Találatok a következő kifejezésre: A barátom inkább az (83 db)

Ha a barátai elhagyják az embert, akkor kell tennie valamit, vagy inkább tovább kellene lépnie?

Tehát, ha másokért/ mások miatt elfelejtenek a „barátaid” akkor neked azt el kell fogadnod, túl kell lépned, esetleg küzdened kellene? Hiszen te akkor vagy jó barát, ha mindig ott leszel a másik mellett ő hiába is kezel” másként” mint azelőtt, tehát mit kell tenned? Az egód azt mondja, lépj túl, nem érdemel meg téged, de akkor te is rossz baráttá válsz? Eléggé filozofikus kérdés, remélem érthetően írtam le.

Legjobb válasz: Mennyire ismerõs helyzet... A "barátaim" szinte egyik napról a másikra elfordultak tõlem. A végén még úgy jött le majdnem, hogy én vagyok a bûnbak, holott nem egyszer kérdeztem rá, hogy mégis mi az oka ennek. Most már úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik az nekem, hogy színleljük egymás elõtt a jó viszont. Inkább megvagyok egymagam, illetve azzal az 1-2 emberrel, akivel tényleg tudok értelmesen beszélgetni. De olyan, hogy igaz barát, számomra nem létezik. Sajnos...

Mennyire ismerõs helyzet... A "barátaim" szinte egyik napról a másikra elfordultak tõlem. A végén még úgy jött le majdnem, hogy én vagyok a bûnbak, holott nem egyszer kérdeztem rá, hogy mégis mi az oka ennek. Most már úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik az nekem, hogy színleljük egymás elõtt a jó viszont. Inkább megvagyok egymagam, illetve azzal az 1-2 emberrel, akivel tényleg tudok értelmesen beszélgetni. De olyan, hogy igaz barát, számomra nem létezik. Sajnos...
Egyértelmûen tovább lépni. Felesleges érdemtelenekre pocsékolnod az idõd. 21/N
Ha csak valamiért hanyagolnak egy ideig, akkor mérlegeld, hogy érdemes-e megvárni, amíg elmúlik ez az idõszak, valamennyire érthetõ-e, hogy kevesebb idõt töltenek veled, ha meg egyáltalán nem kíváncsiak rád, akkor ne erõltesd.
Ha ez történt, akkor õk nem voltak a barátaid.
A törõdés kétirányú utca. Attól senki sem lesz rossz ember, hogy nem ugrál azoknak, akik fütyülnek rá.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi, szerettem volna véleményeket hallgatni, persze a sajátomon kívül, szóval még egyszer köszi.:D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem voltak, lehet én vagyok kicsit régimódi, és nem mindig magamat okolni.
A kérdező hozzászólása: Az a legrosszabb, hogy nem volt közöttünk vita, össze sem vesztünk, amint felköltözött Pestre "elfelejtett" és egyszer csak azt vettem észre, hogy egyedül vagyok. De még így is hálás vagyok, hogy vannak akikben még bízom, csak hát nehéz túllépni, ha az hagy ott akit te a legjobb barátodnak hittél.

Miért van az, hogy a barátom inkább kerüli a közösülést és inkább egyéb módjait szereti a sexnek, orgazmusnak?

Egy ideig ok ez így nekem is,de ha hetekig nincs közösülés akkor már hiányom van. Ok, hogy beszélje meg vele,de mi lehet az oka annak, hogy ha egy fiú nem csípi a közösülést ( nem a teherbeesés lehet?ségét?l tart és nem emiatt van, ez bizti). Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy te csinálod úgy, ahogy neki nem tetszik? De tényleg az lenne a legjobb, ha rákérdeznél, mert egyikünk se lát bele a fejébe.

Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy te csinálod úgy, ahogy neki nem tetszik? De tényleg az lenne a legjobb, ha rákérdeznél, mert egyikünk se lát bele a fejébe.
Biztosan lélektani okok húzódnak meg a háttérben. Pl. túl szûk vagy túl tág.
Hát ez olyan dolog amihez le kell ülnötök és meg kell beszélni, mert erre a kérdésre magától nem lesz válasz.

Eléggé összekaptunk a barátommal, és azt mondtam inkább ne is jöjjön. Szerintetek nem kellett volna?

Az a helyzet,hogy elég ritkán találkozunk a barátommal kettesben. 30 km van köztünk és holnap 'ünnepeljük' hogy 2 éve együtt vagyunk és eljön hozzám. Tudni kell, hogy a buszmegállótól mi 5 km-re lakunk.Eddig ha jött(ritán)kimentünk a buszmegállóhoz. Anyumnak épp van ott dolga holnap, amit 10re végez el kb, és a barátom gyakorlatilag lusta addigra ott lenni. Azt mondta még korábban,hogy kb 12-1 kor indul mivel szombat van és nem tud felkelni. Aztán most azt,hogy õ pedig otthonról 10kor fog indulni, ha megvárjuk ott míg odaér jó, ha nem akkor jön gyalog. Erre felhúztam magam, hogy tényleg ennyire nem számít neki és nem fontos,hogy velem legyen minél többet? Arról nem beszélve,hogy 5órakor vissza kell mennie? Azt írtam neki,hogy ne is jöjjön sehova ha így áll hozzá,már nem érdekel engem se. szerintetek rosszul tettem hogy ezt írtam,vagy egyetértetek velem?

Legjobb válasz: Hát én elmennék, de ez hisztis picsogás. Lehet nem is azért nem mennék el mert ilyet mondasz, hanem ha már ilyen hülye vagy akkor szenvedj egyedül.

Hát én elmennék, de ez hisztis picsogás. Lehet nem is azért nem mennék el mert ilyet mondasz, hanem ha már ilyen hülye vagy akkor szenvedj egyedül.
hát én ha a barátod helyében lennék, akkor ezek után meggondolnám hogy valóban a barátnõm vagy-e
nem felesleges ès nem is hiszti. most kajak 2-3 òràt akar veled tolteni a pasid, csak azèrt mert lusta felkelni? ràadàsul az èvfordulòn? igazad volt, erre èn sem pazarolnàm el a napomat!
Ügyes vagy, gratulálok. Csak így tovább!
Kedves 7es.Te tudod az idejét?Tudod mikor kell kelnie, milyen dolgai vannak? Mert így ezek hiányában felesleges ilyeneket írnod.
Akkor dobd ki és ne itt sírjon a szád!
9-es, igen, elkèpzeltem mennyi dolga lehet egy iskolàs fiùnak szombat dèlelott :D apu-anyu feltett làbbal dirigàl neki a kanapèròl, h takarìtson, mosson fozzon, de elotte hùzzon ki a piacra bevàsàrolni, tanuljon is meg, aztàn majd utàna kap 2 òra kimenot....hàt persze XD milyen hulye itt mindenki! kèrdezo, igazad van, jogosan esik rosszul, h a pasid lusta ràd idot szànni ès elobb elindulni hozzàd! inkàbb lenne hàlàs, amièrt anyud kimegy elè, ès nem kell a hidegben +5 km-t sètàlnia. de neki nem jò, mert akkor nem tud dèlig aludni....hàt tudod uzenem a sràcnak, h bekaphatja a kiskocsog! te meg ne hidd, h csak azèrt mert kinyitod a szàdat ès elmondod, h mi bànt, màr hisztis vagy!
És akkor ?? Úristen 30 km az kb 30-40 perc ha siet akkor 20-30 perc alatt ott van. 1 órával és 10 perccel kevesebbet akar velem lenni egy nap? Pff dögöljön meg!
A kérdező hozzászólása: Semmi dolga. Abszolút. Sulis, hétvége mindig szabad, esténként kocsmázik nappal játszik aztán tanul...
A kérdező hozzászólása: Nem csak az, hogy nem jön pontban mikor ott vagyunk...hanem ehhez is rá kellett vennem, hogy hadd az évfordulónkkor legalább töltsünk el több idõt együtt... Õ jött volna kb fél 1 kor, majd 4 kor vissza.
A kérdező hozzászólása: meg is jött de mit számít ez. Ideges vagyok, hogy nem akar többet velem lenni, mint 2-3 óra...másfél hónaponként!
Szerintem felesleges hiszti
A kérdező hozzászólása: De akkor csak én látom úgy a dolgokat, hogy ha van egy barátom, akkor mindent megragadok, hogy többet legyünk együtt?Pláne így, hogy kettesben ritkán lehetünk... Anya 10 elõtt végez kb...nem hiszem, hogy bemenne fél óra után is megint érte, aztán majd d.u. vissza.
Megjött?
A kérdező hozzászólása: fent úgy értettem, hogy ritkán jött. Legtöbbször csak suliba látjuk egymást, ami ugye nem ugyan olyan...most itt az alkalom és unszolgatni kell?:/
Elsõvel értek egyet. Akkor lehetnél kiakadva, ha nem lenne képes 5km-t sétálni. Ne te oszd már be az idejét. Ennyi erõvel ti is mehetnétek érte késõbb.
Itt minden válaszadó kis srác akinek otthon kivan nyalva a segge? :D Nem mind, volt norma válasz is persze csak azt lepontozták... A kérdezõ eleve le is írta hogy nem dolga van a srácnak csak aludni akar délig. És már mért menne ki késõbb IS az anyuja? A dolgozó munkás ember alkalmazkodjon a lusta kölyökhöz akinek semmi dolga? A benzin nincs ingyen mindenkinek és az anyujának lehet késõbb más dolga van, pl háztartás!!! Önzõ hozzáállás hogy az anyuja menjen ki megint érte, neki nem lehet más dolga? Pont hogy õ tesz azzal szívességet, hogy 10kor elhozza mert pont ott van dolga. Azt is írta a kérdezõ, hogy ritkán vannak együtt, és 5körül már mennie is kell. És 1kor akarna indulni hozzá? Örülnétek neki ha a párotok 2-3 órát akarna veletek tölteni csak? Tuti nem :P Kérdezõ, azt kell mondanom a párod nem szeret, mert én is voltam már ilyen helyzetben és én voltam a lustább fél. De tudom azt is milyen ha nem vagyok az... Ha nehezen teszek meg dolgokat a másikért, pl korábban kelés, akkor nem is akarok igazán vele lenni. Amikor meg nagyon szerelmes voltam akár hajnalban gyalog is indultam volna és minél többet együtt lenni. A reakciód a pasid felé valóban kicsit hisztis, de jogos. Próbáld neki szebben elmondani, kérdezz rá veled akar e egyáltalán lenni. :I
Simán.
én még jol meg is du..ám, meg a nyelvemet is tövig beletolnám
ha erre rá kell venni barátod akkor ö nem komplett! kb 40 növel szexeltem életemben, mindegyiknek kiny...am a popsiát! huu annélkül nem szex a szex
Simán megtennám.persze csak nagyon ápolt nönek.Sok barátnõmnek megtettem és nagyon élvezték sõt sokan viszonozták is..Persze nem az elsõ alkalommal kezdtem az ilyesmit, de ha már összeszoktunk akkor mindent bele.A vége mindig a seggbedugás volt persze a puncival kezdi az emberfia
Én megtenném, de elõtte mosd ki, mármint ne csak a külsejét, de egy kis beöntést is csinálj, nem nehéz
Normálisan megkérded. Általában a pasik bírják a popsis dolgokat. Max azt mondja, hogy nem, de egyébként fel fogod kelteni a kérdéseddel az érdeklõdését, és meg fogja próbálni, esetleg nem tetszik majd neki, és többé nem csinálja.
Lefety Lóránt a barátod?
A kérdező hozzászólása: Nyilván úgy nem várnám el, hogyha én se nyúlnék hozzá
Én már csináltam ittas állapotomban a barátnõmnek, de utána megbántam. Többet elõ sem fordult. Próbálkozz te is akkor, ha részeg.
Attól függ mi elõtt, és mi után vagy?! :)
Hát, én megtenném, de csak ha nagyon szeretem :D
én szeretem a popsinyalást :) hozd fel a témát úgy, hogy az egyik barátnõm mondta, hogy a barátja kinyalta a popsiját és nagyon élvezte. és te is ki szeretnéd próbálni. én egybõl rádvetném magam. de van akiknek ez nem jön be.

Ha szex közben nyalogatom a barátom ujját az jól esik Neki vagy inkább nyűgnek tartja?

Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, és azt is nyugodtan megírhatjátok, mit szerettek ( tudom, ez személy szerint változó ), hogy mit csinál a barátn?tök szex közben? :)

Legjobb válasz: Miért lenne gusztustalan? Sztem nem az. Izgató is lehet neki, de a legegyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy nem zavarja-e. Bár szerintem mondaná vagy valahogy utalna rá, ha zavarná.

Miért lenne gusztustalan? Sztem nem az. Izgató is lehet neki, de a legegyszerûbb, ha megkérdezed tõle, hogy nem zavarja-e. Bár szerintem mondaná vagy valahogy utalna rá, ha zavarná.
ezt csak õ tudhatja, mi nem.
Én kérni szoktam egy kis gyengéd ujjharapdálást... Nagyon fokozza az izgalmakat, de vigyázzat! Fájdalmat ne okozz!
Ha nem szeretné, csak simán kivenné a kezét a szádból. Persze az én ujjamat még nem nyalogatta senki, de mindenkinek más jön be, ez meg nem annyira extrém, hogy erkölcsi aggályaid legyenek miatta.
Ha úgy csinálod az ujjával mintha a pénisze lenne, úgy nyalogatod, az sztem izgató, mondjuk ez felhívás lehet egy keringõre:P
inkább szívd, a nyalogatás gusztustalan :D
Nekem nem tetszik. Azt meg, hogy neki tetszik-e - õ tudja.
Szerintem ne szexközbe és ne az újját nyalogasd

Van itt olyan akit elhagyott a barátja / barátnője azért mert inkább helyetted az exével akart lenni? magyarán te csak pótlék voltál amíg az exet kiheverte / el akarta felejteni aztán inkább visszament hozzá?

ti ezzel hogyan birkoztok meg ? ez nagaon kegyetlen dolog es a rosszabbnal is rosszabb. mindent megadsz valakinek aki aztan visszamegy ahhoz aki annak idejen eldobta magatol....

Legjobb válasz: Nincs. Itt mindenki szûz,magányos vagy terhes.

Nincs. Itt mindenki szûz, magányos vagy terhes.
Van, de nem hagyott el, hanem visszament, viszont másnap hajnalban az ajtómban állt sírva ismét.Se gyerekünk, se kutyánk, se macsknk nem volt.Szóval nem tudom ez mennyire elhagyás..mert nem lehet semmire fogni..
Mi még az ismerkedésnél tartottunk (én nagyon beleéltem magam), amikor kiderült, hogy már van egy se veled, sem nélküled kapcsolata! "Egy kis szünetre van szükségem!" szövegre hivatkozva megszakítottam vele minden kapcsolatot. Csalódtam, és nem bíztam meg benne tovább! Egy-másfél hónap múlva jött érdeklõdni, mi van velem? Kiderült, hogy szétmentek, de nálam már nem volt több esélye! Kellemetlen élmény volt, de az idõ segített túltenni magam rajta! F
A kérdező hozzászólása: :( annyira sajnállak utolsó. De akkor ezek szerint nem volt veled õszinte, és ez alap, és egy kapcsolatba tisztán kell belevágni, nem egyik ember karjából amásikba esni. Nem õ az, aki neked kell ! fel a fejjel srácok-lányok
#3-as vagyok! Errõl van szó kérdezõ! Én örülõk, hogy már az ismerkedésnél kimutatta a foga fehérjét! Ha összejöttünk volna, és párkapcsolat mellett tartott volna több vasat a tûzben, az jobban padlóhoz vágott volna! Majd megtalálja zsák a foltját! :D
A kérdező hozzászólása: háhh amugy én is ebben a helyzetben voltam igy elmondanám csak most õ is ugyanazgt kapta amit anno én tõle. muahhahahaha gonosz dolog de annyira megérdemelte. ha erre gondolok csak egy dolog jut az eszembe: szánalmas. :D :D :D :D
szerintem inkább hagyjad...
majd reggel :)
Én örülnék. :D
reggel lepd meg. bár ha nagyon akarod akkor most is mehet...
inkább reggel
aludj inkább te is.
A kérdező hozzászólása: Magam is jobbnak tartom a reggelt, csak sajnos mindig õ kel fel elõbb :D na de akkor hagyom, had csicsikáljon :) köszi nektek, h megvédtétek az ébredéstõl :D
szívesen :)

Olyan idézetre, dalszövegre lenne szükségem ami arról szól, hogy elvesztettük a legjobb barátunkat, mert az inkább a szerelemmel foglalkozott?

vagyis arróp van szó,hogy a legjobb barátn?mmel eltávolodtunk nagyon mióta ez a barátja van,máskor nem ahnyagolt el,és én se ?t legyen akármilyen pasi... kicsit hosszan fogalmaztam...elnézést...és el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem meg k*rvára nem idézetekkel, meg dalszövegrészletekkel kéne a barátnõd szemét felcsillantani, hanem megmondani neki, hogy 'figyu haver, miért van az, hogy engem le se szarsz, mióta barátod van?' → ha felkapja a vizet akkor egy tajparaszt az illetõ, ha meg fontos vagy neki, akkor megakarja beszélni...

Szerintem meg k*rvára nem idézetekkel, meg dalszövegrészletekkel kéne a barátnõd szemét felcsillantani, hanem megmondani neki, hogy 'figyu haver, miért van az, hogy engem le se szarsz, mióta barátod van?' → ha felkapja a vizet akkor egy tajparaszt az illetõ, ha meg fontos vagy neki, akkor megakarja beszélni...
Ismerös arcok - Barátom, nagyon megható zene, és a témához kapcsolódik.
"Hónapok óta a híredet se hallom Hiába ordítok, nem hallod már a hangom" egy részlet a dalszövegböl

Miért van az, hogyha egy lány összejön egy fiúval, akkor a lány "elfelejti" a saját barátnőit és inkább a fiúval és annak a baráti körével van?

Jó,tudom,hogy ez nem minden esetben vagy így..Viszont sok ilyet láttam már és érdekelne a miértje.Mit gondoltok?

Legjobb válasz: én 14 fiú vagyok ám ez fiuknál is így van volt egy "barátom" aki mindig velem volt én mindig megvédtem minden veszekedésbe... aztán lett egy barátnõje onnantol kezdve engem leszar csak köszönünk egymásnak és kész sztem ez bárkivel elõfordül.. az ilyen nem igazi barát!!!

én 14 fiú vagyok ám ez fiuknál is így van volt egy "barátom" aki mindig velem volt én mindig megvédtem minden veszekedésbe... aztán lett egy barátnõje onnantol kezdve engem leszar csak köszönünk egymásnak és kész sztem ez bárkivel elõfordül.. az ilyen nem igazi barát!!!
Ez hülyeség. Pont a barátnõk szoktak bekavarni, ha nekik nem jössz be, általában neked reszeltek.
A kérdező hozzászólása: Velem volt már ilyen, barátnõm összejött egy sráccal eleinte ugyanúgy találkoztunk, a sráccal is jóban voltam.Majd a barátnõ teljesen eltûnt.Hónapokig semmit nem tudtam róla kb.Csak akkor keresett mikor szétmentek...
Szerintem ez azért van, mert a kapcsolatok elején a lányok fülig szerelmesek, és mindent tudni szeretnének a barátjukról. Ebbe beletartozik természetesen az õ baráti köre is. Na meg ilyenkor mivel a lányt elvakítja a rózsaszín köd, talán 'jobb is' (tudom, ebben most nincs 100%-an igazam, de nincs rá jobb kifejezés), hogy nem találkozik a barátnõivel, ugyanis félõ, hogy a beszélgetések 99%-ába belefogalmazná a barátját. Ez van, lányok vagyunk. Szakítás után pedig azért megy vissza a barátnõihez, mert rájött, hogy a fiúk balf*szok, és nem lehet bennük bízni. Ezért jó, hogy én alapból fiúkkal barátkozok. Nincs ilyen gondom. 15/L
Ha igazábol közelállsz a barátaidhoz ak egy pasi/csaj miatt nem feletkezel meg róluk....

A lányom barátjának sok haverja van akiket a lányom nem igazán csip, állandóan beszólnak neki froszlizzák szóval kivivták az elleszenvét. Barátja nem igazán áll mellé inkább azt mondja hogy alkalmazkodjon, mi a teendő?

Amugy nagyon jól elvannak a baj csak akkor kezd?dik ha a régi haverok el?kerülnek

Legjobb válasz: A lányod barátjának a haverjai fontosabbak, mint a lányod. Meg kellene védenie, ha igaza van... nem mindig a lánynak alkalmazkodni. Szerintem késõbb is ezt várja majd el tõle - bármiféle probléma esetén. Ezt meg kellene beszélni vele.

A lányod barátjának a haverjai fontosabbak, mint a lányod. Meg kellene védenie, ha igaza van... nem mindig a lánynak alkalmazkodni. Szerintem késõbb is ezt várja majd el tõle - bármiféle probléma esetén. Ezt meg kellene beszélni vele.
Ön egy nõ, ugye?!....mármint a válaszoló....:(
Amikor az anyós/após akarja megoldani a problémákat már régen rossz.Ez nem a te dolgod hanem a kettõjüké.Neked semmi beleszólásod nincs.A nõk egyébként ilyenek, nem tudnak alkalmazkodni, azt hiszik mindenki ellenük van, nem értik a viccet, valószínüleg ezért is vannak társadalmilag lejebb a férfiaknál, kevés az agysejtjük :D
A kérdező hozzászólása: Egyet értek, volt már róla szó de szerinte a lányomnak senki nem jó, de ez forditva is igaz lehet nem?
Ez nem igaz, hogy nem tudnak alkalmazkodni. Én vagyok itt az ellenpélda: minden úgy volt tökéletes eddig is, ahogy a barátom akarta. (Jó, lehet, hogy ez már elvakultság :D) Amúgy kedves kérdezõ, szerintem ezt a lányodéknak kellene megbeszélni. Én legalábbis nem díjaznám, ha édesanyám bele akarna szólni a dolgokba: persze, tanácsot adhat, de ne õ akarja elintézni.
A kérdező hozzászólása: Semmi beleszólásom nincs én csak csendes szemlélõ voltam eddig is és ezután is , inkább csak a véleményekre voltam kiváncsi.Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!