Találatok a következő kifejezésre: A barátom keres 4 (9 db)

Help me holnap lennénk 4 hónaposak a barátommal de 1 hónapja nem láttam és kb 5 km választ el minket. Ha én nem keresem ő nem keres. Max 3-4 nap után van értelme ennek a kapcsolatnak?

Legjobb válasz: ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el,mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet,minden hétvégén látjuk egymást,egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás,mit meg nem adnék én,hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy,szerintem ülj le,beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.

ne szerencsétlenkedjetek már : ) Minket 60 km választ el, mégis igyekszünk megoldani ezt az egészet, minden hétvégén látjuk egymást, egész nap beszélgetünk. Nehogy már az az 5km legyen a kifogás, mit meg nem adnék én, hogy csak annyi legyen közöttünk.. Amúgy, szerintem ülj le, beszéld meg vele. Értelmes emberek vagytok, szerintem a kommunikáció a párkapcsolat alapja : ) sok sikert.
Bocs, hogy ezt mondom, de itt már nincs kapcsolat, amirõl beszélni lehetne... 23L
Áh 1hónapja nem láttad és nem keres...felejtsd el!
5km? neviccelj már nekem egy 80km-es távkapcsom volt 5 hónapig tartott nehogymár ne tudnátok talizni gyalog elmennél ló&asz aza 5km
nem érdekled a pasit, keress egy jobbat
Azigen... Azt az 5 km-t naponta legyaloglom. De tényleg. Ez még kifogásnak is gyenge. Ha nem keresed (magamból kiindulva) arra gondolhat, hogy nem érdekel téged. Nem adtál rá okot, hogy így érezzen? (Flegma viselkedés, stb.)
korotok ?
nemhogy a kapcsolatnak, de még a kérdésnek sincs értelme...
Szerintem egyáltalán nem érdekled a barátodat. 5km-t még biciklivel is meg tudna tenni ha látni akarna.
az az 5 km tényleg semmi.. nyugodt tempoval biciklivel 10 perc alatt meg van szoval ez nem lehet kifogás

A barátom nem keres 4 napja és fel sem veszi a telefon. Vége? Vagy van még remény?

már egyszer volt ien de utánna minden OK volt, itt is aludt.. de most megint ez van:( am pont egy hete volt ien...

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle. Az enyém is ilyen volt, aztán egyszer teljesen eltûnt. Folyamatosan csalt. A barátod nem mondhatja azt, hogy nem ér rá, szóval kérdezz rá, de nem tudom, hát én nem sok jóban reménykednék. Veszekedtetek mostanában?

Kérdezd meg tõle. Az enyém is ilyen volt, aztán egyszer teljesen eltûnt. Folyamatosan csalt. A barátod nem mondhatja azt, hogy nem ér rá, szóval kérdezz rá, de nem tudom, hát én nem sok jóban reménykednék. Veszekedtetek mostanában?
Nem lehet hogy történt vele valami és azért nem tudja felvenni a telefont? Remélem nem, viszon akkor a másik lehetõség az hogy vége. :( De persze az is lehet, hogy van rá egy észszerû magyarázata, úgyhogy ne gondolj semmi rosszra amíg nem beszéltél vele.
A múltkor nem írtad, mit mondott mikor így eltünt.Lehet, hogy be akarja befejezni a kapcsolatot, bár ez elég gyáva megoldás lenne így.Beszélj vele, mert ha esetleg valóban nem akar már veled lenni, akkor inkább legyen most vége, minthogy hetente eljátssza ezt veled, ha esetleg errõl van szó.
Hát.. velem is volt olyan, hogy négy napig le volt némítva a telóm, és nem is telefonáltam rajta, szóval észre sem vettem, és így nem tudott a férjem hívni, és már én kezdtem duzzogni, hogy mi van vele... persze ez csak elmélet. Nem tudom mennyi idõsek vagytok, de nagyobb az esélye, h a barátodnak vaj van a füle mögött , de persze nem biztos. Szerintem hívd fel, végül is második alkalom, legyen benne annyi gerinc, hogy szakít/bevallja h félrekúrt/értelmes elfogadható hihetõ magyarázatot ad..
A multkor volt vmi oka? esetleg beszéltél vele errõl?.. hát nem tudom de én nem lennék nyugodt ha ilyen történne velem.. nem irtál sok mindent hogy mennyi ideje vagytok együtt meg iesmi.. de ezek alapján én azt tudom mondani h nem szeret téged igazán a btod, és nem akar veled lenni.. bár lehet nincs igazam, csak keveset irtál és igy ezt gondolom
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi... azt mondta h le volt némítva a telefonja, azért nem vette észre h hívtam. és kérdeztem h nem gondolta h keresni fogom, meg h õ miért is nem keresett, de az volt a kifogás h dolga volt.
több napig nem veszi észre ha vki keresi??furcs...Nem volt ideje h felhívjon téged 2 percnyire legalább?ey is fura...ha nekem fontos vki nem így viselkedek bocs...
olyan mintha ki akarna szállni az életedbõl...msn vagy hasonlók?
Én akor csináltam ezt mikor a barátom túlzottan rámszállt, és ha nem voltunk együtt folyamatosan hivogatott meg SMSezett... Leraktam a telefont némítva valahova, aztán el is felejtettem, csak örültem a csendnek... Valami biztos nem stimmel, de lehet hogy más baja van, amit nem tud megosztani veled (sok pasi nem tudja kinyögni ha komoly baj van a leki világában). Mindenesetre ha remény még van, az csak azért mert a remény hal meg utoljára. V.

Nem keres a barátom. Mit tegyek? 3-4 hónapja vagyunk együtt.

3-4 hónapja vagyok a barátommal együtt, eddig minden remek volt, pár apró veszekedésen kívül nem volt semmi rossz. Kb 1 hete viszont nem keres engem. Én felhívtam 3 napja,úgy tűnt minden rendben,de akkor se beszéltünk sokat.Azóta viszont nem hívott. Mi baja lehet? Nem ilyennek ismertem meg. L/19

Legjobb válasz: Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)

Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve. hiányzik, szeretem és azt hittem (eddig úgy tûnt) õ is szeret engem.
Szerintem kérd meg, hogy találkozzatok. Ha nem akar vagy mindig más program ja van akkor 'lepattintott', de ha találkoztok akkor meg tudod kérdezni vagy látod rajta.
A kérdező hozzászólása: minden nap beszéltünk egy órát. és hetente 2-3-szor találkoztunk.
ebben a 3-4 hónapban milyen idõközönként találkoztatok/beszéltetek?
Szerintem is lepattintott :/
Nincs mit... és szurkolok, hogy legyen valami tuti pasid hamar :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál :) Jól esett
A kérdező hozzászólása: de csak így hirtelen? boldog párkapcsolatban éltünk (legalábbis azt hittem... minden jel erre utalt eddig.) sírok miatta.
le vagy pattintva sajnos... vagy talált mást... tényleg sajnálom...
3-4 hónap nem párkapcsolat. Sõt, még 1 év sem az. Csak utána. Ergo nem is ismerhetted meg. Logikus amúgy.


Hova menjek várásolni a barátommal, ha neki (22F) keresünk farmert kb 4-6 ezerért, fölsőket 1-2 ezerért? (BP)

Legjobb válasz: Jeans Club - minden nagyon bevásárlóközpontban van, államdóan találsz tök jó olcsó cuccokat. (pl. Duna Plaza, Lurdy ház, Pólus Center, Westend)

Jeans Club - minden nagyon bevásárlóközpontban van, államdóan találsz tök jó olcsó cuccokat. (pl. Duna Plaza, Lurdy ház, Pólus Center, Westend)
A kérdező hozzászólása: jaa köszi köszi! csak beírtam keresõbe és olyat hogy outlet nem talált. Dehát alapból olcsó a terranova (és jó) :) kösz
Blahától elindulsz az Astoria felé, a Corvin áruházzal szemközti oldalon. Elmész a Burger King mellett, tovább mész, elmész a Jeans Club elõtt is, utána pedig ott is van a Rákóczi út- Nyár utca sarkán :)
A kérdező hozzászólása: hol van ez a terranova outlet?
Van egy nagy Jeans Club a Blahánál, a Burger King után a Rákóczi úton. Illetve az mellett van egy Terranoiva Outlet, na ott tuti kaptok 1-2 ezerért pólókat, pulcsikat a srácnak. Iszonyat jó pasifarmereket néztem a múltkor, 3990 Ft- ért, de mivel nem volt ott a barátom nem mertem megvenni, mert ha nem tetszik, akkor nem veszik vissza csak méretet cserélnek, ha még van. Ott nézzetek szét.
A kérdező hozzászólása: aki írta h 600ér meg 1000ér vett pólót, hol? F/N?
elsõ vagyok: igen, ott tényleg invázió van, és nincs annyi jó cucc, bár ott is vettem már baromi jó farmerszoknyát 1990 forintért.
Szia! Mi pont tegnap vettünk nekem rövidujjú pólókat 599-ért, hosszút 999-ért, öcsémnek hosszú ujjút 1599 és 1999-ért. Jók nagyon csak nem túl vastagok. Gatyát nem néztünk.
jeans club-ban azért farmert 4ért nemnagyon fogtok találni. és még a 6ezer is kérdéses, max ilyen ortopéd lesz. felsõ 1-2ért is necces, én inkább 3-4-et mondanék.
A kérdező hozzászólása: (a Dunaplázában nincs jeans club, csak invázió)
Bár a Duna Plazában elbizonytalanodtam, helyette Campona, Árkád és Eurocenter, ott tuti van üzletük.
A kérdező hozzászólása: tényleg jó ötlet, köszönöm!
Sárkány Center XVIII. Gyömrõi út. 36, 95, 98, 200, 217, 282E, 284E buszokkal megközelíthetõ.

Miért keres szinte mindennap a volt barátom, ha 4 hónapja szakítottunk?

közös megegyezés volt. mármint én hoztam fel, hogy szakítsunk, de ? helyeselt, ? is akart már.

Legjobb válasz: Mert szeret. Én most kaptam tõle sms-t néhány órája. 2 éve vége van, én hoztam fel. Szerintem õ az én nagy Õ-m....

Mert szeret. Én most kaptam tõle sms-t néhány órája. 2 éve vége van, én hoztam fel. Szerintem õ az én nagy Õ-m....
rájött h nem is akart szakítani és most jön a visszakönyörgi magát rész..
vagy csak nem talált még mást, szükségletei meg vannak. :) rossz ómen.

Az idei Balaton Sound idejére keresünk 4 éjszakára szállást a barátaimmal (csütörtöki érkezés-hétfői eltávozás, hárman lennénk, kérlek írjatok ötleteket?

Olcsón szeretnénk találni, fesztiválközeli helyszínen(max 20p séta)kulturált szállást 4 éjszakára.

Legjobb válasz: Vannak kiadó szobák és házak a városban,meg panziók is.Ilyenkor általában már a jó helyen lévõ szállások le vannak foglalva,még az is lehet, hogy Zamárdiban már nem lesz szabad szálláshely.

Vannak kiadó szobák és házak a városban, meg panziók is.Ilyenkor általában már a jó helyen lévõ szállások le vannak foglalva, még az is lehet, hogy Zamárdiban már nem lesz szabad szálláshely.
Én a helyetekben a fesztiválon sátraznék a kempingben.

Júniusban van a barátom születésnapja, és olyan hotelt keresek, ahol 2 éjszakát el tudnánk tölteni, szép helyen van, nem annyira drága, de mégis szép a hotel, 3 vagy 4 csillagos?

Tudom, még messze van, de minél el?bb le akarom foglalni, mert ugye a nyár miatt tele vannak a hotelek. Magyarországon belül bárhol. : )

Legjobb válasz: Olyan hoteleket írjatok, ahol voltatok már, és ha emlékeztek még az árakra, azt is. Köszönöm. :)

A kérdező hozzászólása: Olyan hoteleket írjatok, ahol voltatok már, és ha emlékeztek még az árakra, azt is. Köszönöm. :)
Az árak sokmindentõl függnek, és változnak! Colosseum Hotel Mórahalom Zsóry Balneo Hotel Mezõkövesd Gunaras Resort Spa Dombóvár De egyszerûbb a lealkudtuk.hu-n bogarászni, feleannyiért is kaphatsz ajánlatokat.
Kuponvilágot tudom ajánlani :)
Budapest is lehet?Mert itt nagyon sok panzió van ami egy 3 csillagos hotelnek felel meg és árban roppant kedvezõ.napi 5000 forintól vannak Budakeszin ami egybe van olvadva Budapestel tehát 15 perc alatt bent vagy Széll Kálmán téren ami a fõváros egyik központja.A táj gyönyörû és egész évben vannak szabad helyek a panziókban.Nem szükséges elõre foglalni helyet.

Oké, lehet hogy nem a legjobb kategória de ide a leginkább illõ. Szóval egy videót keresek ami 4 barátnõrõl szól akik egymáshoz szólnak õszintén. Tudnátok segíteni?

Egy barátnõm látott youtube-on egy videót ahol négy barátnõ leült és mindenki elmondta mindenkinek, hogy szerinte min kéne változtatnia, vagy mikor bántotta mge stb, pontosan én sem tudom, és az a baj hogy a címét nem tudjuk és elõzményekben , nem, nem tudjuk megnézni mert csak egy sima YT-t nyit meg, szal ha valaki látta ezt a vidit és tudna nekünk segíteni (mi 5-en vagyunk és jó lenne megcsinálni), megköszönném ha küldene egy linket.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/results?search_query=medi%C3%A1ci%C3%.. ezek közt lesz...Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!