Találatok a következő kifejezésre: A barátom megujjazott és (119 db)

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?

Legjobb válasz: Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!

Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
ennyitõl nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielõtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság elõtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nõgyógyász ir fel, és csak az eseményt követõ 3 napon belül lehet bevenni
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
a fiú, a hiedelemmel ellentétben, nem ondót pisil..
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:)
Tényleg vannak olyan kérdések amiktõl a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezõt!!!
A kérdező hozzászólása: Így van! köszi:)
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésû pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belõle, ha utána megújazott.
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni, mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :) Na, szerintem nyugi, ennyitõl nem lesz baba ne aggodj! Ha mégis, akkor piszok szerencsés vagy, mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel, hogy baba legyen, és mégsem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-rõl kijövet, ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztõl késhet a menzesz4-6 napot is.
A kérdező hozzászólása: Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
A kérdező hozzászólása: A pisiben is található kis mennyiségû ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h õ azt állította h azért megy...
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mosott kezet a barátod? A legjobb az lenne ha orvoshoz mennél.
Irány a nõgyógyász!
Legközelebb mosson kezet, mielõtt hozzád nyúl és legyen rövid a körme is. Igen, ez fertõzés lesz, valószínûleg bakteriális a szag miatt. Haladéktalanul menj nõgyógyászhoz, idõponton kívül, akutan. A bacik ugyanis okozhatnak felszálló fertõzést, ami a méhre, petevezetékre továbbterjed.
elég egy koszos ujj, és máris "szép" kis fertõzésed lehet.
én a helyedben ott hagynám ezt a pasit vagy nagyon le b.sznám!!! ha holnaputánig cvagyis 3nap után is fáj menj el nõdokihoz!nehogy valami seb legyen vagy begyulladjon, vagy fertõzést kapj!
valószínûleg felsértett és azért van (más nemisnagyon lehet...)
hány éves vagy???:O
miért nem tudja leírni senki azt a szót, h UJJ??
Vágja le a körmét a parasztja!
A paraszt biztos felsértette a vaginád ujjazás közben. én dobnám a parasztot!!!!!
szerintem hokizott elötte és a körme alatt maradt egykis ondó tehát terhes vagy
Gondolom úgy értette a "menstruációm nincs"-et, hogy vérzik, de biztos nem azért mert most aktuális lenne... Nem pedig úgy, hogy még nem menstruál. Egyébként szerintem is felsértett valamit a barátod, ha nem múlik el holnapig, irány az orvos.
ma 20:04 :DDDDDD
Így néz ki a barátod ? Mert akkor érthetõ miért vérzel. http://blogs.sundaymercury.net/anorak-city/wolverine-origins..
A kérdező hozzászólása: 21éves
vagy te 21 éves... :D ne mond már, hogy 21 évesen nem menstruálsz :D felcserélted a számjegyeket, nem? akkor meg gratulálok, hogy ennyi eszed van. nemhogy inkább a nyelvtannal foglalkoznál a d_gás helyett...
Kenjél rá jó kis boros disznókarajt kaukázisi vegyeskörettel! attól meggyógyul;)

Lehetek terhes ha a barátom megujjazott és kinyalt?

Tudom hülye kérdés mivel nem.. de már kb egy hete késik és nem tudok másra gondolni csak arra hogy terhes vagyok. Nem történt semmi különös csak a barátom megujjazott és kinyalt ugye nem lehetek terhes? Viszont nekem minden menzesz el?tt ilyen sárgás folyásom van. Na ez a folyás már egy hete van de nem jön meg.. mi lehet az oka?

Legjobb válasz: nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)

nem vagy terhes.csak késik nyugi majd megjön.ettõl nem lehetsz terhes.akkor már minden lány/nõ terhes lenne ennyitõl :)
*késhet
Ha még csak elõször ujjazott, akkor az miatt is káshet, de lehet a stressz miatt, vagy sokat sportolsz...stb...
Attól függ! Ha tud az ujjából vagy a nyelvébõl spermát spriccelni, akkor simán! Amúgy viszont nem lehet, hogy csak folyásod van? És az idegeskedés miatt nem jön a vérzés?
akkor lehetsz terhes, ha elõtte kiverte és spermás lett a keze...
esélytelen!!! ne legyél undok vele nem vagy terhes nyugi!! szegényt kínzod.mivel nem volt szex és nem került beléd sperma ezért nem vagy az!!
miért ne mondanád? kettõtökre tartozik. azért kapcsolat.
Lehetsz, csak nem attól! Idevaló klasszikus: - Lehet-e azon az ágyon teherbe esni, amelyen elõtte szexuális életet éltek? - Lehet, de nem az ágytól.
mégis szerinted mitõl lehet teherbe esni??????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat (: Szóval akkor esélytelen? amúgy hagy kérdezzek már még egyet... ez miatt a barátommal undok vagyok mindig kérdezi hogy mi bajom van én nagyon jól tudom hogy ez.. (hogy nem jön meg) szerintetek elmondjam neki?
ha a barátod kezén maradt egy kis sperma és úgy ujjazott meg akkor lehetsz, de nem valószínû. ennek nagyon kicsi az esélye
Simán lehetsz. Sõt, ha elmész vele vásárolni, vagy egy kocsiban utaztok, attól is terhes lehetsz!!!

Ha a barátom megujjazott és átszakította a szûzhártyám fájni fog az elsõ együttlét?

Normális válaszokat kérek. 17/L

Legjobb válasz: Nem tudni. Rengeteg mindentol fugg.

Nem tudni. Rengeteg mindentol fugg.
A kérdező hozzászólása: Például? És köszönöm a gyors választ.
Peldaul fugg attol h mennyire vagy felizgulva, mekkora a baratod bebirepaja, mennyire szakadtal at, eleve mekkoea volt, milyen tag vagy genetikailag, mennyire birod a fajdalmat, es mennyire vagy reszeg. Ezeken kivul meg mas is szoba johet, de most igy hirtelen.
A kérdező hozzászólása: Nem részegen szeretném megtenni.A fájdalom tûrõ képességem elég nagy.. Köszi. Ment az ujjacska :)
Attól függ mennyire tágultál ki. Nah meg persze az ujj nem szakítja át annyira mint egy férfi nemi szerv. Ráadásul ha szûk neked természetesen fájni fog (tapasztalat) véreztél amúgy mikor átszakította? Egyáltalán tényleg átszakította?

A barátom megujjazott és ebben a hónapban nem jött meg!?

Folyásom van, de nem jött meg. Ez most miért van? Szûz vagyok.

Legjobb válasz: Terhes lettél...

Terhes lettél...
becsapott, a ferfiaknak nincs tizenegyedik ujjuk, az a fasza volt.
Biztos véres volt a keze!! AIDS-os vagy
Teljesen rendben van. De nem tõlünk, hanem anyukádtól kell megkérdezni. ha nem akarod az orál részletet nem kell neki elmondani.
Nincs semmi baj , ne félj :)
Ha megujjazott nem lehetsz már szûz ... Akkor minek ujjazott meg ?

A barátom megujjazott és akkor már éreztem, hogy tul mélyre ment mert furcsa volt aztán láttuk hogy véres volt az ujja és énis véreztem. Akkor már nemvagyok szűz?

Legjobb válasz: Csóré kólbászt berakta ? Átszakadt a szûzhártyád, de attól még szûz vagy... azthiszem... SLFSD:GSFDG

Csóré kólbászt berakta ? Átszakadt a szûzhártyád, de attól még szûz vagy... azthiszem... SLFSD:GSFDG
A kérdező hozzászólása: csak ujjazott..de akkor 100% átszakadt? es akkor most az elsõ alkalom nem fog annyira fájni? vagy ilyenkor mivan?
ha nem feküdtetek le, ergo nem tette bele a hüvelyedbe a himbilimbijét, akkor még szûz vagy. hány éves vagy, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkaL?
Már fizikailag elvesztetted, de technikailag aktuson nem estél át.
Hát, van hogy ettõl, van hogy tampontól van hogy erõlködéstõl szakad át, de akkor nem vagy szûz, ha a fütyköse volt benned.Konkrétabban a pinádban.
Hát eléggé nem :D
Nem tudom, honnan veszitek ezt a hülyeséget..a nõk nem úgy mûködnek mint a pasik.Igen a pasik valóban akkor nem szüzek tovább, ha már járt a f.rkuk pinában, a nõknél viszont a szûzhártya jelenti a szüzességet!!Ha átszakad(tök mindegy minek a hatására)onnantól nem szûz a csaj!!Szóval kedves kérdezõ, hivatalosan már NEM VAGY SZÛZ!Viszont azt nem tudom neked megmondani, hogy fog-e fájni a szex.Szerintem fog, lehet, hogy nem annyira mintha még szûz lennél, de sztem valamennyire fog.
Utolsónak részben igaza van. De csak félig. Az elsõ szexel járó kellemetlenkedést általában ugyanis nem is feltétlenül a szûzhártya átszakadása okozhatja. Ha kellõen felizgult a lány, nedves, akkor nem fáj, akkor se, ha megvan a hártya. Ha viszont mindez nem áll fenn, száraz, nincs elõjáték, a fiú idétlenkedik vagy nem figyel rá, annak ellenére lehet kellemetlen, fájdalmas, hogy fizikailag már nem szûz.

A barátom megujjazott, és utána véreztem (többi lent)?

nem a sz?zhártyám szakadt át ez biztos, hanem utána láttam, hogy megkarmolhatott, amit közben nem is éreztem. És a húgycsövem környékér?l véreztem. Ebb?l lehet bajom, menjek orvoshoz, vagy egy kis karmolás magától is begyógyul?

Legjobb válasz: Hát nem vagyok ez a nagy ,,Izé" De inkább menj el az orvoshoz

Hát nem vagyok ez a nagy , , Izé" De inkább menj el az orvoshoz
Hát ha csak alkalmi vérzés volt , akkor szerintem nem kell nagy dobra verni a dolgot
sajnos terhes vagy :-(
Hát biztos óvatosan, érzékien ujjazhatott a barátod...
Te vagy az Szûz Mária??
igen.
Miért nem lehet kezet mosni ha már gyerekfejjel, egymást fogdossátok???
Nem akarlak bántani, de nagyon felelõtlen vagy. Illetve vagytok. Simán teherbe lehet esni így is, persze kicsi a valószínûsége. Csak tiszta kézzel nyúljon a puncidhoz máskor, amúgy meg védekezni!!
upsz, sperma = spermium
A sperma nagyon szívós kis jószág, a szabad levegõn is képes "életben maradni" akár 20-30 percig. :(
Igen, de pici az esélye.
Tegyé kotont az ujjára is
Meglepõdnél ha tudnád mi mindentõl lehet "teherbe" esni.
Elõfordulhat, de nagyon kicsi rá az esély!
Te leszel a v.2.0-ás Szûz Mária!

Nagyon gáz? A barátom megujjazott és szőrös voltam.

Nem úgy készültem, hogy történni fog ilyesmi és csak utána gondoltam bele...

Legjobb válasz: Nem gáz elvégre mindenki tudja, hogy a punci szõrös.

Nem gáz elvégre mindenki tudja, hogy a punci szõrös.
Mért lenne gáz? Ha annak tartotta volna a barátod, akkor nem ujjazott volna meg. Más véleménye meg mit számít?
mégis megujjazott, szal nem zavarta lehet bejött neki mit izgulsz?
Termeszetes dolog, hat Istenem, tenleg ne ujjazott volna meg ha undorodott volna.De megtette es az azt jelenti h elvezte..Aggodalomra semmi ok!
Kérdezd meg tõle, hogy tetszett-e neki a szõrös puncid, ha igen, akkor egy probléma kipipálva, nem kell veszõdnöd a punci borotválással, mert szõrösen is tetszik neki, sõt lehet, hogy jobban tetszik szõrösen. Ha pedig nem akkor legközelebbre leborotválod. De mi az esélye, annak, hogy azt mondja, hogy nem tetszik neki a puncid?
Ujjazásnál miért lenne gond? Hacsak nem akkora a szõröd, hogy el kellett szaladnia bozótvágó késért. Láttam már olyan lányt, akinek a sok szõr között igen nehéz volt egyáltalán megtalálni :-( Legközelebbre kérdezd meg, hogyan szeretné látni a mûveleti területet.
Jézusom... mi közünk ehhez???
Tedd össze a két kezed h ilyen hülye kérdést ki tudtál írni:) :) :) :) :!!!!!! Basszus mik vannak.
Pfuuu, már a kérdésed is gáz. Tényleg ez az elsõ a magyar lányoknak? Sokkal több és értékesebb dolog van az emberben. Csak a vágyak kielégítése a lényeg? Miben különböztök az állatoktól?
ma 18:14 - Olvasd föl hangosan, és megérted. Annyi hogy nem írásban fogalmazáshoz vagyok szokva.
A kérdező hozzászólása: Én 17, õ 19
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 21:41 Vele teljesen egyet értek! Sok férfit a természetes bozont jobban beindít mint egy kislányos kopasz punci! Úgyis manapság fõleg kopasszal találkozik az ember fia, izgi tud lenni a szõrmókos is hidd el! Kérdezd meg neki hogy tetszik, és ha neked is ok, légy olyan! Hány évesek vagytok?
És? Mért lenne ez gáz? Ez a természetes, normális megje- lenése a puncidnak! Ne csinálj ebbõl problémát magadnak! Így szép, így jó!
Szõrös a puncid? Jujj, és a fejeden meg 2 füled? Jézusom!
attól függ, mennyire volt szõrös sztem....ha ilyen félujjnyi hosszúságú bozót, hát az gáz sztem(!) van, akinek bejön. ha viszont csak borostás, olyan 2-3 napos szõr az nemgáz :) mondjuk én kajak csináltam errõl közv.kutatást, és +?eztem 10 srác haveromat... és 8 azt mondta, h a borostás nem zavarta. szal sztem annyira csaknem volt para :) kérdezd meg, h õ a teljesen csupaszt szereti-e, v. a kicsit szõröst, beszéljetek errõl többet.
Utolsó, k.urvára semmit nem lehet érteni abból, amit mondasz.
A nyolcvanas években azon nyomorogtam mind csubakka, ma meg minden punci kisbaba. Tehát lehet hülyeségeken nyomorogni öregen is, sok szex mellet is. Addig örülj amíg ilyen hülyeségeket kell csak megkérdezned. ÉS nem azt ha három hónapja nem jött meg az baj? Amúgy párod kérdezd mert ha nem ragaszkodsz ahhoz hogy a barátnõidek "megfeleljen" egy kis szõrrel akár örökre magadhoz is kötheted ha az jön be neki. ;-D Uff én beszélte! Egy öreg harcos. Ja és mit vagyok itt hát pont nem kívánt fertõzéseket és terheségeket megelõzni párperc alatt. Vagy szakmai tanácsot adni.
szerintem csak vágd le, ne borotváld. szerintem szexibb ha egy kicsi szõr van, nem pedig olyan mintha a kishúgommal dugnék. 19/F
Érdekes, régen senki nem balhézott a szõrös punci miatt.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hogy hülye kérdés, de nagyon gáznak éreztem/érzem.
Megértettem elsõre is, bár tény, hogy tényleg hangosan kellett felolvasnom, semmi gond nincs ezzel, csak elsõre eléggé felidegesített, nekem is kulturáltabban kellett volna megfogalmaznom, elnézést. Okos dolgokat mondasz, csak ne írd le õket. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!