Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy el. (137 db)

Borotválástol kipattogot a combon. Holnap a barátomhoz megyek : Hogy tűntessem el? Kammilás fűrdö eltűnteti télleg? Köszönöm =)

Legjobb válasz: vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

Szerintetek igazi barátnô az aki az ellenségemmel megy el bulizni és strandolni engem meg a legjobb barátnômet meg se hív!?

Ja am az a barátnôm a 2. LB-m de ô nem tudja h akikkel van azok az ellenségeim.

Legjobb válasz: MOst attól hogy õ a 2. legjobb barátnõd nem köteles minden eseményre elhívnia. Ráadásul így hogy nem is tudja hogy az ellenségeiddel megy ,így nincs is jogod hibáztatni.

MOst attól hogy õ a 2. legjobb barátnõd nem köteles minden eseményre elhívnia. Ráadásul így hogy nem is tudja hogy az ellenségeiddel megy , így nincs is jogod hibáztatni.
Ha tudná, akkor is elmehetne másokkal bulizni. De ha még nem is tudja, akkor miért ne mehetne?
amúgy miért az ellenségeid? :D Szervezz te is programot a legjobb barátnõddel
Ha meghívott volna ilyen felállásban : mit válaszoltál volna neki?
Ha nem tudja hogy az ellenséged, akkor mégis mit vársz tõle? Gondolatolvasó legyen???? Neki meg lehet, hogy szimpatikus az illetõ. Amúgy nem kell egymás s..gében lógni állandóan, az egészséges, ha valaki barátkozik több emberrel. Hány éves vagy? 12???
A kérdező hozzászólása: ok de latja hogy mit muvelnek velem meg igy is ez a velemenyetek
A kérdező hozzászólása: ja am beertem volna egy igennel vagy nemmel
Ha azt sem tudja hogy az ellenségeid akk miért ne mehetne el velük bulizni sõt ha tudná akkor is mehetne anélkül hogy meghívott volna titeket!!
A kérdező hozzászólása: ok na mar oly mind1 nem kell tobb valasz szent a beke

Az mértvan hogy a barátom nagyonhamar elment tegnap mikor kezemmel csináltam neki és közben pornófilmet nézett, mikor simán csinálomneki akkor vanhogy else megy, meg néha szexközben is van olyan hogy nem megy el?

Talán ez azértlehet mert én nemannyira izgatóvagyok?

Legjobb válasz: Az emberek fantáziáját felizgatja pornó,ezzel nincs baj szerintem,és Veled sem,ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki,nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki,na és?Nézd Vele Te is!

Az emberek fantáziáját felizgatja pornó, ezzel nincs baj szerintem, és Veled sem, ez természetes dolog.Ha nem kellenél neki, nem is szeretkezne Veled.Így jobban megy neki, na és?Nézd Vele Te is!
Nem azért mert nem vagy izgató, hanem mert így szokta meg...
Pontosan! A hiba a pasidban keresendõ! Szerintem is nagyon régóta végez önkielégítést magán, ezért ezt szokta meg! Szerintem maradjatok a hagyományos módszernél, minek a kézimunka?....
Számít az is, hogy mennyi ideig kénytelen teljes gõzzel, mereven sóvárogni :) Elvileg ha nem sietsz, végül egész hirtelen meglephet :)

Miért megy el a barátom ilyen hamar?

Egy nagyon nagyon gondom van,ami elég kínos és nagyon nyomaszt.A barátom nagyon hamar elmegy,3-4perc és már jócskán túl van a tini korán: 21éves múlt.Félek,h. ez tudatalatt azt jelenti nem szeret,vagy megcsal,vagy nem kíván.Nem tudom mi a gond.Igazából nem is az bánt,.h én nem megyek el,hanem az,h. miért nem tudja visszatartani,vagy nem is akarja.Jaj nem tudom.

Legjobb válasz: Lehet,hogy a barátod éppen miattad megy el ilyen gyorsan.Úgy értem,hogy teljesíteni,megfelelni szeretne neked és ez a kényszer stresszeli õt és lehet,hogy e miatt történik.Te meg rá figyelsz és azért nem jutsz orgazmushoz na meg a 3-4 perc elég kevés.Van második menet?Sokszor a második,harmadik menet segít.De biztos,hogy nem csal meg és azt sem hinném,hogy nem szeret.Az életkor nem játszik szerepet.Szerintem a tapasztalat számít.A LÉNYEG,HOGY BESZÉLJÉTEK MEG!

Lehet, hogy a barátod éppen miattad megy el ilyen gyorsan.Úgy értem, hogy teljesíteni, megfelelni szeretne neked és ez a kényszer stresszeli õt és lehet, hogy e miatt történik.Te meg rá figyelsz és azért nem jutsz orgazmushoz na meg a 3-4 perc elég kevés.Van második menet?Sokszor a második, harmadik menet segít.De biztos, hogy nem csal meg és azt sem hinném, hogy nem szeret.Az életkor nem játszik szerepet.Szerintem a tapasztalat számít.A LÉNYEG, HOGY BESZÉLJÉTEK MEG!
Egyrészt 3-4 perc nem olyan hamar. Van olyan akiknek még eddig sem tart. Másrészt próbáltad már vele megbeszélni? A kommunikáció nagyon sokat számít és lehet, ha elmondod neki, hogy szeretnéd ha picit tovább tartana, akkor tud a problémán segíteni. Mindenesetre ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy megcsal vagy nem kíván. Ne parázz. Beszélj vele! Hidd el ez nagyon sok mindent megold majd. Még valami: Egy nõt ezerféleképpen el lehet élveztetni nem csak közösüléssel.
szia! szerintem tuti h nemcsal meg mert ha volt elõtted vkivel épp úgy mûködik h késõbb megy el. de errõl õ nem tehet. a második menet is ennyi ideig tart vagy utána nem próbáltátok?
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már , de a második menet is ugyanennyi idõ.
gumiban is ugyan ilyen hamar elmegy? és mondtad már neki h utána kényeztessen h neked is jó legyen?
Az én barátom is elmegy kb 2-3 perc után... már 1 éve vagyunk együtt és ez a probléma kb 2hónapja merült fel és még mindig tart... :( Régebben is elég hamar elment az elsõ és a második menetnél, de pár perces szünet után a 3. menet általában elég hosszú volt. Én sem értem h mi baja van.. sõt, beszéltem is vele errõl, mondtam neki h ne stresszeljen annyira, nekem így is nagyon jól esik de még mindig olyan hamar elmegy :( Nem nagyon bízik meg bennem. Pedig tényleg nincs rá semmi oka. lehet h emiatt van az egész..? Attól is lehet ha vannak komoly családi problémái mostanában? Tényleg nem értem h miért van ez... nekem õ azt mondta h azért van mert nagyon szerelmes belém. ahh annyira tanácstalan vagyok.

Nem tetszik, hogy inni megy a barátom, mit csináljak? Menjek én is el valahova?

Nem élünk együtt, de mégis rosszul esik, vagy nem is tudom,de zavar,hogy részegre issza magát a haverjaival. Fõleg,hogy õ hív össze mindenkit,hogy menjenek már inni.. Nem akarok semmiképp neki szólni, hogy ezzel nekem bajom van,mert legbelül tudom, hogy ebbe nekem nincs beleszólásom. Az a kérdés,hogy akkor én mit csináljak,hogy ne gondoljak erre, és valamivel eltereljem a gondolataim. Arra gondoltam,hogy vagy lefekszem korábban, vagy valahova én is elmegyek. Tanácsok?:/

Legjobb válasz: nekem eleve nem kellene olyan barát, aki azért megy el valahová nélkülem, hogy lerészegedjen.

nekem eleve nem kellene olyan barát, aki azért megy el valahová nélkülem, hogy lerészegedjen.
Semmit.Ne gondolj rá.Felesleges hiszti megint.
A kérdező hozzászólása: nem hisztiztem neki, no! De az érdekes, hogy ha én indulok valahova, rögtön azzal 'viccelõdik'hogy melyik fiúval leszek stb.....-.-
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem ritkán van lehetõségem elmenni oda, ahol õ lakik, szóval nem igazán szólhatnék bele, hogy ne menjen el nélkülem akárhova is.
ha közbe megcsókolod akkor nem fog sima találkozásnak tûnni.
"Szia, van kedved egyik este pizzázni velem? Amolyan randiféle lenne, benne vagy?" :DD Ennyi az egész :) Tuti örülni fog neki :)
elhivod randizni és nem találkozni... :)
ha nem adott neked jeleket, hogy bejössz neki akkor SEMMIKÉPP NE mondd el! az én legjobb barátom se tetszik, belém van esve, azóta másképp nézek rá(nem szeretnék) és tönkreb*szta a barátságunkat..
Mond el neki õszíntén hogy beleszerettél, nem veszíthetsz sokat, mert az is nagyon fájna neked ha csak barátok vagytok és az is ha többé nem beszéltek :SS. szóval nyugodtan mond el neki. sok sikert :) szorítok
énis azt mondom hajrá, ugyanez volt vlem és a csaj egy hete összejött vkivel , most mégjobban szenvedek h nemléptem amíg lehetett volna
Igen, ezért írtam, hogy ha te már teljesen beleszerettél, akkor végül is nem biztos, hogy így jobb, hogy szenvedsz. Szóval hajrá, azért drukkolok. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat... az utolsónak meg: tudom, van ez a sok-sok nyálas szotry aminek a vége az, hogy mindenki rosszul jár stb. stb. és lehet, hogy ezekenek egy része igaz, meg látom, hogy itt is sokakank nemjött be ez a barátságból-szerelem dolog, de szerintem az úgy rosszabb, ha én mindig szenvedõ alanya vagyok ennek az egész barátságnak, mert tudom, hogy nem lehet több barátságnál... inkább megpróbálom egyszer... :)
Ugye tudod, hogy általában az ilyen barátságból szerelem nem szokott jól elsülni? Persze, ha te már belezúgtál, akkor egy próbát megér, csak mondtam. :/
A legegyszerûbb, ha õszintén elmondod neki és úgy mentek el. De ha szervezel valami kis extrát és közben mondod el, úgy is jó.
#10 Az nem barátság amiben az egyik fél többet érez. Ha lenne egy kis esze már rég nem beszélne veled. A kérdésre válaszolva, meg KELL kérdezned. Legalább is ha nem akarsz továbbra is a barátzónában szenvedni. Ha pedig õ nem úgy gondol rád akkor neked is abba kéne hagynod a "barátkozást" vele. Amíg ott van a közeledben nem fogsz tudni rendes kapcsolatot kialakítani az ellenkezõ nemmel.

Azert megy el a baratom szex kozben keson, mert nem tudom felizgatni?

azert megy el mondjuk 30 perc utan el a bartom mert nem tudom felizgatni? ha egy ferfi 3 perc utan el megy, az azert van, mert nagyon izgatott allapotban volt?

Legjobb válasz: nem hogy örülnél hogy bírja 30 percig, szerintem azért megy el valaki 3 perc után mert már rég nem csinálta

nem hogy örülnél hogy bírja 30 percig, szerintem azért megy el valaki 3 perc után mert már rég nem csinálta
Más lányok az ellenkezõjére panaszkodnak (túl gyors), és irigyelnek. De valóban lehet: túlságosan izgul, nincs önbizalma, stresszes, fél hogy nem fog megfelelni, vagy egyszerûen sokat ivott. (Az ital "felkorbácsolja a vágyat de cserben hagy a végrehajtásnál"..)
Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

A barátom masztizás közbe 5-7 perc alatt megy el, az első szexnél is pár perc alatt elélvez majd el?

Legjobb válasz: nem...az én barátom is így van,de szex közben fél óra minimum...:)

nem...az én barátom is így van, de szex közben fél óra minimum...:)
Nálunk is hasonlóan. Meg ott tudja kontrollálni magát, ne izgulj nem fog hamar elmenni, fõleg ha elõtte vagy aznap már kiverte...
Nem feltétlenül fog elmenni olyan gyorsan. Lehet, hogy az elsõnél még igen, de utána már nem.
ne aggódj, gyakorlás kérdése az egész. maszturbálni egy dolog, szeretkezni teljesen más. utóbbihoz sok türelem kell mire belejöttök , és megszokjátok egymást.

Ciki, ha szex közben hamarabb megyek el, mint a barátom?

Tudom, hogy hülye kérdés, mert ritka, ha a pár egyszerre ér el a csúcsra. De engem akkor is zavar, ha az aktus során hamarabb lesz orgazmusom, mint a páromnak. Vagy esetleg egyáltalán nem is lesz. Olyankor mindig olyan cikisen érzem magam. Szóval a kérdésem konkrétan: a fiúkat nem zavarja, ha a lány el?bb/kés?bb megy el, mint ?k?

Legjobb válasz: Dehogy gáz. Az elõttem szóló IQ-harcosnak pedig kisugárzik a sötétsége... Nem baj, hogy elõbb mész el, de ha téged/titeket zavar, próbáld meg elhúzni. Ha érzed, hogy mindjárt ott a csúcs, álljatok meg egy kicsit. Ezt önkielégítés közben is gyakorolhatod. "a fiúkat nem zavarja, ha a lány elõbb/késõbb megy el, mint õk?" -> Ha késõbb, az nyilván nem, hisz a srácok nagy %-ának van korai magömlése. Hogy az zavarja-e, hogy elõbb mész el, nem tudom, mert én lány vagyok, de ha már szexeltek, biztosan vagytok olyan viszonyban, hogy nyugodtan megkérdezd! Ha fiú lennék, engem biztosan nem zavarna, nincs miért.

Dehogy gáz. Az elõttem szóló IQ-harcosnak pedig kisugárzik a sötétsége... Nem baj, hogy elõbb mész el, de ha téged/titeket zavar, próbáld meg elhúzni. Ha érzed, hogy mindjárt ott a csúcs, álljatok meg egy kicsit. Ezt önkielégítés közben is gyakorolhatod. "a fiúkat nem zavarja, ha a lány elõbb/késõbb megy el, mint õk?" -> Ha késõbb, az nyilván nem, hisz a srácok nagy %-ának van korai magömlése. Hogy az zavarja-e, hogy elõbb mész el, nem tudom, mert én lány vagyok, de ha már szexeltek, biztosan vagytok olyan viszonyban, hogy nyugodtan megkérdezd! Ha fiú lennék, engem biztosan nem zavarna, nincs miért.
Nem, nem gáz, de nem kell minden aprósággal ide beirni (jó, tudom, hogy azért van az oldal, de akkor is) minden 2. embernél elõfodul ez, csak nagyon szerencsések mennek el egyszerre. Egyszerûen addig fojtatjátok, hogy mindenkinek jó legyen, ennyi, nálunk a barátom pl. hamarabb elmegy, dolgozni kell rajta, valamilyen techinkát kitalálni, nem dõl össze a világ.
Igen kurva gáz! fordulj nõgyógyászhoz!
Mi leggtöbször egyszerre megyünk el.:) És az az érzés leirhatatlanul jó....:)
Hat nem tudom, en csak az en baratombol tudok kiindulni, es o addig nem is akar elmenni amig en nem mentem el..legalabb egyszer! Ugyh ha ot nem zavarja, sztem a tobbi sracot sem. Egyesek szeretnek kedvesek lenni egy novel. S ha a baratod nem jegyezte meg h ez zavarna..hat szerintem nionsc gond. megkerdezheted tole...de sztem nem gond. Ha visoznt egyaltalan nem lesz orgazmusod...es tobb alkalommal..azt mar komolyabban megbeszelnem.
Sztem az cinkesebb, ha a fiú megy el korábban, mert nem mindegyik tud másodszorra is merevedést produkálni...
Nem, menj el többször, az a jó!
Miért lenne ciki? Örülj neki! :-)
Bocsánat, az elsõre gondoltam, csak míg írtam jöttek válaszok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendkívül értelmes hozzászólást! Légy szíves normálisan válaszoljatok!
1. Nem ciki. 2. Ha nem tartod vissza, akkor jöhet több is, amíg a pasi el nem megy megy. Én szeretem, ha a páromnak több van, amibõl nyilván az elsõk jóval elõttem kell hogy legyenek. 3. Nem baj, ha az utolsó azért együtt van a pasival, de nem ciki, ha nem. 4. Ha néha kimarad, az se baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!