Találatok a következő kifejezésre: A barátom le akar velem (33 db)

A barátom le akar velem feküdni és én is akarom a dolgot de félek attól hogy csalódni fog bennem vagy hogy szar leszek az ágyban és ezért visszautasítottam megértett és azt mondta nem kényszerít bele semmibe. De én is akarom de félek mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.

Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.
Ha szeretitek egymást, akkor ilyentõl nem kell félned. Ha rosszul sikerül is, majd belejöttök egyszer.
nekem pont így volt a bnömmel az elsõ 2 alkalom nagyon gáz volt. 2 éve vagyunk 1ütt és mai napig emlegetni szoktuk

A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek? (tobbi lent)

Van rajtam par anyajegy, es egy kis felesleg is.Nem vagyok kifeezetten kover, de sovany sem.Felek, hogyha ezeket eszreveszi a srac, nem lesz boldog.

Legjobb válasz: Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?

Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?
Szerintem 1.5 év után már felfedezte ha van rajtad egy kis felesleg is, és ha eddig nem zavarja, ezután sem fogja. Másrészt, a pasik nagy része nem szereti a csontkollekciókat, inkább azt szeretik, ha van egy nõn mit fogni. Anyajegye meg mindenkinek van, van akinek kevesebb, van akinek nagyon sok, épp ezért ez nem okozhat csalódást senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: Nem latott mesztelenul, strandon igen. 17 es fel, ez bizony fontos. Koszonom a megnyugtato valaszokat mindenkinek.
"A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek?" A lábadat. széjjel.
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy latott strandon. Mindenki valasaat koszonom!
látom nem tetszett a válaszom, hogy szerintem mennyire éretlen vagy ezért töröltetted, ebbõl is látszik mennyire gyerek vagy még kb 13-15 éves szinten vagy..
Szerintem ha ennyi ideje együtt vagytok akkor csak nem fog ezert elhagyni amúgy is lehet h neki az ilyen csajok jönnek be :)
figyelj... 1.5 év. Látott már strandon? Meg ha az ilyenek érdekelnék, szerinted még veled lenne? Ne rinyálj itt... Pláne úgy, hogy maholnap választópolgár vagy tizenhét ÉSFÉL éves... XDD és fél... ez mindig nagyon fontos ám nekik XDD
Irígykedem a barátodra!

A barátom le akar velem feküdni, mit tegyek?

még csak 1-2 hónapja ismerem, flörtölgettünk meg minden, egyszer eljött hozzám, hogy már egy ideje együtt vagyunk, és tegyük meg, vagy hogyha nem, mivel gyáva vagyok, szakít.. mit csináljak? L/15

Legjobb válasz: Van egy rossz hírem. Csak meg akar dugni, de nem szeret. Ha ahhoz köti, hogy lefekszetek-e, és fõleg, hogy gyávának nevez, onnantól kezdve hazudik.

Van egy rossz hírem. Csak meg akar dugni, de nem szeret. Ha ahhoz köti, hogy lefekszetek-e, és fõleg, hogy gyávának nevez, onnantól kezdve hazudik.
Hagyd a fenébe. Ez egy sunyi ember, aki csaj arra hajt, hogy lefektessen, utána dobna. Elõzd meg, dobd ki Te! És jegyezd meg az arcát, hogy tudj min nevetni a szomorú percekben. :)
gyerek vagy még 15, nem is ismered, ne feküdj le vele, õ csak a szexet akarj ez egyértelmû, legyél okos, olyannal feküdj majd le aki tényleg szeret, akivel legalább fél éve együtt vagy, és akkor ha már elég érett, és felkészült vagy (vagyis nem 15 éves vagy hanem min 17)
szakíts vele, csak le akar veled feküdni
Hagyd a pics.ába az ilyet... Keress mást , mert neki csak a sex-re kellesz.
Rúgd seggbe a barom állatját -.- Ez így zsarolás.
Ha nem így lenne, mármint nem mondott volna ilyet, csak finoman próbálkozik, akkor azt mondanám, feküdj le vele... De így inkább azt mondom, rúgd ki a pic$ába az ilyen nyomorékot...
kúrj
Hát lehet, hogy nem a legkellemesebben fog hangzani amit most írok, sajnálom is, hogy ilyen fiúba botlottál és biztosan rossz érzéseid keletkeztek azért mert ez a fiú ilyen, de én is azt mondom neked, hogy rúgd ki, ne foglalkozz vele, mert Õ csak le akar fektetni ennyi se több se kevesebb. Csak egy dologra pályázik annak meg semmi értelme. Ne engedd, hogy így zsaroljon. Nem érdemli meg, hogy lefeküdj vele, mert gondolkozzunk logikusan, ha Õ neked azt mondta, hogy már egy ideje együtt vagytok és tegyétek meg vagy hogyha nem akkor szít, akkor tiszta sor, hogy mit akar elérni. Kitudja, lehetséges, hogy sajnos teszem fel megtörténik köztetek a dolog és akkor is szakít veled azt monván nem vagy jó az ágyban meg, hogy nem szeret. Látod ezért is nem érdemes ilyen fiúkkal foglakozni. Ha 1-2 hónapja vagytok együtt és ilyet mond neked akkor aztán egy percet sem érdemel tõled, hogy foglalkozz vele. Rúgd ki az ilyen bunkó taplót. Én a helyedben ezt tenném, ha a pasim nekem ilyet mondana. Szerencsére még nem túl hosszú ideig voltatok együtt így annyira mélyen nem is érezhettek egymás iránt vagyis nem hinném, de remélhetõleg rövid idõn belül kivered Õt a fejedbõl és a szívedbõl, mert hidd el ilyen fiú nem érdemli meg, hogy ráadásul szeresd is. Mjad lesz másik fiú aki nem csak a testedre fog utazni, hanem téged is becsül, szeret és nem az izgatja, hogy huh tegyétek már meg mert ha nem szakít, hanem kivárja, hogy te is benne legyél. Jó igaz a pasik nem várnak sokáig egy csajra, de akkor is ez a fiú azt érdemli, hogy kirúgd. Két esélyes a dolog, de mindkettõnek lehet a vége ugyanaz: -NEM SZEXELSZ VELE: Szakít veled -SZEXELSZ VELE: vagy nem szakít veled, vagy szakít veled. 50-50% De szerintem ne kockáztass én azt mondom neked és jót akarok hidd el, nem akarom a lelked összetörni és nem akarom, hogy szomorú légy, de sajnos itt csak ez az egy az ésszerû megoldás. De persze a legfõbb döntés a tiéd, mi nem akarunk beleszólni, csak megkérdezted itt és mi a véleményünket írjuk le, de persze csak mert jót akarunk. Minden esetre amit írtam én is, gondolkozz el rajta. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szituba estél. Nagy lúzer a barátod az már tutkó. Bocsi a véleményemért. 26/N
1:Szerintem lapozgasd bõszen a biosz könyvedet és utána menj el nõgyógyászhoz; 2:Szakíts vele és inkább ne a pasizáson törd az eszed 15 évesen! Válaszd valamelyik opciót.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Csak 1 újabb trófea kell neki. Ez régi, jólbevált módszer, sajnos sokan bedõlnek neki..:(
Le ne feküdj vele! Véletlenül se! Zsarol, gyávának nevez? Mekkor egy köcsög, külldjed, hogy [email protected] az anyját, téged meg hagyjon békén!:)
Dobd mindenféleképp, egyértelmû, hogy csak a szexre megy! Nem szeret igazán!
Két lehetõséged van: vagy lefekszel vele és otthagy, vagy nem fekszel le vele és otthagy.
Figyi, akkor dobjon! Majd jön más aki értékel és türelmesen vár rád. Csak azért ne tedd meg soha, hogy ne dobjon ki! Ha ilyeneket mond, akkor mindegy, hogy megteszed, utána is dob majd. Az mivel lesz jobb? Lesz egy keserû élményed, hogy megtetted, mert õ belekényszerített, aztán mégis elhagyott. Akkor inkább lépjen le most, így még nem olyan fájdalmas, mintha akkor teszi, miután lefeküdtél vele. Ne hagyd, hogy megalázzon!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már egyrtelmû... :|
Én 18 éves leszek nemsokára, és még szûz vagyok. Volt egy pasim, aki megcsalt a barátnõmmel, mert 2 hónap után nem akartam vele lefeküdni. Inkább várok az igazira, mint, hogy megbánjam az elsõ alkalmat...
Õ téged nem szeret... csak egy luk kell neki, amit megtömhet. Dobd ki. Jönni fog egy sokkal jobb fiú, aki megérdemel :)
Dobd ! Neki csak a szex-re kellenél, egy kanos állat lehet.Ha lefekszetek utána megy máslányhoz hidd el.Fitalvagy nemkell ilyen hamar elvesziteni, ink legyél szûz 20évesen mint 15 évesen nem.:D
A kérdező hozzászólása: de 15 (!) éves vagyok csak, és nem akarom ilyen korán elveszíteni... :(
sõt kigondoltam mégjobbat, izgasd fel verd ki neki mielõtt elmenne csapj a golyóira vagy hármat nem túl nagyot és hagyd ott... tuti megbánja még h farka is nõttt XDDD

Mit tegyek a barátom le akar velem feküdni? Többi lent

egy pár hete járunk és ő már arra gondol h lefeküdjünk és nem is szoktunk annyira találkozni mert nem egy városba lakunk ..mit tegyek ??

Legjobb válasz: Nehogy olyan könnyen add magad!! Hisz még csak pár hete vagytok együtt... húzd el pár hónapig ,hogy kiderüljön,hogy tényleg szerelembõl van veled együtt vagy csak a szex miatt..mert ha szakít veled,csak arra kellettél neki,ha pedig kibír több hónapot ,akkor tényleg igazán szeret!

Nehogy olyan könnyen add magad!! Hisz még csak pár hete vagytok együtt... húzd el pár hónapig , hogy kiderüljön, hogy tényleg szerelembõl van veled együtt vagy csak a szex miatt..mert ha szakít veled, csak arra kellettél neki, ha pedig kibír több hónapot , akkor tényleg igazán szeret!
Hát nekem is húzta barátnõm, de nem csalódott és szerintem kialakult érzésekkel még sokkal jobb is csinálni:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!! :D
Egyértelmû, hogy nem szeret, csak szexet akar! Ha egy csöpp eszed és önbecsülésed van, akkor nem mész bele!!!
A kérdező hozzászólása: köszi 4-es én is ezen gondolkoztam..
Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

Mit tegyek ha a barátom le akar velem feküdni?

Irj választ kérlek.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? ha 18 fölött, akkor ha úgy érzed. hajrá! De ha fiatalka vagy... akkor ne a szívecskék száma legyen a döntõ...

Hány éves vagy? ha 18 fölött, akkor ha úgy érzed. hajrá! De ha fiatalka vagy... akkor ne a szívecskék száma legyen a döntõ...
WoW-ozzál :DDD
még 1 napja se ismered de már megkérdezi?:D:D hát ha cask egy kalandra vágysz akkor miért ne, ha komolyabb dologra, akkor jobb ha nem
♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ na, akkor dugunk este? (ez 250 )
Tegnap este ismerted meg, és õ rögtön a szex-témával jön, leplezetlenül megkérdezi, hogy akarod-e a dolgot. Nem tudom, ennyi idõ után hogy nevezheted a barátodnak, egyrészt, másrészt meg, a chates szívecskék száma nem hiszem, hogy hûen jellemzi az õ érzelmeinek hevességét. A kategória alapján úgy gondolom, még szûz vagy. Te döntésed, meg minden, én is 17 voltam, mikor elveszítettem. Mellesleg, nem volt egy kellemes élmény, mert részeg voltam és egy olyan pasival történt, akit csak egy icipicivel régebb óta ismertem, mint te a tied. És hát, mit ne mondjak, miután megtörtént a dolog, annyit se törõdött velem, mint egy elhervadt fûszállal. Szerintem, aki ilyen rövid ismertség után már rögtön ezen a témán agyal, az nem sok másra vágyik.... legalábbis tõled. De én nem ismerem a pasit, és ha csak tegnap ismerted meg, akkor te sem ismered õt igazán. Szerintem még ne bízz benne. Ha azt mondod, hogy nem feküdnél le vele (még), és megszakítja veled a kapcsolatot, akkor szerintem tudod, mi az ábra. 1 nap után azért még nemigen lehet a párod valaki...
Nem a barátod, csak meg akar fektetni, minél hamarabb. Ha belemégy akkor tudni fogja, hogy neked kétszáz szivecske elég, hogy letold a bugyid. ... S ez még nem is lenne baj, de mindenki más is tudni fogja. Gondolkodj.
Kezdjük ott, hogy nem barátod csak ismerõsöd de az is felületes.Elõbb ismerd meg jobban.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok..
Tegyük fel, hogy gyakorizol és valakinél ezt a kérdést látod.. Te tudnál segiteni neki ennyi onformácioval?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy még csak tegnap este ismertem meg.. És a cheten már 200 szivecskét irogatunk.. És feltette azt a kérdést hogy le akarok e vele feküdni.. Ere meg én nem válaszoltam.
milyen kérdés ez...hát te akarod ?:D
A megoldás egyszerû: feküdj le vele.
miért nem akarsz vele lefeküdni? írhattál volna még valamit
Ne feküdj le vele.
informácio*
Kérdezd meg mi ezzel a célja!
Ha egy olyan emberrel képes lennél lefeküdni, akivel csak chatelsz, akkor akár bármelyik idegennel is lefeküdhetnél. Mert ez épp olyan.

A barátnőm le akar velem feküdni. De én félek egy kicsit mert neki előttem már volt egy idősebb barátja aki jóval tapasztaltabb. Nem tudom, hogy mennyire érintené az rosszul, hogy én még szűz vagyok, és mi van ha béna vagyok az ágyban? Mit tegyek?

Mondjam el neki? vagy inkább próbáljak beleadni mindent?Csak attól félek hogyha nem mondom el neki hogy szűz vagyok és béna leszek akkor azt hiszi majd mindig ilyen lesz velem a szex.

Legjobb válasz: IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.

IGEN MOND EL NEKI! De most ezt komolyan mondom! Legalább érteni fogja h miért olyan fura....és majd kicsit így rá tud vezetni.
Nem értem ezt, miért nem lehet neki elmondani? Ki fog dobni ezért? Kétlem, ha szeret akkor nem. Megmondod neki, hogy "Drágám, én még szûz vagyok ám." Õ legyint, megdugod van két lehetõség. a., Jó lesz -> Nyakadba ugrik, lesmárol, kér még egy kört. b., Nem lesz jó -> Megnyugtat, hogy semmi baj nincs, majd belejössz és tanítgat. Olyan vészes ez?
Jól mondják, MOND EL! Neked is tök jó érzés lesz, fõleg ha leesik a kõ a szívedrõl (na most biztos elküld.. glup.... AAA EZ LEHETETLEN, ÉS MÉG MINDIG SZERET). Meg belegondolsz neki is, nem is arra gondolok hogy mert szûz vagy és vele veszíted el, hanem hogy megbízol benne annyira, hogy ezt elmondod. Legalábbis én is örülnék hogy o wow ezt nekem elmondta, király. ^^
hány éves a lány, hanyadik partnere vagy? ha már tényleg tapasztalt, biztos lebuksz, inkább mondd el. gumival tervezitek, mert az esetleg segíthet a kitartásban...
Ne menny el prostihoz, hidd el sokkal jobb élmény lesz a barátnõddel, és 100% hogy meg fogja érteni. De mindeképp tedd hozzá, hogy sajnálod h nem bíztál benne, hiba volt, de cikinek érezted. Ennyi :)
mondd el neki mindenképpen...nekem is volt szûz barátom tapasztalt után, de valami hihetetlenül jó volt vele a szex...
A kérdező hozzászólása: esküszöm hogy megfordult ez is a fejembe csak nem prostival mert elég sok lányt megkaphatnák de "rendes fiú vagyok"
el ne mond neki az igazságot, hogy hazudtál neki. mondom mit tegyél. gyorsan menjél el egy prostihoz és veszítsed el vele, utána már semmi probléma nem lesz a bnõddel.
A kérdező hozzászólása: hát meg próbálom elmondani neki remélem megérti
Egyetértek, mond meg, valld be hogy hazudtál, mert hogy nagyon zavarban érezted magad és cikinek az egész dolgot. (Nem az, de ezzel az indokkal nem fog haragudni :) Segíteni fog, hidd el, nem fogja elvárni hogy a csúcson legyél, pár alkalom és belejössz :P Saját tapasztalat, ugyan ebben a cipõben voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó tanácsokat. :D
akor nem marad más ha elkezditek és megszól mond azt h zavarban voltál mert szereted és enyi ez befutó szöveg hid el
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már szoba került csak akkor még úgy volt hogy nem lesz semmi az egészbõl és egy kicsit átköltöttem egy szexuális élményem úgy hogy el is vesztetem a szüzességem. :S jól elbasztam
mégis hány éves vagy? mennyi ideje vagytok együtt hogy ez még nem került szóba?(:és igen mond el neki
mond meg neki nyugottan nem gáz hogy szûz vagy nem kell görcsölni õ ugyis irányítani fog ha nem jól csinálod +lehet hogy mégjobban rádgerjed :)
összejött?

A barátom szakítani akart velem mert nem pipsziztem le szerintetek normális dolog volt ezt csinálnia?

Mint minden kapcsiba oké kell ez is de ha egy ideig nem tudja csinálni a pár mert mindig közbe jön valami akkor nem tehet semmit. És mikor már ott volt hogy na oké csak mi akkor meg nem volt kedvem. És ? erre kapta fel a vizet. Azt mondta hogy szeret de nem tudok neki hinni ,Nem tudom mit tegyek szakítsak vele mert kés?bb roszabb lesz vagy hagyam anyiban a dolgokat és csak azt csináljam amit ? mond ja és persze lehülyézett meg stb..és én meg akkor is vissza sírtam magam

Legjobb válasz: szerintem fiatalka vagy meg a lepipszizeshez...

pipszi :D
szerintem fiatalka vagy meg a lepipszizeshez...
" nem pipsziztem le" még egyszer magyarul, mit nem csináltál?
A barátod egy bunkó, önzõ dög.Minél elõbb dobod ki, annál jobb.Én a helyedben már akkor kidobtam volna.
pipsziztem?????
mi az a pipszi?
:S hány évesek vagytok?
mondjuk igazság szerint egy ilyen után én egy életre kiábrándulnék a barátomból :S az elõzõ
Nem normális. Dobd, biztos vagyok benne, hogy lesz jobb, mert van jobb!
ne õ szakítson veled. te hagyd ott õt, de elõtte közöld vele h mekkora egy bunkó.
valaki mondjamármeg hogy mi az a pipszi :D
lol
azta O.o egy ufó
20.21! Errõl csak annyit, hogy 21 éves nõ vagyok és én is kérdeztem, hogy mit jelent.
19.58 javítás: az elõbb egy kicsit félreértettem, de olyan is volt már, h neki nem volt kedve hozzá. megesik, õ is ember, inkább ne csinálja, minth erõltesse, de ne élvezze közben. tudod én nemcsak a szex miatt vagyok vele együtt, vagyok olyan mint akinek azért van folyton "valami" a szájában, hogy leplezze, mennyire ostoba, és egy értelmes mondatot nem tud megszerkeszteni...
mi a f*szom az a pipszi? :D xd
19.58: képzeld, mondtam már ilyet a barátomnak, nem is egyszer, de vhogy nem lett belõle dühöngõ bunkó h mit képzelek magamról. az ilyen abszolút hangulatfüggõ. nem szívesség, de nem is kötelesség szerintem.
14 vagyok, de én se tudom mit jelent.... Elsõre azthittem, hogy nem pisiltem le...
srácok látom ti sem mozogtok eleget lányok körében :D pipszi - pipázás becézése ez olyan mint a be vagyok baszcsizva a sok üccsitõl mert taliztam a barcsiaimmal és iszcsiztunk. Nah puszcsi! Feláll a hátamon a szõr....brrr
Én sem ismerem a kifejezést. Pedig elég sok ilyesmit ismerek ;) F/13
szerintem pipszi=pisi :D de már nagyon esz a kíváncsiság mi ez a szó :D de attól félek kiscsaj nem árulja el, mert ciki. bocs; cicki XD 21/L
van egy érzésem, hogy egy 13 éves lányka cumizási problémáiról van szó.
csak nem a sz*pásról beszélünk. Sose értettem. Ilyen fiatalon menjen az ember a barátaival focizni, babázni, moziba vagy csak simán rosszalkodni kicsit. De maximum pepszizni. Figyi a csapból is a szex folyik. Mire vársz szerencsétlentõl? Hagydd a retekbe, minek idegesíted szerencsétlent. Amikor úgy érzed, hogy szívesen "pipsziznél" vagy bármi mást csinálnál akkor pasizz. Addig meg olyat keress, akinek más is elég. Csak azért ne erõltesd magadra a "pipszizést", mert õ akarja, de ne is szivasdd szerencsétlent.
de tényleg, mi az a pipszi? :S valaki mondja már el nekünk szegény tudatlanoknak:D
gondolom a pipszi=szájjal való kielégítés. de ez csak tipp :P
Ez tök jó!!! Senki sem tudja mi az a pipszi, és mégis nyomják az ostoba tanácsokat! Kíváncsi lennék, ha egy hónap után a válaszadók többségének a pasija(mert lerí, hogy a válaszadók többsége nõ, legalábbis aki azt tanácsolta, hogy hagyd el) egy hónap kemény nélkülözés után azt mondaná, hogy bocs, de most nincs kedvem "pipszizni", akkor azonnal meg lennének sértõdve... Sztem pipszizd le a pasidat!!! Ha a barátoddal együtt akarsz maradni sokáig, akkor amikor csak tehetitek pipszizzetek!!! Remélem valami hülye társasjátékról van szó... ;)
Köszönöm annak aki felvilágosított, hogy mi is a kérdés. Már csak arra lennék kíváncsi ez a szó mióta létezik, és melyik korosztályban ismeretes?:D úgy látszik 21 évesen öreg lettem:)
Én 18 vok d eén s etom.....xD már itt az ovisok is a dugással kötik le magukat....
Az egy dolog h nõ vagy nem irta h hagyja el. de igazuk van. Kedves kérdezõ. Fontos a szex egy párkapcsolatban, de nem igy. ebbõl lejön egybõl, hogy a baratod csak a szexvégett van veled. oké, mig nem lehetett birta, de ilyenkor mar egybõl felmérged. én ilyen utan egybõl elhagynam, hiaba szeretem. utanna persze megprobalja visszakönyörögni magat meg kibeszéni, de ez akkor is csak a szex miatt van veled.
Most miért vagytok azon fennakadva, hogy becézi a sz..pást?Egyébként meg baromira mindegy, nõ vagy férfi tanácsolta-e, hogy hagyja el, én is azt tanácsoltam, mert a barátja egy bunkó [email protected] a szexre kell neki a kiscsaj.Amúgy igen, értetem, mirõl van szó, és mivel azért van ez az oldal, hogy tanácsot adjunk, hát megtettem.Vannak ugyanis, akik azért járnak ide, hogy tanácsot adjanak, és nem azért, hogy lealázzák azt, aki kérdez.Mielõtt jönnétek a biztos azért véded, mert TE is 13 éves csaj szöveggel, nem, nem vagyok 13, már régen nem.A becézgetéseket egyébként én sem bírom, de nem a stílusa miatt fogom leugatni, az nem rám tartozik.Szerintem.
Minnel tovabb huzod annal hamarabb fog dobni..ha csak arra kellesz neki megdugjon es kirakjon akkor rosszul valasztottal pasit!:) )
Ha nem érzed magad vagy a kapcsolatot elég érettnek erre, akkor NE TEDD MEG! Ha emiatt dob, akkor nem érdemel meg téged, keressen egy olyan lányt, aki mindenkivel lefekszik 1-2 nap mulva, aztán mehet a nemibeteg gondozóba...
hinni a templomba kell :) akkor h mondjuk jól nézek ki, és bepróbálkozok nálad, már egybõl arra gondolsz h le akarlak fektetni? Mostmár tudom h miért találok k nehezen bnõt...
Nézd, szerintem teljesen érthetõ a barátod viselkedése. Nem lehet a végtelenségig húzni az ilyesmit. A fiúknak is vannak igényeik, és sajnos vagy nem sajnos, de ebben a mai felgyorsult, rohanó világban nem fognak rád évekig várni. Ha azt látja a barátod, hogy te nem vagy hajlandó megadni neki azt, ami egy kapcsolat FONTOS és teljesen TERMÉSZETES része, akkor még jó, hogy elõbb-utóbb ráun erre az egészre és keres olyan lányt, aki hajlandó vele minden tekintetben teljes értékû partnerként együtt lenni. A szex is hozzá tartozik egy normális párkapcsolathoz. Nagyon fontos része annak, ezt el kell fogadni. A pasiknak meg aztán különösen fontos. Te miért nem akarsz vele még lefeküdni? Hány évesek vagytok? Volt már elõtte más férfi az életedben? Ha igen, akkor most miért nem akarsz együtt lenni ezzel a pasiddal? 21/L
Hát bizony, én is dobnálak. Azért szórakozni sem kell senkivel. És te vele nem akarsz, mással viszont már igen??? Erõs a gyanúm, hogy addig se fogsz neki kelleni, lendületben vagy akárhogy is nézed...
Gyökerek! Lalauki még 14 éves sincs!
feküdj le vele a kapcsolatban ezis nagyon fontos !
Szerintem jó ideje pedálozik már lovag úr, és a kislányka sem olyan kislányka már...
Azt gondolom, hogy nehogy az elõzõekre hallgass!!!!!! Ha te még nem érzed magad erre felkészültnek annak meg van az oka, és ehhez igenis türelem kell!! Ha emiatt kevesebbet találkozik veled, akkor szerintem egyértelmû a válasz! Valószínû, hogy a kérdezõ azért nem akar még lefeküdni vele, mert sem õ, sem a kapcsolat nincs még erre felkészülve! Látható, hogy még nincs meg sem a bizalom, sem a belsõséges intimitás ami ehhez szükséges! A mai fiatalok szálljanak le a földre nem kell mindenkivel megd*gatni magukat 1-2hét után. Úgy érzem, Te is így gondolkozol, nem kell lesüllyedni bizonyos szintekre...! Lehet, hogy nem is kellett volna kiírnod ezt a kérdést, hiszen szerintem magadtól is tudod, hogy mit kell tenned... Csak okosan:)
szerintem is esélyes h csak a szex miatt..
8. vagyok. Ha tényleg nem vagy még 14 akkor fõleg ne tedd meg, sem testileg, sem érzelmileg nem vagy érett rá!! Csak egy borzalmas elsõ alkalommal lennél gazdagabb! Én 13 voltam ( tudom, még gyerek ) én is akkori barátom nyomására tettem meg, és utánna 18 éves koromig viszolyogta a férfiaktól és még a szex gondolatától is! NE TEDD MEG! Ez a " lovag " meg dugja a farkát a konnektorba!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!