Találatok a következő kifejezésre: A barátom le (930 db)

A barátaim le se [email protected]@k Mit tegyek?

Lényeg az hogy vannak barátaim de le se szarnak pl semmi "menyünk együtt haza"ilyesmi a lényeg ha nem foglalkoznak velem akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Mondjuk elgondolkodhatnál azon, hogy lehet nincsenek is barátaid.

Mondjuk elgondolkodhatnál azon, hogy lehet nincsenek is barátaid.
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtam de van kivel beszélnem meg minden csak hát amit kiirtam aza problem
Azt tanácsolom neked hogy keress akkor új barátokat. Ne foglalkozz velük. Ha õk leszarnak téged akkor szard le te is. Ne idegesítsd magad ezen. Ha egyedül jársz haza hallgass zenét vagy ha tömegközlekedéssel jársz akkor olvass. Az ilyen emberek nem barátok hogy le se szarnak.
Jobb lenne tán, ha leszarnának?
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtam de van kivel beszélnem meg minden csak hát amit kiirtam aza problem
Hát mondjuk a helyedben mondanám nekik, hogy "menjünk együtt haza". Ha nem óhajt az öledbe hullani a sült galamb, akkor nincs mit tenni, neked kell beszerezned.
Kérdezd te meg tõlük elsõként hogy megyünk együtt haza? Lehet hogy azt várják hogy te kérdezd meg õket.

A barátommal le fogunk feküdni de nem tudom mit csináljak akkor? Lécci irjátok le mit kéne csinálnom

lécci irjátok le a részleteketmit csináljak vagy mit mondjak

Legjobb válasz: fõzz spagettit és mondd: -szivem, fõztem spagettit!

fõzz spagettit és mondd: -szivem, fõztem spagettit!
Mond ezt.AIDSes vagyok.. Vagy:Wáá én vagyok a te úrnõd..térdelj le te nyomorc..meg leszel bûntetve:D
Nem fogsz lefeküdni vele! De ha mégis, akkor... Elõször fõzz neki egy fincsi gulyáslevest, fontos, hogy 2 dl Whiskeyt használj. Aztán nézzétek meg a Barátok Köztöt, utána meséljetek valamit a NepomukiSzentJános szoborról, aztán tépd le a ruháját, dobd be a disznók közé és ott aludhattok, úgy értem, hogy csatlakozhatsz.
Csinálj szilvásbuktát.
most hiába írnánk le... hidd el, ha ott leszel tudni fogod. 16L
Szerintem inkább dugj fel egy banánt azzal úgysem kell"semmit csinálni csak felnyomni azt meg már csak tudod h kell..na de 2 évesen lehet az sem, szóval sztem semmit ne csinálj kislány
A kérdező hozzászólása: kislány vagy te :P
végülis a 18 éves tényleg az :D Akkor te mi vagy? Pólyás?
Fiú-e vagy bazze?
Nem, õ mind2..fiú+lány és azért nem tudja mi tévõ legyen:D
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a vicces, hogy eddig egy normális választ sem kaptál XD
megy a zöld kecske az uccsónak :D
Majd ott jön, mit kell csinálni.Nem fogjuk leírni.xD
Valami ilyen fog, szokott történni: http://haborgo.freeblog.hu/archives/2011/08/27/Elso_szex/
pedig biztos mostanság mert nem árulod el, és ha fel lenné rá készülve nem itt kérdezgetnéd, ennyit errõl, de feküdj le majd rájössz hogy hülye voltál
Mondd neki, hogy: Szülni akarok, tégy anyává!
nagyon hülye kérdés. ha nem jön majd ösztönbõl, akkor nem neked való még a szeretkezés.
Kérdezõ elmúltál már 14?
Tedd szabadda az osszes testnyilasod!
azt tanácsolom ne feküdj le a barátoddal, ha semmit nem tudsz róla, korai, az interneten vadidegeneket kérdezel mit csinálj, kérsz forgatókönyvet? de most komolyan ez legalább olyan hülyeség mint megtervezni melyik nap hány órakor lesz az elsõ, érezni kell, jön minden magától, a tervezgetés meg a "forgatókönyv" követésével csak stresszelni fogsz, hogy elrontod, nem lesz jó, hány évekes vagytok?
You are an idiot! Haahhhahhhahhaaa
max15 lehet.de inkább 13
A kérdező hozzászólása: õ 15 éves :P
nyasgem...:D
te meg kb 2 éves...
Azt tudod, hogy honnan jön ki a gyerek?
gondolom te még kisebb, figyelj ennyi idõsen ne szexelj nem neked való várj úgy 17-18 éves korodig és tanuld meg a biológiát
hány éves vagy kérdezõ? :)
A kérdező hozzászólása: felvagyok rá készülve 10 éves korom óta elégitem ki a vágyaimat az pedig nem mostanság volt szoval készen állok rá csak nem tudom mit csináljak nem akarok leblokkolni :P
Elõször lazzítsátok el magatokat, majd jöhet a perverz elõjáték!! Utána a vad szenvedélyes szex!

Ha a barátom le akar smárolni akkor mit kell tennem? és ne mondjátok hogy jön magától stb.

Legjobb válasz: De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??

De hogy lehet a barátod, ha még nem csókolóztatok??
jó, akkor neked jön magától. Lehet ezért bekerülsz a törikönyvekbe is.
Hagyd magad. Csók közben simogathatod. Akár a fenekét, vagy késöbb megfoghatod a farkát.
Ha visszaemlékszem az elsõ csókolózásomra, eszembe jut mindig ahogy a srác dugta a számba a nyelvét, én meg azt sem tudtam mit csináljak vele!:) Esetlen voltam, de felejthetetlen élmény volt! Ne parázz, jó lesz!;)
Hagyd, hogy megtörténjen. Elvileg reflexszerûen rá kell jönnöd majd, hogy hogy kell. Nem kell semmit sem tanulni... mondhatni jön magától :-D
Majd ráérzel.
Smárold vissza.
Jön magától ... -.-
*nem jön
Mennyi 2x2? és ne mondd, hogy 4. Ugye, milyen nehéz így válaszolni? :)

A barátom le akar beszélni róla, hogy főiskolára menjek. Szerintetek?

egész kicsi korom óta úgy vélem, hogy az a természetes ha megyek f?iskolára v egyetemre. a szüleim úgy neveltek, hogy tuti menni fogok... már elterveztem, hogys mi leszek ha nagy leszek - rendezvényszervez??, és megtaláltam a számomra megfelel? f?iskolát. most 10-es vagyok, tehát csak 2 év múlva esedékes, de a barátom már most próbál lebeszélni róla h elmenjek f?sulira. ? szakmát végzett, és még 3 év mire leteszi az érettsdégit, aztán ki szeretne menni Németországba megszedni magát pár évre aztán visszajönne. azt akarja hogy menjek vele. szerintettek? 17/L

Legjobb válasz: Menj fõiskolára. Elsõsorban magaddal törõdj, ne a barátoddal, fõleg 17 évesen. Lehet egy év múlva már nem is lesztek együtt, és sírhatsz.

Menj fõiskolára. Elsõsorban magaddal törõdj, ne a barátoddal, fõleg 17 évesen. Lehet egy év múlva már nem is lesztek együtt, és sírhatsz.
ÉS õ miért nem marad Mo-n? Miért te tegyél áldozatot, ráadásul nagyobbat? Õ 4 évvel késöbb is ki tudna menni összeszedni magát, te viszont elcsesznéd a karrieredet egy életre.
Ne hallgass a baràtodra, azt akarja, hogy ne legyél képzettebb nàla.Soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövõ és talàn a szüleidet is elszomoritanàd.Ne add fel senkiért az àlmodat!
Velem is volt hasonló dolog, bár kisebb kérdésben. Gyõri Széchenyi egyetem vagy BME volt a kérdés. Én a bme-re szerettem volna menni, mert jobb, de a barátom gyõri volt. Még a felvételi elõtt szakítottunk és nagyon örülök, hogy a bme-re jelentkeztem. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon ilyen kérdésekben! Ha esetleg kimész Németországba és nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretted volna, akkor biztosan benned lesz a "mi lett volna ha azt választom amit eredetileg akartam.." és nagyon bánni fogod egész életedben a döntésed.
Mindenképpen a fõiskola! Ne más befolyásolja az életed. Soha nem tudhatod hogy és mikor ér véget ez a kapcsolat. Mi lesz, ha mindent feladsz érte, utána pofára esel? Ne hallgass rá! Ez önzõ dolog tõle.
Egyértelmûen fõsuli, bár ami azt illeti Németországban is van felsõoktatás! Sõt ott még nyelvet is tanulhatsz. Például kimész és elvégzel német-irodalom-történelem szakos egyetemet azt itthon nyelvtanári diplomának is elismerik.
Ja, a saját karriereddel törõdj.
nehogy hallgass rá! ha a magad életére gondolsz akkor menyj továbbtanulni =) 13/F
Ha annyira jó a némettudásod, hogy kimenj, akkor ott is el tudod végezni a fõsulit. Egyébként én úgy gondolom, hogy a szerelem múlandó, ellenben a diplomád megmarad. Az álmod ne add fel egy másik ember álmáért, fõként mert ettõl még az övé nem hiúsul meg. 20F
Ha ennyire mások a céljaitok, gondoljátok meg még egyszer a családalapítást, távolságtól függetlenül is.
"választhatok hogy karrier vagy család" Hova akarsz családot 17 évesen? Vicces vagy :) Mindenképp menj fõsulira, nbóe hagyd magad lebeszélni! Egy pasi sosem 100%, fõleg nem 17 évesen. Mindig jó, ha van diplomád és el tudod magad tartani. A barátod irigy rád.
Nincs joga ezt megmondani neked, hogy mit tegyél, még a szüleidnek sincs, kövesd az álmaidat ha megérti akkor jó ha nem akkor ne legyen hosszú életû a kapcsolat.
Kegyetlenül hngzik, de hagyd ott!Én is hasonló cipõben járok sajnos:(
Szánalmas hogy a pasid ilyen dologról akar lebeszélni ne haragudj!És az is hogy elgondolkodsz ezen az egészen!Ha nem mész fõsulira elb*szod az életedet, és nagyon megfogod bánni!!Úgyhogy ha meg van rá az eszed, mindenféleképp menj továbbtanulni!
Fõleg úgy, hogy õ sajnál egy-két évet várni, amíg elvégzed a fõsulit...
És utána mi lesz? Életetek végéig tõle függsz majd?
Szerintem mi egy cipõben járunk... Én idén felvételizek, és azért változtatom meg a jelentkezési sorrendemet, mert szerelmes lettem.Tisztában vagyok vele, hogy nagy butaság, de nem érdekel.Tõlem nem a Barátom kéri, hogy tegyek úgy, ahogy Õ szeretné, Õ azt mondja, hogy azt szeretné, hogy teljesüljenek az álmaim. Ennek ellenére én azt az egyetemet választom, ahová Õ is jár. Kedves Kérdezõ! Kizárólag a Barátod kedvéért ne mondj le az álmaidról. :) (csak ha Te is úgy akarod :P:D) 18/L
Csak magadnak teszel jót azzal, ha egyetemre mész!!!az elõzõkhöz igazából már nem is lehet mást fûzni!!mindenkinek igaza van!
soha ne tégy le az álmaidról egy pasi miatt...mellesleg hogyha ahelyett, hogy támogatna a céljaid elérésében, inkább õ akarja megmondani, h mit csinál és azt akarja, hogy tõle fügj egész életedben, hát akkor nem is szeret téged, el kell, hogy keserítselek... 20/L
Én most 12.es vagyok, most érettségizem.A volt barátommal 6hónapja szakítottunk, akivel 11 hónapig voltam együtt.180Km volt közöttünk, azt hittük együtt leszünk örökké.És úgy volt hogy oda megyek egyetemre ahol õ lakik.El is volt döntve hogy összeköltözünk, kinéztem magamnak a szakot amire jártam volna...stb.És lásd rég nem vagyunk együtt.Nekem is mondta anyukám hogy úgysem leszünk együtt stb. de amikor szerelmes az ember nem így fogja fel.Én kívánom hogy legyetek együtt sokáig, de inkább válaszd a "biztos" pontot.Nem tudhatod mi lesz a sráccal, de az az egyetem/fõiskola ott lesz több év múlva is(jobb esetben).
nagyon fiatal vagy, hogy lemondj a tanulás lehetõségérõl, és ezt egy fiu miatt ne áldozd fel, mert késõbb biztosra veszem, hogy megbánod... ha szeretitek egymást kibirja õ is , te is
Ha ilyet mond neked nem szeret igazán.
A kérdező hozzászólása: Azt akarja, hogy gimi után végezzek egy szakmát aztán kész. Én nem nagyon találtam olyan szakmát ami boldoggá tenne... a rendezvényszervezõhöz pedig fõsuli kell, tehát választhatok hogy karrier vagy család. Tudom, még fiatal vagyok, de úgy gondolom - gondoljuk -hogy mi örökké egyeütt leszünk. Nem akarja, hogy 4 évig ne lássuk egymást és énse :S
Fõsuli !Egyértelmû, nem szabad kihagyni !!!

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

Mit tegyek ha a barátomat le akarja beszélni az anyja a szexrõl? 4hónapja vagyunk együtt.

Azt mondja neki folyton hogy lassítsunk,hogy ne pettingeljünk annyit.Nem feküdtünk még le,múltkor beszéltük barátommal,hogy szeretnénk már mindketten,utána meg elõállt azzal,hogy lassítsunk a tempón.Tudom,hogy az anyja beszélt a fejável,mert mondta barátom,meg mikor együtt aludtunk õ ugyan úgy kívánt és ugyan úgy pettingeltünk. 17/L

Legjobb válasz: Gondolom az anyja csak aggódik nehogy nagy vehemenciátokban véletlenül teherbe ejtsen. Mondjuk jobb módszert is tudnék attól, hogy egy 18+ fiúnak ilyeneket mondjon az anyja, hogy lassítson, mikor ott fekszik mellette a meztelen barátnõje nedves puncival akkor az ész beszél persze... :) Ha tudjátok hogy kell védekezni akkor nem kellene ennyit aggodalmaskodni, nem lehet húzni az örökkévalóságig, most mivel lesz jobb, ha jövõ januárban csináljátok? Értessétek ezt meg az anyósjelölteddel, hogy tudjátok hogy kell védekezni (remélem tudjátok).

Gondolom az anyja csak aggódik nehogy nagy vehemenciátokban véletlenül teherbe ejtsen. Mondjuk jobb módszert is tudnék attól, hogy egy 18+ fiúnak ilyeneket mondjon az anyja, hogy lassítson, mikor ott fekszik mellette a meztelen barátnõje nedves puncival akkor az ész beszél persze... :) Ha tudjátok hogy kell védekezni akkor nem kellene ennyit aggodalmaskodni, nem lehet húzni az örökkévalóságig, most mivel lesz jobb, ha jövõ januárban csináljátok? Értessétek ezt meg az anyósjelölteddel, hogy tudjátok hogy kell védekezni (remélem tudjátok).
Nem kell neki tudni róla ha kivánjátok egymást akkor csináljátok meg ne gondolkozzatok
mivel az anyja tartja el, õ mondja meg, mi legyen. ne akarjatok nagy felnõttként élni, mert nem vagytok azok.
Felnõtt gyerekeim vannak. akkor akarjon nemi életet élni egy ember ha képes eltartani a következményt! Én ezt mondtam nekik és ehhez tartották magukat. Amúgy pedig csak pozitív tanáccsal éltem, mert jobb volt elkerülni pár bukfencet.
Már megint te? Az elõbb még 16 éves voltál.
nem gáz.
en is hasonlo helyzetben vagyok, de 16 eves, es 1 eve vagyok egyutt a baratommal...en is gondolkodtam rajta, de felek lehet vmi rossz mellekhatasa ilyen fiatalon elkezdve :// meg akk jo par evig szednem ugye, es nem tudom, lehet lesz maradando kovetkezmenye...tanacstalan vagyok
A kérdező hozzászólása: Felfújható Sárkány!!: nem tudom hogy te ki vagy és mirrõl beszélsz-.-" nem vagyok kiváncsi a kommentedre!!;) a többiektõl köszönöm :)
Csak mellrákot és meddõséget okoz, pf, ugyan az semmi! Szedjétek csak, egészségetekre ;)
Most ugrok le a 10 rõl....
Védekeztetek?Mert akkor nem lehetsz, viszont ha nem volt gumi, akkor simán.Amúgy meg ez hülyeség, hogyha kicsit rakja beléd, szûz maradsz, berakta, kész nem vagy szûz.
de aranyos kis nokedlik vagytok! :3 mire izgultatok be, Thomasra?
Hát dominó én meg a barátodat ejtettem teherbe :D
csak egy kicsit? de cuki :) ettõl is lehetsz terhes
Hát, ha csak kicsit dugta be, akkor csak kicsit lesz gyereked.
Kamuu!!!! Ne legyetek már ilyen kis naivak! ;)
Persze hogy kamu!:DD Ilyen sötét emberek csak nem élnek kis hazánkba..
Ez olyan mint a kicsit szartam be, Akkor mi is a gond?
kill yourself.
Csak egy kicsit tegye be, mi? :) meg kell tanulni hogy a faxnak nincs válla, tehát ha a feje már bent van, nem áll meg ott :)
Vicet félretéve szerintem minél elõbb szólj anyádnak ha nem akarod, hogy odalegyen a fiatalságos és gyereket nevelj.
Mi lesz a baba neve? Talán Dominika? :D
Valszeg MEGTERMÉKENYÍTETT. LOL Ennyi ésszel nem a sex-en kéne még az agyatoknak járni, hanem hogy milyen állatmintás csomagolópapírba kössétek a füzeteket, úgyis itt a suli mindjárt.
A kis gyorstüzelõ :) Nem baj, gyorsan fel kell majd nõnie, h nevelhessétek a közös gyereket! :)
Ha nem használtatok gumit akkor szerintem kezdhetsz gondolkodni a babaneveken.
Jézusom...
Elélvezett!! Hogyne lehetnél?! am hány éves vagy?
Talán kötött rá egy csomót és úgy ment egy kicsit be :-)Ezt megszívtad, ha jön a baba majd kirúgja és oda a szûzhártyád. :-) Máskor inkább nyeld le, abból nem lesz baj. A baba a fogad nem fogja kirúgni. :-)

Nemregiben tortent egy kis baleset velem, a baratommal le akartunk fekudni de mivel nem volt nala ovszer es mivel az ovulacios idoszakban voltam csak kezzel csinaltuk. A baratom ondoja a vaginamra folyt de ettol ugy-e meg nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Dehogynem lehetsz terhes! Ha egyszer is kinyitottad volna a biológia könyvet, tudnád, hogy a spermiumok igenis képesek mozogni, sõt sokszor versenyt is rendeznek, ki ér hamarabb "célba". A tehetõsebbeknek NIKE cipõjük is van, de népszerû az ADIDAS vagy a PUMA márka is.

Dehogynem lehetsz terhes! Ha egyszer is kinyitottad volna a biológia könyvet, tudnád, hogy a spermiumok igenis képesek mozogni, sõt sokszor versenyt is rendeznek, ki ér hamarabb "célba". A tehetõsebbeknek NIKE cipõjük is van, de népszerû az ADIDAS vagy a PUMA márka is.
Minden okozhatja! Akár egy front is!
A kérdező hozzászólása: es mitol keshet a menszesz mert eddig mindig napra pontosan jott meg de mar reggelre meg kellet volna jojon. a stressz meg az aggodalom okozhatja
2hét múlva tesztelsz és kiderül, hogy felkúsztak a kis smármárcskák.
A kérdező hozzászólása: akkor ahogy a sperma a levegovel erintkezik meghal?
Ez hülyeség.
A kérdező hozzászólása: azt olvastam hogy mig csepfolyos addig a spermak elnek
nem :)
a Spermium a levegõben megdöglik!!Biológia 7.osztály!!
attól h lehetnél terhes h a barátod az ujjával simogatja a vaginádat?????? :)
A kérdező hozzászólása: A stressz meg az izgalom okozhatja a menszesz keseset? Mi okozhat meg menszesz kesest?
Nem.
A kérdező hozzászólása: Sajnos mar nem emlekszem pontosan hogy mi is tortent meg de ha a baratom az ujjaval simogatta a vaginam akkor sem lehetek az?
Nem.
A nagyajkaidról egészen a petefészkedig kellene elvánszorogniuk. Általában egy pénisznyi elõnyük, és 45m/h indulási sebességük van, és így se sikerül mindig. sõt. Ráadásul ahhoz, hogy a petesejtbe egy hímivarsejt betörjön, kell a többi millió társának a szupportja. Amin stresszelsz kb lehetetlen. Nyisd ki a tizedikes bioszkönyvet, mielõtt ilyesmiken pánikolni kezdesz.

Öt hónapja járok a barátommal, le szeretné venni az óvszert, mi legyen? L21

Öt hónapja vagyunk együtt, és három hónapja szeretkezünk, eddig mindig óvszerrel csináltuk. Most már barátom le szeretné venni, de én aggódom, mert elõttem volt szexuális kapcsolata négy lánnyal, mindig féltem a betegségektõl. Félek,hülyének nézne, ha vizsgálatra küldeném. Hogy szoktátok ezt csinálni? Egyszerûen bíztok a másikban?

Legjobb válasz: amig nem bizol meg benne, addig ne engedd gumi nelkul. ha mondjuk egy eve egyutt vagytok mar es nem jar mas lanyokhoz, akkor szerintem kijelenthetjuk, hogy komolyan gondolja veled.

amig nem bizol meg benne, addig ne engedd gumi nelkul. ha mondjuk egy eve egyutt vagytok mar es nem jar mas lanyokhoz, akkor szerintem kijelenthetjuk, hogy komolyan gondolja veled.
Igen, bízni kell a másikban. Ha erõlteted, hogy menjen el vizsgálatra és õ nem akar(mert õszintén ki akarna?) akkor abból szakítás lesz.
Ha idegesít, kérd meg, hogy vizsgáltassa meg magát.Ilyen egyszerû.Persze szépen vezesd fel, hogyha tényleg ezt szeretné akkor tudnia kell, hogy te nagyon félsz az ilyen betegségektõl és csak akkor tudnád magad ellazítani teljesen ha elõtte megvizsgáltatná magát...vagy vmi ilyesmi.Te ismered majd megfogalmazod szépen:) De ne csinálj semmi olyat, amitõl félsz, a szex nem kényszer:)
menjen el vért adni, ennyi.. de nem szép dolog h ennyire nem bízol benne
Miért olyan nagy dolog a vizsgálat? Én simán megkérném. Mondjuk mázli, hogy nem volt elõttem senkivel, így meg talán nem szükséges.
Ez nem bizalomkérdése szerintem. Mivel Õ maga sem tudhatja feltétlenül, hogy van e valamilyen nemi betegsége. Ha szeret simán megteszi érted.
Én is pont így voltam, mint Te kérdezõ. Egyszerûen elmondtam a barátomnak kerekperec, hogy mitõl tartok. Megbeszéltük a dolgokat, el is ment kivizsgálásra. Nem a bizalom hiánya miatt kértem õt meg erre, megbízok benne, de sajnos ezek a nyavalyák nagyon alattomosak tudnak lenni, nem is muszáj, hogy tudjon róla, hogy esetleg beteg. 2OL
Én személy szerint csúnyán megsértõdnék. Egyenes út ahhoz, mintha azt mondanád: "igen, tudni akarom, hogy nem csaltál meg, nem vagy nemibeteg te [email protected]". 3 hónap a legtöbb betegségre már bõven a lappangási idõn túl van, hacsak nem aids-es, már lenne ilyen-olyan jele. Te tudod, de ne lepõdj meg ha vérig sérted ezzel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!