Találatok a következő kifejezésre: A barátom megy (458 db)

Na tesem vagy százas...Magadat küldöd a halálba, hogy még az orvosnak is hazudsz...
Nem az a legnagyobb baj, hogy az orvosnak, és anyukádnak hazudtál, hanem az, hogy MAGADAT CSAPOD BE!!!
A kérdező hozzászólása: de olyan az anyam ha megtudna h miket csinalok eltiltana mindentol..es ezt nm akarom..de nekem sem esik jol h igy hazudok.
Lehet, hogy, ha az elején elmondtad volna neki, akkor nem tiltana el mindentõl, mert bevallottad, hogy cigizel.Most meg szerintem, ha bevallanád nem az fájna jobban neki, hogy cigizel, hanem, hogy ennyit hazudtál neki..

Van 1 osztálytársam és van 1 barátja aki buliba csalja meg sokszor inkább a barátaihoz megy mint hozzá. De a csaj olyan vak h nem veszi észre ezeket . Már szánalmas esküszöm erről mi a véleményetek?

Legjobb válasz: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...

A kérdező hozzászólása: lehet h bunkó vagyok ...de amit lemûvel már idegesít .. állandóan róla áradozik meg stb... nekem is van barátom már lassan fél éve és mégsem csinálom ezt ... de rajat kívûl szinte mindenki észreveszi h valami nincs rendben a csávóval ...
A szerelem vak :( Ha véletlen áradozás közben megkérdezné, te mit szólsz a sráchoz, mondj el mindent õszintén!
A kérdező hozzászólása: már mondtam neki h olyan tipikus ki ha nem õ ... és h nem adok nekik 2 hónapot sem ... és már csak a srácon múlik mikor szakít .. mert már mondta az osztálytársamnak h már nem jó annyira a kapcsolatuk ... szal ez a duma h nem akarja megbántani-- bellee....rosszúl vagyunk már tõlük .. az egyik olyan vak h már fáj a másik meg kétszínû bal***sz
Akkor marad a türelem... Nem kell ezt nektek annyira a szívetekre venni.
szerelmes a lány, és zat hiszi, hogy sokan azért beszélik le a srácról, mert irigyek, vagy szét akarjátok õket választani. Sajnos csalódnia kell és magától rájönnie, hogy valami nem kóser, csak úgy fogja megtanulni. Vagy 20 embert oda kell állítani, hogy mnid tudják hogy megcsalja, ennyi embernek már csak hinne. a lányokat is meg kéne kérdezni, akikkel megcsalta, h van e köztük valami, nem tudom h bevallanák e, de ha akarják a csávót, akkor felválalják és nem akarják h a lánnyal maradjon. Ha nem akar a csajtól semmit, mnidig megcsalja a srác, akkor neki kéne mondani, hogy szakitson már al ánnyal és ne nézze hülyének. ha a pasi szakit vele akkor a lánynak már nem kell.

Hétvégén a Párom a barátaival megy a balcsira kicsit ki vagyok idegileg. Mert ugyan a páromba meg bízok de a barátairól minden apró "szaftos, , storyt tudok! És így nehéz nyugodtnak lennem! Mit tegyek?

Nem akkarok ez miatt veszekedni! Hogy hallgassak?

Legjobb válasz: miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?

miert megy nelkuled a Balatonra egyaltalan? en biztosan nem hallgatnek. ha a haverjaival megy, biztosan nem konyvet fognak olvasni a jo huvos hazikoban (satorban)... A paromban fel sem merul hogy nelkulem elmenjen valahova is (kivetel ha muszaj), es bennem sem... hany evesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 19 évesek vagyunk!Csak egy hétvégérõl van szó lemennek fürdeni meg bulizni és utána jönnek!Ezzel nem is lenne probléma mert ez idõ alatt én össze szedem a csajokat és megyünk Dokkolóba Coronitába addig se gondolunk a fiukra!A páromba teljes mértékig meg bízok csak a haverjairól sok dolgot tudok!Én ugyan ezt mondtam neki , hogy én is ismerem az ilyet hisz nekem is vannak fiu barátaim akik áradoznak a b.nõjük mellett , hogy milyen volt a fiús hétvége!De õ szentül állítja , hogy nem kell senki.... nehezen de el hiszem , hogy hûséges marad mert még nem adott okot féltékenységre!Egy biztos ha bármi ki derül akárhogy szeretem akkor mehet a p...ába nem vagyok naív mint a haverjai b.nõi velük az a baj mindnek az elsõ komoly kapcs meg úgy is az elsõ nekem a második de az elsõbõl sokat tanultam!És nekem még ezért is ki baszot nehéz mert az össze lány tõlem vár bátorítást meg , hogy lelket öntsek beléjük és h el mondjam nekik , hogy áááá nem csalnak meg titeket pedig közbe tudok egy két dologról!Ki baszotul fáj , hogy hazudnom kell a csajoknak de csak a Párom barátai!


Mit találjak ki hová megyek ha a barátomhoz megyek, de anyu nem tudhatja?

olyat amilyet el is hisz.

Legjobb válasz: a korod lemaradt... hány éves vagy? a választ majd annak alapján kapod meg.

a korod lemaradt... hány éves vagy? a választ majd annak alapján kapod meg.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Barátnõhöz, akit õ is ismer.Bár nem muszáj ismernie.Ha a szüleit felhívja esetleg ez miatt hogy tényleg oda mész-e, akkor anyukád túlságosan félt téged.Mert ugye 17évesen nem vagy már kislány.
A kérdező hozzászólása: pedig kitelik töle
-barátnõ (de a barátnõ is tudjon rola ha felhivja) -osztálytársakkal találkozol -sulibuli
gondolom mivel középsulis vagy, mint én, általában van csibeavató, és hát téged jelölt ki az osztályfõnök. Vagy, halloweeni elõkészület, Barátnõvel Mcdonaldba mentek. Vagy csak szimplán állíts be anyudhoz és mond meg neki: Szia anya, Megyek baszni, majd jövök, pussz. jobbak msot nem jutnak eszembe. 17/f
Mondd neki, hogy a diskóba mész és csak hajnalban jössz haza. Egyébként meg 17 évesen ha elég érett vagy a szexhez (nem kérdõjeleztem meg, mielõtt félreértesz), miért nem vagy elég érett ahhoz, hogy anyukáddal megbeszéld a dolgot?
Mindenképpen legjobb barátnõ... És õ is tudjon róla! Amúgy ennyi idõsen sztem akár anyukádnak azt is megmondhatod hogy a barátodhoz mész. Esetleg csak a bizalom miatt mert ha öszinte van lehet többre mész mint így megtervezni hogy itt meg ott alszom. meg bármi baj elõfordulhat és akkor a úgye abarátnõdõn meg akár a barátodon a felelõsség. Tényleg próbálj meg beszélni anyuddal és mond meg neki bizzon benned és a te emberismerõ képességedben hogy eza pasi nem olyan mint amilyenek õ gondolja. De még azt is megpróbálhtanád hogy elõszõr õ alszik nálad és utánna te és anyud is megnyukszik hogy ellenõrzés alatt tud. 20/L

A barátomhoz megyek vendégségbe (már többször előfordult). Ilyenkor illik valamit vinni az anyukájának?

Szerintem nem, de anyukám er?sködik, hogy de-de, kell. Több, mint 1 éve vagyunk együtt a barátommal. De én nem érzem úgy, hogy nekem kellene valamit vinni az anyukájának. Szerintem ezt így imkáb a fiúk szokták.

Legjobb válasz: Szia! A baratod szokott a te anyukadnak valami ajandekot vinni? Szerintem ha ebedre vagy hivatalos,egy uveg bor talan. Udv:)

Szia! A baratod szokott a te anyukadnak valami ajandekot vinni? Szerintem ha ebedre vagy hivatalos, egy uveg bor talan. Udv:)
Az elsõ találkozásnál illik valamit vinni, mégis csak vendégségbe mész, de aztán többször nem fontos, csak családi ünnepen, pl. az õ névnapján, vagy születésnapján az anyukájának egy csokor virágot. Ez nem nyalizás, hanem megmutatod, hogy jól nevelt vagy és nem csak beállítasz enni, hanem tiszteled õt... Neked is jól esne, ha a név- vagy születésnapodon anyóspajtástól kapnál valami kis apróságot.. Ugyan így neki is.
Szerintem válaszd az arany középutat! Süss otthon vmit, és vigyél a barátod családjának egy kis kostolót. Persze csak a kisebbik részét:) Nem kell már a legelején elkapatni:) Szerintem ez a legaranyosabb gesztus. A virág, bonbon, stb. már olyan snassz. Ebben benne lenne a két kezed munkája is....
Szia. Szerintem nem kell vinned semmit, fõleg hogy már 1 éve együtt vagytok és már voltál ott többször is. Szerintem szülinap, névnap esetén egy kis bonbon, de nem szükséges. Én sem vittem a párom anyukájának soha semmit csak ilyen esetekben, de ez attól is függ, hogy milyen a barátod anyukája, családja. Az anyukád meg azért mondja, mert az anyukák már csak ilyenek! :) Szerintem ezen ne görcsölj ennyit.
Mindenkinek jól esik, ha meglepik néha egy kis aprósággal.Na nem minden alkalommal, de ha ott ebédelsz, vagy alszol, vagy akármi, akkor igazán megérdemli az anyuka néha az apró figyelmességed. Persze nem kötelezõ.
Szerintem néhány szál virág bárkinek bármilyen alkalommal adható. Pl ilyen szöveggel: nekem nagyon megtetszett ez a virág, remélem szivesen fogadod (tetszik fogadni)tõlem.
Sztem nagyon "nyalis" dolog. Ha kimondottan meghívott vagy vacsira vagy bármi alkalomra (családi szülinap, névnapi összejövetel, házassági évforduló, akármi) akkor vigyél, de akkor ne csak az anyósjelöltnek. Ha meg csak úgy ott alszol a barátoddal, akkor sztem nem kell semmit vinni.
anyukát le lehet szerelni --azzal, hogy igen vittem és elhallgat, régen ez volt a szokás.. kényszerbõl meg ne tedd fõleg 1 év után, szivbõl és szeretetbõl tedd, ha kedveskedni akarsz neki, talán már ennyi idõ után tudod mit szeret.... én is örülök, ha a párom gondol a szüleimre, elvégre neki köszönhetjük a gyermeket akit felneveltek számunkra, ezért örök hála nekik!!! elvégre nekünk adták a legféltettebb kincsüket nem? csak õszintén!!

A barátommal megyünk egy olyan "alkalmi buli" féleségre. És nem tudom eldönteni, hogy fehér miniruhát vagy feketét húzzak. Melyik a sexy-bb egy nőn? Egy fehér vagy egy fekete ruha?

Legjobb válasz: szexibb, megfagyni pedig mindkettõben meg lehet. ha alkalmi, nem hiszem hogy szexizni kéne. úgy is lehetsz csinos, ha visszafogottabb vagy, sõt.

szexibb, megfagyni pedig mindkettõben meg lehet. ha alkalmi, nem hiszem hogy szexizni kéne. úgy is lehetsz csinos, ha visszafogottabb vagy, sõt.
A kérdező hozzászólása: És honnan tudod, hogy a ruha fölé mit húzok, hogy ne faggyak meg? -.-" Ja és azért szeretnék szexi lenni, mert a buli után tervezek egy meglepit a pasimnak és nem tudom eldönteni, hogy afehér koktélruhát vagy a feketét húzzam...és te egyáltalán nem a kérdésemre válaszoltál kedves válaszoló!
Szerintem a fekete jobban nézne ki :D Van valami kép a ruháról? Vagy valami ami hasonlít a ruhára?:)
A kérdező hozzászólása: http://csabitsel.hu/components/com_virtuemart/shop_image/pro.. http://csabitsel.hu/components/com_virtuemart/shop_image/pro.. Szinte ugyan ilyen :)
Akkor fekete :D A fehér túl jókislányos, legyél vad! :D
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is pont ez volt a tapasztalatom, hogy a fekete vad a fehér meg kislányos :D

Hetvegen a baratomhoz megyunk, es egyedul leszunk. Mar a szex is szoba johet de az elsonel érzéki vagy kemény szex legyen?

Legjobb válasz: hát ez a kérdés úgy hülye ahogy van már bocs de persze hogy érzéki...szted az jó lenne ha odamennél meg baxxnád ahogy neked jó és neki meg fáj utánna meg le lépsz..észéki fölleg ha szûz!

hát ez a kérdés úgy hülye ahogy van már bocs de persze hogy érzéki...szted az jó lenne ha odamennél meg baxxnád ahogy neked jó és neki meg fáj utánna meg le lépsz..észéki fölleg ha szûz!
Kinek hiszed te magadat ???
A kérdező hozzászólása: Ez az ára h. A baratnom
Tuti fake.. De ha még sem, akkor viszont gratulálok a hozzáállásodhoz..a te esetedre azt ajánlanám, hogy végy egy hasonló méretekkel rendelkezõ fiút, és tartsd oda neki a popidat, hogy ugyanazt csinálja veled, amit te szeretnél a lánnyal...ennyit ki kell bírnod, hogy fáj...ugyebár... az elsõ szexuális együttlét meghatározó, az én akkori páromnak normális mérete volt, halálosan szerelmesek voltunk, gyengéd volt, mégis 5 perc után kértem, hogy hagyja abba, azt hittem szét szakadok...persze gondolom téged ez baromira nem érdekel, sem az a lány, akit te a barátnõdnek nevezel...bárcsak tudnám ki az, hogy figyelmeztessem....
hüû gyerek nagy szerencséd hogy nem ismerlek...annyira meg vernélek h lehet börtön be is kerülnék de ezt vállalnám..h lehet vki egy ekkora tírpák, barom, paraszt és még sorólhatnám..17F
A kérdező hozzászólása: Dehogynem...csak hat ennyit kene kibirnia.jagy fajjon neki
mi az, hogy ennyit ki kell bírnia? Teneked van fogalmad arról, mit mondtál? A szex nem "survivor", meg megfelelés kérdése, hanem KÖZÖS gyönyör! szerintem inkább most dobd ki a csajt, nem érdemled meg õt.
Hát te olyan buta vagy, mint a föld :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem vagyok szánalmas, de ennyit ki kell birnia
Gratulálok, szánalmas vagy !!!
A kérdező hozzászólása: Az én csajomnak ki kell bírnia mert ha nem, ejtem
paraszt.
A kérdező hozzászólása: A menõknél így szokás
A kérdező hozzászólása: Miért is?
Én levágnám a farkadat az biztos !!! Az én barátomé is nagy mégse egy kõbunkó. Már bocs !!!
uuristen szegény lány.. :D elõre sajnálom..
A kérdező hozzászólása: Igen szuz a baratnom de ahoz tul nagy a farkam hogy ovatosan benyomjam...en inkam elkezdenem erosen...
Ha ezt a gyakorikérdések válaszolóinak kell megmondani, akkor nálad már komoly baj van.
A kérdező hozzászólása: magamnak

Borotválástol kipattogot a combon. Holnap a barátomhoz megyek : Hogy tűntessem el? Kammilás fűrdö eltűnteti télleg? Köszönöm =)

Legjobb válasz: vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

vannak kifejezetten pattanásra való gélek. arcra szokták reklámozni, de ha borotválás után azonnal bekened vele amikor még nincsen akkor ki sem jönnek a pattanások. most is kezelheted vele. üzletben és avonál is kaphatók különféle termékek. Azt írják pár óra alatt hatnak

22 éves vagyok, több, mint 3 éve van barátom, szeretem, de nem jövök ki a barátaival, sajnos ők nem az én világom, sokszor próbáltam alkalmazkodni, de nem megy. Mit tegyek, h végre "normális" legyen a párkapcsolatom?

Az a lényeg, h kb. 1 éve tartanak a viták köztünk a párommal a barátai miatt, ezen kivül az élet minden területén ellenkezik a véleményünk, többször szakitottunk, de mégis mindig kibékülünk, most nemrég is igy volt, örülnöm kellene, h ? van nekem, de folamatosan rossz a kedvem és lehangolt vagyok, mert ugy gondolom, h a szerelem kevés egy kapcsolathoz, bizalom, ?szintéség, tolerancia is kell. Se veled, se nélküled ez jellemzi a kapcsolatunkat. Nemtudom mit tegyek, mert lassan heti szinten veszekedünk, utána szünet a nagy kibékülés és a probléma ujra és ujra ismétli önmagát. Szakítanom kellene?

Legjobb válasz: Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!

Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!
Ülj le a barátoddal beszélgetni! Nem mehet tovább ez a fajta huza-vona, mert az nemcsak a kapcsolatodra, hanem az idegeidre is rámehet. Beszéljétek meg, hogy a haverok nem a te világod. A kapcsolatotok ne a barátokról hanem rólatok szóljon. Ha õ mégis a haverokat választja add ki az útját. Gondold végig! Kell ez neked? Kell a veszekedés és fõként egy ilyen társ? Gondold végig, hogy valóban õ-e a szõke herceg. Lehet, hogy fájni fog de az újrakezdés a te lelki békédet hozhatja majd. Az igazi társnak te vagy az elsõ nem pedig a vélemények és a környezet!
Nem tünik túl ideális kapcsolatnak...Ha ennyire nem egyezik a véleményetek és ennyire mások vagytok, lehet nem kellene ezt eröltetni, mert hosszútávon semmi jó nem lenne belöle.Max.szakítás idõvel, amikor már még nehezebb lesz.Keress inkább olyan fiút szerintem, akivel nem csak szerelem van, hanem megértitek egymást, akivel tudsz beszélgetni és hasonlóképpen gondolkodtok.
A kérdező hozzászólása: A barátom zárkózott tipus, ha kezdeményeztem Mélyebb beszélgetést nagy nehezen megnyilt, de pár dolgot tudtunk csak helyretenni, már elmondtam neki, h nõbõl vagyok és néha kell ez a "nyálas beszélgetés", õt idéztem.... Nagyon nehéz elengednem, ha most is erre gondolok könnyezik a szemem. Barátnõim és családom véleményét is kikértem és egyöntetûen az volt a válasz: Nem illetek össze. Csak ha róla van szó elvesztem a határozottságom, birom pár hétig a különlétet, de ha keres, nem tudom azt mondani, h nem... Õ is igy van ezzel, azt mondta, h nagyon szeret és nem akar elengedni, a sok gond ellenére sem

A barátom messze megy dolgozni igy nagy a távolság köztünk, távkapcsolatot beszéltünk meg mert szeretjük egymást. Szerintetek müködne igy a kapcsolat?

ez az egész 1 évig menne ilyen anyagi okokból kell elmennie dolgozni és ott kapott munkahelyet,megbeszéltük hogy kitartunk egymás mellett de én nem bizok benne sajnos tudom hogy ha elmegy azon fogom rágni magam hogy na vajon nem csal meg??havonta pár napra hazajön és ez kb.egy évig igy menne...szerintetek kifogja birni ezt a próbát távot a kapcsolatunk....??????aki tapasztalta már a helyzetet az irjon mindenképp!!!elöre is köszi!

Legjobb válasz: Sajnos énis távkapcsolatban vagyok most.Már 1 éve.De talán már nemsokáig.Elõször énis féltem.Aztán láttam hogy kapott a barátom egy levelet egy csajtól aki meghivta megához egy kis éjszakai szórakozásra.Nagyon összetörtem.De megvártam mi lessz belõle.Talán még énis meglepõdtem de azt válaszolta a levélre hogy: "nem megyek mert van barátnõm akit nagyon szeretek, keress mást" azóta tudom hogy nincs okom bizalmatlankodni. 22/L

Sajnos énis távkapcsolatban vagyok most.Már 1 éve.De talán már nemsokáig.Elõször énis féltem.Aztán láttam hogy kapott a barátom egy levelet egy csajtól aki meghivta megához egy kis éjszakai szórakozásra.Nagyon összetörtem.De megvártam mi lessz belõle.Talán még énis meglepõdtem de azt válaszolta a levélre hogy: "nem megyek mert van barátnõm akit nagyon szeretek, keress mást" azóta tudom hogy nincs okom bizalmatlankodni. 22/L
A kérdező hozzászólása: úristen ezt nagyon elcsesztem .....hát még új vok az oldalon ...a párkapcsolatok kategóriába kellet volna irnom..ááá ez tök égõ bocsi..de azért ha tudtok válaszoljatok..
A kérdező hozzászólása: köszi hogy irtál én ugy vok vele hogy itt sztem a mi nagyon tud dominálni az a bizalom!!mert most az én barátom hiába mondja hogy ne parázz mert én téged szeretlek te vagy csak nekem ha távol vagyunk egymástól azt én ugyse látom meg ö se engem..és ha akar akkor megcsal...na ez egy példa volt!tehát itt nagyon egymás lelkére van bizva az egész helyzet...ááá sok itt a félelem
"A távkapcsolat csak a fõsulis lányoknál jön be! Csak beszéd semmi szex" Idézet az Így jártam anyátokkal c. sorozatból. Ebbõl minden kiderül!
Megkérdezhetem mióta vagytok együtt? Az sem elhanyagolható sztem.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapja...mondjuk nem olyan sok idõ ez nem évek ...de már komolyak a céljaink egymással szemben..
Akkor mindenképp "kísérletezzetek", mármint, hogy bírjátok-e egyáltalán. Járkálj el többet a barátaiddal, akkor nem lesz annyira rossz! De egy próbát mindenképp megér, ha szeretitek egymást!!!
A kérdező hozzászólása: remélem túléli ezt a kapcsolatunk húú most parázok igy mindentöl mert jövõkedden már megy :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!