.
Tökmindegy, mit írnál a csajnak, mindenképpen Te lennél a hisztis és nevetséges. Ezt egyedül a párod tudja rendezni, senki más. Amúgy meg nem azért nem kellene exekkel dumálni, mert "tiltja" a barát/barátnõ, hanem azért, mert nem teszem ezt meg egy emberrel, akit szeretek. Hiába mondják azt a nõk, hogy nem érdekli õket, igenis nem kellemes, ha a párunk a volt barátnõjével bájcseveg.
Szia, Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol az elsõ két hónap az ex miatt volt szétmenõs-összejövõs. Végül eljegyzés lett nekem... De nem lettem a felesége, mert a szeretõje terhes lett, és el kellett vennie feleségül... egy hónappal a mi esküvõnk elõtt tudtam meg... jah akkor már 2hónapja nõs volt!(1éves kapcsolat) Másik kapcsolatomban: "bocsi, hogy írok, tudom, hogy ott van veled, de nem bírom tovább hiányzol..." ennyit olvastam az smsbõl, véletlenül pillantottam rá a kijelzõre... Ezek után lehúztam a srác mellett 2évet, és semmi értelme nem volt... Még ha a csaj csak féltékeny volt, akkor is, teljesen összetört érzelmileg a párom, ahogy viselkedett... Ugyanis a lány, nekem is írogatott utána, hogy így dugtak, meg amúgy... A vége az lett, hogy kisétáltam a kapcsolatból... kell ez. nem azt mondom lehet barátkozni, de ilyen elõzmények mellett nem akarnék sokáig maradni... Hinni lehet, de nem éri meg.
13:12-es: "Miért keresik a férfiak és a nõk egymás társaságát? A szerelem, párkapcsolat, stb miatt, ki hogy nezevi." Bocsáss meg kérlek, de ha ezt komolyan gondolod, akkor az olyan fokú szûklátókörûségre utal, hogy csak na. Kérlek, próbálj kilépni egy kicsit a saját fejedbõl! Ha hiszed, ha nem, én pl. világéletemben, és mind a mai napig leginkább lányokkal barátkoztam-barátkozom, köztük nagyon sok olyannal is, akivel eszem ágában se lett volna összejönni soha, mert "szerelmileg" nem mozgatott meg, viszont emberileg annál inkább érdekelt. Lehet, hogy te eddig azt tapasztaltad, hogy egy férfi ha elindul egy nõ felé, akkor a végcélja az ágy, és ez kétségkívül sok férfire igaz is lehet, de kérlek, próbáld már meg észrevenni, hogy messze nem mindegyikre! "Egy férfi, ha lehorgonyzott, igenis ne keresse más nõk társaságát, ne menjen el bandázni kettesben a volt csajával, és igen, ne is irogassanak egymásnak." A kérdezõ esetében, amennyiben az ex tényleg csak és kizárólag provokálni akar, és az õ részérõl a dologban barátsági érzet gyakorlatilag egyáltalán nincs, akkor ezzel teljesen igazad van - de _csakis_ akkor. Ha, felteszem, az ex esetleg egyszerûen "nem veszi észre magát", és tényleg õszintén érdeklõdik, viszont nem tudja, hogy ezzel bajt kavar, akkor azon még lehet segíteni. Beszélni kell vele, tisztázni a helyzetet. Ha egyértelmûvé válik, hogy tényleg csak kekeckedik, akkor le kell rázni, világos. De ha egyszerûen csak naív volt, akkor még lehet belõle rendes ismerõs vagy barát. "Nekem az elõzõ barátomnál is volt ilyen, vicces volt mert nem is tudtam róla, hogy mailezgetnek, és elég fura dolgokat írt a pasim rólam." Én párom pl. tudja, hogy levelezek az exemmel, sõt, bármikor belenézhet a vele váltott levelekbe, lévén semmi titkolnivalóm nincs elõtte, és semmi rossz nem is hangzik el, mert nincs is miért elhangozzon. Én sem írtam róla semmi furcsát, mert nem volt miért. Szóval, megint csak azt tudom mondani, amit feljebb: nem vagyunk egyformák! "Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, szerintem ez a nagy haverság szakítás után nem normális, de csak a barátod tudja leállítani." Teljesen normális, ha normálisan kezelik. Csak ugye ehhez normális hozzáállás is kell... Kérdezõ: Egyszerûen kérd meg a barátodat, hogy ha megint bármi furcsát csinál a lány (pl. "szexi" képeket küld vagy nyíltan "kacérkodik"), akkor kereken kérdezze meg tõle, hogy ezt miért csinálja. De ha csak hétköznapi dolgokról csevegnek (hogy vagy-mint vagy-jól vagy-milyen volt a szilveszter-stb.), azzal nincs semmi baj.
ezt te ugysem fogod soha megerteni. En masfel eve vagyok egyutt eletem elso parjaval, orulten szeretem, fel eve egyutt is elunk, de sajnos mas orszagban elunk es igy hamarosan vege lesz, mert probaltuk mar a tavkapcsolatot, nagyon rossz volt, nekem pedig haza kell mennem, tehat kozosen dontottunk igy. Nemcsak a szerelmem, a legjobb baratom is. Ha valaha neki uj baratnoje lesz es az el kezd azon rinyalni, hogy en miert keresem a parjat, akkor biztos ki fogok akadni. Es ez a masik oldalra is igaz, o a lelki tarsam, megha a szerelem el is fog mulni, en mindig szeretni fogom baratkent, emberkent es csak olyan part fogok magamnak keresni, aki ezt elfogadja, szuksegem van ra az eletemben. A baratod az ex-el kapcsolatban volt, szerettek egymast, ha baratok szeretnenek lenni, akkor szalj mar le roluk, ha teged szeret a parod, akkor miert aggodsz??? A masik lany is ember, az meg hogy melltartos kepeket kuld, ha volt koztuk szex, akkor uis latta mar azt a parod.
Szia! 12:28-as vagyok újra. Biztatásképpen elmesélem a saját történetemet. 20 éves voltam, amikor megismerkedtem egy akkor 25 éves fiúval. Nagyon szerelmes voltam belé, állítólag õ is belém, probléma annyi volt, hogy akkor már 2 éve együtt élt a barátnõjével. Mivel nagyon szerettem, és hittem neki, összejöttem vele, de 1 hónap után ott hagytam, mert nagyon szégyelltem magam. A másik lány miatt, akit átvertek és megaláztak miattam. Elképzeltem, hogy milyen lenne, ha az õ helyébe lennék, hogyan érezném magam, stb. Aztán lett másik barátom (majd szakítottam vele) telt-múlt az idõ, és 2 év múlva újra összetalálkoztam ezzel az emberrel, pontosabban a 2 év alatt állandóan keresett, szülinap, névnap köszöntés, stb., aztán végül belementem, hogy ok, menjünk el kávézni és beszélgetni egyet - utólag ez nagy hiba volt. Még mindig együtt volt a csajával, de újra fellobbant köztünk a szikra, és újra összejöttünk. Akkor már kicsit érettebb voltam, és egy hét után megszakítottam vele minden kapcsolatot, telefonszámot változtattam, mert õ továbbra is keresett. Ja azt hozzáteszem, hogy nem feküdtem le vele, mert megmondtam, ez csak akkor lehetséges, ha ott hagyja a másikat. (Egyszer mondjuk majdnem megtörtént a dolog, de annyira lelkiismeret-furdalásom volt, hogy teljesen begörcsöltem, és nem voltam képes semmire - érted, lemerevedtem a szorongástól, meg sem bírtam mozdulni.) Erre volt pofája azt mondani, hogy õ miattam nem tudja ott hagyni a csajt, mert így nem tudja eldönteni, hogy kit válasszon, és én csak szórakozom vele. Abszolút nem érdekelte, hogy én mennyire szarul érzem magam. Érted, én voltam a hibás azért, mert nem akartam a kapcarongya - értsd szeretõje lenni. Mellesleg állandóan azzal dicsekedett, hogy ez a csaj fõz rá, mos rá, minden nap meleg vacsorával várja, és hogy én úgysem lennék ilyen házias (nekem hánytorgatta fel azt, hogy mi az, hogy 20 évesen nem tudok fõzni.. pedig tudtam, csak õ egybõl rám fogta, hogy nem tudok, mert akkoriban kicsit alternatív volt a stílusom, sokat buliztam, stb.) Hát szegény csaj megkapta a jutalmát az odaadásáért, az biztos. + szerencsétlen csajnak 2 munkahelye volt azért, mert a csávónak 3 szobás albérlet, meg középkategóriás kocsi kellett (persze õ is dolgozott, de a csaját is hajtotta rendesen, mert neki "igényei" voltak). Azóta ez történt: Ismerõsök mesélték, hogy a csávó, amint a nõje betöltötte a 30-at, otthagyta egy 6 évvel fiatalabbért (7-8 év hülyítés után - szegény csajszi, mai napig megszakad a szívem, ha rágondolok, élete legszebb éveit vesztegette el + ki tudja, ez a gyík hányszor csalta közben meg). A 6 évvel fiatalabb csajjal szintén úgy jött össze, hogy megvolt neki közben a 30 éves csaj, és gondolom csak akkor dobta az elõzõt, amikor az új már megvolt neki (értsd: szexuálisan + háziasítva: mosásra, fõzésre, takarításra felkészítve). Megnéztem ennek a szerencsétlen új csajnak az iwiw-oldalát, 25 éves, és ahhoz, hogy mit csinálok szabadidõmben, az volt írva, hogy fõzök, és azon igyekszem, hogy minél jobb háziasszony legyek, érted, 25 évesen! De ami még durvább, utólag kiderült, hogy a csávó egész életében ezt csinálta, s a 30 éves csajjal is úgy jött össze annak idején, hogy volt másik nõje. Na most: szerintem az ilyen ember 1. szánalmas 2. önmagán kívül senkit nem szeret 3. soha nem fog megváltozni. Szerintem gondolkozz el ezen, nehogy úgy járj, mint a történetben szereplõ 30 éves csaj, aki 7 éven át közös jövõben, gyerekben, házasságban reménykedett, és a végén mit kapott?
mi, tapasztalt férfiak nem csak úgy elõugrunk a semmibõl. :)
Szia! Nem hiszem hogy önzõ volnál. Ez a "maradjunk barátok szakítás után, hisz' emberileg annyira megértjük egymást" dolog hülyeség. Miért keresik a férfiak és a nõk egymás társaságát? A szerelem, párkapcsolat, atb miatt, ki hogy nezevi. Egy férfi, ha lehorgonyzott, igenis ne keresse más nõk társaságát, ne menjen el bandázni kettesben a volt csajával, és igen, ne is irogassanak egymásnak. Sajnos az kevés, ha a barátod azt mondja, õ nem fog írni. Kerek perec meg kell mondania a lánynak, hogy nem kívánja vele tartani a kapcsolatot, másból nem értenek ezek a lányok. Nekem az elõzõ barátomnál is volt ilyen, vicces volt mert nem is tudtam róla, hogy mailezgetnek, és elég fura dolgokat írt a pasim rólam. Akkor megkértem, hogy irjon az exnek, ennyi volt, de olyan szirupos elválós szöveggel, hogy megmondtam ha õ nem bir normálisat írni, majd megteszem én. Erre írt egy normálisat. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, szerintem ez a nagy haverság szakítás után nem normális, de csak a barátod tudja leállítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm h te legalább megértetted azt amit leírtam.
A kérdező hozzászólása: Úgy vélem azért küldhette a képet neki, mert viszonzásul valami dícséretet várt a barátomtól.
A kérdező hozzászólása: A kép amit küldött melltartós volt, amin viszonylag jól látszódott a melle.:S
A kérdező hozzászólása: Hmm...nem lehetünk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Azért zavar, mert mikor régebben is együtt voltunk, a barátomnak meg volt a másik lány is "melletem". Csak ezért. És volt rá eset, hogy úgymond sexy képeket küldött a lány a barátomnak. És nem tudtam mire vélni?!:S:S
A kérdező hozzászólása: A férfiak ezt talán másképp látják. És te ezért írtad nekem ezt. De azért köszönöm!
Hú, valaki mondatról mondatra elemezte a válaszomat, istenem, micsoda megtiszteltetés:) Na, nem kell itt leszûklátókörûzni...gyerekek, hihetetlen, de sokféle ember, sokféle felfogás. Az én erkölcsi normámba nem fér bele, hogy az exemmel dumáljak, vagy tartsam a kapcsolatot. Egyáltalán minek? Azért nem értem, oké, nálatok mûködik, hát nálam nem. Ha szakítottam valakivel, vagy szakítottak velem, hát akkor végeztünk. Még nagyon fiatal kamaszkoromban volt ilyen "na üljünk be egy teára" cucc volt pasival, de egyszerûen már nincs ilyesmire szükségem. Régebben inkább fiúkkal barátkoztam, nem szerettem barátnõzni, de most már...SZERINTEM nincs értelme az ilyen kapcsolatoknak.De ez csak az én véleményem.

Nem akar velem lefeküdni a barátom. Mit tegyek?

Lassan 2,5 éve együtt vagyunk, de szex még nem volt.Nagyon szeretem, mindenben támogatjuk egymást, igazi lelki társ, de a szex terén nem hajlandó lépni.Az elsõ évfordulónk elõtt mondta hogy majd akkor,vacsora, minden,de az egészbõl nem lett semmi.Gondoltam jó,várok,stresszes az egyetem,rossz napja van.Volt olyan is hogy óvszert vettem neki ajándékba hátha,de a mai napig ott áll bontatlanul.Amikor kezdeményeztem egy ponton mindig eltolt magától.Ha rákérdezek hogy mi a baja,azt mondja semmi,õ is akarja.Mára belefáradtam a kezdeményezésbe, egy ideig az önbecsülésem is a parlagon hevert.Sokan csinos nõnek tartanak, nem hiszem hogy a külsõm miatt nem.Megcsalásra nem utal semmi.Mit csináljak? Nem akarom hogy tönkre menjen a kapcsolatunk./20 éves lány,23 éves pasi/

Legjobb válasz: Aszexuális, vagy impotens, vagy meleg? Nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges férfi miért ne akarna szeretkezni a barátnõjével, hacsak nincsen valami ilyen gondja.

Hát azért egy 23 éves pasi és 2, 5 év alatt nem akart szexelni, adhat okot aggodalomra. Persze nem megcsalásra gondolok, hanem valami miatt nem meri szerintem. Pettingelni szoktatok? Õ szûz még? Ha igen, akkor lehet, hogy stresszeli hogy esetleg nem tud helytállni az ágyban. Ha esetleg már nem szûz, akkor ugyanez lehetséges rossz tapasztalat(ok) miatt. Lehet van valami szervi, lelki gondja, amirõl nem mer beszélni, szégyelli. Viszont az is lehet, hogy egyszerûen nem kívánja. Írtad, hogy igazi lelki társ, lehet, hogy aszexuális és teljesen jól megvan szex nélkül. Mindenképp próbálj meg vele beszélni errõl, de ne erõszakosan, csak mond meg, hogy ettõl úgy érzed, hogy veled van esetleg gondja. Szóval a "miért"-et kellene tisztázni, utána jöhetnek az esetleges megoldások.
Aszexuális, vagy impotens, vagy meleg? Nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges férfi miért ne akarna szeretkezni a barátnõjével, hacsak nincsen valami ilyen gondja.
Valami komoly baj lehet a sráccal. Így halálra van ítélve a kapcsolat...
De minek erõlteted? Ha nem akarja akkor hagyd békén. Majd ha akarja szól......
2. válaszolónak igazat adok! ha meg annyira szex hiányod van, írj egy üzit... Üdvözlettel Legly
Én szívesen elvégzem a srác helyett a feladatot.
Aaaaaaz duurva. Mondtad is neki, vagy csak utalgattál rá? A legelsõ barátom 3 hónapig nem volt képes megd*gni, mert még szûz voltam és félt tõlem. De én már akkor idegebeteg voltam, hogy mi van, mi a baj velem. Te egyszer sem fakadtál ki? Hogy bírtad 2.5 évig enélkül? Mondd meg, hogy vagy elmondja, hogy mi a baja akármilyen ciki is neki, vagy otthagyod. Ez nem normális dolog. És kénytelen leszel válaszút elé állítani. Vagy soha többet nem szeretnél szerelmeskedni? Ha bízna benned, már régóta elmondta volna, ha van valami baja. De látod, még ez se. Komoylan, minek vagy vele? A szeretem nem válasz...
Én arra tippelek, hogy meleg. Ebben az esetben én megtépném, hogy elhazudozott 2, 5 évet az életembõl.
Az éjjel már felháborodtam egy hasonló eseten (ott 1 év után nem volt semmi) és megkaptam, hogy én vagyok az érzéketlen tuskó. De azért most is megkérdezem: milyen kapcsolat az, amiben nincs meg az egyik alapvetõ kötelék és nem képesek egy ilyen problémát megbeszélni? Mi az, hogy 2, 5 évig nincs semmilyen testiség egy párkapcsolatban? Mi az, hogy a lány csak vár? Egy tanácsom van: ülj le vele azonnal és kérdezd meg, hogy miért nem. Ha hárít, azonnal kelj fel és hagyd ott, de elõtte közöld vele, hogy akkor vagy hajlandó beszélni és találkozni vele, ha meg tudja mondani, hogy miért nincs szex. Kap max. 3 nap gondolkodási idõt, ha addig nem találkoztok vagy nem mondja meg, mi baja van, akkor ne is keressen, mert részedrõl vége. 2, 5 év után nincs mit finomkodni, az max. a kapcsolat elsõ pár hónapjában lehetséges út, ilyenkor már nem.
Mikor esti merevedése van, támadj rá. :D
Este vegyél fel egy szexi ruhát és támadd le. Fújd nagyra a száddal és ha ezután sem csinál semmit akkor tényleg valami nagy gáz van. Lehet, hogy gyerekkori trauma okozza vagy kisebbség komplexus, impotencia, látens homoszexuális, ki tudja sok minden lehet.
Ezt neki kéne elmondani. Valami tuti nem stimmel, akár valamilyen pszichés probléma is állhat mögötte.
Beteg a srac. Elvakult vallasos lehet...vagy kamu a kerdes...
Na még ilyet se hallottam... Merevedése szokott lenni? Masztizni szokott? Csak hogy egyáltalán mûködik e. Másképp kényeztet téged? Vagy csak nagyon vallálos?
2, 5 év után semmi? Gyakran elkapkodják, de ez már nagyon a másik véglet. Mi a barátod, szerzetes vagy impotens?

Nagyon hiányzik a barátom. Mit tegyek? Hetente egyszer látjuk egymást.

Egyszer?en meg?rülök már. Nem bírom ki, hogy nem látom, csak egyszer egy héten. Nyáron szinte minden nap együtt voltunk, de heti 3szor biztos találkoztunk. Most meg...suli miatt nincs ideje nagyon egyikünknek se, de annyira félek, hogy kih?l így..Amikor találkozunk nagyon jó vele, nem érzem, hogy baj lenne, még nincs is semmi. Nagyon-nagyon szeretem, emiatt suliban se tudok figyelni, nincs olyan óra, hogy valamir?l ne jutna eszembe, és onnantól nem tudok másra gondolni.Lehet kezdeni vele valamit, vagy így jártam várjak a nyárra megint? Nagyon kevés a heti 1 találkozó?

Legjobb válasz: Szegedi vagyok. Zalaegerszegi a barátnõm. Havonta egyszer találkozunk. Bármit megadnék azért, h hetente lássam. Bírd ki, ki lehet.

Szegedi vagyok. Zalaegerszegi a barátnõm. Havonta egyszer találkozunk. Bármit megadnék azért, h hetente lássam. Bírd ki, ki lehet.
Mi így voltunk 6 hónapig:) Hogy heti egyszer.. de akkor egész nap, és szombaton :) ) Nyáron mi is többet találkoztunk. Ha a heti 1 találkozótól kihûlne a kapcsolat, akkor az jobb is..:) Ha szeretitek egymást, nem fog kihûlni!
"Most meg...suli miatt nincs ideje nagyon egyikünknek se, de annyira félek, hogy kihûl így.. " erre mi nem tudunk megoldást szolgálni. Mellesleg jobban hiányzik, akkor hogy tudna kihülni?
Normális esetben a párok heti egyszer látják egymást suliidõben, de akkor nem 2 órára, hanem egy napot kiharcolnak a másikért a hétvégébõl
Miért nem dobjátok fel a szülõknek a 'mi lenne ha együtt aludhatnánk a hétvégén' témát? A hétvége nem a világvége, megtanultok pénteken hétfõre, plusz vasárnap is tudsz tanulni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!