Találatok a következő kifejezésre: A barátom megmondta, hogy (7 db)

Van 1 lány aki nagyon rég tetszik nekem de nem tudom hogy hogy csábítsam el a barátom megmondta hogy én neki nem tetszek sőt, utál hogy tudnám ezt megváltoztatni? Pls help

Legjobb válasz: Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.

Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.
Erre mondják sajnos azt: NE FUSS OLYAN SZEKÉR UTÁN, AMI NEM VESZ FEL. Most találtam: "...Aki menni akar, engedjük el. Aki nem tudja mit akar, küldjük el. Aki a kezét nyújtja, fogadjuk el. ...!" forrás: http://ilajkyou.com/like/66018/

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?
Konkrétan mi a baj a viselkedésével?!
Ha már 7 éve a barátnõd, lehet semmi más baja sincs azon kívül, hogy ennyi ideje még mindig a barátnõd és nem a feleséged. Vagy így láthatatlanban, ezer más oka is lehet.
Szokásos nõi válasz, olyan, mintha egy kisgyerek mondta volna, pl buta vagy ! nem, te vagy a buta ! Így védekezik, mert már nem tud mit kitalálni, lehet valami baja van, de akkor meg át kell esni a mi baj, semmi procedúrán...
A kérdező hozzászólása: Hát konkrétan ha kérdezek vmit. akkor alig méltat válaszolni, vagy leüvölt, hogy mi van???. Meg néha azt érzem, hogy õ felsõbbrendûnek érzi magát nálam. 3-an vagyunk barátnõk és van olyan, hogy beszélgetünk és egyszerûen elhúzza tõlem.


A barátom nemrég megmondta, hogy ő kezd kihűlni, de nem szakítottunk, hanem még próbálkozunk. Kezd kihűlni, mit tudok tenni ellene?

Megbeszéltük, hogy ha vége van a sulinak, és többet tudunk együtt lenni, majd eld?l a dolog, hogy újra tud-e lángolni vagy sem. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra felpezsdítsek benne valamit? Hogy lehet újra meghódítani egy férfit?

Legjobb válasz: Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat,amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!

Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat, amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!
Hm. Ha már ezt így kijelentette, hogy kezd kihûlni, csinálhatsz akármit, lehozhatod neki a csillagokat is, akkor sem lesz már a régi. Nem elkeseríteni akarlak, tapasztalatból beszélek.
Szerintem ami egyszer kezd kihülni (és ezt a párod nyíltan ki is mondja) akkor az már sohasem lesz olyan mint rég.Próbálkozni ugyan lehet de csak ideig-órig, így csak magadat fosztod meg attól hogy megismerkedj valaki mással aki tényleg igazán szeret.Ezt nem bántásként mondom de néha jobb egyedül menni az élet útján mint egy olyan társsal aki méltatlan hozzád!Ezt tapasztalatból mondom én is köttöttem az ebet a karohoz , de rá kellet jönnöm, hogy se eb , se karó nincs már sehol.

Nemrég jöttem össze a barátommal ugy érzem szeretem, még nem mondta ki egyikünk se, de nem akarom hogy azért mondja hogy szeret mert én megmondtam neki. Mit csináljak?

Már az elött is szerettem hogy összejöttünk volna és nagyon megszeretném mondani neki. Eddig nem lett kimondva se élöbe, se msn-en. Msn-en csak sziveket küld deh nem mondja ki és én is csak vissza küldöm a szivet. De ha az mondanám neki "szeretlek" félek csak azért mondaná h "én is" hogy ne bántson meg. Nem tom mit érez, jól elvagyunk viszont nem tudom.

Legjobb válasz: Majd kicsúszik a szádon ;)

Majd kicsúszik a szádon ;)
Lehet csak azért nem mondja, mert félénk. Vagy talán pont úgy gondolkodik, mint te. Mondd ki bátran, ha így érzel! Ha meg csak azért viszonozná, hogy meg ne bántson, szard le. Olyasvalaki, aki -kitudja, miért- veled van, de nem szeret igazán, nem érdemli meg még az msn-es szíveket sem.

Van egy srác a suliban és azt hiszem bele zúgtam. De az egyik legjobb barátnõm is bele van esve és volt neki egy barátnõje de megmondta neki hogy õ is szerelmes abba a fiuba . És azóta már nem barátnõk mert elakarta csábítani töle. Most mitcsináljak?

Legjobb válasz: Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F

Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F

Barátom anyja ordít velem pedig semmi oka nincs rá jól tettem hogy megmondtam a magamét?

Barátom egy vizsgán megbukott. A anyja szó szerint visított ordított idézem:

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen jól tetted, hogy kiosztottad, ha tényleg igaz, hogy már régóta megy a családi perpatvar. Az biztos, hogy a jó viszonyt az anyóssal már elkapáltad, de véleményem szerint egy ilyen anyósért nem is kár... Én csak támogatni tudlak, és irigyellek, amiért ilyen bátor vagy!

Szerintem mindenképpen jól tetted, hogy kiosztottad, ha tényleg igaz, hogy már régóta megy a családi perpatvar. Az biztos, hogy a jó viszonyt az anyóssal már elkapáltad, de véleményem szerint egy ilyen anyósért nem is kár... Én csak támogatni tudlak, és irigyellek, amiért ilyen bátor vagy!
Kellemeset csalódtam, most, hogy leírtad, mi az ábra. Én írtam, hogy "primitív volt az anyósod, de talán rászolgáltatok".Bocs... "Anyós-jelöltedrõl" tartom a véleményemet + úgy vélem, azon tipikus anyák közé tartozik, akik riválisukat látják a meny-jelöltben, olyan szinten nem tudnak, mit kezdeni a gondolattal, hogy a fiúkból férfi lett és joga van a saját életéhez.Remélem, én anno nem cseszem el a dolgokat, ha majd elkel a gyermekem.. Párodnak gratulálok, szép szakma a tûzoltóság, igaz, veszélyes, de tökös hivatás! :)
A kérdező hozzászólása: barátomat felvették tûzoltónak és most ott dolgozik én meg egyetemet járom nap mint nap :) De közösen akarjuk megvenni a lakást szüleim engem támogatnak anyagilag õ meg már a saját lábán él mondhatjuk.
A kérdező hozzászólása: egy olyan jelentéktelen vizsgáról pontosabban az elsõ segély. Nem 19 évesek vagyunk. Barátom szedte össze a jogsira a pénzt. (az anyja soha az életbe nem adott volna neki) náluk csak az apuka támogatja anyagilag meg kint és az apukánál és ott volt az anyja. Összeköltözést csak tervezzük de nem az anyjával él a barátom. (14 évesen lelépett az apjához mert nem bírta elviselni.) Csak kíváncsi voltam mindenki véleményére ki hogyan reagálta volna le.
Egyetemen/fõiskolán azért vannak olyan vizsgák, amelyeknél nem evidens, hogy tanulsz és minden rendben lesz. Vannak olyan tanárok, akik attól gondolják magukat szaktekintélynek, hogy akkor is megbuktatnak, ha szó szerint azt a forrást idézed, amit õ kért! Ráadásul ha felsõoktatásban elhasal az ember 1-2 vizsgán, nem dõl össze a világ, lehet menni uv-ra és persze az érintettnek magának is meglehetõsen szar érzés, hogy nem sikerült a vizsgája, nincs rá szükség, hogy a drága szülõ (akinek olykor még érettségije sincs... sajnos sok ilyet láttunk már)minden ócska sz.rnak lehordja a gyerekét. Én is buktam meg fõiskolán vizsgákon, a szüleim mindig biztattak, hogy ne essek kétségbe, meg tudom tanulni, köv. vizsgára már menni fog stb. és lám, igazuk volt, arról nem is beszélve, hogy ha nem mondanak semmit, úgy is szégyelltem magam. Tehát nem értek egyet a kedves anyuka nevelési módszereivel, nem baj, hogy leosztottad.
Én sem ugrálnék örömömben, ha a gyerekem elhasalna egy vizsgán.Lehordanám rendesen az tuti, fõleg ha még tudom is, hogy nem tanult, mert állandóan barátnõzött.Ahogy a barátod anyja viselkedett az minõsíthetetlen, nem kellett volna neki veled így beszélni de valószínû, hogy ideges volt.Sok fiatal nem tudja felfogni mennyire fontos számára a tanulás.Az a baj, hogy késõn jöttök rá.És igenis ügyet kell csinálni egy bukott vizsgából, nincs olyan, hogy nincs jelentõsége.De van!Lehet, hogy buggyant a család, de ha az én fiam megbukna, addig semmilyen szórakozást nem engednék neki amíg nem javítja ki az biztos.One barátnõ, semmi addig.Mert amikor esetleg pár év múlva majd azért nem lesz normális melója mert most nem tanult, lehet az éppen most aktuális barátnõ már sehol sem lesz.Nem hiszem, hogy ebben a korban a szerelem fontosabb lenne a tanulásnál.Persze veled akkor is viselkedjen normálisan ha náluk vagy, vagy zárja be a fiát.
Én is azt írtam volna amit elõttem szóló, és csak azért nem , mert a kérdezõ leírta, hogy az egész család ilyen zizi, valószínûleg a kedves mama, eleve ilyen kötekedõ , közönséges, és valszeg nem az elsõ ilyen jelenet , vendégek elõtt.
Na, én kilógok a sorból: Mindkettõtöknek igaza volt és egyikõtöknek sem. (Spamolhatsz már az elején, de elõbb olvasd el az érveimet) 1.A szülõnek mindig igaza van, elvégre amíg az õ kenyerét eszi a gyerek, addig igenis tartozik neki annyival, hogy tanul, dolgozik stb. talán nem is volt annyira véletlen, hogy ezt szólta be Neked. Volt már szitu a rokonságban, hogy az unokatesóm is megbukott elsõ félévben a gimiben, mert állandóan együtt voltak a barátjával, a srác ott aludt, onnan ment suliba, a nagynéném meg akkor kapott észbe, mikor 3 tantárgyból elrántották a kislányát. Leült, megbeszélte velük a dolgot (anyósod túllõtt a célon, azt el kell ismerni, mert kultúráltabb módon kellett volna elintéznie a dolgot), elõször szájhúzkodás volt, de aztán az uncsitesóm is beismerte, hogy igaza volt az anyjának. Azért nem mindegy, hogy a szülei beiskoláztatják, felnevelik, etetik-itatják a srácot, õ meg ellinkeli a suliját, a jövõjét! Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy a fiatalabb korosztályból való vagy, mert azt tudnod kéne, hogy akivel te ugyanúgy leereszkedsz (lásd:anyósoddal), azzal egyenrangú leszel, semmivel sem különb. Lehet, hogy vagánynak érzed magad attól, hogy "kiosztottad", de hidd el, ez vissza fog ütni rátok, amíg együtt jártok, pláne, ha a srác még jópár évig a szüleivel fog lakni. Mellesleg az, ha valaki a fia szemébe mondja, hogy leállhatna a szexxel, az nem jelenti egyértelmûen azt, hogy téged egyértelmûen lek*rváz. Ezzel arra utalt inkább, hogy a szerelem elvette az eszét!
Szia! Szerinem sem te vagy a hibás, én sem bírtam volna megállni, és szerintem senki. De mostantól kerüld az ilyen szituációkat, nem méltó hozzád, nem menj bele ilyen vitákba. Ne menj többet a barátodékhoz, nehogy összefuss a vén szukával, talizzatok nálatok. Összeköltözni még nem tudtok?
A kérdező hozzászólása: köszönjük :) jól megvagyunk csak így anyuka bezavart.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!