Találatok a következő kifejezésre: A barátom megujjazott (178 db)

szûz vagy még?
A kérdező hozzászólása: nem
felsértette az ujjával a hüvelyedet.. velem is elõfordult már!
Ha nem vagy már szûz, és még meg se kellett volna jönnie, akkor gond lehet! Ha tényleg megsértette a puncidat, akkor vágd pofon! Nem igaz hogy ennyire nem tud rád figyelni, vagy levágnia a körmét!
A kérdező hozzászólása: a körmei is picik, és egyáltalán nem fáj ahogy csinálta, ezért is meglepõ.:S

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?

Legjobb válasz: Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!

Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
ennyitõl nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielõtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság elõtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nõgyógyász ir fel, és csak az eseményt követõ 3 napon belül lehet bevenni
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
a fiú, a hiedelemmel ellentétben, nem ondót pisil..
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:)
Tényleg vannak olyan kérdések amiktõl a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezõt!!!
A kérdező hozzászólása: Így van! köszi:)
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésû pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belõle, ha utána megújazott.
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni, mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :) Na, szerintem nyugi, ennyitõl nem lesz baba ne aggodj! Ha mégis, akkor piszok szerencsés vagy, mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel, hogy baba legyen, és mégsem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-rõl kijövet, ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztõl késhet a menzesz4-6 napot is.
A kérdező hozzászólása: Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
A kérdező hozzászólása: A pisiben is található kis mennyiségû ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h õ azt állította h azért megy...
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
Barátnõmet véletlenül énis megsértettem egyszer, de beforr, mint egy seb, eltûnik az, nyugi.
biztos megsértett vmit neked ott bent.
Szûz vagy? mert ha igen akkor a szûzhártyádat.
A kérdező hozzászólása: nem, már nem vagyok az.
Mosott kezet a barátod? A legjobb az lenne ha orvoshoz mennél.
Irány a nõgyógyász!
Legközelebb mosson kezet, mielõtt hozzád nyúl és legyen rövid a körme is. Igen, ez fertõzés lesz, valószínûleg bakteriális a szag miatt. Haladéktalanul menj nõgyógyászhoz, idõponton kívül, akutan. A bacik ugyanis okozhatnak felszálló fertõzést, ami a méhre, petevezetékre továbbterjed.
elég egy koszos ujj, és máris "szép" kis fertõzésed lehet.
Ha nem volt spermás az ujja a barátodnak, akkor ki van zárva, hogy terhes legyél!
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy olyan volt az ujja.:S
Akkor lehetsz terhes. Elsõ 2 voltam.
Miért nem ügyeltek egymásra, a Jó Isten megáldjon titeket ???

A barátom megujjazott tegnap(először), és utána kicsit fájt a hasam. Ez normális?

Legjobb válasz: Normális. Velem is elõfordult, hogy ha a barátom sokáig izgatott, akkor utána fájt a hasam, vagy ha nem sikerült elmennem akkor is.

Normális. Velem is elõfordult, hogy ha a barátom sokáig izgatott, akkor utána fájt a hasam, vagy ha nem sikerült elmennem akkor is.
Szerintem ez a "stressztõl" lehet. Lehet, hogy hülyén hangzik, de valahogy.. nem azt mondom, hogy szorongtál, csak vhogy.. olyan görcsbe volt a hasad.

Miért van az, hogy miután a barátom megujjazott, másnapra általában viszket a kisajkam belső fele, és piros is lesz. Ez nem mindig következik be, csak néha.. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet,hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...

Nem lehet, hogy valami kosz volt a körme alatt/kezén?? Nekem is volt ilyen bár ott tiszta volt a barátom keze...

A barátom megujjazott, majd ezután szexeltünk. Enyhe fájdalmat kezdtem el érezni, és miután ráhagytuk a dolgot, észrevettük, hogy az óvszer halványan véres lett. Nem menstruálok, szűz se vagyok már. Mi lehet a probléma? Aggódnom kéne?

Nem volt még ilyen azel?tt, és félek, hogy valami baj van :S

Legjobb válasz: Mondd meg a barátodnak, hogy legközelebb finomabban ujjazzon, mert valószínû belülrõl megsértett. Legyenek ápoltak a körmei stb stb.

Mondd meg a barátodnak, hogy legközelebb finomabban ujjazzon, mert valószínû belülrõl megsértett. Legyenek ápoltak a körmei stb stb.
felsértett belül véletlen
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell pánikba esnem, nincs nagyobb baj?
Amikor velem történt UGYANEZ, akkor méhszájsebem volt. El kell menni nõgyógyászhoz, és ha ez, akkor 5 perc alatt kezeli. Ha nem ez, megmyugszol.
Egyszer csak vérzett szex után.Elmúlt egybõl. Utána megint véreztem kicsit szex után.Én is azt hittem, hogy csak felsértett.Aztán már sportolás után is vérzett kicsit, a megerõltetéstõl.
A kérdező hozzászólása: Arra is gondoltam, hogy lehet szex közbe megjött, igaz csak egy hét múlva kellene, és nem is éreztem a jeleit, de volt már példa rá, hogy elõbb elkezdõdött, mint kellett volna. Lehetséges ez?
Ne aggódj, csak felsértett. :) Nekem is sikerült már 2x szegény barátnõm, pedig ápoltak a körmeim meg minden. Nálunk annyi volt, hogy egy kicsit keményebbre vettük a figurát akkor, aztán ugytûnik az kicsit sok volt. Azóta általában azért óvatosabbak vagyunk egy fokkal. :) Ne aggódj, nincs semmi bajod. 23/F

A baratom megujjazott a tegnap este mikor hazaertem kesobb eszrevettem hogy pecsetelo verzesem van mitol van ez?

Legjobb válasz: Már nem vagy szûz. A szó biológiai értelmében véve. Azt jelenti. Ez lett volna az elsõ, amit írok, amikor még nem is láttam az erre vonatkozó kommentedet. De emiatt azért még ne gondold azt, hogy mindegy ha lefekszel a barátoddal, mert nem vagy már szûz, az ártatlanságod megmaradt. Nekem is annak idején ujjazással szakadt át a szûzhártyám, de csak évek múlva jöttem rá, hogy az az volt.

Már nem vagy szûz. A szó biológiai értelmében véve. Azt jelenti. Ez lett volna az elsõ, amit írok, amikor még nem is láttam az erre vonatkozó kommentedet. De emiatt azért még ne gondold azt, hogy mindegy ha lefekszel a barátoddal, mert nem vagy már szûz, az ártatlanságod megmaradt. Nekem is annak idején ujjazással szakadt át a szûzhártyám, de csak évek múlva jöttem rá, hogy az az volt.
Valószínûleg nem a legkíméletesebben ujjazott a barátod, mert felsértett valamit. Ettõl vannak pecsételõ vérzéseid. Legközelebb legyen óvatosabb és gyengédebb. 26/l
A kérdező hozzászólása: en csak wc utan
igen, én is akkor.
De amúgy nem esedékes a menzeszed, vagy nem vagy középidõs? Fájt egy pillanatra amikor megujjazott? Ha egy kicsit igen, és másodjára nem fog, és pecsételõ vérzés sem lesz, akkor tuti a szûzhártya.
A kérdező hozzászólása: most mult el kb 1 es fel hete
Akkor lehetsz középidõben!
A kérdező hozzászólása: de ilyen meg soha nem volt csak most
Sziasztok! azért írtok ide mert ehhez kapcsolódik a kérdésem és lehet hogy segítene valakinek itt a válasz amit remélem kapok! A barátommal már párszor lefeküdtünk és nem volt semmi gond nem vettünk észre semmit és most megujjazott (3 ujjal is) és véreztem a barátom ujja is véres volt középidõs vagyok éppen a 14.napon járok mitõl lehetett a vérzés?
Igen, én is este láttam a bugyimon.
A kérdező hozzászólása: de en nem abba a percben hanem kesobb miutan hazamentem
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat
Már csak azért írtam a válaszom olyan biztosan és merészen mivel mondhatni elég régóta nem vagyok már szûz és én is jártam ebben a cipõben, hogy ujjazás után pecsételõ vérzést tapasztaltam. (Elsõ válaszadó)
Ha szûz voltál, akkor szerintem a szûzhártyád szakadt. 21 L
A kérdező hozzászólása: Hulye valaszokat nem kerek
Nem tudjuk, nem voltunk ott. Amúgy most szórakoztatsz minket?
A kérdező hozzászólása: lehet ez a baj de nem fajt egyaltalan s eddig nem vereztem csak most amugy szuz vagyok
Ja, és mégha le is volt vágva a barátod körme, attól még simán felsérthette... (elsõ válaszadó vagyok)
Néha elõfordul félidõben ilyen. Ne aggódj!

Terhes vagyok? Ha a barátom megujjazott orális szex után (mármint én neki) és esetleg egy nagyon kicsi került az ujjára terhes lehetek?

Meg igazából csak a csiklómat símogatta, akkor annyira sem igaz? meg nálunk a családban nagyon sokaknak nehézséget okozott a teherbe esés, plusz tegnap este (tegnap volt ez az egèsz is) csináltam 50 felülést; akkor?

Legjobb válasz: attók függ merre fordultál az 50 felülés közben

attók függ merre fordultál az 50 felülés közben
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat légyszi.
normális kérdést;)
A kérdező hozzászólása: valakinek ilyen miatt meg tapad meg;) szóval a kérdés normális..
akkor csak annyi lehet a baj hogy felvilágosítás nélkük nyomod mint a nyuszik ès veszed a szádbs a f szt hogy megnyugtassakak: ennyitöl nem lehetsz terhes. 100%
Engem szemely szerint ledobbentenk az ilyen kerdesek. A huvely tobb mint 10 a meh pedig tobb mint 20 cm hosszu. A megtermekenyites a petevezetekben tortenik. Szerinted a spermiumok maguktol felvandorolnak oda? Legalabbis az a MAX egy darab ami beledkerulhetett? Szerintem meg vagy varj a szexualis elettel vagy konyvesboltban vegyel valamilyen felvilagosito konyvet. Sok sikert:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!