Találatok a következő kifejezésre: A barátom másfél (126 db)

A barátommal másfél éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.Korai, vagy pedig mehet?

A barátommal másfél éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.Õ 17, és pedig 15 éves vagyok.Eddig volt már petting, és szeretnénk már azt is.Nagyon kívánjuk egymást.Az agyam azt mondja hogy még korai, meg azt is hogy mehet..Õ nem siettet, vár rám akármeddig, de azért jó lenne.Nemtudom mi legyen..

Legjobb válasz: Szerintem másfél év alatt már eléggé meg lehet ismerni a másikat egy ilyen komoly dolog megtételéhez:)Az a legfontosabb,hogy testeddel-lelkeddel egyaránt akard,hogy megtörténjen,egyszóval légy maximálisan felkészülve rá!Amíg csak egy hangyányi kétséged is van,NE csináld! Ja,és ne felejtsetek majd el védekezni:)

Szerintem másfél év alatt már eléggé meg lehet ismerni a másikat egy ilyen komoly dolog megtételéhez:) Az a legfontosabb, hogy testeddel-lelkeddel egyaránt akard, hogy megtörténjen, egyszóval légy maximálisan felkészülve rá!Amíg csak egy hangyányi kétséged is van, NE csináld! Ja, és ne felejtsetek majd el védekezni:)
Remélem az elsõ hozzászóló olyan alapon írja ezt, hogy tudja, ha valaki nagyon akar valamit, azt véghez is viszi. Nagyon korai (19 éves korodig még bõven ráérnél), túl sok mindent nem tudtok a szexrõl, nem is tudhattok még. Arról nem is szólva, hogy egy 15 éves képtelen lesz igazán élvezni a szexet, és ez esetleg késõbb zavarokat eredményezhet (aki azt írta eddig, hogy nincs orgazmusa, az mindig fiatalon vesztette el). Rossz kép fog kialakulni a testiségrõl, és 99% hogy megbánod. Talán nem most, talán nem utána, de majd évek múlva.
Igen ez igy van, ha kicsit is kételketsz benne, hogy akarod e vagy nem akkor ne csináld!100%-osan akarnod kell, az elso nagyon fontos az életedben, akár az egész szexuális életedet befolyásolja! Ha még nem érzed magad felkészultnek akkor inkább csak kényeztessétek egymást, az is nagyon jo tud lenni!
Amilyen idpontokat lehet hallani manapság a fiú 17 lány 15 nem is tûnik vészesnek. Elképzelhetõ, hogy elég érettek vagytok rá, vagy legalábbis úgy tûnik. Szerintem, hogy kinek miért nincs orgazmusa, az nem feltétlen csak a szüesség elvesztésének az idõpontja befolyásolja, sokkal inkább hogy hogyan történt meg. Másfél éves kapcsolat gimis korosztályban már tartós kapcsolat, és ha szeretet van akkor akár mehet is. Azért egy hang azt súgja várj míg 16 leszel :)
A 2. hozzászólónak!Én 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem!Akartam is, fel is voltam rá készülve, mégsem volt orgazmusom nagyon sokáig....és nem csak azzal a fiúval próbálkoztam....a mostani páromig soha nem volt orgazmusom és vele is nehezen jött össze....tehát nem attól függ h késõbb nem tud elélvezni, h túl hamar vesztette el! A kérdezõnek!Valóban szép idõ ennyi idõs korban a másfél év...De ha igazából szeretnéd és fel lennél rá készülve, nem itt kérdeznéd meg h jó ötlet e!Ha a gondolkodásod elég érett ehhez akkor hajrá!De ne azért csináld mert a többi barátnõd már túl van rajta!!!Csak magadra és a párodra gondolj!
Hát nézd ha te nem félsz ettõl az egésztõl akkor nyugodtan. :) de fõ a védekezés!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, még szûz. Elsõ kapcsolat neki is , nekem is:)
Azt elfelejtettem megkérdezni, a fiú szûz-e még? Remélem igen. Mert a buzdtó tanácsomat csak akkor tartom fenn :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) éshát..várunk még..19ig nemhiszem hogy kibirjuk:D de várunk..:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

A barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre jobban zavar az, ahogy csókol. (többi lent! ) (? )

Egyszer?en csak annyi az egész hogy egymáshoz érintjük a szánkat,átdugja a nyelvét és forgatja körbe ,közbe a szájmozgása ugye áll,értitek..:) és ennyi..nekem ebbe semmi érzékiség sincs,nem is tudok nagyon felizgulni t?le.Próbáltam már ugymond irányítani csókolózás közbe,ahogy jobban esne,de nemváltozott.Nem kérek ilyen válaszokat hogy beszéljétek meg meg ?szinteség meg bla bla mert pont ezt tervezem,hogy mit tegyek.Ti hogy közölnétek,vagy mit tennétek? lenne egy két ötletem,de igazából olyan nincs ami tuti jó is lenne...mert ismerem és biztos arra kérdezne rá,hogy mert miért eddig nemjól csináltam stb stb.Nem szeretném ha ezzel lerontanám a kedvét.Aki válaszol annak köszi!

Legjobb válasz: Mintha csak én írtam volna ki a kérdést! Az exeimmel imádtam csinálni, nagyon "jó szájuk volt" ebbõl a szempontból. A mostani barátom viszont kész katasztrófa... Kínos beszélgetés elõtt állunk, az biztos.. De muszáj tisztázni ha komoly kapcsolatot akar az ember. Hátha tud javulni a dolog. Rólam eddig mindenki azt mondta nagyon jól csókolok, a mostani párom is meg van elégedve pedig vele nem könnyû nekem sem.

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést! Az exeimmel imádtam csinálni, nagyon "jó szájuk volt" ebbõl a szempontból. A mostani barátom viszont kész katasztrófa... Kínos beszélgetés elõtt állunk, az biztos.. De muszáj tisztázni ha komoly kapcsolatot akar az ember. Hátha tud javulni a dolog. Rólam eddig mindenki azt mondta nagyon jól csókolok, a mostani párom is meg van elégedve pedig vele nem könnyû nekem sem.
Meg kell beszélnetek, nincs más választás. Mondd azt neki, hogy "-Kipróbálhatnánk egy új technikát vagy megpróbálhatnánk máshogy." Így talán nem érzi, hogy eddig tök béna volt mert az tényleg rosszul esne neki. De végülis nem olyan rossz, ha rádöbben a hibájára. A hangulatát kicsit lerontja de majd ha változtat és látja, hogy neked is jobb és meg is dícséred akkor már cseppet sem fogja sajnálni, hogy szóltál hanem örülni fog. Ebbõl nincs más kiút, ha a nyelveddel nem sikerült irányítani (én sem tudom sajnos a Dávidot) akkor muszáj megbeszélni. Félek tõle én is, sikerül-e úgy felhozni, hogy ne tûnjön kritikának és jól reagáljon de mi megbeszéltük ha van valami gond akkor azt tisztázzuk és nem hallgatjuk el mert a szõnyeg alá söpört problémákból nagy balhé lesz késõbb. Nálunk az a baj, hogy mintha nem is lenne nyelve vagy nem nyújtja ki de csak kb az elsõ 1, 5 centit érezni belõle kb diónyi nagyságú és azzal is össze vissza mint a mosógép vele sem nagy élmény csókolózni sajnos. Pedig én nagyon szerettem mert az exeimmel tök szuper volt.
Hát ez elég kínos beszélgetés lesz.. Mert másfél év telt el úgy, hogy eddig nem szóltál semmit. Nem igazán fogja érteni, hogy most mi a baj, ha eddig jó volt. De nincs más választásod. Mondd meg neki kerek perec. Ne kertelj. "Figyelj, ne haragudj, nem akarlak megbántani, de nem tudnál máshogy csókolni? Túl mereven csinálod." Pl. én így fognék hozzá..
Én ma lehet, hogy fel is hozom neki ezt a témát. Te is tedd azt, kérdezõ :) lehet, hogy meg is köszöni mert szokták értékelni a "finom terelgetést" mert ez azt jelzi, hogy aktív vagy és próbálsz tenni az ügy érdekében ezt elvárják szex közben is, hogy az ember ne csak egy darab fa legyen hanem kezdeményezzem legyen aktív és mondja, mutassa meg hol hogyan a legjobb neki. Ezért szerintem csók szempontjából sem gáz rávezetni a másikat, hogy mi hogyan szeretjük. Ahogy én ismerem a párom lehet, hogy még hálás is lesz érte. Persze ez jellem függõ is.
Utolsó, miért lenne ettõl bunkó valaki? Persze ha immel ámmal csinálja az kontár dolog, de amikor érzem hogy minden idegszálával rám figyel szeretné, hogy nekem is jó legyen mégis béna az szerintem egyszerû tapasztalatlanság vagy így egyszerûen így szokta meg. Ha valaki szólt volna neki, hogy így nem jó szerintem megpróbált volna a barátnõje kedvére tenni csak elõdjeink ezt elmulasztották megtenni. Ha tudna jobban csókolni gondolom nem fogná vissza magát direkt mert az nem jellemzõ sõt inkább próbálnak minél ügyesebbnek látszani. Meg ahány ember annyi féle technika és ízlés.
gáz az ilyen pasi, aki még csókolni se tud nekem volt ilyen barátnõm, egy szenvedés volt vele a csók és a szex is emiatt kiábrándító azt jelzi, hogy képtelen magára figyelni, alkalmazkodni, nem látja magáról, hogy mekkora gáz, amit csinál, nem törõdik a partnerével
Fogd kozben a kezeiddel a fejet es mozgasd neki jobbra-balra, hatha leesik neki ettol...
A kérdező hozzászólása: rendben, megvan az "A" terv, köszönöm aki válaszolt!:-)
Ez is jó módszer. Ha visszakérdez legalább nem Neked kell felhozni a témát. Mondd azt, hogy nem rossz de lehetne javítani rajta, vagy hogy jól esne egy kis változtatás. Ennél kíméletesebben szerintem nem lehet mert akkor nem fogja megérteni, hogy az eddigi technikájával probléma volt.
A kérdező hozzászólása: Vagy legyek egy lépéssel elõrébb? Megkérdezném mondjuk hogy, amugy én hogy csókolok, mert még megsem kérdeztem és érdekelne :) (tényleg nem beszéltük még soha :D ) és szerintem tuti visszakérdezne hogy és õ..?
A kérdező hozzászólása: hááát igen.... vagy kezdjem igy hogy:" próbáld már meg ugy hogy.." nektek igy mi jönne le? áhh olyan nehéz...
De valahogy el kell kezdeni..
A kérdező hozzászólása: õszintén szólva tényleg nemtudom, de pár hónapja kezdett el zavarni.Szerintem ezen hogy nem akarlak megbántani vagy valami duma leeht fordítva sülne el....:/
Hát errõl van szó! Ne beszéljük meg, ne is szóljunk róla, csak oldjuk meg! Megbeszélni nem úgy kell, hogy leülünk és megtárgyaljuk napirendi pontok szerint. Ha be van határolva, mit válaszolhatok, mit nem, még tanácsot sem tudok adni!

Mit vegyek a Barátomnak másfél éves évfordulásunkra?

Legjobb válasz: Évfordulás?! Krisztus!!!!! Nem inkább évforduló?? Vegyél neki valami olyat amit szeret.

Évfordulás?! Krisztus!!!!! Nem inkább évforduló?? Vegyél neki valami olyat amit szeret.
Másfél éves évfordulás nincs. Fél év múlva beszéljünk újra, addigra kitalálok valamit.
A kérdező hozzászólása: Jó bocs félre írtam!!!Az a baj h semmi ötletem sincsen már ami volt azt mindet megkapta :S
másfél éves évforduló?:D akkor az nem évforduló, de mindegy... adj neki egy közös fotót bekeretezve..:)
A kérdező hozzászólása: Ez már volt 2-szer is :)
Vegyél vmi szexi fehérnemût és várd abban . :)

Valami rosszra kell gondolnom ha a baratom masfel ev utan se mondta meg ki hogy szeret?

hozzateszem en se! ra varok.. de mar ugy hozzaszoktunk, lehet sose fogjuk mondani.. nektek mikor mondta ki?

Legjobb válasz: hát ez egyszerûen borzasztó.Nem mondta ki, hogy szeret szerintem terhes vagy, egyébként ha kimutatja nemtom mit rinyálsz

hát ez egyszerûen borzasztó.Nem mondta ki, hogy szeret szerintem terhes vagy, egyébként ha kimutatja nemtom mit rinyálsz
Biztos nagyon fontos a szeretlek-szeretlek, Gary Chapman meg se említi.
A kérdező hozzászólása: olyan hu de nagyon ki se mutatja..
Hunyd le a szemed. Gondolj az együtt töltött idõkre, élményekre. Szedd sorba a pozitív és negatív tulajdonságait egy papírra. Ha több rossz tulajdonság jut eszedbe, mint jó, akkor már tudni fogod nélkülünk is a választ.
És? Te sem mondtad neki. Fifty fifty.
A kérdező hozzászólása: en jobban szeretnem ha o mondana ki eloszor, de ha kimondana se biztos hogy en is utana azt valaszolnam hogy en is szeretlek. hulye kerdest tettem fel, en se mondom ki megis szeretem! :D
Lehet õ is így van vele.. Vagy nem tudom.
Én is vártam, hogy õ mondja ki elõször, addig nem akartam, nekem ez a szó nagyon sokat jelent, nagyon kevés embernek mondom, és nem is dobálkózom vele... csináltam nek iegy keresztrejtvényt a közös emlékekbõl, élményekbõl, a megfejtés az volt h "szeretlek"... Annyira örült neki, olyan jó volt látni az arcát, nagyon zavarba jöttem, azt válaszolta h én is szeretlek.. és össze vissza puszilgatott..:D valahogy csald elõ belõle:D

A barátommal másfél éve vagyunk együtt és eléggé megváltozott mostanába! Mit csináljak vele? Én ezt így nem bírom!

Sokszor annyira nem érdekl?dik felölem,régen mindig mikor nem találkoztunk irt smst hívott,mostanába sose ír smst ha nem találkozunk sokszor annyit nem kérdez meg hogy mi volt ma velem hogy telt a napom.azt mondta hogy még ugyanúgy szeret és érdeklem mint eddig meg minden nap szinte találkozunk is pedig dolgozik meg sok id?t együtt töltünk de ez nekem rosszul esik!Azt mondta másfél év után már nem fog ugyanúgy teperni mint eddig és ez nagyon roszúl esett!Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Megkapta amit akart,szépen lassan tovább fog állni...

Megkapta amit akart, szépen lassan tovább fog állni...
Miért állna tovább? Egyszerûen eltelt másfél év, nem harcolhat minden nap érted. 26 ff

27 éves lány vagyok. Együtt vagyok a barátommal másfél éve. Õ az elején megcsalt, de megbocsátottam. Összevesztünk pár napja, és már azzal gyanúsít, hogy én megcsaltam. Soha nem lennék képes ilyenre, de egyszerűen nem hiszi el. Mit tegyek?

Egyszer?en hajthatatlan, egyfolytában "vallomásra" akar bírni..dehát mit valljak be?:(Nagyon szeretem, vele terveztem az életem.Nem akarom elveszíteni :(

Legjobb válasz: Talán meg kéne próbálkoznod egy olyan férfivel, aki nem csal meg és nem féltékenykedik. Mert erre a viselkedésre nem lehet egy életet alapozni :(

Talán meg kéne próbálkoznod egy olyan férfivel, aki nem csal meg és nem féltékenykedik. Mert erre a viselkedésre nem lehet egy életet alapozni :(
A támadás a legjobb védekezés, azt mondják! Sajnálom, de a barátod megint félrek.rt!
Az elsõnek van igaza. Leplezni a karja a félrelépését, vagy azt akarja , hogy Te szakíts mert neki van valakije.
Ez tetszik! Majdnem jól írtad, hogy 27 nõ helyett 27 éves taknyos lány vagyok ennyi évesen neked is sok eszed lehet. Maradj csak vele elég lesz az neked jobban úgysem érdemelsz...
Így van ahogy elsõke mondja! Azon sem csodálkoznék, hogy ezzel majd szakítani fog veled...rádkenve mindent, és hogy õ nem hibás..
"Õ az elején megcsalt, de megbocsátottam." és ezzel oda is lett a tartásod, a méltóságod legalábbis ebben a kapcsolatban szóval akkor meg mit pattogsz? papucsállatnak a sarokban a helye!
Nem bírom az ilyen típusú embereket. De ezt ne vedd magadra. Aki hagyja magát átverni, az meg is érdemli. Miért alapozod egy ilyen emberre az életed? Mit szeretsz egy olyan emberben, aki bánt, gyanúsítgat, megcsal? És még Te hibáztatod magad? Ébresztõ Királylány! Térj már észre!
Nincs egyensúly a kapcsolatba. Ami szétzülleszti. Lehet õ kinézett magának valakit, csak kell valami terhelõ amiért elhagyhat.
A kérdező hozzászólása: Nézelõdni én is szoktam neten, utcán, mert ember vagyok. Félreértés ne essék, nem flörtölök, csak megnézem ami tetszik. De nem azért, mert másra van szükségem, és nem mennék bele semilyen megcsalásba. Ez adhat okot féltékenységre? Ilyen szintûre? Ilyen veszekedésekkor mindig úgy érzem a végén, tényleg én szúrom el a dolgokat.
Az lehet , hogy te szereted... csak az a baj, hogy nem így vélekedik errõl. Elõbb utóbb széthullik ez a kapcsolat is.
Ha nem hiszi, akkor pontot kell tenni az ügy végére. Ha szeretne, nem kételkedne benned egy pillanatig sem.
A kérdező hozzászólása: Igen, erre is gondoltam. De nem tudom elhinni. Annyira szerelmes bújós volt nemrég, nem lehet ekkora színész..
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek.Gondoltam hasonló kommentekre, de ennyire egyöntetû válaszokra nem számítottam."ébresztõ"...

A barátommal másfél éve jól megvagyunk.9 hónapja szedek foggátlót. Egyik alkalommal kicsit véres voltam "alul". De csak egy kicsit és utána elállt. Mi lehetett?

A levél közepénél tartok, szóval nem kell még megjönnie a mensimnek. Kicsit véres lé volt "allul" rajtam. Még soha nem volt ilyen. Lehet h csak megsértett vmit a barátom bennem?

Legjobb válasz: Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)

Lehetett átütéses vérzés, de ettõl nem kell megijedni. Beszélj az orvossal, lehet hogy át kell térned másik tabira. Velem is volt ilyen párszor, semmi ok az aggodalomra. De az is lehet, hogy megsértett, majd begyógyul (ez velem is meg szokott esni, sztem kicsi a befogadó képességem, de fájni nem szokott)
A kérdező hozzászólása: Aktus után történt.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Nagyon szeretem a barátomat! Másfél éve vagyunk 1ütt! Szívem szerint nem szakítanék mert nagyon szeretem! De az eszem szerint igen! Mert nem bírom a sok veszekedést! Belefáradtam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D

sajnos azt kell mondanom, nem fog megváltozni. Ha féltékenykedik és nem bízik Benned, akkor ez nem lesz jobb. Persze hogy szeret Téged, de Magadra is gondolj. El tudod ezt viselni éveken keresztül? Megpróbálhatod megbeszélni vele, hogy Te ezt az örökös bizalmatlanságot nem bírod hosszú távon elviselni, de kevés esélyt látok a változásra.
beszéljétek meg a dolgokat, h mért veszekedtek, és idövel minden meg oldoddik, ez egy nehéz idöszak számotokra, de tul foglyátok élni, tarcsatok ki:D
Én anno az eszemre hallgattam. Nagyon megbántam. És még mindíg fáj, pedig már 8 hónapja volt. Tanulj az én hibámból így ismeretlenül is: hallgass a szívedre!
énis pont így vok ezzel..vagyis mi.mindig veszkszünk, de mindig ki is békülünk.sztem egy kapcsolatban normális dolog a veszekedés, mert különbözõek vunk.énis ha az eszemre hallgatok, hú...már rég lapátra tettem volna õt, de sztem inkább hallgass a szívedre, ha nem egy hazudós csirkefogó a barátod.:P
ha nem bízík meg benne és ezután sem szándékozik akk mi értelme az egésznek? már bocsi de a kapcsolat alapja a bizalom.. vagy maradi vagyok? szal sztem egy beszélgetés a barátoddal, és majd kitaláljátok 1ütt. :)
Az eszedre hallgass!Ha állandóan veszekedtek, ez csak rosszabb lehet késõbb.
Egyértelmû, csak azért mert barátok vagytok ne maradjatok együtt. Ha tényleg olyan jó barátod, mint amennyire hiszed akkor utána is lehettek barátok, de szakítanod kellene vele.
A kérdező hozzászólása: nem csirkefogó!! eggyáltalán nem!!! egyszer em csalt meg!! azt mondja én vagyok az mindene!! de nem bízik bennem!! és amiatt van a sok veszekedés!! :S:S:S
A kérdező hozzászólása: mit tehetnék én hogy bízzon bennem???
Mit tehetnél? A bizalmat lehet erõsíteni. Vannak erre "játékok". Elsõ azonban az õszinte kommunikáció. Tudd meg, mi a baja? Az is lehet, hogy nem is Veled van a baj. Pl. lehet, hogy nem mutatja, de belül kevés az önbizalma, és ezért hiszi azt, hogy nem bízhat meg Benned. Ez gyakori eset.Ekkor az Õ önbizalmát kell beállítani egy "helyes" szintre. Tehát: MIÉRT NEM BÍZIK BENNED?
én is ezt mondtam. aztán az lett belõle, hogy összevert. :S

A segitségüket szeretném kérni! Már másfél éve együtt vagyunk a barátommal és megszeretnénk kérdezni a szüleimtől, h egy este nem aludhatnék e nálla. Önök szerint mit egyek, h jól legyen minden? 17/L

A faluban ahol a barátom él falunap lesz és így könnyebben megtunánk oldani az utat, és amúgyis szeretnénk bulizni és az úgyis hajnalig tart. A szüleim elég konzervatívak, eddig nemvolt baj barátommal sokat jár hozzám és sokat segít a szüleimnek is. én kicsit félek, h mi lesz a válaszuk vagy a reakciójuk.Kérem segítsenek, h h oldjam meg ezt a helyzetet.

Legjobb válasz: Az nagyon jó ötlet, hogy együtt kérdezzétek meg a szüleidet. Nyugodtan elmondhatjátok nekik, hogy falunap lesz és szeretnél elmenni a barátoddal és jól érezni magatokat, hogy esetleg nem aludhatnál ott aznap?! És ennyi. Ha már másfél éve együtt vagytok és nincs gond a barátoddal szerintem belemennek.

Az nagyon jó ötlet, hogy együtt kérdezzétek meg a szüleidet. Nyugodtan elmondhatjátok nekik, hogy falunap lesz és szeretnél elmenni a barátoddal és jól érezni magatokat, hogy esetleg nem aludhatnál ott aznap?! És ennyi. Ha már másfél éve együtt vagytok és nincs gond a barátoddal szerintem belemennek.
kalbászt meg szalonnát jó veres hajmáva'
Megmondod a szüleidnek, hogy szeretnél velük beszélni. És akkor csak úgy megkérdezheted, hogy megengednék-e :) Az kicsit segíthet ha elõtte segítesz neki mosogatni stb. :)
azt egyed amit anyósod fõz, mert ha piszkálod az ételt baj lesz!
A kérdező hozzászólása: anyósommal jó a kapcsolatom köszönöm... úgygondoltuk, h barátommal ketten kérdeznénk meg .meg amúgyis rengeteget segitek énis szüleimnek

Masfel honapja vagyok egyutt a baratommal es o leakar velem fekudni, es nem tudom hogy most most tegyek. Most menjek bele vagy inkabb ne?

Legjobb válasz: Ne menj bele ha nem kivánod, de hogy másfél hónapot a fszom se várna egy ilyen frigid pcsára az is biztos.

Ne menj bele ha nem kivánod, de hogy másfél hónapot a fszom se várna egy ilyen frigid pcsára az is biztos.
A kérdező hozzászólása: 8-as szerintem te nem az vagy akire en gondolok, mert fel oraja megbeszeltem a baratommal a dolgolat, es koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: 8-as szerintem te nem az vagy akire en gondolok
Lassan, lépésrõl, lépésre.
1-es te jó ég milyen primitív vagy... 16 évesen semmiképp ne feküdj le vele másfél hónap után. Az szinte semmi. Tudom, nektek soknak tûnik, nem is a kapcsolatotok minõségét szeretném bírálni, csak gondolj bele! mennyi másfél hónap egy egész élethez képest? A szüzességed elvesztésére mindig emlékezni fogsz. Arról nem is beszélve, hogy szerintem még fiatal is vagy hozzá. Ha valóban szeretitek egymást, és együtt terveztek maradni, nem pedig csak egy fejezet az életetekbõl, mint sok esetben, hogy "na, ez is megvolt, jártam ezzel is...", akkor idõvel, ahogy kiépül közöttetek a lelki bizalom, és ismeretség, szépen lassan, lépésrõl lépésre közeledjetek egymáshoz testileg. Fokozatosan haladjatok elõre, ne pedig bumm, a közepébe, mert a szexhez nagyon fontos, hgoy ismerjétek a saját testeteket és a másik testét is. Azért fontos, hogy lelkileg is közel legyetek egymáshoz, hogy igazi pár legyetek, mert így tudjátok egymásnak a legnagyobb örömet okozni. Kell tudnotok beszélni minden témáról, hogy biztonságos és valóban élvezetes legyen az együttlét. Nem jó, ha állandóan azon agyalsz, hogy "elég jó voltam-e?". SZóval ha valóban biztosak vagytok a kapcsolatotokban és együtt akartok maradni, akkor is csak lassan :)
Nem azért dobnálak mert ennyi idõ után nem bújsz ágyba velem, hanem mert ennyire határozatlan vagy és vadidegenektõl kérdezed azt, amit velem (a barátoddal) kellene megbeszélned! #1 te meg lehúzhatod magad a wc-n 2x, hogy biztosan lemenjél.
A kérdező hozzászólása: Szerintem tenyleg es oszinten szeret engem mert az anyam nem engedte meg hogy talalkozzak vele (nem tud a baratom otleterol) de megis latni akar es a tiltas ellenere is talalkozunk egymassal.
Én 8hónapja vagyok együtt a barátommal és még nem feküdtünk, szerintem a tied is tud várni ha szeret, az én barátom fel se hozta a témát amíg én nem mondtam, hogy kívánom, de még mindig nem feküdtünk le... szerintem kihasználna, szóval, ha rám hallgatsz nem hagyod magad, mert 1, 5 az semmi.
Nem elképzelhetõ hogy csak arra kellesz neki ?
Majd õ beléd megy, nem kell semmit se csinálnod. :D
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Kérdésem a korodtól függ. Hány éves vagy ?
Szuz vagyok, 16eves. Az elozo baratommal harom honapig voltunk egyutt, o fel evvel fiatalabb volt nalam (!) megbiztam benne mindenben, lepesrol lepesre egyre kozelebb kerultunk egymashoz, aztan kidobott.. Az uj baratnojet negy nap utan megdu*ta , es most o a " legboldogabb " ember a vilagon... Ha TE nem akarod, akkor NE menj bele!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!