Találatok a következő kifejezésre: A barátom interneten (31 db)

Szerintetek minek számít az, ha a barátom interneten keresztul szerelmet vallott mas lanynak?

Plusz letiltotta elolem a Facebookjan, hogy ne lassam miket irogatnak egymasnak.. es nem csak egy lannyal hanem kb volt 15 akivel ilyen "jol" elvolt.

Legjobb válasz: Nálam szakításnak számítana. Mármint ha nem is gondolja egyiket sem komolyan, és csak egy pszichopata, aki ezt találja szórakoztatónak... akkor sem akarnék azzal lenni, akinek én nem vagyok elég szórakoztató. :D

Nálam szakításnak számítana. Mármint ha nem is gondolja egyiket sem komolyan, és csak egy pszichopata, aki ezt találja szórakoztatónak... akkor sem akarnék azzal lenni, akinek én nem vagyok elég szórakoztató. :D
Ez nem normális dolog. Ha valaki párkapcsolatban él, akkor ne foglalkozzon másokkal se élõbe, se online, ne valljon másnak szerelmet és ne titkolja el a face jelszavát. Vegye komolyan a kapcsolatát, értékelje a partnerét. Ha a párodnak ezeket nehezére esik megadni, akkor lépjen ki a kapcsolatból és szórakozzon úgy, de ne veled! Ne hagyd magad!
A kérdező hozzászólása: *ezt a
A kérdező hozzászólása: Tegnap veszekedtunk es felhoztam neki ezta temat, amit kiirtam, es szerinte nem er fel megcsalassal.. szerintem meg igen
A kérdező hozzászólása: Ezt régen csinálta kb 2 és fél éve, szakítottunk is jó hosszú idore, és újra egyutt vagyunk, teljesen megváltozott, mintha mas ember lenne. Amugy 20 evesek vagyunk es 2 es fel eve vagyunk egyutt most.
hogy lepontoztak, csak mert leírtam a realitást :) érdekes, hogy mindenki ezt csinálja, csak lényeg, hogy senki ne mondja ki .... Ugyan pár laza szexkaland miért lenne már megcsalás? Fõleg ha fiatalokról, netán tizenévesekrõl van szó, akikben nyilván tombolnak a hormonok, na meg a kíváncsiság. Nincs ebben semmi kifogásolnivaló sztem -..
Hát én ilyen palival tuti, hogy nem foglalkoznék a helyedben! Csak simán barát, tehát semmi problémád nem lesz, ha gyorsan pattintod!
Bocsi, de szerintem te vagy a 16. akivel csak jól elvan. (a többieknek biztos ezt mondja). Te lehet, hogy kapcsolatnak gondolod ezt, de hidd el, ez nem az. Ha valaki tényleg a párod, akkor rajtad kívül nem kell neki más, még csak Facebookon sem. Dobd ki, nem tudom, hogy megcsalás-e, de alázás a javából. Keress egy normális párt, aki beéri veled.
Szerintem már az sem normális dolog, hogy letiltja elõled a fbukját. Ha nincs mit takargatni, nem tett volna ilyet. Ez annyira egyértelmû. Szerintem találnál olyat, aki megbecsül
jó hát mindenkinek van privát élete ... most az még nem jelent semmit extrát, ha csak szex volt köztük, hiszen te magad is láthatod: veled van, nem hagyott el, azaz mégis te kellesz neki. Pár kis kaland meg belefér.
Ezek után sose hidd el, hogy semmi nem történt köztük. Ha neked írogatna ilyeneket egy vadidegen, te mit tennél? Én speciel letiltanám, hogy hagyjon békén. De a csajok ezek szerint mégiscsak elég jól ismerik ahhoz, hogy örüljenek, ha ilyeneket ír. No comment. Nyugodj bele, hogy meg is csalt velük, csak arra nincs kézzel fogható bizonyítékod, így addig tagadja.
Nem tudom, miért kérdés esetedben ez az egész: nyíltan - mégcsak nem is titokban - keresi azt, aki nálad jobb, akivel leléphet. Nem adja fel a biztost a semmiért/bizonytalanért, hiszen alapfunkciókra Te is jó vagy, lehet, hogy egyedül megélni se tudna, így jól jön egy lakótárs, de keresi a jobbat, a "továbbfejlesztett verziót", hogy lehetõleg a készbe, egy elõmelegített kapcsolatba rakja át a seggét. Miért? Mert melletted ezt is meg lehet tenni. Úgy hajítanám ki, hogy lába nem éri a földet! nem is értem, miért kérdés ez, hiszen a "párod" más nõkkel próbálkozik, nem tisztel téged, és nyilvánvaló, hogy nem felelsz meg neki, nem vagy elég jó neki. Kell ezt még magyarázni? A lelked mélyén ezt te is tudod, ne félj lépni, mert ennél jobbat érdemelsz - ennél tulajdonképpen minden érzõ ember jobbat érdemel -, és különben is: ilyen idióta semmirekellõt bármelyik sarkon találsz, ezért nem kár. Nem vesztes vele semmit.
Ismerek 33évest is aki ilyen.Nagyon is van vmi, nem csak ismerkedés.Nem mondom hogy mind a 15 ráharap, de lesz/volt aki igen.Válóok.
Nálam is "válóok" kenne.
Fejszbuk, internet, anyam kinja! Gondolom ezzel a gyerekkel is ott ismerkedtel meg. Hany evesek vagytok? 13-14?
Én biztos, hogy elhagynám. Vagy csak engem szeret, vagy mindenki mást. Ha szeret, akkor engem szeressen, ne mondogassa fûnek-fának akkor sem ha nem igaz. Nem szeretem, ha össze vissza dobálóznak ezzel a szóval.
Próbálom beleélni magam a helyzetbe, ha az én barátomról lenne szó, és a kapcsolatunk legelején csinált volna ilyet, és most bevallaná és jól ki tudná magát dumálni a helyzetbõl, akkor megbocsájtanék, de rosszul esne nagyon. Bár annyira nem világos, hogy mit is tett konkrétan a barátod, de ha csak írogatott lányok képe alá, hogy milyen szép vagy, úgy szeretlek, akkor nem borítanék fel emiatt egy többéves jól mûködõ kapcsolatot. Nem tudom nálatok pontosan mi a helyzet.
Nem tudom, minek számít, de nekem elég ok lenne a szakításra.
ez azt jelenti, hogy téged nem szeret.

Miért nem bízik bennem a barátnõm, hogy interneten lévõ lányokkal csak baráti célzattal beszélgetek?

Interneten ismerkedek lányokkal, de csak baráti célzattal, mert lányokkal jóban megértem magam. Párom nem örül neki, hiába mondom hogy nincs semmi több ennél.

Legjobb válasz: Átérzem a barátnõd baját..én is ugyan ilyen vagyok dettó.Féltékeny..inkánb vele foglalkozz és ne más lányokkal!!!Ez egy jó tanács volt.még õ is be tud sokalni és szakíthat.Inkább törõdj vele és ne más lányokkal.Gondolom ha õ ismerkedne más fiúkkal te is ugyan így reagálnál.

Átérzem a barátnõd baját..én is ugyan ilyen vagyok dettó.Féltékeny..inkánb vele foglalkozz és ne más lányokkal!!!Ez egy jó tanács volt.még õ is be tud sokalni és szakíthat.Inkább törõdj vele és ne más lányokkal.Gondolom ha õ ismerkedne más fiúkkal te is ugyan így reagálnál.
Vagy puszta hozzáállás kérdése. Nem értek veled egyet.
Puszta szerencse, veletlen? Az emberek kulonbozoek, mashogy viselkednek, gondolkodnak akar egyforma elethelyzetben is. Szerintem itt nincs papirforma es Veronikaek hazassaga is egy verzio. Sot a ferj meg nem is nyilatkozott a kerdesben. Lehet mas velemenyen lenne vagy akkor ha nem a felesege jelenleteben kell valaszolni, esetleg nemtudja hogy o is olvassa. A bizalom meg azert illuzio mert biztal benne hogy nem csal meg. Kiderul de most abban az illuzioban bizol, hogy nem erzelmi. Az mas kerdes, hogy az ember konnyebben megbocsajt, ha mar o maga is vetkezett vagy eljatszott a gondolattal.
Nem akarok gonosz lenni de... Amondó vagyok, hogy huszonévesen 1-2-3-4-5 éves (max) együtt járás (már akinek van ennyi, mert többnyire kapcsolatról kapcsolatra bukdácsolás van) mellett arra hallgatnék akinek 21 éve valamiért mégis csak mûködik a házassága ;) Érdemes megkérdezi miért...
A bizalom relatív valóban. Az a fõ kérdés, hogy mihez kötjük. Bizalom a másik hûségében. Eddig tiszta sor. De kétféle hûség van. Van az elvi, és van a gyakorlati. Az elvi, hogy senki mással sem szex. Ez az a hûség értelmezés ami igen ritkán mûködik. És van a gyakorlati, amikor a hûséget úgy értelmezzük, (ahogy egyébként le van írva) jóban/rosszban betegségben/egészségben. Ez mûködne, ha nem az elvit hajszolva majd kudarc esetén egybõl beáldozzák a gyakorlatit. (megcsalás = válás)
Az már megint egy más dolog... És tudod, ilyen hosszú kapcsolatban... Nem, nincs szeretõm... De ha a férjemnek lenne, és nem érzelmi alapú lenne a kapcsolat, hanem csupán testi, nekem azzal se lenne problémám, szerintem meg tudnánk beszélni. De ez a kérdés most nem errõl szól. :) És nem, a bizalom nem holmi illúzió. :)
Hat ha eltudod fogadni azt a tenyt hogy a bizalom egy illuzio, akkor nincs vele semmi gond. Egyebkent rengeteg korodbeli no tart szeretot ugy hogy a parja mit sem tud rola es megbizik benne.
Miért annyira elképzelhetetlen, hogy egy kapcsolatban mûködhet a bizalom?
Vagy csak ha ilyen elõítéletesen gondolkodnának sosem lett volna 2 sem a házasságuk, nem, hogy 21 ;)
Vagy már annyira nem számítasz neki, hogy akárkivel beszélgethetsz...
Az én páromat sem érdekli kivel beszélgetek :) Akkor õ most papucs feleség? :) ))))
Akkor elárulom: soha nem tudnék egy papuccsal együtt élni... pláne nem 21 évig. Csak tiszteljük egymást annyira, hogy nem teszünk pórázt egymás nyakára... legalábbis ilyen rövidet tuti nem! Az miért papucs, hogy mellette beszélgethetek más férfiakkal? Felõlem õ is beszélgethet más nõkkel. Szerintem itt egyeseknek elég érdekes az elképzelésük egy párkapcsolatról. Megsúgom: nem kisajátításról szól. ;)
Vagy keress olyan naiv csajt magadnak mint Veronika papucsferje.
Értelek... De hidd el, egy ilyen pórázt hosszú távon senki nem tûr meg...
13:20 az egy dolog hogy te meg a férjed nem volt ilyen.Mindenki más..te is problémázhattál valami olyan dolgom ami amúgy lényegtelen.Õ ilyen..nem tudhatod biztosra hogy a srác mennyi idõt tölt más lányok beszélgetésével.És nem azt mondtam hogy nem lehet semmi kapcsolata az ellenkezõ nemmel, pusztán arra céloztam hogy inkább a saját barátnõjével foglalkozzon.
"Féltékeny..inkánb vele foglalkozz és ne más lányokkal!!!" Már sorry, de akkor, ha valakinek kapcsolata van, már nem állhat szóba ellenkezõ nemûekkel? Én nõként mindig férfiak társaságában éreztem jól magam... ezt a férjem is tudja... Ha annak idején ezen problémázott volna, ma nem õ lenne a férjem. Egyszerûen mondd meg neki, hogy ezektõl a nõktõl nem akarsz semmit, õt szereted... Ha szeret, elfogad ilyennek... ha nem, akkor keressen olyan valakit magának, akit kisajátíthat.
Nem, nem derült ki semmi ilyesmi. Tényleg csak hozzáállás kérdése. Ha csak a hormonjai vezérelnék, és lefeküdne mással, el tudnám fogadni, meg tudnám érteni. Ha beleszeretne másba, akkor viszont elengedném, mindkettõnk érdekében. Nem akarnám, hogy kényszerbõl legyen velem, ahogy én se tudnék együtt élni olyan férfival, aki más nõbe szerelmes. De ez teljesen független attól, hogy szabadidejében kivel beszélget. Aki ilyen korlátokat szab, az csak eltaszítja magától a másikat. És én inkább azt tartom papucsnak, aki ezt hosszabb távon eltûri.
barátokkal lenni jobb
Egy bármilyen barát is jobb mint az internet. Évek óta csak a net van nekem, tudom milyen mikor senkihez nem tudsz szólni, senkit nem tudsz csak úgy elhívni beszélgetni.
Barátok, net unalomûzõ de még a neten is unatkozok.
még szép hogy barátok:D a net csak egy átok, amit max arra használok hogyha épp nincs jobb dolgom, vagy nem ér rá senki.
Barátokkal lenni jobb.
Második vagyok, döbbenten nézem hogy vannak emberek akik az internetet többre értékelik, mint a más emberekkel való közös élményeket... Nyugodtan pontozhatjátok le ezt is, muszáj volt leírnom.
Az a kemény, hogy a kockák leszavazták azokat, akik azt tanácsolták, hogy ilyen szép idõben menjen ki...
A kérdező hozzászólása: bárcsak lennének barátaim... dehát várható volt hogy ezek lesznek a válaszok
Ne viccelj, a net unalmas és csak pótlék, ha nem érnek rá a haverok, barátok. :D
Ez komoly kérdés? Persze hogy barátokkal jobb lenni, több élményt nyújtanak 10 perc alatt, mint a net egy hónap alatt... :)
Az életben meg kell tanulni az egyensúlyt a különbözõ dolgok között. Nyilván az sem jó, ha napi 20 órát a gép elõtt gubbasztasz, de tetszik vagy nem, az sem normális, ha valaki 24/7 a haverjával lóg. Ettõl persze értelemszerûen egy barát nagyságrendekkel többet ér, persze ugye az se mindegy, hogy milyenek az ember barátai.


hahahahaa lady, you made my day.
Igen. Minden férfi így csinálja.
Nem normális
Fogd fel úgy, hogy miközben sorozatot néz, kielégít Téged, máris jobban hangzik, nem?
Let's get the sparty started!
Mit mondjak? Nem kötöd le az érdeklõdését!
hülye ez
Ha nõi gladiátorok akkor nem gáz.
Neee, ezt nem hiszem el, hogy én vagyok ilyen szerencsétlen csak, hogy a hozzátok hasonló suttyók kimaradnak az életembõl..
Let's get drunk and freaky fly

Milyen játékokat ismertek az interneten, amivel tudok játszani a barátaimmal? Minden fajta érdekel

olyasmire gondolok mint pl. a www.haxball.com köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Drakensang online. Elég jó és full magyar.

Drakensang online. Elég jó és full magyar.

A barátommal Skóciába készülünk, de sajnos azon kívül, amiket interneten olvastunk, nem tudunk sok mindent. Én abbahagytam az egyetemet emiatt, mert úgy éreztem, nincs értelme. Így, végzettség nélkül (nyelvtudással) lehet munkát találni?

Szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot, aki kint él…

Legjobb válasz: Nehezen, de még így is könnyebb, mint nyelvtudás nélkül, végzettséggel. Vannak olyan munkák, amikhez nem kell végzettség, takarítás, mosogatás... Sokan keresnek melót!

Nehezen, de még így is könnyebb, mint nyelvtudás nélkül, végzettséggel. Vannak olyan munkák, amikhez nem kell végzettség, takarítás, mosogatás... Sokan keresnek melót!
hova mentek pontossan és mit fogtok csinálni! én is a barátomal akarok kimenni csk még nm találtam munkát:( v vmit ...:(
A kérdező hozzászólása: Még nem tudjuk, melyik városba mennénk, de inkább kisváros...

Hol tudom nézni élőben nézni a Barátok köztöt az interneten?

Legjobb válasz: Forgatás közben akarod nézni nézni?

Forgatás közben akarod nézni nézni?
Nézni akarod? Vagy csak nézni? Esetleg nézni is szeretnéd?
Nem értem a kérdést.A barátok közt nem élõben megy, hanem felvételrõl.De itt megtudod nézni amit leadtak adásba(nem az összest)szerintem!http://www.rtlklub.hu/most/kategoriak/osszes
A kérdező hozzászólása: nem úgy értem. úgy online hogy ugyanott tart mint a tv-ben. pl. Klaudia és Botond csókolózik (:K)a tv-ben megy, ugyanakkor megy az interneten
Talán itt de nekem nem jõn be. http://liveonlinetvradio.com/hungary-online-tv/
Csak egy várost mondj kérlek.:) Én mondjuk biszex vagyok, de szívesen ismerkednék veled..:)
A kérdező hozzászólása: Dunaújváros.
A francba kicsit messze vagy.:) Hát, akkor azt tudom mondani, hogy próbálkozz valamiféle társkeresõ oldalon, vannak direkt ilyenek, ahol hozzád hasonló kedves lányokkal ismerkedhetsz.:) Remélem, sikerül.:)
gyááá! angyalkák.hu, pinkvanilla.hu leszbikus társkeresõje (asszem van is fent néhány dunaújvárosi. ha keresel, több is lesz.) ha pedig búcsút mondhatnál a barátaidnak a szex. orientációd miatt, akkor azok nem a barátaid..
Pont Dunaújban van egy családi garzonunk, elég retro... de a célnak megfelel, ha leruccanok oda legközelebb írok ide és ütközhetünk bébibogyó. Nem biztos, h valóban a lányokat szereted, csak vonzódsz hozzájuk, én is ilyen vagyok, de pl. pasik nélkül én kikészülnék. Heteroflexibis a hivatalos megnevezésünk! Szignatúra: 22 egyetemista lány
szia, 17/L leszbi vagyok, ismi? :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!