Találatok a következő kifejezésre: A barátom lesz (1061 db)

A barátomnak sokkal fontosabbak a barátai, mint én! Pedig már egy éve együtt vagyunk. Mostanában alig tudunk találkozni, mégis a hétvégi programja a barátai lesznek, nem pedig én, pedig most ráérne. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

20L

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.

Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.
Szia! Szerintem nagyon fontos, hogy legyenek az embernek barátai, és ne hanyagolja õket akkor sem, ha lesz neki párja. DE! Amit leírsz, az sajnos nem hangzik túl jól. Mert írod, hogy keveset tudtok találkozni. Sajna ez a szitu hasonlít ahhoz, ami velem volt anno. Volt pasimmal távkapcsolatban éltünk, egy héten egyszer, késõbb már csak kéthetente találkoztunk. A biztosítékot az csapta ki, amikor egyszer volt egy kisebb mûtétem, és itthon kellett maradnom lábadozni. Nem volt egy komoly mûtét, de azért jólesett volna, ha meglátogat. De õ a legjobb barátjához ment be a kórházba, ugyanis neki is volt egy kis mûtétje (igaz, õk egy városban voltak, én meg messze), de el sem akart hozzám jönni a barátom, mert azon a hétvégén volt valami "nagyon fontos" koncert, amit nem lehetett kihagyni. Szóval én azt mondom, vannak olyan túlkapások, amiket már nem lehet eltûrni. Azt nem írtad mondjuk, hogy te milyen viszonyban vagy a barátaival. Téged nem hívott a közös programra? Beszélj vele mindenképpen, mondd el, hogy neked ez így nem jó, és mit szeretnél. Ha megérti, és próbál is ezen változtatni, akkor jó. Ha lesz*rja... akkor te is tudod a választ. Tudom, könnyû mondani, de fiatal vagy még, biztos találsz majd olyan férfit, aki megbecsül. 26/N
Ez nem jó jel. Nálunk is ez volt. Nem is szeretett a volt barátom. Szakítottunk. Szerintem te se agyalj, hanem lépj! Vagy normálisan áll hozzá a dolgokhoz, és annyi törõdést ad, amennyi elvárható - és te csak a minimumot szeretnéd, ettõl még van sokkal több dolog is egy kapcsolatban, ahol ki kell állni a másikért, ez csak egy picinyke szelet - ahogy az egy párkapcsolatban kell! Ha nem figyel rád ezentúl sem, akkor menjen a haverokkal, de te ne fecséreld az idõdet ilyen alakra: Majd lesz, aki normálisan fog hozzádállni, mert fontos leszel neki.
Lehet hogy b.zi és a fiúkat szereti azért hanyagol el téged.
szerintem érdemes lenne elgondolkoznod a szakításon. Ha nem akar veled lenni, azt jelenti, nem szeret. ahogy elõttem is írták. Beszélgess vele errõl, majd állítsd választás elé: vagy Te, vagy a haverok.
magával vonz majd *
miért kell ennyire negatívnak lenni, nem értem kedves elõttem válaszoló.... én is megszoktam már, hogy õ ilyen, ez van... de ha te nem tudod megszokni kérdezõ, akkor tehetsz ellene! fel kell hívnod magadra a figyelmet, pl. eljárkálni a csajokkal bulizni, és divatosan öltözködni, ezáltal több "rajongód" lesz, a kisugárzásod mindenkit
Jaj :(... Ez szomorú ám. Beszéltél vele errõl? Mert ez nagyon fontos ám! És ha rosszul reagál (pl. nem érdekli, amit mondasz, vagy.. továbbra se változik a véleménye), akkor ez halott kapcsolat... :(
tudom milyne érzés! ugyanez van nálunk is! mindig csak a k*rva haverok......:@ 18l
mi van veletek?

A barátomnak lesznek elvárásai?

14 éves lány vagyok. A barátom 17 éves, már 4 hónapja együtt vagyunk,nagyon szeretem. Lesznek elvárásai? Ha igen, milyenek?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon sokat szeretne LEGO-zni veled. Viccet félretéve, természetesen lesznek, de ahogy szokták mondani... 'ha szeret megvár' :)

Szerintem nagyon sokat szeretne LEGO-zni veled. Viccet félretéve, természetesen lesznek, de ahogy szokták mondani... 'ha szeret megvár' :)
Szexualitásra gondolsz? Nyilván nem szeretné örökké pornóra rángatni a félszemût, de ha idáig kibírta, gondolom megvárja, míg te hozod fel.
ja lesznek.

A barátom lesz*r. Van értelme törnöm magam?

tökéletesen indult a kapcsolatunk aztán én durván féltékeny voltam mindig ez miatt sokat veszekedtünk.aztán ő szakított velem ez miatt 2hétre.2hét múlva kibékültünk mert én 100%ba megváltoztam már egyáltalán nem vagyok féltékeny semmire és senkire (néha még engem is meglep) rájöttem a féltékenykedésnek semmi értelme csak elveszítem ha féltékenykedek.viszont most ő teljesen megváltozott..alig találkozunk,valamelyik nap véletlen összefutottunk még egy puszit se adott meg semmi flegma és közömbös velem.mióta kibékültünk más lett bár volt 1-2nap amikor újra olyan volt mint régen mondta hogy szeret hogy szerelmes és éreztem is hogy így van de most megint ilyen lett...tudom hogy ő is sokat nyelt amikor féltékenykedtem de most megváltoztam most ő lett ilyen és ez a közömbösség meg flegmaság meg lesz*romság még szerintem rosszabb mintha mondjuk féltékenykedne mindig...

Legjobb válasz: Én úgy tudtam hogy a nõknek a kedves pasik kellenek akik törõdnek a barátnõjükkel.Miféle hülyeségeket hordanak itt össze akkor az itteni kommentelõk amiknek semmi közük sincsen a valósághoz?

Én úgy tudtam hogy a nõknek a kedves pasik kellenek akik törõdnek a barátnõjükkel.Miféle hülyeségeket hordanak itt össze akkor az itteni kommentelõk amiknek semmi közük sincsen a valósághoz?
A kérdező hozzászólása: a barátom egy fõnyeremény volt a kapcsolatunk elején.jobbat kívánni se tudtam volna.de amióta kibékültünk azóta lett ilyen.és bármit teszek õ csak csak közömbös meg flegma és nem tudom hogy ez mindig így lesz most vagy lesz e olyan mint régen nem tudom van e értelme küzdeni a régi énjéért ezért is írtam ki a kérdést hátha van valaki itt aki volt hasonló helyzetbe.
Akkor elmondom hogy mi a helyzet, bár úgysem fogsz hinni nekem Ha én szeretek valakit akkor nem fogom dobni csak azért mert féltékenykedik, sõt annak örülnék is, kifejezetten tetszene.Tehát amikor szakítottatok akkor nem a féltékenység volt a fõ gond, az csak egy hülye kifogás volt.Nem szeret téged igazán a barátod, most csak dugótársnak tart, késõbb nézni fog mást F
A kérdező hozzászólása: jó de én túlzásba vittem a féltékenységem..MINDENEN KIAKADTAM! (hogy az exével beszél, hogy facebookon visszajelöl minden ismeretlen lányt minden hülyeségen) tényleg kibírhatatlan voltam ezt én is beláttam utólag.hogy most mit érez azt sajnos nem tudom tényleg nagyon furcsán viselkedik de az biztos hogy a szakításunk elõtt nagyon nagyon szeretett.
mindegy mivel magyarázzuk, õ nem szerelmes beléd, ennyi ha alig találkoztok, közömbös és rideg Veled, akkor inkább b e kellene fejezni, ettõl még az egyedüllét is jobb, mert kereshetsz másikat N
Kérdezõ!Jogosan akadtál ki! Nem normális az ha valaki tartja az exével a kapcsolatot úgy hogy közben van párja mert eléggé nagy a valószínûsége annak hogy félrek*r vele!Lehet most is vele van ki tudja? A Facebookról meg annyit hogy én se szeretném ha vadidegen pasikat jelölgetne vissza a barátnõm, mert elõbb utóbb már nem csak a Facebook-on fogja valamelyik jelölgetni a barátnõmet... Azt meg elne hidd hogy nagyon szeretett téged.Ne legyél ennyire naív.A férfiak remek színészek.A szexért bármilyen szerepet eljátszanak
A kérdező hozzászólása: jó köszi mindenkinek nem kérek több választ
Ez lesz az: [link] Túl sok nõ
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ez az. Mióta kerestem :) .
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)

Mit tegyek ha a barátom lesz*r?

Nem akar velem találkozni, hiába kérem őt.

Legjobb válasz: Két dolgot tehetsz: -nem állsz alá. -beletörõdsz.

Két dolgot tehetsz: -nem állsz alá. -beletörõdsz.
Kedves kérdezõ! Ha hisztisnek tart, és fáradt, akkor lehet momentán tényleg nem tenne jót egy beszélgetés, mert csak vitáznátok. Ellenben ha ezért rögtön dobod, akkor kérdem én, tulajdonképpen miért is voltatok együtt eddig? Ha nincs hangulata valamihez, akkor rögtön túl kell lépni rajta?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! hát az a baja hogy hisztis vagyok. igaz is vmilyen mértékben, de mondtam h beszéljük meg de nem jött el nem akarja ugytûnik
Srácok, a világ nem fekete és fehér. Az, hogy ma éppen "ráér", az nem jelenti azt, hogy nincs valami olyan dolga, ami miatt esetleg leterheltebb, ilyesmi. Tehát, mivel a választ erre kikerülted: Érettségizik? Tanul-e valamire? Kell-e valamit csinálnia? Esetleg csinál-e bármi olyat mostanság, amitõl lehet fáradt? Az, hogy valakinek nincs minden pillanatban kedve találkozni a másikkal, még nem válóok, nem?
Azért, mert néha nincs kedve találkozni, nem ok a szakításra.
Ha nem foglalkozik veled akkor kérdezd meg õt miért nem? Szeret-e téged. És, ha szeret téged akkor bizonyítsa be és törödjön veled. De én a helyedbe nem adnék neki idõt én dobnám és keresnék jobbat. :) 25F Kérdésedre a válaszom: 1. megbeszéled vele a miérteket 2. szakítasz és keresel mást
megkérdezted, ha Te mennél úgy jó-e? mióta vagytok együtt? nincs valami gond köztetek? N
Ugye a volt barátodról beszélsz?
akkor ne kérd, ha nem akar menni, maradjon otthon, gondold át, hogy neked jó-e ez így
A kérdező hozzászólása: de ráér ma csak nincs kedve eljönni
Ha szereted a kakiszexet, akkor élvezd. Egyébként meg ba5zd ki, egyértelmû.
Van erre valami oka momentán, hogy nem ér rá? Pl vizsgaidõszak, ilyesmi...
Ne legyél naiv te is szard le õt és keress jobbat.
kérdezd meg, hogy miért
[email protected] ki, ha szarik a fejedre!

A barátomnak lesz szallagavatója, Hogyan illik ott lenni?

Hogyan viselkedjek?Mit csináljak ?

Legjobb válasz: A ruhának és a viselkedésnek is elegánsan visszafogottnak kell lennie -hisz a család idõsebb hölgytagjai is jelen lesznek, és csak ennek alapján tudnak megítélni. Nem szükséges kicsit sem dörgölõznöd, de legyél mindenkivel HANGSÚLYOZOTTAN kedves. Ajándék nem szükséges, de egy szép és értékes darab, pl. márkás toll jó szolgálatot tehet -különösen, ha személyessé teszed egy "ballagásodra Anditól" gravírozással.(ebbõl látszik, hogy gondolkoztál rajta) Fontos hogy ne vihogj össze-vissza, viszont nézz mindenkinek egyenesen a szemébe pl.bemutatkozáskor, vagy -ha van- az ajándék átadásakor.

A ruhának és a viselkedésnek is elegánsan visszafogottnak kell lennie -hisz a család idõsebb hölgytagjai is jelen lesznek, és csak ennek alapján tudnak megítélni. Nem szükséges kicsit sem dörgölõznöd, de legyél mindenkivel HANGSÚLYOZOTTAN kedves. Ajándék nem szükséges, de egy szép és értékes darab, pl. márkás toll jó szolgálatot tehet -különösen, ha személyessé teszed egy "ballagásodra Anditól" gravírozással.(ebbõl látszik, hogy gondolkoztál rajta) Fontos hogy ne vihogj össze-vissza, viszont nézz mindenkinek egyenesen a szemébe pl.bemutatkozáskor, vagy -ha van- az ajándék átadásakor.
ezt megszívtad. halasszátok el.
Nekem futástól szokott késni, illetve a citromlétõl is. Kipróbálni kipróbálhatod!
Èrdekesen mûködnek a barátnõid... akkor is korai, 13-nál nem lehetsz több, ha ilyen baromságokat benyalsz.
jó katona vérben is harcol :DDD
A kérdező hozzászólása: Nincsenek tévhiteim, csak reménykedtem, hogy a citrom még segít... sok barátnõmnek segít, az nem tévhit.
Nagyon-nagyon korai... melegen ajánlom, hogy a szexrõl és a védkezésrõl tájékozódj most azonnal, ilyen tévhitekkel bajban leszel!
A további kérdéseid elkerülése végett a válaszok: -Igen, az elsõ alkalomtól is teherbe lehet esni -Nem, a megszakítás nem számít védekezésnek -Igen, ilyenkor hajlamosabb vagy a fertõzésekre, mert nyitott a méhszájad -Igen, ha csak egy pillanatra teszi be óvszer nélkül, attól is lehetsz terhes -Nem, az erõsebb fehér folyás, fõleg ha még szaga is van, fertõzéstõl van, nem az elsõ szextõl -Igen, menstruáció után közvetlenül is teherbe lehet esni, mert lehet spontán ovulációd
:D ne szexelj még ennyi tudással mensizni fogsz
Kedves Kérdezõ! Se elõtte, se közben, se sehogyan nem tudod megszüntetni a menstruációdat. Ami módszer létezik erre, az az, hogy esetlegesen fogamzásgátló tabletta szedésénél bizonyos praktikákkal el lehet tolni a vérzést - de ugye esetedben nem errõl beszélünk. Hiába próbálsz ki bármilyen praktikát, semmi sem fog mûködni, mert ez nem így van kitalálva. A barátoddal most már kibírtok még pár napot, el nem tudom képzelni, hogy mi lenne annyira sürgõs ezen. De ha mégsem bírtok várni, akkor muszáj lesz együttélni ezzel a helyzettel, lehet így is csinálni, csak figyeljetek oda, hogy ne legyen minden véres (csináljátok zuhany alatt, vagy legyen alattad egy törölközõ az ágyban). De gondolom azért az elsõt nem ilyenre tervezitek - szerintem mondd meg neki, hogy ez a helyzet, és tegyétek át az alkalmat késõbbre - egyébként pettingelni tudtok ugyanúgy.
MOst már csak ez jöhet szóba: [link]
Szokj hozzá, hogy nem akkor menstruálsz, amikor akarsz! Egyébként Neked sem csak puncid van, és a pasinak sem csak pénisze. Nem csak közösüléssel lehet örömet okozni egymásnak!

Kamaszok, ti hogyan ünneplitek a ballagást? Külön a barátokkal lesz valami program?

Legjobb válasz: Szerintem õk általános iskolából való ballagásról beszélnek, mert az nálunk akkor van, mint az évzáró. (június 15). De ha nem így van, akkor bocsi.

Szerintem õk általános iskolából való ballagásról beszélnek, mert az nálunk akkor van, mint az évzáró. (június 15). De ha nem így van, akkor bocsi.
Gondolom általános sulis ballagás :) Nekem 8. osztályos ballagás meg a gimis is családdal volt megtartva, de a 8. osztályoson voltak barátok is. Pontosabban a legjobb barátnõm az anyukájával, meg anyukám egyik barátnõje :)
# 8 Az utóbbi 8 évben ünneplik, azaz amióta én járok iskolába. (Bár én nem a nyolc általánost, hanem 4 ált.+4 gimit végeztem idén...) De mellesleg az oviból is ballagnak. Szerintem a gimibe jutást is ünneplik. De az én esetemben - mint látod - nincs így.
nem akarok bunkó lenni, de most komolyan azt ünneplitek, hogy elvégeztétek a 8 általánost?? ez mióta lett szokás?
Bocsánat ha nagyon hülyét kérdezek de a ballagások nem május elején vannak?
Hát vége az évzárónak, a mi ballagásunknak kb. olyan 7 körül(szörnyû mennyit beszél az igazgató). Aztán elmegyünk egyet vacsizni egy igen elit étterembe. Hazaérünk 9-re. Megkapom az ajándékokat, pénzt stbstbstb. Aztán elmegyek fürdeni, készülõdni stb. Éjfélkor találkozunk nálunk az osztály magjával(6 fiú, 8 lány). Elmegyünk bulizni. Mindenki hívja a saját szüleit, hogy vigyék haza. Értem jönnek reggel 5-kor. Hazaérek, úgy ahogy vagyok bevágom magam az ágyba. Másnap délután 3-4 körül felkelek. Lefürdök, összekészülök, és megyünk 2 barátnõmmel vásárolni:) Utána beülünk egy cukrászdába, hazaérünk hozzám, filmezünk. Hazavisszük õket. Hazaérünk a szüleimmel este 11-re, aztán én még gépezni fogok hajnalig. Aztán lefekszek hajnali 3-kor.Éééééés kezdetét vette a nyár.... Késõig eljárás, késõn fekvés, bulizás:) IMÁDOM A NYARAAAAAT!!!!:) ))
Vége a ballagasi ünnepsegnek, utana a csalad hazamegy. Ott csak a család és a közelebbi családi barátok lesznek. Megebedelünk, beszelgetünk, ajandekoztas stb. Este 11 körül a barátnõimmel elmegyünk egy szorakozohelyre!:) Nalatok hanyan lesznek vendegek (csalad, baratok)?
Ballagás délelõtt (fél10kor kezdõdik..) ebéd akiket anyumék meg akartak hívni (asszem kb. 40-50fõ..) [ez a kevésbé élvezetes..] aztán barátok 9 fél 10körül jönnek arra a helyre amit kibéreltünk ott sütögetünk.. beszélgetünk.. kb 8an.. sátrakban alszunk.. [na ezt már várom] :)
A ballagásom után, másnap lesz egy kerti parti féleség, sütögetés a családdal, rokonokkal. Kb. 30-an leszünk, a ballagásom miatt is, de fõképp azért hívtunk meg ennyi embert, hogy együtt legyen a rokonság, meg mindenki. :)
Nekem nem lesz semmi ünneplés, szüleimet nem érdekli...:( Max annyi, hogy jövõhét szerdán megyek pár sulis gyerekkel moziba.
A kérdező hozzászólása: Mi nem csinálunk nagy ünneplést, rögtön az ünnepség után elmegyünk cukrászdába a nagyszüleim, a szüleim, a két nõvéreim és az õ párjaik. Aztán este anyával, a tesóimmal meg a leendõ sógoraimmal étteremben vacsizunk. Csak közben felvetõdött, hogy kéne csinálni valamit az osztálytársakkal is, de nem tudjuk hová menjünk.
Szépen kiöltözünk, beszédek, pár mûsorszám, én pl gitározok, páran verselnek alá. Utána hatalmasat bemutatok az egész épületnek és megyek haza, átöltözök és legjobb cimborám szülinapját ünnepeljük. Utáltam ezt a sulit. 15L

A barátomnak lesz középiskolai ballagása nem tudom mit vegyek neki, fiúnak lánytól jó a virág vagy valami mást?

Legjobb válasz: A cirág inkább rokonoktól való. vegyél egy plüsst(pálcikán vagy simán) és kérj hozzá szép szalagon egy idézetet

A cirág inkább rokonoktól való. vegyél egy plüsst(pálcikán vagy simán) és kérj hozzá szép szalagon egy idézetet
Mikor az én párom ballagott, tõlem egy olyan csokrot kapott, amiben 5 mini italos üveg volt. Nagyon örült neki:) Nem hétköznapi csokor, de van még sok más hasonló csokor. Láttam olyat ahol cigik voltak benne, vagy pénzbõl virág, vagy óvszer vagy felfújva vagy csomagok, vagy zöldség csokor. Esetleg a virágüzletben is tudnak ötleted adni, már ha tetszik ez az ötlet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat sokat segítettetek!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!