Találatok a következő kifejezésre: A barátom le akar (107 db)

A barátom le akar velem feküdni és én is akarom a dolgot de félek attól hogy csalódni fog bennem vagy hogy szar leszek az ágyban és ezért visszautasítottam megértett és azt mondta nem kényszerít bele semmibe. De én is akarom de félek mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.

Hát ha bíznál benne, akkor nem utasítottad volna vissza. Idõ kell még neked, az meg van bõven. KI fogja várni, ha enm akkor meg nem kell vele foglalkozni.
Ha szeretitek egymást, akkor ilyentõl nem kell félned. Ha rosszul sikerül is, majd belejöttök egyszer.
nekem pont így volt a bnömmel az elsõ 2 alkalom nagyon gáz volt. 2 éve vagyunk 1ütt és mai napig emlegetni szoktuk

A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek? (tobbi lent)

Van rajtam par anyajegy, es egy kis felesleg is.Nem vagyok kifeezetten kover, de sovany sem.Felek, hogyha ezeket eszreveszi a srac, nem lesz boldog.

Legjobb válasz: Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?

Nem fog csalódást okozni.Látott már meztelenül?
Szerintem 1.5 év után már felfedezte ha van rajtad egy kis felesleg is, és ha eddig nem zavarja, ezután sem fogja. Másrészt, a pasik nagy része nem szereti a csontkollekciókat, inkább azt szeretik, ha van egy nõn mit fogni. Anyajegye meg mindenkinek van, van akinek kevesebb, van akinek nagyon sok, épp ezért ez nem okozhat csalódást senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: Nem latott mesztelenul, strandon igen. 17 es fel, ez bizony fontos. Koszonom a megnyugtato valaszokat mindenkinek.
"A Baratom le akar velem fekudni, en is akarom. Mit tegyek?" A lábadat. széjjel.
A kérdező hozzászólása: Mondtam, hogy latott strandon. Mindenki valasaat koszonom!
látom nem tetszett a válaszom, hogy szerintem mennyire éretlen vagy ezért töröltetted, ebbõl is látszik mennyire gyerek vagy még kb 13-15 éves szinten vagy..
Szerintem ha ennyi ideje együtt vagytok akkor csak nem fog ezert elhagyni amúgy is lehet h neki az ilyen csajok jönnek be :)
figyelj... 1.5 év. Látott már strandon? Meg ha az ilyenek érdekelnék, szerinted még veled lenne? Ne rinyálj itt... Pláne úgy, hogy maholnap választópolgár vagy tizenhét ÉSFÉL éves... XDD és fél... ez mindig nagyon fontos ám nekik XDD
Irígykedem a barátodra!

A barátom le akar velem feküdni, mit tegyek?

még csak 1-2 hónapja ismerem, flörtölgettünk meg minden, egyszer eljött hozzám, hogy már egy ideje együtt vagyunk, és tegyük meg, vagy hogyha nem, mivel gyáva vagyok, szakít.. mit csináljak? L/15

Legjobb válasz: Van egy rossz hírem. Csak meg akar dugni, de nem szeret. Ha ahhoz köti, hogy lefekszetek-e, és fõleg, hogy gyávának nevez, onnantól kezdve hazudik.

Van egy rossz hírem. Csak meg akar dugni, de nem szeret. Ha ahhoz köti, hogy lefekszetek-e, és fõleg, hogy gyávának nevez, onnantól kezdve hazudik.
Hagyd a fenébe. Ez egy sunyi ember, aki csaj arra hajt, hogy lefektessen, utána dobna. Elõzd meg, dobd ki Te! És jegyezd meg az arcát, hogy tudj min nevetni a szomorú percekben. :)
gyerek vagy még 15, nem is ismered, ne feküdj le vele, õ csak a szexet akarj ez egyértelmû, legyél okos, olyannal feküdj majd le aki tényleg szeret, akivel legalább fél éve együtt vagy, és akkor ha már elég érett, és felkészült vagy (vagyis nem 15 éves vagy hanem min 17)
szakíts vele, csak le akar veled feküdni
Hagyd a pics.ába az ilyet... Keress mást , mert neki csak a sex-re kellesz.
Rúgd seggbe a barom állatját -.- Ez így zsarolás.
Ha nem így lenne, mármint nem mondott volna ilyet, csak finoman próbálkozik, akkor azt mondanám, feküdj le vele... De így inkább azt mondom, rúgd ki a pic$ába az ilyen nyomorékot...
kúrj
Hát lehet, hogy nem a legkellemesebben fog hangzani amit most írok, sajnálom is, hogy ilyen fiúba botlottál és biztosan rossz érzéseid keletkeztek azért mert ez a fiú ilyen, de én is azt mondom neked, hogy rúgd ki, ne foglalkozz vele, mert Õ csak le akar fektetni ennyi se több se kevesebb. Csak egy dologra pályázik annak meg semmi értelme. Ne engedd, hogy így zsaroljon. Nem érdemli meg, hogy lefeküdj vele, mert gondolkozzunk logikusan, ha Õ neked azt mondta, hogy már egy ideje együtt vagytok és tegyétek meg vagy hogyha nem akkor szít, akkor tiszta sor, hogy mit akar elérni. Kitudja, lehetséges, hogy sajnos teszem fel megtörténik köztetek a dolog és akkor is szakít veled azt monván nem vagy jó az ágyban meg, hogy nem szeret. Látod ezért is nem érdemes ilyen fiúkkal foglakozni. Ha 1-2 hónapja vagytok együtt és ilyet mond neked akkor aztán egy percet sem érdemel tõled, hogy foglalkozz vele. Rúgd ki az ilyen bunkó taplót. Én a helyedben ezt tenném, ha a pasim nekem ilyet mondana. Szerencsére még nem túl hosszú ideig voltatok együtt így annyira mélyen nem is érezhettek egymás iránt vagyis nem hinném, de remélhetõleg rövid idõn belül kivered Õt a fejedbõl és a szívedbõl, mert hidd el ilyen fiú nem érdemli meg, hogy ráadásul szeresd is. Mjad lesz másik fiú aki nem csak a testedre fog utazni, hanem téged is becsül, szeret és nem az izgatja, hogy huh tegyétek már meg mert ha nem szakít, hanem kivárja, hogy te is benne legyél. Jó igaz a pasik nem várnak sokáig egy csajra, de akkor is ez a fiú azt érdemli, hogy kirúgd. Két esélyes a dolog, de mindkettõnek lehet a vége ugyanaz: -NEM SZEXELSZ VELE: Szakít veled -SZEXELSZ VELE: vagy nem szakít veled, vagy szakít veled. 50-50% De szerintem ne kockáztass én azt mondom neked és jót akarok hidd el, nem akarom a lelked összetörni és nem akarom, hogy szomorú légy, de sajnos itt csak ez az egy az ésszerû megoldás. De persze a legfõbb döntés a tiéd, mi nem akarunk beleszólni, csak megkérdezted itt és mi a véleményünket írjuk le, de persze csak mert jót akarunk. Minden esetre amit írtam én is, gondolkozz el rajta. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szituba estél. Nagy lúzer a barátod az már tutkó. Bocsi a véleményemért. 26/N
1:Szerintem lapozgasd bõszen a biosz könyvedet és utána menj el nõgyógyászhoz; 2:Szakíts vele és inkább ne a pasizáson törd az eszed 15 évesen! Válaszd valamelyik opciót.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Csak 1 újabb trófea kell neki. Ez régi, jólbevált módszer, sajnos sokan bedõlnek neki..:(
Le ne feküdj vele! Véletlenül se! Zsarol, gyávának nevez? Mekkor egy köcsög, külldjed, hogy [email protected] az anyját, téged meg hagyjon békén!:)
Dobd mindenféleképp, egyértelmû, hogy csak a szexre megy! Nem szeret igazán!
Két lehetõséged van: vagy lefekszel vele és otthagy, vagy nem fekszel le vele és otthagy.
Figyi, akkor dobjon! Majd jön más aki értékel és türelmesen vár rád. Csak azért ne tedd meg soha, hogy ne dobjon ki! Ha ilyeneket mond, akkor mindegy, hogy megteszed, utána is dob majd. Az mivel lesz jobb? Lesz egy keserû élményed, hogy megtetted, mert õ belekényszerített, aztán mégis elhagyott. Akkor inkább lépjen le most, így még nem olyan fájdalmas, mintha akkor teszi, miután lefeküdtél vele. Ne hagyd, hogy megalázzon!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már egyrtelmû... :|
Én 18 éves leszek nemsokára, és még szûz vagyok. Volt egy pasim, aki megcsalt a barátnõmmel, mert 2 hónap után nem akartam vele lefeküdni. Inkább várok az igazira, mint, hogy megbánjam az elsõ alkalmat...
Õ téged nem szeret... csak egy luk kell neki, amit megtömhet. Dobd ki. Jönni fog egy sokkal jobb fiú, aki megérdemel :)
Dobd ! Neki csak a szex-re kellenél, egy kanos állat lehet.Ha lefekszetek utána megy máslányhoz hidd el.Fitalvagy nemkell ilyen hamar elvesziteni, ink legyél szûz 20évesen mint 15 évesen nem.:D
A kérdező hozzászólása: de 15 (!) éves vagyok csak, és nem akarom ilyen korán elveszíteni... :(
sõt kigondoltam mégjobbat, izgasd fel verd ki neki mielõtt elmenne csapj a golyóira vagy hármat nem túl nagyot és hagyd ott... tuti megbánja még h farka is nõttt XDDD

Ha a barátom le akar smárolni akkor mit kell tennem? és ne mondjátok hogy jön magától stb.

Legjobb válasz: De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??

De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??
jó, akkor neked jön magától. Lehet ezért bekerülsz a törikönyvekbe is.
Hagyd magad. Csók közben simogathatod. Akár a fenekét, vagy késöbb megfoghatod a farkát.
Ha visszaemlékszem az elsõ csókolózásomra, eszembe jut mindig ahogy a srác dugta a számba a nyelvét, én meg azt sem tudtam mit csináljak vele!:) Esetlen voltam, de felejthetetlen élmény volt! Ne parázz, jó lesz!;)
Hagyd, hogy megtörténjen. Elvileg reflexszerûen rá kell jönnöd majd, hogy hogy kell. Nem kell semmit sem tanulni... mondhatni jön magától :-D
Majd ráérzel.
Smárold vissza.
Jön magától ... -.-
*nem jön
Mennyi 2x2? és ne mondd, hogy 4. Ugye, milyen nehéz így válaszolni? :)

A barátom le akar beszélni róla, hogy főiskolára menjek. Szerintetek?

egész kicsi korom óta úgy vélem, hogy az a természetes ha megyek f?iskolára v egyetemre. a szüleim úgy neveltek, hogy tuti menni fogok... már elterveztem, hogys mi leszek ha nagy leszek - rendezvényszervez??, és megtaláltam a számomra megfelel? f?iskolát. most 10-es vagyok, tehát csak 2 év múlva esedékes, de a barátom már most próbál lebeszélni róla h elmenjek f?sulira. ? szakmát végzett, és még 3 év mire leteszi az érettsdégit, aztán ki szeretne menni Németországba megszedni magát pár évre aztán visszajönne. azt akarja hogy menjek vele. szerintettek? 17/L

Legjobb válasz: Menj fõiskolára. Elsõsorban magaddal törõdj, ne a barátoddal, fõleg 17 évesen. Lehet egy év múlva már nem is lesztek együtt, és sírhatsz.

Menj fõiskolára. Elsõsorban magaddal törõdj, ne a barátoddal, fõleg 17 évesen. Lehet egy év múlva már nem is lesztek együtt, és sírhatsz.
ÉS õ miért nem marad Mo-n? Miért te tegyél áldozatot, ráadásul nagyobbat? Õ 4 évvel késöbb is ki tudna menni összeszedni magát, te viszont elcsesznéd a karrieredet egy életre.
Ne hallgass a baràtodra, azt akarja, hogy ne legyél képzettebb nàla.Soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövõ és talàn a szüleidet is elszomoritanàd.Ne add fel senkiért az àlmodat!
Velem is volt hasonló dolog, bár kisebb kérdésben. Gyõri Széchenyi egyetem vagy BME volt a kérdés. Én a bme-re szerettem volna menni, mert jobb, de a barátom gyõri volt. Még a felvételi elõtt szakítottunk és nagyon örülök, hogy a bme-re jelentkeztem. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon ilyen kérdésekben! Ha esetleg kimész Németországba és nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretted volna, akkor biztosan benned lesz a "mi lett volna ha azt választom amit eredetileg akartam.." és nagyon bánni fogod egész életedben a döntésed.
Mindenképpen a fõiskola! Ne más befolyásolja az életed. Soha nem tudhatod hogy és mikor ér véget ez a kapcsolat. Mi lesz, ha mindent feladsz érte, utána pofára esel? Ne hallgass rá! Ez önzõ dolog tõle.
Egyértelmûen fõsuli, bár ami azt illeti Németországban is van felsõoktatás! Sõt ott még nyelvet is tanulhatsz. Például kimész és elvégzel német-irodalom-történelem szakos egyetemet azt itthon nyelvtanári diplomának is elismerik.
Ja, a saját karriereddel törõdj.
nehogy hallgass rá! ha a magad életére gondolsz akkor menyj továbbtanulni =) 13/F
Ha annyira jó a némettudásod, hogy kimenj, akkor ott is el tudod végezni a fõsulit. Egyébként én úgy gondolom, hogy a szerelem múlandó, ellenben a diplomád megmarad. Az álmod ne add fel egy másik ember álmáért, fõként mert ettõl még az övé nem hiúsul meg. 20F
Ha ennyire mások a céljaitok, gondoljátok meg még egyszer a családalapítást, távolságtól függetlenül is.
"választhatok hogy karrier vagy család" Hova akarsz családot 17 évesen? Vicces vagy :) Mindenképp menj fõsulira, nbóe hagyd magad lebeszélni! Egy pasi sosem 100%, fõleg nem 17 évesen. Mindig jó, ha van diplomád és el tudod magad tartani. A barátod irigy rád.
Nincs joga ezt megmondani neked, hogy mit tegyél, még a szüleidnek sincs, kövesd az álmaidat ha megérti akkor jó ha nem akkor ne legyen hosszú életû a kapcsolat.
Kegyetlenül hngzik, de hagyd ott!Én is hasonló cipõben járok sajnos:(
Szánalmas hogy a pasid ilyen dologról akar lebeszélni ne haragudj!És az is hogy elgondolkodsz ezen az egészen!Ha nem mész fõsulira elb*szod az életedet, és nagyon megfogod bánni!!Úgyhogy ha meg van rá az eszed, mindenféleképp menj továbbtanulni!
Fõleg úgy, hogy õ sajnál egy-két évet várni, amíg elvégzed a fõsulit...
És utána mi lesz? Életetek végéig tõle függsz majd?
Szerintem mi egy cipõben járunk... Én idén felvételizek, és azért változtatom meg a jelentkezési sorrendemet, mert szerelmes lettem.Tisztában vagyok vele, hogy nagy butaság, de nem érdekel.Tõlem nem a Barátom kéri, hogy tegyek úgy, ahogy Õ szeretné, Õ azt mondja, hogy azt szeretné, hogy teljesüljenek az álmaim. Ennek ellenére én azt az egyetemet választom, ahová Õ is jár. Kedves Kérdezõ! Kizárólag a Barátod kedvéért ne mondj le az álmaidról. :) (csak ha Te is úgy akarod :P:D) 18/L
Csak magadnak teszel jót azzal, ha egyetemre mész!!!az elõzõkhöz igazából már nem is lehet mást fûzni!!mindenkinek igaza van!
soha ne tégy le az álmaidról egy pasi miatt...mellesleg hogyha ahelyett, hogy támogatna a céljaid elérésében, inkább õ akarja megmondani, h mit csinál és azt akarja, hogy tõle fügj egész életedben, hát akkor nem is szeret téged, el kell, hogy keserítselek... 20/L
Én most 12.es vagyok, most érettségizem.A volt barátommal 6hónapja szakítottunk, akivel 11 hónapig voltam együtt.180Km volt közöttünk, azt hittük együtt leszünk örökké.És úgy volt hogy oda megyek egyetemre ahol õ lakik.El is volt döntve hogy összeköltözünk, kinéztem magamnak a szakot amire jártam volna...stb.És lásd rég nem vagyunk együtt.Nekem is mondta anyukám hogy úgysem leszünk együtt stb. de amikor szerelmes az ember nem így fogja fel.Én kívánom hogy legyetek együtt sokáig, de inkább válaszd a "biztos" pontot.Nem tudhatod mi lesz a sráccal, de az az egyetem/fõiskola ott lesz több év múlva is(jobb esetben).
nagyon fiatal vagy, hogy lemondj a tanulás lehetõségérõl, és ezt egy fiu miatt ne áldozd fel, mert késõbb biztosra veszem, hogy megbánod... ha szeretitek egymást kibirja õ is , te is
Ha ilyet mond neked nem szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: Azt akarja, hogy gimi után végezzek egy szakmát aztán kész. Én nem nagyon találtam olyan szakmát ami boldoggá tenne... a rendezvényszervezõhöz pedig fõsuli kell, tehát választhatok hogy karrier vagy család. Tudom, még fiatal vagyok, de úgy gondolom - gondoljuk -hogy mi örökké egyeütt leszünk. Nem akarja, hogy 4 évig ne lássuk egymást és énse :S
Fõsuli !Egyértelmû, nem szabad kihagyni !!!

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

Mit tegyek ha a barátomat le akarja beszélni az anyja a szexrõl? 4hónapja vagyunk együtt.

Azt mondja neki folyton hogy lassítsunk,hogy ne pettingeljünk annyit.Nem feküdtünk még le,múltkor beszéltük barátommal,hogy szeretnénk már mindketten,utána meg elõállt azzal,hogy lassítsunk a tempón.Tudom,hogy az anyja beszélt a fejável,mert mondta barátom,meg mikor együtt aludtunk õ ugyan úgy kívánt és ugyan úgy pettingeltünk. 17/L

Legjobb válasz: Gondolom az anyja csak aggódik nehogy nagy vehemenciátokban véletlenül teherbe ejtsen. Mondjuk jobb módszert is tudnék attól, hogy egy 18+ fiúnak ilyeneket mondjon az anyja, hogy lassítson, mikor ott fekszik mellette a meztelen barátnõje nedves puncival akkor az ész beszél persze... :) Ha tudjátok hogy kell védekezni akkor nem kellene ennyit aggodalmaskodni, nem lehet húzni az örökkévalóságig, most mivel lesz jobb, ha jövõ januárban csináljátok? Értessétek ezt meg az anyósjelölteddel, hogy tudjátok hogy kell védekezni (remélem tudjátok).

Gondolom az anyja csak aggódik nehogy nagy vehemenciátokban véletlenül teherbe ejtsen. Mondjuk jobb módszert is tudnék attól, hogy egy 18+ fiúnak ilyeneket mondjon az anyja, hogy lassítson, mikor ott fekszik mellette a meztelen barátnõje nedves puncival akkor az ész beszél persze... :) Ha tudjátok hogy kell védekezni akkor nem kellene ennyit aggodalmaskodni, nem lehet húzni az örökkévalóságig, most mivel lesz jobb, ha jövõ januárban csináljátok? Értessétek ezt meg az anyósjelölteddel, hogy tudjátok hogy kell védekezni (remélem tudjátok).
Nem kell neki tudni róla ha kivánjátok egymást akkor csináljátok meg ne gondolkozzatok
mivel az anyja tartja el, õ mondja meg, mi legyen. ne akarjatok nagy felnõttként élni, mert nem vagytok azok.
Felnõtt gyerekeim vannak. akkor akarjon nemi életet élni egy ember ha képes eltartani a következményt! Én ezt mondtam nekik és ehhez tartották magukat. Amúgy pedig csak pozitív tanáccsal éltem, mert jobb volt elkerülni pár bukfencet.

A barátommal le akarunk feküdni, de mikor elkezdjük folyton rájön a remegés, elkezd reszketni, mitől van ez? 18L

Legjobb válasz: Érdekes, ha odáig jutnák, akár milyen önbizalom hiányos vagyok, megtudnám tenni, ha szeretem. :)

Érdekes, ha odáig jutnák, akár milyen önbizalom hiányos vagyok, megtudnám tenni, ha szeretem. :)
Epilepsziás rohama van
Ha tényleg nem gyógyszer szedése vagy gyerekkori trauma miatt van ez, igyatok egy kis alkoholt, hogy feloldódjon, de csak mértékkel! Filmnézés közben igyatok egy kis bort..... :)
Lehet a megfelelés miatti izgalomtól és/vagy a nemi izgalomtól, ahogy az elõttem lévõk már írták. Nem kell foglalkozni vele, idõvel elmúlik a félelem miatti izgalom, ha a másik megmarad, az meg nem baj egyáltalán.
biztos nagyon izgult hogy valamit elfog rontani tök aranyos:D
vagy annyira felizgult velem is elõfordult már, és nem a félelemtõl remegtem
A kangörcstõl van.Nézz meg egy Rocco filmet, úgy remeg aktus közben a csávók keze, mint egy alkesznak.
Én akkor remegtem mikor még elkezdtem verni de idõvel elmult
Én is elsõ pár alkalommal remegtem, persze szûz voltam és izgultam nagyon.Aztán volt mikor már azért remegett a lábam mert nagyon felvoltam izgulva :D
Izgulás, korábbi rossz tapasztalatok, emlékek stb. Jobb esetben 'csak' alapból ilyen. Valamilyen gyógyszert nem szed? Egyes cuccok remegést okoznak.
Izgul...
parkinzon

A baratommal le akarunk fekudni milyen ovszert ajanlotok? Szuz vagyok

Legjobb válasz: Várjál csak... szûz vagy?? Akkor én gumióvszert ajánlok:D

Várjál csak... szûz vagy?? Akkor én gumióvszert ajánlok:D
A kérdező hozzászólása: :)
mi 3x megjártuk 2 különbözõ eléggé drága óvszerrel szóval nemtom a masculan elvileg erõs...
A kérdező hozzászólása: durex?
fehér lifestyles-t ajánlom, mert van benne spermaölõ anyag:)
Durex az pont jó.
A kérdező hozzászólása: es abbol melyik fajta?
Meneteset, ami dörzsárként tud mûködni és eltávolítja az útból a szûzhártya jó részét is! Úgy kérd a gyógyszertárban hogy balmenetes epoxi bevonatú deflorator szûzeknek. A gyógyszerész tudni fogja!
Jézusmária! 13 évesen? Nehogy lefeküdj vele! Várj még, kérlek!
21:04 vagyok. Ha tényleg az van odaírva, úgy láttam, hogy 15 éves, barátja meg +2. bocsi. AMúgy szerintem 13 évesen ne feküdj le vele.
13 évesen nehogy lefeküdj vele. Ehhez még nagyon fiatal és éretlen vagy. Meg nehogy már azért add oda magad neki, mert õ annyira akarja. Ha nem érti meg h te még nem állsz készen, akkor nem érdemel meg.
21:04 meg az is oda van irva, hogy 15 a baratja, aki 2 evvel idosebb nala => o 13 eves.
Az baj, hogy nem vagy 14, és így barátod törvényt sért.
13 évesen még ne ezen törd a fejed!
13 évesen egy kapcsolatban nincs helye a szexnek! Abból csak különféle bajok, sérülések lehetnek! Testi és lelki sérülések! Testi, mert 13 évesen a tested még nem áll készen a szexre!!! Mellesleg, a szexbõl gyermek születhet, foganhat, akit vagy megölsz vagy megszülsz. 13 évesen pedig fogamzásgátlót szedni nem szabad! Lelki, mert a szüzességet csak 1x lehet odaadni valakinek. És ha ez nem jól sül el, késõbb csak bánhatod a dolgot. A szüzesség érték, kincs. Azt jelenti, hogy még nem volt senki az életedben, akinek odaadtad volna a tested. Nagyon meg kell gondolni, kinek adod ezt a kincset, ki érdemes! Az érdemes rá, akiben 1000%-ban megbízol, akire rábíznád az életed. Szeretkezz majd akkor, amikor nem kell aggódni a védekezés meg a szülõk miatt, mert felnõtt ember vagy, és azzal teszed, akivel nembaj ha gyermek is foganna. Ez persze jópár év múlva lesz. De érdemes várni! Nem jó úgy szexelni, hogy sok minden miatt kell aggódni, és nem tudod teljesen elengedni magad, és csak a másikra bízni. Addig is persze legyen barátod, menj vele mindenfele és beszélgessetek mindenról... De a szexet tegyétek félre. Tudom, hogy nem könnyû, de meg kell tanulni várni! Ha szeret, és van esze, akkor ezt megérti. Ha nem, akkor ott kell hagyni!!!
Ja, úg olvastam hogy te 15, õ 2 évvel idõsebb nálad tehát 17. Ne feküdj le vele!!! Ráérsz még!!!
Ha nem érzed magad késznek erre (szerintem nem) akkor ne feküdj le vele! Mióta vagytok együtt?
15 van odaírva! nem 13
basssszál egyet ...majd megbánod
Jesszusom!Nem lesz valami komoly 14évesen elveszíteni a szüzességedet..
Teljesen hülye vagy!
Szerintem meg õ is szûz. 15 éves srácok általában csak dumálnak errõl.. Nehogy lefeküdj vele.. Meg fogod bánni. 20/f
Ne félj ettöl hogy elbénázod, mivel tudja hogy szûz vagy meg fogja érteni.Én is megértettem amikor valamit elrontott a bnõm az elsõnél :) . 15/F
21.26 azért egy kicsit te is túlzol csak akkor és azzal szexelni amikor nincs felnõtt veszély és gyereket akarsz tõle? te is tudod, hogy ebben a formában már butaság. igenis kell a tapasztalat, az élvezet, kell, hogy éljünk és igenis szép lesz visszaemlékezni majd azokra a lebukás veszélyes dolgokra, azokra a fiatalkori együttlétekre. azzal én sem értek egyet, hogy 13 évesen szexeljen, NEM! smemiképp sem, de túlozni sem kell...
Kicsit orrolok barátnõmre, mert 15 évesen odaadta egy tirpáknak. Okés, tiszta, hogy gány volt az önbecsülése éppen akkor, de jobban örültem volna, ha rám hárul ez a felelõsség jó két évvel késõbb. És akármennyire tudom, hogy már semmi, de semmi jelentõsége, egy darabka idióta akkor is duzzog bennem emiatt. Mindenesetre ne kapkodd el, barátnõmnek se lehet éppen fényes élmény, amikor eszébe jut... Több, mint két évig voltam kb a leszbi párja, és kb a hatodik évben kezdett láthatóan felszabadulni és ahogy kell, önzõzni. Nem mindegy, ugye?
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ne siettesd ezt a dolgot. 13 éves vagy! Még gyerek!!! Ne haragudj meg ránk ezért, nem okoskodunk, nem bántani akarunk, hanem segíteni. 13 évesen az ember még nem érett az ilyesmire, ahogy elõttem nagyon jól leírták - se testileg se lelkileg. És ezt a barátodnak meg kellene értenie. Ne azon aggódj, hogy el fogsz-e szúrni valamit, sokkal inkább azon, hogy hogyan szabadulj meg ettõl a pasitól. 15 évesen még õ is nagyon fiatal, és ne haragudj, de elég valószínû, hogy nem melletted képzeli el az életét, szüzességet pedig csak olyan embernek adunk, aki teljes szívébõl minket akar. Nyilván nem egy emberrel fogsz életed során lefeküdni, nem csak a leendõ férjeddel, de szerintem fontos, hogy azzal, akivel együtt vagy, együtt képzeljétek a jövõt, ha egy évig, egy évig, ha két évig, két évig, ha akár csak pár hónapig is, de EGYÜTT. Ne feküdj le vele! 19L (én 17 évesen vesztettem el)
Szerintem sokkal jobban tennéd ha nem feküdnél le vele 13 évesen ez nem lehet olyan komoly kapcsolat hogy szex legyen köztetek. Én 15 évesen veszítettem el de nagyon megbántam mert olyannal feküdtem le akit nem is szerettem igazán késõbb meg sokkal jobb lett volna egy olyan fiúval akibe szerelmes vagyok.
Hová siet mindenki? Én 8 éve voltam 13 éves, de ilyen meg se fordult a fejemben. Ennyit változott volna a fiatalság majdnem egy évtized alatt? Én azt javasolnám, hogy gondolkodj még ezen egy picit, nem kell kapkodni, ennek egy olyan élménynek kell lenni, amit sosem bánsz meg és felejtesz el. Én 21 évesen, vagyis nem régen vesztettem el a szüzességemet. Nem voltunk párommal együtt túl régen, de valószínûleg érettebb voltam, mint te. Én egyáltalán nem féltem, de ez is valszeg a koromnak tudható be. Sokan piszkáltak a szüzességemmel évekig és piszkálnak a mai napig, mert nem mondtam el senkinek még, hogy lefeküdtem a barátommal. Egyéni, mérlegelt döntés volt és nem bánom, nem is fogom, mert nagyon szeretem. Gondolkodj el ezen te is. Persze a jövõbe nem láthatsz, de nem árt ha az alternatívákat sorba veszed.
szerintem nem kellene f/17
Ha megteszed azt késõbb nagyon fogod bánni. Ennyi idõsen egyáltalán nem fogod élvezni. A barátodról meg had ne nyilatkozzam, hogy egyáltalán ilyen eszébe jutott. Ha kicsit is törõdne veled nem akarna ilyen fiatalon és mellesleg törvényt sértve lefektetni.
Szia! Én 15 vagyok és a barátom 21.. Én is ugyanettõl féltem egy kicsit, de mivel tudtam nagyon szeretjük egymást, tudtam, hogy még ha elbénáznám se lenne semmi, akkor max sokat gyakorolnánk, míg mindenkinek jó lenne.. :D Szerencsére tetszett neki a dolog, szóval nem is volt ilyen probléma..:) Azóta is nagyon jól megvagyunk... Lánynak amúgyis nehéz lenne elrontani, szerintem az sokkal rosszabb ha a pasi béna.. :D Bízd rá az irányítást és nem lesz baj... De ne 13 évesen... :D Én várnék a helyedben.. Jó én se vagyok sokkal idõsebb..De akkoris.. :D Pettingeljetek, vagy találjátok fel magatokat, de szerintem ezzel még várhatnál.. Persze a te döntésed..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!