Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy el... Mi lehet (3 db)

Passz. Ennyi alapján bármi lehet.
Nálam is így van ez... :/ A volt pasim próbálkozott mindennel, de mégsem jött össze, lehet miattam volt... Nem tudom magam elengedni, vagy vmi. Sosem volt még úgy orgazmusom, hogy pasi okozta volna. :(
Nekem úgy 20 év után sikerült megtanulni... de azóta aktusonként 3-5 orgazmusom van minimum! :) Akit érdekelnek a részletek, keressen privátban, szívesen megosztom a tapasztalataim! :)
aktusonként 3-5? ez hülyeség csak nagyon közel vagy az orgazmushoz többször de csak egyszer mész el.
# 4: Hadd tudjam már jobban! :) Volt már 10 is. És rendesen elmegyek, néha intenzívebben, néha kevésbé intenzíven, de rendes orgazmus, nem csak olyan kis bizsergés... mondjuk amikor 10 volt, akkor a végén már ájulásközeli állapotban voltam. :)
17:39 miért kell egybõl leszólni? azért mert neked nem sikerül?
#4. valami nagy szextudós lehetsz te!! Miért kell valakit így leoltani? Csak nem irigy vagy???

A barátom nem megy el... Mi lehet a baj?

Nemrég kezdtünk el szeretkezni a barátommal, nekem ? az els? fiú az életemben nagyon szeretjük egymást. Még csak párszor csináltuk, nekem nagyon jó, de nem értem miért nem megy el...? Szeretném ha nemcsak nekem lenne jó hanem neki is, tudom hogy fura, mert általában fordítva szokot lenni a probléma. Tudom, hogy ez nem végleges állapot, de azt akarom hogy ? is úgy élvezze mint én. Azt mondja minden jó amit csinálok, és élvezi, de hülye nemvagyok...látom hogy nem megy el.

Legjobb válasz: Lehet több oka is! Szerintem ideges h jó-e neked meg h jól csinálja-e...

Lehet több oka is! Szerintem ideges h jó-e neked meg h jól csinálja-e...
Szia! Szerintem az lenne a legjobb a ti esetetekben, ha szeretkezés közben megosztanátok egymással kinek mi a jó és mi nem. Melyik az a testrész, amelyik különösen érzékeny pl. mellbimbó, a hát, a nyak, a fenék, a fül , a száj...de hol van az a pont, amitõl bezsongsz a másiktól! Nagyon fontos, hogy dicsérd és mondd ki elõtte a szeretkezés közben, mi esik jól neked! Ezt õ is ugyanígy ossza meg veled! A testi párbeszédet kövessék a szavak is!Hiszen szavak nélkül, egymásnak esve sokkal nehezebb lesz! Tanuljátok meg élvezni az együttlétet! Lényeg, hogy lassan és finoman fedezzétek fel egymás testét. Ez is egyfajta boldogság mindkettõtök számára! Nem feltétlenül kell görcsösen arra koncentrálni, mikor tud elmenni vagy sem a pasi vagy a lány. Lényeg, hogy oldjátok fel egymás gátlásait és ne a megfelelés legyen bennetek, hanem a másik testének gyönyörûségeit együtt tárjátok fel. Ahhoz, hogy egy csodálatos összhang legyen a testetek között figyelni kell a másik apró rezzenéseire, a jólesõ dolgokra és azokra, amik kevésbé jók. Semmit sem szabad erõltetni! Szerintem egy lánynál nagyon fontos, hogy ismerje a saját testét és vezesse a férfit! Sok sikert!
szia!hasonló problémám van nekem is.Nemcsak hasonló, hanem teljesen ugyanez.A barátom szintén nem ment még el.Lehet h hülyén hangzik, de túl sokáig bírja.(2 óra vagy több) nekem pedig az túl sok, de nem azért mert elmegyek, hanem pont ellenkezõleg.nem sikerül.és egy idõ után már fáj is. mit csináljak? tudom, hogy beszéljük meg...de nem beszélünk nyíltan a szexrõl.ilyenkor mi a teendõ?
Nyisd ki az ajtót...

Na szóval ma elvileg találkozok vele úgy hogy azt hazudom hogy a barátnõmhöz megyek de lehet anyám még oda se enged el ha meg igen nagyon félek hogy lebukok de látni is akarom mit tegyek?

Legjobb válasz: Azért gondolkozz el azon h anyukád miért nem akarja h találkozzatok. Én nem biztos h kedvelném azt, aki a testvéremmel meg a családommal sértõ módon viselkedik.

Azért gondolkozz el azon h anyukád miért nem akarja h találkozzatok. Én nem biztos h kedvelném azt, aki a testvéremmel meg a családommal sértõ módon viselkedik.
Én értem, hogy MOST a mindened jelenti, de a családod fog kitartani melletted az életed végéig, különösen a testvéred az, akire tényleg a halálodig számíthatsz majd, akármi történik. Az egy dolog, hogy ezt nem szabad feláldozni se fiatalkori, se késõbbi párkapcsolat kedvéért. Az meg a másik dolog, hogy ha az én párom nem nyitottan és kedvesen közeledett volna a családomhoz, akkor nem lenne már a párom, mert aki engem szeret, az a hozzám tartozókat is szereti.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!