Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy dolgozni (8 db)

A barátom messze megy dolgozni igy nagy a távolság köztünk, távkapcsolatot beszéltünk meg mert szeretjük egymást. Szerintetek müködne igy a kapcsolat?

ez az egész 1 évig menne ilyen anyagi okokból kell elmennie dolgozni és ott kapott munkahelyet,megbeszéltük hogy kitartunk egymás mellett de én nem bizok benne sajnos tudom hogy ha elmegy azon fogom rágni magam hogy na vajon nem csal meg??havonta pár napra hazajön és ez kb.egy évig igy menne...szerintetek kifogja birni ezt a próbát távot a kapcsolatunk....??????aki tapasztalta már a helyzetet az irjon mindenképp!!!elöre is köszi!

Legjobb válasz: Sajnos énis távkapcsolatban vagyok most.Már 1 éve.De talán már nemsokáig.Elõször énis féltem.Aztán láttam hogy kapott a barátom egy levelet egy csajtól aki meghivta megához egy kis éjszakai szórakozásra.Nagyon összetörtem.De megvártam mi lessz belõle.Talán még énis meglepõdtem de azt válaszolta a levélre hogy: "nem megyek mert van barátnõm akit nagyon szeretek, keress mást" azóta tudom hogy nincs okom bizalmatlankodni. 22/L

Sajnos énis távkapcsolatban vagyok most.Már 1 éve.De talán már nemsokáig.Elõször énis féltem.Aztán láttam hogy kapott a barátom egy levelet egy csajtól aki meghivta megához egy kis éjszakai szórakozásra.Nagyon összetörtem.De megvártam mi lessz belõle.Talán még énis meglepõdtem de azt válaszolta a levélre hogy: "nem megyek mert van barátnõm akit nagyon szeretek, keress mást" azóta tudom hogy nincs okom bizalmatlankodni. 22/L
A kérdező hozzászólása: úristen ezt nagyon elcsesztem .....hát még új vok az oldalon ...a párkapcsolatok kategóriába kellet volna irnom..ááá ez tök égõ bocsi..de azért ha tudtok válaszoljatok..
A kérdező hozzászólása: köszi hogy irtál én ugy vok vele hogy itt sztem a mi nagyon tud dominálni az a bizalom!!mert most az én barátom hiába mondja hogy ne parázz mert én téged szeretlek te vagy csak nekem ha távol vagyunk egymástól azt én ugyse látom meg ö se engem..és ha akar akkor megcsal...na ez egy példa volt!tehát itt nagyon egymás lelkére van bizva az egész helyzet...ááá sok itt a félelem
"A távkapcsolat csak a fõsulis lányoknál jön be! Csak beszéd semmi szex" Idézet az Így jártam anyátokkal c. sorozatból. Ebbõl minden kiderül!
Megkérdezhetem mióta vagytok együtt? Az sem elhanyagolható sztem.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapja...mondjuk nem olyan sok idõ ez nem évek ...de már komolyak a céljaink egymással szemben..
Akkor mindenképp "kísérletezzetek", mármint, hogy bírjátok-e egyáltalán. Járkálj el többet a barátaiddal, akkor nem lesz annyira rossz! De egy próbát mindenképp megér, ha szeretitek egymást!!!
A kérdező hozzászólása: remélem túléli ezt a kapcsolatunk húú most parázok igy mindentöl mert jövõkedden már megy :(

A barátom külföldre megy dolgozni, de nem akarja, hogy vele tartsak. Mit tegyek?

A párom ?sszel külföldre megy, tervei szerint maximum 2-3 évet marad kinn, de id?nként hazalátogat majd. Ahogy beszélgettünk, azt mondta, hogy ha magával vinne, akkor annyi pénzt kellene rám költenie, hogy nem lenne értelme kinn dolgozni, maradhatna itthon is. Engem viszont nem akar azzal "terhelni", hogy itthon várjak ez id? alatt rá, és közben nem tud semmi biztosat ígérni.

Legjobb válasz: Ezek szerintem õ nem igazán akarja ezt a kapcsolatot. Ha igazán szertne, akkor vagy magával vinne (te is tudnál külföldön dolgozni és akkor nem csak az õ pénzébõl élnétek) vagy azt mondaná, hogy "várj rám, mert szeretlek, de csak így tudom megoldani, hogy a jövõben legyen mibõl élnünk" és persze idõnként hazajönne hozzád. De ha nem így akarja, akkor tuti mást fog keresni kinn... A véleményén csak úgy tudsz változtatni, ha azt mondod, hogy te is mész és ott dolgozol.

Ezek szerintem õ nem igazán akarja ezt a kapcsolatot. Ha igazán szertne, akkor vagy magával vinne (te is tudnál külföldön dolgozni és akkor nem csak az õ pénzébõl élnétek) vagy azt mondaná, hogy "várj rám, mert szeretlek, de csak így tudom megoldani, hogy a jövõben legyen mibõl élnünk" és persze idõnként hazajönne hozzád. De ha nem így akarja, akkor tuti mást fog keresni kinn... A véleményén csak úgy tudsz változtatni, ha azt mondod, hogy te is mész és ott dolgozol.
A kérdező hozzászólása: Dehogy várnám el. Ha végigolvastad volna, tudnád, hogy nem akarja hagyni, hogy érettségivel-kétnyelvvizsgával csak mosogassak és ne egyetemre járjak...
Ez nagyon gáz, elvárnád tõle, hogy eltartson téged? Te miért nem dolgozhatnál?
A kérdező hozzászólása: Ajj, az a gond, hogy itt mindannyiatoknak igaza van. Gyakorlatilag tökéletesen látom a problémát: Ha vele megyek, mosogathatok és ha esetleg szakítunk, akkor ott állok egyedül, x évesen, diploma és minden nélkül. Ha itthon maradok, akkor a távolság lehet megöli az egészet. Vagy, ha tényleg összetartozunk, akkor megmaradhat!?
Viszont ha vele mész, tönkre teheted a jövõdet is. Mert ez egy kapcsolat, ami egyik napról a másikra véget érhet, sose tudhatjuk. Te meg kimennél vele, érettségivel legfeljebb mosogatást, pincérkedést ajánlanának, és egyszer csak egyedül maradhatsz. Akkor mi lesz? Szerintem a jövõd érdekében fontosabb, hogy továbbtanulj.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én is pontosan ezt látom, amit leírtál, kedves utolsó válaszadó. :(
Ez nagyon nehez dolog, es komoly valasztas. Erre komolyan le kell ulni es megbeszelni. Akarmennyire szeressen, meg hazassag eseten is nagy dolog ha a ferfi tobb mint par honapra elmegy. en elhiszem h te odaado lennel es biztos vagyok benne h megvarnad. De o? Akarhogy szeressen egy ferfi, megis ferfi....mit csinalsz ha vartal ra 3 evet es megtudod h beleszeretett ott mas valakibe? Hogy fogod erezni magad mikor varod a levelet es egyre ritkabban jon? Ezek a dolgok szep lassan bele fognak oriteni teged. ltavolodnatok, valtozik az ember, mikor uj embereket ismer meg.A nyers igazsag sajnos az, h vagy vele mesz...vagy nem hinnem h ennek lenne tobb ertelme. Ne legy naiv....egy ferfit konnyu leszedni a labarol.S foleg ha nem vagy ott.. Menj vele, probald ki, lassatok milyen..hha o is beleegyezik.Mert ha egyutt akartok maradni, vagy o vagy te nem mesz el. A lenyeg h akarhol vagytok egyutt legyetek. A baratom 3 evet jart az exevel, amig elkerult mas varosba egyetemre.Elhiszed h ugy nem tudtak tartani a kapcsolatot? Mert 10 oras az ut oda.Ez tette tonkre a kapcsolatukat. Es megismert engem, es elvolt tavolodva a csajtol, es eleg volt h tobbet ne erdekelje a no. S ezt en is azutan tudtam meg, miutan mar egyutt voltunk. Ha egyutt es komoyl a olog, akkor egyutt joban rosszban, ha szeret annyira. Nagyon nehe a dontes, de vedd pozitivan, es harcolj azert ami a tied!
A kérdező hozzászólása: Igen, jelentkeztem egyetemre. Sima érettségivel az a baj, hogy nagyon nehéz külföldinek munkát kapni. Meg aztán Õ is oda megy, ahova küldik, lehet, hogy át fogják helyezni egy másik országba, így meg aztán pláne nem könnyû. De néhány év múlva mindenképpen haza fog jönni!
menj vele mindenképp (persze csak úgy hogy elötte megbeszéltitek) és elmondod neki hogyha te is kimehetnél vele akkor te is kinnt dolgozál és keresnél pénzthogy neki ne kelljen téged eltartani(és legyen értelme kint lenni) lehet hogy a végén az lenne belõle hogy kint laktok 20 évig:) az oan meseszerû lenne (de télleg!ha látja hogy ennyi mindent megtennél érte lehet h itthon marad veled és keres itthon egy oan állást amivel sokat kereshet:) ))
Jelentkeztél egyetemre, fõiskolára, valamilyen tanfolyamra? Valamilyen szinten igaza van a párodnak, hogy nem akarja hogy kimenj - hisz semmilyen végzettséged nincs. Ha továbbtanulsz, úgyis kevesebb idõtök jutna egymásra, így pedig csak a sulira koncentrálhatsz. Manapság olyan fejlett a technika, hogy a kapcsolattartás is megoldott - tudom, nem az igazi, de jobb, mint a semmi. Szerintem bízz meg a barátodban, engedd ki, te pedig legyél azon, hogy minél hamarabb utánamehess (szerezz diplomát, szakmát)! A puding próbája az evés, én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igenis szeret! És mivel én csak most érettségiztem, nem sok munka közül választhatnék, azt meg nem engedi meg, hogy mosogassak, míg Õ a diplomás munkáját végzi...
most ezt miért? a faszért nem szerethet azért mert kimegy dolgozni? és miért keresne mást? a nõk sokkal hûtlenebbek! Mit tegyél ha nem tarthatsz veled de szereted? MARADJ OTTHON!
És igaza van, hogy nem engedné. Te értelmesebb vagy ennél (a két nyelvvizsga azért nem véletlen). Ezt könnyû lesz megbánni. Szerintem kezdd el az egyetemet, aztán egy idõ után még mindig kimehetsz utána (passzív félévet kérsz, halasztasz stb.), ha még érdemes lesz. Ez lesz a kapcsolat igazi próbája.

Külföldre megy dolgozni a barátnõm, most mi legyen? Bõvebben lent

1 éve vagyunk együtt, de sajnos azóta nem talál munkát. Most jött Angliában neki egy lehetõség, ahol azonnal kezdhet. Én 2 hónapja dolgozok Budapesten, és sok tervem is van itt. Most mi legyen? Mindennél jobban szeretem a barátnõm, de ugyan akkor a terveim is fontosak. Ti mit csinálnátok ilyenkor? Akarja, hogy vele menjek, de õszintén én rühellem is angliát. (27/F)

Legjobb válasz: mit meg nem adnék érte ha ott dologzhatnék,fõleg a barátnõmmel.

mit meg nem adnék érte ha ott dologzhatnék, fõleg a barátnõmmel.
1) Mész te is 2) Lebeszéled a barátnõdet 3) Elválnak útjaitok
Én autómániásként csak a közlekedés miatt gyûlölöm Angliát. A jobbkormány miatt. Én azt nem bírnám megszokni. Gyomrom felfordul tõle. Egyébként simán itthagynám a francba ezt a mocskos országot. Nekem lenne ilyen lehetõségem, már holnap angliában lennék.
A kérdező hozzászólása: Csak én most kezdtem bele egy nagyobb projektbe, amit már vagy 10 éve terveztem :( Elég hülye helyzet ez. Ez az elsõ normális kapcsolatom.
Csak te tudhatod milyen fontos terveid vannak itthon, mi nem ismerünk téged :) Én ismertem egy srácot, kiment Angliába dolgozni kekszcsomagló volt, 3 év után vett kint magának egy Audit, bankba is volt pénze, jutott nyaralásra, és még az albérletre is futotta. Magyarországon ezért kapnál 64 ezer ft-t, ami maximum az albérletet és a rezsit fedezné, de még nem vettél magadnak semmit! Dönts szíved szerint, kérés mennyire szereted ezt a lányt, mennyire tudsz vele közös jövõt elképzelni :) idõvel lehet visszajöhettek Magyarországra úgy is :)
Gondolom takarítós munka, mint mindenkinek. Van, aki bírja, mások megutálják. Kényelmetlen a közös szállás is: sok ember kevés fürdõszoba, sok bagó, sok pia, sok kábszer. Mindent megígérnek, de keveset intéznek el belõle. Az albérleti díjat szedik be, arról szól az egész. 3 hónapon belül nem jár vissza a kaució! Gondolja át elõször, hogy mit vállal, olvasson blogokat, mert nem egyszerû. Én egy éve vagyok kint, most kezdem összeszedni magam valahogy: iskolába járok és dolgozom, hogy ki tudjam majd hozni a családomat egy-két év múlva. Ha teheted, menj vele, segíts neki! Munkát könnyebb találni és ha mi visszamehetnénk az idõben, akkor azt a pillanatot választanánk ki, amikor kettesben külföldön maradhattunk volna (letelepedni). Sajnos akkor még nem volt ÚNIÓ és nem voltak gyermekeink! Anglia kirabolta a fél világot, így azok a mai napig adófizetõk. Nem 10 millió magyarból préselik ki azt a pénzt, ami a stabil mûködéshez kell! Sokkal jobb az életszínvonal itt, mint otthon! Ne ásd el a saját életedet odahaza!
Örülj neki , hogy adódott munkalehetõsége kint a barátnõdnek ! Támogasd a terveiben , hadd menjen , innen jól teszi ha elmegy ... aztán a késõbbiekben te is tedd félre az elõítéleteidet , és menj ki te is .Biztos nem bánnád meg .A párom korábban nem állhatta a németeket , aztán ott adódott munkája , a véleménye teljesen megváltozott .Most már oda tervezünk az elkövetkezõ évtizedekre családostól !

Mikor megy már el a báttyám dolgozni? 25 éves, és nem csinál semmit, csak mobilokat adogat el, és ellopja a barátaimat!

anyukámat nemérdekli, apám nem lakik velünk és tök gáz, mert csak itthon ül, és ps ezik, az ÉN PS emen, meg telefonokkal van tle a ház, és a barátaimat is lenyúlja. tök gáz, mert ha hazahozok egy baerátomat a bátyám elkezd vele dumálni, és utána már a bátyámhoz jön át, nem hozzám, és vele ps ezik meg telefonokról beszélgetnek, és most az egyik legjobb barátom is, mit kérdez? A bátyád otthon van?:S ez tök gáz... ráadásul barátnője sincs, csak 2 barátnője volt és 25 éves, lehet hogy meleg is? Mikor megy el itthonról szerintetek? soha? 14f

Legjobb válasz: Július 3-án megy, az imént mondta

Július 3-án megy, az imént mondta
Ja, lehet hogy a kisfiúkat szereti. :D
Attól még nyithat boltot, kitörölheted a se**ed a szutyok diplomával.
Megkérdezném, hogy HONNAN VESZI a mobilokat, amiket elad? Van egy tippem, hogy miért barátkozik a te 14 évrs haverjaiddal: velük lopatja el, mivel õket még nem lehet büntetõjogi felelõsségre vonni, aztán eladja a lopott cuccot és osztoznak a pénzen.
A kérdező hozzászólása: jah és negyertek azzal hogy ez a munkája, mert hopgy eladja abból nem tud majd megélni mert még csak diplomája sincsen neki, szal nem tud õ boltot nyitni.
A kérdező hozzászólása: hát eladja, de mindig itthon van, csak elmegy üzletelni néha, vagy idejönnek am, ik venni akarnak cuccokat. de ebbõl nem lehet megélni. mert pl nincs diplomája, akkor meg hogy lesz ebbõl valaha is bolt?
Ha nem dolgozik, honnan tud leadni 60ezret? Meg ha ennyit ad le havonta, akkor nem is tudom, mirõl beszélsz, az bõven fedezi a szükségleteit, kaját beleértve.
A kérdező hozzászólása: jó de ha nincs diplomád tönkremegy. lehet hogy homár, és a barátaimra izgul? és azért nyúlja le õket? tök gáz amúgy ez az egész, de anyámat nem érdekli míg hazaad 60 ezer forintot...
"LittleDreamer14" Azért ez a név sem túl férfias, inkább olyan kis nyuszikás, babazsúros. Amúgy igen, 25 évesen tuti a 14 éves kisfiúkra bukik. Azért azt a 2 barátnõjét csak megreszelte, amellett, hogy ha nincs pénz, nincs p#na mondás itt is igaz, még jobb is, muttert húzná le egy randi elõtt.
5 Csak nem irigykedsz a diplomára? Próbáltál már beszélni a bátyáddal?

A barátom külföldre megy dolgozni és nem akarja, hogy vele menjek. Mit csináljak, hogy meggondolja magát?

Néhány évre külföldre megy dolgozni, de igazából nagyon bizonytalan, hogy hova küldik ki, megváltoztatják-e a helyét. Azt mondta, hogy nem akar kitenni a bizonytalanságnak, nem tud magával vinni, s így inkább ne folytassuk a kapcsolatot. (Másfél éve vagyunk együtt.) Még a levelez?s megoldás sem megoldás, mert nem tudni, hogy lesz-e internete egyáltalán. (Marad a papír alapú? :))

Legjobb válasz: Mirõl akarod, hogy megváltozzon a véleménye: arról, hogy elmenjen e( ha munka része, akkor valszinûleg menni fog), arrõl, hogy magával vigyen-e ( hány éves vagy, nem hagyhatod ot a sulit, meg lehet, hogy nem tudja, hol fog lakni, nem rud majd majd téged is eltartani) vagy arrõl, hogy ne szakitsatok ( több év, no internet?? , kétséges) nem tudom, milyen más opcio van még. Én 7 hónapot voltam távkapcsban, egyszer találkoztunk, minden nap skype, de pokol volt, nem ajánlom senkinek, még az óriási szerelem mellett is rossz. Magadad kiméled meg a szenvedéstõl ha elengeded( ha mennie kell) hagyd rá a döntést, mi neki a fontosabb. Ha ugy dönt megy, engedd el.

Mirõl akarod, hogy megváltozzon a véleménye: arról, hogy elmenjen e( ha munka része, akkor valszinûleg menni fog), arrõl, hogy magával vigyen-e ( hány éves vagy, nem hagyhatod ot a sulit, meg lehet, hogy nem tudja, hol fog lakni, nem rud majd majd téged is eltartani) vagy arrõl, hogy ne szakitsatok ( több év, no internet?? , kétséges) nem tudom, milyen más opcio van még. Én 7 hónapot voltam távkapcsban, egyszer találkoztunk, minden nap skype, de pokol volt, nem ajánlom senkinek, még az óriási szerelem mellett is rossz. Magadad kiméled meg a szenvedéstõl ha elengeded( ha mennie kell) hagyd rá a döntést, mi neki a fontosabb. Ha ugy dönt megy, engedd el.
Én azt mondom, nõ vagy! És a nõnek mindig át kell venni az irányítást :-) sajnos, mert ezek a férfiak, gyorsan feladnak mindent. Én is voltam távkapcsolatban, de kibírtunk 2 évet. Szerintem, ha te önálló nõ vagy már, akkor nézz utána magad az ott levõ álláslehetõségekrõl és neked is egy kaland lesz meglátod. Én is a barátom miatt mentem Németországba, de még nem tudom mi lesz a vége (lehet õ meg hazajön, na akkor én összeomlanék...) Szóval próbáld átgondolni, hogy nem miatta mész ki, hanem magadért , kalandért, pénzért és neki nem lesz lelkiismereti szenvedés a dolog, mert õ csak tégeg akar kímélni! Majd írj, hogy alakult!
A kérdező hozzászólása: Még csak most érettségiztem, jó esetben felvesznek egyetemre, úgyhogy nem egyszerû. :(
Az elõzõ válaszoló vagyok, szerintem akkor válaszd az egyetemet!
A kérdező hozzászólása: De itt most nem az a kérdés, hogy mit válasszak, hanem az, hogy mivel lehetne segíteni azon, hogy ne hagyjon el!? Nem akarom elveszíteni...
Azon Te nem tudsz segíteni, ha akar ekmegy, ha nem, nem. Azt mondom ki lehet bírni távkapcsolatot is egy darabig, de tényleg csak pár évig.
Azon Te nem tudsz segíteni, ha akar elmegy, ha nem, nem. Azt mondom ki lehet bírni távkapcsolatot is egy darabig, de tényleg csak pár évig.
Szia!Szentem ki lehet birni!Az én barátom is kint dolgozik!Igaz kicsit nehéz, de igy is lehet tartani a kapcsit, meg hazza is jön!Szerintem ne probáldi vissza tartani mert aki menni akar az ugy is megy!
kicsit bõvebben.... milyen kérdésekre számithatsz?
A kérdező hozzászólása: Pl.kiváncsi a partnerem felõl én meg nem szívesen beszélek ilyesmirõl a munkahelyen.

Szerintetek normális ez a lány részéről? 4 éves kapcsolat. Ugy volt h a barátja Olaszba megy dolgozni 3 hónapra. Ezt ő elfogadta. DE

De végül 6 hónapra megy, még az ünnepekre se jön haza. A csaj kiakadt, azt mondja ha elmegy ? szakít vele. A fiú csak menni akar. Azt tudni kell h minden este találkoznak, vasárnap egésznap együtt vannak. A lány sehova nem megy a párja nélkül. Nem azért mert nem engedi, nem akar. És csak 19 évesek.

Legjobb válasz: Szerintem ha emiatt szakítani akar a csaj, akkor baromira dedós kis... 6 hónap nem a világ vége, lehet még egy kicsit fel is pezsdítené a kapcsolatot. Én is kimennék a srác helyében! 23L

Szerintem ha emiatt szakítani akar a csaj, akkor baromira dedós kis... 6 hónap nem a világ vége, lehet még egy kicsit fel is pezsdítené a kapcsolatot. Én is kimennék a srác helyében! 23L
Nézõpont kérdése az egész. Kint jobban megszedheti magát a srác, ha 6 hónapot ajánlottak fel kapott az alkalmon. Nyeltanulásnak is jó és nem utolsó sorban azért jól mutat az ilyen az önéletrajzában. Azon én is kiakadnék, hogy az ünnepkre sem jön haza, de mit tudsz csinálni. Persze, hiányozni fog neked, de nincs jogod visszafogni õt. 19/L
Szia! Szerintem nem. Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy szerintem túl korán jöttek össze. Igaz, hogy nem írtad mióta ismerik egymást, de 15 évesen belevágni, nagy szerencséjük van, hogy 4 éve együtt vannak. A legtöbb pár aki ilyen idõsen talál egymásra mint õk jó ha fél, vagy egy évig együtt vannak.
Azért a zöldség szedés nem nagy lehetõség. Nemrég beszéltem egy sráccal, aki szintén ilyesmi munkára ment ki. Azt mondta, hogy olyan drága kint minden, hogy nem sokkal több maradt neki a fizetésébõl, mintha itthon maradt volna. Amúgy is úgy azt mondta, hogy úgy kezelték, mint egyesek itthon a roma származásúakat. Szóval ezért pl. nem érdemes kimenni 6 hónapra, és én valahol megértem a lányt. Meg ha mondjuk felajánlaná neki a srác, hogy segít neki kinn tölteni az ünnepeket.
Persze h normalis. Sot a fiu reszerol is normalis lenne, ha szakitana a lannyal. En elhiszem, hogy o az igazi es mellette akar megoregedni, de konyorgom, meg csak 19 evesek. Annyi pasijuk meg nojuk lesz meg, amennyit nem szegyenlenek. Tisztabb ugy, hogy szakitanak most, es 6 honap mulva mikor visszater a fiu, onnan folytatjak, ahol abba hagytak... felteve, hogy addig nem talalnak maguknak mast. Fiatalok, szerintem eljenek. Raaernek megallapodni 5-10 ev mulva is.
Vannak lányok akik nem tudják elképzelni az életuket a pasijuk nélkul. Ez nem a szerelem jele, inkább a támaszkodásé. Elhiszem, hogy hosszú az a 6 hónap, de ki lehet bírni. Mellesleg a lány is kimehet utána az unnepekre. Az én párom a jovo héten megy el 2 hónapra, és egy szóval sem beszéltem le, ez neki egy nagy lehetoség, inkább igyekszem tartani benne a lelket, hogy csak menjen.
Az ilyen "kisajátítós" csajt, már régen lapátra tehette volna!! Ahelyett, hogy örülne, hogy nem otthon tesped a pasi...
csajnak kéne, hogy legyen saját élete, mert ezzel, hogy csak a srácon keresztül él, meg fogja fojtani szegény srácot.
A kérdező hozzászólása: Ne gondoljatok nem tudom milyen munkára... gyümölcsöt meg zöldséget szedni megy. 2 ismerõsömrõl van szó. Mind2õt megértem. A pasi mondta hogy menjen vele, de õ meg az egyetemet nem hagyja. Mondtam neki, neked ez a fontos, neki az. Ha szeretitek egymást kibírjátok. De csaj, csak próbálja lebeszélni.
Szerintem itt a bizalom hiányáról van szó. A csaj nem bízik a barátjában, hogy fél évig féken tudja tartani magát...

Szeretnék a barátomnak egy "túlélőcsomagot" készíteni, mivel most leszünk 1 evések és megy el külföldre dolgozni. Mit tegyek bele?

Készítek egy fényképalbumot, mivel tudom, hogy erre mindig fog emlékezni, írnek melle egy levelet és kommentálnám a képeket. Tudom, hogy ezt szereti, mivel minden egyes ilyen levelet és kepét, meg apróságot megtartott és boldogan emlékszik vissza rá.

Legjobb válasz: Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.

egyedi kotont vegyél neki, valami szép színeset, vagy valami figurásat.
Csinálhatnád úgy, mint a P.S. I love you-ban, ha láttad a filmet. Írj egy csomó levelet, és dugd el a cuccai között, olyan helyeken, amiket valószínûleg nem fog az elsõ héten használni, de mondjuk az elsõ lehetne a tusfürdõjéhez ragasztva, vagy valami.
Én anno páromnak a szülinapjára csináltam egy "ilyen az életutad" füzetet, amiben rajzolt és ujságokból kivágott, ragasztott képek voltak, hogy is telt a gyerekkora meg ilyenek de vicces formában, szét röhögte magát. "pl: egy unalmas estén fogantál mikor nemvolt jó film" és egy kanapén tévézõ pár képe stb. de rakhatsz neki egy rózsát/plüsskulcstartót, bármit ami elég pici, hogy egy tenyérnyi dobozba beférjen s a dobozban a parfümöd illata érzõdjön. Csináltathatsz a fényképpel nyomatott bögrét, kocsibarakható akasztót stb. Van olyan képeslap ami rögzíti egy mondatod s lejátsza azt mikor kinyitja. (pl:várlak téged nagyon) esetleg a kedvenc szappanját, vagy egy medált, papucsot amibe hímzel valami szépe motívumot. Csinálhatnál dvd-n vidit a képeitekbõl s kedvenc zenéitekbõl, videókból. Kézzel készített bõrkarkötõ.
Szerintem is a gumióvszer a legmegfelelõbb dolog egy túlélõcsomagba. Halálos fertõzéstõl menthet meg.
Óvszert, nehogy összeszedjen valami nemibajt, amit elkapsz majd tõle.
Szerintem ez jó ötlet, de mellé lehetne egy kicsit viccesebbre is venni a dolgot. Egy táskába/ zsákba/ valami hasonlóba tennék olyan apróságokat, aminek akár hasznát is veheti majd. Pl. ha nem tud fõzni, akkor zacskós leves, a munkájához kapcsolódó valami apróság, ilyesmire gondoltam.
fanszõrzeted egy borítékban
a leheleted. lehelj bele befõttesüvegekbe, amiket majd kinyit, és szagolgat.
Jaja, egy fotóalbum, utána együtt nézegetnétek a csajok fotóit kibeszélhetnétek kivel milyen volt, meg ilyenek.
fényképalbumot, amibe gyûjthetné a csajok fotóit.
Már mint azért mert az illata a barátnõmre emlékeztetne.
Én pasiként nagyon örûlnék egy pár napig viselt mosatlan alvós felsõnek amivel aludhatnék.
Felfújható gumibabát.
Én egyszer Valentin-napra összeszedtem Wordbe a kezdeti e-mail-ezgetésünket, mert akkoriban rengeteget leveleztünk. Kinyomtattam, és betettem egy dossziéba. Amúgy spirálozni vagy köttetni akartam, de mivel épp beteg voltam, odáig nem jutottam el. Amúgy szerintem soha nem olvasta el. Nem is azért csináltam, hogy elolvassa, hanem inkább azért, mert úgy éreztem, hamarosan jön a harmadik, és szerettem volna hogy emlékezzen, milyenek voltunk. Nem tudom neki segített-e, de nekem igen, amikor nekem jött volna a harmadik...
A kérdező hozzászólása: majd kiveri magának :P utolsó jók az ötletek köszi
fényképezd le a fejedet, és teljes nagyságban vágd ki, csinálj belõle álarcot. ha összejön valami csajjal, kérje meg, hogy vegye fel az álarcot és akkor olyan, mintha veled lenne. a nyögésedet is felvehetnéd neki magnóra Arra az esetre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!