Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy dolgozni és nem (2 db)

A barátom külföldre megy dolgozni és nem akarja, hogy vele menjek. Mit csináljak, hogy meggondolja magát?

Néhány évre külföldre megy dolgozni, de igazából nagyon bizonytalan, hogy hova küldik ki, megváltoztatják-e a helyét. Azt mondta, hogy nem akar kitenni a bizonytalanságnak, nem tud magával vinni, s így inkább ne folytassuk a kapcsolatot. (Másfél éve vagyunk együtt.) Még a levelez?s megoldás sem megoldás, mert nem tudni, hogy lesz-e internete egyáltalán. (Marad a papír alapú? :))

Legjobb válasz: Mirõl akarod, hogy megváltozzon a véleménye: arról, hogy elmenjen e( ha munka része, akkor valszinûleg menni fog), arrõl, hogy magával vigyen-e ( hány éves vagy, nem hagyhatod ot a sulit, meg lehet, hogy nem tudja, hol fog lakni, nem rud majd majd téged is eltartani) vagy arrõl, hogy ne szakitsatok ( több év, no internet?? , kétséges) nem tudom, milyen más opcio van még. Én 7 hónapot voltam távkapcsban, egyszer találkoztunk, minden nap skype, de pokol volt, nem ajánlom senkinek, még az óriási szerelem mellett is rossz. Magadad kiméled meg a szenvedéstõl ha elengeded( ha mennie kell) hagyd rá a döntést, mi neki a fontosabb. Ha ugy dönt megy, engedd el.

Mirõl akarod, hogy megváltozzon a véleménye: arról, hogy elmenjen e( ha munka része, akkor valszinûleg menni fog), arrõl, hogy magával vigyen-e ( hány éves vagy, nem hagyhatod ot a sulit, meg lehet, hogy nem tudja, hol fog lakni, nem rud majd majd téged is eltartani) vagy arrõl, hogy ne szakitsatok ( több év, no internet?? , kétséges) nem tudom, milyen más opcio van még. Én 7 hónapot voltam távkapcsban, egyszer találkoztunk, minden nap skype, de pokol volt, nem ajánlom senkinek, még az óriási szerelem mellett is rossz. Magadad kiméled meg a szenvedéstõl ha elengeded( ha mennie kell) hagyd rá a döntést, mi neki a fontosabb. Ha ugy dönt megy, engedd el.
Én azt mondom, nõ vagy! És a nõnek mindig át kell venni az irányítást :-) sajnos, mert ezek a férfiak, gyorsan feladnak mindent. Én is voltam távkapcsolatban, de kibírtunk 2 évet. Szerintem, ha te önálló nõ vagy már, akkor nézz utána magad az ott levõ álláslehetõségekrõl és neked is egy kaland lesz meglátod. Én is a barátom miatt mentem Németországba, de még nem tudom mi lesz a vége (lehet õ meg hazajön, na akkor én összeomlanék...) Szóval próbáld átgondolni, hogy nem miatta mész ki, hanem magadért , kalandért, pénzért és neki nem lesz lelkiismereti szenvedés a dolog, mert õ csak tégeg akar kímélni! Majd írj, hogy alakult!
A kérdező hozzászólása: Még csak most érettségiztem, jó esetben felvesznek egyetemre, úgyhogy nem egyszerû. :(
Az elõzõ válaszoló vagyok, szerintem akkor válaszd az egyetemet!
A kérdező hozzászólása: De itt most nem az a kérdés, hogy mit válasszak, hanem az, hogy mivel lehetne segíteni azon, hogy ne hagyjon el!? Nem akarom elveszíteni...
Azon Te nem tudsz segíteni, ha akar ekmegy, ha nem, nem. Azt mondom ki lehet bírni távkapcsolatot is egy darabig, de tényleg csak pár évig.
Azon Te nem tudsz segíteni, ha akar elmegy, ha nem, nem. Azt mondom ki lehet bírni távkapcsolatot is egy darabig, de tényleg csak pár évig.
Szia!Szentem ki lehet birni!Az én barátom is kint dolgozik!Igaz kicsit nehéz, de igy is lehet tartani a kapcsit, meg hazza is jön!Szerintem ne probáldi vissza tartani mert aki menni akar az ugy is megy!

Mikor megy már el a báttyám dolgozni? 25 éves, és nem csinál semmit, csak mobilokat adogat el, és ellopja a barátaimat!

anyukámat nemérdekli, apám nem lakik velünk és tök gáz, mert csak itthon ül, és ps ezik, az ÉN PS emen, meg telefonokkal van tle a ház, és a barátaimat is lenyúlja. tök gáz, mert ha hazahozok egy baerátomat a bátyám elkezd vele dumálni, és utána már a bátyámhoz jön át, nem hozzám, és vele ps ezik meg telefonokról beszélgetnek, és most az egyik legjobb barátom is, mit kérdez? A bátyád otthon van?:S ez tök gáz... ráadásul barátnője sincs, csak 2 barátnője volt és 25 éves, lehet hogy meleg is? Mikor megy el itthonról szerintetek? soha? 14f

Legjobb válasz: Július 3-án megy, az imént mondta

Július 3-án megy, az imént mondta
Ja, lehet hogy a kisfiúkat szereti. :D
Attól még nyithat boltot, kitörölheted a se**ed a szutyok diplomával.
Megkérdezném, hogy HONNAN VESZI a mobilokat, amiket elad? Van egy tippem, hogy miért barátkozik a te 14 évrs haverjaiddal: velük lopatja el, mivel õket még nem lehet büntetõjogi felelõsségre vonni, aztán eladja a lopott cuccot és osztoznak a pénzen.
A kérdező hozzászólása: jah és negyertek azzal hogy ez a munkája, mert hopgy eladja abból nem tud majd megélni mert még csak diplomája sincsen neki, szal nem tud õ boltot nyitni.
A kérdező hozzászólása: hát eladja, de mindig itthon van, csak elmegy üzletelni néha, vagy idejönnek am, ik venni akarnak cuccokat. de ebbõl nem lehet megélni. mert pl nincs diplomája, akkor meg hogy lesz ebbõl valaha is bolt?
Ha nem dolgozik, honnan tud leadni 60ezret? Meg ha ennyit ad le havonta, akkor nem is tudom, mirõl beszélsz, az bõven fedezi a szükségleteit, kaját beleértve.
A kérdező hozzászólása: jó de ha nincs diplomád tönkremegy. lehet hogy homár, és a barátaimra izgul? és azért nyúlja le õket? tök gáz amúgy ez az egész, de anyámat nem érdekli míg hazaad 60 ezer forintot...
"LittleDreamer14" Azért ez a név sem túl férfias, inkább olyan kis nyuszikás, babazsúros. Amúgy igen, 25 évesen tuti a 14 éves kisfiúkra bukik. Azért azt a 2 barátnõjét csak megreszelte, amellett, hogy ha nincs pénz, nincs p#na mondás itt is igaz, még jobb is, muttert húzná le egy randi elõtt.
5 Csak nem irigykedsz a diplomára? Próbáltál már beszélni a bátyáddal?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!