Találatok a következő kifejezésre: A barátom megujjazott és már (21 db)

A barátom megujjazott és akkor már éreztem, hogy tul mélyre ment mert furcsa volt aztán láttuk hogy véres volt az ujja és énis véreztem. Akkor már nemvagyok szűz?

Legjobb válasz: Csóré kólbászt berakta ? Átszakadt a szûzhártyád, de attól még szûz vagy... azthiszem... SLFSD:GSFDG

Csóré kólbászt berakta ? Átszakadt a szûzhártyád, de attól még szûz vagy... azthiszem... SLFSD:GSFDG
A kérdező hozzászólása: csak ujjazott..de akkor 100% átszakadt? es akkor most az elsõ alkalom nem fog annyira fájni? vagy ilyenkor mivan?
ha nem feküdtetek le, ergo nem tette bele a hüvelyedbe a himbilimbijét, akkor még szûz vagy. hány éves vagy, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkaL?
Már fizikailag elvesztetted, de technikailag aktuson nem estél át.
Hát, van hogy ettõl, van hogy tampontól van hogy erõlködéstõl szakad át, de akkor nem vagy szûz, ha a fütyköse volt benned.Konkrétabban a pinádban.
Hát eléggé nem :D
Nem tudom, honnan veszitek ezt a hülyeséget..a nõk nem úgy mûködnek mint a pasik.Igen a pasik valóban akkor nem szüzek tovább, ha már járt a f.rkuk pinában, a nõknél viszont a szûzhártya jelenti a szüzességet!!Ha átszakad(tök mindegy minek a hatására)onnantól nem szûz a csaj!!Szóval kedves kérdezõ, hivatalosan már NEM VAGY SZÛZ!Viszont azt nem tudom neked megmondani, hogy fog-e fájni a szex.Szerintem fog, lehet, hogy nem annyira mintha még szûz lennél, de sztem valamennyire fog.
Utolsónak részben igaza van. De csak félig. Az elsõ szexel járó kellemetlenkedést általában ugyanis nem is feltétlenül a szûzhártya átszakadása okozhatja. Ha kellõen felizgult a lány, nedves, akkor nem fáj, akkor se, ha megvan a hártya. Ha viszont mindez nem áll fenn, száraz, nincs elõjáték, a fiú idétlenkedik vagy nem figyel rá, annak ellenére lehet kellemetlen, fájdalmas, hogy fizikailag már nem szûz.
Te vagy az Szûz Mária??
igen.
Miért nem lehet kezet mosni ha már gyerekfejjel, egymást fogdossátok???
Nem akarlak bántani, de nagyon felelõtlen vagy. Illetve vagytok. Simán teherbe lehet esni így is, persze kicsi a valószínûsége. Csak tiszta kézzel nyúljon a puncidhoz máskor, amúgy meg védekezni!!
upsz, sperma = spermium
A sperma nagyon szívós kis jószág, a szabad levegõn is képes "életben maradni" akár 20-30 percig. :(
Igen, de pici az esélye.
Tegyé kotont az ujjára is
Meglepõdnél ha tudnád mi mindentõl lehet "teherbe" esni.
Elõfordulhat, de nagyon kicsi rá az esély!
Te leszel a v.2.0-ás Szûz Mária!

A volt barátom megujjazott és akkor nagyon véreztem, és még vibrit is nyomott fel nekem, és az felment teljesen. én akkor most szűz vagyok még vagy már nem?

Legjobb válasz: miért nem bírja sok ember felfoni h ameddig nem volt pénisz bennük addig szûzek? -.-' amugy meg a barátod se normális... még szûz vagy de mielõtt õ járna benned benyom neked egy vibrátort... gratulálok nektek..

miért nem bírja sok ember felfoni h ameddig nem volt pénisz bennük addig szûzek? -.-' amugy meg a barátod se normális... még szûz vagy de mielõtt õ járna benned benyom neked egy vibrátort... gratulálok nektek..
hát inkább a vibrátort dugja fel neki, mint hogy ennyi ésszel a farkát aztán lövöldözzön és a gyerekkel hagyja ott a kiscsajt!!
brutál, vannak ott kis gondok a barátoddal, meg veled is azt hiszem ha ilyeneket csak úgy megengedsz, és nem élveztél el??
utolsó válaszolónak: egyáltalán nem szabályszerû az, hogy elsõ aktuskor vérzik az ember...
A szûzhártyád már nincs meg, de szûz vagy!! Egy nõ akármit csinál, akárhogy szakad át a szûzhártyája, mindaddig szûz amíg egy férfinek a pénisze nem volt benne.
a válasz nem egyértelmû: 1.)Biológiailag SZÛZ addig vagy, amíg a szûzhártyád nem szakad át, tehát ilyen értelemben már nem vagy az. 2.)Másrészt-ahogy fentebb már mondták-, addig szûznek számítasz, amíg tényleges aktus nem történt. *)Viszont, ha most hirtelen partnert cserélnél és látná aktusnál, hogy nem vérzel, akkor azt nehezen magyaráznád ki-itt az lenne a kérdés, hogy hinne-e neked-. Itt több lehetõség van: a)elhiszi és nincs semmi, b)hazudós ribancnak tartana és már el is felejtheted, vagy c)eleve azt "kamuznád"-ami csak RÉSZBEN lenne kamu-, hogy már nem vagy szûz, ezzel elejét veheted egy kellemetlen procedúrának:) :) Remélem, tudtam segíteni:)
hát babám már nem vagy szûz! de minek csinálsz ilyet, ha még a ténnyel sem vagy tisztában?
persze, ha srác olyan szögbõl és irányból rakja be, vagy kicsi a farka...

A barátom megujjazott, majd ezután szexeltünk. Enyhe fájdalmat kezdtem el érezni, és miután ráhagytuk a dolgot, észrevettük, hogy az óvszer halványan véres lett. Nem menstruálok, szűz se vagyok már. Mi lehet a probléma? Aggódnom kéne?

Nem volt még ilyen azel?tt, és félek, hogy valami baj van :S

Legjobb válasz: Mondd meg a barátodnak, hogy legközelebb finomabban ujjazzon, mert valószínû belülrõl megsértett. Legyenek ápoltak a körmei stb stb.

Mondd meg a barátodnak, hogy legközelebb finomabban ujjazzon, mert valószínû belülrõl megsértett. Legyenek ápoltak a körmei stb stb.
felsértett belül véletlen
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell pánikba esnem, nincs nagyobb baj?
Amikor velem történt UGYANEZ, akkor méhszájsebem volt. El kell menni nõgyógyászhoz, és ha ez, akkor 5 perc alatt kezeli. Ha nem ez, megmyugszol.
Egyszer csak vérzett szex után.Elmúlt egybõl. Utána megint véreztem kicsit szex után.Én is azt hittem, hogy csak felsértett.Aztán már sportolás után is vérzett kicsit, a megerõltetéstõl.
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy lehet szex közbe megjött, igaz csak egy hét múlva kellene, és nem is éreztem a jeleit, de volt már példa rá, hogy elõbb elkezdõdött, mint kellett volna. Lehetséges ez?
Ne aggódj, csak felsértett. :) Nekem is sikerült már 2x szegény barátnõm, pedig ápoltak a körmeim meg minden. Nálunk annyi volt, hogy egy kicsit keményebbre vettük a figurát akkor, aztán ugytûnik az kicsit sok volt. Azóta általában azért óvatosabbak vagyunk egy fokkal. :) Ne aggódj, nincs semmi bajod. 23/F
Esetleg elmehetnél egy nõgyógyászhoz, azért van...
A kérdező hozzászólása: igen tervezem..de elõtte gondoltam még rá is kérdezek
Nagyon tág fogalom a "nem mutatott értelmes választ". Másrészt pedig a nagyon véreztem sem elég egyértelmû. Kellenek a körülmények. Védekeztetek elõtte? vagy azóta? A teszten mi volt? (ez a legfontosabb). Mert ez kb kismillió dolog lehet. De ha pontos választ akarsz, akkor menj nõgyógyászhoz, õ biztosan tudni fogja mi van veled.

A barátom megujjazott többször is és egyszer vérzett, később meg betette nekem de nem sok időre. Akkor most ugye már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Hát már nem vagy szûz. Csak akkor lennél az ha a kotongyárban dolgozva azt hinnéd, hogy egereknek csinálsz hálózsákot.

Hát már nem vagy szûz. Csak akkor lennél az ha a kotongyárban dolgozva azt hinnéd, hogy egereknek csinálsz hálózsákot.
Elrontottátok most már örökké szûz maradsz
"a szilveszteri buliban öten dugtak meg egyszerre, de attól én még szûz vagyok, ugye?:) )))))
sztem ez volt a célja h ne legyen szûz. :D
Ha már betette neked, az idõtartamtól függetlenûl, akkor már nem vagy szûz! Örûlsz vagy bánkódsz?
Remélem, a következõ szüzességes kérdés nem az lesz, hogy "a szilveszteri buliban öten dugtak meg egyszerre, de attól én még szûz vagyok, ugye?", mert akkor felakasztom magam.
már nem vagy szûz
már nem vagy szûz. 18/L
Vízöntõ vagy.
grat már nem vagy szûz...
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Pettingelés során a sperma a hasamra és a mellemre került. A barátom elkente rajtam, majd kis idő után, amikor már "megszáradt" a barátom megujjazott. Mennyi esélye van, hogy terhes leszek?

már lefeküdtem a barátommal(természetesen védekeztünk..és id?ben megjött)és már nem egyszer pettingeltünk.mindig figyelünk,hogy el?váladék se kerüljön belém,általában ? elégít ki els?nek,hogy ezzel is próbáljunk vigyázni..

Legjobb válasz: Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
nyilván kicsi az esélye de nem nulla...egy kézmosásnyi idõ miatt kár kockáztatni...
komoly?? most lehet az ember terhes ettõl? mármint ha a termékenységi ciklusa után is volt egy két nappal lehet terhes egy megujjazástol???
Nem nagy a valószínûsége hogy terhes lehetsz ha az ujján nem maradt "friss sperma", mert hamar elhalnak, de legközelebb azért mossa meg a kezét mielõtt megujjazna!
A barátodnak ne haragudj, nem sok esze van, de mondjuk te sem voltál egészen 100. Hiba volt, igaz kicsi rá az esély, hogy teherbe ess, de azért nagyon is megvan rá... Ez nem játék, gondolom nem szívesen vállalnál be egy abortuszt, szégyenülve az egész család elõtt, ráadásul a te korodban rendkívüli veszélyei lehetnek. Az elõzõ hozzászólónak teljesen igaza volt, egy kézmosáson semmi sem múlik.
"A barátodnak ne haragudj, nem sok esze van, de mondjuk te sem voltál egészen 100" Ezzel vitáznék. neked is biztos volt már oylan hogy annyira elkapott a hév vagy annyira izgalomban voltál, hogy nem voltál elég ovatos, ilyenkor maskepp gondolkoidk az ember ezért ne szolj le senkit. nem feltetlenul buta az akit "megrészegt" egy szerelmi felfokozott izgalmi állapot. A többiben igazad van, van esély a teherbe esesre (kb 1%.
A kérdező hozzászólása: azt természetesen elismerem, higy kissé felõltlenek voltunk..de szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek, akikkel elõfordult már ilyen.köszönöm a véleményeket..igyekeztem utána járni hasonló eseteknek és egy kissé nyugodtabb vagyok.egy hét múlva kellene megjönni-e.a következõ alkolomnál tuti figyelünk majd mindenre!

Miért van ez már egy hete? 16 éves lány vagyok, és a barátom megujjazott.Nem fájt mert óvatosan csinálta és rendesen be is nedvesedtem-jó érzés volt..

a probléma másnap és azóta már egy hete folyamatosan "jelentkezett"..minden nap vérzek egy picit(nem menszi)-nem vészes mennyiség-de nem értem miért lehet.Megsérthetett valamit?-de akkor miért nem folyamatosan vérzik..teljesen mindegy, hogy aznap történt e ujjazás vagy nem-vérzik..már egy hete..MIt?l lehet?..van rá valami "gyógymód"?..volt valakinek hasonló tapasztalata..(fogamzásgálót nem szedek, sz?z vagyok és terhes sem lehetek)

Legjobb válasz: Nem tudom mi baj lehet, elõfordulhat hogy valamit megsértett, de az is lehet, ha nem tiszta kézzel nyúlt be hogy valami kissebb fertõzést bevitt oda, úgyhogy szerintem jobb ha nõgyógyászhoz mész; az biztos választ ad majd Neked és tud is segíteni.

Nem tudom mi baj lehet, elõfordulhat hogy valamit megsértett, de az is lehet, ha nem tiszta kézzel nyúlt be hogy valami kissebb fertõzést bevitt oda, úgyhogy szerintem jobb ha nõgyógyászhoz mész; az biztos választ ad majd Neked és tud is segíteni.
Fáj is? Csíp? Mert akkor valószínûleg fertõzés. Amúgy lehet valami kis hormonális dolog sztem.
lehet h már nem vagy szüz. mmint fizikailag. esetleg átszakadhatott a szüzhártyád

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!