Találatok a következő kifejezésre: A barátom jön hozzám és (10 db)

Ma este jön a barátom 1hétre hozzám (külföldi-távkapcs) és megjött! Antibaby-t szedek és még 4 szemem hátra volt. Most mit tegyek? Ötletek? Hogy szeretkezzünk? Ha szedem attól tovább akkor kevésbé lesz meg?

Legjobb válasz: Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.

Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.
Szerintem ne foglalkozz vele, mi mindig csináljuk, nem számít ha megvan.
És mi itt a probléma? Kb úgy is addigra jön meg, amikor õ elmegy, vagy maximum az utolsó együtt töltött napon. O.o Mindenképp szedd rendesen a tabit, aztán szeretkeztek amikor tudtok.
A kérdező hozzászólása: épp ez a baj, hogy már megjött
De hát miért jött meg ha még 4szem hátra van? Rosszul szedted? Amúgy szerintem szedd tovább mindenképp, és szedd rendesen!

A barátom majd jön hozzám és ö még szűz én már nem. Hogy kezdeményezzek a barátnomnál?

vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!!

Legjobb válasz: szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.

szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.
Ez milyen hülye kérdés, már ne haragudj? Illet volna normálisan megfogalmazni, egyébként ennyi információból nehéz tanácsot adni :S
"vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!! " - a Polgár Jenõ hivatalba a mester úrhoz!
Elõször is fõzz neki! Attól jó. Aztán jöhet a kérdés: "Fõztem. Dugunk?"
Õ még szün??? tényleg? De szerintem igen, várd meg amig az a baj, hogy szerinted fél kezdeményezni.
Ha fél kezdeményezni, akkor kezd el te. Kezd el finoman puszilgatni föntrõl lefele és a töbi jön magától. ha közbe azt mondja állj akkor állj meg.
Szerintem nyugodtan kezdeményezhecc.Maradjatok kettesben mondjuk nálatok, nála.Feküdjetek az ágyon.Te pedig a pasidon lovagló ülésben, úgy hogy a te "érzékeny területed" az õ "érzékeny területén" legyen és közbe puszilgasd a nyakát.Nekem mindig bejön.
hány évesek voltatok és mennyi tapasztalattal? meglett a dolog?

Miért csak akkor jön oda hozzám beszélgetni, ha egyedül vagyok? A kedvenc tanárnőm, csak akkor beszélget velem, ha egyedül vagyok. Ma is oda jött hozzám és mikor megjelentek a barátaim akkor elment onnan.

Legjobb válasz: Mert nem akar a barati tarsasagba bezavarni, tudja, hogy akarmennyire joarckodik, o tanar maradna koztetek, es emiatt ugysem viselkednetek termeszetesen:)

Mert nem akar a barati tarsasagba bezavarni, tudja, hogy akarmennyire joarckodik, o tanar maradna koztetek, es emiatt ugysem viselkednetek termeszetesen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)
Attól függ, hogy mirõl beszélgettek. Lehet, hogy nem akarja mások elõtt mutatni ama arcát, melyet neked mutat.


Hogyan vegyem rá a barátom, hogy ha hozzám jön ne öltözzön annyira extrémül? És ne feltünősködjön?

Kis faluban lakom és mindenki róla beszél, hallom mikor a buszmegállóban állok hogy rólam beszélnek az emberek, hogy az én barátom biztosan meleg, meg minden...vannak akik pedig azt hiszik hogy lány és az terjed rólam hogy leszbikus vagyok.

Legjobb válasz: Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.

Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.
szereted meg teszik, de felvállalni nem mered. Merthát errõl van szó.
ez tenyleg jo. szegyelsz vele mutatkozni? en akit szegyenlek azt nem tartom valami sokra.
Szerintem légy türelmes, majd megszokják! Elõbb-utóbb nem lesz ez annyira érdekes, ha már sokszor látják. A barátod meg nem a falubeliekkel jár, hanem veled, nem nekik kell hogy tetsszen, hanem neked. Jól tette, hogy nem változtatott magán. Azt nem tudom, hogy eshetett neki mikor elõadtad ezt neki.
Valószinûleg mert õ is tudja, hogy nem lesznek a végletekig együtt és ha szakítanak akkor nehogymár a fél falu õt cikizze ráadásul még õ is magát hibáztassa :D Amúgy igazad van
A kérdező hozzászólása: De nem szégyenlem, csak nem tudom na... olyan szar mikor beszólnak, hogy biztosan leszbi vagyok, meg ilyenek. Ez egy kis falu, biztosan nem laktatok még ilyen helyen ahol végigmegyünk az utcán és szájtátva bámulnak, meg összesúgnak, mutogatnak az emberek... csak ezt szeretném elkerülni, de nem tudom hogyan.
Minden csoda három napig tart:)
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...

Ma jön a legjobb baratnõm hozzám, aki 15 éves, én 13. valamilyen jó filmet? Vígjáték legyen leginkább. És valami más jó szórakozást, amivel lefoglalhatjuk magunkat és nem hülyeség?

2 napot itt alszik,tehát jó pár program/ötlet jöhet:).és egyedüli napokra jó szórakozást?:)

Legjobb válasz: Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás,vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.

Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás, vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.
nézd meg a port.hu-n, mi megy a moziban. mutasd meg neki is.
1. Mondd meg neki, hogy itt van kétezer forint, menj el moziba légyszi, vagy csinálj amit akarsz, csak ne legyél itthon. 2. Csendesebben szexeltek. 3. Jó hangosan szexeltek, hogy máskor magától menjen el inkább, mikor jön a barátod.
Nem feltétlenül kell üvöltözni közben, és akkor nem fogja meghallani. Mi a párommal az esetek 90%-ában úgy vagyunk együtt, hogy közben más is tartózkodik a házban, de mivel kulturált emberek vagyunk és becsukjuk az ajtót, valamint tekintettel vagyunk egymásra és nem sikongatunk, hogy mások is hallják, mit csinálunk éppen - senki sem zavar senkit.
Aztán el fog "menni".
Vonjátok be õt is hármasba.
Pff...talán egy szobában laktok vagy mi? Mert ha nem, akkor nem tudom milyen alapon kellene kiüríteni a házat, mert te szexelni akarsz a barátoddal.
Te hány éves vagy? És a bátyád?
A kérdező hozzászólása: Az a gáz h. ez nem húz el.. nem akarom h. hallja h. mi mit csinalunk mert semmi koze nincs hozza .
becsukod a szoba ajtaját
Nalunk ez ugy megy hogy szolok neki Figyelj mar baratnommel.szeretnek kettesben lenni Kettesben Ugy el huz hazulrol ahogy van Ehogy mar szar napja legyen az ocsinek
A kérdező hozzászólása: Én 18 bátyám 20.. nem vagyunk egy szobába de egymás mellett van a szobánk

EMBEREK, KÉNE EGY KIS SEGITSÉG:DSzombaton lesz a 17. születésnapom, jön hozzám a legjobb barátnõm és kéne egy kis programot szervezzek hogy milyen hülyeséget csináljunk? !

Bármilyen javaslat jöhet ami egy kicsit is hülyeség de az sem baj ha nem az.Végülis egyszer élünk mindent ki kell próbálni.Amugy itthon lenne a buli.

Legjobb válasz: Gyújtsátok fel a házat :D

Gyújtsátok fel a házat :D
A kérdező hozzászólása: :DD Háát végülis ez is egy ötlet:DD De szerintem hanyagoljukXD
Csináljátok meg, hogy dezodorral fújtok egy csomót a kezetekre, fogtok egy öngyújtót, és meggyújtjátok a kezeteket.Aztán amikor már túl forró, akkor megrázzátok és tádáá semmi nem történt, csak tök menõn égett a kezetek :D Mi ma is csináltuk oszt. teremben. Vagy bszatok szét egy gitárt egymás fején, szívjatok el 1kg füvet, toljatok big jumpokat 0 parkour tudással, szóljatok be egy cigánycsoportnak, hogy "Na mivan rajgyerekek, szétbszunk", csak aztán ne csodálkozzatok, hogyha õk bsznak szét és mellé meg is dugnak. :DDD

Ötleteket kérek szépen! Egy külföldi barátom vendégségbe jön hozzám ma este és kifejezett kérése hogy magyaros étel legyen a menü. Szerintetek mit főzzek egy norvégnak? :D (desszert nem lényeges)

Legjobb válasz: Hát az én kedvencem a töltött paprika és káposzta, több kg házi tejföllel:D Meg persze a csirkepörkölt nokedlivel, szintén több kg tejföllel:D Én tuti tejfölös ételt csinálnék, mivel az Magyarországon kívül nem sok országban van:D mármint tejföl. És a túró is ritkább, tehát valami túrós lenne a desszert, csak úgy megemlíteném.:)

Hát az én kedvencem a töltött paprika és káposzta, több kg házi tejföllel:D Meg persze a csirkepörkölt nokedlivel, szintén több kg tejföllel:D Én tuti tejfölös ételt csinálnék, mivel az Magyarországon kívül nem sok országban van:D mármint tejföl. És a túró is ritkább, tehát valami túrós lenne a desszert, csak úgy megemlíteném.:)
Én is egy finom gulyást készítenék /lehetõleg marhalábszárból/. Utána elé tennék néhány gyönyörûen megpirított és vékony tócsit tejföllel. Hadd nyalja a szája szélét! Utána sörrel kínálnám.
Csirkepaprikás. Finom, és pillanatok alatt elkészül, nem kell tökölni vele.
Jó, és mielõtt leöntöd 30 liter tejföllel, kérdezd meg tõle nem érzékeny-e tejfehérjére, vagy cukorra. Aztán én gulyást csinálnék, vagy pörköltet nokedlivel, esetleg paprikás krumplit, bableves ( gulyás, jókai), hurka, kolbász, kenõmájas sincs sok helyen, piritóssal tök jó.., turós csusza jó sok szalonnával...
" Jó, és mielõtt leöntöd 30 liter tejföllel, kérdezd meg tõle nem érzékeny-e tejfehérjére, vagy cukorra. " Elsõ vagyok. Nem szabad leönteni senkinek a kajáját tejföllel, csak oda kell rakni a tányérja mellé a tejfölös tálat, és mondani, hogy ezt evvel szokás enni. Illetlenség lenne csak úgy rárakni, ezt mindenki magának szedi:D
Jajj, tudom, hogy nem szabad, és nem a konkrét leöntésre gondoltam, hanem, hogy kerülje fõzéskor, ne fõzzön teszem fel jó kis paprikás zúzamártást, vagy egyebet, hanem válogasson mást (és max, mellétálja)
Most fõtt meg a töltött paprikám :) )) Szerintem is ez jó ötlet vagy a töltött káposzta.
7.: jaaa, így már értem:) Ne haragudj.
Norvégnak halászlét. Hogy lássa, máskép is lehet. Nem tengeri halból! Pontyot és mást, lehet pisztrángot is bele, de a ponty fontos. Lazacból sehogy sem igazi. Vagy harcsa paprikást galuskával. deszert somlói galuska. igaz az nem nagyon jó sörrel ☻. Ne hagyd ki a valódi kisüstit, vagy más igazi tiszta pálinkát. Bár azt ott beszerezni :(
mustafa33: Norvégiában PONTYOT venni lehetetlen!!!!!
Olyan mindegy! Azon a vacsin már túl vannak, mi pedig azt sem tudjuk, mirõl is maradtunk le! :) )))
Hortobágyi palacsinta :) Sz.tem azal nem lehet mellé lõni Gulyásleves, bableves, pörik (sertés, csirke, csülök, marha) Lecsó (alatta szalonnával)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok sok ötletet és hogy vettétek a fáradtságot hogy segítsetek! Hogy mirõl maradtatok le? :) Végül is úgy döntöttem, hogy mivel szombat volt, ezért az anyukámtól eltanult szombati nyári menüt vetem be, ami nem teljesen magyaros, de azért egy picit mégis: Húsleves, Rántotthús petrezselymes krumplival, fokhagymás uborka salátával, és desszertnek egy kis palacsinta! Minden nagyon ízlett, sajnos a palacsintánál már nagyon tele voltunk így azt nem tudtuk teljes egészében értékelni, de azért jó volt... aztán jött az ivászat :D
Hát az aztán nagyon fantáziadús magyaros.. :DDD De legalább éhen nem vesztek.
A német ismerösök a hagyományos rakott krumpliért vannak oda, de azt csak akkor tudsz késziteni, ha rendes házi kolbászt tudsz szerezni - meg tejfölszerüséget, itt Creme fresh néven van hasonló. De egy finom pörkölt is jó, esetleg brassói - ahhoz a hozzávalókat mindenhol be tudod szerezni.
A gulyás, pörkölt mellett érdemes megemlíteni, a Bakonyi gombás sertéskarajt fõzõtejszínnel, vagy tejföllel finom nokedlivel. Igazi magyaros finomság, az éttermek étlapjairól sosem hiányzik. Otthoni elkészítése sem bonyolult.Szívesen leírom, ha kéred, hogyan csinálom én.
Persze ilyenkor már kevés az idõ a töltött káposztára, vagy az igazi házi disznótorosra = hurka + kolbász + pecsenye + párolt káposzta sült krumplival, utána a frissen sült fánk. Ezért ismernek minket kizárólag a gulyáslevesünkrõl, esetleg a csirkepaprikásról, mert az elõbbiek elkészítéséhez nem elegendõ 1-2 óra.
Gilyásleves, utána túrós csusza, vagy egy adag máglyarakás. A babgulyást azért nem mondom, hogy másnap ne emlegesse a "magyarok istenét" :) )) A csirkepörköltet én sem szívesen hagynám ki nokedlivel + fokhagymás ubi-salátával. Utána jöhetne egy adag frissen sült lángos, vagy töpörtõs pogácsa.
Krumplis tésztát.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, kicsit hülyén fogalmaztam, nem derül ki a szövegbõl hogy én magam is Norvégiában vagyok (van tejföl itt is, túró az nincs) és valami húsos ételre gondoltam. Tudom amit felsoroltatok az mind húsos is, de a töltött káposztát azt sajnos pont én nem szeretem. Még még mééééég ötleteket!!! <3
Ez is jó. Monarchiabeli univerzális. ☺

A barátomnak problémái vannak a munkahelyén és mikor hazajön ideges és alig szól hozzám hiába próbálok a kedvébe járni. De ha jön a haverja vele beszél rendesen . Miért ilyen velem? Másokkal meg normális. El lehet ezt sokáig tűrni?

Legjobb válasz: Ülj le vele nem ingerült, hanem normális hangnemben beszélgetni, mondd el, hogy neked ez a helyzet rosszul esik. Esetleg ne tõlünk kérdezd, hanem tõle, hogy miért teszi ezt veled? Azt is kérdezd meg, amire itt várod a választ, hogy el lehet-e tûrni szerinte ezt sokáig.

Ülj le vele nem ingerült, hanem normális hangnemben beszélgetni, mondd el, hogy neked ez a helyzet rosszul esik. Esetleg ne tõlünk kérdezd, hanem tõle, hogy miért teszi ezt veled? Azt is kérdezd meg, amire itt várod a választ, hogy el lehet-e tûrni szerinte ezt sokáig.
Ne haragudj de nekem egy kicsit "meguntalak" szaga van.Valójában le kéne ülnötök egyet beszélgetni, de szerintem ha ahhoz nincs türelme, akit elvileg szeret, máshoz pedig van, akkor ez a dolog egy kicsit sántít. Sokmindent megjártam a hosszú évek során, és hidd el tapasztalatból mondom, hogy valami nagyon nem stimmel a kapcsolatokban. Beszéljetek minél elõbb!!
Lehet, hogy a haverjával azért beszéli meg a problémáit, mert az megérti és tud neki legalább hasznos tanácsokkal segíteni.Te pedig nem.Beszéljétek meg a dolgot egymással.
mint ha a sógornõm írta volna. náluk is ilyen a helyzet, azzal a kis különbséggel, hogy a haverja húgát dícsérte párszor ami aztán szöget ütött a sógornõm fejébe...náluk valahogy megcsalás szaga van a dolognak.remélem nálatok nem!
Elõzõ :D Lehet, hogy veled (azt hiszi, hogy) õszinte, a haverral meg (önmaga elõtt is bevallottan) képmutató csöppet. Valamiért a morc s.ggfej lett az arculata. Harapófogóval ki lehetne húzni belõle a sérelmeit, de a hülye játék nem szûnne meg, legfeljebb átváltozna a következõbe (pl. ezentúl mindig elmesélem, hogy szopat a fõnök, amitõl szintén a falat kaparod majd, de nekem lehet, én vagyok itt a kenyérkeresõk gyöngye). Nem szívesen mondom ezt, de amolyan lélekbúváros, múltfeltárásos móka sokat lendítene, legalábbis ha igazfélének bizonyul néhány tippem.
veled azért ilyen, mert elõtted nem "kell" takarnia hogy szar kedve van a haverjával meg azért normális, mert himnemû, nehogy már egy haver lássa, hogy valami nem megy ugy ahogy kellene...
Nekem is ilyesmi gondom van, de õ azért foglalkozik velem. Vágd be a durcit.:D Vagy pedig beszéld meg velke felnpõttek módján.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!