Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy el... Mi (41 db)

A barátom túl gyorsan megy el. Mit tegyek?

Még csak másodszor szexeltünk. Előjáték közbe is már majdnem elment. Betette akkor nekem még kellemetlen érzés volt, mire belejöttem volna ő már el is ment. Volt már valakivel ilyen? Nem akarom mondani neki, mert így sincs elég önbizalma.. És én türelmes vagyok hozzá. Tudom,hogy nem a ez a legfontosabb egy kapcsolatban. Szóval mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: Nagyon türelmes vagy, második alkalom után már ide írogatsz. :D

Nagyon türelmes vagy, második alkalom után már ide írogatsz. :D
Zárd be az ajtót.
A kérdező hozzászólása: :D .. Köszi a válaszod!
Sok volt a hoki :) Ezáltal kialakult nála egy feltételes reflex, hogy mielõbb elmenni. A folyamat visszafordítható, de ezt csak õ tudja megoldani
A kérdező hozzászólása: #8 Én hagytam volna! Õ nem hagyta.
A kérdező hozzászólása: #5 Mindenkinek vannak igényei! Köszi az értelmes válaszokat! Még hagyok idõt.. de ha nem lesz változás, megfogadom a tanácsot, és beszélünk róla..
Ha majdnem elment elõjáték alatt, miért nem hagytad ? Egyszer elélvez, másodszor tovább bírja.
Szerintem igen is szólni kell neki, ha magától nem veszi a lapot, na de hogy ne venné?... Még adj neki egy kis idõt, aztán beszéljétek meg. Van egy olyan dolog hogy PC izom torna.... Amúgy nálam volt, hogy az sem használt sokat, hogy a pasi az aktus elõtt elélvezett... Szóval nem biztos, hogy jó tanács...
Egy kis fantázia. Intézd úgy, hogy 2 menet legyen elõszór kényeztesd õt, menjen el, és a második menet hosszabb lesz. ;)
Hát, te szinte csak a figyelmességeddel tudod segíteni. Neki kell "kifejleszteni azt az automatizmust", ami segítségével nem megy el. Sok maszturbálás kell hozzá. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Kis lidokaint rá, húzza fel a gumit és bírja egy órát is.
Semmit. Ezt a dolgot nem tudod a kezedben tartani.
Hát feküdj rá és csináld neki kézzel vagy ha szereted ha a szádbaélveznek akkor szopjad le. Ne törõdj vele hogy nem hagyja. Majd megszokja, megharagudni biztos nem fog érte. :-) Aztán majd kényeztesd megad vele és mire bemelegedsz már õ is kászen áll a második menetre amit biztos nem tud elkapkodni. A pasik már csak így mûködnek.
Passz. Ennyi alapján bármi lehet.
Nálam is így van ez... :/ A volt pasim próbálkozott mindennel, de mégsem jött össze, lehet miattam volt... Nem tudom magam elengedni, vagy vmi. Sosem volt még úgy orgazmusom, hogy pasi okozta volna. :(
Nekem úgy 20 év után sikerült megtanulni... de azóta aktusonként 3-5 orgazmusom van minimum! :) Akit érdekelnek a részletek, keressen privátban, szívesen megosztom a tapasztalataim! :)
aktusonként 3-5? ez hülyeség csak nagyon közel vagy az orgazmushoz többször de csak egyszer mész el.
# 4: Hadd tudjam már jobban! :) Volt már 10 is. És rendesen elmegyek, néha intenzívebben, néha kevésbé intenzíven, de rendes orgazmus, nem csak olyan kis bizsergés... mondjuk amikor 10 volt, akkor a végén már ájulásközeli állapotban voltam. :)
17:39 miért kell egybõl leszólni? azért mert neked nem sikerül?
#4. valami nagy szextudós lehetsz te!! Miért kell valakit így leoltani? Csak nem irigy vagy???

Ha meglovagolom a barátom honnan tudjam mikor megy el?

Ki szeretném próbálni hogy én vagyok felül. De őszintén megmondom, én egyátalán nem szoktam érezni ha elmegy. Tudom hogy furcsa, de nem.. az arcán pedig nem nagyon látni... szóval honnan tudjam mikor szálljak le? És ha már elment és tovább csinálom az fáj neki?

Legjobb válasz: hát bakker csak észreveszed ha valakinek orgazmusa van...

hát bakker csak észreveszed ha valakinek orgazmusa van...
Nem fáj, de tök felesleges. Ha lankad, akkor leszállhatsz, de lehet szólni is fog.
hátra nyújsz, laza golyszlifogás, és érezni fogod, amikor kiccsávó elsuhan. És neked is jó játék...
Ha már nincs alattad akkor elment.

A barátom már panaszkodik hogy nem megyek el. Mit tehetnék?

Tegnap már közölte velem a barátom hogy rosszul esik neki, hogy nem megyek el szex közben. Hiába mondom neki hogy így is nagyon élvezem és jó meg minden de azt mondta hogy ez így nem ugyan az. Természetesen igaza van, de mit tudnék csinálni hogy jobb legyen? Mert nagyon jó a szexben egyszer?en fantasztikus de valamiért nem sikerül :/ Nem akarom hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk. - id?vel ez befolyásolhatja.

Legjobb válasz: A jó szex a szerelem része. A szerelem akkor jó, ha kölcsönös és teljes a bizalom. A teljes bizalom és a megértés a feltétele, hogy mindketten ellazuljatok és csak egymásra tudjatok figyelni. Hogy erre a szintre eljussatok, ahhoz idõt kell adni a másiknak. Ez a dolog a fiúknak gyorsabban szokott sikerülni, de kellõ kultúrával rendelkezõ fiú megadja a szerelmének azt a kis többlet idõt, amit elõjátékkal tölt el. A jó szex az, amikor gyönyört tudunk adni a másiknak, és nem az, amikor csak magunknak vesszük el.

A jó szex a szerelem része. A szerelem akkor jó, ha kölcsönös és teljes a bizalom. A teljes bizalom és a megértés a feltétele, hogy mindketten ellazuljatok és csak egymásra tudjatok figyelni. Hogy erre a szintre eljussatok, ahhoz idõt kell adni a másiknak. Ez a dolog a fiúknak gyorsabban szokott sikerülni, de kellõ kultúrával rendelkezõ fiú megadja a szerelmének azt a kis többlet idõt, amit elõjátékkal tölt el. A jó szex az, amikor gyönyört tudunk adni a másiknak, és nem az, amikor csak magunknak vesszük el.
12:37 korrekt válasz, nem is kell hozzátennem semmit.
Elõre leszögezem, h nõ vagyok. Nem értem igazából, hogy miért nem tud elmenni valaki.Én ezt mindig annak tudtam be, hogy fekszik, mint egy fadarab és várja a csodát, talán tenni is kellene vmit azért az orgazmusért.Ha meg a barátod ilyen hülye, hogy így fogja fel, mintha kb egylábon állni nem sikerülne, akkor nem tudom, h mit kerestek egymás mellett.Mondd meg neki, h csinálja úgy a dolgokat, meg ne menjen el 5 perc alatt, te meg tegyél a dologért vmit.
gyakorolsz egy mûbrokival
Felállsz szex közben, és kimész az ajtón.
ha nem megy a hüvelyi orgazmus, akkor ne erõltessétek, elégítsen ki orálisan, vagy kézzel. és valakinek nem feltétlenül azért nincsen hüvelyi orgazmusa, mert nem tesz érte semmit...
Utolsóval egyetértve, lehet, hogy hüvelyi orgazmusod nincs, de gondolom csiklói van! Miért nem izgatod magad du.ás közben és élvezel el így, hidd el nagyon jó!?! A legtöbb pasi egyébként szereti látni, hogy kényezteti magát egy nõ és élvezi a szexet akár így, akár úgy!
"Elõre leszögezem, h nõ vagyok. Nem értem igazából, hogy miért nem tud elmenni valaki.Én ezt mindig annak tudtam be, hogy fekszik, mint egy fadarab és várja a csodát, " Örülj neki, hogy nem érted, mert a nõk 40%-ának vannak orgazmusproblémái, függetlenül attól hogy mennyire aktív az ágyban.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:03 Ebben igazad van, de sztem annak a 40%-nak is biztos lenne mit tenni, h élvezze.A szex nyilván az adok-kapok játék.De sztem egy nõnek az a dolga, h próbáljon arra koncentrálni, h elmenjen(utána, mikor rutinosabb és persze van megfelelõ partner, akkor majd megy magától), miután elment, akkor pedig foglalkozzon a pasival.A pasinak meg ezt szem elõtt kell tartania, legalábbis ha kicsit is figyel a szexpartnerére, mert persze nem beszélhetünk mindig kapcsolatról.

A barátom nem megy el... Mi lehet a baj?

Nemrég kezdtünk el szeretkezni a barátommal, nekem ? az els? fiú az életemben nagyon szeretjük egymást. Még csak párszor csináltuk, nekem nagyon jó, de nem értem miért nem megy el...? Szeretném ha nemcsak nekem lenne jó hanem neki is, tudom hogy fura, mert általában fordítva szokot lenni a probléma. Tudom, hogy ez nem végleges állapot, de azt akarom hogy ? is úgy élvezze mint én. Azt mondja minden jó amit csinálok, és élvezi, de hülye nemvagyok...látom hogy nem megy el.

Legjobb válasz: Lehet több oka is! Szerintem ideges h jó-e neked meg h jól csinálja-e...

Lehet több oka is! Szerintem ideges h jó-e neked meg h jól csinálja-e...
Szia! Szerintem az lenne a legjobb a ti esetetekben, ha szeretkezés közben megosztanátok egymással kinek mi a jó és mi nem. Melyik az a testrész, amelyik különösen érzékeny pl. mellbimbó, a hát, a nyak, a fenék, a fül , a száj...de hol van az a pont, amitõl bezsongsz a másiktól! Nagyon fontos, hogy dicsérd és mondd ki elõtte a szeretkezés közben, mi esik jól neked! Ezt õ is ugyanígy ossza meg veled! A testi párbeszédet kövessék a szavak is!Hiszen szavak nélkül, egymásnak esve sokkal nehezebb lesz! Tanuljátok meg élvezni az együttlétet! Lényeg, hogy lassan és finoman fedezzétek fel egymás testét. Ez is egyfajta boldogság mindkettõtök számára! Nem feltétlenül kell görcsösen arra koncentrálni, mikor tud elmenni vagy sem a pasi vagy a lány. Lényeg, hogy oldjátok fel egymás gátlásait és ne a megfelelés legyen bennetek, hanem a másik testének gyönyörûségeit együtt tárjátok fel. Ahhoz, hogy egy csodálatos összhang legyen a testetek között figyelni kell a másik apró rezzenéseire, a jólesõ dolgokra és azokra, amik kevésbé jók. Semmit sem szabad erõltetni! Szerintem egy lánynál nagyon fontos, hogy ismerje a saját testét és vezesse a férfit! Sok sikert!
szia!hasonló problémám van nekem is.Nemcsak hasonló, hanem teljesen ugyanez.A barátom szintén nem ment még el.Lehet h hülyén hangzik, de túl sokáig bírja.(2 óra vagy több) nekem pedig az túl sok, de nem azért mert elmegyek, hanem pont ellenkezõleg.nem sikerül.és egy idõ után már fáj is. mit csináljak? tudom, hogy beszéljük meg...de nem beszélünk nyíltan a szexrõl.ilyenkor mi a teendõ?
Nyisd ki az ajtót...

Az mértvan hogy a barátom nagyonhamar elment tegnap mikor kezemmel csináltam neki és közben pornófilmet nézett, mikor simán csinálomneki akkor vanhogy else megy, meg néha szexközben is van olyan hogy nem megy el?

Talán ez azértlehet mert én nemannyira izgatóvagyok?

Legjobb válasz: Az emberek fantáziáját felizgatja pornó,ezzel nincs baj szerintem,és Veled sem,ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki,nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki,na és?Nézd Vele Te is!

Az emberek fantáziáját felizgatja pornó, ezzel nincs baj szerintem, és Veled sem, ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki, nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki, na és?Nézd Vele Te is!
Nem azért mert nem vagy izgató, hanem mert így szokta meg...
Pontosan! A hiba a pasidban keresendõ! Szerintem is nagyon régóta végez önkielégítést magán, ezért ezt szokta meg! Szerintem maradjatok a hagyományos módszernél, minek a kézimunka?....
Számít az is, hogy mennyi ideig kénytelen teljes gõzzel, mereven sóvárogni :) Elvileg ha nem sietsz, végül egész hirtelen meglephet :)

Nem tetszik, hogy inni megy a barátom, mit csináljak? Menjek én is el valahova?

Nem élünk együtt, de mégis rosszul esik, vagy nem is tudom,de zavar,hogy részegre issza magát a haverjaival. Fõleg,hogy õ hív össze mindenkit,hogy menjenek már inni.. Nem akarok semmiképp neki szólni, hogy ezzel nekem bajom van,mert legbelül tudom, hogy ebbe nekem nincs beleszólásom. Az a kérdés,hogy akkor én mit csináljak,hogy ne gondoljak erre, és valamivel eltereljem a gondolataim. Arra gondoltam,hogy vagy lefekszem korábban, vagy valahova én is elmegyek. Tanácsok?:/

Legjobb válasz: nekem eleve nem kellene olyan barát, aki azért megy el valahová nélkülem, hogy lerészegedjen.

nekem eleve nem kellene olyan barát, aki azért megy el valahová nélkülem, hogy lerészegedjen.
Semmit.Ne gondolj rá.Felesleges hiszti megint.
A kérdező hozzászólása: nem hisztiztem neki, no! De az érdekes, hogy ha én indulok valahova, rögtön azzal 'viccelõdik'hogy melyik fiúval leszek stb.....-.-
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem ritkán van lehetõségem elmenni oda, ahol õ lakik, szóval nem igazán szólhatnék bele, hogy ne menjen el nélkülem akárhova is.

Ha egy csajt elhívok randira (igazából csak találkozok vele) és el is megyünk de egy idő után az beleszólásom nélkül megkeressük a barátait meg lehívja őket és akkor már el is van rontva a randi. Mit csináljak, hogy csak 2-en legyünk?

Vagy ez azt is jelenti ,hogy nem érdeklem?De akkor meg nem mondana igent mikor lehívom.vagy valamit rosszul csinálok?

Legjobb válasz: Téged is csak barátként kezel.És ezért hív még több barátot,mert bandákban jobban érzi magát az ember.Mond meg neki hogy mi a helyzet,stb.Lehet hogy õ nem randinak veszi? :) 18/L

Téged is csak barátként kezel.És ezért hív még több barátot, mert bandákban jobban érzi magát az ember.Mond meg neki hogy mi a helyzet, stb.Lehet hogy õ nem randinak veszi? :) 18/L
vagy hívd el moziba, találkozzatok ott, és vedd meg neki a jegyet elõre, ez már elég egyértelmû utalás h mit szeretnél :) esetleg ha közös a baráti körötök, megkérdezheted vmelyik havert akiben megbízol, hátha õ tudja h mit gondol errõl a lány :)
Mondd meg neki kerek perec, hogy te randizni szeretnél vele, olyan igazit. és akkor majd a reakcióból leszûrheted, hogy mit is akar tõled. küldönben meg, ha egy fiú elhív egy lányt egy találkozóra, a lánynak egyértelmûnek kéne lennie, hogy a fiú csak kettesben akar vele lenni. szóval így az elmondottak alapján, a csaj is levágja ezt, csak nem nagyon akar tõled komolyabbat, ezért is hívja még le a haverokat. és mivel barátkozni akar veled, ezért sem mond nemet a találkozókra. szóval legközelebb mondd el neki, hogy te mit akarsz. nem húzhatod ezt örökké. ha meg tényleg nem akar tõled semmit, akkor van még elég hal a tengerben, gondolom fiatal vagy még..itt a nyár.. majd írd meg, hogy hogy alakult:)
az utolsóval nem feltétlen értek egyet, nekem van egy nagyon jó haverom, akivel hetente 1-2szer találkozom, õ szokott elhívni, és sétálunk, beszélgetünk, néha kajálunk is stb... de nekem barátom van, neki meg tetszik egy lány, és mindkettõnk tudta a kezdetektõl fogva, hogy ez nem randi, hanem haverság :)
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki amúgy , hogy mi szitu de csak annyit mondott rá , hogy : aha

Mikor megy már el a báttyám dolgozni? 25 éves, és nem csinál semmit, csak mobilokat adogat el, és ellopja a barátaimat!

anyukámat nemérdekli, apám nem lakik velünk és tök gáz, mert csak itthon ül, és ps ezik, az ÉN PS emen, meg telefonokkal van tle a ház, és a barátaimat is lenyúlja. tök gáz, mert ha hazahozok egy baerátomat a bátyám elkezd vele dumálni, és utána már a bátyámhoz jön át, nem hozzám, és vele ps ezik meg telefonokról beszélgetnek, és most az egyik legjobb barátom is, mit kérdez? A bátyád otthon van?:S ez tök gáz... ráadásul barátnője sincs, csak 2 barátnője volt és 25 éves, lehet hogy meleg is? Mikor megy el itthonról szerintetek? soha? 14f

Legjobb válasz: Július 3-án megy, az imént mondta

Július 3-án megy, az imént mondta
Ja, lehet hogy a kisfiúkat szereti. :D
Attól még nyithat boltot, kitörölheted a se**ed a szutyok diplomával.
Megkérdezném, hogy HONNAN VESZI a mobilokat, amiket elad? Van egy tippem, hogy miért barátkozik a te 14 évrs haverjaiddal: velük lopatja el, mivel õket még nem lehet büntetõjogi felelõsségre vonni, aztán eladja a lopott cuccot és osztoznak a pénzen.
A kérdező hozzászólása: jah és negyertek azzal hogy ez a munkája, mert hopgy eladja abból nem tud majd megélni mert még csak diplomája sincsen neki, szal nem tud õ boltot nyitni.
A kérdező hozzászólása: hát eladja, de mindig itthon van, csak elmegy üzletelni néha, vagy idejönnek am, ik venni akarnak cuccokat. de ebbõl nem lehet megélni. mert pl nincs diplomája, akkor meg hogy lesz ebbõl valaha is bolt?
Ha nem dolgozik, honnan tud leadni 60ezret? Meg ha ennyit ad le havonta, akkor nem is tudom, mirõl beszélsz, az bõven fedezi a szükségleteit, kaját beleértve.
A kérdező hozzászólása: jó de ha nincs diplomád tönkremegy. lehet hogy homár, és a barátaimra izgul? és azért nyúlja le õket? tök gáz amúgy ez az egész, de anyámat nem érdekli míg hazaad 60 ezer forintot...
"LittleDreamer14" Azért ez a név sem túl férfias, inkább olyan kis nyuszikás, babazsúros. Amúgy igen, 25 évesen tuti a 14 éves kisfiúkra bukik. Azért azt a 2 barátnõjét csak megreszelte, amellett, hogy ha nincs pénz, nincs p#na mondás itt is igaz, még jobb is, muttert húzná le egy randi elõtt.
5 Csak nem irigykedsz a diplomára? Próbáltál már beszélni a bátyáddal?
Fogj meg egy szíjat, és szorítsd el neki.
Hány évesek vagytok? Próbáljátok meg, hogy amikor közel van a csúcshoz, lelassít. Vagy, ha mindig be van gerjedve ennyire, akkor menjen el, és a második alkalommal már jobban tud rád figyelni. ld Keresd a nõt!:D
csinálhatjátok ugy is(h ha a lassunál is elmegy) h teljesen leáll 10mp-re addig puszilgatjátok csak egymást, semmi más és akk biztos h nem fog hamar elmenni, csak arra figyeljetek h ne teljesen az utolso pillanatba álljon le, mert akk el fog menni, de nem lesz olyan kellemetlen mintha "végig csinálja" remélem tudtam segíteni:)
ha közel van a célhoz, álljon meg egy kis idõre, váltsatok pózt és hajrá, és ismétlés. legalább változatosság is lesz benne
nekem ez a lassitás nem vált be, ha egyszer elértem egy olyan állapotot hogy közel vagyok, akkor rohadtsokat kéne várnom hogy visszamenjen, és akkoris hamar visszajövök. nekem egy megoldás jött be, a párom kezdi az izgatást (leszop vagy kiveri) utánna én nyalom ki, ezalatt az idõ alatt regenerálodom és kezdhetjük. és minden csodálatos:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!