Találatok a következő kifejezésre: A barátom keres (186 db)

Szerintetek eleget tegyek a barátom kérésének, akivel 1 éve vagyunk együtt és belemenjek az anális szexbe? Nagyon szeretné és ígéri, hogy vigyáz rám, de én a gondolatától is irtózom!

Legjobb válasz: Ha irtózol tõle, akkor semmiképp. Ne tegyél olyat, amit nem akarsz. Én annak idején bele mentem a barátom kedvéért, nekem nem volt jó, neki igen, hát nagy ritkán csináltuk. Azóta se, senkivel. Mondjuk, én azért mentem bele ennyire bátran, mert nem viszolyogtam tõle, csupán nem szerettem volna. De még egyszer mondom, ha irtózol, ne tedd! A szex jórészt agyban dõl el, szerintem ha így állsz hozzá, nem élveznéd, és ha Te nem élveznéd, akkor a barátod sem (legalábbis abból ítélve, hogy ígérte vigyáz rád, arra következtetek, hogy szeret, és fontos vagy neki, márpedig, ha így van, akkor nem hiszem, h élvezne valamit, amit Te nem).

Ha irtózol tõle, akkor semmiképp. Ne tegyél olyat, amit nem akarsz. Én annak idején bele mentem a barátom kedvéért, nekem nem volt jó, neki igen, hát nagy ritkán csináltuk. Azóta se, senkivel. Mondjuk, én azért mentem bele ennyire bátran, mert nem viszolyogtam tõle, csupán nem szerettem volna. De még egyszer mondom, ha irtózol, ne tedd! A szex jórészt agyban dõl el, szerintem ha így állsz hozzá, nem élveznéd, és ha Te nem élveznéd, akkor a barátod sem (legalábbis abból ítélve, hogy ígérte vigyáz rád, arra következtetek, hogy szeret, és fontos vagy neki, márpedig, ha így van, akkor nem hiszem, h élvezne valamit, amit Te nem).
ha már a gondolatától is irtózól akkor NAGYON NEM KÉNE de most komolyan...biztos nem lesz így jó
én is igy vagyok..de szerencsére a párom soha sem akarta...ha nem akarod akkor nemkell..amúgy nem si egy higiénikus dolog...én nem látom benne sem a szépet sem a jót..de ez az én véleményem:) ha szeret ne azért szeresen mert kiélheti rajtad az anális vágyát amit te nem szeretnél:)
Ez aberráció, abnormális nem természetes.Nem tudom miért terjed ilyen betegesen. Az amit sokan csinálnak az attól még nem lesz igaz és jó sem.
Ha megérdemelné ezt az önfeláldozást, akkor sem fogadná el, ha te erõsködnél.
Ennyire azért nem szabad önfeláldozó lenni. Ha ezen múlik a kapcsolatotok, akkor az régen rossz. A kezdõknél még jobban oda kell figyelni a részletekre, mint a tapasztaltabbaknál. Meg kell értenie, ha NEM-et mondasz, mert ezt elõtte mindenképp meg kell beszélnetek. Semmi nem kötelezõ! Ha Te is akarod, akkor simábban fog menni, de ha csak szánalomból teszed, akkor szenvedni fogsz. Dr. Tücsök.
Mond el neki a véleményed rola, és ha nem akarod, akkor ne eröltesse.
Az anális szex nagyon jó tud lenni és a közben átélt orgazmus sokkal intenzívebb. Mi imádjuk a párommal. Ha a párod finom lesz és érti a dolgát, akkor nyugodtan kipróbálhatod. ha nem tetszik, akkor többet nem csináljátok. De szerintem meg fog hozzá jönni a kedved:-D.Nem veszíthetsz semmit és a párodat is boldoggá teszed.
Persze. Csináld. Tetszeni fog neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat! Elgondolkodtató egytõl-egyig.
Ha úgy hozza fel, hogy próbáljuk ki, hátha tetszene, rendben. De ne úgy kezdje, hogy vállalj áldozatot a kedvéért.
Sztem jó nagy barom vagy, ha csak azért belemész, mert õ akarja, miközben irtózol tõle. Milyen pasi az, aki úgy akar szexelni, amitõl irtózik a barátnõje?? Szántalmas, biztos nagyon fontos lehet neki a véleményed, meg az akaratod.
Szerintem egyszer mindenképpen érdemes kipróbálnotok. Persze elõtte tanácsos alaposan felkészülnöd, menj el vécére, sõt a legjobb, ha beöntést is végrehajtasz magadon. Aztán behatolás elõtt elõjáték, sok sikosító. Én valami olyan pózt javaslok, ahol te fekszel, és õ irányít. Egy kicsit biztosan fájni fog, vagy furcsa lesz, de a leírás alapján nagyon hálás lesz majd érte. Ha már elviselhetetlen, akkor természetesen szólj neki, és álljatok le. Egyes nõknél csak fokozatosan megy a dolog, nem sikerül elsõre, ilyenkor megegyezhettek, hogy egy késõbbi alkalommal tértek majd vissza rá, és akkor már esetleg menni fog mélyebbre is. Sok sikert! ;)
Üdv. Én sokat beszélgettem elõtte a párommal róla. Õ sem nagyon merte, mert volt vele kapcsolatba rossz tapasztalata. Aztán egyszer mondta, hogy próbáljuk meg. Jó volt neki, mert vigyáztam rá és odafigyeltem. Mondtam neki, ha fáj, nem folytatjuk. Azóta már nem kell kérnem, általában ha van hozzá kedve, õ mondja, hogy csináljuk. Õ is eltud úgy élvezni.
Hát ha már a gondolatától is írtózol, akkor garantáltan fájni fog, tökre utálni fogod, és rosszabbik esetben tökre megharagszol a pasidra. Mármint olyan érzésed lesz kb, mintha bántott volna... :S Sztem ha nem akarod, ne csináld!
Azért mert te prûd vagy, nekik még lehet jó. régen is csinálták az emberek csak nem beszéltek róla ennyit. És nagyon nagy élvezetet tud nyújtani.23/L
Gyerekek azért minden lukat nem kéne. Aztán jön a csodálkozás ha az utód is a másik lukat szereti. Milyen gyereke születik annak a párnak akik abnormális módon szeretkeznek? Volt idõ amikor a hegyen nem volt nõ és az "okosabbja" fúrt egy lukat a fába majd add ki neki aztán egyszer történt hogy befészkeltek a lukba a darazsak! Aztán volt az élvezet! Szóval nem kéne minden lukat befészkeli mint a fullánkos egyedek!
figyelj, 11 év nem kis idõ, beöntés, gumi síkosító és nagyonovatosan kezdhetitek, de ha fáj hagyátok abba, és nem kell bumm bele a lecsóba, szépen lassan elõszörcsak kicsiket és elégha elsõre a kupak bemegy :) aztánmajd mégmég és 1-2héten belül élvezniis fogod akár :) csak vigyázzatok!!!!!!
Ezzel mi is így vagyunk, de én nem merem... Majd ird meg a tapasztalatot, légyszi!
ÁÁÁ, ha írtózol tõle, akkor ne csináld. Fájni fog ígyis-úgyis, hát még ha írtózol is tõle!
Ez új. Azért vagyok prûd mert a helyes utat tartom járhatónak és nem a szembejövõ sávot? Hmm. Mert "régen is csinálták az emberek csak nem beszéltek róla ennyit" - Érdekes érv! Régen máglyán égették az embereket és karóba húzták kis vétségért, DE ma már nem csinálják! Mikor majd a gyereked eléri azt a kort amikor felteszi a "nehéz" kérdéseket a nemiségrõl, születésrõl, hogy készül a gyerek stb. Szerinted mit fog elõbb ha gusztustalannak is de elfogathatónak tartani? Azt hogy az apja normálisan szeretkezik az anyjával vagy azt hogy seggbe lovagolja? És jusson eszedbe amit mondtál vagy írtál ha a gyereked szemébe nézel! 32/F

Szerintetek tegyek eleget a barátom kérésének?

Nyári munkát vállaltam egy áruházban, de a barátom nem örül neki, hogy ezt csinálom és már 1 hete nyaggat, hogy haggyam ott. Már felajánlotta azt is, hogy a dupláját kifizeti annak, amit keresni fogok...de én úgy érzem, hogy én a saját munkámmal akarom megkeresni azt a pénzt. Õ szerencsés helyzetben van, annyi pénzük van, hogy valószín?leg soha nem kellesz dolgoznia, de én nem várom el, hogy pénzeljen, ráadásul a szülei pénzéb?l. Ezt a munkát is keresztanyumnak köszönhetem és úgy gondolom tartozok neki annyival, hogy becsülettel dolgozok. De a barátom sem szeretném megsérteni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Attól függ, te mit szeretnél. Ha dolgozni szeretnél, gyûjteni valamire, akkor ok. Nem érzed egy picit k*rvásnak azt, hogy fizet érted a barátod? Mármint nem te vagy k*rvás, hanem õ kezelne aként, vagy mittomén'.:D Én otthagynám a nyári munkát, kivéve akkor nem, ha valamire gyûjtenék. (Új gép/teló/ruha, stb) Amit anyámék nem nagyon tudnak megvenni. :)

Attól függ, te mit szeretnél. Ha dolgozni szeretnél, gyûjteni valamire, akkor ok. Nem érzed egy picit k*rvásnak azt, hogy fizet érted a barátod? Mármint nem te vagy k*rvás, hanem õ kezelne aként, vagy mittomén'.:D Én otthagynám a nyári munkát, kivéve akkor nem, ha valamire gyûjtenék. (Új gép/teló/ruha, stb) Amit anyámék nem nagyon tudnak megvenni. :)
Figyu. Eszedbe ne jusson otthagyni a munkát :) Nem azért de ha mégis szakitanátok majd vagy valami, akkor szerinted majd kereszanyukád visszavenne dolgozni? Te magad szégyelnéd ismét megkérdezni hogy felvesz-e!!! Vagy ha máshová szeretnél majd menni s hallották a hired hogy alig kezdtél el dolgozni és máris otthagytad?? Szerintem mond meg a barátodnak hogy bocsi de engem nem ugy neveltek hogy ne dolgozzak és csak semmiskedjek. Ha rendes akk megérti ha nem akk menjen a pi..csába!
Mondd meg a barátodnak, hogy azonnal elfogadod az ajánlatát abban a pillanatban, amint a SAJÁT MAGA ÁLTAL megkeresett pénzt ajánlja fel. Amíg otthonról kapja addig köszi, nem...
Dolgozz és õrizd meg önállóságod az anyagiak terén is. Egy nõ számára elég gáz ha kitartják és a létbiztonsága függ az aktuális társától.
Én nem hagynám ott a melót. Valahogy ez az egész barátom kifizetne a szülei pénzébõl dolog az erkölcsi normáimba ütközne. Lehetséges, hogy a folytatáson is elgondolkodnék vele kapcsolatban... De ha a pénz szemszögébõl nézzük a dolgokat, akkor 0 munkával 2x annyit keresni megérné. Persze neked kell eldöntened!
dolgozzál, mondd, hogy szeretnél tapasztalatot gyûjteni a munka világából. Mi az, hogy neki soha nem kell dolgoznia? Az nem vezet jóra...ha valami családi cégük van, ott is kell késõbb dolgoznia, az apja sem él örökké.
Sok pénz hmmm... Fogadjatok örökbe
Mennyit fizetnek ezért az árufeltöltésért?
Szerintem se hagyd ott a melót. Sõt a pasidnak is jó lenne ha megtanulná mivel is lehet pénzt keresni, ne csak azt mivel lehet [email protected]
Elsõ vagyok, bocsi, nemtudtam hogy ilyen 'idõs' vagy. :) Így 15-16 év körül gondolkodtam. 20 évesen természetesen ne hagyd ott a munkát! :)
A kérdező hozzászólása: Nem érzem k urvásnak, mert nem kért érte semmi olyat és tudom, hogy azért tette csak, mert szeret és kímélni akar. Hogy én mit szeretnék? Nos, én szeretnék megdolgozni ezért a pénzért. Nem gyûjtök semmire, csak most kezdem az egyetemet és szeretném, ha lenne egy kis megtakarított pénzem.
Szerintem többet ér az önbecsülésed, mint a barátod "önzése", kisajátítási vágya. Mond meg neki, hogy a te lelki egyensúlyodhoz hozzátartozik az önállóság érzése. Ha nem bunkó megérti és enged. Ha nem érti meg, nem is érdemel meg téged.
Beszéld meg vele...Te meg annak nem örülnél, ha szét unnád a fejedet, munka nélkül. Én biztos megmondanám neki a magamét :D inkább dolgozzon õ is...
15 éves korom óta dolgozom minimum nyaranta, pont fõsuli alatt voltam árufeltöltõ is: életem egyik [email protected] melója volt (holtversenyben a szórólapozással), mégsem bántam egy percig sem. egyrészt az önállóan keresett pénz ezerszer többet ér, mint amit ajándékba kapsz, tartást, becsületet ad, és legalább fogalmam van róla, hogy milyen ótvar melók vannak, jobban értékelem, amit kell. itt nem az kérdés, hogy te megsérted-e...amit csinálsz, becsülendõ, és a javadra fog válni, nem kell a könnyebb utat választani. tudom túlzás, de én inkább a barátod ajánlatát tartom sértõnek. keresztanyudnak is, de Magadnak is tartozol annyival, hogy nem csinálsz segget a szátokból, és elvégzed, amit vállaltál. a kiscsákó meg a saját pénzébõl legyen gavallér, az valami.

Szánalmas az, hogy miután szakított velem a barátom, keresem az emberek társaságát, és pont az egyik haverjával beszélgetek akivel hasonlítunk egymásra?

Barátommal 3-4 hete jártunk,egy héten egyszer taliztunk a suli miatt,épp akartam vele beszélni,hogy többet kéne találkoznunk.. De most dobott,hogy egy hete ezen rágódott,hogy nem tudja mi van de neki ez nem fog menni..Mondtam,hogy próbáljuk meg,hogy többet találkozunk.. De nem adott esélyt.. Hát kénytelen voltam elfogadni a döntését.. Most akivel tudok,beszélek,bármir?l,nem muszáj a problémámról. Aztán ráírtam egy haverjával,és most jól elbeszélgetek vele mindenr?l és sok a közös bennünk. De nem szánalmas ez részemr?l??

Legjobb válasz: alapvetõen elítélném hogy a barátjával kezdesz ármit is - mert nyilván érzed hogy valami vn, különben nem kérdezted volna. de nálam van egy olyan szabály, hogy 3 hónap alatt nemigazán tekintem kapcsolatnak a "kapcsolatot". majd ha túléltünk együtt annyit, akkor. aztán fõleg hogy heti egyszer taálkoztatok, hát kapcsolat ez egyáltalán?

alapvetõen elítélném hogy a barátjával kezdesz ármit is - mert nyilván érzed hogy valami vn, különben nem kérdezted volna. de nálam van egy olyan szabály, hogy 3 hónap alatt nemigazán tekintem kapcsolatnak a "kapcsolatot". majd ha túléltünk együtt annyit, akkor. aztán fõleg hogy heti egyszer taálkoztatok, hát kapcsolat ez egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdem, mert nekem ez most szokatlan, hogy pont az egyik ismerõsével jövök ki most jól, és hasonlítunk egymásra. Ilyen még nem volt velem. Hát nem rajtam múlt, a volt barátomon múlt az egész.. De ha nem érez semmit, nem erõltethetem.

Csak a barátot keresi bennem vagy akar is valamit?

Pár hete rámirogatott egy srác aki nekem nagyon bejön. Egy nap többször is beszélgettünk es mindig õ irt. A facebbokon minden rendben megy nincs vele semmi baj de tobb het utan se akar velem talalkozni élõben pedig 10 percre lakunk egymástól. Ha en nem hozom fel a témát o soha nem hiv ki sehova. Ha élõbe meglát azt se tudja hova meneküljön, alig néz a szemembe, remeg a keze. Azert nem akar nem velem talalkozni elobe mert nem tetszek neki es csak jo bsszslgeto partner vagyok? L

Legjobb válasz: Mert gondolom nem adtál neki elég jelet. Te is utalhatsz rá hogy nagyon örülnél egy elhívásnak.

Mert gondolom nem adtál neki elég jelet. Te is utalhatsz rá hogy nagyon örülnél egy elhívásnak.
A kérdező hozzászólása: mindeki ezt mondja hogy nem adok neki jelet. De en adok! Kedves vagyok vele, erdeklodok iranta (de csak mérsékelten) es felajanlom hogy fussunk ossze!
Szerinted ha rajtad kívül mindenki azt mondja akkor nem kéne mégiscsak átgondolni a dolgot?!
A kérdező hozzászólása: de nem akarok ramenos lenni. Nem leszek kur'[email protected] hogy ramasszak mert az nekem nem megy. Azt szeretnem ha o kozeledne. De aztmondta nekem hogy meg kell ismernem a baratait :)
Félõs típus. Te hívd el egy konkrét idõpontban egy konkrét helyre.
Szóval ha kifejezed a vonzalmadat egy fiú felé akkor k**va vagy.. Ha ilyen éretlen vagy akkor még ne akarja kapcsolatosdit játszani. Kérlek.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy a vonzalomkifejezes tesz azza. En csak azt mondom hogy szeretnem ha o lepne. En kenyelmetlenul érzem magam ha ki kell mutatnom ezeketaz erzelmeket. Volt mar kapcsolatom, ott is az exem tette meg a lepeseket felem.
Szerintem csak zavarban van, mikor élõben kéne beszélgetnie veled. Nyugi, ha igazán veled akar lenni, akkor rá fogja magát szánni, hogy közelebb kerüljön hozzád. Mindenesetre ha te is zavarba jössz majd a közelében, lehet felkelted majd az érdeklõdését. Lehet ugyanis, hogy attól fél, hogy majd elutasítod. Arra visszatérve pedig, hogy talán azért nem akar élõben beszélgetni veled, mert nem tetszel neki, csak azt tudom mondani, hogy akkor meg szerinted mért írogat rád folyton? :D Mindenesetre sok sikert csajszi!

Engedjek a barátom kérésének, hogy egy új illetővel újítsuk meg szexuális életünket?

Nem tudom mi tév? legyek, már több mint 2 éve vagyunk együtt, és most felhozta azt, hogy újítás képpen vegyünk meg még 1 csajt a szexbe.... Nem tudom mi tév? legyek... Mert azt mondta, hogy egyszeri alkalmat szeretne, de félek, hogy legközelebb újra el?hozná...

Legjobb válasz: Mondd meg ,hogy Te is szeretnéd ,ha csatlakozna még egy férfi :D Megnézném,hogy azt is ilyen jó ötletnek tartaná-e :)

Mondd meg , hogy Te is szeretnéd , ha csatlakozna még egy férfi :D Megnézném, hogy azt is ilyen jó ötletnek tartaná-e :)
EZ NEM JELENTI AZT, HOGY NEM SZERET!!!! egyszerüen mondd meg neki, hogy nem akarod és kész, na ha emiatt kiakad rád vagy valami, akkor lehet h nem szeret. de ha szeret megérti, hogy nem szeretnéd. és megy tovább minden boldogan :) 20/L
Hihihi...néhány napja hazafele jövet láttunk egy szõke csajszit. Mivel nagyon megbámulta, megkérdeztem, mi lenne, ha beállna harmadiknak.. Õ még nem kért ilyesmit, de felcsillant a szeme egybõl. Nem tudom, mit szólna, ha egy pasit akarnék harmadiknak.. biztos megölné az illetõt. Én meg állati féltékeny lennék a csajra. Ha más kell neki, hagyjon el (sz*r kifogás, hogy friss hús kell..), de ne a közös ágyunkban és ne elõttem, sõt velem! Az én pasimat csak én tapizhatom, különben vérengzõ vadállat leszek! :D Inkább egy másik párt szervezzetek be és mindenkinek meglesz az öröme.
Ezt te sem gondolod komolyan, hagyd ott!!! Ha már ilyet kér akkor nem is szeret!!! Hogy lehet egy pasi ekkora balf*sz:@ Ha hülye vagy akkor vele maradsz és megteszed amire kér, de akkor követnéd el életed legnagyobb hülyeségét!!!!!!
Ez egy [email protected] alak. Már bocsi de már egyáltalán nem szeret téged. Lépj tovább, dobd ki te, mert hamarosan õ fog téged.
azonnal LAPÁT NEKI!!
A sok buta, prûd, féltékeny, önbizalomhiányos nõ, meg a hülye tanácsaik. Rengeteg olyan pár létezik, akik nyitott kapcsolatban élnek, és csodálatosan. Az ismertségemben van egy 30 éve házas lassan 50-es éveikbe lépõ pár, akik messze a legkiegyensúlyozottabb, legbizalmasabb és legszebb házasságban élnek, amit egész életemben láttam. Van sok más ismerõsöm, aki kipróbálta és szerette a hármas felállást és bár én nem vettem még részt ilyenben, tõlem sem áll távol a dolog. Ha szeretitek egymást, akkor a bizalom legfelsõbb foka az, amikor féltékenység, hiszti nélkül képesek vagytok beengedni egy harmadik testi szeretõt is kettõtök mellé, és nem közé. Ha nem fognád fel egybõl a féltékenység meg hûtlenség, meg az ilyesmi szemszögekbõl biztos vagyok benne, hogy te is egy élvezetes élménnyel gazdagodnál.
Ha rendesen elolvasnád a válaszokat láthatnád, hogy nem neked írtam, hanem egy másik válaszolónak.
A kérdező hozzászólása: Ok, persze megértem amit írtál. Én is hasonlóképpen vélekedek errõl a dologról és kíváncsi voltam mások mit gondolnak errõl. köszi
A kérdező hozzászólása: Akkor sorry, de nem volt semmi aláírás, hogy kinek címezted meg ilyenek, ezért nem értettem a dolgot. Köszi, hogy írtál. Üdv
én se tudnám elképzelni h a pasim vki massal.. igen, felvállalom h féltékeny vok, és ilyen téren prûd. nalam nagyon sok minden belefér a szexbe, amitõl mások odzkodnak ( orális, anális ), de az h legyen egy harmadik, na az nem fér bele.
A kérdező hozzászólása: Már bocsi, az utolsó hozzászólónak, de nem tudom, hogy melyik válaszomon akadtál fenn ennyire, honnan vetted, hogy én bárkire is rá akarom erõltetni az álláspontomat? Én csak feltettem egy kérdést, és érdekelt, hogy mit írnak rá az emberek
Szerintem kettõnk közül te akarod ráerõltetni az álláspontodat másraXD Én leszarom más kivel mit csinál, csak válaszoltam a kérdésre. Nyílván te máshogy éled meg a szexet meg az érzelmeket. Ennyi, engem nem érekel ki mit csinálXD
Ez te vagy. Ez a te álláspontot, a te nézeted. A "szherelehm" nem feltétlenül szól arról, hogy életed végéig egy emberrel leszel csak. A másokkal való testi együttlétet teljesen hibátlanul bele lehet integrálni egy tökéletesen mûködõ szerelemházasságba. Van, akinek ez olyan természetes, mint az, hogy a nap reggel felkel. Hogy neked mik a normáid, az nem ráerõltethetõ másra.
hát ne is haragudjatok, de ha én szeretek vkt akkor elvárom h ne mást dugjon, és fordított esetben is.Ha már a kapcsolatban megjelenik egy 3. személy is, akkor már ott nagy gondok vannak!!!
Lehet, hogy a bizalom legfelsõbb foka... de nem a szerelemé. Szeretetbe belefér, szerelembe nem. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi :)
Szerintem nem sok férfi van, akit ez nem izgat, de azért ismerek néhányat.
A kérdező hozzászólása: Lehet.. és ez tényleg ennyire izgatja a pasikat? Hát nem tudom... meglehet, hogy tényleg csak ezért akarja, na majd kiderítem. köszi
lehet, hogy a pasid azt akarja, h te csináld a másik nõvel :) sztem ez is egy opció
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a hosszú és igen tartalmas válaszodat... El is gondolkozom rajta, csak tudod nagyon nehéz a féltékenységet és a hûtlenséget háttérbe szorítanom, mert ilyen a természetem, és nagyon szeretem a páromat, és fura lenne egy másik lánnyal , , osztozni" rajta. De, mindenesetre köszi, hogy írtál, és tényleg megfontolom az általad leírtakat.
A kérdező hozzászólása: Hát teljesen igazad van, én is ezt gondolom, az én pasim csak nekem van , , jogom" hozzá érni, csókolni, ölelni... A pár gondolata érdekes, de megfontolandó.. bár még akkor is féltékeny lennék én is (akkor meg fõleg, ha csak egy csaj lenne.. pffff!!) köszi a véleményedet!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, örülök, hogy valaki végre nem azt írta, hogy dobjam ki, mert tudom, hogy fura, hogy ilyet , , kér" és nem is szeretném teljesíteni de én sem érzem azt, hogy nem szeretne ez miatt. Meg is mondom neki, hogy lépjünk tovább. A többieknek is köszi, mert megértem amit gondoltok és senkit nem is ítélek el, mert ezen a véleményen vagytok... Jó, hogy õszinték vagytok köszi
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi nektek Hát nem is rossz 5let, hogy felhozzam neki ha lenne még 1 pasi, megnézem mit szól hozzá! köszi
Mi lett végül?

A barátomnak keresek egy lányt aki elcsábitaná és bebizonyitaná hogy ha van rá lehetösége akkor meg e csalna valaki jelenkezö?

MIndig aztmondja ö sose cslana meg de amikor nem vagyok és lányokal bulizik nemtudom hogy elhithetem azt hogy nem csinál velük semmit igy szeretném megtudni ha van rá alkalma akkor meg e csal?? mert nem akarok olyanal járni aki nem öszinte és nembizhatok meg bene

Legjobb válasz: Ne akarj keserû és sírós pillanatot, de azt se akard, hogy a kapcsolatodnak vége legyen. Nincs hûséges pasi, minden fazont el lehet csábítani.

Ne akarj keserû és sírós pillanatot, de azt se akard, hogy a kapcsolatodnak vége legyen. Nincs hûséges pasi, minden fazont el lehet csábítani.
jaj de gyerekes vagy.
A kérdező hozzászólása: A barátom már 1x megcsalt de viszakönyörögte magát és megigérte nem teszitöbbet ...de nem bizok benne és kiváncsi vagyok hogy okal vagy ok nélkül
ha egyszer megcsalt akkor máskor is megfog ha lesz rá lehetõsége
olyan naív vagy! ha egyszer megcsalt többször is meg fog! szerintem dobd!

Hogy tegyek eleget a barátom kérésének?

18 éves lány vagyok, és van egy pár kiló feleslegem. A barátom így szeret, ahogy vagyok, meg neki a kicsit husisabb lányok jönnek be. Azonban mégis azt mondja, hogy 2-3 kilót adjak le, de ne nagyon többet, mert egy pici poci neki kell. Ez oké, nem nagy kérés, meg én is szerettem volna, ha kéri, ha nem, csak ha nekiállok fogyózni, akkor tudom, hogy nem állok meg addig, amíg nagyjából minden felesleg le nem ment. Nah ilyenkor mi a teendő? :D

Legjobb válasz: Ne egyél annyit. Mozogj többet. Ennyire egyszerû a képlet. (Mindezt életvitel szerûen persze)

Ne egyél annyit. Mozogj többet. Ennyire egyszerû a képlet. (Mindezt életvitel szerûen persze)
Digi-dagi daganat, kergeti a halakat, de a halak ügyesek, digi-dagi elesett.
irigylem a problémáidat...
A kérdező hozzászólása: nah ezaz, hogy neki kb tökéletes teste van..:D ezért is érzem magam néha furán mellette. szépen ki van gyúrva, és mind a 8 kockája látszik..:D a segge se rossz :P am köszönöm a válaszokat. úgy döntöttem, leadok 5 kilót, és utána megpróbálok leállni. a tippeket meg még felhasználom :)
ahogy a fentiek írták. de én ezek után azért tüzetesen végignéznék a barátodon és bátorkodnám megemlíteni neki a kockahas és a fokhagymagerezd segg szavakat :P
iratkozz be egy tánc tanfolyamra. vagy menj el zumbázni vagy futni stb
Mi a kérdés? Hogy fogyjál le? Vagy, hogy csak pár kilót fogyjál?
digi dagi elesik, a halak kinevetik :D bocsi ne haragudj de ezen olyan jót röhögtem:D szerintem bunkóság volt kérnie, de akkor tedd meg, vagy mondd meg neki hogy akkor õ meg menjen kondizni mert neked meg az izmos pasik jönnek be
Sok folyadék, sok zöldség, amúgy meg azt eszel, amit szeretnél csak nem elefánt adagot. Napi agyon cukrozott dolog elfelejtve.
Kevesebb sütemény több sport. Egyszerû

A barátaim kérésére felhívtam a tudakozót? Olvasd tovább.

felhívtam és azt hitték vicces lesz amit mondanak. azt mondták ők beszélnek bele. mikor felvették a telefont belemondják: mi az az anális szex. a nő először nem értette aztán még egyszer belemondták még egyszer. a nő ezután lenyomta. most mi lesz? megbüntetnek, lenyomoznak, vagy csak épp nem akart válaszolni mert ez kínos? Segítsetek!

Legjobb válasz: Egy ilyenért szerinted megbüntetnek? Az esély erre 0%. Ezért egyszerûen nem büntethetnek meg. Arról nem beszélve, hogy a jagellóknak, van fontosabb dolguk is az ilyen pitiáner ügyeknél.

Egy ilyenért szerinted megbüntetnek? Az esély erre 0%. Ezért egyszerûen nem büntethetnek meg. Arról nem beszélve, hogy a jagellóknak, van fontosabb dolguk is az ilyen pitiáner ügyeknél.
A Tudakozóban dolgozom. Gondolom a 198-at hívtátok, az pedig a Belföldi Tudakozó és õk nem foglalkoznak az ilyen kérdésekkel, mert nem a BT hatáskörébe tartozik megválaszolni tréfás kedvû ügyfelek kérdéseit. Mellesleg ezek fárasztóak is szoktak lenni, ebben semmi kreatívság sincs, máskor erõltessétek meg magatokat! :) Viszont ha a 197-et hívjátok legközelebb fel, nos õk a Tudakozó Plusz, vagy régi nevén a Különleges Tudakozó. Õk megmondják, mi az az anális szex, fõleg akkor, ha egy jó kedvében lévõ operátorhoz kerül a hívásod. Tegnap hozzám is befutott egy Humor Harold hívása, 6 perc 16 másodpercet beszéltünk. Nekem feldobta a napomat (meg a kollégákét is, mert hallották, miket válaszolok), az ügyfél meg a társasága jókat nevettek a frappáns válaszaimon. De szeretném majd látni az arcukat, ha megkapják a számlát, rajta az 1.400 ft-os Tudakozó Plusz hívásdíjjal :) , ugyanis a Tudakozó Plusz emelt díjas szolgáltatás, percenként 200 ft :) . Úgyhogy ha van felesleges pénzed ökörködésre, hívd nyugodtan a 197-et! :) Egyébként nem nyomozunk le, ilyen szinten nem érdekes számunkra az, hogy ki hívott fel minket.

Facebookon a Candy Crush Saga-ban hogy tudok extra életeket szerezni? A pénzes vásárláson és a barátok kérésén, és a gép idejének átállításán kívül

Láttam külföldi oldalakon, hogy lehetséges, valahol 99 is volt, de hiába töltök le dolgokat, nem sikerül. Köszönöm!

A barátom exbarátnője mindig járkál utána és keresi. A barátom élvezi és szerintem rá is tesz a lapátra. Már nem birom ezt igy. Mit tegyek?

Nem tudom h mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó",keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem,hogy barátod és az exe abban maradtak,hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom,hogy milyen szilárd a kapcsolatotok,mióta vagytok együtt,de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác,hogy ezzel neked fájdalmat okozz,akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság,amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj,mert ameddig a barátod részérõl igény van rá,addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem,de leszögezem:ez az én véleményem,én ezt tenném,ezt látom helyesnek.

Szia!A lényegre térek:) -sztem a barátod hiúságát legyezi ez a dolog szóval ezért tehet rá egy lapáttal -nem tud elszakadni az "extõl" -esetleg élvezi hogy féltékeny vagy Tanácsom:Gondolj bele:ha a barátod komolyan vesz téged és a kapcsolatotok akkor miért csinál ilyet!!??Ha járkál utánna ez a "leányzó", keresi és a srác "fogadja is a jeleket"akkor itt nem sok jót látok:SNem hiszem, hogy barátod és az exe abban maradtak, hogy "maradjunk barátok"mert ez akkor sem normális.Nme tudom, hogy milyen szilárd a kapcsolatotok, mióta vagytok együtt, de érdemes megbeszélni.Ha nem veszi észre magát a srác, hogy ezzel neked fájdalmat okozz, akkor jobb ha hagyod a dolgot.A párkapcsolat lényege a boldogság, amit egymásnak okoztok önzetlenül.Én ennek hiányát látom.A lánynak szerintem ne szólj, mert ameddig a barátod részérõl igény van rá, addig úgysem f og leállni.Remélem segítettem, de leszögezem:ez az én véleményem, én ezt tenném, ezt látom helyesnek.
egyszerû a válasz ... élvezi, hogy féltékeny vagy de mond meg neki, hogy te egyentalán nem tartód ónak, élvezetesnek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!