Találatok a következő kifejezésre: A barátom közben nagyon hamar elmegy (4 db)

Mi lehet az oka, h a barátom sex közben nagyon hamar elmegy?

Eddig mindig leálltunk ha már ott tartott,,mert inkább egyutt szeret velem élvezni,de már az utóbbi 2 alkalommal, elment ugy h szinte ő is alig vette észre,már csak akkor amikor elment,és neki sem jó igy!b Valami gond van? Szerintetek? Õ azt mondja,h túl jó vagyok,és már nem birja visszatartani!

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.

Valószínûleg nagyon felizgatod és ezért. Majd megszokja és akkor tovább bírja.
Akkor nem panaszkodni kell, hanem örülni. Plusz ki lehet próbálni a sorozatos orgazmust. Hátha el tudod juttatni a csúcsra többször is, rövid idõn belül.
gyorslövetü a barátod! Sok agymunkával, erõs koncentrációképességel sokat lehet fejleszteni a dolgon. Vagy már nem szeret és inkább gyorsan belédélvez, mert nem érdekled.
A kérdező hozzászólása: De igen is szeret, mert rosszul erzi magát, amikor ez történik! Am peidg nem élvez el, csak annyit erez, h kilõ a spermája!
3as vagyok. Akkor ez szervi gond lesz! Menjetek el orvoshoz bátran.
Ha nem szervi probléma, akkor próbáljátok úgy, hogy elõször pettingeltek és akkor élvezzen el. Utána tovább fogja bírni. Másik lehetõség az, hogy gyakorolja maszturbációval az orgazmus késleltetését. Esetleg együtt is lehet.
6os. értelmezz! nincs orgazmusa csak kilõ.
A kérdező hozzászólása: De ez csak most kezdõdött, eddig sikerult visszatartania!
A legvacakabb dumát beveszik a nõk. Áá nem vagyok impotens, á szeretlek, csak túl jó vagy. Aha persze. Szóval a barátod nem tudja kontrollálni magát. Szerintem is szervi gond (nem agyi), szóval irány a megfelelõ doki.
nálunk is ez van... az én bartátom iszik elotte egy pár pohár voros bort és sokkal késobb megy el ... szerintem brobaljatok ki :)
LifeStylenak van egy olyan gumija is ami egy kis érzéstelenítõt tartalmaz, lehet hogy megpróbálhatná azt.
Ezt egy szexológus blogjából másoltam be: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/377347/2/?order=1&ite.. A korai magömlés kezelése Visszatérõ kérdés a nõknél és férfiaknál egyaránt, hogy miképpen lehet a korai magömlést kezelni. Az alábbiakban a módszert írom le, ami önmagában is segíthet, de nem pótolja teljesen a terápiát. A korai magömlésnek lehet fiziológiai, biológiai, és lelki oka is. Ezért elõször mindig az urológiai vizsgálatnál kell kezdeni, és csak utána gondolunk a lelki tényezõkre. Az alábbi módszer azoknak is jó, akiknek nincs korai magömlésük, de szeretnék a szeretkezési idõt meghosszabbítani. Ha egy férfi szobatiszta, azaz tudja szabályozni a vizeletét, akkor képes arra is, hogy a magömlését szabályozottá tegye. Ugyanis ugyanaz az izom kell hozzá: ez a PC izom, ami a medencecsontot lezárja, ezen ülünk, ezen keresztül halad a végbél, és a húgyvezeték, ami a férfiaknál az ondóvezetékkel azonos. Elõször csinálni kell egy vízterheléses próbát, hogy kizárható legyen az urológiai gond. Meg kell inni 2 l teát, vagy 4 üveg sört (kinek-kinek tetszése szerint), hogy a hólyag megteljen. A WC-re csak nagyon erõs ingerkor szabad kimenni, és nem egyszerre szabad elengedni a vizeletet, hanem pici szakaszokban. Nem könnyû! Ha sikerül elzárni a csapot, akkor nincs nagy gond. Utána a PC izom beedzése következik. Naponta háromszor kell az izomösszehúzásokat végezni úgy, hogy az összehúzás legalább 2 mp-ig tartson, a következõ összehúzás 1 mp után következik. (Nem szabad összevonni, és többet végezni az ajánlottnál.) El kell jutni a napi 3 x 100 összehúzásig a következõ rend szerint: Elsõ naptól 3 x 30 3. naptól 3 x 40 6. naptól 3 x 50 (azaz három naponként + 10!) 21. naptól 3 x 100 (és ezt gyakorolni 3 hónapig!) Ezzel párhuzamosan légzõgyakorlattal rá kell érezni a szexuális energia keringetésére. (Ezt nem tudom leírni, a Multiorgazmusos pár c. könyvben le van írva.) A szexuális energiát légzéssel meg lehet csapolni, csökkenteni lehet, aminek a magömlés jelentõs késleltetése lesz az eredménye. Szeretkezés közben tehát azt kell csinálni, hogy a férfi érezve a magömlés közeledtét egyszer-kétszer keményen összehúzza a PC izmát, egy nagyon sóhajt (amihez vizualizálja az energia megcsapolását), és egy-két másodperc múlva a szeretkezés folytatható. Ha legalább kétszer-háromszor ezt meg tudja ismételni, utána már végtelenített idõ következik... Ezt nevezik multiorgazmusnak. Az orgazmus szint sokkal magasabb lesz a megszokottnál és nem a hasban, hanem a keresztcsontnál, a gerincben érezhetõ. Az említett könvyet keresd a http://www.alexandra.hu -n, nem drága, szerintem megérne egy próbát!
Nálunk is ez probléma, de mi ezt úgy oldottuk meg, hogy miután elment, akkor tartunk egy kis szünetet(közben puszi, kis simogatás, élvezzük, hogy szeretjük egymást), és megint folytatjuk vagy elkezdjük. A második már sokkal tovább tart. Azt irtad orálisan nagyon jó vele. Kérd meg, hogy élveztessen el téged, biztos örömmel megteszi, és te is elégedettebb leszel. A gyors elélvezés legtöbbször pszihikai eredetû. Nem történt régen vele valami?
A kérdezõnek: -Vastagabb óvszer -2, vagy több menet -ha a gond lelki eredetû, akkor Floxet(gyógyszer-ezzel csak óvatosan!!) -piáljatok elõtte ( 1-2 pohár!! például vörösbor) Kedves Ismeretlen, aki 2008-07-28 11:46 -kor írt egy hozzászólást! Remélem nem haragszol meg, hogy letegezlek. Vannak, akik azt mondják, hogy nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban.Valóban nem ez a legfontosabb, de LEGALÁBB olyan fontos, mint például a bizalom, hiszen igencsak összeköti az embert.Bízni lehet egy barátban, és õszinte is lehet az ember pl.: a szüleivel. Szeretkezni viszont nagy valószínûséggel (bár a mai világban már sajnos ez nem így megy) a pároddal fogsz, és itt meglessz mind a bizalom, mind az õszinteség.Sejtésem szerint Te férfi vagy.Én nõ, tehát egy nõ -pontosabban az én szemszögembõl fogok véleményt nyilvánítani: Itt vagyok 22 évesen, 2 éve párommal lakok.Mindamellett, hogy nagypapája nálunk lakik, aki szánt szándékkal nehezíti a helyzetünket, mosok, takarítok fõzök rájuk az iskola, illetve a gyakorlat mellett, sõt még dolgozok is, IGEN, az a minimum, hogy sokáig tartson a szex, és jó legyen.És nem azért mert k*rva vagyok, tudod? Azért, mert ezzel kapok egy minimális elismerést, és dícséretet, és nem háztartási gépnek érzem magam. K*rvák lennénk?Csupán csak azért mert a nõk szeretik, ha NÕként bánnak velük, és a munkájukért megbecsülik?Nagyon felidegesítettél a hozzászólásoddal! Miért lenne a nõ önzõ ringyó, azért mert szeretné, ha tovább tartana a szex?Eszem megáll!!!! A pasik közt is szét lehet nézni, mert ugyebár az a megoldás, ha otthon nem mûködik a szex, akkor fogja magát és félrekefél...(TISZTELET A CSEKÉLY SZÁMÚ KIVÉTELNEK!!!) Gyönyörû, mondhatom! "Ahelyett, hogy segítenél neki ezt a problémát megoldani azzal fenyegetõzõl, hogy kidobod." Az fel sem merül Benned, hogy vajon miért írt erre az oldalra??Valószínûleg megoldást keres a problémájára, ráadásul említi is, hogy nagyon jó a kapcsolatuk! Lényeg a lényeg : A szex vagy összehoz, vagy szétszed. Hidd el, elõbb vagy utóbb Te magad is rá fogsz erre jönni!
Szerinted azért "elveszítenéd" a párodat mert hamar elmegy? Tehát te ki fogod õt dobni ha nem csavar hurkot a farkára és nem uralkodik magán? Megint egy önzõ kurva... Ahelyett, hogy segítenél neki ezt a problémát megoldani azzal fenyegetõzõl, hogy kidobod. Ebben nyílvánul meg az önzõséged. Nem érdemled meg azt a pasit.
ne hazudj hogy a barátod! tuti hogy rólad van szó
TE CSAJ VAGY NEM TUDTAM
Ez majd csak akkor fog kiderülni!
Ott nem olyan biztos! Tempótol is függ.
attól függ hogy érted - ha szex elõtt elégíted ki orálisan, akkor utána kell egy kis idõ mire újra képes lesz, de épp emiatt tovább is fogja bírni - ha külön-külön érted, akkor valószínû hogy ugyanannyi ideig bírja, de nem garantált... óvszerrel védekeztek? mert az csökkenti az érzékenységet és nem fog olyan hamar elmenni

A barátom nagyon hamar elmegy szex közben, mit csináljunk?

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Minden hétvégén találkozunk és a szexre is sor kerül , de viszont nem bírja tovább 5-10 percnél, az elején még igentovább bírta de mostanába már nem.De most nem is ez a legnagyobb baj , de utána meg tiszta depressziós lesz meg elmegy a kedve mindentõl. Probáltuk már azt is hogy kiveszi szex közbe és vár egy kicsit de ez sem segít... Mit kéne csinálnunk? :/

Legjobb válasz: A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?

A barátod szûz volt , amikor összejöttetek ?
Én szex közben legalább 3X-or megyek el
Semmit, vannak ilyen idõszakok egy srác életében! Nyugtasd meg, hogy ez is ugyan olyan jó, mint a hosszabb menetek. (Még akkor is ha nincs így, a barátnõm is ezt csinálta velem!) Most már erre fog rágörcsölni, és ezért nem fog neki jól menni. Egyébként ott az orál, nem csak úgy juttathat el a csúcsra, az elején én is hülyén éreztem magamat!
mennyi ideig bírja? gondolom neked az kevés nem te vagy a hibás és nem is az egyetlen lány akinek ilyen a pasija egyszerûen nem tudja kontrollálni magát
Csak rajta múlik. Mikor érzi, hogy elélvezne megáll, vagy lelassít, ennyi. Aztán folytatja, de annyit kéne tennie, hogy mindig megáll mielõtt elélvezne. Nem nagy cucc..
A lány mindig azt hiszi hogy Õ az oka... nem te vagy.. a pasidnak nincs elég gyakorlata. Majd késõbb egyre jobb lesz. Ez ilyen visszaütõs dolog mert lehet a szorongástól is hogy nem elég jó neked. és attól hogy megint nemjól csinálta meg megint nem attól csak ez még jobban elõjön. De az sem jó ha megjátszod elõtte hogy neked is jó volt ez alatt a 10 perc alatt mert az hazugság és nem való semmire. Próbáljatok meg jobban ellazulni hogy ne feszengjen. Tudatosítsd a sráccal hogy nincs tétje a dolognak. Én úgy szoktam sokáig bírni hogy arra gondolok hogy szeretném én is kielégíteni a partnerem(Privat secret)XD remélem segítettem.
Szeretkezzetek kicsit késõbb is, addig mondjuk nézzetek meg egy filmet vagy akármi. Sok olyan srácot ismerek, aki a 2.-at már jobban bírja :) és neked se hiszem hogy ellenedre lenne :)
mondjad neki hogy gondoljon a matektanárára közben
A kérdező hozzászólása: Nem , nem volt szûz . És elöttem volt egy több mint 2 éves kapcsolata. És azt mondta h ezelött nem történt vele ilyen....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!