Találatok a következő kifejezésre: A barátom interneten (28 db)

barátokkal lenni jobb
Egy bármilyen barát is jobb mint az internet. Évek óta csak a net van nekem, tudom milyen mikor senkihez nem tudsz szólni, senkit nem tudsz csak úgy elhívni beszélgetni.
Barátok, net unalomûzõ de még a neten is unatkozok.
még szép hogy barátok:D a net csak egy átok, amit max arra használok hogyha épp nincs jobb dolgom, vagy nem ér rá senki.
Barátokkal lenni jobb.
Második vagyok, döbbenten nézem hogy vannak emberek akik az internetet többre értékelik, mint a más emberekkel való közös élményeket... Nyugodtan pontozhatjátok le ezt is, muszáj volt leírnom.
Az a kemény, hogy a kockák leszavazták azokat, akik azt tanácsolták, hogy ilyen szép idõben menjen ki...
A kérdező hozzászólása: bárcsak lennének barátaim... dehát várható volt hogy ezek lesznek a válaszok
Ne viccelj, a net unalmas és csak pótlék, ha nem érnek rá a haverok, barátok. :D
Ez komoly kérdés? Persze hogy barátokkal jobb lenni, több élményt nyújtanak 10 perc alatt, mint a net egy hónap alatt... :)
Az életben meg kell tanulni az egyensúlyt a különbözõ dolgok között. Nyilván az sem jó, ha napi 20 órát a gép elõtt gubbasztasz, de tetszik vagy nem, az sem normális, ha valaki 24/7 a haverjával lóg. Ettõl persze értelemszerûen egy barát nagyságrendekkel többet ér, persze ugye az se mindegy, hogy milyenek az ember barátai.
hahahahaa lady, you made my day.
Igen. Minden férfi így csinálja.
Nem normális
Fogd fel úgy, hogy miközben sorozatot néz, kielégít Téged, máris jobban hangzik, nem?
Let's get the sparty started!
Mit mondjak? Nem kötöd le az érdeklõdését!
hülye ez
Ha nõi gladiátorok akkor nem gáz.
Neee, ezt nem hiszem el, hogy én vagyok ilyen szerencsétlen csak, hogy a hozzátok hasonló suttyók kimaradnak az életembõl..
Let's get drunk and freaky fly

Milyen játékokat ismertek az interneten, amivel tudok játszani a barátaimmal? Minden fajta érdekel

olyasmire gondolok mint pl. a www.haxball.com köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Drakensang online. Elég jó és full magyar.

Drakensang online. Elég jó és full magyar.

A barátommal Skóciába készülünk, de sajnos azon kívül, amiket interneten olvastunk, nem tudunk sok mindent. Én abbahagytam az egyetemet emiatt, mert úgy éreztem, nincs értelme. Így, végzettség nélkül (nyelvtudással) lehet munkát találni?

Szeretném felvenni valakivel a kapcsolatot, aki kint él…

Legjobb válasz: Nehezen, de még így is könnyebb, mint nyelvtudás nélkül, végzettséggel. Vannak olyan munkák, amikhez nem kell végzettség, takarítás, mosogatás... Sokan keresnek melót!

Nehezen, de még így is könnyebb, mint nyelvtudás nélkül, végzettséggel. Vannak olyan munkák, amikhez nem kell végzettség, takarítás, mosogatás... Sokan keresnek melót!
hova mentek pontossan és mit fogtok csinálni! én is a barátomal akarok kimenni csk még nm találtam munkát:( v vmit ...:(
A kérdező hozzászólása: Még nem tudjuk, melyik városba mennénk, de inkább kisváros...

Hol tudom nézni élőben nézni a Barátok köztöt az interneten?

Legjobb válasz: Forgatás közben akarod nézni nézni?

Forgatás közben akarod nézni nézni?
Nézni akarod? Vagy csak nézni? Esetleg nézni is szeretnéd?
Nem értem a kérdést.A barátok közt nem élõben megy, hanem felvételrõl.De itt megtudod nézni amit leadtak adásba(nem az összest)szerintem!http://www.rtlklub.hu/most/kategoriak/osszes
A kérdező hozzászólása: nem úgy értem. úgy online hogy ugyanott tart mint a tv-ben. pl. Klaudia és Botond csókolózik (:K)a tv-ben megy, ugyanakkor megy az interneten
Talán itt de nekem nem jõn be. http://liveonlinetvradio.com/hungary-online-tv/
Csak egy várost mondj kérlek.:) Én mondjuk biszex vagyok, de szívesen ismerkednék veled..:)
A kérdező hozzászólása: Dunaújváros.
A francba kicsit messze vagy.:) Hát, akkor azt tudom mondani, hogy próbálkozz valamiféle társkeresõ oldalon, vannak direkt ilyenek, ahol hozzád hasonló kedves lányokkal ismerkedhetsz.:) Remélem, sikerül.:)
gyááá! angyalkák.hu, pinkvanilla.hu leszbikus társkeresõje (asszem van is fent néhány dunaújvárosi. ha keresel, több is lesz.) ha pedig búcsút mondhatnál a barátaidnak a szex. orientációd miatt, akkor azok nem a barátaid..
Pont Dunaújban van egy családi garzonunk, elég retro... de a célnak megfelel, ha leruccanok oda legközelebb írok ide és ütközhetünk bébibogyó. Nem biztos, h valóban a lányokat szereted, csak vonzódsz hozzájuk, én is ilyen vagyok, de pl. pasik nélkül én kikészülnék. Heteroflexibis a hivatalos megnevezésünk! Szignatúra: 22 egyetemista lány
szia, 17/L leszbi vagyok, ismi? :) )

A Barátok közt kvíz még nincs fent az interneten?

Hol lehet? Én majd meg?rülök, hogy lássam már végre. Ha valaki tudja hol van linkeljen már köszönöm.

Legjobb válasz: http://google.nekem.net/?q=bar%C3%A1tok+k%C3%B6zt+kv%C3%ADz

A barátom az interneten időnként látogatja a pornó oldalakat, pedig vagyok neki. Erre mi szükség?

A google-be szoktam látni... Nem értem miért nézegetik a pasik ezeket + miért ilyen oldalakon elégítik ki magukat néha, ha ott van a barátn?jük is. A barátn?vel azért mégiscsak jobb. Mikor látom, hogy ezeket nézte, tök rosszúl érzem magam utána. Neki ez tök természetes...lehet az is, de nekem rosszúl esik, mert rögtön arra gondolok, hogy valami problémája van velem. Pedig rólam is vannak képei.. azok akkor voltak izgatóak a számára, mikor 3 hónapig távol voltam..mindig kérte ?ket, sose volt elég. Akkor csak így láthatott mert elég messze voltam. DE Az más, ha az én képeimre dolgozik, mint az, hogy idegen p...csákra. Vagy én látom hülyén, és ezt egy férfit?l el kell nézni? A férfiak véleményére is kiváncsi lennék.

Legjobb válasz: Mert férfi.Amíg nem csal meg addig sztem nem gáz.

Mert férfi.Amíg nem csal meg addig sztem nem gáz.
Talán mert érdeklik újfajta dolgok, meg mások módszere is, tudod mi faszik már csak így mûködünk, de úgysem fogod megérteni sosem, ahogy mi sem a sok baromságot a csajok részérõl, még szerencse hogy mi nem is törjük magunkat ezek megértésén!
Szerintem ebben semmi rossz sincs. Kiváncsiság. Ez a kulcsszó. Ez nem jelenti azt hogy téged nem szeret vagy nem vagy elég jó neki. Ez baromság. Egyszerûen a pasik ilyenek. Nyugodj meg, ne parázz, ez tök természetes. Üdv.
Szerintem ilyet minden pasi csinál, szóval ne parázz ez nem akkora gáz...
Hali ÉN fickó vagyok, ezért gondoltam leírom, amit gondolok a dologról. az, hogy természetes, az sztem kicsit ferdítés, mert csak azért nevezzük annak, mert nagyon kevesen vannak, aki nem teszik és így ez könnyû kibúvóvá válik. Ettõl sztem még nem természetes, és fõleg nem jó. Attól sztem nem kell félnek, hogy ne tart elégnek, vagy nem szeret, vagy bármi efféle. ez igazából nem rólad és róla szól hanem csak róla. A pornófilm azért annyira nagy csábítás nekünk, férfiaknak, mert minimális befektetés árán megkaphatjuk azt amit szeretnénk. Ezt úgy értem, hogy nem kell udvarolni a "netes prostiknak" azt mondasz, amit akarsz, nem sértõdik meg, nem kell elvini helyekre, nem kell neki idõ, hogy "rákészüljön", nem érzi a "teljesíeni kell" nyomást (megint gyorsabb voltam stb..) és mindenekelött tiltott gyümölcs. Hátránya, hogy közel sem nyújta azt az élvezetet, mint az "igazi", de ettõl még jó. Igazából a pronó világa nem más mint álomvilág. Azok a lányok igazából "nem is léteznek" vagyis számunkra teljesen elérhetetlenek, de még ha azok lennének is, se gondolom, hogy sok fickó be merné vállalni õket egy numerára. Azzal számolnod kell, hogy újabb dolgokat fog akarni (nyilván amiket látott), de ha ezek elöjönnek és te nem lennél benne, akkor világosítsd fel a szex alapvetõ lényegérõl, miszerint a kölcsönös örömszerzés van elõtérben, nem az egyéni. ez utóbbi csak a gép elött engedélyezett ...
Szerintem gáz. Egyrészt, ha már csinálja ne elõtted tegye. Másrészt tényleg nem értem mi szüksége van barátnõ mellett. Az a másik, hogy ha megbeszéled vele, hogy téged ez bánt, és erre nem nagyon reagál, akkor asszem nem szeret eléggé.
A kérdező hozzászólása: Nem elöttem csinálja, ha csinál is valamit. Ez nem minden napos dolog, csak néhai. Szeretni szeret, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Ha csak néha, és csak kíváncsiskodik, akkor természetes. Ez ne zavarjon. Azért azt mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha elfajulna - de aztán ne foglalkozz vele többet. Igyekezz változatos lenni. Kicsit más stílusú ruha (nem árt, ha szellõs és áttetszõ... vagy rövid) - kicsit más viselkedés (néha kezdeményezhetsz)... de azért magadat adjad, mert téged szeret.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!