Találatok a következő kifejezésre: A barátom megujjazott fájt... de miért (2 db)

A barátom miután megujjazott fájt... de miért?

Amikor elkezdi 1 ujjal csinálni lassan tök jó meg minden. Elkezd gyorsítani amit mellesleg élvezek,de mihelyt begyorsít egyb?l összerándulnak az izmaim. Miért? 2-3 ilyen alkalom után..(magyarul kis pár perces pihen?k után) újra elkezdi csinálni és már fáj... 2 ujjról nem is beszélve. Pedig jól csinálja. Inkább ott a hüvelybemenetnél szokott fájni és egy picikét bejjebb... miért?? segítsetek:( talán kéne síkosító? Többszöri alkalommal is el?fordul ez:(

Legjobb válasz: Nem vagy esetleg szûz?

Nem vagy esetleg szûz?
Próbáljatok meg használni valamilyen sikosítót. Nagyon egyszerû beszerezni a SÁBA sikosítóját, azt hiszem még a Tescoban is kapható.
hát, ha tényleg már semmi bajod, akkor nem értem. Nem vagy esetleg feszült? Lehet az is, hogy nem vagy elég nedves
A kérdező hozzászólása: amúgy 16 vok
A kérdező hozzászólása: nem rég kezeltettem ki magam és már semmi bajom. õ meg megszokta mosni a kezét többször is. nem lehet, hogy nem vagyok elég nedves és nem igazán "fér" be?
nem lehet, hogy fertõzésed van? Mennyi idõs vagy?(bocsi) vagy a barátod nem tiszta kézzel ért hozzád? (második hozzászóló voltam)
A kérdező hozzászólása: élvezni élvezem, de fájni akkor is fáj... :S de szerintem ez nem olyan megszokott fájdalom, mert ez még utánna is fáj 3-4 napig a bemenet, mondjuk amikor megdörzsölöm vagy hozzáérek pl: fürdésnél... remélem értitek..
ahogy kivettem Te még szûz vagy sztem. Én nem vagyok már szûz, de szokott fájni néha, de ezt le szoktam gyûrni és inkább élvezem, az meg, hogy "összerándulsz" az sztem azért van, mert élvezed:) vagy nem?:)
A kérdező hozzászólása: de igen... ezt elfelejtettem írni, de nem ez az elsõ ujjazás. mondjuk a többinél is fájt
A kérdező hozzászólása: okés köszi
Vagy a szûzhártyád, vagy van a hüvelyfaladon egy seb az elsõ alkalom után és ez szakadt fel másodszorra is.
Igen, valószinû a szûzhártyád volt az. Mondjuk az attol is függ hány ujjával ujjazott, ha elég tág a hüvelyed akkor lehet egy seb, vagy a hüvelyfalad.
ha mar engeded h ujjazon miert nem fekszel le vele?ugy akarod elvesziteni a szuzesseged h a pasid az ujjaval csinalja? fekugy le vele legyen mindketotoknek jo mert igy csak bajt csinalsz a fejedre? szereteda nogyogyasz bacsikat mert ha valami hulyeseget hoztok ossze nagyon duhos leszel mikor kezelesekre kell jarj. egy doktorno tanacsa

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!