Találatok a következő kifejezésre: A barátom jön hozzám és ö (1 db)

A barátom majd jön hozzám és ö még szűz én már nem. Hogy kezdeményezzek a barátnomnál?

vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!!

Legjobb válasz: szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.

szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.
Ez milyen hülye kérdés, már ne haragudj? Illet volna normálisan megfogalmazni, egyébként ennyi információból nehéz tanácsot adni :S
"vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!! " - a Polgár Jenõ hivatalba a mester úrhoz!
Elõször is fõzz neki! Attól jó. Aztán jöhet a kérdés: "Fõztem. Dugunk?"
Õ még szün??? tényleg? De szerintem igen, várd meg amig az a baj, hogy szerinted fél kezdeményezni.
Ha fél kezdeményezni, akkor kezd el te. Kezd el finoman puszilgatni föntrõl lefele és a töbi jön magától. ha közbe azt mondja állj akkor állj meg.
Szerintem nyugodtan kezdeményezhecc.Maradjatok kettesben mondjuk nálatok, nála.Feküdjetek az ágyon.Te pedig a pasidon lovagló ülésben, úgy hogy a te "érzékeny területed" az õ "érzékeny területén" legyen és közbe puszilgasd a nyakát.Nekem mindig bejön.
hány évesek voltatok és mennyi tapasztalattal? meglett a dolog?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van ez? Ujjazás után sötétbarna folyás?

legutóbb nem sokkal utána kimentem wcre és kicsit véreztem is azután ismét barna.. már nem az első..de nem fáj.. nem is kell h megjöjjön még..szűz vagyok.
értelmes válaszokat várok.. aki poénkodik az ne is írjon!

5

Ti mikor szexeltetek előszőr?

18

Meleg gimis fiúk! Huszonéves is ismerkednétek vagy csak a saját korosztályotok ok?

Csak mert azt tapasztalom, hogy a 20 év egy lélektani határ a 16-19 év közöttiek közt.:(

6

Magaslesen szeretkezett már valaki?

Erdő, séta, sötétedés, a megfelelő személy társaságában...
Felmerült bennem, hogy vajon milyen lehet; ha lesz barátnőm én ki szeretném próbálni :P

8

Miért lehet az, hogy nem élvezem a szexet? Mit tehetnék ezellen?

Pár hónapja vagyok együtt a barátommal. Nekem ő volt az első, akivel lefeküdtem, de ő már több nővel is volt előttem (tehát nem tapasztalatlan). Egyáltalán nem kicsi a pénisze. Az első pár alkalom még fájt is, de azóta nem élvezem. Akkor amikor fájt, élveztem, szerintem azért, mert éreztem is valamit, de azóta nem igazán. Az előjátékot viszont élvezem, az ujjazás nagyon jó... Nem akartam neki mondani, félek, hogy megbántanám... Tudom, meg látom, hogy ő élvezi, nagyon szeret és azt akarja, hogy a legjobb legyen nekem. Ezért szoktam tettetni, hogy én is élvezem... Szerintem velem van a baj. Az oké, hogy valahogy ezt elmondom neki (mondjuk azt se tudom hogy mondhatnám, hogy ez neki ne essen rosszul), de akkor még nincs megoldva a helyzet. Hogy mondhatnám el neki? És mit csináljak/csináljunk, hogy én is élvezhessem? Ti si voltatok már így?

6

Lányok! Ha elmentek egy férfi masszőrhöz egy masszázsra, akkor nem szoktatok attól félni, hogy meg akar titeket dugni?

3

Valaki leírná hogy hogyan kell jól felhúzni az ovszert anélkül hogy levegő maradna benne? Mert én befogtam a sperma tasakot de attól még maradt benne levegő. Normális válaszokat lécci?

6

Békéscsabán hol lehet óvszert venni, ha bezárt a DM? XD

10

Leszbikus, biszexuális lányok! Valaki ismeredni? 22/N

;-)

9

Azzal állt elő a férjem, hogy el akar fenekelni. Ez mennyire normális? Engedjem meg neki?

Valakinek volt már ebben része? Miért akar valaki ilyet? Igaz, hogy szokott pornót nézni(amiért szintén kissé haragszom), de ez már kicsit sok, nem?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!