Találatok a következő kifejezésre: A barátom jön hozzám (19 db)

Ma este jön a barátom 1hétre hozzám (külföldi-távkapcs) és megjött! Antibaby-t szedek és még 4 szemem hátra volt. Most mit tegyek? Ötletek? Hogy szeretkezzünk? Ha szedem attól tovább akkor kevésbé lesz meg?

Legjobb válasz: Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.

Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.
Szerintem ne foglalkozz vele, mi mindig csináljuk, nem számít ha megvan.
És mi itt a probléma? Kb úgy is addigra jön meg, amikor õ elmegy, vagy maximum az utolsó együtt töltött napon. O.o Mindenképp szedd rendesen a tabit, aztán szeretkeztek amikor tudtok.
A kérdező hozzászólása: épp ez a baj, hogy már megjött
De hát miért jött meg ha még 4szem hátra van? Rosszul szedted? Amúgy szerintem szedd tovább mindenképp, és szedd rendesen!

Miért csak akkor jön oda hozzám beszélgetni, ha egyedül vagyok? A kedvenc tanárnőm, csak akkor beszélget velem, ha egyedül vagyok. Ma is oda jött hozzám és mikor megjelentek a barátaim akkor elment onnan.

Legjobb válasz: Mert nem akar a barati tarsasagba bezavarni, tudja, hogy akarmennyire joarckodik, o tanar maradna koztetek, es emiatt ugysem viselkednetek termeszetesen:)

Mert nem akar a barati tarsasagba bezavarni, tudja, hogy akarmennyire joarckodik, o tanar maradna koztetek, es emiatt ugysem viselkednetek termeszetesen:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)
Attól függ, hogy mirõl beszélgettek. Lehet, hogy nem akarja mások elõtt mutatni ama arcát, melyet neked mutat.

Hogyan vegyem rá a barátom, hogy ha hozzám jön ne öltözzön annyira extrémül? És ne feltünősködjön?

Kis faluban lakom és mindenki róla beszél, hallom mikor a buszmegállóban állok hogy rólam beszélnek az emberek, hogy az én barátom biztosan meleg, meg minden...vannak akik pedig azt hiszik hogy lány és az terjed rólam hogy leszbikus vagyok.

Legjobb válasz: Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.

Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.
szereted meg teszik, de felvállalni nem mered. Merthát errõl van szó.
ez tenyleg jo. szegyelsz vele mutatkozni? en akit szegyenlek azt nem tartom valami sokra.
Szerintem légy türelmes, majd megszokják! Elõbb-utóbb nem lesz ez annyira érdekes, ha már sokszor látják. A barátod meg nem a falubeliekkel jár, hanem veled, nem nekik kell hogy tetsszen, hanem neked. Jól tette, hogy nem változtatott magán. Azt nem tudom, hogy eshetett neki mikor elõadtad ezt neki.
Valószinûleg mert õ is tudja, hogy nem lesznek a végletekig együtt és ha szakítanak akkor nehogymár a fél falu õt cikizze ráadásul még õ is magát hibáztassa :D Amúgy igazad van
A kérdező hozzászólása: De nem szégyenlem, csak nem tudom na... olyan szar mikor beszólnak, hogy biztosan leszbi vagyok, meg ilyenek. Ez egy kis falu, biztosan nem laktatok még ilyen helyen ahol végigmegyünk az utcán és szájtátva bámulnak, meg összesúgnak, mutogatnak az emberek... csak ezt szeretném elkerülni, de nem tudom hogyan.
Minden csoda három napig tart:)


Tipikus se veled se nélküled kapcsolat
Valószínûleg fiatalok vagytok még, és nem tud elengedni fontos vagy neki. Ez természetes a ti korotokban, meg igazából emberfüggõ van aki ugyanezt mûveli 30 fölött is. De ha neked ez nem jó, h elmegy és visszajön akkor lépj ki végleg. Mert ez nem egy egészséges kapcsolat szerintem.
Megszokás.
Vagy éppen kidobta az aktuális utódod...
Szerintem gáz , de köszönj pl hogy Szia. de rég nem láttalak . Uh de hiányoztál
Ha örülök neked, akkor igen. :)
Még engem is?
Miért lenne gáz? Én is átölelek mindenkit, akinek örülök. :)
Az én legjobb barátnõm Chicagoban él már több éve. Egy évben egyszer, max. kétszer tudunk találkozni. Az az igazság, hogy olyankor pont [email protected], hogy mennyire gáz, még egymás elé is szoktunk futni és sokáig, talán percekig is csak átöleljük egymást. Ez jó, bár nem kárpótol a rengeteg külön töltött idõért.
Lehet õ sem tudja, van ilyen.
Nem teljesen értem. Te férfi vagy nõ vagy?
A kérdező hozzászólása: Én is egy rövid ölelésre gondoltam.. amúgy Gyõrbe jön Debrecenbõl, hogy találkozzunk, miután hazajött Koppenhágából... úgy több, 300 km.. és ez nem semmi...
Ez miért lenne gáz?
Te figy, ez az ölelés dolog olyan, hogy lehet baráti, meg párkapcsolati jellegû is. Semmiképp sem gáz, csak nem vágom, hogy ti köztetek milyen a szitu.Szóval így kétértekû is lehet, de ha mindketten tisztában vagytok a köztetek levõ dologgal, akkor nem.
nem gáz, vagy öleld meg úgy, hogy ne legyen túl csöpögõs :) .
A kérdező hozzászólása: Minden nap beszélünk fészen... eddigi legjobb barátom
A kérdező hozzászólása: 21 évesek vagyunk és a legjobb barátok.. szerdán repül haza, csütörtökön jön hozzám a fél országot végig vonatozza.. és az nagy dolog.. nekem.. szeretném megölelni... csak félek a reakciójától
Nem gáz, hogy kimutatod az érzéseidet. :)

Ma jön hozzám a barátom, ketten leszünk itthon, felnőtt nélkül. Milyen szívatásokat, trollkodásokat csinálhatnánk?

Olyanra gondoltam pl. (ezt az egyet tudjuk) hogy WC-re fóliát teszünk és mikor hazajönnek és mennek a WC-re... :D

Ma jön hozzám a barátom, milyen programot tanácsoltok?

Pocsék az id?, így nem tudunk sétálni,itthon leszünk. Szexelni nem akarok úgyhogy ezt ne is mondjátok. valami filmet esetleg? [ lehet?leg ne horror] vagy valami tippet mondanátok? Köszi.

Legjobb válasz: esetleg süthetnétek valamit közösen, utána meg megehetnétek. ha mindkettõtök édesszájú, és szerettek sütögetni. vagy ha van valami xbox játékod, akkor azzal is egész jó el lehet lenni :)

Bocsi, hogy nem válaszolok a kérdésedre, de már amúgy sem lenne aktuális. Bírom az ilyen kötözködõket......és most én is kötözködni fogok. Valószínû mindent tudtok a kérdezõrõl, rögtön meg kell támadni. Arra gondolok, hogy azt mondtátok hogy milyen ez a kapcsolat ha ne szexelnek, akkor minek vannak együtt, stb. Rögtön megtámadjátok, közben meg lehet hogy csak 1 hete vannak együtt, és a lány nem fekszik össze akárkivel az elsõ héten. Ilyen verzióra nem gondoltok? Nyilván ti akkor ilyenek vagytok, akit csak értek, azt dugjátok. A másik válaszoló meg aki lenézte azt aki írta, hogy X-faktort néz a barátjával, abba nem gondoltál bele, hogy lehet hogy nem szeretnek színházba járni? Õk szeretik az X-faktort, na és? Te nyilván soha nem nézel tv-t. Szerintem minden mûsorban van valami kivetnivaló, nehogy már te mondd meg, mit nézzenek.
esetleg süthetnétek valamit közösen, utána meg megehetnétek. ha mindkettõtök édesszájú, és szerettek sütögetni. vagy ha van valami xbox játékod, akkor azzal is egész jó el lehet lenni :)
Már most tudod, hogy nem akarsz szexelni? Tõlünk kérdezed, milyen programotok legyen? Hát..elég silány egy kapcsolat lehet. Szegény barátod.
És már a szád sem mûködik?
Szexelni nem akarsz... Miért vagytok ti együtt? Szereted egyáltalán? Szép kijelentés. De ha már kérdezed, szerintem idõszerû lenne, hogy csak úgy szimplán beszélgessetek egy nagyot, õszintén. Lehet kiderülnének dolgok...
Komoly kultúrprogram. Ahelyett, hogy elmennétek színházba...
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot:) Hát õ szereti a sütit akkor majd sütünk valamit:D:D ez tök jó^^
A kérdező hozzászólása: Miért kell ilyen undorító dolgokat mondani? Nem itt kéne szekálni az embereket...
Hasonló helyzetben vagyok. Az X-faktort fogjuk nézni :D
A kérdező hozzászólása: Most miért lenne silány? szeretem, képzeljétek. De megvan az okom miért nem akarok. Egészségügyi okaim vannak. Elég hülyeén fogalmaztam meg akkor így: szexelni nem lehet mert nõgyógyászati gondjaim vannak.
13:02es vagyok. Utolsónál a pont.

Ma jön a legjobb baratnõm hozzám, aki 15 éves, én 13. valamilyen jó filmet? Vígjáték legyen leginkább. És valami más jó szórakozást, amivel lefoglalhatjuk magunkat és nem hülyeség?

2 napot itt alszik,tehát jó pár program/ötlet jöhet:).és egyedüli napokra jó szórakozást?:)

Legjobb válasz: Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás,vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.

Szia, sajnálom hogy csak most írok, de mêg biztos fogsz menni pizsi partyra, ezért tessék itt a válasz: Jó vígjáték az Apám üti apámat, és jó programok ezek: Hajfonás, társasjáték, kérdezz-felelek, felelsz vagy mersz, zenehallgatás, vicc mesélés és ha nagyobb területen vagytok akkor párna csata. Mêg egyszer bocsi hogy ilyen késõn írok.

Hamarosan jön a barátom hozzám kb. egy hétre. Ti milyen programokat találnátok ki így ketten?

Tudom, nem vagyok túl találékony..:) Azt ne mondjátok hogy szeretkezzünk mert azz szerintem meglesz. :D Pest közelében lakok szóval oda tudnánk menni. De milyen programokat találjak ki? :) Tudnátok segíteni valami ötlettel..?:D Ti mit szoktatok csinálni a párotokkal, merre mentek, otthon mit? 19/L

Legjobb válasz: 19 évesen lehetne több találékonyságod. DE például takaríthattok,megcsinálhatjátok a ház körüli munkákat.

19 évesen lehetne több találékonyságod. DE például takaríthattok, megcsinálhatjátok a ház körüli munkákat.
Hm...mi sokat ps-eztünk. :D
Korizzatok, úgyis hideg van:D
A kérdező hozzászólása: #1 heh, elhiheted hogy azt megcsinálom mielõtt idejön..:) ps-em sajnos nincs. :( pedig mindketten nagy kockák vagyunk..:D de a korizás jó ötlet. :) köszi a válaszokat, jöhetnek még. ;D
Korcsolyázás, mozi, vagy otthoni film nézés, sakkozás, társasjátékozás, állatkert, biliárdozás, gokartozás, tekézés, sétálás, kirándulás, elmentek egy uszodába vagy fal labdázni.
Szex, szex és szex... Fürcsivel, kajával, pihivel megszakítva... ez akár 3 napot felölelhet... Aztán kis séta, múzeumlátogatás, valami jó buli, aztán kezdeni elölrõl... :) ))
A kérdező hozzászólása: de jó ötletek, köszi! :D jöhetnek még ;D
Úgy õszintén nem csak neked kéne kitalálni de ha ilyen vállalkozó szellemû vagy... ha csípitek a "bújós dolgokat" akkor interaktív horror labirintus nagyon jó én is odamentem barátnõmmel elsõ randin és hát elég jól sült el nem részletezem.. aztááán egyéb kiállítások gokartozás most h jobb idõ van állatkert séta annyi lehetõség van... most megy pl láthatatlan kiállítás aztán citadella mozi János hegyi kilátó múzeumok színház opera millió lehetõség :) 23/F

A barátom majd jön hozzám és ö még szűz én már nem. Hogy kezdeményezzek a barátnomnál?

vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!!

Legjobb válasz: szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.

szerintem, ha már együtt vagytok egy ideje, nyugodtan kezdeményezhetsz, ha alapból kicsit félénkébb akkor meg lehet h pont erre vár, h te kezdeméynezz. egy próbát megér.
Ez milyen hülye kérdés, már ne haragudj? Illet volna normálisan megfogalmazni, egyébként ennyi információból nehéz tanácsot adni :S
"vagy várjam meg amig az a baj hogy sztem fél kezdeményezni.!!! " - a Polgár Jenõ hivatalba a mester úrhoz!
Elõször is fõzz neki! Attól jó. Aztán jöhet a kérdés: "Fõztem. Dugunk?"
Õ még szün??? tényleg? De szerintem igen, várd meg amig az a baj, hogy szerinted fél kezdeményezni.
Ha fél kezdeményezni, akkor kezd el te. Kezd el finoman puszilgatni föntrõl lefele és a töbi jön magától. ha közbe azt mondja állj akkor állj meg.
Szerintem nyugodtan kezdeményezhecc.Maradjatok kettesben mondjuk nálatok, nála.Feküdjetek az ágyon.Te pedig a pasidon lovagló ülésben, úgy hogy a te "érzékeny területed" az õ "érzékeny területén" legyen és közbe puszilgasd a nyakát.Nekem mindig bejön.
hány évesek voltatok és mennyi tapasztalattal? meglett a dolog?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!