Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy (489 db)

Na tesem vagy százas...Magadat küldöd a halálba, hogy még az orvosnak is hazudsz...
Nem az a legnagyobb baj, hogy az orvosnak, és anyukádnak hazudtál, hanem az, hogy MAGADAT CSAPOD BE!!!
A kérdező hozzászólása: de olyan az anyam ha megtudna h miket csinalok eltiltana mindentol..es ezt nm akarom..de nekem sem esik jol h igy hazudok.
Lehet, hogy, ha az elején elmondtad volna neki, akkor nem tiltana el mindentõl, mert bevallottad, hogy cigizel.Most meg szerintem, ha bevallanád nem az fájna jobban neki, hogy cigizel, hanem, hogy ennyit hazudtál neki..

Van 1 osztálytársam és van 1 barátja aki buliba csalja meg sokszor inkább a barátaihoz megy mint hozzá. De a csaj olyan vak h nem veszi észre ezeket . Már szánalmas esküszöm erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...

A kérdező hozzászólása: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...
A szerelem vak :( Ha véletlen áradozás közben megkérdezné, te mit szólsz a sráchoz, mondj el mindent õszintén!
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki h olyan tipikus ki ha nem õ ... és h nem adok nekik 2 hónapot sem ... és már csak a srácon múlik mikor szakít .. mert már mondta az osztálytársamnak h már nem jó annyira a kapcsolatuk ... szal ez a duma h nem akarja megbántani-- bellee....rosszúl vagyunk már tõlük .. az egyik olyan vak h már fáj a másik meg kétszínû bal***sz
Akkor marad a türelem... Nem kell ezt nektek annyira a szívetekre venni.
szerelmes a lány, és zat hiszi, hogy sokan azért beszélik le a srácról, mert irigyek, vagy szét akarjátok õket választani. Sajnos csalódnia kell és magától rájönnie, hogy valami nem kóser, csak úgy fogja megtanulni. Vagy 20 embert oda kell állítani, hogy mnid tudják hogy megcsalja, ennyi embernek már csak hinne. a lányokat is meg kéne kérdezni, akikkel megcsalta, h van e köztük valami, nem tudom h bevallanák e, de ha akarják a csávót, akkor felválalják és nem akarják h a lánnyal maradjon. Ha nem akar a csajtól semmit, mnidig megcsalja a srác, akkor neki kéne mondani, hogy szakitson már al ánnyal és ne nézze hülyének. ha a pasi szakit vele akkor a lánynak már nem kell.

Hétvégén a Párom a barátaival megy a balcsira kicsit ki vagyok idegileg. Mert ugyan a páromba meg bízok de a barátairól minden apró "szaftos, , storyt tudok! És így nehéz nyugodtnak lennem! Mit tegyek?

Nem akkarok ez miatt veszekedni! Hogy hallgassak?

Legjobb válasz: miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?

miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk!Csak egy hétvégérõl van szó lemennek fürdeni meg bulizni és utána jönnek!Ezzel nem is lenne probléma mert ez idõ alatt én össze szedem a csajokat és megyünk Dokkolóba Coronitába addig se gondolunk a fiukra!A páromba teljes mértékig meg bízok csak a haverjairól sok dolgot tudok!Én ugyan ezt mondtam neki , hogy én is ismerem az ilyet hisz nekem is vannak fiu barátaim akik áradoznak a b.nõjük mellett , hogy milyen volt a fiús hétvége!De õ szentül állítja , hogy nem kell senki.... nehezen de el hiszem , hogy hûséges marad mert még nem adott okot féltékenységre!Egy biztos ha bármi ki derül akárhogy szeretem akkor mehet a p...ába nem vagyok naív mint a haverjai b.nõi velük az a baj mindnek az elsõ komoly kapcs meg úgy is az elsõ nekem a második de az elsõbõl sokat tanultam!És nekem még ezért is ki baszot nehéz mert az össze lány tõlem vár bátorítást meg , hogy lelket öntsek beléjük és h el mondjam nekik , hogy áááá nem csalnak meg titeket pedig közbe tudok egy két dologról!Ki baszotul fáj , hogy hazudnom kell a csajoknak de csak a Párom barátai!


Mit találjak ki hová megyek ha a barátomhoz megyek, de anyu nem tudhatja?

olyat amilyet el is hisz.

Legjobb válasz: a korod lemaradt... hány éves vagy? a választ majd annak alapján kapod meg.

a korod lemaradt... hány éves vagy? a választ majd annak alapján kapod meg.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Barátnõhöz, akit õ is ismer.Bár nem muszáj ismernie.Ha a szüleit felhívja esetleg ez miatt hogy tényleg oda mész-e, akkor anyukád túlságosan félt téged.Mert ugye 17évesen nem vagy már kislány.
A kérdező hozzászólása: pedig kitelik töle
-barátnõ (de a barátnõ is tudjon rola ha felhivja) -osztálytársakkal találkozol -sulibuli
gondolom mivel középsulis vagy, mint én, általában van csibeavató, és hát téged jelölt ki az osztályfõnök. Vagy, halloweeni elõkészület, Barátnõvel Mcdonaldba mentek. Vagy csak szimplán állíts be anyudhoz és mond meg neki: Szia anya, Megyek baszni, majd jövök, pussz. jobbak msot nem jutnak eszembe. 17/f
Mondd neki, hogy a diskóba mész és csak hajnalban jössz haza. Egyébként meg 17 évesen ha elég érett vagy a szexhez (nem kérdõjeleztem meg, mielõtt félreértesz), miért nem vagy elég érett ahhoz, hogy anyukáddal megbeszéld a dolgot?
Mindenképpen legjobb barátnõ... És õ is tudjon róla! Amúgy ennyi idõsen sztem akár anyukádnak azt is megmondhatod hogy a barátodhoz mész. Esetleg csak a bizalom miatt mert ha öszinte van lehet többre mész mint így megtervezni hogy itt meg ott alszom. meg bármi baj elõfordulhat és akkor a úgye abarátnõdõn meg akár a barátodon a felelõsség. Tényleg próbálj meg beszélni anyuddal és mond meg neki bizzon benned és a te emberismerõ képességedben hogy eza pasi nem olyan mint amilyenek õ gondolja. De még azt is megpróbálhtanád hogy elõszõr õ alszik nálad és utánna te és anyud is megnyukszik hogy ellenõrzés alatt tud. 20/L

A barátomhoz megyek vendégségbe (már többször előfordult). Ilyenkor illik valamit vinni az anyukájának?

Szerintem nem, de anyukám er?sködik, hogy de-de, kell. Több, mint 1 éve vagyunk együtt a barátommal. De én nem érzem úgy, hogy nekem kellene valamit vinni az anyukájának. Szerintem ezt így imkáb a fiúk szokták.

Legjobb válasz: Szia! A baratod szokott a te anyukadnak valami ajandekot vinni? Szerintem ha ebedre vagy hivatalos,egy uveg bor talan. Udv:)

Szia! A baratod szokott a te anyukadnak valami ajandekot vinni? Szerintem ha ebedre vagy hivatalos, egy uveg bor talan. Udv:)
Az elsõ találkozásnál illik valamit vinni, mégis csak vendégségbe mész, de aztán többször nem fontos, csak családi ünnepen, pl. az õ névnapján, vagy születésnapján az anyukájának egy csokor virágot. Ez nem nyalizás, hanem megmutatod, hogy jól nevelt vagy és nem csak beállítasz enni, hanem tiszteled õt... Neked is jól esne, ha a név- vagy születésnapodon anyóspajtástól kapnál valami kis apróságot.. Ugyan így neki is.
Szerintem válaszd az arany középutat! Süss otthon vmit, és vigyél a barátod családjának egy kis kostolót. Persze csak a kisebbik részét:) Nem kell már a legelején elkapatni:) Szerintem ez a legaranyosabb gesztus. A virág, bonbon, stb. már olyan snassz. Ebben benne lenne a két kezed munkája is....
Szia. Szerintem nem kell vinned semmit, fõleg hogy már 1 éve együtt vagytok és már voltál ott többször is. Szerintem szülinap, névnap esetén egy kis bonbon, de nem szükséges. Én sem vittem a párom anyukájának soha semmit csak ilyen esetekben, de ez attól is függ, hogy milyen a barátod anyukája, családja. Az anyukád meg azért mondja, mert az anyukák már csak ilyenek! :) Szerintem ezen ne görcsölj ennyit.
Mindenkinek jól esik, ha meglepik néha egy kis aprósággal.Na nem minden alkalommal, de ha ott ebédelsz, vagy alszol, vagy akármi, akkor igazán megérdemli az anyuka néha az apró figyelmességed. Persze nem kötelezõ.
Szerintem néhány szál virág bárkinek bármilyen alkalommal adható. Pl ilyen szöveggel: nekem nagyon megtetszett ez a virág, remélem szivesen fogadod (tetszik fogadni)tõlem.
Sztem nagyon "nyalis" dolog. Ha kimondottan meghívott vagy vacsira vagy bármi alkalomra (családi szülinap, névnapi összejövetel, házassági évforduló, akármi) akkor vigyél, de akkor ne csak az anyósjelöltnek. Ha meg csak úgy ott alszol a barátoddal, akkor sztem nem kell semmit vinni.
anyukát le lehet szerelni --azzal, hogy igen vittem és elhallgat, régen ez volt a szokás.. kényszerbõl meg ne tedd fõleg 1 év után, szivbõl és szeretetbõl tedd, ha kedveskedni akarsz neki, talán már ennyi idõ után tudod mit szeret.... én is örülök, ha a párom gondol a szüleimre, elvégre neki köszönhetjük a gyermeket akit felneveltek számunkra, ezért örök hála nekik!!! elvégre nekünk adták a legféltettebb kincsüket nem? csak õszintén!!
Igen!
ha ismer titeket a doki
Ha még sosem látott se téged, se õt, akkor nem valószínû, mert te jobban informált vagy a testedrõl..
Vizsgálat nélkül a barátod egy nagy lófütyit kap ahhoz te kellesz .Receptre viszont elhozhatja , de te szedd be ! :-)
Igen, a barátod ha elmegy, akkor jó, ha írattok fel tablettát, mert lehetsz terhes:D Válaszolva: menj el te, nincs vizsgálat. (nekem nem volt)
Nálunk az ilyeneket elzavarják, hogy hozzák magukkal azt is akinek panasza van.
Nekem volt vizsgálat ... Neked elhitték mert te mentél oda , de ha a pasi odaállit kérem a tablettát elküldik röhögve , hacsak nem telefonon a csaj letudja rendezni és kap egy receptet

A barátommal megyünk egy olyan "alkalmi buli" féleségre. És nem tudom eldönteni, hogy fehér miniruhát vagy feketét húzzak. Melyik a sexy-bb egy nőn? Egy fehér vagy egy fekete ruha?

Legjobb válasz: szexibb, megfagyni pedig mindkettõben meg lehet. ha alkalmi, nem hiszem hogy szexizni kéne. úgy is lehetsz csinos, ha visszafogottabb vagy, sõt.

szexibb, megfagyni pedig mindkettõben meg lehet. ha alkalmi, nem hiszem hogy szexizni kéne. úgy is lehetsz csinos, ha visszafogottabb vagy, sõt.
A kérdező hozzászólása: És honnan tudod, hogy a ruha fölé mit húzok, hogy ne faggyak meg? -.-" Ja és azért szeretnék szexi lenni, mert a buli után tervezek egy meglepit a pasimnak és nem tudom eldönteni, hogy afehér koktélruhát vagy a feketét húzzam...és te egyáltalán nem a kérdésemre válaszoltál kedves válaszoló!
Szerintem a fekete jobban nézne ki :D Van valami kép a ruháról? Vagy valami ami hasonlít a ruhára?:)
A kérdező hozzászólása: http://csabitsel.hu/components/com_virtuemart/shop_image/pro.. http://csabitsel.hu/components/com_virtuemart/shop_image/pro.. Szinte ugyan ilyen :)
Akkor fekete :D A fehér túl jókislányos, legyél vad! :D
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is pont ez volt a tapasztalatom, hogy a fekete vad a fehér meg kislányos :D

Hetvegen a baratomhoz megyunk, es egyedul leszunk. Mar a szex is szoba johet de az elsonel érzéki vagy kemény szex legyen?

Legjobb válasz: hát ez a kérdés úgy hülye ahogy van már bocs de persze hogy érzéki...szted az jó lenne ha odamennél meg baxxnád ahogy neked jó és neki meg fáj utánna meg le lépsz..észéki fölleg ha szûz!

hát ez a kérdés úgy hülye ahogy van már bocs de persze hogy érzéki...szted az jó lenne ha odamennél meg baxxnád ahogy neked jó és neki meg fáj utánna meg le lépsz..észéki fölleg ha szûz!
Kinek hiszed te magadat ???
A kérdező hozzászólása: Ez az ára h. A baratnom
Tuti fake.. De ha még sem, akkor viszont gratulálok a hozzáállásodhoz..a te esetedre azt ajánlanám, hogy végy egy hasonló méretekkel rendelkezõ fiút, és tartsd oda neki a popidat, hogy ugyanazt csinálja veled, amit te szeretnél a lánnyal...ennyit ki kell bírnod, hogy fáj...ugyebár... az elsõ szexuális együttlét meghatározó, az én akkori páromnak normális mérete volt, halálosan szerelmesek voltunk, gyengéd volt, mégis 5 perc után kértem, hogy hagyja abba, azt hittem szét szakadok...persze gondolom téged ez baromira nem érdekel, sem az a lány, akit te a barátnõdnek nevezel...bárcsak tudnám ki az, hogy figyelmeztessem....
hüû gyerek nagy szerencséd hogy nem ismerlek...annyira meg vernélek h lehet börtön be is kerülnék de ezt vállalnám..h lehet vki egy ekkora tírpák, barom, paraszt és még sorólhatnám..17F
A kérdező hozzászólása: Dehogynem...csak hat ennyit kene kibirnia.jagy fajjon neki
mi az, hogy ennyit ki kell bírnia? Teneked van fogalmad arról, mit mondtál? A szex nem "survivor", meg megfelelés kérdése, hanem KÖZÖS gyönyör! szerintem inkább most dobd ki a csajt, nem érdemled meg õt.
Hát te olyan buta vagy, mint a föld :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem vagyok szánalmas, de ennyit ki kell birnia
Gratulálok, szánalmas vagy !!!
A kérdező hozzászólása: Az én csajomnak ki kell bírnia mert ha nem, ejtem
paraszt.
A kérdező hozzászólása: A menõknél így szokás
A kérdező hozzászólása: Miért is?
Én levágnám a farkadat az biztos !!! Az én barátomé is nagy mégse egy kõbunkó. Már bocs !!!
uuristen szegény lány.. :D elõre sajnálom..
A kérdező hozzászólása: Igen szuz a baratnom de ahoz tul nagy a farkam hogy ovatosan benyomjam...en inkam elkezdenem erosen...
Ha ezt a gyakorikérdések válaszolóinak kell megmondani, akkor nálad már komoly baj van.
A kérdező hozzászólása: magamnak

Borotválástol kipattogot a combon. Holnap a barátomhoz megyek : Hogy tűntessem el? Kammilás fűrdö eltűnteti télleg? Köszönöm =)

Legjobb válasz: vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

Szégyenlõs ember vagyok és hát a barátnõmmel nem sokára ágyba megyünk? (Többi lent)

Na szóval attól félek h a gátlásosságomtól nem fog felálni.. Szeretném magam agyilag renbe rakni hogy minden jól menjen. Nem tudtok esetleg valami gyakorlatot erre? Vagy meditáció? Mantra? Elölre is köszönöm. És igen írhattam volna a kérdést a szex kategóriába de én hiszek az ilyen ezotériás "agykontrolokban".

Legjobb válasz: 1.) Menj le alfába vagy csak lazulj el, hunyd le a szemed, figyelj befelé. Figyelj a légzésedre 2-3 percig. 2.) Képzeld el, mi történne, ha rosszul sülnének el a dolgok! Képzeld el, hogyan viselkednél te, hogyan viselkedne a barátnõd! Mit mondana, hogyan nézne rád? Mit éreznél te, mit mondanál neki? Mi történne azután? 3.) Most képzeld el, hogy egy fokkal jobban sikerül minden, olyan közepesen. Elõször nem megy jól, de késõbb beindultok, és végülis viszonylag jól megy a szeretkezés, látod magad elõtt a barátnõd arcát, ahogy mosolyog rád aktus után stb. 4.) Most képzeld el, hogy szinte egybõl minden rendben megy, fokozatosan egymásra hangolódtok, egyre jobban "begerjedtek" egymásra. Mindketten nyugodtak vagytok, jókedvûek, lazák, izgatottan várjátok az együttlétet. Jól megy minden, a barátnõd élvezi az együttlétet. (Itt nem részletezném, mert nem akarok szaftos részletekbe belemenni, de te nyugodtan továbbképzelheted, minél erotikusabbra a dolgot :) ) Utána mindketten elégedetten néztek egymásra, béke van, nyugalom, harmónia és elégedettség. Jól ment. Koncentrálj pár percig erre az érzésre. 5.) Innentõl legközelebb, ha csinálod a gyakorlatot, mindig csak az utóbbi, sikeres verzióra gondolj, a 4-esre! 6.) Ismételd meg minden nap a pozitív vizualizációt! Sok sikert! Remélem, segítettem.

1.) Menj le alfába vagy csak lazulj el, hunyd le a szemed, figyelj befelé. Figyelj a légzésedre 2-3 percig. 2.) Képzeld el, mi történne, ha rosszul sülnének el a dolgok! Képzeld el, hogyan viselkednél te, hogyan viselkedne a barátnõd! Mit mondana, hogyan nézne rád? Mit éreznél te, mit mondanál neki? Mi történne azután? 3.) Most képzeld el, hogy egy fokkal jobban sikerül minden, olyan közepesen. Elõször nem megy jól, de késõbb beindultok, és végülis viszonylag jól megy a szeretkezés, látod magad elõtt a barátnõd arcát, ahogy mosolyog rád aktus után stb. 4.) Most képzeld el, hogy szinte egybõl minden rendben megy, fokozatosan egymásra hangolódtok, egyre jobban "begerjedtek" egymásra. Mindketten nyugodtak vagytok, jókedvûek, lazák, izgatottan várjátok az együttlétet. Jól megy minden, a barátnõd élvezi az együttlétet. (Itt nem részletezném, mert nem akarok szaftos részletekbe belemenni, de te nyugodtan továbbképzelheted, minél erotikusabbra a dolgot :) ) Utána mindketten elégedetten néztek egymásra, béke van, nyugalom, harmónia és elégedettség. Jól ment. Koncentrálj pár percig erre az érzésre. 5.) Innentõl legközelebb, ha csinálod a gyakorlatot, mindig csak az utóbbi, sikeres verzióra gondolj, a 4-esre! 6.) Ismételd meg minden nap a pozitív vizualizációt! Sok sikert! Remélem, segítettem.
Egy fiatal embernek semmi szüksége tablettára, hiszen a probléma nem szervi, hanem lelki okok miatt van. Az pedig oldódni fog, ha nem sietitek el a dolgot. Higgyél magadban, hogy ha arra kerül a sor, menni fog, mint a karikacsapás. Addig meg maradjatok meg a pettingnél, ismerkedjetek egymás testével.
A kérdező hozzászólása: Amúgy honnan lehet szerezni és mennyiért olyan tablettát?
Vegyél be aktus elõtt 3 órával 1/4 tabletta Kamagrát vagy Viagrát. Aztán söpörd be az elismerést. HA megszûnt az ijedség akkor hagyd el a tablettát
Egy nagyon pici alkohol talán oldja a gátlásokat az elején. Egyet értek az elõttem szólóval aki azt írta hogy jó ha marad némi ruha. Egy dolgot nõi szemszögbõl biztosra tudok neked mondani: A NÕK A ROMANTIKÁRA BUKNAK. Szeretik fontosnak érezni magukat és a legszebb, legjobb legfontosabbnak. Inkább arra menj rá hogy mindezt megadd neki , sok -sok simogatással és kényeztetéssel szeretgetéssel. Aztán majd a helyzet hozza hogy tovább mentek-e vagy egy másik alkalommal. A barátnõd ha mindazt megadod neki teljesen jól fog hozzád állni. Sok barátnõm elb...ott randijáról hallottam ahol a pasi csak a saját teljesítményével volt elfoglalva, vagy azzal hogy elmondhassa a haverjainak hogy túlesett a tûzkeresztségen. Ha viszont te nem ilyen tapló módjára fogsz közelíteni a barátnõdhöz , hidd el hogy a technikádnak híre fog menni , mert a barátnõk is pletyisek egymás közt. És akkor vigyáznia kell a barátnõdnek hogy a barinõk ne akarjanak téged lecsapni a kezérõl..... hidd el!
Ja, meg az elsõ idõkben inkább ne is vegyétek le az összes ruhátokat! Minden újdonság elõtt azt kell érezni, hogy jobban vágysz rá, mint amennyire izgulsz. Ennyi.
"Na szóval attól félek h a gátlásosságomtól nem fog felálni.. " Na ÉS? Ki nem szarja le.:) Mondd meg neki ezt a mondatot, amit idéztem Tõled, és ennyi. Én kb. 4 évig szerelmeskedtem, mire aktus is lett. Fokozatos dolog ez, van alkalmad hozzászokni, kivárni a merevedést.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok! ;) Ment a zöld kéz! Jöhetnek még válaszok! :)
Az sokat segít, ha spontán alakul ki az elsõ együttlétetek és nem egy elõre megrendezett, megtervezett randi keretében. Megoldható?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kéz! ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!