Találatok a következő kifejezésre: A barátom jön (308 db)

Ha a barátom jön locsolni, és csak 3 napja vagyunk együtt, fel szokás hívni a lakásba?

Nagyon nem szeretném felhívni, szerintem az még túl korai, szüleim is alszanak, és elég kicsi a lakásunk. 18/L

Legjobb válasz: Ne viccelj már, bárki ismerõsöd megy locsolni, bunkóság nem behívni a lakásba, nemhogy a barátodat! Hívd be, és kínáld meg valamivel! A szüleidnek legfeljebb most még úgy mutatod be, hogy EGY barátod, nem pedig A barátod. Olyan kicsi lakás nincs, ahol egy vendég nem fér el 20 percig.

Ne viccelj már, bárki ismerõsöd megy locsolni, bunkóság nem behívni a lakásba, nemhogy a barátodat! Hívd be, és kínáld meg valamivel! A szüleidnek legfeljebb most még úgy mutatod be, hogy EGY barátod, nem pedig A barátod. Olyan kicsi lakás nincs, ahol egy vendég nem fér el 20 percig.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm szépen a választ. Végül amellet döntötem, hogy még is felhívom. Viszont panelban lakunk, és ha telefonon csöngetnek, és a hátsó bejáûraton, ahol még nem is tudom beengedni õket fentrõl, lemenjek, és "felhozassam" õket? vagy pedig vigyen le az ajándékot, és akkor mennek is tovább?
Hát menj le és hívd be
nem a akpuban szokás a locsolást elfogadni, hanem a lakásban. No, hogy volt ??? volt egy üres hokedli ?

Este moziba megyek a barátommal, jönnek a csoporttársai is, mit vegyek fel?

Még nem ismerem őket, ráadásul én leszek egyedül lány. Szeretnék jól kinézni, mikor bemutat nekik, de nem akarok kihívó lenni. Mi lenne a megfelelő öltözék? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne villants mellet,és combot sem, hogy ne legyél utána kellemetlen beszédtéma. Magassarkúval viszont nagyon csini lehetsz,ha utána nem indultok hosszú túrára, mert zavarná õket,hogy nem tartod az iramot,mégiscsak férfiak :)

Szerintem ne villants mellet, és combot sem, hogy ne legyél utána kellemetlen beszédtéma. Magassarkúval viszont nagyon csini lehetsz, ha utána nem indultok hosszú túrára, mert zavarná õket, hogy nem tartod az iramot, mégiscsak férfiak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy ilyen sokat írtál!!! :D
Fûre tépni szabad Borat Ne szórakozz Zohannal E filmek után pippantanak 75%!
szia sorozatom.comon ingyen online tudsz nézni. PL.: Amerikai Pite 1 ; 2 Project X A diktátor
A Project X tényleg nagyon nagy :D A Diktátor-t meg tegnap néztük meg, hát az totál kész XD


I think you should fuckin hang yoursel!
Nem hinném. Elég nagy sztár, szóval azt mindenhol bemondanák: rádiókban, tévében, újságokban... Meg Magyarország elég kicsi, nem jön ide. Elég volt neki Bécsben szerintem :)
a wikipedi ába mindenki, akármikor belejavíthat, adhat hozzá dolgokat. Nem lesz koncert Bécsbe januárba.
http://en.wikipedia.org/wiki/Believe_Tour itt rajta vagy a januári koncija bécsben!!!!
Most 2013 márciusban volt Bécsben koncertje! http://www.concertboom.com/justin-bieber/tour-dates/ még ezek várhatóak ebben az évben, ezeken a helyszíneken. A 2014-es koncertek még meg sincsenek! Vagy ha ti megtaláltátok küldjétek már el az oldalt légyszíves.
én is megkérdeztem ezt és nekem azt mondták hogy Január 20.-án jön Bécsbe!:)
én azt hallottam h fog ide jönni, de nem vagyok biztos benne...
Nem jön! Bécsben volt koncertje márciusban. Majd talán a következõ világ körüli turnéján ellátogat kicsiny hazánkba... Ami remélem minnél hamarabb megtörténik. De arra számítsatok hogy a jeg ynagyon drága.
na látod, ezért nem jön ide. neki is pénzbe kerül iderepülni :D
ahhoz pénz is kell tudod mert ha ide jönne legalább repülõjegyet nem kell veni
ha akkora rajongók vagytok, akkor felültök repülõre, és elutaztok egy koncertjére...ugyanmár...anyunál biztos ki lehet sírni.
Hát..nagyon remélem hogy jön..nembirom ki azt hogy mindenhol ott van csak magyarországra nem tud eljönni..:((
NEM JÖN! 2013 márciusban volt Bécsben koncertezni. 2014-ben pedig pihen.. am se jönne Magyarországra ://

Ha nem jonnek velem moziba a barataim akkor nem is igaz baratok?

Van egy film amit regota szeretnek megnezni, de kerdezgetem a barataimat es van akinek nincs penze, van akit nem engednek vagy nem er ra, van aki mar latta a filmet, olyan is van aki nem szereti az ilyen filmeket. Senki nincs aki eljojjon:( es most elszomorodtam, hogy nekem sincsenek igaz barataim? 15L

Legjobb válasz: Attól még, hogy nincs pénzük rá, vagy nem érnek rá, attól még igaz barátok lehetnek. Nem ez dönti el, hogy azok, vagy sem. :)

Attól még, hogy nincs pénzük rá, vagy nem érnek rá, attól még igaz barátok lehetnek. Nem ez dönti el, hogy azok, vagy sem. :)
Az igaz barátság nem azon múlik, hogy eljönnek-e veled moziba. Ezt nem ez alapján kell eldöntened. Ha ez az egyetlen, ami miatt problémád van velük, attól még lehetnek jó barátok. Lehet, hogy tényleg a filmmel van bajuk, mert nem egy mozizós társaság.
Ha nincs pénze vagy nem engedik el mit vársz el? Lopjon vagy szökjön el? Fogadd el. Aki meg láttam miért nézné meg újra?
istenem. már bocsi de elég türelmetlen vagy. Attól mert tanulniuk kell mert fontos nekik a tanulás vagy nem engedik el attól miért ne lennének igaz barátok? nekem lassan 1 éve van legjobb barátnõn, minden hétvégén találkozunk, kivéve ha neki sok leckéje van, vagy õ sem ér rá, és én ezt teljes mértékben megértem. Biztos hogy nem azért nem jönnek el, "mert nem bírnak"
Menj egyedül, én is voltál már egyedül moziban. :-) 21L
Nekem van egy esemény, amire nagyon rég óta el szerettem volna menni. Úgy volt hogy a barátaimmal megyek, de mindenki 1-2 nappal elõtte mondta le. Szarul esett, de attól még barátok. 15/F

Kire jön rá MINDIG a dughatnék a barátja szobájában?

Legjobb válasz: Rám nemcsak a barátom szobájában jön rám a szeretkezhetnék. :-) Akárhol találkozunk, én szívem szerint leteperném. De egyelõre maradunk az õ, illetve az én szobámnál.

Rám nemcsak a barátom szobájában jön rám a szeretkezhetnék. :-) Akárhol találkozunk, én szívem szerint leteperném. De egyelõre maradunk az õ, illetve az én szobámnál.
Nekem volt egyszer régen egy olyan barátom, akihez õrülten vonzódtam, és mindig iszonyúan kívántam.Én még az erdõ szélén is megkívántam, a vonaton, akárhol.Kár, hogy a vágy nem egyenlõ a szerelemmel...Talán még ma is együtt lennénk, ha õ is szerelmes lett volna, amellett, hogy nagyon vonzódtunk egymáshoz.
Akárhol, akármikor! :) Ahogy megérzem az illatát, ahogy megérint ....

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be

Lehetséges hogy a barátom miatt jönnek ki ezek a dolgok? Vagy ilyen nincs?

Mióta van barátom, minden találkozás után herpesz jött a számra. Megoldottam ilyen gyógyászati boltban kapható kapszulával. Ezt szedem, és nem jön ki herpesz. Viszont mióta ezt alkalmazom, hólyagok jönnek a lábamra. Volt már ilyen máskor is, akkor ételallegria miatt. Az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a barátomtól? Annyira érzékeny a szervezetem is, meg a b?röm is mindenre... Nem lehet, hogy mivel herpesz nem tud kialakulni, így jön ki? Vagy esetleg attól a herpesz elleni kapszulától vannak? Tele van a lábam hólyagokkal, már nagyon kellemetlen :S

Legjobb válasz: A herpesz szerintem a barátod miatt volt, szinte egyértelmû. A herpesz elleni kapszula mûködik nálad de valószínûleg allergiás lehetsz az egyik összetevõjére vagy alapból nem bírja a szervezeted és így jön ki rajtad. Szerintem menj el bõrgyógyászhoz mondd el neki a dolgaidat és lehet ad neked egy másfajta herpesz elleni gyógyszert.

A herpesz szerintem a barátod miatt volt, szinte egyértelmû. A herpesz elleni kapszula mûködik nálad de valószínûleg allergiás lehetsz az egyik összetevõjére vagy alapból nem bírja a szervezeted és így jön ki rajtad. Szerintem menj el bõrgyógyászhoz mondd el neki a dolgaidat és lehet ad neked egy másfajta herpesz elleni gyógyszert.
Èrdekes. De mindig találkozunk új dolgokkal. Nálunk a családban örökletes a herpesz, szankon. Páromnak sosem volt, de el sem kapta tõlem még a 6 évünk alatt. Párod elõtt is volt herpeszed? Vagy még sosem? Sajna nem lehet kiírtani, csak kezelni.
Esküdjetek meg hogy elmúltatok 17 évesek
Lehet, hogy én vagyok iszonyú régimódi, de én a pasira bíztam magam az elsõ alkalommal.
ne elégitsd ki elötte szájjal. Ha meg csak orális van, szóljon és egyáltalán nem muszáj lenyelni, ki is lehet köpni, ha idegenkedsz töle ne is menjen el a szádba hanem szól elötte.
Szerintem elõször pettingeljetek csak.. Mi is az elsõ elõtt állunk, és rohadtul izgulnék, ha nem ismerném a barátomat ilyen téren.. de már tudom, mi izgatja, hol érzékeny, stb, így sokkal jobb lesz... :) Az, hogy lenyeled-e, csak rajtad múlik.. én lenyelem, van aki nem hajlandó rá.. Mindenki más :D Neked kell érezni.. ha nem találod visszataszítónak, akkor nyugodtan, bajod nem lesz tõle, de ha szerinted nem guszta, akkor ne :)

Hogyan vegyem rá a barátom, hogy ha hozzám jön ne öltözzön annyira extrémül? És ne feltünősködjön?

Kis faluban lakom és mindenki róla beszél, hallom mikor a buszmegállóban állok hogy rólam beszélnek az emberek, hogy az én barátom biztosan meleg, meg minden...vannak akik pedig azt hiszik hogy lány és az terjed rólam hogy leszbikus vagyok.

Legjobb válasz: Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.

Ha így szereted minek kéne máshogy viselkednie? Idegenek kedvéért? Mit számítanak õk? Neked ez jön be, ez van, nem tehetsz az ízlésedrõl.
szereted meg teszik, de felvállalni nem mered. Merthát errõl van szó.
ez tenyleg jo. szegyelsz vele mutatkozni? en akit szegyenlek azt nem tartom valami sokra.
Szerintem légy türelmes, majd megszokják! Elõbb-utóbb nem lesz ez annyira érdekes, ha már sokszor látják. A barátod meg nem a falubeliekkel jár, hanem veled, nem nekik kell hogy tetsszen, hanem neked. Jól tette, hogy nem változtatott magán. Azt nem tudom, hogy eshetett neki mikor elõadtad ezt neki.
Valószinûleg mert õ is tudja, hogy nem lesznek a végletekig együtt és ha szakítanak akkor nehogymár a fél falu õt cikizze ráadásul még õ is magát hibáztassa :D Amúgy igazad van
A kérdező hozzászólása: De nem szégyenlem, csak nem tudom na... olyan szar mikor beszólnak, hogy biztosan leszbi vagyok, meg ilyenek. Ez egy kis falu, biztosan nem laktatok még ilyen helyen ahol végigmegyünk az utcán és szájtátva bámulnak, meg összesúgnak, mutogatnak az emberek... csak ezt szeretném elkerülni, de nem tudom hogyan.
Minden csoda három napig tart:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!