Találatok a következő kifejezésre: A barátom másfél hónapra, (31 db)

Kb másfél hónapja együtt voltam a barátommal. Múlt hónapban megjött a menzeszem, de most nem. Miért?

Egyébként mikor együtt voltunk antibiotikumot aznap kezdtem el szedni,de azt reggel vettem be a tablettát meg délután.

Legjobb válasz: Szerencsés vagy! Örülök a jó hírnek.

Szerencsés vagy! Örülök a jó hírnek.
Csinálj egy tesztet vagy-és menj dokihoz, hogy megnyugodj.
Sztem hatott addigra már!Csinálj tesztet az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Már minden rendben ma reggel megjött a menstruáciom.

A barátommal másfél éve jól megvagyunk.9 hónapja szedek foggátlót. Egyik alkalommal kicsit véres voltam "alul". De csak egy kicsit és utána elállt. Mi lehetett?

A levél közepénél tartok, szóval nem kell még megjönnie a mensimnek. Kicsit véres lé volt "allul" rajtam. Még soha nem volt ilyen. Lehet h csak megsértett vmit a barátom bennem?

Legjobb válasz: Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)

Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)
A kérdező hozzászólása: Aktus után történt.
Menj el és szerezz egy Qrvát!!!
Próbáljátok meg az anált, úgy is divat.
A kérdező hozzászólása: :D Hatalmas!! xD
A kérdező hozzászólása: OK. Nem vágtam
Poén volt filmbõl.
A kérdező hozzászólása: hülye... Sajátomén kívül másét soha!!!!
Ezt: Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!
A kérdező hozzászólása: Már agyaltam azon is, hogy befizetem egy körre, mert kajak másról alig beszél...
A kérdező hozzászólása: 9-es próbáld meg az anált azzal, akivel én gondolom... ha nem tudsz normális dolgot írni, ne írj semmit!!

Masfel honapja vagyok egyutt a baratommal es o leakar velem fekudni, es nem tudom hogy most most tegyek. Most menjek bele vagy inkabb ne?

Legjobb válasz: Ne menj bele ha nem kivánod, de hogy másfél hónapot a fszom se várna egy ilyen frigid pcsára az is biztos.

Ne menj bele ha nem kivánod, de hogy másfél hónapot a fszom se várna egy ilyen frigid pcsára az is biztos.
A kérdező hozzászólása: 8-as szerintem te nem az vagy akire en gondolok, mert fel oraja megbeszeltem a baratommal a dolgolat, es koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: 8-as szerintem te nem az vagy akire en gondolok
Lassan, lépésrõl, lépésre.
1-es te jó ég milyen primitív vagy... 16 évesen semmiképp ne feküdj le vele másfél hónap után. Az szinte semmi. Tudom, nektek soknak tûnik, nem is a kapcsolatotok minõségét szeretném bírálni, csak gondolj bele! mennyi másfél hónap egy egész élethez képest? A szüzességed elvesztésére mindig emlékezni fogsz. Arról nem is beszélve, hogy szerintem még fiatal is vagy hozzá. Ha valóban szeretitek egymást, és együtt terveztek maradni, nem pedig csak egy fejezet az életetekbõl, mint sok esetben, hogy "na, ez is megvolt, jártam ezzel is...", akkor idõvel, ahogy kiépül közöttetek a lelki bizalom, és ismeretség, szépen lassan, lépésrõl lépésre közeledjetek egymáshoz testileg. Fokozatosan haladjatok elõre, ne pedig bumm, a közepébe, mert a szexhez nagyon fontos, hgoy ismerjétek a saját testeteket és a másik testét is. Azért fontos, hogy lelkileg is közel legyetek egymáshoz, hogy igazi pár legyetek, mert így tudjátok egymásnak a legnagyobb örömet okozni. Kell tudnotok beszélni minden témáról, hogy biztonságos és valóban élvezetes legyen az együttlét. Nem jó, ha állandóan azon agyalsz, hogy "elég jó voltam-e?". SZóval ha valóban biztosak vagytok a kapcsolatotokban és együtt akartok maradni, akkor is csak lassan :)
Nem azért dobnálak mert ennyi idõ után nem bújsz ágyba velem, hanem mert ennyire határozatlan vagy és vadidegenektõl kérdezed azt, amit velem (a barátoddal) kellene megbeszélned! #1 te meg lehúzhatod magad a wc-n 2x, hogy biztosan lemenjél.
A kérdező hozzászólása: Szerintem tenyleg es oszinten szeret engem mert az anyam nem engedte meg hogy talalkozzak vele (nem tud a baratom otleterol) de megis latni akar es a tiltas ellenere is talalkozunk egymassal.
Én 8hónapja vagyok együtt a barátommal és még nem feküdtünk, szerintem a tied is tud várni ha szeret, az én barátom fel se hozta a témát amíg én nem mondtam, hogy kívánom, de még mindig nem feküdtünk le... szerintem kihasználna, szóval, ha rám hallgatsz nem hagyod magad, mert 1, 5 az semmi.
Nem elképzelhetõ hogy csak arra kellesz neki ?
Majd õ beléd megy, nem kell semmit se csinálnod. :D
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Kérdésem a korodtól függ. Hány éves vagy ?
Szuz vagyok, 16eves. Az elozo baratommal harom honapig voltunk egyutt, o fel evvel fiatalabb volt nalam (!) megbiztam benne mindenben, lepesrol lepesre egyre kozelebb kerultunk egymashoz, aztan kidobott.. Az uj baratnojet negy nap utan megdu*ta , es most o a " legboldogabb " ember a vilagon... Ha TE nem akarod, akkor NE menj bele!:)

Másfél hónapja szedek lindynette 30 f.gátlót és a barátom a legutobb bennem élvezett el. Lehetek terhes? Azt mondták, hogy két hónapot kell várni, csak utána élvezhet belém, de mindenkitől más véleményeket kapok.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.

Szia!Én úgy tudom hogy az elsõ hónap után már lehet élesben szexelni, tehát szerintem nem lehetsz terhes.7 évig szedtem sokféle gyógyszert és az elsõ hónap után már nem védekeztünk és nem lett babó.
A fogamzásgátló 1 hónap után már hat. Úgyhogy nyugodj meg, nem leszel babás. Maszatka
Ez a fajta a szinte legalacsonyabb hormontartalmú. Egy levél után hatásos, tehát véd, azonban mint más fogamzásgátlók esetén is elõfordulhat , hogy mégis terhes lesz aki szedi, de általában olyankor hasmenés, vagy hányás miatt kiürül valamennyi a szervezetbõl, így elmegy a hatása..a tesómnál még nem volt gond ezzel kapcsolatban..ilyet szed.

Hogy változtathatnék azon hogy egy ideje (2-3 hónap) "nem tudom megkívánni" a barátomat, akivel másfél éve vagyunk együtt?

Legjobb válasz: Ha nem kívánod, valószínûleg már meguntad vagy õt vagy a vele való szexet. Próbáljátok meg feldobni valahogy, játékokkal, valami újítással. Ha így sem megy, szerintem szakíts vagy tartsatok szünetet, egy ideig járj más utakon. Talán elmúlt a szerelem, de az is lehet, egy kis kalandozás jót tenne. Bár nem írtad, hány éves vagy, másfél év sok idõ :)

Ha nem kívánod, valószínûleg már meguntad vagy õt vagy a vele való szexet. Próbáljátok meg feldobni valahogy, játékokkal, valami újítással. Ha így sem megy, szerintem szakíts vagy tartsatok szünetet, egy ideig járj más utakon. Talán elmúlt a szerelem, de az is lehet, egy kis kalandozás jót tenne. Bár nem írtad, hány éves vagy, másfél év sok idõ :)
Mintha én írtam volna ezt a kérdést :O Ugyan így vagyok, szintén másfél év után. Javaslom vezesd vissza magadban hogy miért is lehet ez az állapot. Tett-e valamit ellened. És ha kiderül a hiba, beszéljétek meg.(én tudom a hibánkat de egyenlõre még nem tudom, hogy beszéljem meg vele....) Nálunk a sok vita nyomta rá a bélyegét a libidómra. Ráadásul mostanában úgy érzem, hogy mindent megteszek érte és õ nem viszonoz semmit szexuálisan. Õ kezdeményezi a szexet, de ritkán szeretkezünk. És orális szexet is csak õ kap. Nálam ez az oka hogy már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a vele való szex :S :S Ennek ellenére szeretem csak most hullámvölgyben vagyok, és dühös vagyok rá. Gondold végig hogy nálad mi a hiba, és ha értékesnek tartod a kapcsolatodat, akkor változtass!
Hát nem hiszem, hogy védett vagy! Miért szeded így össze-vissza? Ez nem tesz jó a szervezetednek! Szedd rendesen!!!
A kérdező hozzászólása: tehát vegyek be 72órás tablettát??
Nyugodt lekiismerettel vedd be azt a 72 órás tabit! Sõõõt jobban jársz ha beveszed mert nem voltál védve! És 1et értek az elõttem hozzászólóval! Szedd rendszeresen a fog.gátló tabit! !
Nem tudom, de nekem elsõ olvasásra az jött le, hogy bevette az elsõ havi adagot, majd még a következõ levél elsõ hetijét, hogy eltolja a mensit! Akkor viszont védett elvileg! Mindegy, menj el dokihoz és meséld el neki, amit itt is, õ majd megmondja mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: igen bevettem az elsõ levelet.Csak utána ugy gondoltam 6 nap után, h abbahagyom majd mégsem ezért döntöttem úgy, h 7 nap szünet.és azóta vettem be kb 9db-t.de az nem lenne durva h 72órás meg fogamzásgátló együtt?
A kérdező hozzászólása: miután bevettem az elsõ havit akkor is tartottam szünetet
Tehát 6+7 nap szünetett tartottál? Mert nekem ez jött le. Viszont így nem vagy védve. Miért gondoltad meg magad?
De ha 6 nap után meggondoltad magad, majd még egy napot kihagytál és úgy kezdted el szedni, akkor nincs gond. Max 7 nap szünet esetén még sztem nincs gond.
szóval bevettél egy havit aztán szünet aztán egy hetit aztán szünet és aztán megint elkezdted szedni? Mert akkor nem vagy védve, és ez így nagyon durva, nem lehet ilyet csinálni a szervezeteddel, teljesen megbolondítod. szóval ezt egyáltalán nem értem, de szerintem így a menszid össze vissza fog megjönni, már ha megjön és nem vagy terhes. Ha nem vettél be 72órást, akkor majd tesztelj, de ha nem vagy terhes akkor is számíts rá, hogy a menszid késik vagy kimarad vagy hamarabb lesz. Ilyet ne csinálj mégegyszer, iszonyat károkat okozhatsz magadnak, ez nem játék, gyógyszer.

Másfél éve vagyok együtt a barátommal de besokalltam. Viszont úgy érzem, hogy pár hónap múlva tudnám vele folytatni. Hogy mondjam el neki?

Másfél éve járunk, már átbaszott egyszer, megbánta, megbocsátottam neki, tör?dött velem meg bizonyított, de mostanába nem foglalkozik velem mert folyton tanul, kondizni jár, otthon segít meg ilyenek, annyi, hogy egy héten 2-3x nálam alszik (mert nála nem lehetünk, a tesójával egy szobában lakik) tök unalmas lett nekem a kapcsolat, nem is vágyom most senkire csak hogy a barátaimmal lehessek. Amúgy szeretem nagyon, nem akarok mást és ? sem, de ez így most nem megy. :(( Nem akarom elveszíteni se, attól még szeretnék vele találkozni. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy ez már nem igazi kapcsolat. Lehet, hogy szereted, vagy jó vele a szex, de igazából aki átver az eleve nem szeret téged eléggé, akivel nem akarsz együtt lenni ha nem muszáj, azt pedig te nem szereted eléggé. Szakítsatok és legyetek barátok.
A kérdező hozzászólása: õ érettségizni fog, nekem az meg még soká lesz. de szerintem emellett is törõdhetne velem, elmehetnénk ide-oda, de sose jön, mert nincsen kedve. :\ mindegy, szerintem ma szakítok vele...
jó, mi is hasonlóan voltunk, orvosira készült.. talán ha felvételi közelében jártok, neked sem ártana inkább készülnöd... ha meg sportosan érzi jól magát, akk miért ne sportolna? amíg semmi szart nem nyom magába, sztem ezzel sincs gond. amúgy meg csak a közös emlékek miatt nem éri meg vele maradni.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is tanulok, de kb 4es tanuló vagyok napi 1 óra tanulással. Õ meg 4-5 órát tanul. A sportolás meg nem baj, de az igen, hogy négyszer akkora lett karja. Nekem ez nem jön be...
Szóval õ elkezdett tanulni és sportolni. Hm... szerintem õ változott elõnyére :)
A kérdező hozzászólása: ja meg kondizik és tök izmos, így már nem is olyan vonzó a számomra. DE nagyon szeretem és rengeteg minden köt hozzá. Nem konkrétan átbaszott, hanem hirtelen szakított velem, mert besokallt, aztán meg visszajött hozzám hogy mégis szeret és tévedett meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: hát igazából az a bajom vele, hogy teljesen megváltozott. mikor összejöttünk, teljesen hasonló volt a stílusunk, közös volt a baráti körünk, lesz*rtuk a tanulást (átlagos tanulók voltunk), nem voltunk túl sportosak (nem úgy értem hogy dagik voltunk, csak nem csináltunk semmit:D) õ meg mostmár átment más stlíusba, a baráti társaság szétesett, és az egész napja a tanulásból áll. Annyira szeretném hogy minden olyan legyen mint régen:( De sajnos már nem lesz
én is 100%ban egyetértek az elsõvel:) aki képes arra hogy átbasszon, meg nem törõdik veled eleget, az már nem szeret igazán..
Öhm...ott kezdjük, hogy honnan tudod, hogy pár hónap mulva tudnád vele folytatni? A jövõbe látsz? ^^ Am meg ami egyszer elromlott, azt igen nehéz helyrehozni, illetve ha újra is kezdenétek, mint ahogy leirtad ugyanez lenne, mert csak a kedvedért tuti nemfog leállni a mindennapi tevékenységeivel! :) Szerintem inkább legyél vele õszinte, és mondd meg neki, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és legyen vége :) Sok sikert :)
hát sajnálom, hogy mindenképp így alakult... de ne ródd fel neki hibának, hogy tanul, valószínûleg államin szeretne lenni..

Másfél hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem volt köztünk testi kapcsolat, vannak pillanatok hogy hozzám bujik csokolózunk, mondhatni túlságosan fel voltunk izgulva egymásra, és akkor sem történt semmi. Van ilyen egy párkapcsolatban?

Õ úgy van vele hogy ebből komoly kapcsolat lesz és nem szeretné elsiettetni.

Legjobb válasz: jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D

jaaa, nálunk is ez volt, aztán 3 hónap után lefeküdtünk.. kiderült, h nem birja a gumit, meg nála lassabban mennek ezek a dolgok :D
Nem, nincs, a ti kapcsolatotok se létezik, hiszen szerinted ilyen nincs egy kapcsolatban.
Attól függ hány évesek vagytok. De amúgy másfél hónap abszolút nem sok, bõven ráértek még a testi dolgokkal, örülj neki, hogy a barátod komolyan gondolja, ne siettesd. Elvileg a bizalom, a szerelem az alapja a szexnek és ez nem alakul ki ilyen hamar, megéri várni, nem hajt a tatár.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 23, õ 29, lehet igazad van, még nem találkoztam ilyen szituációval, ezért kicsit megijedtem. Köszönöm a segítségeteket kitartok a végsõkig, hisz még NEM szeretem de nagyon kedvelem, ragaszkodom hozzá;)
Persze, szerintem teljesen normálisnak mondható. Örülj neki, hogy így gondolja, és nem egyéjszakás kalandot keres.

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Észrevettem h kb 1 hónapja nem nagyon akar szexelni. Heti egyszer talán. Bov. Lent Mért?

Nekem tobb szex kell.mindig mondja,hogy ne már mert elfáradt melóba,meg holnap majd.....félek hogy nem szeret már.kérdeztem tole,azt mondta h szeret.volt hogy gyergyár gyujtottam meg csini kis fehérnemut vettem fel,de nem hatotta meg.Azt mondt hogy "minek csináljuk surun már másfél éve vagyunk együtt"Ezen kiakadtam!És akkor mi van hogy másfél éve vgyunk együtt most akkor ne is szexeljünk.Félek hogy késobb mar ennyi sem lesz.gondoltam hogy mondom neki hogy kicsit szüneteltessük,de nem merem mondani SZERETEM!hogy tudnám visszahozni a szexuális kedvét?23L,24F

Legjobb válasz: Vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban. Most is ez lehet. Várj és magától visszajön a kedve. Ne nyomulj, mert azzal nem érsz el semmit. Kezdeményez azért, de csak apró puszikkal csókokkal, stb. Ha nem használ, akkor hagyd. Menj el sportolni, vásárolni, moziba a barátnõkkel. Hanyagold egy kicsit és majd utána visszajön a kedve ha látja, hogy kicsit távolodsz tõle akkor megad majd mindent, hogy ne veszítsen el(ha szeret).

Vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban. Most is ez lehet. Várj és magától visszajön a kedve. Ne nyomulj, mert azzal nem érsz el semmit. Kezdeményez azért, de csak apró puszikkal csókokkal, stb. Ha nem használ, akkor hagyd. Menj el sportolni, vásárolni, moziba a barátnõkkel. Hanyagold egy kicsit és majd utána visszajön a kedve ha látja, hogy kicsit távolodsz tõle akkor megad majd mindent, hogy ne veszítsen el(ha szeret).
Szerintem gáz van.ahogy megnyilvánult az is elég érdekes lehet mostanába vmi miatt tényleg fáradtabb, beszéljétek meg, de mi még régebb óta vonk együtt de nincs ilyen gond.volt régen 1srác aki ugyan ezt csinálta mint a fiúd, még mondta is h szeret de fáradt, a végén szakitott velem 3hétig együttse voltunk, aztán mondta nem szeretett már azé.pf. ja és ne alázkodj meg, ne pitizz neki!
Szerintem pont hogy egy kicsit úgy kéne viselkedned, mintha tennél a dologra. Csinálj úgy, mint aki nem akar szexelni, intézd a kis dolgaidat, de közbe legyél szexi. Néha halaszd a találkozókat. Viselkedj úgy, mint egy vagány, nagyon dögös csaj, akinek van jobb dolga, mint a punnyadt pasijára várni. Hidd el újra feléled majd benne a vadászösztön. Akkor maradsz érdekes a számára, ha nem gondolja azt, hogy most már csak az övé vagy és a kisujját se kell mozdítania. Persze az fordítva is igaz és nem csak a szex terén. Egyébként egy idõ után egy kis mennyiségbeli "visszaesés" elkerülhetetlen. Csak a minõségben ne legyen, az a lényeg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!