Találatok a következő kifejezésre: A barátom megmondta, (12 db)

Van 1 lány aki nagyon rég tetszik nekem de nem tudom hogy hogy csábítsam el a barátom megmondta hogy én neki nem tetszek sőt, utál hogy tudnám ezt megváltoztatni? Pls help

Legjobb válasz: Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.

Semmit. Nem vagy neki szimpatikus, ezzel nem lehet mit kezdeni. Max udvariasabb, jobb fej leszel, de ez nem biztos, hogy segít. Ha magamból indulok ki, akkor nálam pl nem segítene, mert nem azért unszimpatikus valaki, mert kevésbé jó fej, ilyesmi, hanem ránézésre.
Erre mondják sajnos azt: NE FUSS OLYAN SZEKÉR UTÁN, AMI NEM VESZ FEL. Most találtam: "...Aki menni akar, engedjük el. Aki nem tudja mit akar, küldjük el. Aki a kezét nyújtja, fogadjuk el. ...!" forrás: http://ilajkyou.com/like/66018/

Az egyik barátnőm túl messzire megy a barátjával és egyre jobban ribancoskodik már megmondtam neki a véleményemet és ellenem uszította a pasiját pedig csak jót akartam mit tehetnék mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Már megmondtad neki a véleményedet, ennél többet nem tehetsz! Ha végképp nem tetszik a viselkedése, akkor ne barátkozz vele, ezzel is kimutatod, hogy nem értesz egyet a viselkedésével. Amúgy mindenki azt csinál, amit akar, te nem parancsolhatsz a barátnõdnek (ugye, te sem szeretnéd, ha õ mondaná meg neked, mit mikor és hogyan csinálj). Keress magadnak más barátnõt!

Már megmondtad neki a véleményedet, ennél többet nem tehetsz! Ha végképp nem tetszik a viselkedése, akkor ne barátkozz vele, ezzel is kimutatod, hogy nem értesz egyet a viselkedésével. Amúgy mindenki azt csinál, amit akar, te nem parancsolhatsz a barátnõdnek (ugye, te sem szeretnéd, ha õ mondaná meg neked, mit mikor és hogyan csinálj). Keress magadnak más barátnõt!
Semmit. Nem a te dolgod. Ez a barátjára és rá tartozik.
Te figyelmeztetted, sajnos nem jött össze. Bár nem értem teljesen, h értve túl messzire ment?
Ne avatkozz bele, ez nem a te dolgod!
Konkrétan mi a baj a viselkedésével?!
Ha már 7 éve a barátnõd, lehet semmi más baja sincs azon kívül, hogy ennyi ideje még mindig a barátnõd és nem a feleséged. Vagy így láthatatlanban, ezer más oka is lehet.
Szokásos nõi válasz, olyan, mintha egy kisgyerek mondta volna, pl buta vagy ! nem, te vagy a buta ! Így védekezik, mert már nem tud mit kitalálni, lehet valami baja van, de akkor meg át kell esni a mi baj, semmi procedúrán...
A kérdező hozzászólása: Hát konkrétan ha kérdezek vmit. akkor alig méltat válaszolni, vagy leüvölt, hogy mi van???. Meg néha azt érzem, hogy õ felsõbbrendûnek érzi magát nálam. 3-an vagyunk barátnõk és van olyan, hogy beszélgetünk és egyszerûen elhúzza tõlem.

A csaj megmondta volna, ha lenne barátja nem?

Megismertem egy lányt az iskolámban,akivel már másfél hónapja beszélgetek.Nagyon tetszik nekem és ezt tudja is.Azt mondta ? még csak ismerkedni,barátkozni szeretne velem nem szeretné elsietni a dolgot.Majd,ha eléggé kiismer lehet szó randiról.Elég gyakran orvoshoz kell járnia,mert volt korházban.Csak azt nem értem,miért kell mindig az orvoshoz kivasalni a haját.Meg mikor reggel beszélgetünk és elköszönünk egymástól csak este lép fel.A csaj már jár dolgozni,mert 21 éves,mint én.Az egyik közös ismerösünk azt mondta nekem a csaj eléggé ?szinte !

Legjobb válasz: Egy lány nem feltétlenül õszinte, még akkor sem ha annak látszik. Minden lány szereti, ha tetszik a fiúknak és akaratlanul sem utasítja vissza a bókokat, még akkor sem ha van barátja. Úgyhogy szerintem az sem kizárt, hogy pasija van. De ezt csak te magad tudod kideríteni, ha sokat beszélgetsz vele és próbálod megismerni õt.

Egy lány nem feltétlenül õszinte, még akkor sem ha annak látszik. Minden lány szereti, ha tetszik a fiúknak és akaratlanul sem utasítja vissza a bókokat, még akkor sem ha van barátja. Úgyhogy szerintem az sem kizárt, hogy pasija van. De ezt csak te magad tudod kideríteni, ha sokat beszélgetsz vele és próbálod megismerni õt.
A kérdező hozzászólása: sokat szoktunk beszélgetni.a múltor még célozgattam is rá, hogy lehet van neki valakije és mondja meg mi az igazság, de nagyon megvédte az igazát, hogy nincs neki senkije se.
Az hogy kivasalja a haját, semmit nem jelent. Sokszor én akkor is kivasalom, ha csak itthon vagyok egyedül, mert olyanom van, meg nekem úgy tetszik.De szerintem egész nyugodtan rákérdezhetsz, ez nem annyira tolakodó kérdés, pláne, hogy már ennyi ideje beszélgettek.

Van 1 csaj aki már régóta tetszik és pár napja 1 bulin megmondtam neki. Először vissza utasított (h van már 1 kiszemeltje) meg h ne rontsam el ezzel a barátságunkat. Majd elment beszélgetni a barátnôjével?

Amikor visszajött akkor elhívott beszélgetni és smároltunk. Aztán mondta h megpróbálhatjuk 1 hétig és ha nem megy akkor vége. Másnap reggel viszont rámírt h szerinte ez neki nem több barátságnál és h ne haragudjak. Most mit tegyek?Mit csináljak? Nekem kell ez a csaj! H szerezzem meg?

Legjobb válasz: Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.

Háát szerintem túl sokat nem tudsz tenni..:S Valószínûleg a barátnõje beszélte rád, hogy adjon nektek egy esélyt, de ezen elgondolkozott, és inkább nem.. ami nem megy, nem kell erõltetni. Sajnálom.
Egy dolgot tudsz tenni: Hagyod az egészet. Legyen eszed, legyen önbecsülésed. Érts az elutasításból. Keress olyan lányt, akit tényleg érdekelsz. Ezzel pedig ne foglalkozz. Ne keresd, ne menj utána. Simán engedd el.
Egyet értek az elõzõvel...az a csók vagy azt jelentette h a barátnõje beszélte rá, vagy pedig ki akart használni(hiszen volt alibije, másnap pedig lepattintott) ha nagyon bejön, akkor se nyomulj(a kiszemelt dolog akár igaz is lehet) beszélgessetek minél többet(ha a baráti kapcsolatnál is maradtok) jobban megismerhetitek egymást nem egyszer volt már olyan ismerõsöm aki azt mondta h a pasijáért eleinte nem volt oda...de miután jobban megismerte levette a lábáról a humora, meg a kedvessége...azt mondom légy bátor és kitartó, ezt minden csajnál érdemes szem elõtt tartani, ha te csíped fel, ha fordítva(giszen valahogy meg kell tartani;) )
ne félj az újtól, vágj bele.. keress mást

A barátom nemrég megmondta, hogy ő kezd kihűlni, de nem szakítottunk, hanem még próbálkozunk. Kezd kihűlni, mit tudok tenni ellene?

Megbeszéltük, hogy ha vége van a sulinak, és többet tudunk együtt lenni, majd eld?l a dolog, hogy újra tud-e lángolni vagy sem. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra felpezsdítsek benne valamit? Hogy lehet újra meghódítani egy férfit?

Legjobb válasz: Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat,amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!

Nagyon sokat dobhat majd a kapcsolatotokon a nyár. Csináljatok együtt közös programokat, találj ki olyan dolgokat, amiben õ is benne van, vagy más régóta vágyik rá. Most nagy szerencsétek, hogy jön a nyár, rengeteg lehetõségetek van. Légy csinos, lássa, hogy ki az, aki az õ barátnõje!
Hm. Ha már ezt így kijelentette, hogy kezd kihûlni, csinálhatsz akármit, lehozhatod neki a csillagokat is, akkor sem lesz már a régi. Nem elkeseríteni akarlak, tapasztalatból beszélek.
Szerintem ami egyszer kezd kihülni (és ezt a párod nyíltan ki is mondja) akkor az már sohasem lesz olyan mint rég.Próbálkozni ugyan lehet de csak ideig-órig, így csak magadat fosztod meg attól hogy megismerkedj valaki mással aki tényleg igazán szeret.Ezt nem bántásként mondom de néha jobb egyedül menni az élet útján mint egy olyan társsal aki méltatlan hozzád!Ezt tapasztalatból mondom én is köttöttem az ebet a karohoz , de rá kellet jönnöm, hogy se eb , se karó nincs már sehol.

Nemrég jöttem össze a barátommal ugy érzem szeretem, még nem mondta ki egyikünk se, de nem akarom hogy azért mondja hogy szeret mert én megmondtam neki. Mit csináljak?

Már az elött is szerettem hogy összejöttünk volna és nagyon megszeretném mondani neki. Eddig nem lett kimondva se élöbe, se msn-en. Msn-en csak sziveket küld deh nem mondja ki és én is csak vissza küldöm a szivet. De ha az mondanám neki "szeretlek" félek csak azért mondaná h "én is" hogy ne bántson meg. Nem tom mit érez, jól elvagyunk viszont nem tudom.

Legjobb válasz: Majd kicsúszik a szádon ;)

Majd kicsúszik a szádon ;)
Lehet csak azért nem mondja, mert félénk. Vagy talán pont úgy gondolkodik, mint te. Mondd ki bátran, ha így érzel! Ha meg csak azért viszonozná, hogy meg ne bántson, szard le. Olyasvalaki, aki -kitudja, miért- veled van, de nem szeret igazán, nem érdemli meg még az msn-es szíveket sem.

Jol tettem vagy nem? Egy hete vagyok a baratommal es egy gyurut akart ajandekozni nekem, de en elutasitottam es szepen megmondtam neki h meg nem fogadhatom el.

Szerintem igen hamar van h valamit ajandekozzon nekem. hogy erezhette magat es jol tettem-e h nem fogadtam el?

Legjobb válasz: ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)

ez a gyûrû értékétõl függ. ha "mindennapi", max 3-4e forint értékû gyûrûrõl van szó, akkor szerintem nyugodtan elfogadhattad volna. ha látszik rajta, hogy komoly ékszer, akár több tizezerbe is kerülhetett, akkor jól tetted, hogy nem fogadtad el. mindenképpen rosszul esett neki, de ha elmagyarázod, miért volt, talán tompitani tudod a dolog élét. (esetleg megjegyezheted neki, hogy késõbb már szivesen veszel tõle ilyen ajándékokat.)
Attól függ, hogy milyen volt a helyzet és gyûrû mert abban igazad van, ha 1 hét után odaállít egy arany gyûrûvel amivel szinte el akar jegyezni akkor nem szabad elfogadni mert a szavaidból is úgy veszem ki még ne sokat érzel ki ebbõl a kapcsolatból. Ha viszont valami csekély értékû volt és a helyzet se "eljegyzés" szerû akkor viszont neked kell eldöntened, hogy megértetek már annyira, hogy elfogadd.

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?

Van egy srác a suliban és azt hiszem bele zúgtam. De az egyik legjobb barátnõm is bele van esve és volt neki egy barátnõje de megmondta neki hogy õ is szerelmes abba a fiuba . És azóta már nem barátnõk mert elakarta csábítani töle. Most mitcsináljak?

Legjobb válasz: Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F

Szerintem hagyjazok a fenebe:D meg ne vivakodjatok pasikon, mint a kutyak a csonton, egyaltalan nem eri meg... bar van egy gyanum, hogy eleg fiatalok is agytok meg a dologhoz, hogy erezzetek az igazi lenyeget egy szerelemnek vagy kapcsolatnak... ez persze nem baj, csak zidd el, nem olyan nehez helyzet ez:) kinek kell olyanmpasi, akire mindenki nyaladzik? Lehet 6gy nyugodt az ember? Dehogy lehet:) 20/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!