Találatok a következő kifejezésre: A barátom másfél hónapra, és (13 db)

Menj el és szerezz egy Qrvát!!!
Próbáljátok meg az anált, úgy is divat.
A kérdező hozzászólása: :D Hatalmas!! xD
A kérdező hozzászólása: OK. Nem vágtam
Poén volt filmbõl.
A kérdező hozzászólása: hülye... Sajátomén kívül másét soha!!!!
Ezt: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
A kérdező hozzászólása: Már agyaltam azon is, hogy befizetem egy körre, mert kajak másról alig beszél...
A kérdező hozzászólása: 9-es próbáld meg az anált azzal, akivel én gondolom... ha nem tudsz normális dolgot írni, ne írj semmit!!

A barátom elutazik másfél hónapra, és szeretném utolsó este elvinni vacsorázni. Találtam egy nagyon jó helyet, és meg akarom lepni őt. Nagyon hülyén jönne ki?

A barátom elutazik másfél hónapra, és szeretném utolsó este elvinni vacsorázni. Találtam egy nagyon jó helyet, és meg akarom lepni ?t. Nagyon hülyén jönne ki? Nem biztos, hogy hagyná, h én fizessek, de mégiscsak neki kéne engem elvinni vacsizni.. Nem? Amúgy 17 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Engem hívott már meg párszor barátnõm vacsorára, ennek több jo modja van ha értelmes a srác: -vagy fõzöl vacsorát és akkor nincs már kavarás ki mit fizet -vagy értelmes a csávo és belátja te is áldozni akarsz rá odaadod a pénzt és õ fizet étteremben, hogy ne legyen égés :) nálam ez ment mindig

Engem hívott már meg párszor barátnõm vacsorára, ennek több jo modja van ha értelmes a srác: -vagy fõzöl vacsorát és akkor nincs már kavarás ki mit fizet -vagy értelmes a csávo és belátja te is áldozni akarsz rá odaadod a pénzt és õ fizet étteremben, hogy ne legyen égés :) nálam ez ment mindig
szerintem is fõzz magad. nem kell semmi bonyolult kaja, õ ennyibõl is látni fogja, hogy fontos neked. és a pénzen sem lesz problémázás.
Ma már mindennel tele van a nõi egyenjogúság, szóval nem olyan gáz! (Amúgy lány vagyok:) ) Mostmár különben is olyanok az éttermek, hogy egy kicsi bõr izét hoznak és abban van a számla és oda kell tenni a pénzt, szóval senki nem fogja tudni, hogy ki fiztetett. Csak a párod, de õt meg meggyõzõd, hogy ez a Te ajándékod, stb... Ha esetleg mégis pincérnek fizetõs a hely, akkor add a páros kezébe a pénzt és õ fizeti a pincérnek. Az otthon-fõzés is egy jó dolog, de gondolom azért akarsz étterembe menni, mert nincs lehetõséged otthon kettesben lenni vele, vagy ilyesmi... Ha megtudod oldani és tudsz egy kicsit is fõzni, akkor az otthoncacsira szavazok :) !
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi a válaszokat! Azért akarom étterembe vinni, mert kinéztem egy nagyon jó helyet, ami iszonyatosan megfogott :) És mivel elutazik.. így nagyon szép lenne ez az este. Különleges. Tényleg nagyon jó hely (ha valaki ismeri, a Mom Park-ba a Pizza Ház) , mindenképpen akarom. Amúgy, csak ui-ként, szerintem az abban a pillanatban derül ki, mikor fizetünk, hogy épp a pincérnek kell, vagy otthagyja.. Nah mindegy, nekem annyira nem égõ. :) A korunk volt kérdéses, h mennyire ciki, vagy hogy mennyire szokás- nem szokás, vagyis mennyire LEHET szokás-nem szokás :) De köszi!
Szerintem siman...az en baratom 10 napra ment el, most eloszor voltunk tavol 9 honap alatt...es elvittem egy etterembe, de ugy h kezdettol mondtam h en fizetek....mondtam neki h ha gondolja fizessen O az en penzembol:P szerintem ez belefer egy jo kapcsolatba es nem gaz remelem minden oke lesz es elrepul az ido s hamarosan megint egyutt lesztek Udv
jaaaaaj most olvasom a korotok az nem gond, en is 17 vagyok a baratom 18...szerintem nem ego hanem edi:) udv meg 1x
A kérdező hozzászólása: Sszia, köszi neked is!! :)

A barátommal másfél éve jól megvagyunk.9 hónapja szedek foggátlót. Egyik alkalommal kicsit véres voltam "alul". De csak egy kicsit és utána elállt. Mi lehetett?

A levél közepénél tartok, szóval nem kell még megjönnie a mensimnek. Kicsit véres lé volt "allul" rajtam. Még soha nem volt ilyen. Lehet h csak megsértett vmit a barátom bennem?

Legjobb válasz: Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)

Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)
A kérdező hozzászólása: Aktus után történt.

Szedek tablettát másfél hónapja és most először feküdtem le a barátommal óvszer nélkül. Nagyon kicsi az esélye h teherbe estem?

Most van a ciklusom közepe és hát nem is bennem élvezett el,de én már csak ilyen paranoiás vagyok,sajna...

Legjobb válasz: Ha ilyen paranoiás vagy, akkor a ciklus közepén pár napot hagyjatok ki. De elvileg ezt sem kellene... csak rendesen kell szedni a tablettát.

Ha ilyen paranoiás vagy, akkor a ciklus közepén pár napot hagyjatok ki. De elvileg ezt sem kellene... csak rendesen kell szedni a tablettát.
NEm kicsi az esélye, hanem egyáltalán nincs esélye h terhes vagy!NYUGALOM!!
hiába vagy naptár szerint a ciklusod közepén, ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor elméletben teljesen mindegy, hogy mikor szexeltek, hiszen nem történik peteérés, tehát nem eshetsz teherbe még a naptár szerinti legtermékenyebb napokon sem.ha rendesen szeded, akkor nem kell paráznod, és óvszert sem kell használnotok. és a barátod is elélvezhet benned, úgy neki is kényelmesebb lesz...
Azért szedsz tablettát hogy ne legyél terhes...úr isten...olvasd el a betegtájékoztatót....

Másfél hónapja szedek lindynette 30 f.gátlót és a barátom a legutobb bennem élvezett el. Lehetek terhes? Azt mondták, hogy két hónapot kell várni, csak utána élvezhet belém, de mindenkitől más véleményeket kapok.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.

Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.
A fogamzásgátló 1 hónap után már hat. Úgyhogy nyugodj meg, nem leszel babás. Maszatka
Ez a fajta a szinte legalacsonyabb hormontartalmú. Egy levél után hatásos, tehát véd, azonban mint más fogamzásgátlók esetén is elõfordulhat , hogy mégis terhes lesz aki szedi, de általában olyankor hasmenés, vagy hányás miatt kiürül valamennyi a szervezetbõl, így elmegy a hatása..a tesómnál még nem volt gond ezzel kapcsolatban..ilyet szed.
Hát nem hiszem, hogy védett vagy! Miért szeded így össze-vissza? Ez nem tesz jó a szervezetednek! Szedd rendesen!!!
A kérdező hozzászólása: tehát vegyek be 72órás tablettát??
Nyugodt lekiismerettel vedd be azt a 72 órás tabit! Sõõõt jobban jársz ha beveszed mert nem voltál védve! És 1et értek az elõttem hozzászólóval! Szedd rendszeresen a fog.gátló tabit! !
Nem tudom, de nekem elsõ olvasásra az jött le, hogy bevette az elsõ havi adagot, majd még a következõ levél elsõ hetijét, hogy eltolja a mensit! Akkor viszont védett elvileg! Mindegy, menj el dokihoz és meséld el neki, amit itt is, õ majd megmondja mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: igen bevettem az elsõ levelet.Csak utána ugy gondoltam 6 nap után, h abbahagyom majd mégsem ezért döntöttem úgy, h 7 nap szünet.és azóta vettem be kb 9db-t.de az nem lenne durva h 72órás meg fogamzásgátló együtt?
A kérdező hozzászólása: miután bevettem az elsõ havit akkor is tartottam szünetet
Tehát 6+7 nap szünetett tartottál? Mert nekem ez jött le. Viszont így nem vagy védve. Miért gondoltad meg magad?
De ha 6 nap után meggondoltad magad, majd még egy napot kihagytál és úgy kezdted el szedni, akkor nincs gond. Max 7 nap szünet esetén még sztem nincs gond.
szóval bevettél egy havit aztán szünet aztán egy hetit aztán szünet és aztán megint elkezdted szedni? Mert akkor nem vagy védve, és ez így nagyon durva, nem lehet ilyet csinálni a szervezeteddel, teljesen megbolondítod. szóval ezt egyáltalán nem értem, de szerintem így a menszid össze vissza fog megjönni, már ha megjön és nem vagy terhes. Ha nem vettél be 72órást, akkor majd tesztelj, de ha nem vagy terhes akkor is számíts rá, hogy a menszid késik vagy kimarad vagy hamarabb lesz. Ilyet ne csinálj mégegyszer, iszonyat károkat okozhatsz magadnak, ez nem játék, gyógyszer.

Másfél hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem volt köztünk testi kapcsolat, vannak pillanatok hogy hozzám bujik csokolózunk, mondhatni túlságosan fel voltunk izgulva egymásra, és akkor sem történt semmi. Van ilyen egy párkapcsolatban?

Õ úgy van vele hogy ebből komoly kapcsolat lesz és nem szeretné elsiettetni.

Legjobb válasz: jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D

jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D
Nem, nincs, a ti kapcsolatotok se létezik, hiszen szerinted ilyen nincs egy kapcsolatban.
Attól függ hány évesek vagytok. De amúgy másfél hónap abszolút nem sok, bõven ráértek még a testi dolgokkal, örülj neki, hogy a barátod komolyan gondolja, ne siettesd. Elvileg a bizalom, a szerelem az alapja a szexnek és ez nem alakul ki ilyen hamar, megéri várni, nem hajt a tatár.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 23, õ 29, lehet igazad van, még nem találkoztam ilyen szituációval, ezért kicsit megijedtem. Köszönöm a segítségeteket kitartok a végsõkig, hisz még NEM szeretem de nagyon kedvelem, ragaszkodom hozzá;)
Persze, szerintem teljesen normálisnak mondható. Örülj neki, hogy így gondolja, és nem egyéjszakás kalandot keres.
Mi löködik ki?:D
Jó, de mennyire kemény? Mert tudod van az, amikor már majdnem eléri a teljes hosszt, de még lehet hajlítgatni. :D
A kérdező hozzászólása: hát kicsinek nem kicsi..... de nem is mondhatnám, hogy puha
Puha a kukija, vagy kicsi a kukija. Vagy egyszerre mindkettõ.Milyen pózban történik ez? Csináljátok kutyáú!
Ja, hogy nem bírja berakni?! Hát miért nem ezzel kezdted?! :D
Azt hiszem sejtem, ezért rákérdezek nyíltan: Mennyire kemény a f.asza, amikor kilökõdik?
A kérdező hozzászólása: nem velem minden rendben, csak nekem még ez az elsõ, talán azért?
De hol van bent?
huh... mondom én, hogy gyk-n mindig tanul, hall, lát valami újat az ember. ez a kilökõdés eléggé fura....lehet, hogy benned van a baj..nem..lehet..nem tudom, de lehet, hogy ott lent nem vagy rendben nem?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy ember. nem tudom, de valamiért nem marad bent......segítsetek már, kenjük be síkosítóval vagy mi?
Neked a barátod az egy ember? (nem maradt bent, kilökõdik, miafsz...)
?????? ezt még fel kell dolgoznom magamban.. kilökõdik! talán mert puha!
A kérdező hozzászólása: nem marad bent. én nem igazán értem az okát.
mi az, hogy kilökõdik? hova ?
A kérdező hozzászólása: Nos mi a teendõ? nem tudom miért történik ez...
A kérdező hozzászólása: a fütyije
mit gondolsz a pálmatex mire valo?

Másfél hónapja szakítottam a barátommal, de még szeret és én is őt. viszont szilveszterkor elég durva dolgot csinált, és én így nembírom folytatni, viszont szeretem. :S mit csináljak?

Legjobb válasz: Ezek után csak még jobban azt ajánlom, amit elõször is írtam. Felejtsd el! Ha egy suliba jártok, az nem jó,mert elkerülhetetlen, hogy találkozzatok, de hajtsd el ha odamegy hozzád! Nem kötelezõ meghallgatnod! Legyél kemény!! Akármennyire is fáj, hogy még szereted és bármennyire is szeretnél hinni neki amikor azt mondja, hogy megbánta és nem lesz több ilyen, ne higgy neki!! Mekkora HAZUGSÁG már, hogy nem tetszik neki a csaj!! Szerinted leszopatta volna magát vele, ha nem tetszik neki? Szerinted megujjazta volna, kinyalta volna, ha nem tetszik neki? Ha elgyengülsz és úgy érzed, hogy visszafogadnád, csak jussanak ezek az eszedbe!! Ne legyél hülye!!

Ezek után csak még jobban azt ajánlom, amit elõször is írtam. Felejtsd el! Ha egy suliba jártok, az nem jó, mert elkerülhetetlen, hogy találkozzatok, de hajtsd el ha odamegy hozzád! Nem kötelezõ meghallgatnod! Legyél kemény!! Akármennyire is fáj, hogy még szereted és bármennyire is szeretnél hinni neki amikor azt mondja, hogy megbánta és nem lesz több ilyen, ne higgy neki!! Mekkora HAZUGSÁG már, hogy nem tetszik neki a csaj!! Szerinted leszopatta volna magát vele, ha nem tetszik neki? Szerinted megujjazta volna, kinyalta volna, ha nem tetszik neki? Ha elgyengülsz és úgy érzed, hogy visszafogadnád, csak jussanak ezek az eszedbe!! Ne legyél hülye!!
Felejtsd el! Ok, könnyû mondani, de szakíts meg vele minden kapcsolatot! Ne találkozz vele, ne beszélj vele telefonon, tiltsd le MSN-en stb. Dobd ki a képeit, vagy ami rá emlékeztet! Kerülj minden szükségtelen találkozást, érintkezést vele. Legyél kemény! Ha kell, ne is köszönj neki, nézd levegõnek! Akármit is tett, nincs rá mentség! Ha elgyengülsz, csak idézd fel azt a pillanatot!!
Mit csinált szilveszterkor, hogy ennyire elrettentél tõle?
attól függ milyen az a "durva" dolog. Ha picit többet mondanál tudnánk segíteni sztem.
A kérdező hozzászólása: hát...szilveszterkor együtt volt 1 olyan csajjal (és a csajnak tetszik exem, de exemnek a csaj nem)...és a csaj leszopta...õ meg megujjazta+kinyalta a csajt...(meghát smároltak..)szóval már tuti, h nem fogunk járni, mert ezek után én nem. de szeretem..:S nem tudom elkerülni, mert 1 suliba járunk...:S (köszönöm a válaszokat :])♥
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.:] eddig is ezt tettem volna csak nem voltam benne biztos, h ez a helyes út...de mostmár biztos vagyok benne és ezt fogom csinálni..:] most amúgy 2 hétig nem látom, mert elment bp-re..de lehet, h jobb is így.. mégegyszer köszönöm a választ/válaszokat.:]♥

A barátommal már több mint másfél hónapja együtt vagyunk és még csak a csókig jutottunk el és az sem volt nyelves. Én csinálok vmit rosszul?

Biztos, hogy én, de adjatok légyszíves tanácsokat, mert folyamatosan azon görcsölök, hogy mit csinálok rosszul és mit fog gondolni rólam stb. Õ 19 éves én meg 15. Csak akkor tudok feloldódni, amikor iszok, de ? még nem volt velem bulizni. Szóval alkohol nélkül hogy csináljam? El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: nagy levegõ, és hajrá.

nagy levegõ, és hajrá.
Pl ne görcsölj és akkor nem ronthatod el dolgokat. És dugd át a nyelved a szájába :)
Szerintem 15 évesen nem kell elkapkodni a dolgokat. Én 17 évesen vesztettem el a szüzességem és nagyon megbántam, hogy elkapkodtam és nem azzal a fiúval aki megérdemelte volna, csak azért mert úgy éreztem lemaradok valamirõl. Próbálj meg minél többet kettesben maradni vele, romantikus helyzetbe kerülni, hozzásimulni és nem kell sokat várnod, meg fog csókolni. Szerintem attól fél, neked ez még túl korai. Bár lehet, hogy a mai fiataloknál másképp mûködnek a dolgok, akkor javítsatok ki, én már öreg vagyok :-)
Szerintem másfél hónap egyáltalán nem olyan sok idõ, hogy azt kelljen érezned, valamit rosszul csinálsz, és félned attól, hogy valamirõl lemaradsz. Valószínüleg azért nem tudsz feloldóni, mert még túl friss a kapcsolatotok... Ez hamar el fog múlni, nyugi.Fõleg, ha szerelmes is vagy :) Én az elsõ csókot és fõleg szeretkezést semmiképpen nem ajánlom piásan! Lehet hogy régimódi felfogás, hogy sztem elõször csókolózni is olyannal kell, aki tényleg fontos számodra, de én így gondolom. Én most 19 vagyok, 2 éve csókolóztam elõször és minden pillanatot mp-rõl mp-re vissza tudok idézni, minden szót, mozdulatot, mindent! Asszem ez nem menne, ha iszogattam volna elõtte :) Szóval azt javaslom, várj, amíg pia nélkül el tudod engedni magad és fel tudsz oldódni eléggé...Hidd el, így sokkal nagyobb élmény lesz! Sok sikert :)
Szerintem a barátoddal van a baj, hogy 19 létére ennyi idõ után még nem csókolt meg rendesen. Lehet, hogy õ késõn érõ tipus és tapasztalatlan. Ebben az esetben neked kell kezdeményezni. Vagy egyszerûen kicsinek tart téged, azt hiszi ez még korai, de a lényeg, hogy itt is neked kell kezdeményezni, ha õ eddig nem nagyon igyekezett. Szerintem nem kell innod ahhoz, hogy megcsókold a szerelmed, de ha gondolod hivd el bulizni.
Esetleg egy romantikus vacsora kettesben, egy pohár pezsgõ, több nem is kell...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:) majd próbálkozok.
Ha másfél hónap után nem csókolt meg, ott tényleg baj van...DE VELE! Ha 15 évesen kicsinek tartana, akkor nem járna veled...ezt irták az elõttem szólók, hát errõl ennyit. De szerintem ne görcsölj rajta, hanem kérdezd meg errõl, hogy mégis mivan, vagy smárold le úgy, hogy utána meg se merjen mukkani.Az is lehet, hogy rosszul csókol...mivel azt nem tudhatja, hogy te hogyan csókolsz, tuti õ rontja el.Ne görcsölj, állj a sarkadra. SOk szerencsét :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!