Találatok a következő kifejezésre: A barátom közbe (1162 db)

Mi ez a köcsögség, hogy a barátok közt mostanában nem 20:55-kor, hanem késõbb kezdõdik? Nooormálisak ezek? A TV-újságban 20:55-öt írnak.

Legjobb válasz: TV csatorna Dátum Idõ Cím RTL Klub 2013. november 15. péntek 21:10 Barátok közt (6691-6692. rész) RTL II 2013. november 15. péntek 22:30 Barátok közt (6691-6692. rész)

TV csatorna Dátum Idõ Cím RTL Klub 2013. november 15. péntek 21:10 Barátok közt (6691-6692. rész) RTL II 2013. november 15. péntek 22:30 Barátok közt (6691-6692. rész)

Hogy győzzem meg anyukám, hogy többet foglalkozzon velem, és ne mindig csak a Barátok közttel?

Amikor még kicsi voltam is sokat nézte anyukám a Barátok köztöt.De most, kb 1 éve - másfél éve, egyfolytában azt a sorozatot nézi, amivel nincs is bajom, de azzal igen, hogy mindig arról is beszél.Délutánig dolgozik, szóval így sem tölthetek túl sok id?t vele, most már végképp nem, hogy megkezd?dött a suli is.Amikor hazajövök, ahelyett hogy megbeszélnénk, hogy milyen volt az iskolában, mit és hogy kéne csinálni, vagy akármi másról beszélnénk, ? csak a Barátok köztöt fújja.Gizi ezt, Alíz azt csinált, nagyon meguntam már.Szó szerint elegem lett bel?le.Amikor valamiért nem tudja megnézni este a részt, akkor másnap neki muszáj neten visszanéznie.Nagyon hiányolom az anyai szeretetet.Mivel kéne ráébresztenem, hogy én fontosabb vagyok annál a vacak sorozatnál és hogy többet kéne foglalkoznia velem? :(

Legjobb válasz: Szánalom , szoktasd le ról ,. barátok közt függõvé tesz vagy nem is tudom , pedig mekkora szar ugyanazt ismétlik úristen ..

Szánalom , szoktasd le ról , . barátok közt függõvé tesz vagy nem is tudom , pedig mekkora szar ugyanazt ismétlik úristen ..
Szent ég! Szerintem nyíltan mondd meg neki, hogy anyu foglalkozz velem is!
Kommunikáció még mindig. Ha nem szólsz neki nem veszi észre magát. Sosem értettem mit lehet nyamnyogni az ilyen 20ad rangú semmi sorozatokon ahol 2000részen át nyáladzanak..

Tetszett a barátok közt folytatása?

Én csalódtam benne, a befejezése nagyon jó volt, de a folytatása...

Legjobb válasz: már az egész barátok köz olyan mint egy hülye szappanopera,esküvõ meg amnézia,áhh =/

már az egész barátok köz olyan mint egy hülye szappanopera, esküvõ meg amnézia, áhh =/


Hasonló frizurák vannak a neten mint a barátök közt kingájának?

Olyanra szeretném levágatni a hajam csak nem mondhatom a fodrásznak h nézze a barátok köztöt:) én nem találtam a neten...

Legjobb válasz: az attól függ h éppen melyik haja tetszik :D http://www.olahlilu.eoldal.hu/fotoalbum/baratok-kozt/baratok..

az attól függ h éppen melyik haja tetszik :D http://www.olahlilu.eoldal.hu/fotoalbum/baratok-kozt/baratok..

Honnan tudom letölteni a barátok közt részeit?

Nem mindig tudom megnézni, és ezért lennék rá kíváncsi..

Legjobb válasz: Google --> RtlMost --> Barátok közt

Google --> RtlMost --> Barátok közt

Mi volt a Barátok Közt folytatása?

A tegnapi rész végén Miki megcsókolta Nórát. Ma hogy folytatódott, mert lemaradtam róla. Köszi a választ.

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/most/27257_baratok_kozt_vajon_ritanak_..

Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben? Milyen bakikat vettél észre mióta nézed?

Ez a kérdés úgy jutott eszembe,hogy most bizony észrevettem, a sorozatban eltelt 1 nap míg a valóságban 7-8 nap is.

Legjobb válasz: "Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben?" Vili bácsi bal füle :) Tul. képpen semmi sem zavar benne, hiszen nem pazarlom az amúgy is kevés idõmet ilyen "nívós" sorozatra.

"Mely dolgok zavarnak téged a Barátok közben?" Vili bácsi bal füle :) Tul. képpen semmi sem zavar benne, hiszen nem pazarlom az amúgy is kevés idõmet ilyen "nívós" sorozatra.
Nekem is Timike gyors öregedése nem tetszik, szinte egyidõsnek látszik a Bandikával pedig õ még a sorozat legelején született.Viszont nem értem miért írtad elõzõ válaszoló, hogy nem találkoznak a Kamillával, hisz pl.multkor is együtt hörcsögöztek. A másik dolog a cipõben járásuk.
Pár apróbb dolog amit én furcsának találok hogy mindenki dolgozik meg tanul mégis mindig otthon vannak a nagy Berényi Kft-nek csak egy kis irodája van meg amit már írtak hogy 1 nap a sorozatba eltart vagy egy hétig
11:34 vagyok, még eszembe jutott, hogy a híres Klaudia féle villának két szobája van csak?Mert mindig mondják, hogy felmegyek Klaudiához a villába-erre mutatják a híres ebédlõt mindig, meg szerepelt benne a hálószoba mikor beteg volt, jó nagy villa :D
Az elõzõ hozzászólóhoz tenném hozzá: Egyszer pont a Bandika vetette az Andrásék szemére, hogy "Ki merészelte felhajtani a WC deszkát/ülõkét?" Meg nagyonritkán panaszkodnak, hogy "már megint foglalt a fürdõ". Ezt leszámítva tényleg nem vécéznek. Elgondolkodtató, hogy anyagcseréjük van-e egyáltalán.
Jaj tényleg, egyszer együtt hörcsögöztek. Ez nem jutott eszembe. ;) Amit még ide írnék, hogy a szereplõk frizurája úgy változik, hogy a történet szerint nem voltak fodrásznál. (azaz rövidebb a hajuk, más fazonja van, stb.) Egyszer volt az, hogy Miki ért haza valahonnan rövid hajjal, és mindenki azt hitte róla, hogy betörõ. Na, akkor elmondta, hogy fodrásznál volt.
El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy -Bandika hol vagy gyere vacsorázni?? -Mindjárt WC-n vagyok!!!
11:34-nek üzenem, hogy egyszer a fürdõszoba is szerepelt benne, amikor Zsófi és Kinga együtt jacuzziztak, és Kingának megszólalt kint a telefonja, az ajtó meg beragadt, aztán jött Zsolt, aki nekifutásból betörte, s meglátta a félmeztelen Zsófit.
Engem az, hogy a régi Bandika az barna szemû, a mostani pedig kék.
Én pedig azt tartotam furcsának, hogy Zsófi és Zsolt esküvõjén Klaudia nem mutatta be a húgát a Julinak, pedig hát a nagynénje.
Ami engem a legjobban zavar (Timike hirtelen megnövése mellett), elõre forgatnak, az egy dolog. Van nyári szünet, az egy másik dolog. De annyira elcsúsznak a vetítéssel, hogy mikor tél van, ott nyár, és fordítva. Nem hiszem, hogy a felvett jelenetek utómunkálatai hónapokig tartanának. Annyira messze van az idõjárás, az évszakok változása, már amennyire vannak még évszakok, hogy már zavaró. Régen tél volt már, hideg, hó, és a napi sorozatban még az õsz sem köszöntött be. Ugyanez van az iskolával. Imi viszont a második diplomájáért tanul, azért jár még mindig fõsuliba, vagy egyetemre. Ami még szemet szúr, hogy a házban lakók a Rózsába járnak kávét inni. Az, hogy hébe-hóba ott esznek, még beleférne, de lemenni a lakásomból kávéért? Viszont szoktak fizetni, több alkalommal volt, mikor ment bármelyik rendezni a számlát.
Engem az zavar benne, h amikor elmegy valaki otthonról, akk az leakasztja a kabátot v pulóvert a fogasról és úgy megy. De legyen akár nyár is v tavasz. És mondjuk csak házon belül. Pl legyen mondjuk a Vanda a Lindához. Tuti h kabáttal v pulóverrel megy át. V ha valaki bemegy valakihez, és ott épp többen vannak, és személyesen akarnak beszélni akk is, fogja a kabátot és elmegy, de csak a rózsába.
Nemrég volt egy csaj (akit a Labanc Lilla alakított), na õ a szerepe szerint szûz volt, és az is akart maradni, végül ezért nem jöttek össze IMIvel, és eltûnt a sorozatból. De tényleg érdekes, hogy ha bekerül valaki új, akkor idõvel (legyen férfi, vagy nõ az illetõ) a fél ház végigmegy rajta. Véletlenül sem a házon kívülrõl választanának, vagy ha mégis, az késõbb odaköltözik a Mátyás Király térre. Meg ez a görcsös ragaszkodás a másikhoz. Mintha nem lenne más széles e világban...
..az is zavar, hogy nem tudok kapásból felsorolni 2 szereplõt, aki még tényleg szûz a forgatókönyv szerint, vagy akin még nem ment végig az egész csapat..
Már nagyon rég volt, de tóni kétszer is bemutatta a haverjait a barátnõjének. Most nem ugrik be a neve. Orsi lánya.
Imi vagy 8 évig volt egyetemista. A gyerekek nem járnak suliba. Sosem fürdenek. És nem mennek vécére. Nem betegek, orvoshoz sem járnak. Mindig a Rózsában esznek/isznak, felíratják a számlára, amit aztán sohasem egyenlítenek. Jó, egyszer valaki már igen, de annak az volt v célja, hogy Zsoltnak kellett a pénz.
"El is képzeltem milyen lenne hogy András szól hogy -Bandika hol vagy gyere vacsorázni?? -Mindjárt WC-n vagyok!!! A válasz 66%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad. 2010-09-21 17:23" De vajon ezt a vàlaszolo kis dologra értette-e vagy nagyra?

A barátok közt tegnap ment a tv-ben?

15.-én gondoltam nem lesz de tegnap se volt! Le szeretném tölteni majd de mikor lesz legközelebb?

Legjobb válasz: de volt tegnap barátok közt

de volt tegnap barátok közt
15.-én nem volt Barátok Közt. De tegnap (16.) volt. És ma is lesz...és így tovább. Itt meg tudod nézni a 16.-i Barátok Köztöt: http://www.rtlklub.hu/most/8687_baratok_kozt_10-03-16_2564_e..

Most mi történt a Barátok közt-ben Danival?

Mi történt vele hogy nem emlékszik semmire?? Már olyan kíváncsi vagyok... :)

Legjobb válasz: Én is kiváncsi vagyok, hogy a Dani miért viselkedik ilyen furcsán. Remélem még nyári barátok közt szünet elõtt kiderül az igazság.

Én is kiváncsi vagyok, hogy a Dani miért viselkedik ilyen furcsán. Remélem még nyári barátok közt szünet elõtt kiderül az igazság.
Én is tegnap hívtam anyum, hogy mi a fene baja van:DSzerinte sokkot kapott ezért olyan fura, mmint sokk szerû tüneteket produkál:D
Lehet hogy megõrült:)
Én sem tudom hogy mi baja lehet, de hogy azt hiszi hogy a neten is figyelik meg minden az nem teljesen normális!!!Remélem még a nyári szünet elõtt kiderül!!Lehet hogy tényleg megõrült?!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!